Ztracený pes - jižní čechy - prosím pomozte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2010 10:17
kukla

XXX.XXX.159.102

Dobrý den,
26. 7. se v Horní Peně u Jindřichova Hradce zaběhl pes, kříženec německého ovčáka a čau čau. Vzhledem podobný spíše německému ovčákovi, s mohutnější hlavou, černý se znaky. Slyší na jméno Bilbo. Pokud byste měli jakékoliv informace, prosím volejte na 777 56 10 86 nebo pište na chrysalis@centrum.cz.
Díky, L.

4.8.2010 10:27
camics

XXX.XXX.176.145

Zdravím,

z čerstvé vlastní zkušennosti mohu dát jenom pár rad. Okamžitě obvolat útulky, rozvěsit inzeráty, dát informaci veterinářům apod. Ale co je nejdůležitější, obvolat městské policie. Nejen ve Vašem městě, ale třeba ve městech 20km vztálených. Pak ještě existují stránky, kde se tento inzerát napíše a hodné osůbky pomohou. Budou sledovat veškeré útulky v ČR a kdyby se tam pejsek našel, tak dají vědět. Já jsem ještě dala inzeráty třeba na bazoš, sbazar a pod. Hodně lidí se ozvalo a pomohlo. Našla jsem po 2 dnech psa, který se ztratil před dvěma měsíci jedné známé. ¨
Adresa na stránky: www.mija.estranky.cz
Přeji hodně štěstí, alespoň tolik, kolik jsem měla já. :-)

4.8.2010 11:31
v v

XXX.XXX.164.184

JE TO SICE DALEKO, ale dnes v osm hodin ráno jsem viděla po Lišově u ČB u hlavní silnice běhat černého znakatého vlčáka. Byl docela dost huňatej a velikej, ale takovejch může bejt mraky. Snad ho brzy najdete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík