Vysavač na psí chlupy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.8.2010 21:00
honzyh

XXX.XXX.182.110

Dobrý večer,
měl bych dotaz jaký používáte vysavač na vaše miláčky?
Máme ročního Caníka a deně vysáváme 2-3 a stejně to není poznat.
Máme lino a koberec a hledáme něco co vezme všechny chlupy.
Máme bezsáčkový a myslím že mu ty chlupy v tom množství nedělají dobře:-)),proto hledáme nějaký fakt vyzkoušený,kdo je sním spokojený atd.
Děkuju

10.8.2010 22:10
tancoska

XXX.XXX.64.4

mám Worverk (asi se to píše jinak) a jsem moc spokojená.Mám dva stafbulíky takže vím co to je zapíchaný chlupy.Vysaje to v pohodě chlupy z gauče,koberce..... Má to ten příklepovej mechanizmus akže to jakoby drnčí a tím to i líp vysaje.

11.8.2010 05:15
yvetah

XXX.XXX.158.146

tancoska napsal(a):
mám Worverk (asi se to píše jinak) a jsem moc spokojená.Mám dva stafbulíky takže vím co to je zapíchaný chlupy.Vysaje to v pohodě chlupy z gauče,koberce..... Má to ten příklepovej mechanizmus akže to jakoby drnčí a tím to i líp vysaje.

Mám dalmatiny /kdo má taky, tak ví, jak to je s chlupama smajlík/ a Vorwerk jako paní přede mnou. Mám ho 13 let, dalmatiny 15, takže vím, jaký je to rozdíl proti vysavači předtím. Na chlupy je opravdu úplně super :-)!!!

11.8.2010 15:48
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

My mále MIELE Parkett & Co.4000 a naprosto super. Je malý, ale úžasně výkonný. Máme teda doma plovoučky a dlažbu a k tomu speciální nástavec, ale je tam i na koberce. Vyhrál v nějakém mezinárodním testu v celkem velké konkurenci.

20.3.2013 15:58
monischa

XXX.XXX.0.149

obnovuji téma se stejným dotazem - prosím o zkušenosti co funguje na vysávání chlupů z krátkosrsťáka... dobře a efektivně, jako bonus ideálně i ne moc draze smajlík
Zkoušela jsem strategii chlupy prostě ignorovat, ale když přišel na návštěvu synovec a po hodině odcházel chlupatější než náš pes došlo mi, že bych to měla nějak řešit výkonnějším vysavačemmsmajlík Hlavně když mám tříbarevného psa, takže ty chlupy jsou vidět opravdu na VŠEM smajlík

Předem díky za rady

Přidejte reakci

Přidat smajlík