jessie l
napsal(a):
Gábino ty máš asi našeho strýčka, že? Bertíka?
Já Bertíka nemám, já mám fenku naháčku 2,5 roku od "Chlpíků" po Fantastik Pink od Chlpílů x Romy z Vlozu , pak 1,5 roku starou labutěnku taky od "Chlpíků" po Doyel Modrý květ x Nadina Nudi od Chlpíků, nahatého 1 rok starého psa "Eve-Bler" po Harvi Conny Pupo-Haichi x Effi Ka-La-Em a včera jsem si přivezla z krytí 3,5 měsíční mimino taky "od Chlpíků" po Lampion Pink od Chlpíků x Ch. Ajka Libachar.A to je on :
orange
napsal(a):
Já Bertíka nemám, já mám fenku naháčku 2,5 roku od "Chlpíků" po Fantastik Pink od Chlpílů x Romy z Vlozu , pak 1,5 roku starou labutěnku taky od "Chlpíků" po Doyel Modrý květ x Nadina Nudi od Chlpíků, nahatého 1 rok starého psa "Eve-Bler" po Harvi Conny Pupo-Haichi x Effi Ka-La-Em a včera jsem si přivezla z krytí 3,5 měsíční mimino taky "od Chlpíků" po Lampion Pink od Chlpíků x Ch. Ajka Libachar.A to je on :
Jé ty toho teda máš já myslela podle ty přezdívky, víš...
já mám nahatýho jen jednoho, ale i tak to stačí
a koukám, že u vác Chlpíci vyhrávají
orange
napsal(a):
To je prece Gabinka, nase mnozitelka bezpapirackuAkorat si zmenila prezdivku
Nejdriv se chteli cinanu rychle zbavit a pak "jakoze jsou Gabinky"
orange
napsal(a):
a v postoji.Labutěnky jsou nádherný, stále volné krásné holčičky.Všechny mají nádherný hlavy, silný kostry a super srst.Mě zaujal "Monty", oficielně Celestin Powder, tak s námi odjel domů (a to jsem prosím jela pouze krýt svou fenu).
jessie l
napsal(a):
Takže pejsek je Balboa Rocky Eve-Bler?
JJ, ale zatím byl jen jednou na výstavě.Za 1, nějak nemám čas a za 2, se neumí chovat.Je šíleně hyperaktivní a stále se nechce nějak klidnit. Kima znám, je nádhernej !
Roky :
123
napsal(a):
To je prece Gabinka, nase mnozitelka bezpapirackuAkorat si zmenila prezdivku
Nejdriv se chteli cinanu rychle zbavit a pak "jakoze jsou Gabinky"
Haha, to říkáš ty zamindrákovanej chudáčku.Já prej měla údajný bez PP a nevíš tak náhodou, s kým ? A jsem zlato svéprávná, takže přezdívky si můžu dávat jaký chci a kolik chci, udělej si taky a nebudeš muset svý ego dohánět smajlíkama :-) Nebo závidíš číňany, tak si pořiď taky a můžeš se nám předvést.Ale díky za zájem, já se bála, že už mě nemá nikdo rád a že se mi nikdo neozve.
orange
napsal(a):
a v postoji.Labutěnky jsou nádherný, stále volné krásné holčičky.Všechny mají nádherný hlavy, silný kostry a super srst.Mě zaujal "Monty", oficielně Celestin Powder, tak s námi odjel domů (a to jsem prosím jela pouze krýt svou fenu).
Nebyl náhodou hlášenej do Ostravy? Tam jsme zrovna nebyli Kim je taky blázen a taky na výstavách dělá scény..prostě pejsci jsou mu přednější
jessie l
napsal(a):
Nebyl náhodou hlášenej do Ostravy? Tam jsme zrovna nebyli Kim je taky blázen a taky na výstavách dělá scény..prostě pejsci jsou mu přednější
Jo, hlášenej byl, ale zrovna "pubertil", takže hrůza a venku na procházce mi vletěl mezi popelnice a o nějaký pivní lahve si rozřízl tlapku.Dělal hroznýho chudáka (přitom se jen škrábl), kulhal, takže nejel nikam, přijela jsem domů a najednou byl hrozně zdravej a po kulhání ani stopy.Tak jsem mu slíbila, že příšte jede za každou cenu a ať třeba padají trakaře.Třeba ho vezmou do národního....... A kam se chystáte s Kimem ? Já tady z Čech asi momentálně nic, chci jet někam ven a určitě do v srpnu do Blavy.
orange
napsal(a):
Jo, hlášenej byl, ale zrovna "pubertil", takže hrůza a venku na procházce mi vletěl mezi popelnice a o nějaký pivní lahve si rozřízl tlapku.Dělal hroznýho chudáka (přitom se jen škrábl), kulhal, takže nejel nikam, přijela jsem domů a najednou byl hrozně zdravej a po kulhání ani stopy.Tak jsem mu slíbila, že příšte jede za každou cenu a ať třeba padají trakaře.Třeba ho vezmou do národního....... A kam se chystáte s Kimem ? Já tady z Čech asi momentálně nic, chci jet někam ven a určitě do v srpnu do Blavy.
My jedem teď Brno, Mladou Boleslav a Blavu taky..
orange
napsal(a):
Tak sem honem pojďte, ty minulá fóra se úplně ztratiliy ........ :-(
Bellis z Kamilkové zahrady
orange
napsal(a):
Není hrozný.Má stojící osrstěný uši, neoholený čenich a celkově je ostříhaný, tak vypadá jako jiné plemeno.To ho dělá jinýho.Mě připomíná Havańáčka.Včera jsem viděla Vaší sestřičku - Baraku.
jo?já teď nevím která to je.trošku se na těch výstavách a v chovech nepohybuji tak nevím. je osrstěná nebo ne? když jsme si ho brali tak tam byla už jen osrstěná sestřička ale nevím jak se jmenovala. Ten náš je narozený 15.7.2003
já vím že není podle standartu ale když je takto ostříhaný tak se mi to líbí mnohem víc hlavně když má osrstěný čumáček teď už má delší srst. na výstavy nechceme a takhle jsme oba spokojení hlavně když je zdravý a s chutí do života a to on je.
kiwi
napsal(a):
jo?já teď nevím která to je.trošku se na těch výstavách a v chovech nepohybuji tak nevím. je osrstěná nebo ne? když jsme si ho brali tak tam byla už jen osrstěná sestřička ale nevím jak se jmenovala. Ten náš je narozený 15.7.2003
já vím že není podle standartu ale když je takto ostříhaný tak se mi to líbí mnohem víc hlavně když má osrstěný čumáček teď už má delší srst. na výstavy nechceme a takhle jsme oba spokojení hlavně když je zdravý a s chutí do života a to on je.
CHRIS Z JASNÉ HVĚZDY
elis30
napsal(a):
JEŠTĚ JEDNOU
Tenhle se mi moc líbí, ale nevím jeho jméno. Je z CHS Zvoneček, z vrhu C a jeho jméno na stránkách je Jerry. Je kouzelnej
zarah
napsal(a):
Tenhle se mi moc líbí, ale nevím jeho jméno. Je z CHS Zvoneček, z vrhu C a jeho jméno na stránkách je Jerry. Je kouzelnej
A další jeho foto. Nevíte někdo jak se jmenuje a kdo ho má? Chtěla bych o něm vědět více.
zarah
napsal(a):
A další jeho foto. Nevíte někdo jak se jmenuje a kdo ho má? Chtěla bych o něm vědět více.
A další :-)
orange
napsal(a):
kiwi
napsal(a):
To je zajimave, ja jsem si cinanka poridila prave proto, ze se mi libi jeho krasna a nekniraty cumacek.
orange
napsal(a):
Když už je tu náš synáček, tak přidávám fotku tatínka, a jinak zdravím Gabinu!!!Pěkně se nám o synáčka starejte, doufám že bude výstavně úspěšný.Napiš mi na mailík jak se má a jak si zvyká.
jafar
napsal(a):
Když už je tu náš synáček, tak přidávám fotku tatínka, a jinak zdravím Gabinu!!!Pěkně se nám o synáčka starejte, doufám že bude výstavně úspěšný.Napiš mi na mailík jak se má a jak si zvyká.
a ještě Lampion Pink od Chlpíků, trpaslík
orange
napsal(a):
sestřička, která čeká na hodného páníčka
zany
napsal(a):
jeste jeden cinanek
Já jsem teď dělala feně labutěnky letní sestřih.Samotnou mě překvapilo co se pod srstí zkrývalo.Líbí se mě takhle víc než jako labutěnka.
Před úpravou.
Rendula1
napsal(a):
Já jsem teď dělala feně labutěnky letní sestřih.Samotnou mě překvapilo co se pod srstí zkrývalo.Líbí se mě takhle víc než jako labutěnka.
Před úpravou.
A po úpravě.
zany
napsal(a):
To je zajimave, ja jsem si cinanka poridila prave proto, ze se mi libi jeho krasna a nekniraty cumacek.
jako štěňtko měl čumáček a krček taky vyholený a mě se to docela líbilo byla jsem z něj úplně paf celkově a jak to postupem času dorůstalo začalo se mi to víc líbit takto. Na výstavy nechodíme tak nás to nějak netíží.
Rendula1
napsal(a):
A po úpravě.
Vau , tak to je super.Fakt jí to sekne a vypadá takhle líp jak s chlupama.Já měla labutěnku na Lvíčka, taky jim to sluší, ale to hvodnější spíš pro měnší psy, teď je už zase fena zarostlá.Přodávám novou fotku Montyho.
pepíno

whiskey
napsal(a):
Ano i hmatové fousky, nevímjak by jste chtěla holit srst mezi nima , pes není kočka tudíš mu to že nemá hmatové fousky nevadí
Gábino, nějak nechápu jednu věc, proč se nám tady chlubíš že patříš k chovatelům číňánků když na druhé straně je dáváš pryč?
Balboa Rocky Eve-Bler i Cellestýn jsou krásní pejsci, tak proč je prodáváš?To k nim nemáš žádnou citovou vazbu?
pepíno
napsal(a):
Gábino, nějak nechápu jednu věc, proč se nám tady chlubíš že patříš k chovatelům číňánků když na druhé straně je dáváš pryč?
Balboa Rocky Eve-Bler i Cellestýn jsou krásní pejsci, tak proč je prodáváš?To k nim nemáš žádnou citovou vazbu?
Tak to teda taky nechápu. Sebereš od Chlpíků psa grátis,nezaplatíš ani kačku a pak ho chceš střelit!A na webu už zas jen jedno plemeno.
orange
napsal(a):
Tak toto je prosím Gabinin inzerát
Čínský chocholatý pes - prodám naháčka s PP, roční, moc pěkný, milé a přátelské povahy, krásný mazlíček i na agility nebo reprezentativní společník, za kterým se každý rád ohlédne.Dále prodám 4 měsíční labutěnku - pejska s PP, krásný a miloučký plyšáček do každé rodiny.Dovezu.Cena 10 tis. za naháčka a 5 tis. za chlupáčka.Pouze e-mail.cz
Odpovědět: odpovědět | E-mail: j.simonovska@seznam.cz
Inzerát vložen: 28.06.2006 13:50:42 | Kategorie: Prodám | Kraj: Pardubický
paolo
napsal(a):
Tak toto je prosím Gabinin inzerát
Čínský chocholatý pes - prodám naháčka s PP, roční, moc pěkný, milé a přátelské povahy, krásný mazlíček i na agility nebo reprezentativní společník, za kterým se každý rád ohlédne.Dále prodám 4 měsíční labutěnku - pejska s PP, krásný a miloučký plyšáček do každé rodiny.Dovezu.Cena 10 tis. za naháčka a 5 tis. za chlupáčka.Pouze e-mail.cz
Odpovědět: odpovědět | E-mail: j.simonovska@seznam.cz
Inzerát vložen: 28.06.2006 13:50:42 | Kategorie: Prodám | Kraj: Pardubický
Nemáte někdo fotografii oholené labutěnky, která nemá postavená ouška? Jak asi může vypadat? Labutěnka s postavenýma ušima vypadá jak naháč, co ale se sklopenýma ušiskama?
zarah
napsal(a):
Nemáte někdo fotografii oholené labutěnky, která nemá postavená ouška? Jak asi může vypadat? Labutěnka s postavenýma ušima vypadá jak naháč, co ale se sklopenýma ušiskama?
Albert- labuťenka
pepíno
napsal(a):
A kdo říkal že někoho prodávám, co ? Jste buď padlý na hlavu, nebo mimo.Nejdřív si něco zjistěte, pak tady něco pište, buďte tak hodní.A když jste u těch hezkých psů, myslíš že bych platila nehorázný prachy za výstavy, jen tak, pro srandu králíkům - kam jsem je přihlásila ? A pak tam jako záměrně nejela.Tak blbá teda opravdu nejsem.Nebo jsem jediná z Pardubickýho kraje na zeměkouli ? Jen u nás ve Svitavách jsou čínani dva.A když jsme už u inzerátů : jeden je dávaný včera - ve čtvrtek a to jsem celej den bohužel k vašemu zklamání nebyla doma, potvrzují mi to i jízdenky ČD s časem a může Vám to potvrdit i Jafarka, která mi volala a dovolala se mi večer do vlaku.Domů jsem přijela po 21 hod.Je mi líto ......
aradek
napsal(a):
Tož to je fakt šílený... Já dávám labutěnce tak leda gumičku. Předtím nosila modrou, teď už má růžovou ;-)
Tady je foto oholené labutěnky. Nemá postavené uši a vypadá docela pěkně. Každopádně zajímavě.