ČÍŇÁNKŮ NENÍ NIKDY DOST

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2006 12:35

Tak sem honem pojďte, ty minulá fóra se úplně ztratiliy ........ :-(

8.6.2006 13:17

orange napsal(a):

Gábino ty máš asi našeho strýčka, že? Bertíka?

8.6.2006 13:44

jessie l napsal(a):
Gábino ty máš asi našeho strýčka, že? Bertíka?

Já Bertíka nemám, já mám fenku naháčku 2,5 roku od "Chlpíků" po Fantastik Pink od Chlpílů x Romy z Vlozu , pak 1,5 roku starou labutěnku taky od "Chlpíků" po Doyel Modrý květ x Nadina Nudi od Chlpíků, nahatého 1 rok starého psa "Eve-Bler" po Harvi Conny Pupo-Haichi x Effi Ka-La-Em a včera jsem si přivezla z krytí 3,5 měsíční mimino taky "od Chlpíků" po Lampion Pink od Chlpíků x Ch. Ajka Libachar.A to je on :

8.6.2006 13:47

orange napsal(a):
Já Bertíka nemám, já mám fenku naháčku 2,5 roku od "Chlpíků" po Fantastik Pink od Chlpílů x Romy z Vlozu , pak 1,5 roku starou labutěnku taky od "Chlpíků" po Doyel Modrý květ x Nadina Nudi od Chlpíků, nahatého 1 rok starého psa "Eve-Bler" po Harvi Conny Pupo-Haichi x Effi Ka-La-Em a včera jsem si přivezla z krytí 3,5 měsíční mimino taky "od Chlpíků" po Lampion Pink od Chlpíků x Ch. Ajka Libachar.A to je on :

Jé ty toho teda máš já myslela podle ty přezdívky, víš... já mám nahatýho jen jednoho, ale i tak to stačí a koukám, že u vác Chlpíci vyhrávají

8.6.2006 13:50

orange napsal(a):

To je prece Gabinka, nase mnozitelka bezpapirackuAkorat si zmenila prezdivku
Nejdriv se chteli cinanu rychle zbavit a pak "jakoze jsou Gabinky"

8.6.2006 13:52

123 napsal(a):

Takže pejsek je Balboa Rocky Eve-Bler?

8.6.2006 13:55

orange napsal(a):

a v postoji.Labutěnky jsou nádherný, stále volné krásné holčičky.Všechny mají nádherný hlavy, silný kostry a super srst.Mě zaujal "Monty", oficielně Celestin Powder, tak s námi odjel domů (a to jsem prosím jela pouze krýt svou fenu).

8.6.2006 14:01

jessie l napsal(a):
Takže pejsek je Balboa Rocky Eve-Bler?

JJ, ale zatím byl jen jednou na výstavě.Za 1, nějak nemám čas a za 2, se neumí chovat.Je šíleně hyperaktivní a stále se nechce nějak klidnit. Kima znám, je nádhernej ! Roky :

8.6.2006 14:05

123 napsal(a):

Haha, to říkáš ty zamindrákovanej chudáčku.Já prej měla údajný bez PP a nevíš tak náhodou, s kým ? A jsem zlato svéprávná, takže přezdívky si můžu dávat jaký chci a kolik chci, udělej si taky a nebudeš muset svý ego dohánět smajlíkama :-) Nebo závidíš číňany, tak si pořiď taky a můžeš se nám předvést.Ale díky za zájem, já se bála, že už mě nemá nikdo rád a že se mi nikdo neozve.

8.6.2006 14:18

orange napsal(a):
a v postoji.Labutěnky jsou nádherný, stále volné krásné holčičky.Všechny mají nádherný hlavy, silný kostry a super srst.Mě zaujal "Monty", oficielně Celestin Powder, tak s námi odjel domů (a to jsem prosím jela pouze krýt svou fenu).

Nebyl náhodou hlášenej do Ostravy? Tam jsme zrovna nebyli Kim je taky blázen a taky na výstavách dělá scény..prostě pejsci jsou mu přednější

8.6.2006 14:25

jessie l napsal(a):
Nebyl náhodou hlášenej do Ostravy? Tam jsme zrovna nebyli Kim je taky blázen a taky na výstavách dělá scény..prostě pejsci jsou mu přednější

Jo, hlášenej byl, ale zrovna "pubertil", takže hrůza a venku na procházce mi vletěl mezi popelnice a o nějaký pivní lahve si rozřízl tlapku.Dělal hroznýho chudáka (přitom se jen škrábl), kulhal, takže nejel nikam, přijela jsem domů a najednou byl hrozně zdravej a po kulhání ani stopy.Tak jsem mu slíbila, že příšte jede za každou cenu a ať třeba padají trakaře.Třeba ho vezmou do národního....... A kam se chystáte s Kimem ? Já tady z Čech asi momentálně nic, chci jet někam ven a určitě do v srpnu do Blavy.

8.6.2006 15:19

orange napsal(a):
Jo, hlášenej byl, ale zrovna "pubertil", takže hrůza a venku na procházce mi vletěl mezi popelnice a o nějaký pivní lahve si rozřízl tlapku.Dělal hroznýho chudáka (přitom se jen škrábl), kulhal, takže nejel nikam, přijela jsem domů a najednou byl hrozně zdravej a po kulhání ani stopy.Tak jsem mu slíbila, že příšte jede za každou cenu a ať třeba padají trakaře.Třeba ho vezmou do národního....... A kam se chystáte s Kimem ? Já tady z Čech asi momentálně nic, chci jet někam ven a určitě do v srpnu do Blavy.

My jedem teď Brno, Mladou Boleslav a Blavu taky..

8.6.2006 18:24

orange napsal(a):

Bellis z Kamilkové zahrady

8.6.2006 18:25

kiwi napsal(a):

ten vpravo

8.6.2006 18:35

kiwi napsal(a):
ten vpravo

Proč je Bellis tak hrozná? Dělá ostudu takovému krásnému plemeni

8.6.2006 18:43

inxs napsal(a):

Bellis je pes. a proč by měl dělat ostudu? to nechápu je to krásnej pes!

8.6.2006 18:46

kiwi napsal(a):
Bellis je pes. a proč by měl dělat ostudu? to nechápu je to krásnej pes!

To se mě teď trošičku dotklo. Chápu že se nemusí líbit všem mě se taky třeba nějaký pejsek zrovna dvakrát nelíbí ale nenapišu že dělá ostudu a že je hroznej.

8.6.2006 18:51

inxs napsal(a):

Není hrozný.Má stojící osrstěný uši, neoholený čenich a celkově je ostříhaný, tak vypadá jako jiné plemeno.To ho dělá jinýho.Mě připomíná Havańáčka.Včera jsem viděla Vaší sestřičku - Baraku.

8.6.2006 19:04

orange napsal(a):
Není hrozný.Má stojící osrstěný uši, neoholený čenich a celkově je ostříhaný, tak vypadá jako jiné plemeno.To ho dělá jinýho.Mě připomíná Havańáčka.Včera jsem viděla Vaší sestřičku - Baraku.

jo?já teď nevím která to je.trošku se na těch výstavách a v chovech nepohybuji tak nevím. je osrstěná nebo ne? když jsme si ho brali tak tam byla už jen osrstěná sestřička ale nevím jak se jmenovala. Ten náš je narozený 15.7.2003
já vím že není podle standartu ale když je takto ostříhaný tak se mi to líbí mnohem víc hlavně když má osrstěný čumáček teď už má delší srst. na výstavy nechceme a takhle jsme oba spokojení hlavně když je zdravý a s chutí do života a to on je.

8.6.2006 19:21

kiwi napsal(a):
jo?já teď nevím která to je.trošku se na těch výstavách a v chovech nepohybuji tak nevím. je osrstěná nebo ne? když jsme si ho brali tak tam byla už jen osrstěná sestřička ale nevím jak se jmenovala. Ten náš je narozený 15.7.2003
já vím že není podle standartu ale když je takto ostříhaný tak se mi to líbí mnohem víc hlavně když má osrstěný čumáček teď už má delší srst. na výstavy nechceme a takhle jsme oba spokojení hlavně když je zdravý a s chutí do života a to on je.

CHRIS Z JASNÉ HVĚZDY

8.6.2006 19:22

elis30 napsal(a):
CHRIS Z JASNÉ HVĚZDY

JEŠTĚ JEDNOU

8.6.2006 22:52

elis30 napsal(a):
JEŠTĚ JEDNOU

Tenhle se mi moc líbí, ale nevím jeho jméno. Je z CHS Zvoneček, z vrhu C a jeho jméno na stránkách je Jerry. Je kouzelnej

8.6.2006 22:54

zarah napsal(a):
Tenhle se mi moc líbí, ale nevím jeho jméno. Je z CHS Zvoneček, z vrhu C a jeho jméno na stránkách je Jerry. Je kouzelnej

A další jeho foto. Nevíte někdo jak se jmenuje a kdo ho má? Chtěla bych o něm vědět více.

8.6.2006 22:55

zarah napsal(a):
A další jeho foto. Nevíte někdo jak se jmenuje a kdo ho má? Chtěla bych o něm vědět více.

A další :-)

8.6.2006 22:57

zarah napsal(a):
A další :-)

A tady ještě se sourozenci.

12.6.2006 20:31

orange napsal(a):

13.6.2006 09:24

kiwi napsal(a):

To je zajimave, ja jsem si cinanka poridila prave proto, ze se mi libi jeho krasna a nekniraty cumacek.

14.6.2006 09:22

orange napsal(a):

Když už je tu náš synáček, tak přidávám fotku tatínka, a jinak zdravím Gabinu!!!Pěkně se nám o synáčka starejte, doufám že bude výstavně úspěšný.Napiš mi na mailík jak se má a jak si zvyká.

14.6.2006 09:25

jafar napsal(a):
Když už je tu náš synáček, tak přidávám fotku tatínka, a jinak zdravím Gabinu!!!Pěkně se nám o synáčka starejte, doufám že bude výstavně úspěšný.Napiš mi na mailík jak se má a jak si zvyká.

a ještě Lampion Pink od Chlpíků, trpaslík

14.6.2006 09:34

orange napsal(a):

sestřička, která čeká na hodného páníčka

14.6.2006 09:38

jafar napsal(a):
sestřička, která čeká na hodného páníčka

sestřička Celestiana se jmenuje Cecilka powder od Chlpíků je moc krásná!!!

14.6.2006 16:14

zany napsal(a):
jeste jeden cinanek

Já jsem teď dělala feně labutěnky letní sestřih.Samotnou mě překvapilo co se pod srstí zkrývalo.Líbí se mě takhle víc než jako labutěnka.
Před úpravou.

14.6.2006 16:15

Rendula1 napsal(a):
Já jsem teď dělala feně labutěnky letní sestřih.Samotnou mě překvapilo co se pod srstí zkrývalo.Líbí se mě takhle víc než jako labutěnka.
Před úpravou.

A po úpravě.

14.6.2006 18:34

zany napsal(a):
To je zajimave, ja jsem si cinanka poridila prave proto, ze se mi libi jeho krasna a nekniraty cumacek.

jako štěňtko měl čumáček a krček taky vyholený a mě se to docela líbilo byla jsem z něj úplně paf celkově a jak to postupem času dorůstalo začalo se mi to víc líbit takto. Na výstavy nechodíme tak nás to nějak netíží.

14.6.2006 18:52

kiwi napsal(a):

Bellis je nadhernej, je to jedinej cinanek, kterej se mi libi

14.6.2006 18:53

orange napsal(a):

Kdyz to tak ctu, jak je to s tou chlupatosti cinanku? Co vsechno se musi holit u labutenek a u nahacku?

14.6.2006 19:33

nickdo napsal(a):
Kdyz to tak ctu, jak je to s tou chlupatosti cinanku? Co vsechno se musi holit u labutenek a u nahacku?

Reni ta Clea vypadá fakt krásně holá

Jinak holí se čumáček a V nebo U pod krkem u labutí

14.6.2006 20:29

whiskey napsal(a):
Reni ta Clea vypadá fakt krásně holá

Jinak holí se čumáček a V nebo U pod krkem u labutí

A to se holi i hmatove vousky?

14.6.2006 20:49

nickdo napsal(a):
A to se holi i hmatove vousky?

Ano i hmatové fousky, nevímjak by jste chtěla holit srst mezi nima , pes není kočka tudíš mu to že nemá hmatové fousky nevadí

14.6.2006 21:24

Rendula1 napsal(a):
A po úpravě.

Vau , tak to je super.Fakt jí to sekne a vypadá takhle líp jak s chlupama.Já měla labutěnku na Lvíčka, taky jim to sluší, ale to hvodnější spíš pro měnší psy, teď je už zase fena zarostlá.Přodávám novou fotku Montyho.

15.6.2006 08:54

nickdo napsal(a):
Bellis je nadhernej, je to jedinej cinanek, kterej se mi libi

děkujeme

pepíno

28.6.2006 08:25
pepíno

whiskey napsal(a):
Ano i hmatové fousky, nevímjak by jste chtěla holit srst mezi nima , pes není kočka tudíš mu to že nemá hmatové fousky nevadí

Gábino, nějak nechápu jednu věc, proč se nám tady chlubíš že patříš k chovatelům číňánků když na druhé straně je dáváš pryč?
Balboa Rocky Eve-Bler i Cellestýn jsou krásní pejsci, tak proč je prodáváš?To k nim nemáš žádnou citovou vazbu?

28.6.2006 20:56

pepíno napsal(a):
Gábino, nějak nechápu jednu věc, proč se nám tady chlubíš že patříš k chovatelům číňánků když na druhé straně je dáváš pryč?
Balboa Rocky Eve-Bler i Cellestýn jsou krásní pejsci, tak proč je prodáváš?To k nim nemáš žádnou citovou vazbu?

Tak to teda taky nechápu. Sebereš od Chlpíků psa grátis,nezaplatíš ani kačku a pak ho chceš střelit!A na webu už zas jen jedno plemeno.

28.6.2006 20:59

orange napsal(a):

Tak toto je prosím Gabinin inzerát

Čínský chocholatý pes - prodám naháčka s PP, roční, moc pěkný, milé a přátelské povahy, krásný mazlíček i na agility nebo reprezentativní společník, za kterým se každý rád ohlédne.Dále prodám 4 měsíční labutěnku - pejska s PP, krásný a miloučký plyšáček do každé rodiny.Dovezu.Cena 10 tis. za naháčka a 5 tis. za chlupáčka.Pouze e-mail.cz

Odpovědět: odpovědět | E-mail: j.simonovska@seznam.cz
Inzerát vložen: 28.06.2006 13:50:42 | Kategorie: Prodám | Kraj: Pardubický

28.6.2006 22:46

paolo napsal(a):
Tak toto je prosím Gabinin inzerát

Čínský chocholatý pes - prodám naháčka s PP, roční, moc pěkný, milé a přátelské povahy, krásný mazlíček i na agility nebo reprezentativní společník, za kterým se každý rád ohlédne.Dále prodám 4 měsíční labutěnku - pejska s PP, krásný a miloučký plyšáček do každé rodiny.Dovezu.Cena 10 tis. za naháčka a 5 tis. za chlupáčka.Pouze e-mail.cz

Odpovědět: odpovědět | E-mail: j.simonovska@seznam.cz
Inzerát vložen: 28.06.2006 13:50:42 | Kategorie: Prodám | Kraj: Pardubický

Nemáte někdo fotografii oholené labutěnky, která nemá postavená ouška? Jak asi může vypadat? Labutěnka s postavenýma ušima vypadá jak naháč, co ale se sklopenýma ušiskama?

30.6.2006 13:31

Rendula1 napsal(a):
A po úpravě.

Nádhera

30.6.2006 19:37

zarah napsal(a):
Nemáte někdo fotografii oholené labutěnky, která nemá postavená ouška? Jak asi může vypadat? Labutěnka s postavenýma ušima vypadá jak naháč, co ale se sklopenýma ušiskama?

Albert- labuťenka

30.6.2006 19:40

rostaci napsal(a):
Albert- labuťenka

Albert

30.6.2006 20:26

rostaci napsal(a):
Albert

Tak tohle je šílenost!

30.6.2006 20:27

zarah napsal(a):
Tak tohle je šílenost!

Další

30.6.2006 20:30

zarah napsal(a):
Další

Děkuji za fotky oholené labutěnky. S postavenýma ouškama vypadá jak naháček, ale takle to není ono... Ne, že by vypadal blbě, ale není jak naháček.

30.6.2006 20:32

zarah napsal(a):
Další

Tož to je fakt šílený... Já dávám labutěnce tak leda gumičku. Předtím nosila modrou, teď už má růžovou ;-)

30.6.2006 20:50

pepíno napsal(a):

A kdo říkal že někoho prodávám, co ? Jste buď padlý na hlavu, nebo mimo.Nejdřív si něco zjistěte, pak tady něco pište, buďte tak hodní.A když jste u těch hezkých psů, myslíš že bych platila nehorázný prachy za výstavy, jen tak, pro srandu králíkům - kam jsem je přihlásila ? A pak tam jako záměrně nejela.Tak blbá teda opravdu nejsem.Nebo jsem jediná z Pardubickýho kraje na zeměkouli ? Jen u nás ve Svitavách jsou čínani dva.A když jsme už u inzerátů : jeden je dávaný včera - ve čtvrtek a to jsem celej den bohužel k vašemu zklamání nebyla doma, potvrzují mi to i jízdenky ČD s časem a může Vám to potvrdit i Jafarka, která mi volala a dovolala se mi večer do vlaku.Domů jsem přijela po 21 hod.Je mi líto ......

4.7.2006 02:03

aradek napsal(a):
Tož to je fakt šílený... Já dávám labutěnce tak leda gumičku. Předtím nosila modrou, teď už má růžovou ;-)

Tady je foto oholené labutěnky. Nemá postavené uši a vypadá docela pěkně. Každopádně zajímavě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík