OBNOVENÝ BAZÁREK POTŘEB A VĚCÍ PRO PEJSKY

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.8.2010 09:54
kecy.v.kleci.

XXX.XXX.26.38

Jelikož předešlé téma zapadlo do dějin iFauny, a většina inzerátů již není aktuální, zakládám obnovený bazárek.

Prodám knihu POLICAJNÁ KYNOLÓGIA, Václav Krajník a kolektív · Vydavateľstvo: Akadémia Policajného zboru v Bratislave, 2009.Učebnica Policajnej kynológie pre študentov Akadémie Policajného zboru v Bratislave. Učebnica je odporučená študijná literatúra pre študentov bakalárskeho štúdia kynológie Univerzity veterinárneho lekárstva v Košiciach.

Pozor, nezaměňovat s knihou Policajná kynológina na Slovensku, která je spíše pouze informativní.

Nabízená kniha je ucelená publikace o historii vývoje psů, o základech anatomie a fyfiologie psů, o výcviku, o zkoumání pachů osob (pro účely využití psů), odborná příprava psovodů, veterinární péče... Prostě všechno, co by měl majitel a cvičitel psa znát.
Kniha má 573 stránek, písmo tištěně na křídovém papíře s fotografiemi názorných ukázek.

K ceně, já si ji objednal ze Slovenska (cena v Eurech plus nehorázné poštovné), jenže jsem ještě jednu dostal od manželky. Prodám tu nečtenou a zcela novou, neomatlanou, nepoškozenou. Cena 600 Kč včetně poštovného a balného, při zaslání na dobírku, Při platbě předem na účet, cena 500 Kč včetně poštovného a balného.

PS: Pokud máte strach a obavy při zasílání peněz předem na účet, může prodej proběhnout přes Aukro, kde jsem dlouholetým prodejcem a nákupčím.

mail - kecy.v.kleci@email.cz, nebo piště sem,

21.8.2010 08:37
veradisia

XXX.XXX.119.11

Prodám acanu pacificu 13,5kg neotevřenou min. trvanlivost do 16.6.2011 cena 900kc + 150kc postovne
dale jeste pelisek znacky Dooop,nepouzity v originalnim zabaleni 80x60cm za 500kc + asi 100kc postovne

vse je na aukru,pokud date kup ted a napisete,ze jste z ifauny dak vam to dam za cenu drazby,takze to co je napsane tady :-| nebo pokud nemate ucet na aukru tak muzu aukci stahnout

21.8.2010 19:11
bilkson

XXX.XXX.245.152

Můžete mi prosím nafotit ten pelíšek? děkuji.:-)

21.8.2010 20:10
veradisia

XXX.XXX.119.11

bilkson napsal(a):
Můžete mi prosím nafotit ten pelíšek? děkuji.:-)

pelisek je to primo tento http://www.dooop.eu/eshop/001-dooop-xtrem-od-788-kc-1/dooop-xtrem-80-x-60-cm-5/ zitra dam fotku od nas,bohuzel na tomto pc mi to nejde nahrat :( je cerno oranzovy

22.8.2010 20:46
veradisia

XXX.XXX.119.11

tak bohuzel mi to nejde nahrat ani na druhym pc,vubec nevim cim by to mohlo byt?? Jedine teda na meila jestli by byl jeste zajem :-|

28.8.2010 15:22
veradisia

XXX.XXX.119.11

ještě přidávám knížku Čtyřnohý kamarád aneb pozitivní motivace v praxi kdyby byl o cokoliv zájem napište na Veradisia@seznam.cz

28.8.2010 22:23
janak

XXX.XXX.44.150

CHtěla bych se zeptat, zda by byl pelíšek rozměrově vhodný pro fenku Australského ovčáka?? Děkuji Jana K.

29.8.2010 14:44
veradisia

XXX.XXX.119.11

na austr. to bude malé si myslim,přeci jen to je 80x60cm možná tak na štěndo :-|

29.8.2010 14:57
czizecka

XXX.XXX.106.200

Prodám náhubek na Rotvajler - fena upravený pro fenu cane corso (jen jsme odstranili jednu mřížku u krku) cena pouze za poštovné, dále náhubek pro jezevčíka takový černý "látkový" za poštovné Dále umělohmotný náhubek, který měla čuba NO od půl roku do teĎ (9 měsíců) . Vše za poštovné

29.8.2010 15:51
burunduk

XXX.XXX.98.178

Dávám ten obrázek pelechu DOOP.. když paní nešel nahrát.

29.8.2010 20:25
doda

XXX.XXX.42.8

Prodám dvě maskované šusťákové bundy,jsou malé! Cena 900kč za obě.
Velikost xxxl.Původní cena za kus 900kč.

31.8.2010 11:51
teeny

XXX.XXX.42.99

Reflexní obojek, bezpečnostní zapínání, litý kroužek, 80 Kč.

31.8.2010 11:52
teeny

XXX.XXX.42.99

Zelený obojek, 36 až 60 cm, bezpečnostní zapínání, přetahuje se přes hlavu, litý kroužek, 60 Kč.

31.8.2010 11:55
teeny

XXX.XXX.42.99

Ještě postoj, podšitý, v místě kolem krku cca 40 cm, pro pejska co má obvod krku v místě obojku kolem 35 cm, 150 Kč. V případě zájmu jsem na mailu sam.baily@seznam.cz

Ještě jsem zapomněla, reflexní obojek má od 32 do 50 cm.

31.8.2010 12:42
lucietka

XXX.XXX.40.146

doda napsal(a):
Prodám dvě maskované šusťákové bundy,jsou malé! Cena 900kč za obě.
Velikost xxxl.Původní cena za kus 900kč.

Jaké mají rozměry?

31.8.2010 19:37
veradisia

XXX.XXX.119.11

Tak acana a čtyřnohý kamarád jsou již prodané. Aktuální je jen matrace dooop :-|

14.9.2010 08:45
agro

XXX.XXX.17.86

Prodám (už bohužel nepotřebujeme...):

Veterinární dieta Specific CKD granule (Kompletní dietní krmivo pro psy trpící chronickou renální insuficiencí, srdeční a jaterní nedostatečností nebo urátovou, oxalátovou a cystinovou urolitiázou. )
Originalní balení 15 kg (teď už se dělají jen 13 kg), zbývá min. 14 kg, min. trvanlivost 1.6.2011, pytel je skladován v chladnu a suchu.
- více info a popis zde : http://www.patro.cz/objects/1075046718.html?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=ppc&utm_campaign=free
Cena 1200 kč

Hills Canine U/D konzerva 370g (Prevence urátových, oxalátových a cystinových urolitů, pokročilé selhání ledvin)
Cena 40 kč, MDT 01/2012
- více info a popis zde : http://granule.shop5.cz/cz-detail-134156-hills-canine-u-d-konzerva-370g.html

Konzerva Reddy Low Protein 400 g (pro psy se selháním ledvin)
Cena 25 kč, MDT 03/11/2010
- více info a popis zde : http://granule.shop5.cz/cz-detail-134156-hills-canine-u-d-konzerva-370g.html

Ipakitine bal. 150 g (Dietní doplňkové krmivo určené k podpoře ledvin při jejich chronické nedostatečnosti u psů a koček.)
Zbývá 60 g.
MDT 02/2011
Cena 60 kč
- více info a popis zde : http://www.svetgranulek.cz/0,1278,Ipakitine-150g.html

Ketosteril bal. 100 tbl (lidský lék na selhání ledvin)
- snižuje hladinu močovinu a dodává důležité aminokyseliny
Zbývá 43 tbl.
Pořizovací cena 1605 kč, zbytek tablet prodám za 450 kč
více info a popis zde: http://www.farmaceutika.info/ketosteril

Eukanuba VD Dog Renal Phase 700g (časné a pokročilé stadium renálního selhávání)
Zbývá cca 500 g
Zdarma.

Při odběru všeho (upředňostňuji) zaplatím poštovné.
Kontakt: mirka.v@tiscali.cz

14.9.2010 11:36
lucietka

XXX.XXX.40.146

1)
Nabízím 3kg granulí ROYAL CANIN Labrador Retriever v hodnotě 486Kč za 200Kč a poštovné. Mému čoklíkovi fakt nejedou. Z balení chybí 2granule. Otevřeno včera, znovuuzavíratelné na zip..kdyby měl někdo zájem tak pište, mě budou ležet doma

2)
Easy Brusher
http://aukro.cz/item1229835126_easy_brush_zubni_pasta.html

14.9.2010 12:40
kecy.v.kleci.

XXX.XXX.26.38

kecy.v.kleci. napsal(a):
Jelikož předešlé téma zapadlo do dějin iFauny, a většina inzerátů již není aktuální, zakládám obnovený bazárek.

Prodám knihu POLICAJNÁ KYNOLÓGIA, Václav Krajník a kolektív · Vydavateľstvo: Akadémia Policajného zboru v Bratislave, 2009.Učebnica Policajnej kynológie pre študentov Akadémie Policajného zboru v Bratislave. Učebnica je odporučená študijná literatúra pre študentov bakalárskeho štúdia kynológie Univerzity veterinárneho lekárstva v Košiciach.

Pozor, nezaměňovat s knihou Policajná kynológina na Slovensku, která je spíše pouze informativní.

Nabízená kniha je ucelená publikace o historii vývoje psů, o základech anatomie a fyfiologie psů, o výcviku, o zkoumání pachů osob (pro účely využití psů), odborná příprava psovodů, veterinární péče... Prostě všechno, co by měl majitel a cvičitel psa znát.
Kniha má 573 stránek, písmo tištěně na křídovém papíře s fotografiemi názorných ukázek.

K ceně, já si ji objednal ze Slovenska (cena v Eurech plus nehorázné poštovné), jenže jsem ještě jednu dostal od manželky. Prodám tu nečtenou a zcela novou, neomatlanou, nepoškozenou. Cena 600 Kč včetně poštovného a balného, při zaslání na dobírku, Při platbě předem na účet, cena 500 Kč včetně poštovného a balného.

PS: Pokud máte strach a obavy při zasílání peněz předem na účet, může prodej proběhnout přes Aukro, kde jsem dlouholetým prodejcem a nákupčím.

Kniha prodána smajlík

15.9.2010 10:26
teeny

XXX.XXX.42.99

Ještě pořád nabízím postroj, sleva na 100 Kč. Dopsala jsem do obrázku přesné míry. Jsem na mailu sam.baily@seznam.cz
Nový, feňule ho měla na sobě dvakrát, je jí velký.

19.9.2010 18:30
lucistrnad

XXX.XXX.150.29

Scháním pamlskovník,nemáte někdo jeden zbytečný?Děkuji.Nabídky raději na lucistrnad@seznam.cz.Sem moc nechodím,děkuji ;) Lucka :-)

19.9.2010 21:19
bilkson

XXX.XXX.241.38

Lidičky, nemáte někdo na prodej náhubek. Teda lépe řečeno "medvěda" z nylonu? Velikost tak na dobrmana.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.9.2010 07:42

Kvalitní pelíšek z jemného ristopu a flízu v modré barvě Rogz Pupz. Pelíšek i polštář je možné prát v pračce při max. teplotě 30°C. Pelíšek se skládá ze dvou částí: ohrádka ( vnější strana ripstop, vnější strana jemný flíz ) a matrace z dutého vlákna. Rozměry:délka 60cm, šířka 45cm a výška 20cm. Jedná se o nové zboží s visačkou . Pořizovací cena byla 799,- Kč,nyní za 550+65 pošta při platbě předem

20.9.2010 07:46

Chris stix white-- zakrývají skvrny a nedostatky srsti - vynikající krytí dokonce i po rozčesání - srst neničí, nemastí, jsou zdraví neškodné Korekční tyčinky zakrývají skvrny a odstraňují nežádoucí zabarvení za pouhý okamžik. Korekční barva se aplikuje velice jednoduše a přesně a velmi dobře drží. Nerozmazává se ani nedrolí a vydrží do té doby, dokud ji nevymyjete šamponem. Narozdíl od mnoha pudrů a kříd Korekční tyčinky Chris Stix vydrží a kryjí nežádoucí barvu dokonce i po rozčesání srsti! pouze jednou odzkoušeno.140kč

20.9.2010 07:48

White creme cover-up-intenzívní bílá barva Specielně vyvinutý pro jednoduchou aplikaci s vynikajícím krytím. Není těžký ani mastný. Hustá konzistence pro bezchybné krytí i těch nejsilnějších skvrn a nedostatků. 74ml-jednou odzkoušeno-380kč

24.9.2010 12:31
cucka_st

XXX.XXX.47.196

Mám na prodej 2 pytel granulí Royal canin adult medium 15 kg. prodej dohromady nebo klidně i zvlášť. Cena za 1 pytel je 1300kč + poštovné. V případě koupi obou pytlů platím poštovné já

24.9.2010 13:05
gek

XXX.XXX.233.66

Dobrý den, stále ještě nabízíte pelíšek?

24.9.2010 13:07
gek

XXX.XXX.233.66

gek napsal(a):
Dobrý den, stále ještě nabízíte pelíšek?

Otázka je určená Sarusce....:-)

25.9.2010 08:27

ano,pelíšek je k mání.můj meil kajzarova.sarka@seznam.cz

27.9.2010 12:26
atika

XXX.XXX.213.155

Dobrý den, neměl by někdo levně zbytečné starší ale funkční flexi vodítko na prcky do 10 kg (5m)? Mám starouška kníráčka, už je skoro hluchej, slepne a je i trochu dezorienrovanej, takže ho potřebuju mít v přírodě už pod kontrolou (občas se otočí a když mě nevidí mete klidně na druhou stranu, aby mě dohonil a v minutě je v prachu). Vodím tři psy a je náročný ho pořád honit a vracet do správnýho směru, když neslyší. Nový se mi nechce kupovat, protože jinak chodí na normálním vodítku. Díky. Jana

2.10.2010 16:53
lucietka

XXX.XXX.229.123

NOVÝ Obleček / Vesta EZYDOG růžová/camo, vel XL

Ochranná vesta zabraňuje ztrátu tělesné teploty a chrání psy před větrem, deštěm, sněhem. Přední hrudníkový díl s nastavitelným elastickým popruhem umožňuje nastavení dle potřeby a zajišťuje vetší pohod...lí psa a jeho bezpečí při zvýšené aktivitě. Postranní část je opatřena reflexním proužkem a rozšiřitelným spínacím systémem.Zobrazit více

od kohoutku ke kořeni ocasu 70cm
PC 1100Kč, nyní za 600Kč - je nový, ani jednou nošený, je nám velký

3.10.2010 12:23
scarter

XXX.XXX.140.95

Veterinární Vetriderm šampón pro každodenní péči - 300
Veterinární Vetriderm čistič uší pro psy - 200
Profendr černé pěkné tričko - velikost M, nové nerozdělané - 150
Bloček Profendr, trhací - 35

Vše nové. Vyhráli jsem na akci a nehodí se nám to. Při koupí 3 a více věcí platím poštu já.:-)

3.10.2010 16:04
taziza

XXX.XXX.213.178

lucietka napsal(a):
NOVÝ Obleček / Vesta EZYDOG růžová/camo, vel XL

Ochranná vesta zabraňuje ztrátu tělesné teploty a chrání psy před větrem, deštěm, sněhem. Přední hrudníkový díl s nastavitelným elastickým popruhem umožňuje nastavení dle potřeby a zajišťuje vetší pohod...lí psa a jeho bezpečí při zvýšené aktivitě. Postranní část je opatřena reflexním proužkem a rozšiřitelným spínacím systémem.Zobrazit více

od kohoutku ke kořeni ocasu 70cm
PC 1100Kč, nyní za 600Kč - je nový, ani jednou nošený, je nám velký

Mám fenu tosa inu a o ochr. vestu bych měla zájem, podle mého měření by měla velikost sedět - od kohoutku po kořen ocasu 70 cm :-)

3.10.2010 19:16
bilkson

XXX.XXX.241.38

Dobrý den, neprodáváte tady někdo umělohmotnou kenellku? Velikost tak na kokra. Díky:-)

3.10.2010 20:18
feherkocos

XXX.XXX.166.38

Nabízím plastovou přepravku 8in1 velikost L 67×48×42 cm. Zakoupeno pro leteckou přepravu, ale štěndo nějak vyrostlo :-)) a cesta dlouhá...takže se ve finále kvůli pohodlí kupovala přepravka větší.
PC 1190,- Kč, přenechám za 900,- Kč plus poštovné.

4.10.2010 17:17
bilkson

XXX.XXX.241.38

feherkocos napsal(a):
Nabízím plastovou přepravku 8in1 velikost L 67×48×42 cm. Zakoupeno pro leteckou přepravu, ale štěndo nějak vyrostlo :-)) a cesta dlouhá...takže se ve finále kvůli pohodlí kupovala přepravka větší.
PC 1190,- Kč, přenechám za 900,- Kč plus poštovné.

Mohu se zeptat pro jaké plemeno jste ji měla? A z kama jste? Děkuji :-)

4.10.2010 19:54
feherkocos

XXX.XXX.166.38

bilkson napsal(a):
Mohu se zeptat pro jaké plemeno jste ji měla? A z kama jste? Děkuji :-)

Plemeno komondor, v osmi týdnech by byla přepravka v pohodě, ale v deseti, když až může štěně letět a ještě jsem tam dala polštář, tak si už ani pořádně nestouplo. Jinak Kvítkov u České Lípy.

9.10.2010 20:33
taziza

XXX.XXX.213.178

Moderovaná diskuse - obrázekNOVÝ Obleček / Vesta EZYDOG růžová/camo, vel XL

Od kohoutku ke kořenu ocasu 70 cm

Prodám - původní cena 1.100,- kč, nová cena 600,- kč
Vesta nová, nenošená, moc pěkná

15.10.2010 13:36
regina

XXX.XXX.176.203

Abyste mi nenabízeli pelíšky, myslím košík na čenich, jestli někomu nezbyl. Žádný kupovaný mu nesedí, bylo mi opakovaně řečeno, že si musím nechat udělat na míru, ale nezjistila jsem kde, tak do města jedeme bez psů. Potřebuji totiž dva. A jestli někomu zbyl pevný dvoj pásek třeba s koženými stahováky taky bych brala. Tady chodí volně, ale ve městě nejsou zvyklí. Taky by se hodil na dovolenou.

15.10.2010 13:36
regina

XXX.XXX.176.203

Abyste mi nenabízeli pelíšky, myslím košík na čenich, jestli někomu nezbyl. Žádný kupovaný mu nesedí, bylo mi opakovaně řečeno, že si musím nechat udělat na míru, ale nezjistila jsem kde, tak do města jedeme bez psů. Potřebuji totiž dva. A jestli někomu zbyl pevný dvoj pásek třeba s koženými stahováky taky bych brala. Tady chodí volně, ale ve městě nejsou zvyklí. Taky by se hodil na dovolenou.

19.10.2010 22:18
wami

XXX.XXX.147.137

Občas ani přírodní kožich nestačí. Když nás psi doprovázejí při našich dobrodružstvích, mohou být při nepřízni počasí vystaveni nepohodlí. Prochladnutí je pak jen otázkou času a může být pro psa nebezpečné. Ochranná vesta K-9 zabraňuje ztrátě tělesné teploty a chrání psy před větrem, deštěm, sněhem a kroupy. Integrovaný hrudníkový díl s nastavitelnými postranními sponami umožňuje nastavení podle potřeby, které zajišťuje bezpečí při energických činnostech. Ať vaše cesty vedou po horách, v pouštích nebo po městě, vesta K-9 zvyšuje pohodu i bezpečí při rozmanitých psích činnostech.

* Flísová vložka kategorie 100 pro zateplení.
* Struktura z balistického nylonu typu 1680-denier je trvanlivá, odolná proti větru a vodě.
* Čtyřvrstvé pohyblivé díly Taslan® umožňují libovolný pohyb.
* Integrovaný hrudníkový díl ochraňuje břicho psa a udržuje teplotu trupu.
* Reflexní proužky.
* Rozšiřitelný postranní spínací systém umožňuje praktické zapínání.
* Zajišťuje bezpečí při rozmanitých psích činnostech.

Ekologická ochrana :

* Oblečky jsou vyrobeny z 95% recyklovaného materiálu

VELIKOST M - obvod hrudníku 68,5 cm-81 cm, délka zad +- 53,5 cm

původní cena 1900,- , nyní 1200,- Kč

Vesta nebyla ani jednou použita - špatný odhad velikosti...smajlík

19.10.2010 22:51
burunduk

XXX.XXX.98.177

wami napsal(a):
Občas ani přírodní kožich nestačí. Když nás psi doprovázejí při našich dobrodružstvích, mohou být při nepřízni počasí vystaveni nepohodlí. Prochladnutí je pak jen otázkou času a může být pro psa nebezpečné. Ochranná vesta K-9 zabraňuje ztrátě tělesné teploty a chrání psy před větrem, deštěm, sněhem a kroupy. Integrovaný hrudníkový díl s nastavitelnými postranními sponami umožňuje nastavení podle potřeby, které zajišťuje bezpečí při energických činnostech. Ať vaše cesty vedou po horách, v pouštích nebo po městě, vesta K-9 zvyšuje pohodu i bezpečí při rozmanitých psích činnostech.

* Struktura z balistického nylonu typu 1680-denier je trvanlivá, odolná proti větru a vodě.
* Reflexní proužky.

Ekologická ochrana :

A proč to nevrátíte? Nejde to? Jestli je to objednané z netu, tak na to máte nárok. Do 14_cti dnů vrátit bez udání důvodu.

19.10.2010 23:22
wami

XXX.XXX.147.137

Nejde, zůstala mi doma ve skříni z loňska... loni jsem to nějak nepořešila - no a letos se v zimě třeba někomu hodí... :-)

20.10.2010 17:17
ircanka

XXX.XXX.180.120

Prodám postroj velikost L - obvod kolem krku 58cm, kolem bříška cca 60 - 80 cm (lze nastavit)
Modrý, pěkně polstrovaný, dobře drží, pevný (srovnatelý s Manmat guard). Tento je nový, nepoužívaný (resp. jednou ho měla čubinka na sobě na vyzkoušení). Nějak se mi doma sešli dva stejné.

Mám tentýž ale černé barvy na anglickou bulteriérku (a známá ho má na stafordy) takže velikost na středního psa.

Cena cca 300Kč, dohoda možná (nechci aby se mi tady zbytečně válel) plus poštovné.

20.10.2010 17:21
ircanka

XXX.XXX.180.120

ještě mailik (k tomu postroji): london2001@centrum.cz

21.10.2010 09:41
lucietka

XXX.XXX.40.146

wami napsal(a):

* Reflexní proužky.

Ekologická ochrana :

Odkuď jste? Bylo by možné si vestu nejdřív vyzkoušet? Taky s těmi velikostmi docela bojujeme....Ď

21.10.2010 11:54
wami

XXX.XXX.96.38

Ostravsko, ale obcas se pohybuju i Praha/Brno a tak... :o) domluva i na vyzkouseni je mozna - prosim na email wami@seznam.cz

21.10.2010 12:38
agro

XXX.XXX.17.86

ircanka napsal(a):
Prodám postroj velikost L - obvod kolem krku 58cm, kolem bříška cca 60 - 80 cm (lze nastavit)
Modrý, pěkně polstrovaný, dobře drží, pevný (srovnatelý s Manmat guard). Tento je nový, nepoužívaný (resp. jednou ho měla čubinka na sobě na vyzkoušení). Nějak se mi doma sešli dva stejné.

Mám tentýž ale černé barvy na anglickou bulteriérku (a známá ho má na stafordy) takže velikost na středního psa.

Cena cca 300Kč, dohoda možná (nechci aby se mi tady zbytečně válel) plus poštovné.

Škoda, že není alespoň o číslo větší, hned bych ho brala. Mám vodítko stejné barvy a tohle by se nám hodilo na obrany.

21.10.2010 18:16
ircanka

XXX.XXX.180.120

no jo, jenom L-ko:-) na obrany je fajn, opravdu drží - ikdyž jsem se bála, že ty plastové spony praskou, udrží bulinu, mám i Cane corso, jak jsem psala, kamarádka je má na stafordy a u všech postroj supr.
Vodítko k němu mám taky, ale "někdo" ho trošku nakousnul, tak je na nic - resp je nutné ho trošku pošít (dala bych ho k tomu postroji klidně zdarma :-))) Ona moje dračice všechno hned ohryže:-|

Xana

1.11.2010 20:18
Xana

XXX.XXX.22.93

hezky den, pokud jste ji jeste neprodala, mela bych o ni zajem. Prosim, volejte na 724464389

Xana

1.11.2010 20:20
Xana

XXX.XXX.22.93

to byla reakce na prepravku 8in1 velikosti L

18.11.2010 08:40
denyk

XXX.XXX.61.234

Koupila jsem mu u firmy CANINA doplněk stravy Barfer s Best. Byly toho 2kg, za 39,50 euro. Nyní je toho 1,5kg kdyby někdo měl zájem, nechala byh to za méně než polovinu ceny. ex. březen 2014.
Můj pes maso odmítá, jsme znovu na granulích takže tento doplněk již nevyužiji.

Tady je volný překlad z němčiny:
Bohužel v nabídce-české jsem to ještě neviděla. A navíc mám to přímo od výrobce takže za "hubičku"

- Vápník source citronanu vápenatého, který je vyvinut na rozdíl od jiných druhů snadno vstřebává vápník (), bez zatěžování těla. Právě z tohoto důvodu je výrobek vhodný pro oslabené nemocí či starších psů. Vápník je nezbytný pro kostní metabolizmus, na zuby, drápy, pro zachování svalové funkce a chránit před osteoporózou věku. To také aktivuje řadu enzymatických systémů a kontrol nervové impulzy a srdeční činnost.

- Přírodní mořských řas (Ascophyllum nodosum) poskytují vitaminy, jako jsou karotenoidy, předchůdce vitamínu A, mikro-minerálních látek, jako jsou jód a fluor, a mnoho enzymů. Oni podporují metabolismus s esenciální aminokyseliny a podporovat pigmentaci kůže, nosu a tlapky.

- Pikantní kvasnice jako přírodní produkt poskytuje všechny ostatní vitamíny skupiny B, včetně a biotin. Vysoký obsah enzymů, přírodní minerály a stopové prvky, jako jsou Zinek a fluorid podporovat motivaci k ochraně pokožky a vlasů, a kompletní barf-jídlo svého psa v optimálním způsobem.

Tady je německá stránka pro ověření ceny:http://www.canina.de/Hunde/Fell-und-Haut/Barf er-s-Best-2000-g.html

Kdyby měl někdo zájem, je to prášek. Na ceně se domluvíme. Pište na nepatrejte@seznam.cz

24.11.2010 12:16
denyk

XXX.XXX.61.234

Prodám tuto knihy je ve 100% stavu, vhodná i jako dárek.

24.11.2010 12:17
denyk

XXX.XXX.61.234

denyk napsal(a):

a k ní tuto knihu taky 100% stav. Dohromady 150Kč i s poštou

24.11.2010 12:21
denyk

XXX.XXX.61.234

od Viktora Dostála "PŘIROZENÁ KOMUNIKACE A ŽIVOT SE PSY" za 150Kč i s poštou

24.11.2010 12:52
bilkson

XXX.XXX.241.38

denyk napsal(a):

Chápu to tak, že dvě knihy + poštovné za 150 kč? Pokud ano, tak to beru. Napište mi na: bilkson @seznam.cz, napíšu vám adresu, díky.

24.11.2010 17:28
denyk

XXX.XXX.61.234

bilkson napsal(a):
Chápu to tak, že dvě knihy + poštovné za 150 kč? Pokud ano, tak to beru. Napište mi na: bilkson @seznam.cz, napíšu vám adresu, díky.

Ano, je to za ty první dvě knihy. Psala jsem vám email.

24.11.2010 22:34
bilkson

XXX.XXX.241.38

denyk napsal(a):
Koupila jsem mu u firmy CANINA doplněk stravy Barfer s Best. Byly toho 2kg, za 39,50 euro. Nyní je toho 1,5kg kdyby někdo měl zájem, nechala byh to za méně než polovinu ceny. ex. březen 2014.
Můj pes maso odmítá, jsme znovu na granulích takže tento doplněk již nevyužiji.

Tady je volný překlad z němčiny:
Bohužel v nabídce-české jsem to ještě neviděla. A navíc mám to přímo od výrobce takže za "hubičku"

- Vápník source citronanu vápenatého, který je vyvinut na rozdíl od jiných druhů snadno vstřebává vápník (), bez zatěžování těla. Právě z tohoto důvodu je výrobek vhodný pro oslabené nemocí či starších psů. Vápník je nezbytný pro kostní metabolizmus, na zuby, drápy, pro zachování svalové funkce a chránit před osteoporózou věku. To také aktivuje řadu enzymatických systémů a kontrol nervové impulzy a srdeční činnost.

- Přírodní mořských řas (Ascophyllum nodosum) poskytují vitaminy, jako jsou karotenoidy, předchůdce vitamínu A, mikro-minerálních látek, jako jsou jód a fluor, a mnoho enzymů. Oni podporují metabolismus s esenciální aminokyseliny a podporovat pigmentaci kůže, nosu a tlapky.

- Pikantní kvasnice jako přírodní produkt poskytuje všechny ostatní vitamíny skupiny B, včetně a biotin. Vysoký obsah enzymů, přírodní minerály a stopové prvky, jako jsou Zinek a fluorid podporovat motivaci k ochraně pokožky a vlasů, a kompletní barf-jídlo svého psa v optimálním způsobem.

Tady je německá stránka pro ověření ceny:http://www.canina.de/Hunde/Fell-und-Haut/Barf er-s-Best-2000-g.html

Kdyby měl někdo zájem, je to prášek. Na ceně se domluvíme. Pište na nepatrejte@seznam.cz

Dobrý den, za kolik přípravek prodáváte?Jestli můžete, napište mi na : bilkson@ seznam.cz

25.11.2010 08:13
denyk

XXX.XXX.61.234

Omlouvám se, že jsem to nenapsala hned, ale Barfer s Best už je prodaný.
I obě knihy za 150Kč.
Zbývá kniha od V.Dostála

25.11.2010 09:20
lucietka

XXX.XXX.40.146

Prodám Cestovní set pro psy Ledvinka + 2 láhve , PC 500Kč, nyní za 300Kč, mimálně nošená, super stav (na obrázku je navíc miska, tu nenabízím)

14.12.2010 15:46
lucistrnad

XXX.XXX.216.111

Koupím stříbrný přívěšek rotíčka.Buď hlavinku anebo tělíčko ve 3D.Děkuji moc :-)

15.12.2010 12:29
feherkocos

XXX.XXX.60.7

17.12.2010 10:59
greiz

XXX.XXX.232.4

Prodám Acanu adult(tmavě modrá) 18kg za 1250kč (PC 1435kč) pytel nerozbalený, omylem mi odešli 2 objednávky a tolik toho nezkrmím... email: greiz@centrum.cz

17.12.2010 11:20
laponka

XXX.XXX.14.133

Acanou adult krmím a hodila by se. Nakupuji ji ale za 1100 ,- přes internet. Za 1400,- ji berete asi z nejdražšího e-shopu :-((

17.12.2010 11:41
burunduk

XXX.XXX.98.178

greiz napsal(a):
Prodám Acanu adult(tmavě modrá) 18kg za 1250kč (PC 1435kč) pytel nerozbalený, omylem mi odešli 2 objednávky a tolik toho nezkrmím... email: greiz@centrum.cz

Copak je to za e-shop, že nejde hned stornovat objednávka? :) To by mě zajímalo.smajlík

17.12.2010 11:49
greiz

XXX.XXX.232.4

Ne všichni nakupují přes eshop, krmení jsem měla objednané přes veterinu a storno není prostě možné mají to tak zavedené

17.12.2010 11:52
greiz

XXX.XXX.232.4

Pokud by se Vám hodila tak se můžem domluvit i za těch 1100kč, než aby mi tu ležela...mám dva malé knírače a 36kg jen tak neskrmím.

17.12.2010 11:59
laponka

XXX.XXX.14.133

A odkud jste ?

17.12.2010 12:15
greiz

XXX.XXX.232.4

kousek od Hradce Králové

17.12.2010 12:16
laponka

XXX.XXX.14.133

Aha, tak to spíše aby se přihlásil někdo z vašeho okolí. Já jsem z JM.

17.12.2010 20:32

denyk napsal(a):
od Viktora Dostála "PŘIROZENÁ KOMUNIKACE A ŽIVOT SE PSY" za 150Kč i s poštou

Máte ještě knihu? Jestli ano, měla bych zájem.

17.12.2010 21:14
martinar

XXX.XXX.209.23

Prodám NEOTEVŘENÝ 6,8 kg pytel Artemis Fresh Small Breed Adult. Původní cena 983,- Teď 800,- Trvanlivost do 28.9.2011. Předání nejlépe v Brně. Zájemci prosím pište na antamar@seznam.cz

25.12.2010 21:53
inova

XXX.XXX.158.43

Neválí se vám někomu doma nepotřebná haltina - vel. labrador? Klidně jetá, chci tuto pomůcku jen vyzkoušet, tak nechci hned kupovat novou..

28.12.2010 19:19
dorae

XXX.XXX.64.141

Prodám originál Halti ohlávku+Halti Link č.5.Použitá pouze jednou.Cena 250Kč.

29.12.2010 00:07
luciesa2

XXX.XXX.12.137

Koupím :
Přepravku starší ale v dobrém stavu vhodnou pro Shih-Tzu,dále obojek,nějaké starší oblečky na toto malé plemeno,pelíšek,knihu o Shih-Tzu mašličky a různé dalš věci prosím o nabídku na luciesa2@centrum.cz

29.12.2010 11:45
denyk

XXX.XXX.155.110

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Máte ještě knihu? Jestli ano, měla bych zájem.

Zdravím, omlovám se, že píšu tak pozdě, nečekala jsem, že ještě někdo bude mít zájem. Jestli to ještě platí napište mi na nepatrejte@seznam.cz a domluvíme se. Denisa

30.12.2010 11:43
mikka

XXX.XXX.245.31

Nabízim pytel granulí značky Brit care junor LB z pytle je odebrane přesně 1 kg tedy má 11 kg a prodala bych ho za 700 kč plus případne poštovne ..

30.12.2010 12:49
roxy live

XXX.XXX.119.24

Prodám tašku na psa pouze 2x použitá jako nová, cena dohodou. hajkovakarolina@seznam.cz

9.1.2011 19:27
wami

XXX.XXX.252.142

nabízím postroje tažné, sled, nové, nepoužité... cena za jeden postroj 250,- Kč

sled postroj, pro obvod krku v nejširším místě (měřeno od kohoutku k hrbolu prsní kosti a zase zpět) 55-57 cm

9.1.2011 19:28
wami

XXX.XXX.252.142

sled postroj, pro obvod krku v nejširším místě (měřeno od kohoutku k hrbolu prsní kosti a zase zpět) 59-61 cm

9.1.2011 19:29
wami

XXX.XXX.252.142

sled postroj, pro obvod krku v nejširším místě (měřeno od kohoutku k hrbolu prsní kosti a zase zpět) 61-63 cm

9.1.2011 19:30
wami

XXX.XXX.252.142

sled postroj, pro obvod krku v nejširším místě (měřeno od kohoutku k hrbolu prsní kosti a zase zpět) 65-67 cm

10.1.2011 13:33
kobroor

XXX.XXX.41.2

Prodám knihu Kavkazský pastevecký pes - cena 150 + poštovné (nová, 100% stav) a další... možno i jednotlivě, poštovné nesčítám (vždy cca 50,- za balík, možné je i osobní převzetí Praha 2 - Karlovo nám.)

10.1.2011 13:35
kobroor

XXX.XXX.41.2

Jak poznat psí duši - R. Desenský - 100,- + poštovné

10.1.2011 13:37
kobroor

XXX.XXX.41.2

Jak trávit volný čas se psem - A. Wegmannová - 100,- + poštovné

10.1.2011 13:38
kobroor

XXX.XXX.41.2

Výchova štěněte - 60,- + poštovné

10.1.2011 13:40
kobroor

XXX.XXX.41.2

Štěně v domě - 50,- + poštovné

10.1.2011 13:41
kobroor

XXX.XXX.41.2

101 praktických rad - každá za 40,- + poštovné

10.1.2011 16:14
veradisia

XXX.XXX.119.11

Prodám úplně novou knížku Výchova psa podle Lindy Tellington-Jones praktický návod k TTouch a TTeam
200kč + asi 30kč poštovné sešli se mi 2. Kdyby byl zájem píšte na : Veradisia@seznam.cz

11.1.2011 11:37

Roboran na srst pro bílé a černé psy 400g-prášek.je skoro celý,ubráno 10 malých čajových lžiček,od okraje chybí cca-1,5-2cm.min.trvanlivost do 16.10.2011.už nevyužijeme.PC-260-nyní 200kč.

11.1.2011 11:38

Krásný plyšový pelíšek-skoro nový,používán cca-14dní,nyní vyprán.celý pelíšek,včetně polštáře má snímatelný,pratelný potah na zip a vnitřní polštáře jsou vyjímatelné.vnější rozměry 60x50x20cm,vnitřní 50x45cm.za 400kč

11.1.2011 11:40

úplně nové,nerozbalené-180kč
Ontario Puppy 2,5kg: prémiové krmivo pro štěňata od 4 do 12 měsíců, které je také vhodné pro březí a kojící feny - Ontario je vysoce kvalitní krmivo vyrobené z 60% kuřecího masa a zeleniny - granule jsou vysoce stravitelné a jeho využitelnost také - krmivo obsahuje vše co mladý pes potřebuje pro svůj rychlý růst a spokojený život.exp.do 28.1.2012

11.1.2011 11:41

úplně nová,neodhadla jsem velikost.je teplá,vhodná na zimu.zvrchu je nepromokavý šusták a zevnitř je vyteplená černým kvalitním flísem.délka 29cm+kapuce,šířka cca-38-40cm.zapínání zespod na zip-250kč

11.1.2011 11:46

nošený jednu sezonu,ale stále hezký,nevybledlá barva.délka 20cm+5cm roláček,š-2x 14,5cm.je pružný,natáhne se do délky i šířky dle potřeby.má poutko na ocásek.70kč

11.1.2011 11:47

Nabízím zachovalý černý pelíšek 47x 35cm, nepotrhán, nezničen, má vyndávací vnitřní podušku a k němu přídám pěknou deku s motivem psů.-170kč

11.1.2011 12:02

úplně nové,má 4 stupně přepínání.celková délka 220cm,š-0,5cm.dá se použít současně i na 2 pejsky(uprostřed se kroužky spojí a funguje jako rozdvojka)-130kč

11.1.2011 12:08

oba nové,s visačkou,pro malé psy,podšité filcem,.celk.délka-25cm.černý zdoben průsvitnými blýskavými kamínky,hnědý má reliéfní ražení.hnědý 25kč,černý 40kč

11.1.2011 12:09

oba nové,s visačkou,pro malé psy,podšité filcem,.celk.délka-30cm.černý zdoben průsvitnými blýskavými kamínky,hnědý obyč.hnědý 25kč,černý 40kč

11.1.2011 12:10

nepoužitý,moc hezký.není podšitý filcem,ale druhou vrstvou kůže.celková délka-30cm,k první dírce-21cm-30kč

Samítko

25.1.2011 17:02
Samítko

XXX.XXX.147.96

Nová vesta Ezydog Misson s límcem a lepším krytím stehen psa oproti základní řadě Element.

Koupená na parson russel teriéra, bohužel je mu větší (pro pejsky typu menšího bígla nebo kokra bude ideální)
Cena v E-shopu Spokojený pes 1200,-Kč http://www.spokojenypes.cz/plastenky-zimni-oblecky-pro-psy/oblecek-vesta-ezydog-mission?id=46551

Nyní za cenu 550,-Kč (mohu poslat více foteček na email)

Popis výrobce:

Obleček EZYDOG Mission ochranná vesta zabraňuje ztrátě tělesné teploty a chrání psy před větrem, deštěm či sněhem. Je nejteplejší ze všech oblečků Ezydog, vhodná i do extrémních podmínek a navíc je za krkem vybavena i otvorem na zip, kde lze provléknout vodítko. Postranní část je opatřena reflexním proužkem a rozšiřitelným spínacím systémem. Teplý fleecový límec.

Vyrobeno z materiálu rip stop 500 denier nepromokavého polyesteru Fabric, podšívka je zhotovena z 280 g polyesterového polar fleece, plněno vícevrstvým materiálem Dakron. Přední díl je doplněn elastickými popruhy se snadno obsluhovatelnými přezkami s bočním uvolňováním tak, aby vesta pohodlně a přilnavě seděla. Vesty Mission perfektně sedí a nepřetáčejí se na těle vašeho psa při jakémkoliv pohybu (napomáhají tomu elastické pásky na nohy a střih oblečku). Boční díly jsou opatřeny reflexním lemováním pro větší bezpečnost vašeho psa za snížené viditelnosti.

25.1.2011 18:12
martinar

XXX.XXX.209.23

Dobrý den,
máte ještě vestu? Hodila by se nám, jsem z Brna. Jaké by bylo příp. poštovné?
Díky za odpověď, Martina

25.1.2011 18:50
samítko

XXX.XXX.147.96

Ano vestu zatím ještě mám. Cena je 550,- + 50,- pošta Jsem z Ostravska, škoda. Osobnímu předání se nebráním.
Pokud budete chtít ještě nějaké podrobnosti tak mi písněte Váš email a domluvíme se.

25.1.2011 19:27
martinar

XXX.XXX.209.23

E-mail jsem nenašla, tak tady je můj: antamar@seznam.cz
Martina

26.1.2011 08:30
samítko

XXX.XXX.147.96

Vesta Ezydog je již prodaná :-)

5.2.2011 14:20
martinar

XXX.XXX.209.23

Prodám několik postrojů, vodítko a 2x dummy:

(ke všem můžu poslat fotky, antamar@seznam.cz; příp.vyzkoušení a převzetí možné v Brně nebo poštou)

Manmat Guard XS. Jako nový, málo používaný. Modro-černý. Obvod pro krk cca 45 cm, hrudník max. cca 77 cm. Původně 440,- Teď 280,-

Zero DC podšitý M. Černý s "indiánským" vzorem. Šíře popruhu: 25 mm. Pro obvod krku: 38-43 cm, obvod hrudníku: 40-70 cm. Měkký, v případě namočení postroj rychle schne. Málo používaný, jako nový. Původně 300,-. Teď 215,-

Rogz for Dogz Beach Bum L (obvod krku 40-62 cm, obvod hrudníku 43-75 cm, dolní spojovací popruh 15,5-18 cm) - 2 postroje, oba původně 450,-
1/ vzor Royal Sunrise - slunečnice, trochu "ošuntělý", jinak žádná větší vada, 225,-;
2/ vzor Viva Rogz - černý popruh s červenou nášivkou, bez vad, 265,-

Rogz for Dogz postroj Pupz - Se zapínáním nahoře na hřbetě, jednoduché nasazení. Modro-bílo-hnědý s pejsky a nápisem. Kvalitně, pevně zpracovaný, ale i jemný - nedře. V bezvadném stavu. Všechny tři pásy se dají uzpůsobit ve velikosti. Obvod kolem hrudníku: 1. pás - 42-63 cm, 2. pás - 43-64 cm, šířka popruhu 1,7 cm. Původně 300,- Teď 180,-

Red dingo postroj reflexní střední -
málo používaný, bez vad. Žlutá barva, s reflexními kostičkami. Obvod krku: 35-53 cm, obvod hrudníku: 40-67 cm, délka břišního pásu: 14-19 cm, délka hřbetního pásu: 10 cm, šířka popruhu: 18 mm. Postroj je pevný a je velmi kvalitně sešit. Původně 387,- Teď 230,-

Red Dingo vodítko reflexní střední - žluté, šířka 18 mm. Délku je možné regulovat v rozpětí 1,0 - 1,8 m. Původně 300,- Teď 215,-

Dummy od firmy Bracco - Prodám nepoužívaný dummík Uni Double 500g- barva khaki. Ze stránek výrobce: Vhodný pro všechny druhy plemen. mimo malinkatých. pro nácvik lovení zvěře, nebo pro radost z aportování. Tento dummy je vyroben z kvalitní dvouvrstvé polyamidové tkaniny. Jedinečné pro nácvik ve vodě. Možnost nanést pach zvěře. Původně 220,- Teď 145,-

Bracco Dummy Standart 250g s kožešinou - původně 220,- Teď 135,-

6.2.2011 18:18
ladycarne

XXX.XXX.59.69

Nabízím 15kg nenačateho neprošleho krmení Calibra JUNIOR large breed..PC: 1340,- nyní nabídněte

jekyllahyde

6.2.2011 22:14
jekyllahyde

XXX.XXX.112.7

Prodám knihu NOVÁ ENCYKLOPEDIE PSŮ
. Původní cena 1250 kč

Autor: Bruce Fogle

EAN: 9788088980841

ISBN: 80-88980-84-4

Nakladatel: Fortuna Libri, spol. s r.o. - organizačn

Rok vydání: 2003

Vazba: Pevná bez přebalu lesklá

Rozměry: 255 x 295 mm

Počet stran: 414

Váha: 1824 g

Jazyk: SK

Nová encyklopédia psov - Bruce Fogle
Obsažná ilustrovaná encyklopédia predstavuje svojim záberom (vyše 420 plemien) základnú príručku skutočného kynológa. Každé plemeno charakterizuje údajmi o štandarte, informáciami o pôvode, vlastnostiach a požiadávkach, ktoré kladie na majiteľa chov a výchova psov tohto plemena. Vynachádzavo vybrané fotografie detailne približujú exteriér psa. Príloha je venovaná všeobecným zásadám starostlivosti o psa.

Jednou prolistovaná, jako nová.

Původní cena 1250 Kč, nyní 590 i s poštovným.

jekyllahyde

6.2.2011 22:18
jekyllahyde

XXX.XXX.112.7

Prodám knihu Jorkšírský teriér od Rachel Keyesové.
Úplně nová, sešly se mi dvě. Cena 270 Kč včetně poštovného.

7.2.2011 09:30
alma

XXX.XXX.128.30

Prodám originál balení Eukanuby Eukanuba Dog WN Salmon&Multigrain 7,5 kg.

Suroviny: losos (>14%), rýže (>14%), kuřecí moučka, kukuřice, čirok, pšenice (10%), drůbeží moučka, sušená celá vejce, kukuřičný olej, sušená řepná dužina, kuřecí vnitřnosti, živočišný tuk, sušené pivovarské kvasnice, chlorid sodný, DL-metionin, vitamíny a minerály
Průměrný obsah živin v krmivu: N - látky 230g/kg, tuk 140g/kg, popel 70g/kg, vláknina 30g/kg, vlhkost 8% Ca 9,5g/kg, P 8,3g/kg, vitamín A 12000 m.j./ kg, vitamín D3 900 m.j./ kg, vitamín E (αlfatokoferol) 200 mg/kg, Cu 25 mg/kg.

Vyhráli jsme jej a nezužitkujeme.

Prodám za 650 kč + poštovné (do stovky)

9.2.2011 08:21
emma217

XXX.XXX.101.2

Dobrý den, měla bych zájem o Acanu Pacificu pokud ji ještě máte.piště na email: emma217@seznam.cz

9.2.2011 08:24
emma217

XXX.XXX.101.2

emma217 napsal(a):
Dobrý den, měla bych zájem o Acanu Pacificu pokud ji ještě máte.piště na email: emma217@seznam.cz

Prodám načaté použito tak 5x balení Roboran vitamíny pro štěňata a pro dospělé psi. Dále pak sušené šlachy z Vetamixu načaté. Vše s zárukou. Cena dohodou.

9.2.2011 18:46
argoska

XXX.XXX.173.61

Prodám pás pro psy TRIXIE,. vel. M (obvod hrudníku 50 - 70 cm) - více info viz http://www.hugo-obchod.cz/detail.php?produkt=bezpecnostni-postroj-pro-psy-do-auta-m-trixie&id=11260&zbozi=267 nebo http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=12_54&products_id=2285 , nastavitelný (jde povolit nebo zkrátit skrz přezky). Součástí i připínací pás. Upozornění: Pás pro psy Trixie slouží pouze k fixaci - nejedná se o bezpečnostní pás.
Podle výrobce pás nepasuje do aut značky Volvo a Ford (někde píšou i Š105 a Š120) Prodávám velikost M, vyrostli jsme z ní. Postroj byl používán pouze párkrát,a to jenom do auta. Cena 140,- Kč vč. poštovného.Kontakt viz mail v profilu.

10.2.2011 16:22
regina

XXX.XXX.176.203

regina napsal(a):

TO TADY OPRAVDU NIKDO NIC NEMÁ? ANI NEVÍTE KDO DĚLÁ KOŠÍKY?

10.2.2011 18:05
dorae

XXX.XXX.64.143

regina napsal(a):

http://www.chopo.cz/inshop/scripts/show.asp?file=nahubky.htm

11.2.2011 14:46
luciekol

XXX.XXX.205.26

Prodám atrapu - kachnu, vhodnou na výcvik loveckého psa - pro všechny - retrívři, ohaři, malá plemena lov.psů
Tělo je vyrobeno z pryže odolné proti prokousnutí - přitom měkké
jakou peří - učí správnému úchopu. Nohy a hlava jsou tvrdé - nepříjemné
na úchop. Plave na vodní hladině. Pomocí injektoru lze aplikovat pach zvěře. Ideální pro mladé a nezkušené psy, ale i pro přípravu psů ke zkou...škám a pilování. Aport vyvinut tak, aby naučil psa správnému úchopu a přinášení. Velmi odolná - po sezoně výcviku jako nová
Původní cena 1090 Kč, dnes 700. Předání Praha, případně se dohodneme.

11.2.2011 17:21
denyk

XXX.XXX.61.234

kobroor napsal(a):

Zdravím, měla bych zájem o tuto knihu napište mi prosím na nepatrejte@seznam.cz a domluvíme se . Díky Denisa

18.2.2011 07:40
denyk

XXX.XXX.155.110

kobroor napsal(a):

Pousouvám, je tady někde kobroor ??

18.2.2011 08:13
kobroor

XXX.XXX.41.2

denyk napsal(a):
Pousouvám, je tady někde kobroor ??

Jsem tady - poslala jsem Vám maila...

18.2.2011 09:13
pitimiti

XXX.XXX.1.189

regina napsal(a):

Regino: Pokud máte zájem o kožené náhubky na míru tak mě můžete kontaktovat na lenkaryt@email.cz

20.2.2011 23:17
martinar

XXX.XXX.209.23

Prodám krmivo Artemis Small Breed Adult - načaté, zbylo 4,6 kg. Prodám buď celý zbytek v skladovaný v plastovém kýblu na krmivo (kýbl Hill's na fotce) i s kýblem (pevné, kovové držátko; nebo i v menším kýblu, podobném, asi na 4 kg krmiva), nebo pro zájemce odvážím menší množství na zkoušku, např. 1 kg. K celému zbytku dám původní pytel od krmiva - trvanlivost do 28.9.2011. Původně 6,8 kg 983,- Teď 4,6 kg 380,-
Malinkaté granulky - velikostně tedy vhodné i pro velmi malá plemena.
Předání nejlépe v Brně. (Pesan musí mít dlouhodobě dietu, tak už krmivo nevyužijeme.)
antamar@seznam.cz

21.2.2011 11:16
uzivatel

XXX.XXX.91.212

prodam nenacate 3 pytle krmeni Artemis Fresh Mix Medium/Large Breed Adult 13.6 kg, cena za pytel 1600 kc, pri odberu vsech 1550 kc /pytel, nutny vlastni odvoz (3 km od prahy - praha/východ). Expirace sept/2011. Pri rychlem jednani mozna sleva.

21.2.2011 12:01
uzivatel

XXX.XXX.91.212

uzivatel napsal(a):
prodam nenacate 3 pytle krmeni Artemis Fresh Mix Medium/Large Breed Adult 13.6 kg, cena za pytel 1600 kc, pri odberu vsech 1550 kc /pytel, nutny vlastni odvoz (3 km od prahy - praha/východ). Expirace sept/2011. Pri rychlem jednani mozna sleva.

jeste mail :-)

topaz19@email.cz

26.2.2011 10:47
uzivatel

XXX.XXX.160.26

Prodam knizky:

Čtyřnohý kamarád aneb pozitivní motivace v praxi , PC 249 KC, nyni 150,-
Chov psu v roce 2000, PC 120 Kc, nyni 75,-
Kynologicka prirucka, Ticha, PC 195 KC, nyni 100 kc
Chov psu, Dostal, 80 kc
Chov psu, Prochazka, vydano 2005, PC 285 Kc, nyni 150,-
Dogdancing, Lerlova, pc 229 Kc, nyni 160 Kc
Mala skola pro chovatele psu, Ticha, PC 185, nyni 120 Kc
Jak poznat psi dusi, desensky, PC 150, nyni 90,-

K cene je potreba pripojit postu, nebo je mozne predani v praze.

28.2.2011 09:19
luciekol

XXX.XXX.205.26

Dobrý den,
měla bych zájem o POZITIVNÍ MOTIVACI a CHOV PSŮ od Procházky. Jsem z Prahy, jsou knihy ještě volné?
děkuji!

28.2.2011 10:50
uzivatel

XXX.XXX.160.26

luciekol napsal(a):
Dobrý den,
měla bych zájem o POZITIVNÍ MOTIVACI a CHOV PSŮ od Procházky. Jsem z Prahy, jsou knihy ještě volné?
děkuji!

poslala jsem vam mejl :-)

28.2.2011 15:09
uzivatel

XXX.XXX.160.26

Aktualni knizky na prodej:

Chov psu, Dostal, 80 kc

1.3.2011 10:10
ally

XXX.XXX.57.193

Dobrý den, měla bych zájem o chov psů v roce 2000 a další dvě knížky. Jaké jsou ještě volné?

1.3.2011 11:44
uzivatel

XXX.XXX.160.26

ally napsal(a):
Dobrý den, měla bych zájem o chov psů v roce 2000 a další dvě knížky. Jaké jsou ještě volné?

Aktualne stale tyto:

Chov psu, Dostal, 80 kc

1.3.2011 12:26
ally

XXX.XXX.57.193

Dobrý den,

měla bych tedy zájem o chov psů v roce 2000 a poslední knížku - jak poznat psí duši. Děkuji.

1.3.2011 16:52
uzivatel

XXX.XXX.160.26

uzivatel napsal(a):
Aktualne stale tyto:

Chov psu, Dostal, 80 kc

aktualne k prodeji:

Chov psu, Dostal, 80 kc

2.3.2011 12:00
bartyk

XXX.XXX.180.229

Je kniha od Viktora Dostála PŘIROZENÁ KOMUNIKACE A ŽIVOT SE PSY stále volná a k prodeji? Měl bych o ni určitě zájem. Pište prosím na Bartyk@seznam.cz

2.3.2011 23:40
evinka01

XXX.XXX.122.124

porodní bedna 120x120x50cm z masivního dřeva, vyložená linem, pro větší plemena, pouze osobní odběr kousek od Brna (Slavkov) - 1000Kč

přisvětlovací lampa s infračervenou žárovkou, kabel 5m, závěs na řetízek, použita na jeden vrh - 500Kč

štěněčí mléko Brit Care, původně 2kg kyblíček, zbývá cca 1Kg, trvanlivost do 11/2011, snadná příprava - 230Kč (k němu zdarma dětská lahvička s 2 dudlíky 250ml)

štěněcí kaše Bento Kronen - kyblík 5kg nerozbalený, snadná příprava, štěňatům moc chutnala, nenadělá bordel:o), trvanlivost 11/2011 - 500Kč (k ní zdarma 8 plastových mističek pro štěňata)

vše možno poslat poštou nebo osobně vyzvednout v Brně nebo Slavkov u Brna

west567(zavinac)centrum.cz

3.3.2011 18:06
yeblue

XXX.XXX.102.113

Také mám k prodeji knihu od V. Dostála PŘIROZENÁ KOMUNIKACE SE PSY. Měl by ještě někdo zájem?? :-)
Cena 250,- Kč vč. poštovného.

3.3.2011 20:31
yeblue

XXX.XXX.102.113

yeblue napsal(a):
Také mám k prodeji knihu od V. Dostála PŘIROZENÁ KOMUNIKACE SE PSY. Měl by ještě někdo zájem?? :-)
Cena 250,- Kč vč. poštovného.

promiňte - PŘIROZENÁ KOMUNIKACE A ŽIVOT SE PSY :-)

4.3.2011 10:21
juhaj

XXX.XXX.208.237

Ahoj, prodám obojek KILTIX, délka 48cm, doba respirace 12/2013.PC byla 422,-.Obojek je nerozbalený.Loni, když u nás nebyl Kiltix k dostání, poprosila jsem známého, co jezdí do Prahy o dovezení, ale bohužel přivezl špatnou velikost, to na fenu hovíka opravdu nedám.Takže jsem si sehnala jiný a na tenhle zapoměla, až letos jsem ho zas našla.Prodám ho za 370,- včetně dobírky, ať někomu poslouží.Nebo osobní odběr ve všední den ve Slavkově u Brna, to by byl za 340,-.Pokud by byl zájem, pište na dbkrivankova@volny.cz.

4.3.2011 11:24
samítko

XXX.XXX.147.96

Prodávám tuto maskáčovou sadu skládající se z postroje a cestovní skládací misky 750 ml. Postroj párkrát použit, nyní je již těsný, miska je úplně nová.

cena postroje vel.S camo je 498,-Kč http://www.spokojenypes.cz/postroje-pro-psy/postroj-ezydog?id=32185

cestovní camo miska 750 ml 231,-Kč http://www.spokojenypes.cz/cestovni-misky-a-lahve2/miska-plast-kapesni-ezydog-750ml-mala?id=32354

Cena i spoštou 400,-Kč

Popis výrobce:

Postroj pro psy EZYDOG s unikátně tvarovatelným hrudním dílem, který pomáhá rozptýlit zátěž a tím je ovládání psa jednodušší. Postroje jsou vodě odolné a vyžadují jen velmi jednoduché na údržbu. Postroje jsou plně nastavitelné do požadované velikosti a lehce padnou. Součástí postroje je i oddělitelný automobilový bezpečnostní prvek, který umožňuje snadné připoutání psa v autě. Reflexní vlákna zapracovaná do popruhů poskytují zvýšenou viditelnost v noci. Odolné syntetické materiály s vypolstrovanou podporou hrudníku. Postroje nedřou srst a netlačí psa. Vhodné pro dlouhosrsté i krátkosrsté psy. Postroje lze doporučit i na dogtrekking a na tahání.

Více foteček mohu zaslat na email :-)

10.3.2011 19:44
yeblue

XXX.XXX.102.113

Také prodám postroj EZYDOG. Velikost M. Černý s reflexním proužkem. Skoro nový, nošený párkrát. Vhodný i na kolo - vyztužený hrudník.
Vhodné pro pejsky:
Hmotnost: 10 - 20 kg
Obvod krku: 37- 60 cm
Obvod hrudníku: 43-72 cm
Příklad plemene: kokr, bígl
Já jsem používala na menší borderku. :-)
Cena: 300,- Kč + poštovné (dobírka)
Email: petrakop7@seznam.cz nebo pište sem

10.3.2011 20:50
many

XXX.XXX.16.184

Nabízím cestovní skládací box s hliníkovou konstrukcí vrchní část voděodolná box je nepoužívaný,
Rozměry: Délka 102cm šířka 68cm výška 70cm, cena 1200kč
Možno dovézt zdarma okolí Praha Poděbrady Nymburk tel:775977126

22.3.2011 00:26
denulka

XXX.XXX.63.103

Prodám 9 kg krmiva FirstMate Pacific Ocean Fish, expirace do 2012, za 900 Kč. Původní cena 13 kg byla 1560 kč. Granule jsou skladované v originálním pytli a barelu, na tmavém a suchém místě. Nic jim není, ale bohužel po delší době krmení přestali chutnat i vyhovovat. Osobní odběr v Brně. Kontakt pod jménem.

22.3.2011 11:32
luciekol

XXX.XXX.205.26

pro příznivce lovecké kynologie:
prodám atrapu kačeny vhodnou na výcvik vodních prací.Pryžové tělo, tvrdá hlava. Plave, dá se pachovat, pes nepřekusuje.
Původní cena 1090 Kč, dnes 700.
Dále prodám třídílný aport Bracco, 3 kila, velmi mírně použitý.
Původní cena 420 Kč, dnes 200.
...Dále pach k napachování aportu - kachna.
Nepoužitý, původně 190, dnes 100 Kč.
BLIŽŠÍ INFO RÁDA DODÁM:-)

25.3.2011 12:30
denulka

XXX.XXX.63.103

denulka napsal(a):
Prodám 9 kg krmiva FirstMate Pacific Ocean Fish, expirace do 2012, za 900 Kč. Původní cena 13 kg byla 1560 kč. Granule jsou skladované v originálním pytli a barelu, na tmavém a suchém místě. Nic jim není, ale bohužel po delší době krmení přestali chutnat i vyhovovat. Osobní odběr v Brně. Kontakt pod jménem.

Už je vše ok, nabídku tedy ruším.

26.3.2011 08:28
mikka

XXX.XXX.33.250

Prodám 20kg pytel granulí Eukanuba ( zátěžovka ), origoš balení , cena dohodou .. bencova1@seznam.cz

27.3.2011 13:36
caniche

XXX.XXX.84.222

Pelech - prodám pelech pro středního až většího psa (bearded kolie, border kolie, velký pudl), rozměry 75 x 80 x 35 cm. Jednou praný, nepoškozený. Původní cena 800 Kč, nyní 500 Kč (dohoda možná). Osobní odběr v Českých Budějovicích, možnost dovozu do Prahy, Brna, Olomouce, Ostravy. E-mail: i.lukesova@seznam.cz, tel. 777 327 690.

29.3.2011 10:16
jezevcice

XXX.XXX.171.239

Prodám zimní bundu od firmy HST - jako nová, nošená jednu zimu, velikost L - dámská, rozměry: délka 76 cm, šířka 60 cm, délka rukávu od krku 78 cm. Je v ní opravdu teplo, jen sem zjistila, že mi víc vyhovuje oblečení od Sčučky.
Původní cena 2000,- , prodám za 250,- + poštovné. Je zbytečné, aby mi ležela ve skříni. Kontakt: michelle.peg@seznam.cz

29.3.2011 10:21
jezevcice

XXX.XXX.171.239

Taky prodám ve stejné barvě jarní bundu od firmy HST - nošená jeden rok, nepoškozená, velikost L - dámská, rozměry délka 70 cm, šířka 57 cm, délka rukávu od krku 74. Cena 200,- plus poštovné. Obě bundy můžu dovézt na některou z výstav, jezdím na většinu mezinárodek a národek. Domluva jistá. Kontakt: michelle.peg@seznam.cz

29.3.2011 10:23
jezevcice

XXX.XXX.171.239

30.3.2011 07:12
yeblue

XXX.XXX.10.61

yeblue napsal(a):
Také prodám postroj EZYDOG. Velikost M. Černý s reflexním proužkem. Skoro nový, nošený párkrát. Vhodný i na kolo - vyztužený hrudník.
Vhodné pro pejsky:
Hmotnost: 10 - 20 kg
Obvod krku: 37- 60 cm
Obvod hrudníku: 43-72 cm
Příklad plemene: kokr, bígl
Já jsem používala na menší borderku. :-)
Cena: 300,- Kč + poštovné (dobírka)
Email: petrakop7@seznam.cz nebo pište sem

Obojek EZYDOG M červený. Také nepoužívaný. Je zbytečné, aby mi doma ležel. V perfektním stavu!

Popis obojku: EZYDOG neoprenový obojek, vyztužený nylonovými popruhy k zajištění pevnosti, nabízí odolnost, pohodlí - je lehký - a styl pro vašeho psa. Stejný neoprenový materiál se používá u neoprenových obleků. Vhodné i pro psy, kteří milují vodu - je voděodolný a velmi snadno se čistí. Reflexní lemování po celé délce obojku pro zvýšenou viditelnost v noci.

Cena 250,- Kč + poštovné.

Při koupi postroje i obojku zapatím poštovné.:-)

30.3.2011 18:26
jezevcice

XXX.XXX.171.239

jezevcice napsal(a):
Prodám zimní bundu od firmy HST - jako nová, nošená jednu zimu, velikost L - dámská, rozměry: délka 76 cm, šířka 60 cm, délka rukávu od krku 78 cm. Je v ní opravdu teplo, jen sem zjistila, že mi víc vyhovuje oblečení od Sčučky.
Původní cena 2000,- , prodám za 250,- + poštovné. Je zbytečné, aby mi ležela ve skříni. Kontakt: michelle.peg@seznam.cz

Obě bundy jsou zamluvené.
:-)

1.4.2011 09:36
dav

XXX.XXX.49.48

Mám zájem o obojek, jen bych potřeboval vědět délku. Mám štěně retrívra, teď má kolem krku 40cm, tak aby nám to chvilu vydrželo:-) 732359285

1.4.2011 10:42
yeblue

XXX.XXX.10.72

dav napsal(a):
Mám zájem o obojek, jen bych potřeboval vědět délku. Mám štěně retrívra, teď má kolem krku 40cm, tak aby nám to chvilu vydrželo:-) 732359285

Nemám ho teď u sebe na změření, ale délky podle internetového obchodu jsou tyto:
Obvod krku: 40 cm – 45 cm
Šířka obojku : 2,54 cm

Nechci Vás odrazovat od nákupu, ale dlouho by Vám asi nevydržel. smajlík

1.4.2011 15:35
bffb

XXX.XXX.172.215

..mám na prodej zánovní / oboje cca 4x na sobě / černý overal Gappay a černé kalhoty Gappay ...vel. na míru.....cca S na 160 cm postavu.....u mě nevyužité- změna velikosti....:-(
1- kombinéza - http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produktu/odevni-program/kombinezy/kombineza-alex
... nyní cena 1000,-
2- kalhoty - http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produktu/odevni-program/kalhoty/1505-kalhoty-prima
..nyní cena 700.-

...v případě zájmu nafotím a pošlu na meil...:-))

1.4.2011 15:56
bffb

XXX.XXX.172.215

jezevcice napsal(a):
Zadní strana jarní bundy

pokud by to nevyšlo..beru obě:-))

4.4.2011 11:40
dav

XXX.XXX.49.48

Moc dík,to by bylo fakt jen na chvilu smajlík, ale líbí se mi, tak po něm zkusím mrknout jinde.

4.4.2011 12:23
yeblue

XXX.XXX.10.60

dav napsal(a):
Moc dík,to by bylo fakt jen na chvilu smajlík, ale líbí se mi, tak po něm zkusím mrknout jinde.

Obojek je moc fajn. Vyztužený, pevný, moc pěkný. Byla jsem s ním spokojená, ale mám teď větší fenečku a té je bohužel malý. Tak mrkněte na větší, fakt můžu jen doporučit. :-)

18.4.2011 17:35
samítko

XXX.XXX.147.96

Dobrý den, nabízím kvalitní kožený zdobený obojek pro vašeho psa.
Celková délka obojku 50 cm, k první dírce 32 cm, k poslední 42 cm (obojek měřen bez kovové přesky)
Velmi zachovalý, našemu psovi nesedí, bohužel. Šířka obojku 5 cm

Prodám i s poštou za 300,-Kč

Další fotečky mohu poslat na meil. VELFIK@seznam.cz

19.4.2011 09:31
greiz

XXX.XXX.232.4

Nabízím 2 pytle 18kg Acany puppy large breed, koupen jeden za 1700kč nechám za 1200kč. Náš pesan si usmyslel, že už mu nechutnají.

19.4.2011 20:30
eavy

XXX.XXX.26.38

Knihy:
1) KAVKAZSKÝ PASTEVECKÝ PES, vázaná tvrdá vazba. Autor Stacey L. Kubynová. Cena 150,- + poštovné.
2) O PSECH A LIDECH, vázaná tvrdá vazba. Autor Irena Sehnerová. Cena 150,- + poštovné.
3) PSI ZABÍJEČI, vázaná tvrdá vazba. Autor Irena Sehnerová. Cena 150,- + poštovné.
4) JÁ PES PASTEVECKÝ, tvrdá vázaná vazba. Autor Irena Sehnerová. Cena 150,- + poštovné.
5) O PSECH A LIDECH (část druhá), tvrdá vázaná vazba. Autor Irena Sehnerová. Cena 150,- + poštovné.
6) CHOV PSŮ - GENETIKA V KYNOLOGICKÉ PRAXI, vázaná měkká vazba, 1995. Autor Jaromír Dostál. Cena 150,- + poštovné.
7) BĚH S VLKY, ANEB CANICROSS, vázaná měkká vazba. Autor Jaroslav Monte Kvasnica. Cena 100,- + poštovné.
8) POZNEJ SVÉHO PSA, 2.rozšířené vydání, 1991, tvrdá vázaná vazba. Autor Vladimír Mikulica. Cena 150,- + poštovné. Tato kniha má trhlinu cca 1 cm na vazbě, lepené izolepou. Jedna stránka byla přetržená, slepená izolepou.
9) KAVKAZSKÝ OVČÁK. měkká vazba. Autor Inka a Miloslav Truksovi, bible kavkazáků :-) Cena 150,- + poštovné.
10) PSOVI PŘÍTELEM V NESNÁZÍCH, měkká vazba. Autor MVDr. Petr Skála. Cena 100,- + poštovné.
11) CHOV PSŮ, měkká vazba, 2.rozšířené vydání 1994. Autor Zdeněk Procházka. Cena 150,- + poštovné.
12) PES K OCHRANĚ OSOB A OCHRANĚ MAJETKU, měkká vazba. Autor Josef Růžička. Cena 100,- + poštovné.
13) BRÁCHA PES, měkká vazba. Autor Jaroslav Sedlák. Cena 150,- + poštovné.

Všechny knihy jsou v perfektním stavu. Budou zasílány v bublinkatých obálkách, jsou v ceně knih. Mail : veronika.svejdy@seznam.cz

28.4.2011 12:23
eavy

XXX.XXX.26.38

eavy napsal(a):
Knihy:
1) KAVKAZSKÝ PASTEVECKÝ PES, vázaná tvrdá vazba. Autor Stacey L. Kubynová. Cena 150,- + poštovné.
2) O PSECH A LIDECH, vázaná tvrdá vazba. Autor Irena Sehnerová. Cena 150,- + poštovné.
3) PSI ZABÍJEČI, vázaná tvrdá vazba. Autor Irena Sehnerová. Cena 150,- + poštovné.
4) JÁ PES PASTEVECKÝ, tvrdá vázaná vazba. Autor Irena Sehnerová. Cena 150,- + poštovné.
5) O PSECH A LIDECH (část druhá), tvrdá vázaná vazba. Autor Irena Sehnerová. Cena 150,- + poštovné.
6) CHOV PSŮ - GENETIKA V KYNOLOGICKÉ PRAXI, vázaná měkká vazba, 1995. Autor Jaromír Dostál. Cena 150,- + poštovné.
7) BĚH S VLKY, ANEB CANICROSS, vázaná měkká vazba. Autor Jaroslav Monte Kvasnica. Cena 100,- + poštovné.
8) POZNEJ SVÉHO PSA, 2.rozšířené vydání, 1991, tvrdá vázaná vazba. Autor Vladimír Mikulica. Cena 150,- + poštovné. Tato kniha má trhlinu cca 1 cm na vazbě, lepené izolepou. Jedna stránka byla přetržená, slepená izolepou.
9) KAVKAZSKÝ OVČÁK. měkká vazba. Autor Inka a Miloslav Truksovi, bible kavkazáků :-) Cena 150,- + poštovné.
10) PSOVI PŘÍTELEM V NESNÁZÍCH, měkká vazba. Autor MVDr. Petr Skála. Cena 100,- + poštovné.
11) CHOV PSŮ, měkká vazba, 2.rozšířené vydání 1994. Autor Zdeněk Procházka. Cena 150,- + poštovné.
12) PES K OCHRANĚ OSOB A OCHRANĚ MAJETKU, měkká vazba. Autor Josef Růžička. Cena 100,- + poštovné.
13) BRÁCHA PES, měkká vazba. Autor Jaroslav Sedlák. Cena 150,- + poštovné.

Všechny knihy jsou v perfektním stavu. Budou zasílány v bublinkatých obálkách, jsou v ceně knih. Mail : veronika.svejdy@seznam.cz

Všem, co měli zájem o některou z uvedených knih se omlouvám, kamarádka (nemá přístup na net, proto šel obchod přes mě) celou sbírku prodala do veřejné knihovny....

23.3.2012 09:02
cerridwen

XXX.XXX.215.98

ahoj, máte ještě nabízený obojek ? děkuji cerridwen@seznam.cz

4.5.2012 18:25
darkhorse

XXX.XXX.208.134

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je tento inzerát ještě aktuální, potřebovali bychom postroj na tahání pro našeho huskyho.. díky za odpověď. mail: x-fuhrer@seznam.cz

9.5.2012 14:42
elaphka

XXX.XXX.165.89

Koupím postroj, málo/vůbec používaný v dobrém stavu, nejlépe co nejbarevnější. Velikost pro výmarského ohaře, do 350 Kč.
Nabídněte, mail: Bajalof@seznam.cz

11.5.2012 09:16
banny

XXX.XXX.7.157

PRODÁM:

Automatické krmítko - PET RESTAURANT

Automatické krmítko pro psy – nejsnažší cesta k zabezpečení pravidelného krmení během Vaší nepřítomnosti.

Pet Restaurant – Top technologie ve službách Vašeho miláčka!

- 3 samostatné dostatečně velké misky na krmivo
- program dávkování po 8, 12 nebo 24 hodinách
- nahrávka vzkazu pro Vašeho miláčka Vaším hlasem
- brání před kontaktem obtížného hmyzu s potravou
- robustní, pevná a protiskluzová konstrukce
- snímatelné víčko pro snadné čištění
- kontrolní panel se snadným ovládáním
- zabudovaný mikrofon a výkonný reproduktor

Tommi automatické krmítko můžete naprogramovat na cyklus otevírání každý 8, 12 nebo 24 hodin. Víčko krmítka se otevře na první krmení a Váš nahraný hlas pozve Vašeho miláčka k hostině. Krmítko obsahující 3 misky s krmením se opět otevře podle naprogramování. Otočením vnitřního talíře se automaticky otevře víčko s další plnou miskou a oznámí Vašemu miláčkovi, že nastal čas krmení.
Možno i poštou, poštovné zdarma. Cenu nabídněte :-)

11.5.2012 09:17
banny

XXX.XXX.7.157

PRODÁM:

Automatické krmítko - PET RESTAURANT

Automatické krmítko pro psy – nejsnažší cesta k zabezpečení pravidelného krmení během Vaší nepřítomnosti.

Pet Restaurant – Top technologie ve službách Vašeho miláčka!

- 3 samostatné dostatečně velké misky na krmivo
- program dávkování po 8, 12 nebo 24 hodinách
- nahrávka vzkazu pro Vašeho miláčka Vaším hlasem
- brání před kontaktem obtížného hmyzu s potravou
- robustní, pevná a protiskluzová konstrukce
- snímatelné víčko pro snadné čištění
- kontrolní panel se snadným ovládáním
- zabudovaný mikrofon a výkonný reproduktor

Tommi automatické krmítko můžete naprogramovat na cyklus otevírání každý 8, 12 nebo 24 hodin. Víčko krmítka se otevře na první krmení a Váš nahraný hlas pozve Vašeho miláčka k hostině. Krmítko obsahující 3 misky s krmením se opět otevře podle naprogramování. Otočením vnitřního talíře se automaticky otevře víčko s další plnou miskou a oznámí Vašemu miláčkovi, že nastal čas krmení.
Možno i poštou, poštovné zdarma. Cenu nabídněte :-)

11.5.2012 09:28
banny

XXX.XXX.7.157

Prodám věci na velkého psa

Cenu nabídněte, prodám i jednotlivě. Něco nošené něco jen ozkoušené. Dotazy ráda zodpovím po emailu. Možnost poslat poštou.

Velikosti:
Obojek kožený s ostny: 50-56cm (nový)
Obojek kožený se šátkem: 45-55cm (2xnošený)
Obojek Nylon ještěrky: 38-65cm (používaný)
Obojek Nylon zelený s tlapky: 38-65cm (použív)
Obojek kožený s nýty:43-50cm (více používaný)
Obojek Nylot černý s pojistkou: 38-65cm (použ)
Řetízek třířadý: 55cm (nový)
Řetízek třířadý: 50cm (nový)
Řetízek dvouřadý: 50cm (používaný)
Kšírky zelené+červ: malý až střední pes (použ)
Kožený košík: pittbull atd (používané)
Hárací kalotky: velká fena (nové)
Vodítka s velkou karabinou, 2xjednoduché (používané) 1xpřepínací (párkrát použité)
Obojek s kšíry proti tahání na vodítku - pro většího psa (nový)

Fotky mi nejdou vložit: Odkaz na inzerát:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/15998206/Prodam-obojky-a-voditka-na-velkeho-psa.php

16.5.2012 09:10
nefrit

XXX.XXX.14.4

Nabízím tyto knihy:

BARF-krmení psa přiirozenou stravou (K.Novosádová) - cena 200,-kč
Máme doma štěně - Maťka Tóthová - 150,-kč
Jak krmit psy - Irena Sehnerová - 130,-kč
Rádce pro milovníky psů - Paul McGreevy - 350,-kč
Život se psem není pod psa - Konrad Lorenz -80,-kč
Německý boxer - Edward Winston Cavanaugh - 150,-kč
Cane Corso - Emily Batesová - 150,-kč
Kavalír King Charles Španěl - Juliette Cunliffeová - 150,-kč
BARF - zdravá výživa pro psa - Sabine L. Schäfer - 100,-kč
Německá doga - Esther Verhoef-Verhallen - 80,-kč
Yoshi a my-život so samojedom - Ing. Jana Fulierová - 150,-kč
Boxer - Marcel Nujland - 150,-kč
Stafordšírský bulteriér - Zdeněk Spies - 70,-kč
Boxer - Herta F.Kraupa-Tuskanyová - 70,-kč
Hovawart - Josef Fábin - 70,-kč
Čivava - Ute Lehmannová - 70,-kč
Leonberger - Daniela Pavlovská-Kuntová - 90,-kč
Naháči - Libuše Brychtová - 100,-kč
Kavalier King Charles Spaniel - Ragina Grigláková - 70,-kč
Cavalier King Charles Spaniel - Jiřina Severová+Michaela Čermáková - 110,-kč

ke knihám bude přičteno poštovné dle aktuálního ceníku pošty

nefritt@seznam.cz

16.5.2012 10:02
verčap.

XXX.XXX.0.58

Psala jsem Vám mejl (nefritt@seznam.cz), ale kdybyste tady byla dřív než na mejlu, ta Sehnerka, je to ta kniha Aneb vraž do toho 8 kostí? V tom případě jí beruu :-) smajlík

16.5.2012 11:20
nefrit

XXX.XXX.14.4

verčap. napsal(a):
Psala jsem Vám mejl (nefritt@seznam.cz), ale kdybyste tady byla dřív než na mejlu, ta Sehnerka, je to ta kniha Aneb vraž do toho 8 kostí? V tom případě jí beruu :-) smajlík

jj. je to ona - máte odpověď

16.5.2012 11:37
atika

XXX.XXX.213.155

banny napsal(a):
Prodám věci na velkého psa

Cenu nabídněte, prodám i jednotlivě. Něco nošené něco jen ozkoušené. Dotazy ráda zodpovím po emailu. Možnost poslat poštou.

Velikosti:
Obojek kožený s ostny: 50-56cm (nový)
Obojek kožený se šátkem: 45-55cm (2xnošený)
Obojek Nylon ještěrky: 38-65cm (používaný)
Obojek Nylon zelený s tlapky: 38-65cm (použív)
Obojek kožený s nýty:43-50cm (více používaný)
Obojek Nylot černý s pojistkou: 38-65cm (použ)
Řetízek třířadý: 55cm (nový)
Řetízek třířadý: 50cm (nový)
Řetízek dvouřadý: 50cm (používaný)
Kšírky zelené+červ: malý až střední pes (použ)
Kožený košík: pittbull atd (používané)
Hárací kalotky: velká fena (nové)
Vodítka s velkou karabinou, 2xjednoduché (používané) 1xpřepínací (párkrát použité)
Obojek s kšíry proti tahání na vodítku - pro většího psa (nový)

Fotky mi nejdou vložit: Odkaz na inzerát:
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/15998206/Prodam-obojky-a-voditka-na-velkeho-psa.php

Na jak velkýho psa je to přepínací vodítko a jak je dlouhý (na fotkách toho moc vidět není)? A za kolik? Díky

26.5.2012 16:13
kobroor

XXX.XXX.6.0

Nabízím k vyzkoušení použitý antip. obojek Foresto, nošený cca 3 týdny, zkrácený na 57 cm, exp. 3/14. Barva šedá, bez zápachu, účinek 8 měsíců. Cena 300kč + 50kč pošta (možné i předání v Praze). Neúčinkoval nám na 100%, proto prodávám.

30.5.2012 19:48
matahari

XXX.XXX.93.1

Prodám Hills k/d ledvinová dieta 4kg (exp 9/2013) a Rubenal 300 26 tablet (exp 3/2013). Na ceně se dohodneme.

4.6.2012 14:33
kimicat

XXX.XXX.25.251

Prodám téměř novou transportní klec pro středně velkého až velkého psa, použita skutečně párkrát - pes si na ní nezvykl a pořídili jsme látkovou přepravku. Rozměr klece D 109 x Š 69 x V 75 cm. Pořizovací cena 1.490,-, prodám za 1.100,- + odvoz. Nymbursko.

7.6.2012 11:41
zdeni

XXX.XXX.54.2

Prodám saňový postroj "sled" na psa od firmy ManMat. Velikost S je pro obvod krku 46cm. Postroj je jednou použitý. Netrefili jsme velikost, od té doby nám tu už dva roky leží.
Cena 250,- Kč.

"Postroje jsou vyrobeny ze 100% polypropylenu. Materiál na polstrování - TEBOX je testovaný na oděr, nepoškozuje srst psa, nenamrzá a je minimálně nasákavý. Postroj SLED - klasický X postroj - je určen pro zapřažení do saní nebo v letním období do káry. Postroj ideálně rozkládá tažnou sílu, pokud zapřahací šňůra směřuje pod 10° k zemi od horizontální roviny. Poměr délky a obvodu krku vyhovuje pro plemena husky, malamut, samojed, akita inu, a podobná plemena, která mají při pohledu z boku čtvercový profil."

7.6.2012 17:26
nexxi

XXX.XXX.16.75

u teho postroje by bylo možná dobré napsad odkud jste, tyhle věci je nejlepší ozkoušet.sama mám strach tahací věci brát z netu

9.6.2012 09:33
kobroor

XXX.XXX.8.160

Prodám knihy:
BARF Zdravá výživa pro psa - Sabine L. Shäfer, Barbara R. Messika 90Kč
Pes a jeho řeč - Gwen Bailey 80Kč
Buď já nebo pes - Ivo Eichler 150Kč
Problémové chování psů - Ivo Eichler 100Kč
Jak poznat pší duši - Rudolf Desenský 70Kč

a dále
Halti ohlávka č. 3 (obvod krku 40-50cm) polstrovaná, černá, nová 250Kč
Slabinové kšíry Control-leader, vel. 3 (obvod krku 45-70cm), použité 100Kč

+poštovné (možné předání v Praze)

9.6.2012 20:46
kobroor

XXX.XXX.31.133

a ještě kontakt :-)
pxy05@seznam.cz

25.6.2012 13:26
kobroor

XXX.XXX.41.2

Volné jsou už jen knihy:
Buď já nebo pes - Ivo Eichler 150Kč
Jak poznat pší duši - Rudolf Desenský 70Kč

a dále
Halti ohlávka č. 3 (obvod krku 40-50cm) polstrovaná, černá, nová 250Kč
Slabinové kšíry Control-leader, vel. 3 (obvod krku 45-70cm), použité 100Kč

26.6.2012 20:20
nikol181

XXX.XXX.109.118

regina napsal(a):

nezbyl, ale co zkusit něco takovéhleho http://www.happyzoo.cz/nahubek-karlie-nylonovy-sitovany-se-suchym-zipem-c1/d-7119/

27.6.2012 12:03
veradisia

XXX.XXX.119.11

Prodám pipety Frontline Combo L (20-40kg) 200kč + 50Kč poštovné mám tady 4. V případě zájmu piště na veradisia@seznam.cz

27.6.2012 13:49
veradisia

XXX.XXX.119.11

veradisia napsal(a):
Prodám pipety Frontline Combo L (20-40kg) 200kč + 50Kč poštovné mám tady 4. V případě zájmu piště na veradisia@seznam.cz

Tak k dispozici jsou už jen 2

27.6.2012 14:31
veradisia

XXX.XXX.119.11

Tak prodáno :)

2.7.2012 22:24
tlapinka

XXX.XXX.116.7

Prodám výstavní stan Komfort 3 x 3 m - takový ten zelený, k vidění na agi závodech. Pouze zkušebně postavený, a asi 2x jsem ho měla s sebou ale nevybalila. Cena 3000, poštovné zdarma.

3.7.2012 01:28
akara

XXX.XXX.151.25

kimicat napsal(a):
Prodám téměř novou transportní klec pro středně velkého až velkého psa, použita skutečně párkrát - pes si na ní nezvykl a pořídili jsme látkovou přepravku. Rozměr klece D 109 x Š 69 x V 75 cm. Pořizovací cena 1.490,-, prodám za 1.100,- + odvoz. Nymbursko.

máte ještě tu klec?

9.7.2012 10:19
inova

XXX.XXX.27.78

2x dummy standard 500 g (kulatý profil), barva khaki
1x dummy 1300 g, barva khaki

Předání Brno + okolí.

Ilustrační foto: http://www.spokojenypes.cz/inshop/catalogue/products/pictures/V1060.jpg

15.7.2012 09:17
debri

XXX.XXX.139.12

Koupím skládací plátěnou přepravku na malé až střední plemeno.Napište prosím rozměry a cenu. děkuji.
valinka.alenka@seznam.cz

tibetak

16.7.2012 10:24
tibetak

XXX.XXX.14.4

Prodám Barking Heads 6kg, cena 700,- kč včetně poštovného. Přišlo mi to v pátek, ale dostali jsme na hodně dlouho I/D dietu.
Je to ten zelený pytel.
http://www.barkingheads.cz/cz/ ​eshop/katalog/1-nase-produkty/​11-pro-psy/​p99-bad-hair-day-zatraceny-psi-​kozich/

29.7.2012 20:53
joli

XXX.XXX.242.141

Prodám kšírky do auta, velikost S - vhodná pro psy od 5 do 10 kg. Na našeho pejska nepohodlně velký, použitý jen párkrát. Nepoškozený. Možný odběr v Chebu. Cena 300,-
r.kozlova@centrum.cz

tibetak

10.8.2012 12:58
tibetak

XXX.XXX.14.7

tibetak napsal(a):
Prodám Barking Heads 6kg, cena 700,- kč včetně poštovného. Přišlo mi to v pátek, ale dostali jsme na hodně dlouho I/D dietu.
Je to ten zelený pytel.
http://www.barkingheads.cz/cz/​eshop/katalog/1-nase-produkty/​11-pro-psy/​p99-bad-hair-day-zatraceny-psi-​kozich/

už je pryč

tibetak

15.8.2012 11:16
tibetak

XXX.XXX.14.7

Kavalír King Charles Španěl - Juliette Cunliffeová - 150,-kč
BARF - zdravá výživa pro psa - Sabine L. Schäfer - 100,-kč
Boxer - Marcel Nujland - 150,-kč

ke knihám bude přičteno poštovné dle aktuálního ceníku pošty

nefritt@seznam.cz

17.8.2012 10:03
kacena4288

XXX.XXX.185.145

Dobrý den, měla bych zájem o knihu BARF :-)

17.8.2012 10:05
i.tereza

XXX.XXX.81.225

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je stan ještě stále k prodej.
Můj mail je i.tereza1@gmail.com.
Děkuji.

18.8.2012 16:34
burunduk

XXX.XXX.209.124

:-) Nabídka: :-)

Granule:
3 kg brit care activity - 220 Kč
3 kg brit premium lamb - 140 Kč
Vše nové, neotevřené.

Pelech pro psa NanoSphere®:
Nepoužívaný polštář značky Nanosphere (spec. úprava, odpuzuje vodu, špínu atd.), hnědé barvy, rozměry 100x75 cm, na výšku cca 15-20 cm, sundávací pratelný potah.
Prodám za 800 Kč. (původní cena 1 250)
Pouze osobní odběr v Olomouci.

Mail: burunduk@email.cz

19.8.2012 15:04
anies

XXX.XXX.142.17

Prodám obleček - deku - pláštěnku Huhu Bamboo .. Koupena před rokem na štěňáka, ale využila jsem ji na něm jen 2x, takže je úplně nová. Původní cena je 400,- kč .. Teď prodávám za 300,- kč :-)

Délka je 65 cm

tibetak

20.8.2012 10:22
tibetak

XXX.XXX.14.7

Prodám transportní klec zkosenou pro dva psy s přepážkou 93 x 68 x 79cm. Koupená letos v lednu. Cena 1900,- Kč.

Je to tento typ:
http://www.4animals.cz/ ​transportni-klec-skosena-pro-dv​a-psy-vel.93-x-68-x-79-cm.html

nefritt@seznam.cz

20.8.2012 19:27
shadow1

XXX.XXX.136.185

Prodám nový, pouze vyzkoušený postroj na psa značky Manmat. Velikost XXL. Cena 350 Kč.

10.9.2012 17:44
martinar

XXX.XXX.209.23

Prodám časopisy:

Pes přítel člověka - čísla 1-5/2003, 9-11/2003, 1-6/2004, 8-10+12/2004, 1-12/2005, 1-12/2006, 1-12/2007, 1-3/2008, 5-12/2008, 1-4/2009, vždy ks/15 Kč

Svět psů - čísla 1-12/2005, 1+4-10+12/2006, 1-12/2007, 1-12/2008, 1-4/2009. vždy ks/15 Kč

Psí sporty - čísla 1-6/2007, 1-6/2008, 1-6/2009. ks/20 Kč

Slevy: 5 a více ks: ks/10 Kč; 10 a více ks: ks/8 Kč
Celé dohromady: 600 Kč (celkem 136 ks, ks/4,4 Kč)
Jen celé PPČ: 350 Kč; jen celé SP: 250 Kč; jen celé Psí sporty: 130 Kč
Odběr v Brně.
Martina - antamar@seznam.cz

tibetak

11.9.2012 13:24
tibetak

XXX.XXX.14.7

KNIHY NA PRODEJ:

Lidé a psi: Střet kultur – Jean Donaldsonová - 180,-kč
Domácí lékař pro vašeho pejska – Linda Adamová – 70,-kč
První pomoc pro psa – Frank Lausberg – 200,-kč
Kurs první pomoci psům – MVDr. Axel Bogitzky – 180,-kč
Výcvik retrievera – Iva Sieberová – 80,-

MONOGRAFIE PSÍCH PLEMEN
Špicové – Marie Marušková – 100,-kč
Boxer - Marcel Nujland – 150,-kč
Kavalír King Charles Španěl - Juliette Cunliffeová – 150,-kč
Kolie a šeltie – Dina von Hahnová – 80,- kč
CZ Sheltie 2008 - příručka pro chovatele šeltií - 150,-kč
Retrívři – Jan Kubeš, František Korda – 90,-kč

+ poštovné
nefritt@seznam.cz

tibetak

11.9.2012 20:25
tibetak

XXX.XXX.14.7

Tak se mi to během dneška trochu smrsklo, takže:

KNIHY NA PRODEJ:

Lidé a psi: Střet kultur – Jean Donaldsonová - 180,-kč

MONOGRAFIE PSÍCH PLEMEN
Špicové – Marie Marušková – 100,-kč
Boxer - Marcel Nujland – 150,-kč
Kavalír King Charles Španěl - Juliette Cunliffeová – 150,-kč
CZ Sheltie 2008 - příručka pro chovatele šeltií - 150,-kč

+ poštovné
nefritt@seznam.cz

12.9.2012 21:21
bubllinka

XXX.XXX.204.143

Ahoj, nabízím nerozbalený 12 kg pytel granulí Hills Adult Large Breed (Advanced Fitness), expirace 05/2013, nejlépe Brno (moznost dovozu). Cena 900 Kč. V pripade zajmu piste prosim na mail jedlickova.hana@email.cz

14.9.2012 13:38
veradisia

XXX.XXX.234.11

Prodám pláštěnku na velkého psa, velikost 80-85cm, černě lemovaná, úplně nová nám je bohužel malá.
Cena 250Kč, při platbě převodem platím poštovné já.
Více info na Veradisia@seznam.cz

14.9.2012 22:46
chuchyna

XXX.XXX.25.112

kobroor napsal(a):
Jak poznat psí duši - R. Desenský - 100,- + poštovné

Je ta knížka ještě volná??

14.9.2012 22:57
chuchyna

XXX.XXX.25.112

regina napsal(a):

zkuste tohle já mam od nich obojky a u nás na cvičáku má spoustu lidí i košíky a jsou fakt pěkný mají obrovský výběr barev a všechno dělají na míru :-)
http://www.magweb.cz/

19.9.2012 16:33
joli

XXX.XXX.246.46

anies napsal(a):
Prodám obleček - deku - pláštěnku Huhu Bamboo .. Koupena před rokem na štěňáka, ale využila jsem ji na něm jen 2x, takže je úplně nová. Původní cena je 400,- kč .. Teď prodávám za 300,- kč :-)

Délka je 65 cm

je inzerát ještě aktuální?

tibetak

21.9.2012 07:11
tibetak

XXX.XXX.14.7

Nabízím:

CANINA CALCIUM CITRAT 400g, cena 250+poštovné, expirace 2014
nefritt@seznam.cz

24.9.2012 07:53
kobroor

XXX.XXX.41.2

chuchyna napsal(a):

Tuto knížku už jsem prodala, ale mám ještě jednu v měkké vazbě za 80kč vč. pošty. Pokud máte ještě zájem, ozvěte se na pxy05@seznam.cz

24.9.2012 18:05
jana dante

XXX.XXX.128.35

Prodám FURminator hrablo large - pro velké psy (originál)........ použito pouze 2x....... cena 550,- (+poštovné samozřejmě). Bohužel z mé strany unáhlená koupě, pořídila jsem si ho na barzoje a jejich srst to prakticky nebere.

Kontakt: jana.dante@seznam.cz

25.9.2012 10:15
ilisek

XXX.XXX.196.16

chuchyna napsal(a):

Já knihu Desenksého mám doma, novou od loňska, mohu vám ji prodat i s DVD, můj meil ilcalejdarka@centrum.cz

25.9.2012 11:18
vandisue

XXX.XXX.125.1

jana dante napsal(a):
Prodám FURminator hrablo large - pro velké psy (originál)........ použito pouze 2x....... cena 550,- (+poštovné samozřejmě). Bohužel z mé strany unáhlená koupě, pořídila jsem si ho na barzoje a jejich srst to prakticky nebere.

Dobrý den,
možná bych měla zájem. Akorát nevím, jestli to vezme srst německého ovčáka...
Jinak jsem ze Znojma a bydlím na Cínové hoře, takže Vás občas vídám s Dantem a Sonetkou :)
Tudíž by ani poslání poštou nebylo třeba...:-)

25.9.2012 13:37
ilisek

XXX.XXX.196.16

Nabízím tyto 3 publikace:
Desenský - Jak poznat psí duši - kniha + DVD (PC 299, nyní 150 Kč)
Desenský - Poradna, souvislosti, informace (PC 269, nyní 150 Kč)
Viktor Dostál - Přirozená komunikace a život se psy (PC 290, nyní 150 Kč)
Knihy mohu zaslat na dobírku nebo předat osobně v Praze.
můj meil ilcalejdarka@centrum.cz

25.9.2012 23:16
queenee

XXX.XXX.106.146

http://www.zoohit.cz/shop/psi/granule/purizon/315488

Kdyby měl někdo zájem, nabízím celý, nerozbalený pytel 13,5 kg granulí Purizon. Jsou bez obilovin s vysokým podílem masa. U Zoohit jsou za 1190,-, mohu je někomu nechat za 900 ,- Expirace je až do 8/2013. Nejlépe osobní předání v Brně a okolí.

26.9.2012 15:03
jana dante

XXX.XXX.128.35

vandisue napsal(a):
Dobrý den,
možná bych měla zájem. Akorát nevím, jestli to vezme srst německého ovčáka...
Jinak jsem ze Znojma a bydlím na Cínové hoře, takže Vás občas vídám s Dantem a Sonetkou :)
Tudíž by ani poslání poštou nebylo třeba...:-)

Dobrý den, škoda, že jste nenapsala dřív, furminátor už si mezitím zamluvil někdo jiný. Jinak kamarádka s furminátorem krásně vyčeše srst holandského ovčáka, takže i u toho německého by to mělo jít dobře.

No a jak jste sem napsala, tak od té doby pořád marně přemýšlím nad tím, kterápak zahrada z Cíňáku je ta Vaše... (jsem hrozně zvědavá) :-)

26.9.2012 16:29
vandisue

XXX.XXX.125.1

jana dante napsal(a):
Dobrý den, škoda, že jste nenapsala dřív, furminátor už si mezitím zamluvil někdo jiný. Jinak kamarádka s furminátorem krásně vyčeše srst holandského ovčáka, takže i u toho německého by to mělo jít dobře.

No a jak jste sem napsala, tak od té doby pořád marně přemýšlím nad tím, kterápak zahrada z Cíňáku je ta Vaše... (jsem hrozně zvědavá) :-)

No:-) my máme malý zelený domeček v ulici mezi vilou p. Vlasáka a areálem policie ČR... :-)
Ale Vás většinou potkávám, když jedu autem ráno do práce, hned skoro na začátku Cíňáku... U nás v ulici jsem Vás ještě neviděla :). Ale znám Vás jen sprostředkovaně z vyprávění přes kamarádku, co má ovčandu jménem Tara a ta Vás zná ze cvičáku.:-)

A jelikož jsem milovnice chrtisek, tak jsem né jednou zabrousila i na Vaše stránky. A né jednou jsem si říkala, jak Vám to s těmi barzojáčky moc moc sluší :-).

P.S.:Ona mi teď ta moje začala docela línat a se starým hřebenem mě už došla trpělivost...:-)) Na furminátor se dívám už delší dobu... Tak to stejně budu muset nějak vyřešit.

Tak přeji krásné okamžiky s Vašimi úžasnými "poníky" :-)...
Mějte se, Ivana.

29.9.2012 11:20
shadow1

XXX.XXX.136.185

shadow1 napsal(a):
Prodám nový, pouze vyzkoušený postroj na psa značky Manmat. Velikost XXL. Cena 350 Kč.

Stále na prodej :)

29.9.2012 13:06
dorae

XXX.XXX.105.166

Prodám 6 kusů konzerv vet.diety Eukanuba Intestinal.Zůstali mě po fence už je zdravá a přešla jsem na jinou značku.Doba trvanlivosti je do roku 2014.Cena za jeden kus je 49 Kč.

Veterinární dieta Eukanuba VD Dog Intestinal pomáhá v řešení gastro-intestinálních onemocnění, problémů trávicího traktu.

Indikace veterinární diety Eukanuba VD Dog Intestinal:

nespecifické průjmy
akutní/chronické gastroenteritidy
zánět střev
kolitida
exokrinní insuficience
syndrom bakteriálního přerůstání v tenkém střevě
malabsorpce/mal­digesce
dietní chyby
zácpa
pankreatitida
parazitózy
hyperlipidemie
enteropatie se ztrátou proteinů
lymfangiektázie

Specifické vlastnosti diety Eukanuba VD Dog Intestinal:

fruktooligosacha­ridy (FOS) jsou novým zdrojem vlákniny, která pomáhá udržovat přirozenou mikroflóru střeva a brání tak přemnožení patogenů
nízký obsah tuku brání stimulaci slinivky břišní, vysoce stravitelný zdroj tuků obsažený v nízké koncentraci pomáhá snižovat osmotický tlak v luminu střeva a brání vzniku steatorrhoe, která zhoršuje průběh onemocnění
v dietě Eukanuba VD Dog Intestinal jsou obsažené Omega 6 a Omega 3 mastné kyseliny v poměru 5:1 až 10:1 pomáhají urychlovat procesy na sliznici trávícího traktu

29.9.2012 23:47
jablunka

XXX.XXX.193.113

jana dante napsal(a):

hm,tak já přesně ten samý mám za 350,- a na barzoje mi funguje.:)

1.10.2012 09:51
smudlina

XXX.XXX.179.46

Prodám načaté balení granulí ARDEN GRANGE ADULT WITH FRESH CHICKEN AND RICE 2,5kg, chtěli jsme vyzkoušet změnu a bohužel tuto příchuť nemá ráda, raději má rybí, z toho důvodu prodáváme. Expirace je do roku 2013...tuším březen.Velikostně granule i pro malá plemena, nejsou až tak tvrdé,lehce se rozkoušou.Kupované za 345kč, cenu nabídněte.

Dospělí psi s běžnou aktivitou (malá a střední plemena od 9.měsíce, velká od 12. měsíce, obří plemena od 18. měsíce).

Kuřecí moučka nejvyšší kvality jako hlavní surovina, čerstvé kuřecí maso - vysoce kvalitní zdroje lehce stravitelných bílkovin, záruka vysokého podílu živočišných bílkovin.

Vyrobeno v souladu s firemní etikou - Arden Grange používá maso z kuřat z FAREMNÍCH chovů, nikoliv z chovů klecových, výhradně v potravinářské kvalitě, tak jako ve všech recepturách - žádné krmné suroviny nebo vedlejší produkty.

Nízký obsah škrobů - nutričně hodnotná strava jako prevence zdravotních problémů.

Kuřecí a rybí tuk jako jediné zdroje tuků - žádné rostlinné oleje - podle potřeb masožravé šelmy.

Střední velikost granulek - vyhovuje dospělým jedincům všech plemen.

Kalorická hodnota ideální pro udržení hmotnosti lehce zaměstnaných psů.
email: Pleyerova.Petra@gmail.com

1.10.2012 12:42
jitka46

XXX.XXX.195.114

dobrý den, měla bych zájem o knihu jak poznat psí duši i s dvd, je ještě volná?

1.10.2012 14:18
jana dante

XXX.XXX.128.35

jablunka napsal(a):
hm,tak já přesně ten samý mám za 350,- a na barzoje mi funguje.:)

No vidíte, mě stál bez pár kaček 800,- a na barzoje mi nefungoval, takže šel o dům dál (furminátor, ne barzoj) :-))

Pro Ivanu: tak to už vím! :-) Máte černou ovčandu (má nemocný srdíčko) - psala jste mi kdysi do knihy návštěv :-)

...... omlouvám se za spamování, už mlčím :-)

3.10.2012 08:04
kobroor

XXX.XXX.41.2

Prodám elektronický výcvikový obojek Dog Trace d-control 402 pro dva psy, dosah 250 metrů, impuls, booster, zvuk, délka obojků 55cm a 50cm, ještě v záruce do 1/2013. Cena 4.000,- (+ poštovné nebo osobní odběr v Praze) PC 6.200,-
V případě zájmu nebo dotazů piště prosím na pxy05@seznam.cz

31.10.2012 11:20
veradisia

XXX.XXX.234.11

Prodám hlavolam pro pejsky.
Cena 270,- Kč + poštovné
Více informací na Veradisia@seznam.cz

31.10.2012 11:59
evinka01

XXX.XXX.57.45

2 ks psí známka Red Dingo (možno i jednotlivě), nerez, ocelová, BEZ textu, vzor tlapka červená, velikost střední (3cm), nemám pro ně využití. cena za jednu 50kč + 26kč pošta nebo osobní odběr Brno, Ostrava.

31.10.2012 14:08
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.157.160

jééé, vzala bych si je obě, a jsem dokonce z Brna:-)

31.10.2012 14:24
evinka01

XXX.XXX.57.45

Inspektor Pišišvor napsal(a):
jééé, vzala bych si je obě, a jsem dokonce z Brna:-)

momentálně jsou zamluvené, ale kdyby se uvolnily dám vědět.

31.10.2012 14:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.157.160

evinka01 napsal(a):
momentálně jsou zamluvené, ale kdyby se uvolnily dám vědět.

ok

tibetak

2.11.2012 08:09
tibetak

XXX.XXX.14.7

Desenský - Jak poznat psí duši - kniha - nyní 150 Kč včetně poštovného

nefritt@seznam.cz

2.11.2012 08:24
jitka46

XXX.XXX.195.114

Měla bych zájem o knihu jak poznat psí duši, je k tomu i DVD? díky Jitka

Pudlenka

2.11.2012 11:33
Pudlenka

XXX.XXX.83.185

Prodám dva obojky. Pravá kůže,dělané na zakázku, ruční výroba ČR (http://www.romyschoco.cz/shop.php).
Zeleno-modrý obojek: dlouhý 32cm, šířka 4cm. Málo nošený, ve výborném stavu.
Růžovo-fialový obojek: dlouhý 29 cm, široký 4 cm. Obojek má řetízek-vhodný i pro pejsky kteří tahají!!
Oba obojky vhodné pro výstavní dlouhosrstá plemena- NETRHÁ CHLUPY!
Cena: Zelený: 200,- Kč
Růžový: 150,- Kč
V případě zájmů zašlu více foto ;)

tibetak

2.11.2012 14:13
tibetak

XXX.XXX.14.7

jitka46 napsal(a):
Měla bych zájem o knihu jak poznat psí duši, je k tomu i DVD? díky Jitka

Ne, tohle byla jedna z těch prvních bez DVD

2.11.2012 14:27
jitka46

XXX.XXX.195.114

i přesto bych měla zájem, jestli je ještě volná,díky Jitka

4.11.2012 11:31
bubllinka

XXX.XXX.204.143

Ahoj, nabízím nerozbalený 12 kg pytel granulí Hills Adult Large Breed (Advanced Fitness), expirace 05/2013, nejlépe Brno (moznost dovozu). Cena 800 Kč. V pripade zajmu piste prosim na mail jedlickova.hana@email.cz

tibetak

4.11.2012 16:37
tibetak

XXX.XXX.14.7

jitka46 napsal(a):
i přesto bych měla zájem, jestli je ještě volná,díky Jitka

Ano je
ozvěte se mi na mejl nefritt@seznam.cz

5.11.2012 19:15
jitka46

XXX.XXX.82.236

kecy.v.kleci. napsal(a):

Prodám knihu: ČIVAVA Barbara J. Andrewsová, - NOVÁ 150,-
PES MALÉHO PLEMENE, Heike Schmidt-Roger - NOVÁ 100,-

10.11.2012 11:57
vvikki

XXX.XXX.204.14

Prodám 4kg nenačatého krmiva Royal canin junior small dog, expirace do roku 2014. Po špatné komunikaci s obchodem mi dorazily dvě balení, spotřebujeme pouze jedno. Původní cena 560kč, nechám za 460kč daruji k tomu 800g pytlíček stejného krmiva. Osobní odběr možný v Brně či Přerově. Pište na vvikki5@seznam.cz

1Glen

11.11.2012 09:45
1Glen

XXX.XXX.98.114

Ahoj, jestli je tu někdo, kdo krmí Eukanubu adult large breed, tak pro něj možná bude tato nabídka. Psa jsem krmil tímto krmivem, poté jsem ho převedl na jiné a z toho důvodu mě zde zbylo načaté balení s ca 14 kg. Balení je uzavřené (má vlastní uzávěr), skladované v suchém, chladném prostředí, otevřeno 31.října. Pokud někdo bude mít zájem, tak si ho může odvézt za 450,- Kč , PC 950,- Kč. Krmivo pochopitelně nemá prošlou expiraci. okres Domažlice.

15.11.2012 09:52
dav

XXX.XXX.206.6

Nabízím knihu "Poslušnost bez vodítka", nakl PLOT 2012, autor Leslie MCDevittová, cena 200Kč (pův. 299), stav jako nová, sešly se mi dvě, nejlépe osobní odběr v Praze, kontak 732359285 nebo mail: schovanek.d@volny.cz

18.11.2012 19:21
mmarcela

XXX.XXX.224.112

Prodám pláštěnku Karlie ve velmi dobrém stavu - velikost 36 cm. Cena 150,- Kč + poštovné (případně možno osobní předání v Brně). marcela@ctyritlapky.cz

18.11.2012 19:27
mmarcela

XXX.XXX.224.112

Prodám zimní obleček Nobby Lynes ve výborném stavu - velikost 40 cm. Cena 200,- Kč + poštovné (případně osobní předání v Brně). marcela@ctyritlapky.cz

18.11.2012 19:32
mmarcela

XXX.XXX.224.112

Prodám zateplenou šusťákovou vestu Dog Jacket MA-1 sage green ve velmi dobrém stavu - délka zad 30 cm. Cena 250,- Kč + poštovné (případně osobní předání v Brně) marcela@ctyritlapky.cz

18.11.2012 19:37
mmarcela

XXX.XXX.224.112

Prodám fleecovou mikinu v dobrém stavu. Zapínání na zip, délka zad 35 cm. Cena 100,- Kč + poštovné (možno osobní předání v Brně) marcela@ctyritlapky.cz

18.11.2012 20:55
dav

XXX.XXX.206.6

dav napsal(a):
Nabízím knihu "Poslušnost bez vodítka", nakl PLOT 2012, autor Leslie MCDevittová, cena 200Kč (pův. 299), stav jako nová, sešly se mi dvě, nejlépe osobní odběr v Praze, kontak 732359285 nebo mail: schovanek.d@volny.cz

Kniha je prodána

20.11.2012 15:29
veradisia

XXX.XXX.234.11

Nabízím knihu NATURAL DOG FOOD cena 370,- Kč + poštovné. Jedná se o novou knihu, bohužel má lehce zabravené hrany jinak nepoškozená.
Více info na Veradisia@seznam.cz

20.11.2012 20:08
verčap.

XXX.XXX.0.58

Nabízím knihu Pasení se psem (http://www.schok.cz/publikace/paseni-se-psem-metodicka-prirucka-vycviku). Kniha je nová (kupovaná v létě), nepoškozená a nepopsaná, pc 150, prodám za 90kč.
Dále přepravka Bon Voyage velikost M (http://cestovani-se-psem.heureka.cz/cestovni-bouda-bon-voyage-95x65x75-cm/). Přepravka byla až do června používána. Má 5 kapes, 3 síťovaná okénka, která lze „zatáhnout“. K dispozici jsou kolíčky pro přichycení k zemi. Uvnitř je měkká podložka. Dá se složit do takové tašky, což je komfortní pro přenos. Pc 1100, prodám za 450 káčé. Případné osobní předání v Brně, Pacově (a okolí). :-)

21.11.2012 01:22
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.157.160

verčap. napsal(a):
Nabízím knihu Pasení se psem (http://www.schok.cz/publikace/paseni-se-psem-metodicka-prirucka-vycviku). Kniha je nová (kupovaná v létě), nepoškozená a nepopsaná, pc 150, prodám za 90kč.
Dále přepravka Bon Voyage velikost M (http://cestovani-se-psem.heureka.cz/cestovni-bouda-bon-voyage-95x65x75-cm/). Přepravka byla až do června používána. Má 5 kapes, 3 síťovaná okénka, která lze „zatáhnout“. K dispozici jsou kolíčky pro přichycení k zemi. Uvnitř je měkká podložka. Dá se složit do takové tašky, což je komfortní pro přenos. Pc 1100, prodám za 450 káčé. Případné osobní předání v Brně, Pacově (a okolí). :-)

Ahoj, měla bych zájem o knížku, a můžu si ji převzít v Brně:-)

21.11.2012 18:47
verčap.

XXX.XXX.0.58

Ahoj, měla bych zájem o knížku, a můžu si ji převzít v Brně:-)

Ahoj, je tvoje smajlík kde se ti to v Brně hodí? Jestli jsi na Mendelce nebo Veterině, tak klidně tam :-))

21.11.2012 18:59
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.157.160

verčap. napsal(a):
Ahoj, je tvoje smajlík kde se ti to v Brně hodí? Jestli jsi na Mendelce nebo Veterině, tak klidně tam :-))

Hodila by se mi ta veterina - šlo by to v pátek odpo?

22.11.2012 15:43
verčap.

XXX.XXX.0.58

Hodila by se mi ta veterina - šlo by to v pátek odpo?

Psala jsem ti na mejl z profilu :-)

22.11.2012 18:47
burunduk

XXX.XXX.171.253

mmarcela napsal(a):
Prodám fleecovou mikinu v dobrém stavu. Zapínání na zip, délka zad 35 cm. Cena 100,- Kč + poštovné (možno osobní předání v Brně) marcela@ctyritlapky.cz

Jeee grifonek!! :)

22.11.2012 19:49
mmarcela

XXX.XXX.224.112

Tak tak, to je náš Dadánek (Aldo Malý Poutník) :-)

tibetak

26.11.2012 16:51
tibetak

XXX.XXX.14.7

Nabízím starší ročníky časopisů Svět psů a Pes přítel člověka

27.11.2012 10:09
mojipsi

XXX.XXX.119.252

Dobrý den, měla bych možná o ně zájem, jak jsou staré a jaká by byla cena? Děkuji

tibetak

28.11.2012 10:11
tibetak

XXX.XXX.14.7

mojipsi napsal(a):
Dobrý den, měla bych možná o ně zájem, jak jsou staré a jaká by byla cena? Děkuji

Svět psů od roku 2004, PPČ od roku 2007.
Další info po mejlu nefritt@seznam.cz

28.11.2012 17:40
mojipsi

XXX.XXX.165.33

Aha tak já myslela, že máte na prodej starší čísla, tyto ročníky už mám, děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík