Toto je Rexik,je to vorech,jak jsem se dozvedela na nemoderce je to jeden z tech ktereho nikdo nechce ani za darmo-to je blbost,mam ho 5 let a chci k nemu stejneho "vorecha" a nemuzu sehnat.Pokud byste o nejakem takovem vedeli pisnete mi sem.
sunin
napsal(a):
Toto je Rexik,je to vorech,jak jsem se dozvedela na nemoderce je to jeden z tech ktereho nikdo nechce ani za darmo-to je blbost,mam ho 5 let a chci k nemu stejneho "vorecha" a nemuzu sehnat.Pokud byste o nejakem takovem vedeli pisnete mi sem.
sunin
napsal(a):
Čauky! Rexík je vážně náherný "vořech"! Přidám foto svého vořecha 13 letého úžasného Britečka
charon
napsal(a):
Čauky! Rexík je vážně náherný "vořech"! Přidám foto svého vořecha 13 letého úžasného Britečka
a ještě jednu
sunin
napsal(a):
Jaká blbost? Koukni sem na stránky http://www.o vcak-v-nouzi.estran ky.cz a tam uvidíš, že ovčáků a ovčákoidních psů je v českých útulcích mraky. A že nemůžeš nějakého sehnat? asi sháníš na nesprávných místech.
uzivatel
napsal(a):
Jaká blbost? Koukni sem na stránky http://www.o vcak-v-nouzi.estran ky.cz a tam uvidíš, že ovčáků a ovčákoidních psů je v českých útulcích mraky. A že nemůžeš nějakého sehnat? asi sháníš na nesprávných místech.
Toto byl náš "vořechoněmec" Ťapka. Zlatá holka. Kříženec NO+kolie. Hodná, milá, chytrá....
uzivatel
napsal(a):
No asi jo,nejsem zbehla v chovatelskych kruzich a ani neznam moc lidi co se aktivneji mota kolem psu.Rada bych si vlaza utulkoveho psa ale muj Rexik se nesnese s dospelym psem pokud s nim nevyrusta odmala.
Pokud byste vedeli typ na ovcaka nebo ovcakoida sem s nim.
sunin
napsal(a):
No asi jo,nejsem zbehla v chovatelskych kruzich a ani neznam moc lidi co se aktivneji mota kolem psu.Rada bych si vlaza utulkoveho psa ale muj Rexik se nesnese s dospelym psem pokud s nim nevyrusta odmala.
Mate moc krasne pesany,co se svymi "vorechy" delate??Ja s Rexem provozuji takovou mini turistiku.Za posledni 4 dny jsme usly tak 75km.Teprve s tim zaciname a pesan i ja jsme vyrizeni ale to se casem podda.
sunin
napsal(a):
Německý ovčák bez pp černý se znaky očkovaný a odčervený pouze pejsci.Odběr ihned cena 1700kč.Tel.737 366 129
Odpovědět: odpovědět | E-mail: ranc.erna@seznam.cz
Inzerát vložen: 08.06.2006 11:55:24 | Kategorie: Prodám | Kraj: Ústecký
Německý ovčák Prodám štěňata německého ovčáka - bez PP, odčervená, očkovaná, nar. 19. 5. 2006, odběr cca konec června. Kontakt: tel. 776677255.
Odpovědět: odpovědět | E-mail: libor.pazdera@seznam.cz
Inzerát vložen: 07.06.2006 19:48:53 | Kategorie: Prodám | Kraj: Olomoucký
německý ovčák Německý ovčák, čistokrevná štěňata bez PP, černá se znaky, nádherná, silná, očkovaná, trošku více nasrstěná. Brno 777884072
Odpovědět: odpovědět | E-mail: jedla@sci.muni.cz
Inzerát vložen: 07.06.2006 08:23:57 | Kategorie: Prodám | Kraj: Pardubický
Štěňata NO bez PP
Prodám štěňata NO bez PP, oba rodiče s PP, rtg 0/0, matka celočerná, výborná aportérka, otec černý se znaky, mohutné postavy, oba rodiče vyrovnané povahy, k odběru začátkem července, cena 2500,--kč, tel. 777051019
21. 05. 2006
Jméno :
Martin Hrubý Telefon:
777051019 E-mail:
lenkahr@quick.cz
A kdyz se podivas po utulkach tak tam treba muzou mit i stenata prece!
sunin
napsal(a):
Mate moc krasne pesany,co se svymi "vorechy" delate??Ja s Rexem provozuji takovou mini turistiku.Za posledni 4 dny jsme usly tak 75km.Teprve s tim zaciname a pesan i ja jsme vyrizeni ale to se casem podda.
Jen skoda ze je Rex protivnej na ostatni psy i na fenky dokud si je neocucha a nezjisti ze je to zenska,ale az to zjisti je z neho uchylak
asi takto
moused
napsal(a):
Německý ovčák bez pp černý se znaky očkovaný a odčervený pouze pejsci.Odběr ihned cena 1700kč.Tel.737 366 129
Odpovědět: odpovědět | E-mail: ranc.erna@seznam.cz
Inzerát vložen: 08.06.2006 11:55:24 | Kategorie: Prodám | Kraj: Ústecký
Německý ovčák Prodám štěňata německého ovčáka - bez PP, odčervená, očkovaná, nar. 19. 5. 2006, odběr cca konec června. Kontakt: tel. 776677255.
Odpovědět: odpovědět | E-mail: libor.pazdera@seznam.cz
Inzerát vložen: 07.06.2006 19:48:53 | Kategorie: Prodám | Kraj: Olomoucký
německý ovčák Německý ovčák, čistokrevná štěňata bez PP, černá se znaky, nádherná, silná, očkovaná, trošku více nasrstěná. Brno 777884072
Odpovědět: odpovědět | E-mail: jedla@sci.muni.cz
Inzerát vložen: 07.06.2006 08:23:57 | Kategorie: Prodám | Kraj: Pardubický
Štěňata NO bez PP
Prodám štěňata NO bez PP, oba rodiče s PP, rtg 0/0, matka celočerná, výborná aportérka, otec černý se znaky, mohutné postavy, oba rodiče vyrovnané povahy, k odběru začátkem července, cena 2500,--kč, tel. 777051019
21. 05. 2006
Jméno :
Martin Hrubý Telefon:
777051019 E-mail:
lenkahr@quick.cz
A kdyz se podivas po utulkach tak tam treba muzou mit i stenata prece!
Jezis dekuju za ochotu,jsi hodny/a
sunin
napsal(a):
no to je škoda, že jsem to neveděla dřív. Švagrová udávala 5takovýchto psů a bohužel nikdo je nechtěl....Mohl se alespoň jeden mít dobře Byli to NO X velký pes podobný NO.
Teď zase tchánovci a jejich pesáci. Jsou dva. Ačkoli nemám nic proti vořechům, taky jsem je měla a byli to super psi, opravdu jsou jen těžko udatelní. No takže pokud by jsi chtěla křížence kokra a čehosi většího, je tvůj. Jsou krásné, máj super barvu, ale to je nyní, zbytek těžko říci....
sunin
napsal(a):
Podívej se do útulku sem http://www.connection.wz.cz/psi.html
aira
napsal(a):
no to je škoda, že jsem to neveděla dřív. Švagrová udávala 5takovýchto psů a bohužel nikdo je nechtěl....Mohl se alespoň jeden mít dobře Byli to NO X velký pes podobný NO.
Teď zase tchánovci a jejich pesáci. Jsou dva. Ačkoli nemám nic proti vořechům, taky jsem je měla a byli to super psi, opravdu jsou jen těžko udatelní. No takže pokud by jsi chtěla křížence kokra a čehosi většího, je tvůj. Jsou krásné, máj super barvu, ale to je nyní, zbytek těžko říci....
Je mi to lito mam rada vsechny pesky ale jsem fanaticky milovnik psu typu NO a s kokrem mam spatnou zkusenost.Ale dekuju za nabidku
dejavu
napsal(a):
Podívej se do útulku sem http://www.connection.wz.cz/psi.html
Tady s rexikem na prochazce
sunin
napsal(a):
Máte moc krásné pesany, posílám jednoho našeho psího kamaráda. Chodíme s ním s Jessie ven a je to kříženec NO a Beaucerona (snad se to tak píše)
Jako štěndo vypadal kříženě, teď bych řekla, že až moc čistokrevně
sunin
napsal(a):
A tady jako štěňátko....
jessie
napsal(a):
A tady jako štěňátko....
Pridavam fotku Tily. Fenka nemeckeho ovcaka x Podengo. Pochazela z jizniho Spanelska. Byla neuveritelne chytra a spolehliva...
sunin
napsal(a):
Ten je krasnej ale jako stendo si vubec neni podobnej.
Pokud to bylo myšlené na příspěvek ob jednoho pesana, tak musím přiznat, že souhlasím. Myslela jsem si, že bude po mamce, ale je spíš po taťkovi (NO). Jinak ostřejší a strašně super pes.
A tady ještě jedno foto, jako úplný prcek
jessie
napsal(a):
Pokud to bylo myšlené na příspěvek ob jednoho pesana, tak musím přiznat, že souhlasím. Myslela jsem si, že bude po mamce, ale je spíš po taťkovi (NO). Jinak ostřejší a strašně super pes.
A tady ještě jedno foto, jako úplný prcek
Jojo bylo to ke tvemu prispevku,teda vypada jako uplne jiny pesan kdyz byl stene a ted vypada jako cistej NO. Ten muj pesan je takovej nevypocitatelnej, doma je to zlaticko a v noci se s nim nebojim jit sama po Cejlu. Bohuzel je protivnej na ostatni psy a to tak ze vyvadi a dela jako bych tam vubec nebyla,ale ne na kazdyho psa.
sunin
napsal(a):
Jojo bylo to ke tvemu prispevku,teda vypada jako uplne jiny pesan kdyz byl stene a ted vypada jako cistej NO. Ten muj pesan je takovej nevypocitatelnej, doma je to zlaticko a v noci se s nim nebojim jit sama po Cejlu. Bohuzel je protivnej na ostatni psy a to tak ze vyvadi a dela jako bych tam vubec nebyla,ale ne na kazdyho psa.
No já sama mám labradorku a ta se zase ke každému hrne, takže to taky není dvakrát OK. Pořád mě ještě uklidňuje, že je to štěndo, takže snad se uklidní. Dala bych sem její fotku, ale NO se nepodobá ani vzdáleně
sunin
napsal(a):
Tady ještě jedna fotka - Andík
sunin
napsal(a):
No Brno neni zas tak velky nekdy se muzem domluvit a zajit nekam s pesanama na vylet.Chodi tvoje fenka na volno??Ten muj blazen nemuze tak s nim chodim radit akorat natu chatu bez voditka.
Tak uvidíme, chodí navolno jen když mám jistotu, že je tam málo psů a tak..prostože je to řpece jen ještě štěne a za každým jde a tak...
lucie x
napsal(a):
Tak uvidíme, chodí navolno jen když mám jistotu, že je tam málo psů a tak..prostože je to řpece jen ještě štěne a za každým jde a tak...
Ja bych toho svyho mohla pustit taky ale v pripade ze by na svete neexistoval jiny pes.Tak kdyz budes mit cas a chut tak sem napis nebo na muj mejl. Na fenky taky steka ale jak zjisti ze je to holka tak je kamos.
Mas nejake foto??
sunin
napsal(a):
Ja bych toho svyho mohla pustit taky ale v pripade ze by na svete neexistoval jiny pes.Tak kdyz budes mit cas a chut tak sem napis nebo na muj mejl. Na fenky taky steka ale jak zjisti ze je to holka tak je kamos.
Mas nejake foto??
Můžeme klidně zajít do nějakého prázdhého výběhu pro pesany, enbo tak něco..
Ona se strašně drzá a chce si s každým hrát a za každým jde, tak ji potřebuju naučit, že ne každej je kamoš a aby si tolik nedovolovala..
http://enny.estranky.cz
lucie x
napsal(a):
Můžeme klidně zajít do nějakého prázdhého výběhu pro pesany, enbo tak něco..
Ona se strašně drzá a chce si s každým hrát a za každým jde, tak ji potřebuju naučit, že ne každej je kamoš a aby si tolik nedovolovala..
http://enny.estranky.cz
Je krasna takovou barvu jsem u labika nazivo jeste nevidela.
Do toho prazdneho vybehu je to dobry napad,ja ho zas potrebuji naucit aby me poslouchal i kdyz jde kolem jiny pes,ale nevim jak na to,taky uz je mu skoro 6.
sunin
napsal(a):
Je krasna takovou barvu jsem u labika nazivo jeste nevidela.
Do toho prazdneho vybehu je to dobry napad,ja ho zas potrebuji naucit aby me poslouchal i kdyz jde kolem jiny pes,ale nevim jak na to,taky uz je mu skoro 6.
No tak to máme stejnej problém...někdy se klidně můžeme domluvit a nějakej prázdnej výběh (nejlíp oplocenej) navštívit..a budeme cvičit :-))
sunin
napsal(a):
To budu rada,vis kde je nejakej oplocenej vybeh??Ja ne chodim s nim spis do lesa.
Mate hezky fotky z Hadku jezdim tam obcas s konikem.
Dík. Byli jsme tam poprvé. S chovatelkou cvičit na zkoušky...
Oplocenej výběh je na lesné, ale to je dost daleko, taky ve starém lískovci a v bohunicích..zkusím najít něco na půli cesty..
lucie x
napsal(a):
Dík. Byli jsme tam poprvé. S chovatelkou cvičit na zkoušky...
Oplocenej výběh je na lesné, ale to je dost daleko, taky ve starém lískovci a v bohunicích..zkusím najít něco na půli cesty..
Na lesnou ja dojdu i pesky ale pro tebe je to dost z ruky.A kde to tam presne je na te lesne??
sunin
napsal(a):
Klidne sem fotku hod kouknu rada na vsechny pejsky.
Tak tady je moje holka. Jinak Andy je kamarádky, která s námi často chodí ven, když ale Jessie hárá, omezíme tö. Vím ale o lidech, kteří mají více pejsků najednou a řeší to pouze izolací. Pravda ale je, že spousta psů je vynalézavá a často najdou skulinku, kterou se protáhnou
Pokud máte ale velký pozemek a možnost na ty nejkritičtější dny psy oddělit, do psího kamaráda bych určitě šla
sunin
napsal(a):
Mas Andika spolecne s tou Labradorkou??Jak se k ni chova??Jak to doma zvladate s haranim??Mam ted moznost vzit si vlcandu ale mam z toho docela strach aby ji porad neobtezoval kdyz s ni bude doma.
A pokud jde o obtěžování, Andy to na ní taky "zkoušel", ale fenka si to většinou vyjasní sama. Jessie dala jasně Andymu najevo, že tohle prostě "NE"
jessie
napsal(a):
Tak tady je moje holka. Jinak Andy je kamarádky, která s námi často chodí ven, když ale Jessie hárá, omezíme tö. Vím ale o lidech, kteří mají více pejsků najednou a řeší to pouze izolací. Pravda ale je, že spousta psů je vynalézavá a často najdou skulinku, kterou se protáhnou
Pokud máte ale velký pozemek a možnost na ty nejkritičtější dny psy oddělit, do psího kamaráda bych určitě šla
To je paradni fotka!!
Rada bych si tu psi holku co mi nabizeli vzala ale kdyz jsme byli s Rexem a jeho psi laskou u nas na zahrade tak knucel a knucel celej den a celou noc trhalo to usi.
lucie x
napsal(a):
No, my tam tenkrát jeli autem..je to směrem na Soběšice, u silnice. Josu tam překážky (lavička, áčko, skoky)..fakt skvělej výběh..akorád já bych tam jela mhd asi půl dne :-)
To jo ta cesta pres pul Brna to je blby. Mam pocit ze je takovy vybeh i na Kravi hore,chodivala jsem tam se svym starym vlcakem ale to je asi taky daleko a nevim jestli je oploceny.
jessie
napsal(a):
A pokud jde o obtěžování, Andy to na ní taky "zkoušel", ale fenka si to většinou vyjasní sama. Jessie dala jasně Andymu najevo, že tohle prostě "NE"
Tak tohle je náš nalezenec Árný (Arnošt, Arnold, Tydýt apod...) máme ho moc rádi!!! Ukrutně chytrej a mazlivej kámoš, občas trochu strašpytel ale obranář...je bez PP, letos mu bude sedm let. Později dodám lepší fotky, tyhle jsou ze scanu...kvalita,že?
tajemma danny
napsal(a):
Tak tohle je náš nalezenec Árný (Arnošt, Arnold, Tydýt apod...) máme ho moc rádi!!! Ukrutně chytrej a mazlivej kámoš, občas trochu strašpytel ale obranář...je bez PP, letos mu bude sedm let. Později dodám lepší fotky, tyhle jsou ze scanu...kvalita,že?
Neni tam moc videt.A jak se chova ke konikum??Ten muj blboun na ne porad steka ale spis ze strachu.
sunin
napsal(a):
Neni tam moc videt.A jak se chova ke konikum??Ten muj blboun na ne porad steka ale spis ze strachu.
Arnošt semnou ke koním nechodí...nemá je rád, teda spíše má z nich strach. Když jedu kolem baráku s kobylou tak zalejzá za boudu a čumí mu zezarohu jenom hlava. Nechci ho ani brát, protože majitelka stáje má také NO a kdyby mu do revíru přišel ten náš trouba tak by se akorád servali. Dovalím nějakou fotku naveřer,ju? Jinak jediný na koho je fatk alergickej jsou muži v důchodu, nevím čím to je jestli chůzí, pachem, vzhledem ale jakmile jde kolem po silnice nějaký starý chlap tak arný startuje. Máme ho stále kolem baráku puštěnýho s košikem, protože ho obšas chytá lovecká vášeň a neradí bychom měli na prahu nějakou srnečku nebo zajíčka.
tajemma danny
napsal(a):
Arnošt semnou ke koním nechodí...nemá je rád, teda spíše má z nich strach. Když jedu kolem baráku s kobylou tak zalejzá za boudu a čumí mu zezarohu jenom hlava. Nechci ho ani brát, protože majitelka stáje má také NO a kdyby mu do revíru přišel ten náš trouba tak by se akorád servali. Dovalím nějakou fotku naveřer,ju? Jinak jediný na koho je fatk alergickej jsou muži v důchodu, nevím čím to je jestli chůzí, pachem, vzhledem ale jakmile jde kolem po silnice nějaký starý chlap tak arný startuje. Máme ho stále kolem baráku puštěnýho s košikem, protože ho obšas chytá lovecká vášeň a neradí bychom měli na prahu nějakou srnečku nebo zajíčka.
Budu rada kdyz sem hodis nejake fotky.Ja jsem se nedavno byla projit kolem rance u nas v Brne se psem a ten nejdriv vyhruzne stekal a kdyz kun dosel bliz tak byl strachy podelanej chudacek.Nas nejvetsi problem jsou ostatni psy a obcas cyklisti na ty startuje a bohuzel me pri tom nevnima takze nemuzu pustit z voditka.
sunin
napsal(a):
Budu rada kdyz sem hodis nejake fotky.Ja jsem se nedavno byla projit kolem rance u nas v Brne se psem a ten nejdriv vyhruzne stekal a kdyz kun dosel bliz tak byl strachy podelanej chudacek.Nas nejvetsi problem jsou ostatni psy a obcas cyklisti na ty startuje a bohuzel me pri tom nevnima takze nemuzu pustit z voditka.
Ahoj, toto je můj "vořech". Jmenuje se Corado a s čím je křížený nevím, ale NO je tam určitě.
corin
napsal(a):
Ahoj, toto je můj "vořech". Jmenuje se Corado a s čím je křížený nevím, ale NO je tam určitě.
Corin.
corin
napsal(a):
Corin.
A tady se tak bál mouchy, že se schoval do skříně, a je z něj vidět jen čumák.
corin
napsal(a):
A tady se tak bál mouchy, že se schoval do skříně, a je z něj vidět jen čumák.
Tak jsem dnes po seně byla aktivní. Tak tohle je náš hlídač a mazel v jednom...Árný
tajemma danny
napsal(a):
Tak jsem dnes po seně byla aktivní. Tak tohle je náš hlídač a mazel v jednom...Árný
a ještě...
tajemma danny
napsal(a):
no a jedna z posledních...
a dnes opravdu poslední...papa
sunin
napsal(a):
kdyby mel nekdo zajem, v utulku v Podhradi u MB je ted k mani 7 stenat, krizencu NO
sunin
napsal(a):
Prosim muzes sem napsat web.stranky na ten utulek?Ja bych zajem mela a velky.Dekuju predem
Tak pridavam zase nejake foto.Rex zboznuje cakajici vodu.Tady u studanky kousek od Panske lichy.
sunin
napsal(a):
Tak pridavam zase nejake foto.Rex zboznuje cakajici vodu.Tady u studanky kousek od Panske lichy.
Jeste jedna
sunin
napsal(a):
Jeste jedna
No nedalo mi to a jak psala lucie x o vybehu na Lesne a jelikoz tam bydli babicka a ja vubec nevedela kde to tam je pripadala jsem si jak neznalek.
No nakonec jsme ho s Rexem nasli.
sunin
napsal(a):
No nedalo mi to a jak psala lucie x o vybehu na Lesne a jelikoz tam bydli babicka a ja vubec nevedela kde to tam je pripadala jsem si jak neznalek.
No nakonec jsme ho s Rexem nasli.
sunin
napsal(a):
Misto aby byl rad ze se muze probehnout na volno tak mi lezel u noh,no ale ani se mu nedivim ja se taky koupala ve vlastni stave.
sunin
napsal(a):
Misto aby byl rad ze se muze probehnout na volno tak mi lezel u noh,no ale ani se mu nedivim ja se taky koupala ve vlastni stave.
Za boha nechtel vylezt na lavku bal se ze spadne tak jsme se u ni aspon vyfotili
sunin
napsal(a):
Za boha nechtel vylezt na lavku bal se ze spadne tak jsme se u ni aspon vyfotili
Vim ze na lesne je hooodne pejskaru.Nechodi tam nekdo z vas??
sunin
napsal(a):
Vim ze na lesne je hooodne pejskaru.Nechodi tam nekdo z vas??
Po vylete
oko sara
napsal(a):
Kde přesně je ten oplocený výběh an Lesné? Moc to tam neznám. Mám labíse a přivolání nemá ještě an 100%, utíká mi za psy a dětmi. Proto bych potřebovala to nacvičit.
Jak jedes z lesne do sobesic a po leve strane je zavora tak tam za tou zavorou je to zastrcene.Vysvetluje se to blbe ale da se to najit.Ja to musela najit protoze jenom tam a u nas na zahrade muzu Rexe pustit na volno.Mame problem s ostatnimi psy vetsina se mu nelibi.Ty jsi z lesne?
sunin
napsal(a):
Jak jedes z lesne do sobesic a po leve strane je zavora tak tam za tou zavorou je to zastrcene.Vysvetluje se to blbe ale da se to najit.Ja to musela najit protoze jenom tam a u nas na zahrade muzu Rexe pustit na volno.Mame problem s ostatnimi psy vetsina se mu nelibi.Ty jsi z lesne?
Nee, jsme z Brna - středu. já mám fenku - štěně.
sunin
napsal(a):
Dekuju za pochvalu vazim si toho.Jak se ma stendo a Usa?
Teda nejak se vam do tech fotek nechce.Tak davam Rexika doma v pelisku
sunin
napsal(a):
Teda nejak se vam do tech fotek nechce.Tak davam Rexika doma v pelisku
Tady jeste jedna fotka z vybehu