Pro ty, co jsou psům typu bull nakloněni:)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.9.2010 12:17
joli

XXX.XXX.184.83

Inspirovalo mě téma na nemoderce, tak zakládám i tady:) a přidávám foto našich zabijáků:)

3.9.2010 12:19
joli

XXX.XXX.184.83

To mám ale bojovníka, chce mi ho zakousnout bordera :D

3.9.2010 12:23
astlolita

XXX.XXX.64.182

Jé ti jsou rozkošní :-) Taky mám doma hned dva a půl bulla. 4 letý amstaff, 3 a půl měsíční amstaffka a přítelův bulteriér X bordeuxká doga

broo

3.9.2010 13:22

broo

3.9.2010 13:42
broo

XXX.XXX.226.212

3.9.2010 13:48
astlolita

XXX.XXX.64.182

broo napsal(a):
a moje beruška :-)

Jééé, ta má super úšklebek smajlík

broo

3.9.2010 13:57
broo

XXX.XXX.226.212

astlolita napsal(a):
Jééé, ta má super úšklebek smajlík

jo jo, ona se umí krásně křenit :-)

3.9.2010 16:50
pinoha

XXX.XXX.252.250

astlolita napsal(a):
Jé ti jsou rozkošní :-) Taky mám doma hned dva a půl bulla. 4 letý amstaff, 3 a půl měsíční amstaffka a přítelův bulteriér X bordeuxká doga

Ten bull-doga je to černé? To je neskutečná kombinace! Můžete sem, prosím, hodit ještě nějakou fotku?
Díky! Lucie

3.9.2010 17:22
masoterianka

XXX.XXX.239.239

Taky máme doma několik zabijáků a žijeme! Dokonce i děti žijí! :-) Přikládám komiks s naším nejmenším zabijákem! (Samozřejmě žádná myš nebyla zabita ani zraněna:-)))

3.9.2010 17:57
joli

XXX.XXX.52.43

Jéé, super komix :) Mě se doma nějak zašprajcoval net, tak doufám, že až přijdu domů, tak půjde. Pak přidám další fota.

3.9.2010 18:09
impact

XXX.XXX.195.92

pinoha napsal(a):
Ten bull-doga je to černé? To je neskutečná kombinace! Můžete sem, prosím, hodit ještě nějakou fotku?
Díky! Lucie

To bull/doga je to velké flekaté. Ten černý je AST s PP.

3.9.2010 19:38
mucholabka

XXX.XXX.222.86

Určitě sposuta lidí už zná, ale nedá mi představit Friska. Spousta lidí mi do očí tvrdí že mám vořecha a nebudu jim to vyvracet. Je to takový můj polský poklad. Je jiný, než psi které je možné běžně potkat, je to v ulicích neobvyklá linka.
Na foto je v deseti měsících. Konečně teď v roce z něj začíná růst pořádný chlap, bude po otci, který je v Maďarsku. Z toho co se jeho otcem v Polsku krylo je mu Frisko nejpodobnější. Je to pes od T. Garnera.

3.9.2010 19:54
astlolita

XXX.XXX.200.174

pinoha napsal(a):
Díky! Lucie

Nene, to je ten zlato bílý. Černý je amstaff, má na to i papír smajlík Zkusím Bruníka (ten křížák) vyfotit, ale moc to nejde, je dost nefotogenický smajlík Zatím posílám jednu co jsem vyfotila asi půl hodiny po té, co mi jeho páníček řekl, že Bruno nemá rád kosti z bůvolí kůže smajlík Je to perfektní pejsek. Neuvěřitelně umazlený, pořád se cpe na klín a nejlíp se mu leží člověku na hrudi a na krku (má 30 kg). Prostě mi přijde že zamrznul někde na 6ti týdnech věku smajlík Ale hlídač je to už teď v 8mi měsících řádný. Domů nám nikdo nevkročí, pokud nechceme a venku je taky pořád na pozoru. Ale chodí volně, poslouchá na slovo. Myslím, že má z každého plemene jen to nejlepší!

4.9.2010 16:30
joli

XXX.XXX.184.83

Konečně jde internet, tak přidávám :) - Něco ze zimy. Možná už jsem jí sem někdy dávala...

4.9.2010 16:45
joli

XXX.XXX.184.83

4.9.2010 16:48
joli

XXX.XXX.184.83

A Sára s novým obojkem - jak už jsem psala na nemoderce - ne na machrování a drsný vzhled, ale kvůli bezpečnosti

5.9.2010 10:07
matušková

XXX.XXX.19.251

Mám doma vraha psů a lidí Vendulku,už zabila 2 mouchy a 1 hračku.....to jen pro uvolnění mám staffbula,toužila jsem po něm léta,až teď to vyšlo,je skvělá,lítá s ostatními psy,leze lidem až za krk,neustále je myje,,,je SKVĚLÁ,neměnila bych.

5.9.2010 10:57
tancoska

XXX.XXX.64.4

To už ukazuje to jméno jakej to je zabiják smajlík,je moc hezounká.

5.9.2010 10:59
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tady je vidět jaká krvelačná bestie :-))

5.9.2010 11:05
tancoska

XXX.XXX.64.4

A tady s kámošem,z leva Ozzy,Ita,Jimm

6.9.2010 17:35
joli

XXX.XXX.184.83

To je nás, příznivců, tak málo? Nějak upadáme dolů..

6.9.2010 18:08
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Také jsem příznivcem všech bull, ačkoliv žádného vlastního nemám, pouze dočasného : )

6.9.2010 18:49
burunduk

XXX.XXX.98.178

tancoska napsal(a):
a druhá bestie :-))

Má oblíbenkyně! :-)

6.9.2010 21:04
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
Má oblíbenkyně! :-)

Fakt?Tak dám jednu ještě s dcerou,vyhrála v soutěži dítě a pes pohárek.Holky moje šikovný,snaživý :-)

6.9.2010 21:41
tancoska

XXX.XXX.64.4

6.9.2010 22:20
joli

XXX.XXX.184.83

Hezké hezké :) Naše drštička s borderákem

6.9.2010 22:21
joli

XXX.XXX.184.83

ferrarif50 napsal(a):
Také jsem příznivcem všech bull, ačkoliv žádného vlastního nemám, pouze dočasného : )

A proč z dočasného neudělat kamaráda na celý život?:)

6.9.2010 23:01
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

joli napsal(a):
A proč z dočasného neudělat kamaráda na celý život?:)

Já bych moc ráda, ale Douglas se nesnese s jinými psy a doma mám ovčouna. Zkoušela jsem je dávat dohromady, ale jakmile k Douglasovi nějaký pes leze, tak se ohání - byl už asi dvakrát pokousán. Ale po zkušenosti s Pitbullíkem mám snadný výběr budoucího pejska, protože tohle plemeno je přesně to, co od psa očekávám.

6.9.2010 23:32
burunduk

XXX.XXX.98.178

tancoska napsal(a):
Fakt?Tak dám jednu ještě s dcerou,vyhrála v soutěži dítě a pes pohárek.Holky moje šikovný,snaživý :-)

Tady se mi zdá, že se jí nějak povytáhly nožky.. nebo je to sen díky srovnání s malou slečnou? Možná kdyby stála u dospělého, tak to bude působit jinak, takhle je spíš do pitbula trošku.
Ale stejně je krásná, chodívám se sem na ni dívat.

7.9.2010 08:56
joli

XXX.XXX.184.83

ferrarif50 napsal(a):
Já bych moc ráda, ale Douglas se nesnese s jinými psy a doma mám ovčouna. Zkoušela jsem je dávat dohromady, ale jakmile k Douglasovi nějaký pes leze, tak se ohání - byl už asi dvakrát pokousán. Ale po zkušenosti s Pitbullíkem mám snadný výběr budoucího pejska, protože tohle plemeno je přesně to, co od psa očekávám.

Škoda. A dávat pozor, aby se psíci neservali taky neni zrovna ideální výplň času. Tak za nějaký čas už to nebude jenom dočasně, ale trvale :)

7.9.2010 11:07
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
Tady se mi zdá, že se jí nějak povytáhly nožky.. nebo je to sen díky srovnání s malou slečnou? Možná kdyby stála u dospělého, tak to bude působit jinak, takhle je spíš do pitbula trošku.
Ale stejně je krásná, chodívám se sem na ni dívat.

Tak je to vyšší čuba,nohy má oproti těm maličkým fenkám v kruhu vyšší ale zatím nám na výstavě nikdo nevytkl výšku.Buď má v posudku fena na vyšší noze nebo má i dobrá výška,velikost.Mě osobně se líbí víc takováhle než ty připrdlý nízký.Ale to je věc názoru.Holce je necelých devět let a má asi 120cm tak jestli z toho poznáš jak je vysoká nevím :-)).Zase díky tý vejšce skáče velký vejšky a na povel mi i ladně vyskočí do náruče když stojim,klokan náš prdlej smajlík

7.9.2010 11:09
tancoska

XXX.XXX.64.4

a taky mé fotografické znalosti jsou fakt příšerný takže čuba i vypadá větší díky tomu že je před holkou tak to zkresluje :-)

7.9.2010 11:58
burunduk

XXX.XXX.209.162

tancoska napsal(a):
Tak je to vyšší čuba,nohy má oproti těm maličkým fenkám v kruhu vyšší ale zatím nám na výstavě nikdo nevytkl výšku.Buď má v posudku fena na vyšší noze nebo má i dobrá výška,velikost.Mě osobně se líbí víc takováhle než ty připrdlý nízký.Ale to je věc názoru.Holce je necelých devět let a má asi 120cm tak jestli z toho poznáš jak je vysoká nevím :-)).Zase díky tý vejšce skáče velký vejšky a na povel mi i ladně vyskočí do náruče když stojim,klokan náš prdlej smajlík

Mně se líbí na té fotce v trojspřežení :) Tam má ty nožky nižší se mi zdá.

7.9.2010 13:23
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
Mně se líbí na té fotce v trojspřežení :) Tam má ty nožky nižší se mi zdá.

To jenom tak vypadá protože rvala za mnou k foťáku tak je má jakoby pod sebou :-)) ale nohy má trochu vyšší.Je to naše žirafa :-))

7.9.2010 17:45
albertkh

XXX.XXX.27.146

matušková napsal(a):
Mám doma vraha psů a lidí Vendulku,už zabila 2 mouchy a 1 hračku.....to jen pro uvolnění mám staffbula,toužila jsem po něm léta,až teď to vyšlo,je skvělá,lítá s ostatními psy,leze lidem až za krk,neustále je myje,,,je SKVĚLÁ,neměnila bych.

odkud máte krasavici?:-)

7.9.2010 18:34
sunin

XXX.XXX.226.76

ferrarif50 napsal(a):

Můžu se zeptat.....nejste náhodou z Brna??....Obřany??? Pokud ne tak jsou ti pejsani nejspíš dvojčatasmajlík

7.9.2010 20:05
joli

XXX.XXX.184.83

joli napsal(a):
Hezké hezké :) Naše drštička s borderákem

tak koukám, že jsem foto vložila 2x.. nu, nevadí

7.9.2010 21:06
astlolita

XXX.XXX.200.174

Tady jen dvě fotky pro diskuzi na nemoderce, zda důvěřovat psovi či ne.... tady fotka, jak to vypadalo před incidentem

7.9.2010 21:14
astlolita

XXX.XXX.200.174

A tady focená před minukou. Přijde mi, že Cid čím dál víc vyhledává Bruníkovo společnost. Pořád si k němu lehá nebo sedá, čistí ho přes náhubek... prostě mi přijde víc zmatený než nenávistný. Omluvte kvalitu foky, španý foťák, špatné svělo a špatný fotograf (já) smajlík A máte to i s Bruníčkovo neodolatelným úsměvem :-)

8.9.2010 12:46
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak ať nezapadnem
Děti týraj psy :-)

8.9.2010 23:38
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Musím sem přispět dnešním zážitkem.

Douglas se dneska předvedl.. Byla se na něj podívat zájemkyně a jako vždycky jsme si na takovém nudle-plácku, docela přehledném, házeli hračku a já si povídala se zájemkyní. Už bylo šero a já tak 150m v dálce viděla paní se psem. Byla daleko a nešla k nám, takže jsem jí neřešila, protože pesanovi jsou za takové situace psi úplně fuk. Zas jsem se otočila na zájemkyni a najednou koutkem oka vidim pohyb, tak jsem se podívala a zmíněný pes se na nás řítí (panička stále na stejném místě). Rychle jsem skočila po Douglasovi, který přesně tento typ situací nemá rád, ale byla jsem moc pomalá. Když byl pes asi v 5-10ti metrech od nás, tak na něj Doug vyběhl. Už jsem viděla, jak se servou, a že to bude strašný průšvih. Zařvala jsem na něj, nic, zařvala jsem podruhé, nic.. Mezi tím toho psa odehnal asi 20m od nás, tam se okamžitě obrátil a běžel ke mně. Vůbec nic tomu psovi neudělal, jen ho od nás odehnal pryč. Přišlo mi to, jako kdyby nás prostě a jednoduše bránil. Na jednu stranu sem byla vyděšená (hrozně jsem se bála, aby se neservali a neublížili si), na druhou naštvaná, že se nenechal hned odvolat, a na třetí hrdá, že je to takový "obránce".
Musim říct, že je mi skoro do breku, že si ho nemůžu nechat : ( Příjde mi, že ho snad i začínám mít raději, naž svého vlastního psa, což je docela smutné.. Jestli je takhle úžasný každý pitbull, tak už snad ani nikdy nechci žádné jiné plemeno (a to už mi rukama prošlo spoustu plemen).

9.9.2010 10:44
tancoska

XXX.XXX.64.4

ferrarif50 napsal(a):
Musím sem přispět dnešním zážitkem.

Douglas se dneska předvedl.. Byla se na něj podívat zájemkyně a jako vždycky jsme si na takovém nudle-plácku, docela přehledném, házeli hračku a já si povídala se zájemkyní. Už bylo šero a já tak 150m v dálce viděla paní se psem. Byla daleko a nešla k nám, takže jsem jí neřešila, protože pesanovi jsou za takové situace psi úplně fuk. Zas jsem se otočila na zájemkyni a najednou koutkem oka vidim pohyb, tak jsem se podívala a zmíněný pes se na nás řítí (panička stále na stejném místě). Rychle jsem skočila po Douglasovi, který přesně tento typ situací nemá rád, ale byla jsem moc pomalá. Když byl pes asi v 5-10ti metrech od nás, tak na něj Doug vyběhl. Už jsem viděla, jak se servou, a že to bude strašný průšvih. Zařvala jsem na něj, nic, zařvala jsem podruhé, nic.. Mezi tím toho psa odehnal asi 20m od nás, tam se okamžitě obrátil a běžel ke mně. Vůbec nic tomu psovi neudělal, jen ho od nás odehnal pryč. Přišlo mi to, jako kdyby nás prostě a jednoduše bránil. Na jednu stranu sem byla vyděšená (hrozně jsem se bála, aby se neservali a neublížili si), na druhou naštvaná, že se nenechal hned odvolat, a na třetí hrdá, že je to takový "obránce".
Musim říct, že je mi skoro do breku, že si ho nemůžu nechat : ( Příjde mi, že ho snad i začínám mít raději, naž svého vlastního psa, což je docela smutné.. Jestli je takhle úžasný každý pitbull, tak už snad ani nikdy nechci žádné jiné plemeno (a to už mi rukama prošlo spoustu plemen).

Tak to je skvělý že po psovi nešel aby ho serval a že se vrátil :-).O Douglasovi jsem už četla,co ho potkalo a ták takže je super že se takhle "srovnal".Tak hlavně aby se dostal do dobrých rukou :-)

13.9.2010 07:19
kevin

XXX.XXX.80.235

Hezké fotky.

13.9.2010 08:59
astlolita

XXX.XXX.64.182

princezna Afinka ve 4 měsících... už je to velká holka, tak dostala pořádný obojek a vodítko, aby nevypadala jako nějaký krysařík :-)
Dneska jsem nechtěně velice urazila našeho souseda. Venčim ráno psy, stafordy na vodítku a bulldogue de bordeaux (jsem mu vymyslela pracovní název plemene smajlík) a šel před námi pán s jorkšírem. Bruno se rozeběhl, že si ho "uloví", tak říkám "Bruníčku, pojď sem ke mě, to není myšička, to je pejsek".... Bruníček se otočil a zařadil se zase k nám a pán s velice uraženým výrazem odešel smajlík

13.9.2010 08:59
astlolita

XXX.XXX.64.182

princezna Afinka ve 4 měsících... už je to velká holka, tak dostala pořádný obojek a vodítko, aby nevypadala jako nějaký krysařík :-)
Dneska jsem nechtěně velice urazila našeho souseda. Venčim ráno psy, stafordy na vodítku a bulldogue de bordeaux (jsem mu vymyslela pracovní název plemene smajlík) a šel před námi pán s jorkšírem. Bruno se rozeběhl, že si ho "uloví", tak říkám "Bruníčku, pojď sem ke mě, to není myšička, to je pejsek".... Bruníček se otočil a zařadil se zase k nám a pán s velice uraženým výrazem odešel smajlík

14.9.2010 13:44
astlolita

XXX.XXX.64.182

Tak tady jedna fotka Bruna z pitbull show

14.9.2010 13:45
astlolita

XXX.XXX.64.182

jedna Afinka na pitbull show, ještě na dětském oboječku (poslední minuta, už má dospělácký :-))

14.9.2010 13:47
astlolita

XXX.XXX.64.182

A nakonec Cideček v novém náhubku. Po předchozích ne moc dobrých zkušenostech s celokoženým, jsme koupili tenhle páskovo kožený a super! Je vzdušnější, nebolí to s ním jako s kovovým a při rvačce sice zuby ven asi dá, ale určitě nemůže zkousnout (mezkoušeli jsem a doufám, že ani nikdy zkoušet nebudeme)

16.9.2010 18:48
jafar

XXX.XXX.144.221

Naše bulinka Korynka ulízala by Vás k smrti.

16.9.2010 18:49
jafar

XXX.XXX.144.221

Korynka ve svém oblíbeném posedu na gauči.

16.9.2010 20:34
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Tento článěk mě velmi potěšil :) http://ifauna.cz/clanek/psi/pitbul-videny-jinak/5631/

16.9.2010 20:36
joli

XXX.XXX.184.83

Jéé, trikolorka, tu jsem chtěla taky, ale nakonec mám zlaťouše :)

16.9.2010 20:59
tancoska

XXX.XXX.64.4

Ta bulina je úžasná jak sedí :-)),ještě kávičku a ovladač smajlík

16.9.2010 22:17
ivucha

XXX.XXX.99.209

Jo to je přesně ten tip, co hrozí ulízáním k smrtismajlík

19.9.2010 12:38
matušková

XXX.XXX.19.251

Vendulka s PP ač díky podvodnici bez PP,mámeji i tak rádi a na bulll plemeno díky jedné podvodnici jsme nezanevřeli

19.9.2010 12:58
tancoska

XXX.XXX.64.4

matušková napsal(a):
Vendulka s PP ač díky podvodnici bez PP,mámeji i tak rádi a na bulll plemeno díky jedné podvodnici jsme nezanevřeli

Tak to je síla,jsem netušila že i u stafíků se najde "svině" :-(.A ta paní má i chovku?Kdyžtak mi písněte na terinafoxova@seznam.cz

19.9.2010 14:28
joli

XXX.XXX.184.83

matušková napsal(a):

Je hezoučká. Sleduju i nemoderku, koukala jsem na stránky CHS, kde štěnda vypadají dobře. Psala jsem hned první příspevěk, ale po přečtení vašeho dalšího by mě asi taky nenapadlo, že buou takovéhle problémy. Ale stejně, štěndo v takovém stavu za takovou cenu... No tak ať vše dobře dopadne a ať mrňous dělá jen radost!

19.9.2010 18:10
matušková

XXX.XXX.19.251

Děkujim je skvělá a to bych chovatelce křivdila,byla po psychické stánceok,k typu bull psiˇ=skvělí,mému veterináři v ordinaci lítají jeho pitové,nic a nikoho nikdy nenapadli,naopak,vítají každého psa i lida,jen třeba trochu citu a zkušenosti se psy a bull typy jsou nezmršení,skvěle povahově vybaveni,zrůdy z nich dělají lidé,já byla to samé staffbul můj sen Falco RAC Popelka,všude plno foto ale dala jsem na zvěsti a drby a ošidila se o mnoho krásných let s tímto plemenem,k 50 tinám jsem ho chtěla,nebyly peníze,manžel těžce nemocen .,nevědělo se zda bude žít či ne,tak letos splněný sen Vendulka.....Jedno či amstaf,pitt,staffbul,bullis...jsou syroví,tím zdraví a tím i pro normální lidi,magory lze udělat i z jezevčíků....Je to v majitelích,důslednost,vlídnost a hodně lásky,pak nikdy pes typu bull nepůjde proti nikomu aniž by měl důvod.

19.9.2010 22:39
nicoolca

XXX.XXX.73.1

Tak tady je ten můj "malej" bobek..jmenuje se Alien a jsou mu 2 roky:-)

19.9.2010 23:07
nicoolca

XXX.XXX.73.1

matušková napsal(a):
Děkujim je skvělá a to bych chovatelce křivdila,byla po psychické stánceok,k typu bull psiˇ=skvělí,mému veterináři v ordinaci lítají jeho pitové,nic a nikoho nikdy nenapadli,naopak,vítají každého psa i lida,jen třeba trochu citu a zkušenosti se psy a bull typy jsou nezmršení,skvěle povahově vybaveni,zrůdy z nich dělají lidé,já byla to samé staffbul můj sen Falco RAC Popelka,všude plno foto ale dala jsem na zvěsti a drby a ošidila se o mnoho krásných let s tímto plemenem,k 50 tinám jsem ho chtěla,nebyly peníze,manžel těžce nemocen .,nevědělo se zda bude žít či ne,tak letos splněný sen Vendulka.....Jedno či amstaf,pitt,staffbul,bullis...jsou syroví,tím zdraví a tím i pro normální lidi,magory lze udělat i z jezevčíků....Je to v majitelích,důslednost,vlídnost a hodně lásky,pak nikdy pes typu bull nepůjde proti nikomu aniž by měl důvod.

Dobrý den..mohla by jste se mi ozvat na mail..mam taky pejska ze stejné CHS jako vy..ráda poznam nové sourozence našeho prdoli:-) nicoolca@seznam.cz

20.9.2010 09:52
dastynka

XXX.XXX.173.51

I já bych zdovolenim přidala fota našich stafbulíčků:-)

20.9.2010 09:55
dastynka

XXX.XXX.173.51

tancoska napsal(a):
Tak to je síla,jsem netušila že i u stafíků se najde "svině" :-(.A ta paní má i chovku?Kdyžtak mi písněte na terinafoxova@seznam.cz

Sem to Pavli četla taky, na stafbulim fóru hodila Mjak odkaz a zírala sem

20.9.2010 09:55
dastynka

XXX.XXX.173.51

dastynka napsal(a):
Sem to Pavli četla taky, na stafbulim fóru hodila Mjak odkaz a zírala sem

pardon Majka

20.9.2010 11:29
tancoska

XXX.XXX.64.4

dastynka napsal(a):
pardon Majka

Je to síla Lucko ale já už se snad nedivím ničemu smajlík,i když nevím kdy chovatelka zdrhla ale na stránkách má aktualizaci 30.8. takže to není tak dlouho.

20.9.2010 12:05
dastynka

XXX.XXX.173.51

Nechápu ten důvod proč zdrhla, to je docela silný šálek kávy.........

20.9.2010 15:55
matušková

XXX.XXX.19.251

Mám čerstvý negativní e mail od pch p.Vojáčkové,jak ho jsem přeposlat??? nevím...je to síla,je v tom podvodu více lidí....Vendulka nemá už šanci na PP....smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

20.9.2010 17:16
dastynka

XXX.XXX.173.51

matušková napsal(a):
Mám čerstvý negativní e mail od pch p.Vojáčkové,jak ho jsem přeposlat??? nevím...je to síla,je v tom podvodu více lidí....Vendulka nemá už šanci na PP....smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

Je tak to je mi moc líto. Celý text přetáhněte myší a dejte zkopírovat a pak sem vložte text ctrl+v

20.9.2010 20:14
matušková

XXX.XXX.19.251

Díky už je to na nemoderovaném foru-nejdražší bezpapírák v ČR,odpověď poradkyně.

20.9.2010 23:51
nicoolca

XXX.XXX.73.1

dastynka napsal(a):

jsou krásný...fakt není lepší plemeno:-)

21.9.2010 14:48
dastynka

XXX.XXX.173.51

nicoolca napsal(a):
jsou krásný...fakt není lepší plemeno:-)

Já ososbně jsem velice spokojená, že jsme si vybrali právě tohle plemeno

22.9.2010 18:10
tancoska

XXX.XXX.64.4

Zase jedna póza jak se dá spát :-)

22.9.2010 18:37
dastynka

XXX.XXX.173.51

tancoska napsal(a):
Zase jedna póza jak se dá spát :-)

Tak to je u vás klasika ne? Takovýhle polohy :-)

22.9.2010 19:00
tancoska

XXX.XXX.64.4

dastynka napsal(a):
Tak to je u vás klasika ne? Takovýhle polohy :-)

jj je,fakt nevím kde ty polohy vidí :-).Musim je přidat na rajče do alba spáči,tam jich je.Však víš :-))

22.9.2010 19:18
dastynka

XXX.XXX.173.51

tancoska napsal(a):
jj je,fakt nevím kde ty polohy vidí :-).Musim je přidat na rajče do alba spáči,tam jich je.Však víš :-))

ale Ita je luxusní jak se uvelebila na Ozákovi smajlík

22.9.2010 21:07
tancoska

XXX.XXX.64.4

dastynka napsal(a):
ale Ita je luxusní jak se uvelebila na Ozákovi smajlík

Horší je když se takhle uvelebí na manželovi,to pak jen slyšim zlato prosim tě přines mi tohle přece jí nevzbudim smajlík.

24.9.2010 12:16
astlolita

XXX.XXX.64.182

když jsme u toho ležení, taky jednu přidám. Z minulého víknedu z návštěvy u báby (mojí maminky, bába to není proto, že by byla zlá nebo tak, ale psy na to líp reagujou, když řeknu jdeme za bábou :-)). Jinak Cideček už má košík jen v rizikových situacích (když malá papá a oni ne, kdžy jsem na návštěvě u jeho oblíbených lidí, na které by mohl žárlit a podobně)... běžně už je bez něj. Dokonce už měli i "konflikt" bez zubů. Cidánek spinkal a Bruno mu šlápnul na ocas. To Cid nesnáší, tak hned vystřelil. Zasekl se ale těsně před kousnutím, došlo mu, že je to jeho kámoš Bruníček, tak mu jen olíznul tlamu a šel zase spinkat smajlík

24.9.2010 18:04
tancoska

XXX.XXX.64.4

astlolita napsal(a):
když jsme u toho ležení, taky jednu přidám. Z minulého víknedu z návštěvy u báby (mojí maminky, bába to není proto, že by byla zlá nebo tak, ale psy na to líp reagujou, když řeknu jdeme za bábou :-)). Jinak Cideček už má košík jen v rizikových situacích (když malá papá a oni ne, kdžy jsem na návštěvě u jeho oblíbených lidí, na které by mohl žárlit a podobně)... běžně už je bez něj. Dokonce už měli i "konflikt" bez zubů. Cidánek spinkal a Bruno mu šlápnul na ocas. To Cid nesnáší, tak hned vystřelil. Zasekl se ale těsně před kousnutím, došlo mu, že je to jeho kámoš Bruníček, tak mu jen olíznul tlamu a šel zase spinkat smajlík

koukám že to jsou fakt buchtiny vtíravý :-)

24.9.2010 18:06
tancoska

XXX.XXX.64.4

24.9.2010 18:07
tancoska

XXX.XXX.64.4

škoda že když slyšej zabzučet foťák tak otevřou oči :-))

25.9.2010 22:07
staffbull

XXX.XXX.224.8

To je moje zlatíčko :)).
Pro paní nebo slečnu Matuškovou, ta kauza se staffbullíkem bez PP, vy jste z ČB?

26.9.2010 10:11
tancoska

XXX.XXX.64.4

staffbull napsal(a):
To je moje zlatíčko :)).
Pro paní nebo slečnu Matuškovou, ta kauza se staffbullíkem bez PP, vy jste z ČB?

Teda to je pěkný zlatíčko a jestli dobře koukám tak fenka.Je pěkně mohutná s krásnou hlavou.Jak se jmenuje?

26.9.2010 17:24
nicoolca

XXX.XXX.73.1

tancoska napsal(a):
jedna z dalších mačkacích :-))

no to je krásný:-)

26.9.2010 17:26
nicoolca

XXX.XXX.73.1

dastynka napsal(a):

už tam chybí jen černej pejsek a máte zastoupený všechny barvy:-))

26.9.2010 18:46
tancoska

XXX.XXX.64.4

nicoolca napsal(a):
no to je krásný:-)

Díky :-),jestli chceš tak na rajčeti ve spáčích mám hodně různých poloh tak jukni http://ozit.rajce.idnes.cz

26.9.2010 18:47
tancoska

XXX.XXX.64.4

nicoolca napsal(a):
už tam chybí jen černej pejsek a máte zastoupený všechny barvy:-))

černej a modrej :-),takže Lucko s chutí do toho a smečka je hotovo smajlík

26.9.2010 20:06
nicoolca

XXX.XXX.73.1

tancoska napsal(a):
černej a modrej :-),takže Lucko s chutí do toho a smečka je hotovo smajlík

no jo,ještě vlastně modrej..opravdu by to pak byla různobarevná smečka a každej by si přišel na své:-))

26.9.2010 20:10
nicoolca

XXX.XXX.73.1

tancoska napsal(a):
Díky :-),jestli chceš tak na rajčeti ve spáčích mám hodně různých poloh tak jukni http://ozit.rajce.idnes.cz

Máš opravdu hezký hafánky <3..fotky super,koukala jsem, že jsis taky trochu ujela na obojcích od MAGu..máme doma taky a furt koukám po nových:-))

26.9.2010 20:38
tancoska

XXX.XXX.64.4

nicoolca napsal(a):
Máš opravdu hezký hafánky <3..fotky super,koukala jsem, že jsis taky trochu ujela na obojcích od MAGu..máme doma taky a furt koukám po nových:-))

No jo Mag je krásnej a vydrží i to jejich hraní a tahání.Je to fakt kvalita za super cenu.Kdyby nebyl manžel brzda tak by jich měli taky víc :-)) ale snažím se odolat.Už teď toho maj víc než já oblečení.A ke všemu ještě objednávám věci od Gappay na výcvik :-),to je taky super.

29.9.2010 09:06
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak ať nezapadnem,byla by to škoda.

29.9.2010 20:48
nicoolca

XXX.XXX.73.1

tancoska napsal(a):
No jo Mag je krásnej a vydrží i to jejich hraní a tahání.Je to fakt kvalita za super cenu.Kdyby nebyl manžel brzda tak by jich měli taky víc :-)) ale snažím se odolat.Už teď toho maj víc než já oblečení.A ke všemu ještě objednávám věci od Gappay na výcvik :-),to je taky super.

Gappay mají dobrý pešky.-))obstály vždy nejdýl:-)Jinak fotky super,koukám že se doma nenudíte:-))

30.9.2010 08:52
tancoska

XXX.XXX.64.4

nicoolca napsal(a):
Gappay mají dobrý pešky.-))obstály vždy nejdýl:-)Jinak fotky super,koukám že se doma nenudíte:-))

To jo,mají opravdu dobrý kvalitní věci.Já tím že se psama cvičím tak mám vodítka,pešky atd všechno od nich.I karabiny na vodítkách mají větší a odolný.No u nás doma je veselo,většinou tyhle blbosti vymyslej děcka a troufnu si říct že psi držej krok s nima :-)).Hlavně fena,to je třeštidlo a děti přímo vyhledává protože je s nima sranda.

30.9.2010 08:54
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
tak se přidáme :)

Pěkný :-),koukám že jork je asi povahově víc bulík co?To se málo kdy vidí taková kombinace :-)

30.9.2010 19:46
nicoolca

XXX.XXX.73.1

tancoska napsal(a):
To jo,mají opravdu dobrý kvalitní věci.Já tím že se psama cvičím tak mám vodítka,pešky atd všechno od nich.I karabiny na vodítkách mají větší a odolný.No u nás doma je veselo,většinou tyhle blbosti vymyslej děcka a troufnu si říct že psi držej krok s nima :-)).Hlavně fena,to je třeštidlo a děti přímo vyhledává protože je s nima sranda.

Myslím, že vím jaký myslíš ty vodítka..máme od MAGu taky vodítko a je na tom karabina jak na slona:-)..nemusíš teda vymejšlet program ani pesanům ani dětem,když jsou takhle sehraný:-))to je hezký, náš prdlouš se malých dětí bojí..

30.9.2010 20:06
tancoska

XXX.XXX.64.4

nicoolca napsal(a):
Myslím, že vím jaký myslíš ty vodítka..máme od MAGu taky vodítko a je na tom karabina jak na slona:-)..nemusíš teda vymejšlet program ani pesanům ani dětem,když jsou takhle sehraný:-))to je hezký, náš prdlouš se malých dětí bojí..

No od Magu jsou taky super ale myslela jsem teď i ty od Gappay.Jsou vlastně stejný :-)).Proto jsme i pořídili druhýho stafíka protože byla furt řežba o psa.Jakmile měli děti balonek na šňůrce a jeden pes tak buď řval kluk nebo holka.Teď je to super,každej má jednoho a když řáděj tak sedim a sleduju to místo telky.Není to teda pro slabší povahy protože to je honička po celým bytě,ječení,skákání po všech postelích a gauči.Dokonce i stole smajlík.Taková normální rodinka nó :-)

30.9.2010 21:29
joli

XXX.XXX.184.83

Oni jsou praštěný oba :) Tady se zrovna chystali na míček :)

1.10.2010 20:20
joli

XXX.XXX.184.83

1.10.2010 20:22
joli

XXX.XXX.184.83

ty svítící oči vypadají strašlivě :)

1.10.2010 20:27
joli

XXX.XXX.184.83

1.10.2010 20:40
tancoska

XXX.XXX.64.4

Joli fotky jsou :-),koukám že dva pidibojovníci zdolali bulíčka :-)).U nás jsou všechni jorci uřvánci a strašpytlíci,takže zaůtočí ze zadu a pak vemou rychle do zaječích.Vím že to nejspíš není o rase ale o tom že to z nich z větší části udělali majitelé.Když to vidím jak to hned berou do náruče jen aby nemusel projít dva metry od nás tak mám vztek.

3.10.2010 13:29
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Joli fotky jsou :-),koukám že dva pidibojovníci zdolali bulíčka :-)).U nás jsou všechni jorci uřvánci a strašpytlíci,takže zaůtočí ze zadu a pak vemou rychle do zaječích.Vím že to nejspíš není o rase ale o tom že to z nich z větší části udělali majitelé.Když to vidím jak to hned berou do náruče jen aby nemusel projít dva metry od nás tak mám vztek.

On je zlatíčko, psů si moc nevšímá, to už ho musí něčím zaujmout, aby si šel hrát:) Divočejším se vyhýbá, ne jednou už ho někdo přizdil packou, málem nám ho zakousla bordera :-(, ale s kamarádky borderákem se baví :) - občas mu dělá tátu :-)). Takže záleží jak kdy, jak s kým. Hysterka, co štěká na psi, kteří kolem projdou, to není. Buď se očuchají, nebo si nevšimne. Nejsem z těch, co by ho chytali do náruče a utíkali na druhou stranu ulice, jen aby se s tím větším psem nepotkal! Možná proto je takový, jaký je. Nevyměnila bych ho :) (a to jsem nikdy pidipsa nechtěla, ale když mi bylo 13, tak jsem byla ráda i za něj, konečně byl doma zvířecí kamarád:)

4.10.2010 09:32
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
On je zlatíčko, psů si moc nevšímá, to už ho musí něčím zaujmout, aby si šel hrát:) Divočejším se vyhýbá, ne jednou už ho někdo přizdil packou, málem nám ho zakousla bordera :-(, ale s kamarádky borderákem se baví :) - občas mu dělá tátu :-)). Takže záleží jak kdy, jak s kým. Hysterka, co štěká na psi, kteří kolem projdou, to není. Buď se očuchají, nebo si nevšimne. Nejsem z těch, co by ho chytali do náruče a utíkali na druhou stranu ulice, jen aby se s tím větším psem nepotkal! Možná proto je takový, jaký je. Nevyměnila bych ho :) (a to jsem nikdy pidipsa nechtěla, ale když mi bylo 13, tak jsem byla ráda i za něj, konečně byl doma zvířecí kamarád:)

To věřím,vždyť když máš i bulíka tak pochybuju že bys byla jedna z těch hysterek co bere psa do náruče :-)).Já ve 13 chtěla Německou dogu,táta svazarmovský výcvikář co uznával jen NO.To víš že mi jí nedovolil,taky jsem s ním kvůli tomu dlouho nemluvila :-)).

4.10.2010 10:31
astlolita

XXX.XXX.64.182

Mám takový dotaz. Psala jsem to už na nemoderku, ale zatím mám sporné odpovědi, tak co vy si o tom myslíte?
Oba kluci už mi doma fungují dýl než týden uplně v pohodě bez náhubku, chodí za sebou jak ocásci, pořád si olizují tlamy a pindíky. Je to s nima hrozné, přijdou mi trochu jako páreček homosexuálů smajlík Ale všimla jsem si jedné věci, co dělá můj starší pes (4 roky, kastrovaný). Dělá to i mladšímu (8 měsíců) a malé feně (4,5 měsíce). Přijde k nim, když leží na boku, stojí nad nimi, olizuje jim tlamu a pak jim řezáky začne uštípávat a vytrhávat hmatové fousky. Jim to očividně nevadí, drží, ani se nehnou. Já ho od toho vždycky nějak odvedu, aby to nedělal, protože nevím, aby jim to nějak neublížilo. Ale zase ho za to nechci uplně trestat nebo mu to zakazovat.
Máte s tím zkušenost? Co to znamená? Nikdy jsem víc psů neměla, tak jejich "smečkové"chování moc neznám. Mám ho to nechat dělat, nebo mu nějak šetrně naznačit, aby se věnoval něčemu jinému? Setkali jste se s něčím takovým u svých psů?
Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být to samé, jako když se třeba nudí, tak mi začne okusovat řezáky mikunu, nebo peřinu...

4.10.2010 11:49
tancoska

XXX.XXX.64.4

astlolita napsal(a):
Mám takový dotaz. Psala jsem to už na nemoderku, ale zatím mám sporné odpovědi, tak co vy si o tom myslíte?
Oba kluci už mi doma fungují dýl než týden uplně v pohodě bez náhubku, chodí za sebou jak ocásci, pořád si olizují tlamy a pindíky. Je to s nima hrozné, přijdou mi trochu jako páreček homosexuálů smajlík Ale všimla jsem si jedné věci, co dělá můj starší pes (4 roky, kastrovaný). Dělá to i mladšímu (8 měsíců) a malé feně (4,5 měsíce). Přijde k nim, když leží na boku, stojí nad nimi, olizuje jim tlamu a pak jim řezáky začne uštípávat a vytrhávat hmatové fousky. Jim to očividně nevadí, drží, ani se nehnou. Já ho od toho vždycky nějak odvedu, aby to nedělal, protože nevím, aby jim to nějak neublížilo. Ale zase ho za to nechci uplně trestat nebo mu to zakazovat.
Máte s tím zkušenost? Co to znamená? Nikdy jsem víc psů neměla, tak jejich "smečkové"chování moc neznám. Mám ho to nechat dělat, nebo mu nějak šetrně naznačit, aby se věnoval něčemu jinému? Setkali jste se s něčím takovým u svých psů?
Ještě mě napadlo, jestli to nemůže být to samé, jako když se třeba nudí, tak mi začne okusovat řezáky mikunu, nebo peřinu...

Zkušenost s tím nemám,co to znamená taky nevím.A co jsem slyšela tak třeba chovatelé ze španělska holej stafíkům fousky kvůli výstavám.Jenže to je něco jiného že smajlík,já bych psovi kvůli výstavě takový věci nedělala.Jestli pes potřebuje vousky,netuším ale podle mě až zas ne tolik jako kočka.Asi bych psa nechala ať si to mezi sebou vyřeší.Když ty dva drží tak si myslím že to nevadí když je mít nebudou.

4.10.2010 17:20
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
To věřím,vždyť když máš i bulíka tak pochybuju že bys byla jedna z těch hysterek co bere psa do náruče :-)).Já ve 13 chtěla Německou dogu,táta svazarmovský výcvikář co uznával jen NO.To víš že mi jí nedovolil,taky jsem s ním kvůli tomu dlouho nemluvila :-)).

Jo jo, u nás je taky táta zastáncem NO - já bych ho nechtěla ani zadara :) U mě to šlo nějak postupně, dalmatin, bígl, stafíci... No a k nám domů nesměl ani křeček, ale stačilo pár panáků u známých a z křečka nebo morčete byl "radši pes!" No, pes, no :) Náš první jorkšír - bohužel ho srazilo auto.. Chtěl běžet za fenkou. Pak tenhle jork.. A teď jsem si splnila sen - bulinku, druhý sen částečně - přítelova stafina, no, na ten třetí si ještě počkám - německá doga :-)) - modrá, harlekýnka nebo tygr :)

4.10.2010 17:25
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):

S tímhle taky neporadím, nikdy jsem o tom ani neslyšela:) Třeba si jen našel nový druh zábavy..

4.10.2010 20:31
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Jo jo, u nás je taky táta zastáncem NO - já bych ho nechtěla ani zadara :) U mě to šlo nějak postupně, dalmatin, bígl, stafíci... No a k nám domů nesměl ani křeček, ale stačilo pár panáků u známých a z křečka nebo morčete byl "radši pes!" No, pes, no :) Náš první jorkšír - bohužel ho srazilo auto.. Chtěl běžet za fenkou. Pak tenhle jork.. A teď jsem si splnila sen - bulinku, druhý sen částečně - přítelova stafina, no, na ten třetí si ještě počkám - německá doga :-)) - modrá, harlekýnka nebo tygr :)

To si děláš srandu?Fakt jo?Máme nějak podobnej vkus :-).Já si jí málem pořídila před Ozákem ale byla jsem v tý době na mateřský tak jsem nevěděla jestli bych to zvládla peněžně.Přece jen už tam to papů pro dogu je v jiných sumách.A než bych si jí pořídila a pak neměla na granule tak jsem šla do prcků :-)).Ale jsem ráda,stafíci jsou bombarďáci,povaha super a na výcvik taky.Lidi co přijedou z jiných cvičáků nebo když někam přijedu já tak jsou v šoku,jak z výcviku tak povahy.Přece jen NO se nelísá ke každýmu a to nadšení když si jich někdo všímá tak to lidi od ovčounů neznaj.Ale dogu si nepořídim,přece jen to zdraví je horší než bejvalo a ta krátkověkost:-(.

4.10.2010 21:31
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
To si děláš srandu?Fakt jo?Máme nějak podobnej vkus :-).Já si jí málem pořídila před Ozákem ale byla jsem v tý době na mateřský tak jsem nevěděla jestli bych to zvládla peněžně.Přece jen už tam to papů pro dogu je v jiných sumách.A než bych si jí pořídila a pak neměla na granule tak jsem šla do prcků :-)).Ale jsem ráda,stafíci jsou bombarďáci,povaha super a na výcvik taky.Lidi co přijedou z jiných cvičáků nebo když někam přijedu já tak jsou v šoku,jak z výcviku tak povahy.Přece jen NO se nelísá ke každýmu a to nadšení když si jich někdo všímá tak to lidi od ovčounů neznaj.Ale dogu si nepořídim,přece jen to zdraví je horší než bejvalo a ta krátkověkost:-(.

Tak já doufám, že než si budu vybírat mímouše, že se chovatelé zase trošku zaměří i na zdraví, ne jenom na tituly. To je fakt, NO je prostě pes univerzál, nemá to svojí hlavu, ... prostě se mi nelíbí :) Nechci je pomlouvat, na práci jsou nejspíš super, výchova a výcvik není moc náročná, ale to by mě asi nebavilo :)
Ale v tu dogušku doufám.. snad se povede:) jenže teď by nebyl ani prostor, ani tolik času na 3 a ani finance.... Pracující student :)

4.10.2010 21:45
astlolita

XXX.XXX.200.174

Držte nám palce prosím. Maličká sežrala jed na myši smajlík Naštěstí jsem si toho všimla okamžitě, takže byla do půl hodiny u veta a vypadá velice dobře. Bohužel jsem jí musela dát na týden spolumajitelce, protože nikdo neví, kde všude po baráku ten jed ještě je smajlík Je to hrozné nemít jí u sebe smajlík Kluci se k tomu naštěstí nedostali, šla jsem jen s ní ven a ona to sežrala na dvoře.

4.10.2010 21:50
joli

XXX.XXX.184.83

Jejda, tak to ať to dobře dopadne a je brzo fit!

4.10.2010 22:13
astlolita

XXX.XXX.200.174

joli napsal(a):
Jejda, tak to ať to dobře dopadne a je brzo fit!

Děkujeme, bude to třeba. Fenka se bohužel prudce zhoršila. Celá se osypala a začíná otékat. Spolumajitelka jí veze na veterinu. Jsem ráda, že jsem jí ji nechala, protože já už bych jí tam neměla jak dostat. Je v těch nejlepších rukou, ale stejně je mi horzně, že nemůžu být s ní smajlík

5.10.2010 08:56
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Tak já doufám, že než si budu vybírat mímouše, že se chovatelé zase trošku zaměří i na zdraví, ne jenom na tituly. To je fakt, NO je prostě pes univerzál, nemá to svojí hlavu, ... prostě se mi nelíbí :) Nechci je pomlouvat, na práci jsou nejspíš super, výchova a výcvik není moc náročná, ale to by mě asi nebavilo :)
Ale v tu dogušku doufám.. snad se povede:) jenže teď by nebyl ani prostor, ani tolik času na 3 a ani finance.... Pracující student :)

No podle toho co vidím tak už i ten výcvik u NO není takovej jako bejval.Ty povahy se zhoršili,nekouše to nijak extra.Chuť k aportu taky laxní,celkově se mi nelíbí.Já je měla před víc jak 20lety a to bylo jiný.Figuranti ustáli jen málokterej zákus,chuť ke všemu byla super.Dneska to vidíš u málokterýho.A když to je živější zvíře tak to je zas labilní a nervní.Taky je nechci pomlouvat ale nešla bych už do ovčouna ani za nic.No já si nemyslím že se to nějak zlepší u těch dog ale je to asi i o náhodě.Buď ti bude žít dýl nebo ne.Mě umřel vlkodav ve 3,5letech na srdíčko.Já si po těhle dvou pořídim kanárskou dogu,chci obříka ještě jednou v životě.A k ní možná jednoho stafíka.To by se dalo.

5.10.2010 09:15
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
No podle toho co vidím tak už i ten výcvik u NO není takovej jako bejval.Ty povahy se zhoršili,nekouše to nijak extra.Chuť k aportu taky laxní,celkově se mi nelíbí.Já je měla před víc jak 20lety a to bylo jiný.Figuranti ustáli jen málokterej zákus,chuť ke všemu byla super.Dneska to vidíš u málokterýho.A když to je živější zvíře tak to je zas labilní a nervní.Taky je nechci pomlouvat ale nešla bych už do ovčouna ani za nic.No já si nemyslím že se to nějak zlepší u těch dog ale je to asi i o náhodě.Buď ti bude žít dýl nebo ne.Mě umřel vlkodav ve 3,5letech na srdíčko.Já si po těhle dvou pořídim kanárskou dogu,chci obříka ještě jednou v životě.A k ní možná jednoho stafíka.To by se dalo.

Tak já jsem ovčáky nikdy nijak nekoumala, tak jejich postupné zhoršení nepozoruju :) U obříků je to škoda, vím, že se jejich věková hranice doost snížila, ale to i u bulíků, pomalu každej 2. umírá na ledviny nebo srdce... Ale i tak mi to stojí za zkoušku a naděje, že bude zdravá, tady je:) I když ono asi u všech pesanů se to zdraví i povahy zhoršily, už to není, co dřív.. velká část psů agresivních, bázlivých, nemocných, labilních, ...

5.10.2010 09:43
tancoska

XXX.XXX.64.4

No bude to tím šlechtěním.Když si vzpomenu že jsem se psama chodila jen na očkování tak mi to příjde v dnešní době už divný lítat se zánětama uší a jinejma "blbostma" na vet.To s bulíkama vím,četla jsem to.Je divný že to s těma ledvinama a srdíčkama je tak špatný.Ale změňme téma.U nás teď jsme ve fázi hárání,od včera ty pravý dny tak si užívám.Ozzy je jak tajtrlík,furt se před Itakou naparuje a dělá ze sebe borce smajlík.Ale jsem ráda že zatím žere,minulý hárání 5dnů nežral tak byl jak kostlivec.A to ještě před výstavou.Tak už aby to hárání bylo za náma.Chudák Ita s náma včera nemohla ani na velkou procházku,šla jsem s kámoškou co má taky stafíka tak by jí kluci nenechali na pokoji.

5.10.2010 09:52
lucietka

XXX.XXX.40.146

tancoska napsal(a):
No bude to tím šlechtěním.Když si vzpomenu že jsem se psama chodila jen na očkování tak mi to příjde v dnešní době už divný lítat se zánětama uší a jinejma "blbostma" na vet.To s bulíkama vím,četla jsem to.Je divný že to s těma ledvinama a srdíčkama je tak špatný.Ale změňme téma.U nás teď jsme ve fázi hárání,od včera ty pravý dny tak si užívám.Ozzy je jak tajtrlík,furt se před Itakou naparuje a dělá ze sebe borce smajlík.Ale jsem ráda že zatím žere,minulý hárání 5dnů nežral tak byl jak kostlivec.A to ještě před výstavou.Tak už aby to hárání bylo za náma.Chudák Ita s náma včera nemohla ani na velkou procházku,šla jsem s kámoškou co má taky stafíka tak by jí kluci nenechali na pokoji.

Dobrý den,
moc se mi líbí vaši dva miláčové, zrovna jsem koukala na vaše fotky spáči :-)) už mě to napadlo při tom prohlížení, jak to děláte, když hárá, to je máte 24h pod dohledem, nebo je chcete nechat připustit a nebo jsou nějak oddělený?

5.10.2010 10:23
tancoska

XXX.XXX.64.4

lucietka napsal(a):
Dobrý den,
moc se mi líbí vaši dva miláčové, zrovna jsem koukala na vaše fotky spáči :-)) už mě to napadlo při tom prohlížení, jak to děláte, když hárá, to je máte 24h pod dohledem, nebo je chcete nechat připustit a nebo jsou nějak oddělený?

Díky za pochvalu :-).Hárání máme po druhý.Ty první dny kdy pes o ní ještě nejeví zájem,tím myslím že na ní neskáče jen očuchává tak má na sobě psí kalhotky.Už to mám vypozorovaný že to je ten první týden.Ale od prvního dne hárání chodí čuba spát na noc do klece.Mám větší takže prostor má a je na ní zvyklá jak ze štěněčího věku tak z výstav.Do klece chodí bez kalhotek aby se mohla sama očistit a přece jen jí kalhotky vadí tak aby si od nich odpočinula.Teď 9.den na ní už pes začal naskakovat takže aby nebyli oba ve stresu tak je fenka v kleci a pes v bytě.Pak je střídám.Na volno v bytě už radši ne.Když jdem ven tak fenku pouštím,perfektně poslouchá a oči mám na šťopkách kvůli pobíhajícím psům.To jí pak připnu na vodítko.Pes je naučenej na slovo "nech jí",to používám když jdou oba na vodítku aby jí neotravoval.V kritický dny když chci aby se pes vyběhal tak jdu s kámoškou co má taky psa a fenku nechám doma.Dá se to,není to tak hrozný.Jediný co člověka trošku otravuje je že pes v ty voňavý dny nespí,pofňukává nosem a když se kamkoliv hnu tak chodí za mnou.Ale trvá to tak ten týden.

5.10.2010 13:44
dasita

XXX.XXX.47.75

Ahoj Astlolita, pročítala jsem si Tvoje příspěvky tady i na nemoderce, a tato nehoda je fakt hrozná. Moc Vám fandím a držím palce. Žádného bullíska sice nemám, ale moc se mi líbí; a lidi, kteří to s nimi umí a dopřejí jim všechno, co potřebují obdivuji a jsou mi sympatičtí. Tak držíme holčičce pěsti a packy a ať se brzy uzdraví!

7.10.2010 09:38
astlolita

XXX.XXX.64.182

dasita napsal(a):
Ahoj Astlolita, pročítala jsem si Tvoje příspěvky tady i na nemoderce, a tato nehoda je fakt hrozná. Moc Vám fandím a držím palce. Žádného bullíska sice nemám, ale moc se mi líbí; a lidi, kteří to s nimi umí a dopřejí jim všechno, co potřebují obdivuji a jsou mi sympatičtí. Tak držíme holčičce pěsti a packy a ať se brzy uzdraví!

Díky moc za milá slova, opravdu to potěší... Těch pár psychopatů, co si mě tak oblíbili, mě docela rozhodilo po pravdě... ale co už. Oba pejsci jsou v pořádku, deratizátor vše zaplatí a uvažujeme o podání trestního oznámení, protože pán reaguje opravdu dost zvláštně (např: proč bych tam měl vyvěšovat cedule? Ten pes by si to snad přečetl? a podobně) a nemyslím si, že by takový člověk měl pracovat s jedovatými látkami. Nestalo se mu to totiž poprvé.
Tady jsou nějaká nová fota našich pejsků http://domca-ast.rajce.idnes.cz/na_dvore_s_kamosem_Pepem%2C_valeni_doma_nebo_u_baby%2C_marod_Afinka..../

7.10.2010 17:00
frogiska

XXX.XXX.213.6

Astolito být Tebou,tak teď si dám od nemoderky oddech,přeci tohle nemáš zapotřebí:-)Jsem moc ráda,že oba hafani se z toho dostali a jsou bez následkůsmajlík

8.10.2010 08:57
astlolita

XXX.XXX.64.182

frogiska napsal(a):
Astolito být Tebou,tak teď si dám od nemoderky oddech,přeci tohle nemáš zapotřebí:-)Jsem moc ráda,že oba hafani se z toho dostali a jsou bez následkůsmajlík

Taky už mi došlo, že nemá cenu to ani číst, natož jim na to odpovídat :-) Spíš mě mrzí, že když potřebuju s něčím poradit, tak si buď akorát někdo rýpne, nebo všichni mlčí. Přijde mi to zvláštní. Hrají si na milovníky pejsků, ale aby mi k jejich prospěchu poradili, to zase nee :-| Ale co už, pro mě je hlavní, že mám zdravou a spokojenou "smečku" (ač v dost nepravděpodobném složení). Dokonce to vypadá, že si kluci pomalu a bez boje přadávají vedení z Cida na Bruna :-) Mám z nich radost :-)
Afinka za chvilku dobere kanavit proti tomu jedu a pak půjdem na krevní testy. Sežrala toho maličko, ale tak co kdyby náhodou, že.

8.10.2010 11:03
veradisia

XXX.XXX.124.183

astlolita napsal(a):
Taky už mi došlo, že nemá cenu to ani číst, natož jim na to odpovídat :-) Spíš mě mrzí, že když potřebuju s něčím poradit, tak si buď akorát někdo rýpne, nebo všichni mlčí. Přijde mi to zvláštní. Hrají si na milovníky pejsků, ale aby mi k jejich prospěchu poradili, to zase nee :-| Ale co už, pro mě je hlavní, že mám zdravou a spokojenou "smečku" (ač v dost nepravděpodobném složení). Dokonce to vypadá, že si kluci pomalu a bez boje přadávají vedení z Cida na Bruna :-) Mám z nich radost :-)
Afinka za chvilku dobere kanavit proti tomu jedu a pak půjdem na krevní testy. Sežrala toho maličko, ale tak co kdyby náhodou, že.

No hlavne me stve,ze tema zvastama zahlcuji tema,ktere se nekomu muze hodit,myslim,ze clovek vzda hledani odpovedi po xy urazek smajlík ale tak hlavne ze je fenecka uz v poradku a jak uz tu nekdo psal,dejte si od nemoderky pauzu oni si najdou za chvili dalsiho obetniho beranka,ktereho sjedou a na vas zapomenou...holt by bez toho asi nemohli byt:-|

8.10.2010 11:39
astlolita

XXX.XXX.64.182

veradisia napsal(a):
No hlavne me stve,ze tema zvastama zahlcuji tema,ktere se nekomu muze hodit,myslim,ze clovek vzda hledani odpovedi po xy urazek smajlík ale tak hlavne ze je fenecka uz v poradku a jak uz tu nekdo psal,dejte si od nemoderky pauzu oni si najdou za chvili dalsiho obetniho beranka,ktereho sjedou a na vas zapomenou...holt by bez toho asi nemohli byt:-|

Jojo, je to škoda. Například na můj dotaz jak postupovat proti tomu člověku mi tam opravdu moc lidí neodpovědělo. Asi se hold přestanu podepisovat a začnu si měnit IP adresu smajlík
Samozřejmě je pro mě hlavní fenečka a její zdraví. Jeví se už uplně v pořádku. V podstatě pro ni byla nejhorší ta alergická reakce na injekci Kanavitu. Jedu spapala opravdu maličko a po 20ti minutách ho vyzvracela. Ale určitě i tak zajdem na krevní testy, abysme měli jistotu ,že je vše v pořádku i uvnitř :-)

8.10.2010 14:16
cinkalu

XXX.XXX.157.22

astlolita napsal(a):

smajlíksmajlíksmajlík

8.10.2010 14:55
cinkalu

XXX.XXX.157.22

cinkalu napsal(a):
smajlíksmajlíksmajlík

smajlíksmajlíksmajlíksmajlík, flašu vína tady nemaj tak aspoň to pivko

9.10.2010 21:47
joli

XXX.XXX.184.83

Tak stafinka už je v pořádku, satfbulinka asi ještě hárá, tak bude doma veselo:) - nebo ne? A já přidávám fotečky z dnešní prochajdy na chatu :) - cca 8 km + asi hodinu a půl procházka do lesa :)

Málem jsem jí nestihla :)

9.10.2010 21:51
joli

XXX.XXX.184.83

Roztahá špalky a pak si lehne :)

9.10.2010 21:54
joli

XXX.XXX.184.83

Proč se ukazuje, že je tu jen 127 příspěvků???

U "napajedla"

10.10.2010 14:54
tancoska

XXX.XXX.64.4

Ahojky,jj ještě háráme.Dneska už asi máme ty nej dny za sebou,Ozzy už jí nechce nakrejvat.Sice chudák zase pět dnů nežral jak je zaláskovanej.Včera poprvý sežral misku tak už to "nejhorší" je za náma :-)).Já chodím jednu trasu 8km tak ty dvě hodiny,chodím s kámoškou tak jdem normální chůzí protože drbem ale vy ste teda museli hnát když jste to zvládli za hodinu a půl.To s tím že už to ukazuje 127 příspěvků.Dřív když jsi měla taky tak nějak tak už to nešlo psát proto se založilo nový vlákno.Můžeš napsat ten samej název a k tomu č.2 a jedeme dál :-) :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík