Holky zdravím po dlouhé době.....a koukám že pořád nikde nikdo a to už je září
Přemýšlím že po obědě s bestií vyrazím nejspíš na lesnou na výběh a tam někam do okolí.......přidal by se někdo ???
Při vymýšlení kam vyrazit jsem narazila na tohle
http://www.mcslatina.cz/dpublic/vyhl_mmb/2005_014_O_PravidlechPohybuPsu_NaVP_Priloha.pdf
Uživatel s deaktivovaným účtem

sunin
napsal(a):
Holky zdravím po dlouhé době.....a koukám že pořád nikde nikdo a to už je září
Přemýšlím že po obědě s bestií vyrazím nejspíš na lesnou na výběh a tam někam do okolí.......přidal by se někdo ???
Jestli jsi ještě u PC (no, pořád je po obědě, ne ), tak já se určitě budu potulovat se psem někde po Lesné, takže klidně dej vědět a já se ráda přidám. Asi za chvíli vyrazím, tak můžeš zkusit telefon: 728146607. Do výběhů na Lesné trefím do obou, ten horní mám dokonce skoro u domu.
Katka
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Jestli jsi ještě u PC (no, pořád je po obědě, ne ), tak já se určitě budu potulovat se psem někde po Lesné, takže klidně dej vědět a já se ráda přidám. Asi za chvíli vyrazím, tak můžeš zkusit telefon: 728146607. Do výběhů na Lesné trefím do obou, ten horní mám dokonce skoro u domu.
Katka
Ahojky no to já už byla na cestě....nakonec jsme vyrazili za kamarádkou na Wilsoňák a na kraví horu odpoledne přidám fotky a po práci jdem asi testovat výběh v řečkovicích
ahojky!
tak se pridavam po dlouhe chvili i ja zacina nam podzim takze se z nas zase stava hyperaktivec - to vedro v lete bylo ubijejici (pro psa) ale pro me odpocinkove
takze zas hura do dlouhych prochazek
ja mam taky cas v odpolednich hodinach ve vsedni dny, nejlip takze se snad domluvime, ja bych mohla treba ve ctvrtek odpoledne, je mi jedno kde, pokud to nebude na konci sveta (Brna
) ...takova lisen by byla ok
ale dojedu i dal...
miso, tesim se az mi popovidas!!...dlouho sem te nevidela...a ty drby, hmmm
a nevite co tyna a tonda, ti sem uz nechodi?? a karin a smecka?
Hurá hurá už si nemusím psát sama se sebou
No Kristýnka psala dneska že toho má teď moc takže půjdou až příští týden a Lucka by nespíš šla taky zkusím jí napsat.Když tady bylo mrtvo psali jsme si na FB.
No čtvrtek by šel končím v práci ve dvě a pak můžem kamkoli a dojedem taky prakticky kamkoli (konečně) ta Líšeň by byla fajn.
No Aronisko psisko je taky nějak podezřele akční jak začalo být chladněji.....musíme tu akčnost z nich dostat :-) jinak mám dobrej tip kam si jít zacvičit s pejsama.
Jinak vítám nové členy a budem rádi když vyrazíte s náma
Hurá hurá už si nemusím psát sama se sebou
No Kristýnka psala dneska že toho má teď moc takže půjdou až příští týden a Lucka by nespíš šla taky zkusím jí napsat.Když tady bylo mrtvo psali jsme si na FB.
No čtvrtek by šel končím v práci ve dvě a pak můžem kamkoli a dojedem taky prakticky kamkoli (konečně) ta Líšeň by byla fajn.
No Aronisko psisko je taky nějak podezřele akční jak začalo být chladněji.....musíme tu akčnost z nich dostat :-) jinak mám dobrej tip kam si jít zacvičit s pejsama.
Jinak vítám nové členy a budem rádi když vyrazíte s náma
Jak tak koukám tak jsem super extra šikovná a vkládám pro jistotu dvakrát......pardón
ale vyhrabala jsem stoleté fotky tak mám co ukazovat
na fotce mamča vysvětluje že psi do postele opravdu nepatří
ta fotka nema chybu
jak tak koukam na predpoved, tak nic moc, ma prset... co s tou zitrejsi prochazkou teda?
Hoj Kači....no pokud nebude pršet tak vyrazíme,ale jestli bude chcanec tak nevím nevím každopádně domluvit se můžem a v případě nepříznivého počáska to můžem přeložit
A musím ukázat čerstvé foto bráchovy nové špagety
ty jo, sel do jezevca? super, at taky vyrazi na prochazku az vyroste a myslim psa, ne brachu
no me zas ted rikala kamoska ze si jeji bracha poridil fenku jacka russela, jmeno originalni - jackie, teprv bude mit 8 tydnu, takze ja to ani nekomentovala
nejsem na svym komplu, tak nemuzu machrovat s fotkama
jack russel a jmeno Jackie......no paradni
no toho brachovyho jezevca nasla pani od ktere si ho brali,byl vyhozenej, nekde u popelnic se potuloval,byl zacervenej zablesenej a kdovi co vsechno tak ho pani dala do kupy teď už je v pohodě a spokojenej,ale trhač uštěkanej už teď
to si brácha užije
jeden malej smrádek.....to už je snad tisíc let
stenatka sou nadherny vsecky
hele, a vis vubec ze sme byli na psim tabore? ti pak musim poreferovat o tom svym sikulovi
ale fotky jeste nemam...pak je sem hodim
a co tedka delas? slysela sme neco ze s mamkou podnikas, mate DD nebo co?...btw ja potrebuju praxi do skoly
jedna spinkaci
Ty jo psí tábor jo?? No to jsem zvědavá jak vám to šlo a jaký to tam bylo My byli na táboře akorát s děckama
a Aroňák tam vydržel čtyři dny než se zničil
No jo máme s maminou DD a praxe v pohodě,dá se zařídit
ha!
tak jsem konecne u sebe a muzu foteckovat
kdyby to zitra vyslo tak kde bude sraz? ja teda nevim jesi budu pres den na netu, mam dopoledne praxi (shodou okolnosti, miso, taky v DD ale v Turanech) ...ale kdyztak pis kde a v kolik mam byt, klidne kolem te 14. nebo 15., mela bych se tu kolem poledne uz ukazat...
rodinna fotecka - schvalne jesi rozeznate mufa od jeho tatika cezara a to uprostred je matinka besi
konecne navstivil svy rodice..
tahle fotka je taky dobra, vypada to jak kdyby se divali do zrcadla vlastne to tak vtipny nebylo, bali sme se ze se porvou ale nastesti ne
... ale rafli se kvuli pamlsku pred domem
jinak, neco z novinek...sem pred chvili byla informovana o boxerim sraze takze jak mam ve zvyku se bezhlave vrhat do vseho, uz sem si podala prihlasku az pak si clovek uvedomi ze vlastne nema moc penez a na pocasi se taky neda spolihat
hlavne aby si to ten muj drztickatej cumacek uzil kdyz kvuli tomu pojedem asi 100km a budem spat zmrzli v chatce
jo, to sem cetla co ze se to stalo aronkovi na tabore, teda reknu ti ze vy mate docela smulu...kdy to bylo jak skocil z ty skaly? to bylo taky neco
me na tom tabore vycvikar rekl ze by udelal mufovi rentgen na pater, ze se mu nejak nezda a ze jeste aby nemel nahodou spondylozu tak me celou vystrasil a furt nad tim uvazuju
nemocnej se mi ale nezda a ze by mel treba problemy s pohybem to taky ne...a davat asi 3 tacy za narkozu se mi moc nechce....jenze to stejne tak dopadne ze to nevydrzim a pujdem do toho...podle toho jak se taky poradim s vetem...
fotka se skoro rekordnim ponorenim do vody dal uz nejde, tohle je maximum, ktery zvladne tak jednou za rok
co aronek a plavani? si pamatuju jak se ucil v lomu
čaute děcka.tak po dlouhé odmlce jsem opět tu.pojďte dnes někdo ven....dnes teda bez holek pasteveckejch(svítí slunce,a holky už mají zásoby chlupů) ale s Mamláskem a jeho otcem Bastíkem....
llucinkaa2
napsal(a):
čaute děcka.tak po dlouhé odmlce jsem opět tu.pojďte dnes někdo ven....dnes teda bez holek pasteveckejch(svítí slunce,a holky už mají zásoby chlupů) ale s Mamláskem a jeho otcem Bastíkem....
ahoooj psala jsem kacce ze ve stredu bych mohla ale teda s klukama nevím nevím
dnes nemůžem i když bysme rádi....musím za babičkou do špitálu
no tak ladies!
zas upadek, co delate?? ... luci, ty mi v sobotu volala, co se delo? prisla sem o prochazku nebo o co? sem byla zmatena kdyz sem mela zmeskanej hovor tak pozde vecer nebyla sem ani v brne...
ted mam dva tydny volno (krom vikendu) tak pojdte neco podniknout!
lenochu linej! vylet (a pivo) vola dokud je hezky!
co treba ctvrtek?? jsem letos jeste nebyla v lomu...ted uz by tam nemuselo byt tolik exhibousu anebo klido vylet na panskou lichu, tentokrat blato nebude
anebo dojed na stranskou, tam si jeste nebyla nebo jo?
sme byli o vikendu na chate a objevily se tam tri basetky...tak sem se zas zamilovala
Jé, to je roztomilý kříženeček :oD
Taky máme takovýho, nejsou náhodou příbuzní ??
:oD
Zdravíme Elzu a doufám, že se potkáme o víkendu na výstavě :o)
čaute holky....razíte někdo o víkendu(teď mluvím spíše o sobotě) na výstavu psisek??ráda bych se s Mamlíkem k někomu přidala...
Zdraví lidi! po dlouhé době jsem se sem zas podívala - změny, změny, změny. Každopádně se chci Vás z Jihu zeptat, jaké plemeno byste poradili pro starší paní (energickou), které nedávno zemřel pejsek. Podmínkou je snad jenom váha - do 10 kg. Pejsek bude bydlet v Brně :-) hm? poradíte?
sari, my na obrany nikam nechodime...zprvu sem chtela ale su lenoch
jinak, muf se vam vsem chce pochlubit, ze na Boxer srazu v hornim jeleni u pardubic ziskal 1. misto ve slalomu na rychlost
(v doprovodu panicky a na voditku
)
kitty2thorpe
napsal(a):
sari, my na obrany nikam nechodime...zprvu sem chtela ale su lenoch
jinak, muf se vam vsem chce pochlubit, ze na Boxer srazu v hornim jeleni u pardubic ziskal 1. misto ve slalomu na rychlost
(v doprovodu panicky a na voditku
)
Téééda Mufová vy jste šikovní....
My jsme byli v pátek s Luckou a s Mamlasem na pivku,ale překazila nám to nemilá událost....v pátek mi zemřela babička tak to mám teď takový jalový a nikam se mi moc nechce,což je na čtyřnohým hodně vidět a bourá mi barák....ale co...chvíli to vydrží a já se co nejdřív dám dohromady a vyrazíme někam,to bude asi nejlepší lék
Tento víkend asi ještě ne ale od pondělka bych snad už mohla......no to říkám pořád ale tentokrát slavnostně SLIBUJI že už se z toho nevykecám
Nevím s čím je křížený Bastík(ten otec),mě stačí,že vím s čím je křížený můj pes...jinak jeho bratr bydlí ve stejným baráku jako přítel,tedy cca 10 domů od mého..ale nechápu,k čemu ti tato informace bude dobrá ..jinak my s ním na cvičák ani procházky nechodíme-Karin by Bastíka zabila,nemá ho ráda
llucinkaa2
napsal(a):
Míšule...mám bláznivej plán...zajdem někdy příští týden ven.vezmu všechny tři obludy ...jsem sebevrah chudinky holky moje poslední dobou moc neberu do společnosti,tak jim to musím vynahradit
Ty jo Luci tak to bude minimálně zlomená celá ruka né-li obě a nejen prst a Tara už je lepší s tou poslušností??
No ale kluky budem muset pouštět na střídačku.....sice se chlapci chovali slušně ale Aronisko jak je navolno tak trošku provokuje ale každopadně něco spácháme ten příští týden.....těším se a psík ještě víc jak já....už nám doma hrabe,ale ještě tento víkend to bude na prd
Šárko,poslední dobou není něják čas...a upřímě ani peníze-šetříme na byt...
Míšo,s Tarou furt na stejno,ale něják to už neřeším,chodí prostě na vodítku.Nestraš,ty jo konečně začínám v autoškole s jízdama a jak na potvoru bych přišla o ruku ne?
ty jo,ale mám špatnou zprávu-Karin mi začíná hárat.to si zase užiju toho hlídání ....si představ co mi dnaska mrcha udělala,jsem došla na zahradu,jakože se pomazlíme a 63 kilo se rozhodlo,že mě znásilní(FENA!!)..takže se nemusíš bát,že tvoje psisko je blázen
Jo,to je dost možný,s Karolínou chodíme v poslední době jen na stránskou...no vidíš,já s tebou ani nemusím chodit ven a přitom se ty naše psiska spolu vylítají
ty jo...stydím se za svá fota.. ..tak tmavý fotky by nevyfotil ani laik
...no co už
Hojky holky....jsem tomu nikdy nechtěla věřit ale je to pravda.....já jezdím na koni a pes lítá kolem nás....Káča Mufová mi pochválila jednu fotku tak ji sem musím dát :-)
Aronek je moc hodnej jen má asi pocit že kůň je přerostlej pes a hopsá po ní a chce si hrát
kevin
napsal(a):
Nádhera.
Tento víkend máme v plánu oplocený výběh s překážkama v Líšni pod ZŠ Novolíšeňská. Přidá se někdo?
No já tento víkend mám v plánu koně a pojedem se podívat na novou kobylu pro mě...vypadá to zamotaně každopádně koník bude těším se a arona beru s sebou ,je tam spokojenej jak prase v žitě....hlavně když jedem ven.....to byste měli vidět jak je po vyjíížďce mrtvej :-))
Aneb zima skoro za nami (snad bude hezky, halvne aby neprselo, blato se vypere) a ja se rozhodla, ez azsnu trenovat na dogtrek... takze kod by mel v zajmu jit v nedeli na prochajdu?
Tech 20 km by mel ujit kazdy pes i clovek co se jen nevali na gauci, slo by se pohodovym tempem, ale zase nejak s rozumem, abychom tam nebyli 12 hodin :D Idela by byl podleme 5-6 hodin. nejde jen o to nejak vyblbnout hafiky, ale zacit fakt s treninkem na dogtreky a na delsi prochazky.
Takze lidicky kdo by jste mel zajem, tak bych mela v planu asi tohle:
Sraz na zastavce 50 bud na Osove nebo na konecne v Bystrcu.
sla by se od pristaviste takovahle osmicka:
Po cervene Pristaviste-Rakovec-U krive borovice -Horakuv zleb-Helencina studanka
Dale po zelene Risova studanka-Obora (jen nazev nikoliv obora)-Hrad Veveri
Dale zpatky po modre Hrad veveri-Pradelna-Risovastudanka-Horakuv zleb-Zebetin
Na mapach mi to merenim vyhczai na cca 17 km, snazila jsem se co nejvic kopirovat teren,a le preci jen je to mereni prime vzdalensoti, takze v realu predpokaldam se dostaneme na +- 21 km.
Hoj,
no my jsme ji nakonec dneska nai nesli, protoze jsme sla jen ja a kamarad se sedmimesicnim stenitkem, tak jsme radsi sla kratsi variantu, pristi vikedn mam v sobotu klikr seminar a v nedlei agility, takze to nemuzu :(
Ale dalsi vikend by to stopro slo, tot to planuju zase napsat. Dneska stejne asi byli vsichni na vystave....