Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.9.2010 14:50
azzu

XXX.XXX.26.52

tak jsme byli na nasi prvni vystave.poradal ji moloss klub a sli jsme do tridy stenatek.posuzovala nas rakouska rozhodci pi.Eisner......chiro se ji moc libil,takze udelila VN1....primus baby:-)smajlík

12.9.2010 14:54
azzu

XXX.XXX.26.52

chiro se svim braskou charonem a sestrou chanel

12.9.2010 16:52
vandat

XXX.XXX.91.34

Bree lovila myšičky a má čumák jako čuník smajlík

13.9.2010 19:01
azzu

XXX.XXX.26.52

a tady je jedna mesic a pul stara:-)

13.9.2010 19:06
azzu

XXX.XXX.26.52

azzu napsal(a):
chiro se svim braskou charonem a sestrou chanel

ja jsem ale tele.ani si to po sobe neprectu:-(smajlík

14.9.2010 09:47
snowy

XXX.XXX.224.215

Krásná fotečka, hodně štěstí ! :-)

17.9.2010 09:32
striga

XXX.XXX.36.116

Posouvám a nabízím k osvojení jedno roztomilé koťátko vhodné zejména pro život s cane corso.:-)

19.9.2010 07:22
azzu

XXX.XXX.26.52

chiro dolce diavolo miss mallorca..VN1.. ceskomoravsky klub cane corso-konopiste 18.9.2010

11.10.2010 13:13
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Ahoj lidičky, chtěla bych vás ještě touto formou pozvat na výcvikový víkend, který se bude konat už tento víkend v kempu Obora ve Veltrusech. V plánu je výcvik dle vašeho zájmu, obrany, příprava na výstavy, různé socializační hry a tak podobně. A v neděli se bude konat první ročník "Jonesova memoriálu" což bude takový lehký orientační závod s vědomostním testem a různými dovednostními disciplínami pro vás i pro pejsky. Závod bude opravdu jednoduchý, zvládne ho určitě každý! :-) Cílem je užít si nějakou srandu a strávit pěkný víkend ve společnosti našich zlatíček a přátel, ne se zhuntovat :-)
Pokud jste se ještě nepřihlásili tak tak určitě můžete ještě učinit. Doufám, že nám počasí ještě vydrží a že si to společně užijeme :-)
Víc informací je samozřejmě na webu českomoravského klubu cane corso :-)

18.10.2010 11:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Poslušně hlásím, že celý víkend i přímo první ročník Jonesova memoriálu se vydařil skvěle. Hojná účast, počasí také nebylo nejhorší. Na závod nám dokonce vysvitlo sluníčko a 15 psů na stratu byla myslím krásná účast!
Tak doufám, že se nás příští rok sejde třeba ještě víc :-)

18.10.2010 16:58
ircanka

XXX.XXX.180.120

jé supr, tak to se už těšim na fotky!

8.11.2010 18:47
azzu

XXX.XXX.26.52

chiro a betty.svycarsko,kousek od st.moritz

8.11.2010 18:50
azzu

XXX.XXX.26.52

8.11.2010 18:53
azzu

XXX.XXX.26.52

betty jako prase:-)),ale pak to cistenismajlík

8.11.2010 18:55
azzu

XXX.XXX.26.52

13.11.2010 20:05
brixie

XXX.XXX.43.2

Docela pěknej pejda :-) Já momentálně bojuju s tímhle smajlík

14.11.2010 10:49
azzu

XXX.XXX.26.52

je je.takovy maly prdola:-)a kolik jich je dohromady

16.11.2010 16:43
brixie

XXX.XXX.43.2

Dohromady jich bylo pět, jedna holčička už odjela k novým páníkům. Tahle je taková breberka, diblík... Kluky pěkně sekýruje a lidi nespustí z očí...všechno sleduje, kroutí hlavičkou, koulí očima...je fakt vnímavá, milá a krásná...berunka moje :-D

24.11.2010 19:39
vasilek

XXX.XXX.173.6

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat zda by se caník hodil ke koním? Myslím tím hlavně vyjížďky, jestli by to zvládl? Vím, že jsou vhodní na sport a už jsem u koní viděla hodně ras psů, ale caníka ještě ne. Chtěla bych si pořídit pejska až někdy v budoucnu, tak chci doplňovat info. Děkuji:)

25.11.2010 07:46
ircanka

XXX.XXX.2.198

Dobrý den,
já si myslím, že ke koním ano - ale tím myslím courat po stáji, okukovat výběhy. Ale je to především molos - tedy velký těžký pes a běhat 2 hodiny u koně vám nebude. Podle mě se na vyjíždky rozhodně ne - byla by to asi příliš velká zátěž.
Určitě by zvládl sem tam prochajdu u koně pokud nebudete tryskem cválat :-)) ale pořizovat si ho s tím, že ho chcete jako psa ke koním určitě ne.

25.11.2010 09:34
vasilek

XXX.XXX.173.6

Dobrý den,
děkuji za odpověd. Myslela jsem si to samé, ale potřebovala jsem to potvdit. Samozřejmě jsem nemyslela vyjížďky typu půl jí procváláme. Vyjížďky myslím klidné(krok,klus).
Ještě mám jeden dotaz, někde jsem četla, že když člověk nemá moc zkušeností, tak právě cane corso se z molossů hodí nejlépe. Myslíte si to i vy? Chtěla bych molosska, ale jak říkám s těmito psy nemám vůbec zkušenosti(pár molossů v rodině máme, ale nemám je doma).

A všichni máte krásné pejsky!:-)Už od založení tohoto tématu vás tajně chodím pozorovat.:-)

25.11.2010 13:14
ircanka

XXX.XXX.2.198

No jak říkám, menší vyjíždky asi ano, spíš bych viděla problém v tom, že on by s vámi strašně rád na ty vyjíždky chodil, rád by poletoval kolem, ale myslim si, že konstituce by takové vyžití nemusela unést a pejsek by to mohl odnést zdravotně...to je můj názor.

No a co se týče pořízení začátečníkem. Ono se to asi říká, protože molos potřebuje "speciální" zacházení. Není to typ psa na klasický dril, na určité způsoby učení. Proto je asi lepší, když ho má majitel, který se učí spolu s ním. Protože tím, jak se říká, cvičákovským učením u něj moc nedosáhnete a spíše hodně pokazíte. To ale neznamená, že je dobré ho nechat růst jak dříví v lese. Potřebuje pevnou a důslednou ruku, a učit s pomocí positivní motivaci, pamlsky, hračky, pochvaly a když zlobí, tak dát najevo, že to teda ne...Je potřeba uvažovat o tom, že až vyroste, nepujde už zvládnou jen fyzickou silou, proto je potřeba aby vás respektoval.
On molos je prostě molos...to je na dlouhé povídání. Jsou to zlatíčka, mají veká srdíčka, milujou svojí rodinu, jsou obvykle stále v pohodě a nic moc je nerozhází...

25.11.2010 13:36
mkristyna

XXX.XXX.97.251

Dobrý den, dovolím si taky přidat názor:-), souhlasím s paní Šárkou, cane corso ke koním ano, ale na vyjížďky ne. Můj caník miluje všechno dění okolo stáje, je tam se mnou skoro celý den, obhlíží jízdárnu a výběhy, hraje si s koťatama a vítá návštěvy:-), ale na vyjížďky bych ho nebrala. Cane corso je těžký pes, který už svým původním zaměřením hlídal dvory a neběhal asi kilometry daleko. Když jezdím na jízdárně, tak čeká někde poblíž až dojezdím, klidně si i schrupne a vždycky jak slezu z koně, nadšeně mě vítá:-)) Vím že by se na vyjížďku přidal strašně rád, ale zvykl si, že musí počkat až se vrátím a pak jdu na procházku s ním.
A co se týká zkušeností, já jsem si pořídila cane corso jako svého prvního psa, zkušenosti žádné, naprostý začátečník, pouze něco načteného... A musím říct, že jsem nikdy nelitovala. Svou povahou mě naprosto dostal a už bych asi nechtěla jiné plemeno:-) Samozřejmě asi záleží i na povaze psa, v tomto jsem měla asi štěstí, ten můj miluje lidi i zvířata a není vůbec dominantní, takže s výchovou to u něj není složité:-)

25.11.2010 15:36
vasilek

XXX.XXX.173.6

Děkuji moc za odpovědi a stejně bych molossáčka chtěla takže se určo podřídím tomu, že na mě počká doma se zvířátkama a potom se půjdem venčit zvlášť. Chtěla jsem slyšet názory zasvědcených a jelikož mám nemocného koníka, tak určo vím jaké to jsou starosti, takže nač zadělávat na problém. Molossci mě zaujali právě tím jací jsou a jak se chovají k dětem. V podstatě já ani moc zkušenosti nemám, máme jezevčíka, který umí maximálně sedni, lehni(měli sme s bráchou 4 a 6 let)a chodit an vodítku. Pak máme beagle, kterého měl mít táta na mislivost a jelikož je to závisláček na mě tak nikoho jinýho neposlouchá a s tím ej to tedy lepší. Umí sedni, lehni, odložení, chodit u nohy. Na volno venku chodí jen v místě kde to znám a vím, že nepotkáme zvěř a v tom případě umí ke mě. Myslíte tedy, že s těmito minimálními zkušenostmi bych mohla caníka zvládnou? Protože všude se také píše, že by si jej měl pořizovat jen zkušenný chovatel a kynolog.
Samozřejmě si chovatelem nechám poradit, který by se ke mně hodil nejlépe.

25.11.2010 19:06
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Ahoj, já můžu jen potvrdit to co tu holky napsaly. Mimochodem zdravím Kristino, si se tu dlouho neukázala :-)
Taky jsme se hodně zdržovali u koní a pesani naprosto v pohodě, ale na vyjížku se mnou nikdy nešli. A je naprostá pravda, že CC jsou psi, kteří se nechají zlákat k jakékoli akci, ale člověk holt musí mít víc rozumu než oni :-)

A co se týče vhodnosti caníka pro Vás - pokud budete důsledná a budete svému psovi spravedlivým "vůdcem," tak je jedno jestli je to jezevčík či CC. CC narozdíl od jezevčíka je naštěstí pes, který se rád podrobí přání svého milovaného páníčka, jezevčíci jsou proti CC pěkný drsňáci (ještě že jsou to takový prckové) :-) Ale zas na druhou stranu co si budeme povídat - nevychovaný jezevčík je otravná záležitost, ale nevychovaný CC může být záležitost i nebezpečná. Takže si to chce uvědomit a nezapomínat na to. Každý pes se musí vychovat a kor, když je to pes v dospělosti 50 - 60 kilový. Naštěstí jsou ale CC opravdu mimořádní psi a pokud opravdu zodpovědně vyberete štěňátko od zkušeného chovatele a po povahově vyrovnaných rodičích tak byste spolu měli prožít krásný život :-) Já už bych CC taky nikdy neměnila a pokud to jen půjde tak u mě vždycky nějaký bude mít svoje místečko.

25.11.2010 20:00
vasilek

XXX.XXX.173.6

Děkuji všem moc za odpovědi. A s tím jezevčíkem to není zas tak strašné, on je zlatej.:-)

10.12.2010 13:04
brouk

XXX.XXX.152.11

¨Takle ma rad Cane Corso Erny sveho kone :-)

Jinak vsechny zdravime :-)

11.12.2010 13:38
ircanka

XXX.XXX.180.120

jé, ta je hezká, ...a kdo je větší, Erny nebo koník?:-)

13.12.2010 12:41
brouk

XXX.XXX.152.11

Ahoj Šárko, jasně že koník je větší:-), Erny před ním má respekt ví že má kůň kopýtkasmajlík.
Někdy je to legrace jak ho Erny provokuje a pak prchá. Vincent je řádně zarostlý vypadá jak plyšový koník:-),
doufám že ta srst na léto vypadá.

14.12.2010 18:07
ircanka

XXX.XXX.180.120

no Vincent vypadá i na fotce fakt úžasně plyšově, jen pomuchlat :)
s Erníkem jsou supr dvojka:-)

naše včerejší foto aneb když je zima, že by ani psa nevyhnal :)

14.12.2010 20:03
brouk

XXX.XXX.152.11

Šárko to jsou normálne SUPERMANI smajlík v těch oblečcích .

Erny je jak pod vlivem drog když jde na procházku s koněm:-))

14.12.2010 20:04
brouk

XXX.XXX.152.11

samá noha , samá tlapa , žádný mozek :-)

15.12.2010 08:38
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Ahoj Maruško, teda já ty tvoje fotky fakt zbožňuju :-) To je Erník s papouškem, Erník s koníkem ... ještě by to chtělo nějakou Erník s koníkem i papouškem :-)) Já se snad k vám budu muset konečně někdy taky vypravit a pořádně tu vaší zvířenu podrbat :-)

No a Šárko, super supermani :-) Já teda už taky vážně uvažuju o koupi deky na Peeta - přeci jen už není nejmladší a nelítá tak jako dřív a je vidět, že už mu tohle fučákový počasí není dvakrát nejpříjemnější. Přesně tuhle jsem taky viděla ale nakonec jsem mu vybrala tuhle http://www.psikralovstvi.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=11&products_id=3849
Doufám, že bude sedět. Nevím jestli vzít menší nebo větší - rozdíl je tam 9 cm a to je přeci jen dost a tu menší bude mít asi tip ťop .. no kdyžtak jí bude mít do zásoby Míťa no .. akorát ta má kožich jak medvěd a lítá k tomu jak magor tak jí zrovna ona asi moc nepotřebuje :-)
Jo a dnes zase vyrážíme na krev (poslední dobou jsme tam nějak často na to že mu pořád slibují delší pauzu ...) akorát musíme busem, metrem, dalším busem .. chudák Peeťulka. Držte palce ať se tam (i zpátky) dokloužem :-) Jak tak koukám z okna tak se bojím, že ani ten autobus nepojede :-(

15.12.2010 10:19
ircanka

XXX.XXX.2.198

krásný foto s koníkem - supr.

no moji supermani - teda Garpik oblecek moc nevyuziva, ten je v pohode, ale Angi je furt zmrzla, ona ma taky celkem 5 chlupu a to ji moc nezahreje. Ikdyz ona liti a radi, takze dobry, ale stejne je videt, ze ji je zima. Garpinovi je to suma fuk, ale kdyz je fakt hnusne (nebo pada ledovka a tak) tak ho zabalim, a prdolka jeden, jak tam ma ty gumicky kolem zadnich nozek, tak ho to furt simra a on mi celou prochajdu strka zadek ze chce drbat :)

tenhle oblecek od ezydogu jsem taky zvazovala, ale nakonec sem vzala tenhle (myslim, ze kde sem to objednavala nemeli vetsi velikost) Garp ma 70cm a klidne by snesl vetsi, ma to natesno (pasek kolem bricha sem musela prodlouzit) a kdyz beha, tak ta predni cast je dost tesna a "brzdi" ho to :)

drzime palecky at na krvi vse dobre dopadne, at se teda "doklouzate" tam i zpet a Peetecek dostane zas nejakou peknou odmenu.:-)

15.12.2010 13:52
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tak už jsme zpátky, naštěstí vše jelo téměř jak mělo :-) Peeťánek opět krevní testy maximálně v pořádku takže je opět chudší o 519 ml dea 1.1 negativní :-) A dostal nové přetahovadlo, kostičky a taky jsem mu vzala "bachovky" na zkoušku na silvestra tak uvidíme co na to poví :-) A taky jsem mu v pekárně koupila speciální rohlík za 19kč :-) Takže je myslím maximálně spokojenej, hlavně že ho zas někdo drbal, krmil, obdivoval :-)

No a s tou velikostí si mě zase nahlodala. Já furt zvažuju jestli 70 a nebo těch 79 ... on má ty záda tak 73 ... bojím se, aby mu ta 79 vzadu moc neplandala. Ale je fakt, že počítám že přes hrudník mu to bude malý a budu taky muset nastavovat. ... nooooo, tak teď zas nevím, jestli fakt nejít radši do té 79! Ach jo, už jsem byla rozhodnutá vzít ten menší :-)) Jako ten menší by byl na Míťu ale jí by zas ta hnědá barva nešla k pleti :-) Asi mu skusím na záda hodit hadr příšlušných délek a uvidíme :-))
Ale on to teda taky nevyužije furt, jen když budou padat trakaře a ve fičácích.

15.12.2010 14:36
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tak objednaná 70 ... jestli mu to bude malý tak mě picne ... ale těch 79 je zas prostě podle mě fakt moc :-( A Garpík bude v hrudníku širší než Peet bych řekla ... No to jsou ale problémy ... :-)

16.12.2010 08:30
ircanka

XXX.XXX.2.198

:-)) tak to sem zvědavá, jak to dopadne. Ono hodně záleží na střihu, protože Garp má i jen takovou tu deku přes záda a ta je 70 v pohodě. Ale tenhle kabátek jak je to víc upínací, tak to moc nestačí...
No já bych teda raději vzala 79 ale tak uvidíš...Angi sem záda naměřila tuším 45 a vzala sem obleček 45 a byl jí šíleně malý (tak o 10cm) takže sem ho poslala zpět a obědnala 60cm ten jí je ted tak o těch 5 cm delší, ale je to v pohodě. Trošku jí to za prdelkou přečnívá, ale ničemu to nevadí. Takže lepší asi větší...ale zas to určitě můžeš kdyžtak vrátit, kdyby to vůbec nesedlo né? já je taky jednou vracela, a v pohodě mi to vyměnili.

16.12.2010 16:53
sany

XXX.XXX.84.79

ircanka napsal(a):
:-)) tak to sem zvědavá, jak to dopadne. Ono hodně záleží na střihu, protože Garp má i jen takovou tu deku přes záda a ta je 70 v pohodě. Ale tenhle kabátek jak je to víc upínací, tak to moc nestačí...
No já bych teda raději vzala 79 ale tak uvidíš...Angi sem záda naměřila tuším 45 a vzala sem obleček 45 a byl jí šíleně malý (tak o 10cm) takže sem ho poslala zpět a obědnala 60cm ten jí je ted tak o těch 5 cm delší, ale je to v pohodě. Trošku jí to za prdelkou přečnívá, ale ničemu to nevadí. Takže lepší asi větší...ale zas to určitě můžeš kdyžtak vrátit, kdyby to vůbec nesedlo né? já je taky jednou vracela, a v pohodě mi to vyměnili.

Zdravím ve spolek :) mám na vás takový dotaz a sice co CC a agility? Překážky skáče ochotně a mě by to strašně bavilo a myslím si, že i jí :), ale dle mé výcvykářky bych od toho měla raději upustit kvůli možným pozdějším zdravotním komplikacím, takže co myslíte vy? Nebo už to někdo z vás děla se svým caníkem? :) Nebo třeba obrany dělá tady někdo? :) :-)

16.12.2010 16:56
sany

XXX.XXX.84.79

sany napsal(a):
Zdravím ve spolek :) mám na vás takový dotaz a sice co CC a agility? Překážky skáče ochotně a mě by to strašně bavilo a myslím si, že i jí :), ale dle mé výcvykářky bych od toho měla raději upustit kvůli možným pozdějším zdravotním komplikacím, takže co myslíte vy? Nebo už to někdo z vás děla se svým caníkem? :) Nebo třeba obrany dělá tady někdo? :) :-)

safra nemá to návaznost s příspěvkěm nad, nějak tu s tím neumím smajlík

16.12.2010 17:33
ircanka

XXX.XXX.180.120

Hezký den,
myslím, že máte moudrou cvičitelku a určitě ví, co říká.

Caník asi nebude to nejvhodnější plemeno pro agility, a na takovou zátěž není stavěný. Neznamená to, že ti tu a tam nemůžete proběhnout tunel, vyšplhat na žebřík či lávku, nebo skočit pár překážek, ale na cílený trénink a nějaké závody to určitě nebude. Nějaké to "rekreační" agility ho ale jistě bavit bude - ale s mírou.
To ty obrany by mu jistě seděli lépe, ale chce to zkušeného figuranta. Caníci obrany obvykle mají mooc rádi (až na mého Garpíka):-)

16.12.2010 22:17
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tak nakonec máme poslanou tu 79 :-) Prý mají ty 70 všude jen v "holčičích" barvách (by se Peet divil kdyby musel chodit v růžové :-)) tak jsme se domluvily s paní z obchodu že mi vzala 79 a doma ještě přeměřila. Nakonec to prý má 75 a né 79 takže by to mohlo být tak akorát :-) No poreferuju až dorazí a ozkoušíme.

No a co se týče CC a agility - mám úplně stejný názor - rekreačně sem tam pro zábavu proč ne, taky si občas příležitostně zablbneme, ale cílený trénink fakt nedoporučuju. Caníci nejsou žádní povaleči a baví je něco dělat, ale člověk musí mít víc rozumu než oni a dopřávat jim jen to, u čeho se "nezmrzačí" :-) Určitě se ve světě najde několik lidí co se s CC agilitám věnují, ale já bych naproti možným problémům nechodila.. rozhodně to není přirozený způsob pohybu a využití u cc :-) Ale tuším, že někde ve světě se už dělají samostatné kategorie pro těžká plemena psů, kde ty překážky nejsou tak vysoké tak to by třeba časem byla nějaká cesta ... ale proč si radši na agi nepořídit vhodnější plemeno :-)
No a obranám my se věnujeme - teda nejen jim že :-) a mooooc je baví. Taky to je samozřejmě jistá zátěž ale rozhodně tam ty dopady na nohy nejsou takové, jako při agi. Akorát to chce natrefit na rozumného figuranta, který ví co dělá ... ale to je potřeba vždy a je jedno jakého má člověk psa.

17.12.2010 07:01
sany

XXX.XXX.84.79

Děkuji za odpovědi :-), tak tedy nad překážkami budu raději prohánět jen koně a s Kimi se vrhnem na ty obrany časem, doufám, že to tu moji krasavici taky chytne :-)

18.12.2010 11:12
sapinka

XXX.XXX.199.30

Všechny moooooc zdravíme. Přejeme veselé Vánoce a krásný celý nový rok 2011, ať je jen podle vašich představ:-)

18.12.2010 11:16
sapinka

XXX.XXX.199.30

A ještě po dlouhé době nějakou fotku Miušky :)

18.12.2010 11:22
sapinka

XXX.XXX.199.30

A ještě jedna společná běhací:-))

20.12.2010 16:46
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tak obleček právě dorazil a .... sedí :-) I když těžko říct jestli by ten menší neseděl líp ... ale jestli je to 70 stejně jako tohle 79 (ve skutečnosti naměřeno 75) tak by mu to bylo malý. No uvidím až to otestujeme venku za pohybu :-)

20.12.2010 17:02
ircanka

XXX.XXX.180.120

tak to je docela rychlost, takhle před Vánocema.
už se těšim na fotodokumentaci :-)

20.12.2010 17:11
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Dneska podáte, zítra dodáme ne :-) Ale vezli nám ještě něco jinýho a tohle málem zatloukl že to tam má :-) Doufám, že dnes došly i věci co jsem já v pátek posílala... mám z toho teď taky vždycky celkem strach.

20.12.2010 17:24
azzu

XXX.XXX.26.52

muzu se zeptat,ktery oblecek to konkretne je?je mozno dat odkaz na stranky?dik moooc

20.12.2010 18:08
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Jinak ten co má Šárka vyfocený na psech o kousek výš tak ten je od Trixie, na tom odkaze kde jsem kupovala ten náš je mají taky.

20.12.2010 19:06
azzu

XXX.XXX.26.52

dik moc.mrknu na to

21.12.2010 12:14
striga

XXX.XXX.136.108

Zdravím. To se teda Peeteček má.:-) A už ho dostal nebo až pod stromek?
Část naší rodiny usoudila, že Rejvy přehoz od Trixie, který podědila ještě po ovčácích, už je spíš pro ostudu a tak napsali Ježíškovi. Takže i ona má nový (teda bude mít v pátek). :-| Ale vybrali jsme nakonec Manmat.
Protože je pěkně "proplešlá" (srsti do vínku příliš nedostala:-)), šatíme jí v extrémních mrazech nebo vánicích a jestli to s tou zimou půjde takhle dál, určitě ho ještě bohatě užije.:-)

21.12.2010 12:30
pitimiti

XXX.XXX.1.189

No tak Peeteček už ho viděl no, jsem mu ho musela hned ozkoušet ... ale taky ho oficiálně asi dostane až pod stromečkem :-) I když dneska je tam tak hnusně že nevím, jestli ho neozkoušíme hned v praxi ... ale asi ne. Zas takovej rozmazleneček to není :-)
No a manmaťácký mi tedy přišly zbytečně teplý ale tak jsem zvědavá na ten váš :-) Nedáme nějakou prochajdu? předvánoční případně sváteční? Třeba otestovat vestičky ve vánoční Praze :-)? Cukroví, svařáček, tlačenice, fronty a mraky turistů ... co? :-)

22.12.2010 08:03
ircanka

XXX.XXX.2.198

teda letos bude všem caníčům teplíčko:-) ještě že mají takové starostlivé paničky:-)

22.12.2010 12:19
striga

XXX.XXX.36.116

Lenka: Nevím, jestli bych se ve vánoční Praze za oblečenou corsu nestyděla....:-|
Ale určitě rády vyrazíme. Jsem původně myslela, že to stihneme nějak jako vloni, ale prostě kalup, nestíhám nic. :-)
Co v pondělí? Dopoledne?

Šárka: Tak zimy tu bývají krušnější a krušnější, aby nám ty mazánci nenastydli, že jo.:) A Rejva je na tom s tím osrstěním asi podobně jako vaše bulička. No a samozřejmě v tomto počasí venku radši permanentně běhá, resp. lítá jako blázen, aby nezmrzla.:)

22.12.2010 21:24
pitimiti

XXX.XXX.1.189

No já bych se taky asi styděla :-) I když jak jsme jeli dopravou do Stodůlek v té zimě co byla tak jsem ho celkem litovala a kdyby jsme už měli obleček doma tak ho určitě na cestu dostal. Chudák vycucanej a ještě zima jak blázen.

Já předpokládám, že ho dostane tak 5x do roka ... jen když budou padat trakaře :-) Jinak to nemá moc význam, zatím určitě ne.

22.12.2010 21:26
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Sakra, jsem zapomněla napsat to hlavní - pondělí beru a moooc se těšíme :-)

4.1.2011 11:01
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tak Šárko, tady aspoň jedno foto s naší vestičkou :-) Nějak se furt nemůžeme dohodnout se sluníčkem na focení ale dnes už. Radši vyrážíme hned než zaleze :-) Tohle je z rána když jsme pozorovali a fotili zatmění :-)

4.1.2011 11:02
pitimiti

XXX.XXX.1.189

A tady ještě zatmění pro toho, koho to zajímá :-)

4.1.2011 13:22
ircanka

XXX.XXX.180.120

dík :-))
supr, jak mu sluší:-)

4.1.2011 13:39
pitimiti

XXX.XXX.1.189

No hlavně ten upíří tesák jak tam má vystrčenej ... vypadá jak tydýt :-)

4.1.2011 14:28
ircanka

XXX.XXX.180.120

:-)) náhoudou, pěkný, je jednoduše naprosto vysmátej, když je mu teplíčko v kabátku. Mi dnes taky běhali v bundičkách. Pěkná kosa....ikdyž madam provozovala její tradiční koulení ve sněhu, na zádech, kotrmelce...až se z bundičky vyvlíkla - nevim jak se jí to mohlo podařit, ale podařilo:-)

4.1.2011 14:36
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Peet se zas snažil postavit na hlavu :-)

4.1.2011 14:37
pitimiti

XXX.XXX.1.189

A né že by se mu to úplně nepovedlo :-)) Jen škoda že fotka není lepší ale fakt jsem nečekala že bude dělat stojky :-)
Přeci jen mu asi bylo až moc teplíčko, sice tu je taky mráz ale jinak krásně a bundičku jsme vytáhli čistě jen kvůli fotkám :-)

4.1.2011 14:40
pitimiti

XXX.XXX.1.189

4.1.2011 14:42
pitimiti

XXX.XXX.1.189

A ještě jedna samospoušťová společná a mohlo by to stačit že :-) Jako reklama na obleček stopro :-))

4.1.2011 14:43
ircanka

XXX.XXX.180.120

to je prdelka, škoda že ta druhá fotka není širší, s zadníma tlapičkama ve vzduchu...takhle podobně je to i u nás

teď má Angi nový trik - rozběhnout co to jde, vyskočit do vzduchu a otočit na záda - pak padne na zem a na těch zádíčkách ujede dobrých pár metruůa tam se začně šíleně koulet...fakt praštěná...ale stojku ještě neumí, jen kotouli:-))

jo a zásadně to dělá jen a pouze, když nemám foťák - jak ho vezmu, že jí u toho budu fotiť tak ani jednou, Sůva jednasmajlík

4.1.2011 14:45
ircanka

XXX.XXX.180.120

hezkýýýý,
jak to děláš, že ty na samospoušť máš tak pěkný...sluší vám to všem 3.:-)

4.1.2011 14:56
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Tý jo, tak to je fakt škoda že to neudělá před objektivem :-) No já na toho Peeta taky čučela jak blázen co to vymyslel :-)) Normálně si lehne bokem a začne se válet ale takhle přes hlavu ... vypadalo to fakt dost vtipně ... no a fotky - to by bylo moc velký štěstí kdyby se nám tyhle jejich bejkárny podařily nafotit pořádně.
No a samospoušťová je spíš náhoda než pravidlo! Zkoušela jsem ještě další jinde ale jsou nějaký rozmazaný :-) Sice asi jednu použít půjde ale ... nechápu proč ... sem to nějak blbě zaostřila :-) Ale tak aspoň že jedna vyšla když už jsem kvůli ní lezla přes "potok" a nabrala si tu břečku do botičky :-))

12.3.2011 19:22
azzu

XXX.XXX.26.52

Trochu obnovim tema....foto z dnesni prochazky

12.3.2011 19:29
azzu

XXX.XXX.26.52

a klacek ten nesmi na zadne prochazce chybet:-)

12.3.2011 19:32
azzu

XXX.XXX.26.52

20.3.2011 19:04
buráček

XXX.XXX.244.183

Dobrý den,
chtěla bych požádat o radu. Máme 14měsíčního caňáka a za boha ho nemůžeme přimět ke skoku do auta. Máme sice o něco vyšší...ale ne zas tak vysoké, aby to nezvládl. Udělali jsme asi ze začátku chybu, když jsme se ho jako mimíse rozhodli šetřit a do auta a z auta jsme ho zvedali a zase pokládali...když vážil 20 kg, tak to šlo...ale teď má 50 a já už jsem docela zoufalá...ani zmeťour nespolupracuje...prostě si jen sedne a čeká, až ho tam někdo naloží...povel hop umí, ale do auta prostě ani náhodou...máte někdo prosím nějaký nápad? Díky M.smajlíksmajlík

20.3.2011 22:52
azzu

XXX.XXX.196.243

tak ja jsem ho do auta daval tak do 40kg,ale nastesti mame z cvicaku zvladnuty povel VPRED,takze kdyz uz byl tezky,posadil jsem ho za kufr,vzal do ruky balonek,ukazal jsem mu ho a s povelem balonek hodil do auta.a vse v poho.od te doby na ten povel do auta skace a taky vyskakuje.ted ma 11 mesicu

21.3.2011 07:09
coudy

XXX.XXX.244.183

azzu napsal(a):
tak ja jsem ho do auta daval tak do 40kg,ale nastesti mame z cvicaku zvladnuty povel VPRED,takze kdyz uz byl tezky,posadil jsem ho za kufr,vzal do ruky balonek,ukazal jsem mu ho a s povelem balonek hodil do auta.a vse v poho.od te doby na ten povel do auta skace a taky vyskakuje.ted ma 11 mesicu

Máme stejný problém. Také stále zvedáme. 13 měsíců cca 50 kg - teď jsme ho už nějakou dobu nevážili. Náš ještě k tomu není vůbec žádnej akčňák. Skákat ho taky vůbec nebaví. Máme kamarádku taky kaňačku a ta je úplně z jiného těsta. Náš mlaďas mi povahově spíše připomíná angl. mastifa. To auto už taky budeme muset vyřešit.:-)

24.3.2011 09:43
ircanka

XXX.XXX.2.198

:-) hezká fotka
teda pěkný 10měsíční "hovádko":-)

u nás tedy problém se skákáním do auta nebyl. On jezdí hrozně rád a tak se naopak tolik těší, že se do auta uplně dere..občas i do cizích, když zblikne otevřené dveře:-)

24.3.2011 19:30
coudy

XXX.XXX.244.183

Dík - hovádko to on je :) Na to že jsme ho kupovali s PP vůbec nevypadá, co?:):-)My máme pěkného lenocha, ale i tak stačil zlikvidovat zahradu...a kdyby byl ještě akční...no to si vůbec nedovedu představit....Poslední dobou máme ale smůlu na psy. Často potkáváme psy na volno a kamarádsky se k nám bohužel nechovají. Jak reagují psy na Vás??? Jestli prostě máme smůlu, nebo má Coudy zkrátka ,,blbej ksicht,, :-)). smajlík

26.3.2011 16:33
saina

XXX.XXX.42.188

Ahoj,
omluvám se, že se vám tak pletu mimo mísu do vlákna, ale prosí o odpověď na asi hloupý dostaz: správná výslovnost je s Ká, že? ,,Kane korso". Já si nejsme jistá a nerada bych žila v omylu, kdyby to náhodou přeci jen vyžadovalo Cé...

Dík a nezlobte se.

S.

26.3.2011 16:37
coudy

XXX.XXX.244.183

saina napsal(a):
Ahoj,
omluvám se, že se vám tak pletu mimo mísu do vlákna, ale prosí o odpověď na asi hloupý dostaz: správná výslovnost je s Ká, že? ,,Kane korso". Já si nejsme jistá a nerada bych žila v omylu, kdyby to náhodou přeci jen vyžadovalo Cé...

Dík a nezlobte se.

S.

Ahoj, ještě bych to jen popravila na kane korzo a je to ok :)

26.3.2011 16:41
saina

XXX.XXX.42.188

Díky. :)

S.

27.3.2011 13:59
coudy

XXX.XXX.244.183

Krmíte někdo barf? Díky za info. M.

3.4.2011 10:40
honzyh

XXX.XXX.182.110

Dobrý den,jedete někdo 9-10 na výstavu do Ostravy?
Děkuju Honza

3.4.2011 12:26
ircanka

XXX.XXX.180.120

Na výstavu nejedem.

ale krmíme tak poloviční BARF. Mě se nejvíce osvědčil systém ráno kvalitní granule - jen tak trochu k snídani a večer maso s přílohou a zeleninou. Jsou tak zvyklí na oboje a nedělá jim to žádné potíže. Myslim si že oba na tomto systému krásně prospívají, jsou nasvalení, perfektní srst...

3.4.2011 15:52
pitimiti

XXX.XXX.1.189

Já krmím stejně jak Šárka - ráno trošičku granulí a večer porce masíčka s přílohou :-)

Foto ze včerejší CC procházky

3.4.2011 15:53
pitimiti

XXX.XXX.1.189

A dnešní s malým stafordím kamarádem Akimkem.

11.4.2011 17:29
coudy

XXX.XXX.244.183

ircanka napsal(a):
Na výstavu nejedem.

ale krmíme tak poloviční BARF. Mě se nejvíce osvědčil systém ráno kvalitní granule - jen tak trochu k snídani a večer maso s přílohou a zeleninou. Jsou tak zvyklí na oboje a nedělá jim to žádné potíže. Myslim si že oba na tomto systému krásně prospívají, jsou nasvalení, perfektní srst...

dík:-)

26.4.2011 21:24
vandat

XXX.XXX.91.34

Včera jsme byly hledat pramen Labe a u vodopádu Pančavy nad Labským údolím se tvářila, že už to není Krakonošovo ale její! :-))

26.4.2011 21:28
vandat

XXX.XXX.91.34

Bree si výstup moc užila a stihla u něj u pěkně řádit :-)

2.5.2011 00:07
arka

XXX.XXX.224.16

Zdravím všechny a přidávám foto kamarádovo cane corso ...Z leva můj středoasiat Fagir a v pravo cane corso DERON DORICAN alias Arny:-)

2.5.2011 00:12
arka

XXX.XXX.224.16

přidávám další ...zase DERON DORICAN:-)

7.9.2012 10:06
cherroza

XXX.XXX.48.123

Dobrý den, mám 3měsíčního pejska CC. Mohli byste mi poradit co s přeloženým uchem? Podlepuje se to nějak? Nebo mám ještě počkat? Děkuji. :-)

7.9.2012 10:30
burunduk

XXX.XXX.209.124

cherroza napsal(a):
Dobrý den, mám 3měsíčního pejska CC. Mohli byste mi poradit co s přeloženým uchem? Podlepuje se to nějak? Nebo mám ještě počkat? Děkuji. :-)

Proč se nezeptáte chovatele, od kterého štěně máte?? :-)

17.9.2012 21:30
kuba2m

XXX.XXX.191.224

Dobrý den
Pitimiti, jak se dá sehnat kupírovaný kaník. CHovatele se nemám odvahu ani zeptat. Veřejnost at se na mě nezlobí, ale ten Váš kupírovaný, to je prostě nádhera. Petr.

18.9.2012 07:45
snowy

XXX.XXX.225.23

Pokud máte zájem, zašlu Vám na email názornou fotosérii, jak se uši podlepují, taky jsme to kdysi řešili.

18.9.2012 08:31
snowy

XXX.XXX.225.23

snowy napsal(a):
Pokud máte zájem, zašlu Vám na email názornou fotosérii, jak se uši podlepují, taky jsme to kdysi řešili.

-odpověď patří k dotazu cherrozy.

18.9.2012 10:13
cherroza

XXX.XXX.48.123

To bych byla ráda...děkuji. :-) mail : duben09@seznam.cz
Chovatel prý tenhle problém neřešil smajlík ...

Přidejte reakci

Přidat smajlík