Ahoj, není tu někdo na venčení v Praze? Mám dvě štěnda (8 a 4 měsíců) a chtěli bysme poznat co nejvíc dalších pejsků, abysme zůsaly takový hodný pejskové jako jsme doteď. Jsme z Prahy 9 Jahodnice, ale dojedeme MHD v podstatě kamkoliv. Starší pejsek je veliký, má přes 30 kg, ale neublíží. Je zvyklý hrát si i s březí fenkou trpasličího jezevčíka. Mladší fenka má kolem 12 kg a je trochu živější.
Tak co, najde se pro nás nějaký nový kámoš / kámoši?
Přikládám foto mladšího štěnda, fenečky
dastynka
napsal(a):
brý den pani Cidečková, klidně se rádi na venčení přidáme....., sice mam 10 měsíčního pacholka pubertálního, ale je v poho s ostatníma hafanama a holky taky
Jééé ahoj :-) Tak můžem něco dohodnout. Já mám obě štěnda naprosto a 100% nekonfliktní, hlavně toho velkého flekatce, ten na sobě nechá dříví štípat A co holky, myslíš, že by mi ty moje miminka sežraly?
astlolita
napsal(a):
Jééé ahoj :-) Tak můžem něco dohodnout. Já mám obě štěnda naprosto a 100% nekonfliktní, hlavně toho velkého flekatce, ten na sobě nechá dříví štípat A co holky, myslíš, že by mi ty moje miminka sežraly?
moje holky a sežrat????, ne jsou v pohodě, všici. Prosimtě hlavně aby to byli torpéda a toho puboše unavili
dastynka
napsal(a):
víkend určitě to mi hlídá máma
Moje trojka, ale brala bych jen maličkou a strakáče. Cid by zbytečně prudil. Kde ty teď bydlíš nebo kam třeba chodíte venčit?
My se rádi přidáme. Jsme z Prahy - Hostivaře a disponujeme autem, takže i výlety za Prahu : )
Barčák je takové velké tříleté štěně a je zcela bezkonfliktní. Samozřejmě se může stát, že si psi nesednou, ale to se nám za celou dobu stalo 2x : )
ferrarif50
napsal(a):
My se rádi přidáme. Jsme z Prahy - Hostivaře a disponujeme autem, takže i výlety za Prahu : )
Barčák je takové velké tříleté štěně a je zcela bezkonfliktní. Samozřejmě se může stát, že si psi nesednou, ale to se nám za celou dobu stalo 2x : )
Naši potkávají rádi nové hafíky, tak budeme jen rádi
astlolita
napsal(a):
Ahoj, není tu někdo na venčení v Praze? Mám dvě štěnda (8 a 4 měsíců) a chtěli bysme poznat co nejvíc dalších pejsků, abysme zůsaly takový hodný pejskové jako jsme doteď. Jsme z Prahy 9 Jahodnice, ale dojedeme MHD v podstatě kamkoliv. Starší pejsek je veliký, má přes 30 kg, ale neublíží. Je zvyklý hrát si i s březí fenkou trpasličího jezevčíka. Mladší fenka má kolem 12 kg a je trochu živější.
Tak co, najde se pro nás nějaký nový kámoš / kámoši?
Přikládám foto mladšího štěnda, fenečky
Zdravím, také hledáme kamaráda na hraní, momentálně je štěndu 2,5 měsíce. Jsme z Prahy 5. Ale asi by nebyl problém i někam dojet... Najde se někdo?
Ahoj, my máme taky štěndo staré 2,5 měsíce. Je to ovčounka ale bílá švýcarská. Zatím toho taky moc nenašlape. Venčíme nejčastěji v centrálním parku u rybníků mezi stanicemi metra Luka a Hůrka.