Ahoj,
koncem září se přesouváme do ČB a rádi bychom poznali co nejvíc psích kamarádů pro společné venčení atd. Nejlépe menší a střední plemena, ale není podmínkou
Můj pejsek je pětiměsíční šeltí kluk
Doporučím ti stránku http://jihoceska-tlapka.wbs.cz/ - většina lidí je tam z ČB a podobně naladěni
Díky za odkaz Dines - posílala jsem příspěvek na fóru, zatím to bohužel vypadá, že tam moc lidí nechodí nějak pravidelně. Snad si časem někdo všimne
p. matušková - jéé nova scotia se mi vždycky líbili, bohužel ale auto nemám... Tak třeba jestli se někdy vydáte do Budějovic.
stafbull - jasné, stromovku plánuju navštěvovat často. Už jsem v ČB rok byla, takže o tom vím. Spíš jsem ale chtěla se s někým třeba domluvit. Nevím, jak je to konkrétně v ČB, ale u nás třeba i když pejskaře potkávám, tak buď nemají zájem o seznamování nebo mají spíš "neaktivní" pesany. ;) ale určitě tam taky budem chodit...
Rádi se vydáme,stačí domluva se staffbulem nebo s tolerem,nebo s flatkou ale trhlou,já klidně dojedu,vždyť tu blbnu ze samoty ulesa,jede na rozcestí MHD 10,došla bych naproti dáme kafčo a klábos....co Vy na to,jsme obyčejní lidé...
no já bych se klidně někdy sešla na venčení, stačí se domluvit. Jsme tada až za Budějcema, ale budem rádi, když přijdem mezi nové kamrády. Mám 19měsíčního clumbr španěla psa. Snad by si rozuměli. tel 733 277 006
Ahoj, taky bych ráda s někým venčila. Jsem sice z Lišova, ale můžu někam popojet. Máme 18ti měsíční německou ohařku. Pokud na ní fenky nedělají ramena, tak se kamarádí s každým.
S tlapkou jsme taky jednou šli, ale bylo tam moc psů a zrovna jedna uvrčená fena, tak jsem měla mojí raději spíš na vodítku.Tak bych uvítala jen pár pejsků na hraní.
Jůů tady se Vás už pár sešlo, tak to je fajn :)
p. Matušková - toler by neměl být nejmenší problém, stejně tak se stafíkem jestli není na pejsky zlej flatka by mu taky snad nevadila, jen u větších pesanů se občas bojí a nehraje si s nima. Ale třeba máme kámošku borderku a i přes výškovej rozdíl se s ní naběhá dost
effka - jé taky máte krásnýho lumpíka. no určitě se můžeme domluvit, náš lump zrovna dneska dopoledne lítal s borderkou a odpoledne s kokřinkou a to je potom pohoda. když mám štěstí a narazíme takhle na někoho, tak to potom psík hezky doma odpočívá a mám za něj radost :)
v_v - někdy bysme to mohli zkusit a sejít se, ale nevím nevím jednou toho našeho psíka pronásledoval maďarskej ohař, chtěl ho očuchat a ten náš pitoma se ho bál a schovával se u mě.
Jinak pište klidně sem ale můžem se domluvit na detailech na mailu - helps@seznam.cz
helps
napsal(a):
Jůů tady se Vás už pár sešlo, tak to je fajn :)
p. Matušková - toler by neměl být nejmenší problém, stejně tak se stafíkem jestli není na pejsky zlej flatka by mu taky snad nevadila, jen u větších pesanů se občas bojí a nehraje si s nima. Ale třeba máme kámošku borderku a i přes výškovej rozdíl se s ní naběhá dost
effka - jé taky máte krásnýho lumpíka. no určitě se můžeme domluvit, náš lump zrovna dneska dopoledne lítal s borderkou a odpoledne s kokřinkou a to je potom pohoda. když mám štěstí a narazíme takhle na někoho, tak to potom psík hezky doma odpočívá a mám za něj radost :)
v_v - někdy bysme to mohli zkusit a sejít se, ale nevím nevím jednou toho našeho psíka pronásledoval maďarskej ohař, chtěl ho očuchat a ten náš pitoma se ho bál a schovával se u mě.
Jinak pište klidně sem ale můžem se domluvit na detailech na mailu - helps@seznam.cz
Staffbulka má 5 měs . a kámoší s lidmi psy,miluje život....leze všem až za krk..
Tak to by bylo fajn si dát někde sraz a nechat pesany vylítat. Naše feňule nikoho moc neprohání pokud sám nechce. Je zvyklá i na mini pejsky a štěňátka. Je sice pako střeštěný, ale na malý dává bacha. Nejlíp se vyběhá s kamarádky NO, nebo borderou, prostě vše co hlavně hodně běhá.
Já jsme na tom jen hodně špatně časově. Můžu buď pondělky dopoledne, nebo neděle hodně odpoledne. Jinak jsem většinou do večera pryč.A víkendech na různých akcích.
Chodíte tu někam na cvičák??
helps
napsal(a):
Ahoj,
koncem září se přesouváme do ČB a rádi bychom poznali co nejvíc psích kamarádů pro společné venčení atd. Nejlépe menší a střední plemena, ale není podmínkou
Můj pejsek je pětiměsíční šeltí kluk
Já bydlím kousek od Stromovky, chodím tam docela často. Akorát moje holky nejsou moc kamarádící a hravé :-(. Beauceronka nejradši honí míček a ostatní psi ji "ruší" a vořešice je nesocializovaná, takže vrčí. Potřebuje si mezi psy zvyknout, ale na to nemá každý nervy a náladu, což chápu...
v v
napsal(a):
Tak to by bylo fajn si dát někde sraz a nechat pesany vylítat. Naše feňule nikoho moc neprohání pokud sám nechce. Je zvyklá i na mini pejsky a štěňátka. Je sice pako střeštěný, ale na malý dává bacha. Nejlíp se vyběhá s kamarádky NO, nebo borderou, prostě vše co hlavně hodně běhá.
Já jsme na tom jen hodně špatně časově. Můžu buď pondělky dopoledne, nebo neděle hodně odpoledne. Jinak jsem většinou do večera pryč.A víkendech na různých akcích.
Chodíte tu někam na cvičák??
Aha, tak to nezní špatně, to by si třeba rozuměli, když je opatrná. Horší je to ale s tím časem. Mě by se to spíš hodilo v pondělí odpoledne - to bych mohla třeba už v jednu a na dýl... Dopoledne mám školu od desíti, takže to by muselo být jedině brzo ráno, aby si aspň chvíli mohli hrát....
Jinak na cvičák zatím nechodíme. Poslušnost jako takovou trénujeme sami a zatím to jde, takže to nijak nechci lámat přes koleno. Spíš jsem přemýšlela, že bysme začali nějakej psí sport až bude třeba trošku starší, tak agility nebo možná flyball. Každopádně zatím ale nikam nedocházíme.
marcha - tak to bohužel nezní moc jako kamarád pro nás :( ten náš od té doby co se na něj vrhnul vrčící ovčák už je obezřetnější a občas když na něj nějakej pes štěkne nebo zavrčí a on je na vodítku, tak by se na něj vrhal.. jinak je to zlatíčko a psí kamarády má rád, ale nevím nevím kdyby na něj vrčela jak by se tvářil... je to taky divoch a ta vaše by asi potřebovala nějakého klidného pejska, aby si zvykala
Ještě bych otevřela tohle téma, s otázkou na paní(?) Matuškovou.
Myslím,že jsem včera náhodou narazila na Vaše webovky CHS tollerů.
Takže nemýlím-li se,jste z Malého Dubičného?
V květnu jsem se tam přistěhovala se svými dvěma králováky (pevně věřím,že jste je ještě nepotkala,pokud si myslím správně kde bydlíte) -to už by ten svůj akční rádius zvětšili příliš
Pokud budete chtít,ráda se s Vámi poznám a nechám si poradit nějaké pěkné trasy na venčení
http://pudlkralovsky.webnode.cz/
Tery89

XXX.XXX.148.170
Já bych někdy na prochajdu zašla, ale štěndo teprv pořizuju - borderku. Jedu si pro ní 13. listopadu. Ale později bych určitě nějakou tu procházku uvítala
dines
napsal(a):
Je tu někdo "kousek od Budějc" z okolí Dobré Vody?
třeba my 9 měsíců CC - kluk
FMichal

XXX.XXX.138.1
Ahoj všichni já a můj zlaťák hledáme parťáky na ranní výběhy po cyklostezce směr hluboká nebo k vrbenským rybníkům. Chodíme po str pa cca od 5:30 do 7:00. Kdo by měl zájem chodit s náma tak mi napište na flasmich@seznam.cz start je buď u arpidy nebo u lídlu na vltavě. Podle toho kam se běží :) (ps: + chodíme so + ne na procházky, takže i na to by se dalo domluvit, pokud nejsme mimo čb) těšíme se na společný chvíle
pac a čau