podělte se o kukadla svých miláčků :) na fotce náš Rodnýsek když mu bylo 8týdnů,do jeho zelenomodrých očí se všichni zamilovali
33369825

XXX.XXX.8.42
tak to je moje zelenoocka jak jsem psala na nemoderovanou.Bohuzel je to focene jen mobilem takze ty oci nejdou tak dobre videt.
Nejsou to oči ani jednoho z našich psů,ale když jsem to téma viděla,okamžitě mi naskočila fotka,kterou jsme ulovili na jedné klubovce na Kuňce.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A tenhle smutný pohled nám vykouzlil veterinář.. Naštěstí nám tím zachránil oko!!
Deny má krásná tmavá očka, ale ta první očka toho miminka ty jsou neej

Ani na nás se už týden ty krásné oči nikdy nepodívají, třeba se někde, Argo, na obláčku potkáme

tady jsou ty,ktere jsou pro me nejkrasnejsi-jedny "vecne utrapene", druhe "sibalske steneci" a treti "ty,z kterych jde cist starecka rozvaha a klid" <3
jinak krasne tema
Jeden pár krásných očí - konkrétně tyhle patří naší Almince den před jejím prvním porodem
doma
napsal(a):
ano byla a ja mam to stesti ze jsem ji osvojila!
Já si ji pamatuju protože jsem viděla inzerát nedávno a úplně jsem se do ní zamilovala A pak jsem tě asi dost proklínala žes mi ji šlohla, ale stejně inz už byl dost starej nooo jsem jí prošvihla. Nemáš víc fotek? czizecka@seznam.cz
burunduk
napsal(a):
Ten je nádherný!
Kříženeček? Je super.
Co měl s nožkou?
Seznamte se - Miki z Náchodského podzámčí, kříženec špice, adoptovaný před dvěma lety z trutnovského útulku .
Býval zřejmě uvázaný u boudy, bitý, křičelo se na něho, nemá rád muže a jiné psy. Sousedův pes ( ovčoun ) taky nemá rád jiné psy - a takhle dopadla chvilka naší společné nepozornosti Neodnesla to jenom noha, ale měl i vnitřní zranění - bylo to zvláštní, protože břišní stěna zůstala neporušena, akorát se začala tvořit masívní podlitina. Já jsem strkala ruce taky kam jsem neměla - tedy mezi rvoucí se psy - a taky jsem si odnesla šrámek
Naštěstí mám sousedy skvělé, postarali se o Mikinka i o mě a zůstáváme přáteli - až na ty hafany, ty musíme nadále hlídat
czizecka
napsal(a):
Canici se mi jako prckove stejne nejkrasnejsi
..tak v tom případě kukni sem... http://nasicanici.webnode.cz/ mohlo by se ti líbít
Tak když už sme tady v té družné debatě o CC, tak sem taky mrsknu jednu starší fotku:)
No máme stránky, takže www.arny-ivamir.webnode.cz
Jinak Arny je z CHS Ivamir, jak napovídá název stránek, je to kluk a taťka je Adaro MAO-DAO a mamča Haikou Cacobes. Teď momentálně bydlí se mnou v Jižních Čechá, konkrétně v Třeboni a ještě konkrétněji mi právě teď okupuje postel:D Tohle je už straá fotka, v únoru už mu budou 3 roky, trošku mi to strašidlo vyrostlo:D
Ale oči má pořád stejně krásný...ať píšeme trochu k diskuzi :)
Aby jste se nelekli,toto je jejich majitelka za světla.Bohužel,už tři roky tu s námi není,ale byl to supr pes,srdeční
A do třetice,současná fenka,důstojná následovnice předchozí.Taky fajn kukadla,ne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.103.252
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.139.12

fikovnice
napsal(a):
"Rájko" Vy už zas nespíte? Vy jste koukám pomalu takovej nespavec jako já. I když já to spánkové manko dohnala minulou noc - já spala snad 12 nebo 14hod!
No jo, ale co Vám furt blbnou ty fotky? Admin to ještě nespravil?
No jo, už zas nemůžu usnout, to je z těch veder
Admin mi napsal, že mi to nejde asi proto, že jsou fotky moc velké, ale zatím nemám k dispozici noťas, jsem na mobilu, tak to pak zkusím.A co Vy, že ještě nespíte?
napsal(a):
No jo, už zas nemůžu usnout, to je z těch veder
Admin mi napsal, že mi to nejde asi proto, že jsou fotky moc velké, ale zatím nemám k dispozici noťas, jsem na mobilu, tak to pak zkusím.A co Vy, že ještě nespíte?
No já jsem obecně hodně nespavec, nutím se spát, když ráno brzy vstávám (i tak mi to někdy nejde), ale teď jsem si vzala na zítra dovču. A máte pravdu - říkalo mi to už víc lidí, že nemůžou v těch vedrech spát. Já jsem teď v panelákovém bytě a zde je přes 30stupňů - to je děs. Už se těším na chalupu, kde metrové zdi zapřičiňují, že je mi vevnitř zima - nikdo mi to nechce věřit .

fikovnice
napsal(a):
No já jsem obecně hodně nespavec, nutím se spát, když ráno brzy vstávám (i tak mi to někdy nejde), ale teď jsem si vzala na zítra dovču. A máte pravdu - říkalo mi to už víc lidí, že nemůžou v těch vedrech spát. Já jsem teď v panelákovém bytě a zde je přes 30stupňů - to je děs. Už se těším na chalupu, kde metrové zdi zapřičiňují, že je mi vevnitř zima - nikdo mi to nechce věřit .
Tak to Vám tu dovču závidím, alespoň si odpočinete a třeba se i vyspíte a jak se mají kočičáci?
napsal(a):
Tak to Vám tu dovču závidím, alespoň si odpočinete a třeba se i vyspíte a jak se mají kočičáci?
Ááále, větší se mi čím dál víc odcizuje - přišel na chuť lovení (oba je mám kastrované, tak lovecký pud je úplně válcuje) - včera jsem našla zakousnutého obrkrtka. No a menší kocour - to je spíš kočkopes - fakt má psí povahu - chodí stále za mnou. A děkuji za optání - chodíte i k "nám" na Kočky?

fikovnice
napsal(a):
Ááále, větší se mi čím dál víc odcizuje - přišel na chuť lovení (oba je mám kastrované, tak lovecký pud je úplně válcuje) - včera jsem našla zakousnutého obrkrtka. No a menší kocour - to je spíš kočkopes - fakt má psí povahu - chodí stále za mnou. A děkuji za optání - chodíte i k "nám" na Kočky?
Jo, někdy zavítám a počtu si, taky mám kočičáka kočko-psa, tělem kocour skoro 7kg, tlustý není, a duší kavkazák a to doslovně
napsal(a):
Jo, někdy zavítám a počtu si, taky mám kočičáka kočko-psa, tělem kocour skoro 7kg, tlustý není, a duší kavkazák a to doslovně
Teda to je pořádnej kus kocouřiska! Líbí se mi právě mohutní kocouři, tak nám tam třeba někdy vložte fotku, ať se pokocháme. Už jsem četla, co Vám psal admin ohledně těch fotek, tak snad už to bude OK.

fikovnice
napsal(a):
Teda to je pořádnej kus kocouřiska! Líbí se mi právě mohutní kocouři, tak nám tam třeba někdy vložte fotku, ať se pokocháme. Už jsem četla, co Vám psal admin ohledně těch fotek, tak snad už to bude OK.
Určitě vložím, až zase budu pročítat kočky, ty fotky co mi nešly vložit původně zkusím vložit zítra, snad už to půjde.

fikovnice
napsal(a):
Tak se budu těšit! Já jsem ráda, že už nepadá server, jen to nezakřiknout.
Máte recht
Tak snad už dobrou noc, pokusím se usnout.
manbea
napsal(a):
Můj Charlie
Omlouvám se, nevložila se mi fotka, tak snad teď

manbea
napsal(a):
Omlouvám se, nevložila se mi fotka, tak snad teď
Vodní španěl?

manbea
napsal(a):
Voříšek, útulkáč, původ neznámý.
Fakt?Ale vypadá dost podobně.
fikovnice
napsal(a):
A jste to Vy, co máte i Floyda?
Ano, jsme to my, Floyd s Charliem je náš milovaný čokotým

kobylatko
napsal(a):
Taky něco přidám .
Mohu se zeptat, odkud ho máte?
Taky se musím přidat. První je moje fenka JRT (s PP). Druhý a třetí jsou boloňák (bez PP) a kříženec mamky. Čtvrtá je kříženka bratra.

Knedlinka
napsal(a):
Miláček
A copak to je za pejska?
mgtka
napsal(a):
Čučte na tyhle kukadla a nedejte jí najíst:D.
Tady posílám update, z roztomilé slečinky se stala piraňa po nervovém zhroucení