Našli jsme u benzinove pumpy krasnou bernskou holku. Pani z benzinky videla jak ji zde pred 3 dny vylozilo auto a ujelo. Pes od te doby sedel na jednom miste ve dne v noci. nemohla jsem ji tam nechat a tak mame holku doma. Prosim tedy o pomoc, najit pro ni domov. nemuzu si ji nechat mame jiz dva psy a nesnesou se. Fenka je neskutecne mazliva ale venku bazliva, ma na krku jeden hotspot ale ten se s malou peci rychle zahoji. Prosim dobre duse a primlouvam se za ni..
Tel: 776 13 12 13
anarore
napsal(a):
Našli jsme u benzinove pumpy krasnou bernskou holku. Pani z benzinky videla jak ji zde pred 3 dny vylozilo auto a ujelo. Pes od te doby sedel na jednom miste ve dne v noci. nemohla jsem ji tam nechat a tak mame holku doma. Prosim tedy o pomoc, najit pro ni domov. nemuzu si ji nechat mame jiz dva psy a nesnesou se. Fenka je neskutecne mazliva ale venku bazliva, ma na krku jeden hotspot ale ten se s malou peci rychle zahoji. Prosim dobre duse a primlouvam se za ni..
Lidi jsou fakt hovada
Hoďte sem její fotku, bude mít tak větší šanci, že se do ní někdo zamiluje
anarore
napsal(a):
No tak to je tedy síla. A to ji tam paní nechala jen tak 3 dny sedět? Co třeba zavolat odchyt... No to je jedno.
Vám dík, že jste ji naložila.
Tetování, čip, nějaké poznávací znamení? Jak je zhruba stará? Opravdu by to chtělo fotku a nějaký popis. Třeba ji někdo hledá... (ten kdo ji vyložil nemusel být majitel)
Tetovani nema, Je asi jeden az dva roky stara. Posloucha, ale musel ji nekdo bit - boji se klacku a prudkych pohybu. Jinak perfektni, sama bych si ji chudinku nechala kdybych mohla.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Třeba přijeli ze Slovenska.... ( jen tak, aby se dostala nahoru a nezapadla)
anarore
napsal(a):
Chci všem poděkovat co se snaží pomoci Berňačce. Věřím že se jí najde brzo úžasnej domov :o) Přála bych Vám vidět ty neskutečně vděčný oči...
Už se někdo našel?
Zkuste ji dát třeba i sem (BSP v nouzi):
http://www.bsp_bakaon.websnadno.cz/BSP-v-nouzi.html
Jak se chová k ostatním psům? Snese se s nimi?
Dobrý den, pokud se to v pondělí nepodaří, tak bychom si fenečku vzali, mám již jednu fenku BSP a hledáme kamarádku.
725 785 701