Pro ty, co jsou psům typu bull nakloněni:) 2

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2010 17:57
joli

XXX.XXX.184.83

Kvůli nenačítání příspěvků zakládám nové téma.
Pro tancosku - těch 8 km jsme šli asi hoďku a 3/4, pak jsme šli ještě na hodinku a půl do lesa :)
Já doufám, že my teď ještě hárat nezačneme, ale všichni jí tak divně očuchávají.. doufám, že je to jen tak :)

10.10.2010 18:11
tancoska

XXX.XXX.64.4

Super,tak jedem do dvojky :-).mě čubu začínaj čuchat psi až když už vidím že bude hárat.Takže nejdřív si všimnu kapky u pipky,potom začíná natýkat.Třeba Ozzy ten tohle ještě neřeší,možná jak jí má furt pod nosem tak mu to nepřijde.Ale třeba kámošovo sbt ten jí čuchá a snaží se jí imponovat když už má buchtu nateklou.Ozzy ani moc neřeší ten první týden hárání,jako čuchá k ní ale nenaskakuje.Teď zrovna doma řádili,přetahovali se a už po ní nejde.Hurááááá smajlík

10.10.2010 20:38
astlolita

XXX.XXX.200.174

V kolika tak začíná čuba hárat? Moje má teď 5 měsíců a je to moje první čuba, takže o tom houby vím :-) Jinak tady pár dnešních úlovků :-)

10.10.2010 20:56
tancoska

XXX.XXX.64.4

Pěkná čuba,má hezky rovný záda.S háráním to má každá jinak,někdo může už v šesti někdo skoro v roce.Mě prvně hárala v 10měsících.Poznáš to asi tak že čuba bude jakoby značkovat.Prostě bude čůrat víc než normálně.Pak se jí může dělat bílá kapka u pipky a když jí začne natýkat tak čekej že už se to blíží.Já teď u druhýho hárání zjistila že jí natýkala pipka 22.9. a hárat začala 26.9. ale to vypozoruješ tak u druhýho hárání.To první ti ukáže a druhý už budeš líp vědět.

10.10.2010 20:58
tancoska

XXX.XXX.64.4

trochu starší fotka,13 a půl měsíce.

11.10.2010 10:29
astlolita

XXX.XXX.64.182

Děkujeme :-) Mám z ní velikou radost, ne jen z těch rovných zádíček, ale že je hezky kompaktní, není dlouhá (což bývá u AST fen častý problém) po tatínkovi, ouška už nám taky celkem drží... už jen ten čumáček, ale to je jen maličká tečka, takže věřím, že se to za ten měsíc ještě dobarví a pak hurá do Brna smajlík
Téééda, tvoje čubina je ale taky fešanda! Po pravdě se mi ti dva importi z Ruska moc nelíbili, ale štěňata dávají oba nádherná :-) Nepotkáme se v tom Brně? Nebudete vystavovat?
Přidávám foto tatínka, je to odjakživa můj favorit, nádherný kus psa (jen bych ho osobně trochu zhubla, ale tak znáš to, výstavní kondice smajlík)

11.10.2010 11:36
astlolita

XXX.XXX.64.182

mucholabka napsal(a):
Agnieszka v létě

Jéééé!! Ta vyrostla!! smajlík Kolik máš teď prosímtě pesanů?

11.10.2010 11:47
mucholabka

XXX.XXX.1.98

Domi teď mám 4. Aginu, Friska, Bucu a jedno štěně, má 4 měsíce a je k mání, ale nehrotíme to, jen kdyby ho někdo vyloženě chtěl-z nechtěného krytí po sestře od Aginy.

11.10.2010 13:25
astlolita

XXX.XXX.64.182

mucholabka napsal(a):
Domi teď mám 4. Aginu, Friska, Bucu a jedno štěně, má 4 měsíce a je k mání, ale nehrotíme to, jen kdyby ho někdo vyloženě chtěl-z nechtěného krytí po sestře od Aginy.

Tak to jooo, já myslela, že jich máš víc :-) Ale Aginka vyrostla nádherně :-) Mám slabost pro tyhle červenonosé miláčky :-)

11.10.2010 16:27
veradisia

XXX.XXX.124.183

astlolita napsal(a):
V kolika tak začíná čuba hárat? Moje má teď 5 měsíců a je to moje první čuba, takže o tom houby vím :-) Jinak tady pár dnešních úlovků :-)

Od 6měsíců do jednoho roku... Nám se objevilo až 2týdny před prvním rokem,ale už měsíc sem tušila,že se bude něco dít byla jak vyměněná,nechtělo se jí poslouchat a často nechávala psi aby jí očuchali pipinu a hlavně když se vyčůrala tak k tomu ihned běžel náš druhej hafan a začal mlaskat :-)

11.10.2010 18:01
tancoska

XXX.XXX.64.4

astlolita napsal(a):
Děkujeme :-) Mám z ní velikou radost, ne jen z těch rovných zádíček, ale že je hezky kompaktní, není dlouhá (což bývá u AST fen častý problém) po tatínkovi, ouška už nám taky celkem drží... už jen ten čumáček, ale to je jen maličká tečka, takže věřím, že se to za ten měsíc ještě dobarví a pak hurá do Brna smajlík
Téééda, tvoje čubina je ale taky fešanda! Po pravdě se mi ti dva importi z Ruska moc nelíbili, ale štěňata dávají oba nádherná :-) Nepotkáme se v tom Brně? Nebudete vystavovat?
Přidávám foto tatínka, je to odjakživa můj favorit, nádherný kus psa (jen bych ho osobně trochu zhubla, ale tak znáš to, výstavní kondice smajlík)

Hele ty importy bys měla vidět teď na živo.Pes má tělo jaký se fakt nevidí,každej sval a každá chrupavka je na něm vidět.V takový kondici jsem ještě psa na výstavě neviděla,prostě bomba.A fena taky není špatná,má tvrdý tělo a mě se líbí.Já do Brna nejezdím,je to pro mě docela dálka.Ale třeba někdy pojedu.Jinak tatínek tvojí čuby je nádhernej ale to břicho má na můj vkus taky vyžraný.Ale je fakt že na výstavy aby byli úspěšný tak musej mít jinou figuru,jako u nás.Já mám taky atleta,oproti jiným vypadá hubeněji ale mě to tak nevadí.Aspoň má výdrž na cvičáku.Kámošovo stafík je pěknej,takovej ten pupík výstavní ale 10min lítání s těma mejma plašanama a má dost,lehne a dejchá jak sentinel :-)).A ty moji dva,ty jsou schopný lítat 2-3h,přijdou domů nažerou se a řádili by ještě.

11.10.2010 18:02
tancoska

XXX.XXX.64.4

mucholabka napsal(a):

Pěkná fotka :-)

15.10.2010 18:59
joli

XXX.XXX.184.83

Fotečky krásný :) tak ať neupadnem, přidám Casi s kámošem :)

broo

16.10.2010 20:06
broo

XXX.XXX.87.6

broo

16.10.2010 20:10
broo

XXX.XXX.87.6

broo napsal(a):
Benulka na vycházce

A naše další http://majka-ben.rajce.idnes.cz/

16.10.2010 20:56
joli

XXX.XXX.184.83

broo napsal(a):
A naše další http://majka-ben.rajce.idnes.cz/

Kolik je malinké, že už má náhubek? Ale asi se jí moc, nelíbí, co:)

broo

17.10.2010 09:21
broo

XXX.XXX.87.6

joli napsal(a):
Kolik je malinké, že už má náhubek? Ale asi se jí moc, nelíbí, co:)

Malinká bude mít 5 měsíců. náhubeček se jí nelíbí, ale musíme trénovat kvůli MHD a taky do budoucna :-)

17.10.2010 20:47
tancoska

XXX.XXX.64.4

Všechny fotky jsou moc pěkný :-).Teda Majko takhle týrat chudinku malou smajlík,ochranáře na tebe :-)

17.10.2010 20:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

18.10.2010 11:37
albertkh

XXX.XXX.27.146

broo napsal(a):
Malinká bude mít 5 měsíců. náhubeček se jí nelíbí, ale musíme trénovat kvůli MHD a taky do budoucna :-)

Jak se škaredí, zrzečka smajlík Když jsme našeho učili na náhubek, tak se děsně šoural a jel hubou - náhubkem po zemi :-))

18.10.2010 11:44
astlolita

XXX.XXX.64.182

Taky trénujeme náhubek už od malička. Nejdřív jsem koupila takový ten nylonový popruhový, je lehoučký, ale může v něm dýchat, narozdíl od toho nylonového z jedono kusu. A pak ve 3 měsících dostala opravdový. Sice se jí ani trochu nelíbil, ale co, už je zvyklá a teď už má dokonce svůj vlastní náhubek "pitbull fena" smajlík Jsou s tím rozkošní, když se teprv učí, jak běží s hlavou u země, občas se o něco zaseknou smajlík

22.10.2010 21:09
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):
Taky trénujeme náhubek už od malička. Nejdřív jsem koupila takový ten nylonový popruhový, je lehoučký, ale může v něm dýchat, narozdíl od toho nylonového z jedono kusu. A pak ve 3 měsících dostala opravdový. Sice se jí ani trochu nelíbil, ale co, už je zvyklá a teď už má dokonce svůj vlastní náhubek "pitbull fena" smajlík Jsou s tím rozkošní, když se teprv učí, jak běží s hlavou u země, občas se o něco zaseknou smajlík

My zatím náhubek netrénujeme, panička nějak nemá potřebu :) A pokud to půjde, tak bych chtěla ten popruhový nylonový - je lehký, skladný a do MHD postačí.. Jinak doufám, že dospělost budeme zvládat bez náhubku.:-)

23.10.2010 12:35
tancoska

XXX.XXX.64.4

Joli mám nejlepší zkušenost s kovovým náhubkem,opravdu.Když jsem s kamarádkou objednala kožený a vzdušný košíky tak mi tady impact rozmlouvala a já si myslela svoje.Měla pravdu.Pes si na koženej nikdy nezvykl,nechtěli si on ani ten druhej pes spolu hrát.Objednali jsme je z důvodu že by se s kovovým umlátili ale opak je pravdou.S kovovým spolu lítaj a nemlátěj se s nima.A hlavně pes i fena si na kovový zvykli hodně rychle.Můžou s ním i do vody se napít.Já na kovovej nedám dopustit,větrá a psům vadil nejmíň a nejlíp si zvykli.

23.10.2010 12:45
astlolita

XXX.XXX.200.174

Já naopak velice doporučuju ten popruhový nylonový. Ovšem pokud nemyslíš tenhle nesmysl, ve kterém pes může kousat, ale nemuže pořádně dýchat, zívat,....http://www.baron.cz/pes/nylonovy-nahubek-56910-k-PP000141-PP000084-X000091.html
My měli tenhle (typově, jinou velikost) a fakt perfektní pro nekousavé psy, jen pro splnění přepravních podmínek... http://www.juko-krmiva.cz/nahubek-popruh-c-5-15105-ean3544-skup46.php

23.10.2010 13:08
tancoska

XXX.XXX.64.4

mucholabka napsal(a):
Frisko 14 měsíců

Pěknej ale koukám že má dost jizev.To si ho odněkud zachránila?

23.10.2010 13:14
mucholabka

XXX.XXX.92.143

nene, toho jsem si koupila. Na jaře se pobil s jednou mojí fenou, nehoda. Nějak jsem neodhadla že by v mojí nepřítomnosti dostala chutě na půlročního samečka. A on si taky dal říct. Pak se dost blbě hojil, rozpadaly se mu rány.

23.10.2010 13:24
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak to musela bejt pěkná řežba ale mohlo to dopadnout i hůř že.Popravdě by mě nenapadlo že by se mohl pes/fena takhle servat.Já mám psa,v únoru mu budou 3r a fenu tý bude v květnu 2r.Taky jsou spolu ale nevěřím tomu že by se do sebe pustili.Pes je klidnej a dobrák,fena je plašan ale miluje ho.Když pes někde spí tak ona jde k němu,přitulý se a chrněj.Ona mu dokonce vyžírá z huby když třeba má rohlík.A on si to od ní nechá líbit.Dokonce jsem si všimla že než začne hárat tak na něj naskakuje a ojíždí a on stojí a čeká :-))

23.10.2010 13:35
mucholabka

XXX.XXX.92.143

No jo, tak oni jsou oba potomci svých rodičů, jednoho dne to stejně mělo přijít. Teď spolu můžou být jen s košem-klidně spolu celý den běhají ale občas třeba jeden na druhého šlápne nebo Agině střelí a řezali by se. Agina je na něj zlá :-) Nekupovala jsem ho jako psa co bude ostatním olizovat koule, ale i tak jsem udělala chybu a nechala je spolu-spoléhala jsem na to že je ještě malý. Oba dva cizí psy přehlíží, ve městě v klidu, ale spolu se nemají rádi. Jak je Frizo nasraný že je Aga venku, a on v kotci, tak rve třísky z kotce a řve jak kdybych ho mlátila.

23.10.2010 13:40
mucholabka

XXX.XXX.92.143

Garner´s Chinaman jr.
Frizovo otec. Chtěla jsem po něm ještě další štěně ale bohužel je v Maďarsku a bývalý majitel ztratil kontakt.

23.10.2010 13:53
tancoska

XXX.XXX.64.4

No jo stane se.Já mám kámošku ta má toho černýho jak je na fotce.Kluci jsou k sobě v pohodě,na vodítku jdou vedle sebe bez košů ale na volno jenom s košem.Jednou se chytli kvůli klacku,mojemu 1r a jejímu 10měsíců.Od tý doby to neriskujem.Ale můj je víc pohodář a když vidim že je moc hrr stačí houknout.Dokonce se nervou o mojí čubu když hárá.

23.10.2010 16:46
jafar

XXX.XXX.144.221

Který milovník "bojových plemen" neviděl tento snímek, tak honem koukat :-)
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/203542152450001-podvedeni-psi/

23.10.2010 19:33
taziza

XXX.XXX.213.178

Už jsem viděla, ale skoukla jsem znovu, stojí to za to, je to moc pěkně udělané :-)

23.10.2010 23:14
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska: Kovovej by dostala v případě, že by byl opravdu potřeba náhubek. Kůže nepřipadá v úvahu :) Jsem vegoš, takže nekupuju žádné kožené věci (nebojte, psi jsou na mase, to odpírám akorát sobě :) Jinak pesani nám chodí bez náhubků, nervou se. Chci ho opravdu jen pro případ - MHD, výlety, ... Sára má kožený, ale nosí ho minimálně.

astlolita: Určitě myslím popruhový, ten druhý mi přijde jak z Hannibala :D

No, uvidíme, jak se bude ta naše dračice vyvíjet. Bude záležet na ní, jestli bude chodit s náhubkem, nebo bez :) Já doufám v to druhé.

a fotečka z dneška :) - malá vodí velkou

23.10.2010 23:15
joli

XXX.XXX.184.83

mucholabka napsal(a):
Frisko 14 měsíců

Model :)

24.10.2010 10:05
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
tancoska: Kovovej by dostala v případě, že by byl opravdu potřeba náhubek. Kůže nepřipadá v úvahu :) Jsem vegoš, takže nekupuju žádné kožené věci (nebojte, psi jsou na mase, to odpírám akorát sobě :) Jinak pesani nám chodí bez náhubků, nervou se. Chci ho opravdu jen pro případ - MHD, výlety, ... Sára má kožený, ale nosí ho minimálně.

astlolita: Určitě myslím popruhový, ten druhý mi přijde jak z Hannibala :D

No, uvidíme, jak se bude ta naše dračice vyvíjet. Bude záležet na ní, jestli bude chodit s náhubkem, nebo bez :) Já doufám v to druhé.

a fotečka z dneška :) - malá vodí velkou

No jasně,já mám kovovej spíš na cvičák a na procházku s Jimem.Jimík do Ozzyho občas vlítne tak to neriskujem.Jezdím převážně autem ale párkrát jsem jela vlakem nebo busem v rámci zvykání na všechno možný.A když jdu s kámošem co má stafíka tak jsou kluci bez košíků,ten jeho je dobrák a můj není agresor a normálně spolu řáděj.Dokonce všichni tři se tahali o klacek.Ale to už je jak v povaze tak ve výchově.Kámošovo pes když nás vidí tak k nám letí a to je vítání,Ozzy si lehne na záda a šílí,Freyk se tetelí jak k Itace tak k Ozzymu.Takže když jsou všichni v pohodě tak to jde,když ne tak je lepší koš než skončit na veterině.

24.10.2010 11:57
astlolita

XXX.XXX.200.174

Afinka v 5ti měsících. Roste tak rychle, pořád jí vidím jako miminko :-)

24.10.2010 11:59
astlolita

XXX.XXX.200.174

A poslední, jedna vzpomínková :-)

24.10.2010 14:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

Copak má Bruno (jmenuje se tak?) na noze?Hele četla jsem u tebe na fb že ti Afinka chybí a Máša tam psala že jí taky,co se stalo?Já už myslela že nezvládla tu otravu.

24.10.2010 15:53
astlolita

XXX.XXX.200.174

tancoska napsal(a):
Copak má Bruno (jmenuje se tak?) na noze?Hele četla jsem u tebe na fb že ti Afinka chybí a Máša tam psala že jí taky,co se stalo?Já už myslela že nezvládla tu otravu.

Dělala se mu tam taková boule, tak mu to vyřízli a poslali na histologii. Vypadá to na rakovinu smajlík
Afča je v pohodě, zotavila se rychle. To jsme nepsaly u Afči, ale u Nikitky. Zachránila jsem ji před rokem a kus ale musela jsem jí dát "kamarádovi" a chybí mi, holka jedna. Máša jí znala. Mám ji taky v tom albu na domca-ast.rajce.net

24.10.2010 16:07
tancoska

XXX.XXX.64.4

astlolita napsal(a):
Dělala se mu tam taková boule, tak mu to vyřízli a poslali na histologii. Vypadá to na rakovinu smajlík
Afča je v pohodě, zotavila se rychle. To jsme nepsaly u Afči, ale u Nikitky. Zachránila jsem ji před rokem a kus ale musela jsem jí dát "kamarádovi" a chybí mi, holka jedna. Máša jí znala. Mám ji taky v tom albu na domca-ast.rajce.net

Fakt jo?Tak to je síla,takovej mladej.Ale když nemáš výsledky tak to nemusíš vidět tak černě,třeba to bude dobrý.O Nikitě jsem četla na lidech,tak to jo.Já už fakt myslela že to nedopadlo dobře.Jsem si popletla ty jména.

24.10.2010 16:12
astlolita

XXX.XXX.200.174

tancoska napsal(a):
Fakt jo?Tak to je síla,takovej mladej.Ale když nemáš výsledky tak to nemusíš vidět tak černě,třeba to bude dobrý.O Nikitě jsem četla na lidech,tak to jo.Já už fakt myslela že to nedopadlo dobře.Jsem si popletla ty jména.

Uvidíme no, on ten doktor je taková strašilka a pořád straší. Přitom to vždycky dopadne líp než tvrdí :-) Ale říkal, že u b. dog se ta rakovina vyskytuje opravdu často smajlík No uvidíme, snad bude dobrej, brouček jeden.
Nene, afča je v pohodě, až moc občas :-) Dostala novej pelíšek a za hodinu ho rozebrala smajlík

24.10.2010 17:40
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
trochu starší fotka,13 a půl měsíce.

Ježiš ta je krásná, přesně takovou bych chtěla mít. Snad mi to vyjde příští rok...

24.10.2010 18:25
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
Ježiš ta je krásná, přesně takovou bych chtěla mít. Snad mi to vyjde příští rok...

Díky :-),zlatých není tolik protože jsou v oblibě víc černý.Ale občas zlatý štěnda jsou,chce to jen dobře vybrat.

24.10.2010 18:32
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):

Tvůj nick mi byl povědomej a už vím,ty máš tu střelenou NOčku jak píšeš :-)).A to chceš mít střelený dva psy?Stafíci jsou taky prdlouši ale výchovou a výcvikem se dají naučit.Nemyslím to zle ale budeš mít co dělat :-).To bude dvojka jestli ti vyjde stafík :-).

24.10.2010 20:20
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
No jasně,já mám kovovej spíš na cvičák a na procházku s Jimem.Jimík do Ozzyho občas vlítne tak to neriskujem.Jezdím převážně autem ale párkrát jsem jela vlakem nebo busem v rámci zvykání na všechno možný.A když jdu s kámošem co má stafíka tak jsou kluci bez košíků,ten jeho je dobrák a můj není agresor a normálně spolu řáděj.Dokonce všichni tři se tahali o klacek.Ale to už je jak v povaze tak ve výchově.Kámošovo pes když nás vidí tak k nám letí a to je vítání,Ozzy si lehne na záda a šílí,Freyk se tetelí jak k Itace tak k Ozzymu.Takže když jsou všichni v pohodě tak to jde,když ne tak je lepší koš než skončit na veterině.

To je 100%, že je lepší koš, než potom veterina. Já jsem zvědavá, jak bude reagovat ta bílá bulina - je v předchozím tématu. Ona je trochu (trochu víc) mrcha. Jak na psy, tak na lidi. Ale jorkšírovi nic neudělala, tak snad bude hodná i na malou...

24.10.2010 20:26
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):
A poslední, jedna vzpomínková :-)

Malá je nádherná! Stafík je u mě další v pořadí, ale před ním snad bude ještě jeden bulík :) Ze začátku jsem se rozhodovala, jestli AST nebo bulík a vyhrála to klabina. Už jen proto, že jich tady u nás moc nemáme :) Většinou, když lidi poznají, že je to bulík, tak se diví alespoň nad barvou, že znají jenom bílý.
Jinak tenkrát jsem psala na nemoderce, že bych klidně ven s vámi šla, jenže to asi bude těžko realizovatelný, protože jsme určitě každá z jinýho konce ČR :)

24.10.2010 20:48
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
To je 100%, že je lepší koš, než potom veterina. Já jsem zvědavá, jak bude reagovat ta bílá bulina - je v předchozím tématu. Ona je trochu (trochu víc) mrcha. Jak na psy, tak na lidi. Ale jorkšírovi nic neudělala, tak snad bude hodná i na malou...

No hele nevím,dvě feny buliny.No snad to bude OK ale moc bych na to nespolíhala.Kort jestli je mrcha.A hlavně po blbý zkušenosti aby pak i ta tvoje nebyla agresivní na bulíky.Já si všimla že Ozzy je v pohodě jen k bullům co zná,jinak když potkáme ast,pita nebo na výstavě sbt tak se snaží bejt hnusnej ale to mu u mě neprojde.Nevím proč ale dělá to jen na tyhle rasy.Když potkáme jakýhokoliv psa tak je v poho pokud je druhej pes taky v poho.Jinak astlolita je z Prahy.

24.10.2010 20:51
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Malá je nádherná! Stafík je u mě další v pořadí, ale před ním snad bude ještě jeden bulík :) Ze začátku jsem se rozhodovala, jestli AST nebo bulík a vyhrála to klabina. Už jen proto, že jich tady u nás moc nemáme :) Většinou, když lidi poznají, že je to bulík, tak se diví alespoň nad barvou, že znají jenom bílý.
Jinak tenkrát jsem psala na nemoderce, že bych klidně ven s vámi šla, jenže to asi bude těžko realizovatelný, protože jsme určitě každá z jinýho konce ČR :)

Dalšího chceš stafíka nebo staforda?Já teda to rozlišuju že stafík je sbt a staford ast.A to chceš pořídit k bulině?

24.10.2010 21:01
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
No hele nevím,dvě feny buliny.No snad to bude OK ale moc bych na to nespolíhala.Kort jestli je mrcha.A hlavně po blbý zkušenosti aby pak i ta tvoje nebyla agresivní na bulíky.Já si všimla že Ozzy je v pohodě jen k bullům co zná,jinak když potkáme ast,pita nebo na výstavě sbt tak se snaží bejt hnusnej ale to mu u mě neprojde.Nevím proč ale dělá to jen na tyhle rasy.Když potkáme jakýhokoliv psa tak je v poho pokud je druhej pes taky v poho.Jinak astlolita je z Prahy.

Tak ona Nikita (bílá) dostane náhubek a obě budou na vodítku - ještě teda nevím, kdy se potkáme, moc často sem nejezdí. Se stafinou jsou v pohodě, něco jako matka s dcerou :) Tak doufám, že to bude ok. Moje bulina, když je potřeba, tak se podřídí, zatím je to prcek, tak jí to nevadí. Jinak Niki si hlídá svojí rodinu, nebo když je někde přivázaná, tak jí nikdo cizí neodváže - spíš se k ní ani nepřiblíží. Např. když hlídala kočárek, byla jistota, že se do něj nikdo ani nepodívá :) Venku si lidí nevšímá, jen když hlídá. Psy ale nemusí. Vybírá si.
Stafík je u mě AST. SBT = stafbul :)
Další psisko je zatím v nedohlednu, to si nejdříve budu muset splnit sen vlastním domečkem, nebo alespoň bytem. Teď jsem v podnájmu, 2+kk. Sem už bych nechtěla ani kočku, natož dalšího psa :)

24.10.2010 21:21
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Tak ona Nikita (bílá) dostane náhubek a obě budou na vodítku - ještě teda nevím, kdy se potkáme, moc často sem nejezdí. Se stafinou jsou v pohodě, něco jako matka s dcerou :) Tak doufám, že to bude ok. Moje bulina, když je potřeba, tak se podřídí, zatím je to prcek, tak jí to nevadí. Jinak Niki si hlídá svojí rodinu, nebo když je někde přivázaná, tak jí nikdo cizí neodváže - spíš se k ní ani nepřiblíží. Např. když hlídala kočárek, byla jistota, že se do něj nikdo ani nepodívá :) Venku si lidí nevšímá, jen když hlídá. Psy ale nemusí. Vybírá si.
Stafík je u mě AST. SBT = stafbul :)
Další psisko je zatím v nedohlednu, to si nejdříve budu muset splnit sen vlastním domečkem, nebo alespoň bytem. Teď jsem v podnájmu, 2+kk. Sem už bych nechtěla ani kočku, natož dalšího psa :)

No jo baráček bych taky chtěla ale manžel říkal že kdyby byl barák tak bych tam měla moc psů :-),no zná mě dobře.Jinak bacha na to matka s dcerou,znám několik rvaček kde to bylo opravdu matka s dcerou a nebylo to vůbec pěkný.A to spolu byly taky dlouho.A většinou to dopadlo hůř pro matku,byly ošklivě servaný.

24.10.2010 21:25
astlolita

XXX.XXX.200.174

joli napsal(a):

Díky moc :-) Bulíci se mi taky moc líbí, ale AST je prostě srdeční záležitost, láska na první pohled :-) Ale tak taky mám doma půlku bulíka viď, je to takový ňouma, povahou spíš po mamince bordeuxké doze. Odkud jsi?

24.10.2010 21:54
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
No jo baráček bych taky chtěla ale manžel říkal že kdyby byl barák tak bych tam měla moc psů :-),no zná mě dobře.Jinak bacha na to matka s dcerou,znám několik rvaček kde to bylo opravdu matka s dcerou a nebylo to vůbec pěkný.A to spolu byly taky dlouho.A většinou to dopadlo hůř pro matku,byly ošklivě servaný.

Tak to přítel je stejný ma.or jako já :) Oba chceme nejlépe malou zem. usedlost, on chce stafbulíčka a bulíčka, já stafíka, bulinu mám a pak i něm. dogu :D A do toho koně. .. No, asi budem muset být milionáři:-))
Psi jsou vždycky pod dozorem a vždycky je tam chlap, co by byl schopnej je oddělit. Naštěstí se nervou. Ale kdo ví, stát se to může...

24.10.2010 21:57
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):
Díky moc :-) Bulíci se mi taky moc líbí, ale AST je prostě srdeční záležitost, láska na první pohled :-) Ale tak taky mám doma půlku bulíka viď, je to takový ňouma, povahou spíš po mamince bordeuxké doze. Odkud jsi?

To ta naše je pěkná mršule :) Je to bulík, no. Všechny rasí - naštěstí jsou to mladí psi a taky takoví saďouři, takže jim to nevadí. Takovej malej sloník v porcelánu. Jsem z Chebu.

24.10.2010 22:15
astlolita

XXX.XXX.200.174

joli napsal(a):
To ta naše je pěkná mršule :) Je to bulík, no. Všechny rasí - naštěstí jsou to mladí psi a taky takoví saďouři, takže jim to nevadí. Takovej malej sloník v porcelánu. Jsem z Chebu.

Aha, tak to má asi Bruník po tátovi s tím slonem v porcelánu. Jemu nějak nedochází, že má skoro 40 kg, takže se nám permanentně cpe na klín, šlape po nás, leze na židli a diví se, že se tam nevejde, když si lehne,.... cokoliv má v cestě, tak o to zakopne.... pako no smajlík A pořád se u toho tváří jako týraný pes :-)
Aha, tak já jsem z Prahy no smajlík

24.10.2010 22:38
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):
Aha, tak to má asi Bruník po tátovi s tím slonem v porcelánu. Jemu nějak nedochází, že má skoro 40 kg, takže se nám permanentně cpe na klín, šlape po nás, leze na židli a diví se, že se tam nevejde, když si lehne,.... cokoliv má v cestě, tak o to zakopne.... pako no smajlík A pořád se u toho tváří jako týraný pes :-)
Aha, tak já jsem z Prahy no smajlík

Tak u nás je to to samé - leze po nás, nejlepší je, když na nás skočí šipku s rozeběhem, kolikrát skočí i na toho našeho jorka, šlápne potkanovi na ocas a vůbec jí to netankuje, venku když si hraje, tak už nás kolikrát málem porazila, na chatě neubrzdí kopec a narazí do plotu, čumí jak vyvoraná myš a za chvíli je v tom plotě znova :-)) Dá nám hlavičku - jí to nebolí, ale mamina už měla bouli :-)), atd. atd.

25.10.2010 07:57
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
Tvůj nick mi byl povědomej a už vím,ty máš tu střelenou NOčku jak píšeš :-)).A to chceš mít střelený dva psy?Stafíci jsou taky prdlouši ale výchovou a výcvikem se dají naučit.Nemyslím to zle ale budeš mít co dělat :-).To bude dvojka jestli ti vyjde stafík :-).

Naopak, si budou hrát a mě daj chvíli pokoj smajlík Když přijede švagr s pitkou tak o čubách celý den nevím :-))

25.10.2010 16:24
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
Naopak, si budou hrát a mě daj chvíli pokoj smajlík Když přijede švagr s pitkou tak o čubách celý den nevím :-))

No to je pravda i když kraviny budou 2x tak kravatější a všechno prostě bude 2x víc :-)

25.10.2010 16:53
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
No to je pravda i když kraviny budou 2x tak kravatější a všechno prostě bude 2x víc :-)

V kliduuu já už měla dva praštěný psy najednou smajlíksmajlíksmajlík

25.10.2010 17:10
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
V kliduuu já už měla dva praštěný psy najednou smajlíksmajlíksmajlík

jj zrovna jsem viděla že máš i CC?

28.10.2010 15:32
astlolita

XXX.XXX.200.174

Jedna fotečka z dnešní ranní procházky Stromovkou. Paní chovatelka nás tam mimo jiné učila správný postoj :-)

28.10.2010 16:23
tancoska

XXX.XXX.64.4

astlolita napsal(a):
Jedna fotečka z dnešní ranní procházky Stromovkou. Paní chovatelka nás tam mimo jiné učila správný postoj :-)

Je opravdu móc pěkná :-)

31.10.2010 22:11
joli

XXX.XXX.184.83

Výstavní postoj bysme asi taky měli trénovat :)
ale teď přidávám nějaké fotečky mojí dračice :)

Dej pac

31.10.2010 22:12
joli

XXX.XXX.184.83

1.11.2010 17:17
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Se Samíčkem

No ta je boží :-).Jinak ty skoky známe taky,jsou to klokani :-))

1.11.2010 17:19
tancoska

XXX.XXX.64.4

Sice už jsem jí asi dávala ale nevadí.Psi s naším PP morčetem :-))

1.11.2010 17:21
tancoska

XXX.XXX.64.4

Ithaka Staff Komas a Jubilee El Pegas tzv. Buffy :-)

1.11.2010 17:22
tancoska

XXX.XXX.64.4

A ještě fešák Oz s Buffynkou

1.11.2010 18:43
burunduk

XXX.XXX.98.177

Ach.. to jsou krásy. (poslední 2 fotky)

1.11.2010 18:46
joli

XXX.XXX.184.83

Morčík je na mazlení, nebo i na chov? Tak to já mám potkánky zverimexáky + vlastní (většinou nechtěný) odchov :)

1.11.2010 20:35
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Morčík je na mazlení, nebo i na chov? Tak to já mám potkánky zverimexáky + vlastní (většinou nechtěný) odchov :)

Morčáková je na mazlení,holka si přála za vízo.Tak jsem si říkala že radši z chovky než ze zveráku.Už jsem slyšela od známích že taky koupili morče a buď mělo nemoc nebo bylo březí a to dokonce i sameček :-)).Tak jsem hledala chovku a našla jednu 8min autem od nás.Je i poznat že to jsou vypiplaný morčata,nejsou plachý a jsou hodný nekousavý.Ta naše už dokonce píská když slyší že jde moje máma z práce.Píská a pár vteřin na to slyšim klíče v zámku.No lepší hlídač jak ty moje psiska smajlík.Já jsem jako malá tahala domů kdejakou havěť,máma byla v 95% proti tak to holce vynahrazuju.Ke zvířatům má cit a má je ráda,sice uklízim klec já ale holka jí trhá trávu,dává žrádlo a vodu.Aspoň se naučí zodpovědnosti.

1.11.2010 20:36
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
Ach.. to jsou krásy. (poslední 2 fotky)

Děkuju :-)

2.11.2010 11:14
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Morčáková je na mazlení,holka si přála za vízo.Tak jsem si říkala že radši z chovky než ze zveráku.Už jsem slyšela od známích že taky koupili morče a buď mělo nemoc nebo bylo březí a to dokonce i sameček :-)).Tak jsem hledala chovku a našla jednu 8min autem od nás.Je i poznat že to jsou vypiplaný morčata,nejsou plachý a jsou hodný nekousavý.Ta naše už dokonce píská když slyší že jde moje máma z práce.Píská a pár vteřin na to slyšim klíče v zámku.No lepší hlídač jak ty moje psiska smajlík.Já jsem jako malá tahala domů kdejakou havěť,máma byla v 95% proti tak to holce vynahrazuju.Ke zvířatům má cit a má je ráda,sice uklízim klec já ale holka jí trhá trávu,dává žrádlo a vodu.Aspoň se naučí zodpovědnosti.

U nás v jednom zveráčku měli skinnyho s PP :) Byl sladkej, ale morčátka nejsou nic pro mě :) Já mám doma "azylák" pro potkánky :-) Kromě svých tady mám ještě 3 kámošky, která se stěhovala a kvůli nim měla doma problémy, pak 1 od jiné kámošky, která si koupila 2 kluky a z toho jednoho byla nakonec holčička (nechápu, jak to někdo nemůže u potkana! poznat), takže holčička měla mrňata, kámoška si nechala kluka z vrhu a maminu mám já. A 2 čekají na novou paničku, ale ta se zatím nepohodla na koleji, takže tu s největší pravděpodobností taky zůstanou. Dohromady jich tu máme 11 :-). Jenže potkánci jsou bohužel krátkověcí, takže už v takovém počtu nejspíš za chvíli nebudou. Mám 3, kterým je přes 2 roky, ale zatím jsou vitální :) Zlatíčka. Akorát jedna má bohužel nádor, tak nevím, co s ní.. Chtěla jsem ji nechat uspat, ale přítel řekl, že ji mam ještě nechat... Byl striktně proti.

2.11.2010 12:36
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):
jj zrovna jsem viděla že máš i CC?

Už ne měla špatný nožičky

2.11.2010 14:34
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
U nás v jednom zveráčku měli skinnyho s PP :) Byl sladkej, ale morčátka nejsou nic pro mě :) Já mám doma "azylák" pro potkánky :-) Kromě svých tady mám ještě 3 kámošky, která se stěhovala a kvůli nim měla doma problémy, pak 1 od jiné kámošky, která si koupila 2 kluky a z toho jednoho byla nakonec holčička (nechápu, jak to někdo nemůže u potkana! poznat), takže holčička měla mrňata, kámoška si nechala kluka z vrhu a maminu mám já. A 2 čekají na novou paničku, ale ta se zatím nepohodla na koleji, takže tu s největší pravděpodobností taky zůstanou. Dohromady jich tu máme 11 :-). Jenže potkánci jsou bohužel krátkověcí, takže už v takovém počtu nejspíš za chvíli nebudou. Mám 3, kterým je přes 2 roky, ale zatím jsou vitální :) Zlatíčka. Akorát jedna má bohužel nádor, tak nevím, co s ní.. Chtěla jsem ji nechat uspat, ale přítel řekl, že ji mam ještě nechat... Byl striktně proti.

Tak já jsem pejskař takže já sobě bych si dneska tyhle zvířata nepořídila.Myslím hlodavce atp.Holka jí chtěla tak jí má.Mě ještě jediný co by se mi líbilo by byl žako,kámoška ho má a je boží.Když jsem byla na kafi tak jsme moc nepokecaly protože jsem furt poslouchala co říká.Nejlepší bylo když mu dala z pečenýho kuřete stehení kost s troškou masa (on to prej miluje),žako seděl držel kostičku a oždibával.Ona má ještě dva pity a ty seděli u klece a žebrali.Papouch na ně spustil "fuj je to,běž na místo,co to jééé" fakt jsem brečela smíchy když ho ty dva poslechli a smutně leželi na pelechu smajlíksmajlíksmajlík

2.11.2010 19:34
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Tak já jsem pejskař takže já sobě bych si dneska tyhle zvířata nepořídila.Myslím hlodavce atp.Holka jí chtěla tak jí má.Mě ještě jediný co by se mi líbilo by byl žako,kámoška ho má a je boží.Když jsem byla na kafi tak jsme moc nepokecaly protože jsem furt poslouchala co říká.Nejlepší bylo když mu dala z pečenýho kuřete stehení kost s troškou masa (on to prej miluje),žako seděl držel kostičku a oždibával.Ona má ještě dva pity a ty seděli u klece a žebrali.Papouch na ně spustil "fuj je to,běž na místo,co to jééé" fakt jsem brečela smíchy když ho ty dva poslechli a smutně leželi na pelechu smajlíksmajlíksmajlík

Tak to je parádní :D Žakouška chci taky, ale momentálně není ani prostor, ani finance.. Pokud to jednou vyjde, tak to u mě bude jako v minizoo smajlík Akorát musím najít toho milionáře :-)), protože nevím, jak ty svoje vysněné zvířecí děti uživím - koně, psi, kočky, leguán, papouch, potkyši... atd :-))

3.11.2010 10:18
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Tak to je parádní :D Žakouška chci taky, ale momentálně není ani prostor, ani finance.. Pokud to jednou vyjde, tak to u mě bude jako v minizoo smajlík Akorát musím najít toho milionáře :-)), protože nevím, jak ty svoje vysněné zvířecí děti uživím - koně, psi, kočky, leguán, papouch, potkyši... atd :-))

No to teda budeš muset :-).Já spíš nemám ten prostor.Žako potřebuje dost velkou klec a tu už nevím kam bych dala.Mě stačej psi,koní se "bojím".Jsou na mě už moc velký.Jenže za pár let až budou tohle důchodci tak budu potřebovat dalšího psa na cvičák tak tu budu mít tři,ještě že jsou malý a skladný :-)).

3.11.2010 10:20
tancoska

XXX.XXX.64.4

To říkám furt že jsou skladný smajlík

3.11.2010 10:22
tancoska

XXX.XXX.64.4

A i ten třetí až jednou bude se k nim určitě namačká :-))

3.11.2010 10:24
czizecka

XXX.XXX.106.200

tancoska napsal(a):

Jsou krásný, jsem na zlatou ulítlá snad mi to na jaře vyjde

3.11.2010 12:36
burunduk

XXX.XXX.98.177

tancoska napsal(a):

Tvar Ozzí hlavy mě fascinuje.

3.11.2010 12:47
lucietka

XXX.XXX.40.146

že vám není líto je budit tím foťákem :-):-) jsou bombastický :-)

3.11.2010 16:32
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
No to teda budeš muset :-).Já spíš nemám ten prostor.Žako potřebuje dost velkou klec a tu už nevím kam bych dala.Mě stačej psi,koní se "bojím".Jsou na mě už moc velký.Jenže za pár let až budou tohle důchodci tak budu potřebovat dalšího psa na cvičák tak tu budu mít tři,ještě že jsou malý a skladný :-)).

Tak my ve 2+kk už toho prostoru taky moc nemáme :) Koně jsou úžasní, už odmalička mě fascinovali.
Ta naše příšera je taky skladná, nejlepší je, když mi zalehne hlavu - zastřelit :)
Jinak fotečky super :)

3.11.2010 20:25
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
Tvar Ozzí hlavy mě fascinuje.

Můžu se zeptat co tě fascinuje?Možná tím že ho denně vidím tak mě nic nenapadá,fakt netuším.Jinak díky mému umění fotit vypadá taky jinak než ve skutečnosti :-):-)).A zrovna na tom křesle má tu hlavu divně vyfocenou,vypadá jakoby měl úzkej čumák.No profifotograf ze mě fakt nebude :-)

3.11.2010 20:26
tancoska

XXX.XXX.64.4

czizecka napsal(a):
Jsou krásný, jsem na zlatou ulítlá snad mi to na jaře vyjde

Držim palce aby vyšlo :-),povahově jsou úžasný.

3.11.2010 20:29
tancoska

XXX.XXX.64.4

lucietka napsal(a):
že vám není líto je budit tím foťákem :-):-) jsou bombastický :-)

To mě na tom štve nejvíc,oni spí a jakmile slyší zabzučet foťák tak hned čučí :-)).Dokonce jsem chodila do koupelny otvírat foťák aby je to nevzbudilo ale stačí jedno vyfocení a očička byly jak baterky :-)).

3.11.2010 20:32
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Tak my ve 2+kk už toho prostoru taky moc nemáme :) Koně jsou úžasní, už odmalička mě fascinovali.
Ta naše příšera je taky skladná, nejlepší je, když mi zalehne hlavu - zastřelit :)
Jinak fotečky super :)

Hele ale buchtina mi to taky dělá,buď se mi stočí kolem hlavy protože ví že cecíky na ksichtu fakt nemusím nebo se mi zavrtá do podpaždí :-)).Ale to jen na gauči,do postele mi psi nesmí.Jsem v tomhle neůstupná.Ale pesani maj celou noc velikánskej gauč jen pro sebe.A občas se jim povede jít spát k dětem,tam samozřejmě chrní na posteli.A ráno když tam vlezu tak stihnou skočit dolů a koukaj jako že nic,že celou noc hlídali děti smajlík

3.11.2010 20:47
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Hele ale buchtina mi to taky dělá,buď se mi stočí kolem hlavy protože ví že cecíky na ksichtu fakt nemusím nebo se mi zavrtá do podpaždí :-)).Ale to jen na gauči,do postele mi psi nesmí.Jsem v tomhle neůstupná.Ale pesani maj celou noc velikánskej gauč jen pro sebe.A občas se jim povede jít spát k dětem,tam samozřejmě chrní na posteli.A ráno když tam vlezu tak stihnou skočit dolů a koukaj jako že nic,že celou noc hlídali děti smajlík

U nás jork spí v posteli a bulina v pelíšku, do postele může až k ránu. Přítel vstává o hodinu dřív, tak většinou skočí ke mně, má celou půlku postele, ale ona si lehne tak, že se nemůžu ani hnout. A ráno nemám náladu na to, abych jí pořád odstrkovala, takže jí nechám. Protože jí odstrčím a za 3 minuty jsem znova zalehnutá, takže to nemá cenu.

3.11.2010 21:00
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
U nás jork spí v posteli a bulina v pelíšku, do postele může až k ránu. Přítel vstává o hodinu dřív, tak většinou skočí ke mně, má celou půlku postele, ale ona si lehne tak, že se nemůžu ani hnout. A ráno nemám náladu na to, abych jí pořád odstrkovala, takže jí nechám. Protože jí odstrčím a za 3 minuty jsem znova zalehnutá, takže to nemá cenu.

Já jsem dřív taky neměla nic proti,manžel dělá 24h směny tak je jeho půlka volná.Ozzy na ní spával a dokonce věděl že páníček doma=spaní na gauči.Ale jakmile věděl že je v práci tak po posledním venčení hup na postel.Mám přez ní deku,neležej přímo v peřinách.Pak přišla čuba,ta taky spávala v posteli jenže to je stejná utiskovatelka jako ta tvoje.Ležela na mě namačkaná a utiskovala mě.Jenže ona není jako Ozzy,i když byl manžel doma tak chtěla do postele.Různě tajně se ho snažila přeskočit a manža byl nasranej.Tak jsem si řekla dobrá,nebudou v noci spát v posteli vůbec aby neměli chaos v hlavě.Ale přez den tam můžou spát,to mu nevadí.No jo sobeček chce mít svojí postel jen pro sebe a ne se mačkat :-| :-))

3.11.2010 22:15
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Já jsem dřív taky neměla nic proti,manžel dělá 24h směny tak je jeho půlka volná.Ozzy na ní spával a dokonce věděl že páníček doma=spaní na gauči.Ale jakmile věděl že je v práci tak po posledním venčení hup na postel.Mám přez ní deku,neležej přímo v peřinách.Pak přišla čuba,ta taky spávala v posteli jenže to je stejná utiskovatelka jako ta tvoje.Ležela na mě namačkaná a utiskovala mě.Jenže ona není jako Ozzy,i když byl manžel doma tak chtěla do postele.Různě tajně se ho snažila přeskočit a manža byl nasranej.Tak jsem si řekla dobrá,nebudou v noci spát v posteli vůbec aby neměli chaos v hlavě.Ale přez den tam můžou spát,to mu nevadí.No jo sobeček chce mít svojí postel jen pro sebe a ne se mačkat :-| :-))

Už mě nebaví psát bulina a jork, takže Casi a Bady :)
Casi si občas v noci vleze nepozorovaně do postele (většinou přes přítele, mě vzbudí, tak maže zpátky na pelech), takže s jedný strany nalepenej Bady, z druhý Casi, většinou v domnění, že je to přítel, ten se pak kolikrát taky přidá, takže spaní opravdu na jedničku. Vždycky se těším, až půjdu k zubaři:-)) To spím u našich, protože chodím většinou ráno a odsud to mám 2 minutky. Se mnou spí Bady a Casi (vyhozená ode mě) na truc okupuje postel bráchovi:-)) Takže já se vyspím do růžovoučka - nikdo se nelepí, nezalehne mě, neleze mi na mojí část postele - prostě paráda :)
No a deku máme taky, ale celkem zbytečně, protože jí Cas vždycky zvalchuje tak, že je tam opravdu na nic.

4.11.2010 17:29
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Už mě nebaví psát bulina a jork, takže Casi a Bady :)
Casi si občas v noci vleze nepozorovaně do postele (většinou přes přítele, mě vzbudí, tak maže zpátky na pelech), takže s jedný strany nalepenej Bady, z druhý Casi, většinou v domnění, že je to přítel, ten se pak kolikrát taky přidá, takže spaní opravdu na jedničku. Vždycky se těším, až půjdu k zubaři:-)) To spím u našich, protože chodím většinou ráno a odsud to mám 2 minutky. Se mnou spí Bady a Casi (vyhozená ode mě) na truc okupuje postel bráchovi:-)) Takže já se vyspím do růžovoučka - nikdo se nelepí, nezalehne mě, neleze mi na mojí část postele - prostě paráda :)
No a deku máme taky, ale celkem zbytečně, protože jí Cas vždycky zvalchuje tak, že je tam opravdu na nic.

Tak to bych kvůli vyspání do růžova chodila často k zubaři smajlík.Já mám taky ráda pohodlí na spaní a mě vadila spíš čuba,ta je jak lepidlo.Ozzy ne,ten si lehne na druhou stranu,asi je po mě :-))

5.11.2010 19:25
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Tak to bych kvůli vyspání do růžova chodila často k zubaři smajlík.Já mám taky ráda pohodlí na spaní a mě vadila spíš čuba,ta je jak lepidlo.Ozzy ne,ten si lehne na druhou stranu,asi je po mě :-))

No právě, Casi je jak klíště. U zubaře jsem byla dneska, ale nevyspala jsem se smajlík Casi se pořád dobejvala do postele a bady v noci hodil šavli a ve 4 ráno jsem s nima musela ven... Zabít... do hlavičky :)

5.11.2010 20:46
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
No právě, Casi je jak klíště. U zubaře jsem byla dneska, ale nevyspala jsem se smajlík Casi se pořád dobejvala do postele a bady v noci hodil šavli a ve 4 ráno jsem s nima musela ven... Zabít... do hlavičky :)

No mělas veselo.I když šavle je lepší než kakač :-)).Já mám zas hystorku s průjmem.Nevím jestli jsem to už tady někde psala.Itaka byla ještě štěně,tak 4-6 měsíců a na noc spala v kleci zavřená.Nějak pofňukávala tak jsem jí řekla ať chrápe.Jenže to fňukání mělo svůj význam.Nejspíš někde něco sežrala a potřebovala.Pak jen ve tmě slyším prrrrrrdddd a v tu chvíli smrad.Tak takhle rychle jsem snad z postele nevylítla ani kvůli dětem.Tak Itu rychle pustit z klece aby v tom neťapala,otevřela jsem okno abych nepadla smradem.Vyndala jsem jednu deku co nebyla posraná a hodila jí přez parapet.Jenže v dece byl schovanej jeden tuhej bobek kterej vyšel asi jako první.A jak to hodím přez parapet tak slyším plesk smajlík.No můžu ti říct že jsem ztuhla.Tak jsem vzala baterku a svítím na parapet pod náma ale nic jsem neviděla.Bydlím v 7.p ale do 5.p jsem už neviděla.Takže já letěla s Itou ven a manžel čistil klec.Ráno jsem šla do práce tak jsem nechala vzkaz mámě "Mami,koukni k Langům na parapet jestli na něm není naše hovno" smajlík.Máma mi volala asi v osm hodin že se koukla a hovno tam je.K večeru jsem šla s hadrem k Langům s hadrem v ruce a snad v životě mi nebylo tak trapně smajlík.

5.11.2010 20:52
joli

XXX.XXX.184.83

smajlíksmajlík no tak to je paráda :D Nám se tedy nic takového nestalo, naštěstí:) Ale asi si dovedu představit, jak Vám bylo smajlík

5.11.2010 20:52
tancoska

XXX.XXX.64.4

Jinak já měla taky dost náročnej den,ve 4:20 budíček do práce.Odpo z práce domů pro psy,venčení bylo spojený s vyzvednutím dětí ze školy a školky.Pak předání dětí manželovi a šla jsem do druhý práce.Od tamtud jsem hnala domů,zkontrolovala tašku do školy,připravila si batoh na zítra na cvičák.Mám s Ozzym zkoušky.Pak vzala psy protože jsme měli randíčko s Ozzyho synovcem.Ještě se k nám přidal jeden stafík,takže tři psi a jedna fena.Dvě hodiny spolu šíleli.Doma jsem byla po sedmý a to jsem si poprvý sedla ke kafi.Pak jsem vezla manžela na oslavu,ten mi bude někdy v noci volat abych ho vyzvedla a ráno v 5:45 vstávám na cvičák.Tak nám držte palce,snad zkoušku uděláme.I když teď prší tak nevím nevím smajlík

5.11.2010 20:56
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
smajlíksmajlík no tak to je paráda :D Nám se tedy nic takového nestalo, naštěstí:) Ale asi si dovedu představit, jak Vám bylo smajlík

Hele fakt jsem nevěděla jak jim to říct.A to ještě ten večer u nás byla moje ségra takže než jsem k nim šla tak ségra i máma řvaly smíchy a chtěli jít na chodbu si to poslechnout až budu sousedům vysvětlovat že normálně od nás z okna hovna nelítaj smajlík Ale je fakt že dneska se tomu tlemíme.Ale sousedy jsem se snažila několik dnů nepotkat,hned jsem cejtila jak mi rudne ksicht.No trapas :-)

6.11.2010 18:28
joli

XXX.XXX.184.83

No u nás je taky pěkně hnusně, celej den dřepíme doma :-(

To se nedívím, já jsem se tlemila, jenom jsem to četla, být u toho, tak asi brečím smíchy smajlík

6.11.2010 19:09
jafar

XXX.XXX.144.221

6.11.2010 19:10
joli

XXX.XXX.184.83

Ježiš to je krásný! A ten dogouš! No nádhera :-)

6.11.2010 19:12
tancoska

XXX.XXX.64.4

jafar napsal(a):
Korynka a její smečka

Jééé dogína :-),já je miluju.Jsou nádherný a můj celoživotní sen.

6.11.2010 19:14
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak dneska Ozzy složil zkoušku ZM,už čtvrtá v pořadí.Tak příští rok ještě dvě a máme pracovního klubovýho šampiona :-)

6.11.2010 20:32
joli

XXX.XXX.184.83

Super, gratulujem :)

6.11.2010 20:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

Děkuju :-)

14.11.2010 19:26
joli

XXX.XXX.184.83

Posouvám a přidávám fotečku z dneška - tady vypadá opravdu jak beranidlo :)
Dnešní krásné počasí jsme využili ke dlouhé procházce a teď ani nevím, že mám doma nějaké psy :)

15.11.2010 10:01
astlolita

XXX.XXX.64.182

joli napsal(a):
Posouvám a přidávám fotečku z dneška - tady vypadá opravdu jak beranidlo :)
Dnešní krásné počasí jsme využili ke dlouhé procházce a teď ani nevím, že mám doma nějaké psy :)

Téda ta má tu hlavičku nádhernou smajlík Plánujete nějakou výstavu? Je fakt povedená :-)

15.11.2010 18:53
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):
Téda ta má tu hlavičku nádhernou smajlík Plánujete nějakou výstavu? Je fakt povedená :-)

Hlavičku má, myslím, obstojnou :-). Výstavu plánujeme, ale víme, jak plány dopadaj :-)) Ale doufám, že někam určitě vyrazíme. Chtěla bych v únoru do Brna a kdyby to nevyšlo, tak v dubnu do Budějek.. Ostatní možnosti musím teprv najít :)

15.11.2010 20:52
astlolita

XXX.XXX.200.174

joli napsal(a):
Hlavičku má, myslím, obstojnou :-). Výstavu plánujeme, ale víme, jak plány dopadaj :-)) Ale doufám, že někam určitě vyrazíme. Chtěla bych v únoru do Brna a kdyby to nevyšlo, tak v dubnu do Budějek.. Ostatní možnosti musím teprv najít :)

No tak držíme palce a v Brně se minimálně mineme :-) Jedem taky. Asi i do Olomouce v lednu

16.11.2010 08:45
joli

XXX.XXX.184.83

Děkujem :) Snad se někde objevíme. Taky budeme držet palce :)

16.11.2010 12:11
matušková

XXX.XXX.19.251

Tak naše Vendulka nemá dodnes PP,chybí pár zubú,na zbytek asi marně čekáme,je připravená na OVVR,jestli nám dovolí účast.když není retrívr....Venda je staffbull.je skvělá na práci,méně na kontakty-začala napadat naše psy.smajlík

16.11.2010 12:46
matušková

XXX.XXX.19.251

ještě Venda v půl roce pěkně visí na rukávu pro puppy,co je lépe ZM pro malá plemena nebo lovecký výcvik-,? Krásně nese kachnu,plave,chůze u nohy dotrénujeme -jsme jojo.NELITUJI i když zůstane bez PP a všem solidním chovatelům staffbulů jen to N EJ....... do chovua výstav.Škoda padla jsem na nesolida,ale to je všude ,smajlíktak to beru,nic jiného mi nezbývá....

16.11.2010 16:22
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Děkujem :) Snad se někde objevíme. Taky budeme držet palce :)

Tak to držím palce aby se vám zadařilo.Já příští rok nějak výstavy neplánuju,musíme ještě složit min. 2 zkoušky a když se zadaří tak budem mít klub.prac.šampiona.Ale tak dvě tři výstavy pojedu,pro radost a na pokec s chovatelkama :-).

16.11.2010 16:23
tancoska

XXX.XXX.64.4

matušková napsal(a):
ještě Venda v půl roce pěkně visí na rukávu pro puppy,co je lépe ZM pro malá plemena nebo lovecký výcvik-,? Krásně nese kachnu,plave,chůze u nohy dotrénujeme -jsme jojo.NELITUJI i když zůstane bez PP a všem solidním chovatelům staffbulů jen to N EJ....... do chovua výstav.Škoda padla jsem na nesolida,ale to je všude ,smajlíktak to beru,nic jiného mi nezbývá....

Tak já loveckýmu výcviku neholduju ale ZMMP tak tam obrana není.Je tam poslušnost,stopa a rozlišovačky.

16.11.2010 16:26
tancoska

XXX.XXX.64.4

Ozzy a jeho zamilovaná činost-obrana :-)

16.11.2010 16:29
tancoska

XXX.XXX.64.4

A jedna z poslušnosti-chůze u nohy.

broo

16.11.2010 16:46
broo

XXX.XXX.87.6

matušková napsal(a):
Tak naše Vendulka nemá dodnes PP,chybí pár zubú,na zbytek asi marně čekáme,je připravená na OVVR,jestli nám dovolí účast.když není retrívr....Venda je staffbull.je skvělá na práci,méně na kontakty-začala napadat naše psy.smajlík

Na lovecké zkoušky s malou nemůžete - nemá PP. S napadáním pozor, musíte ji brát mezi psy - cizí, kamkoliv aby se pořádně socializovala. Jakmile uvidíte, že cokoliv chystá, tak zavolat , když už napadne, tak tvrdě a rázně zakročit a poslat zase mezi psy a chválit, pokud se chová dobře.
Stafbulíci jsou dominy, ale většinou jdou kráísně usměrnit, pokud se s nimi pracuje od malinkata.

17.11.2010 10:04
matušková

XXX.XXX.19.251

Tak PP PK vystavila ,ale chovatelka nezaslala,slíbila,ale nic....Chůze u nohy ....máme 6měsícú,tak to jse pár m a p ak skáčeme jako gumídek a škubeme rukáv...dopilujeme

17.11.2010 10:07
matušková

XXX.XXX.19.251

napadá jen 2 u nás starou a nemocnou,co nehárá,jinak cizím ok.smajlík

17.11.2010 11:37
matušková

XXX.XXX.19.251

Také Vaši staffbulíci mluví?naše Wenda stále na domluvyTakže stále pozitivně naložená, odvetuje hm a mh,jako by chtěla vše odkvývat,nikdy ne zápor ,mmm ne ne.Vrátili jsme se od rybníka,našla slušně jetou kachnu z honu před měsícem a donesla,nechtěla jsem zradit,přijala jsem hnus aport ajdeme obě koupat.Tolerka také našla,smrkla a odešla.Pěkně smrdíme obě...tolerka si zachovala glanc.:-)):-)):-)):-))

17.11.2010 19:32
joli

XXX.XXX.184.83

Tak si zvykáme na náhubek. Cas se to vůbec nelíbí, ale je statečná :) Zvládla skoro celou cestu (cca 2, 5 km) jít se vzpřímenou hlavou :-)

Jinak mumlá a povídá si taky často. Ale spíš odmlouvá, než souhlasí :)

20.11.2010 20:45
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Tak si zvykáme na náhubek. Cas se to vůbec nelíbí, ale je statečná :) Zvládla skoro celou cestu (cca 2, 5 km) jít se vzpřímenou hlavou :-)

Jinak mumlá a povídá si taky často. Ale spíš odmlouvá, než souhlasí :)

Já teda nevím ale čuba ta si zvykla na košík taky rychle,jen milost pán Oz dělá ještě někdy dneska hroznou chudinku když dostane košík.Jemu nevadí ale dělá divadlo jako by byl tejranej.Na cvičáku ale snad ani neví že ho má na papule :-)).

20.11.2010 20:47
tancoska

XXX.XXX.64.4

20.11.2010 21:53
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

tancoska napsal(a):
fotky z dnešní procházky

Nádherná fotka a ještě hezčí pesani :)

21.11.2010 11:24
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Já teda nevím ale čuba ta si zvykla na košík taky rychle,jen milost pán Oz dělá ještě někdy dneska hroznou chudinku když dostane košík.Jemu nevadí ale dělá divadlo jako by byl tejranej.Na cvičáku ale snad ani neví že ho má na papule :-)).

To Casi, i přes to, že má takhle lehoučkej náhubek, se taky tváří týraně :)

Pesani hezky pózujou :) To občas vyfotit ty naše, je docela umění :-)) Kort na společné foto :)

A tady fotečka, jak šetříme místem na sedačce :)

22.11.2010 17:29
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
To Casi, i přes to, že má takhle lehoučkej náhubek, se taky tváří týraně :)

Pesani hezky pózujou :) To občas vyfotit ty naše, je docela umění :-)) Kort na společné foto :)

A tady fotečka, jak šetříme místem na sedačce :)

Tak fotky který jsou ještě k použití jsou jen ty kde je nějak našteluju.V pohybu jim většinou fotím jen zadky a nebo mám čmouhy :-)).A teda trojčička čeká na založení :-)

23.11.2010 19:37
astlolita

XXX.XXX.200.174

23.11.2010 19:46
joli

XXX.XXX.184.83

Tak to mi přijde dost hrozný!! Jako kdyby byl napíchanej steroidama. Fuj

23.11.2010 19:49
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Tak fotky který jsou ještě k použití jsou jen ty kde je nějak našteluju.V pohybu jim většinou fotím jen zadky a nebo mám čmouhy :-)).A teda trojčička čeká na založení :-)

Jo jo, to znám :)
Dobrá, zakládám třetí :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík