bez PP=pudl?
Né,tohle nemá cenu-máte pravdu PP není záruka zdraví -ale když už je nějaký řízený chov,kde jsou k uchovnění povinné vyšetření luxace, tak je jen na každém cosi zjistí a jak zvýší pravděpodobnost zdraví ...
Pudl za 2000,- nemusí vypadat jako pudl,nemusí mít povahu jako pudl, a nemusí být zdravý....anebo tohle všechno mít může...
dines
napsal(a):
Nechce být-když se podívám za kolik se teď prodávají některé vrhy králováků
Pro nic není odbyt a lidi se snaží prodat kolikrát za každou cenu...
Nerozumím ... "nechce být" - ?? .. zřejmě neCHTE být ..nevím.
Myslíte, že by fakt někdo prodal papírovýho pudla trpasličího za dvojku? Ty jo. Tak to je "palba" ...
Jak se pohybovaly ceny pp pudlíčků dřív? (třeba před pěti lety)
burunduk
napsal(a):
Nerozumím ... "nechce být" - ?? .. zřejmě neCHTE být ..nevím.
Myslíte, že by fakt někdo prodal papírovýho pudla trpasličího za dvojku? Ty jo. Tak to je "palba" ...
Jak se pohybovaly ceny pp pudlíčků dřív? (třeba před pěti lety)
Omlouvám se, mělo tam opravdu být "Nechte být"...
Co se králováků týče,poslední rok není vyjímkou inzerát na štěně s PP za 5000,- .
Samozřejmě se zároveň prodávají z jiné CHS za 20.000,- ....je to o štěstí asi? No,spíš to bude o spojení, vyhlášenosti CHS, kvalitě, ale to štěstí tam taky trochu bude...
Tak já to nepsala kvůli tomu aby se tu rozvinula diskuze na Pp a bez pp, ale kvůli tomu, jestli to není škoda pořizovat si něco za 2000 z čeho může vyrůst bůhvíco,,, Já mám fenu NO s PP a mám jí třeba za 4500 protože už byla větší a chovatel se potřeboval zbavit štěňat bylo jim přes 4 měsíce. No bez PP jsem viděla že prodávaj za 3000. Tak jestli to není kravina pořizovat si skoropudla za 2000 když můžete přišetřit a pořídit si opravdového pudlíka??
Tady mají nakrytou hnědou trpaslici...znám štěňata z předchozích dvou vrhů...jsou temperamentní a dobují na výstavách. http://bar-bar-pudl.webnode.cz/
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.