Dobrý deň asi pred pol rokom sme si zadovážili mladého psíka fr. buldočka pri kúpe mal vek cca 4 mesiace je to pes. To znamená, že teraz má asi 10 mesiacov. Mal by som otázku pre skúsených chovateľov tohto plemena. Nemôžem sa zbaviť pocitu, že psík nieje celkom čistokrvný a že jeho predkovia boli krýženci z boxerom počul som že sa to dosť často vyskytuje neviem však čo je na tom pravdy. Toto podozrenie mám preto lebo sa mi zdá že psík je príliš vysoký a celkovo mohutný. Teraz ho trochu popíšem a pridám fotku. Psík má výšku v kohútiku cca 35 cm a výhu 16 kg. Ďakujem za každý slušný a vecný príspevok k mojej otázke.
A je to pes s PP? Pokud není, tak samozřejmě nemůžete čekat, že bude zcela odpovídat standardu. (na druhou stranu i pes s PP nemusí standardu odpovídat).
http://www.celysvet.cz/francouzsky-buldocek.php - tady je o něm něco napsáno, váha, výška atd.
Snad Vám napíše nějaký člověk, který je chová a vyzná se v nich. Já se orientuji na jiné rasy, takže nemohu sloužit.
Ahoj, sice nejsem žádnej chovatel buldočků, ale jednoho jsem doma měla a hned, jak jsem se koukla na vaší fotku, ještě před tím, než jsem si přečetla text mě napadlo, že to asi nebude čistokrevný buldoček, zdá se mi takový protáhlý nohatý. A s čím je přikřížený to už můžete jen hádat.
kaliiv
napsal(a):
Je krasny mam taky frbulka doma podobne postavy..Francousky buldocek ma 2 typy kratky a zavality nebo vyssi a delsi..ten nas ma 10 mesicu a ma asi 15 kilo a v kouhotku ma taky tak jako vy...
Fr. buldoček nemá žádné dva typy...
Pro zadavatele. Mám dojem, že nebude křížený s boxerem jak se obáváte. je jen mírně přerostlý, ale stále typický. Na to, že je bez PP vypadá dobře. Spousta buldočků i s PP přesáhne svou váhu.
Předpokládám, že za uplynulé 2 roky zadavatel už problém "čistokrevnosti" vyřešil .
Na stránkách www.frbul.cz by mu tehdy určitě taky poradili.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.