aira
napsal(a):
tam nejde moc o pejsky, že?
No nechci zde rozpoutat zbytečné vášně...je pravda, že to tak zatím nevypadá, ale to je logicky tím, že ke vzniku těch stránek nás tato záležitost inspirovala...budu se tam snažit dát toho co nejdřív aspoň o trochu více, ať to nevypadá jako reklama či antireklama RD. To není celkový záměr těch stránek....měla by se tam probírat i jiná ožehavá témata a určitě se nebudeme bránit zveřejňovat názory ostatních...jen diskuze tam teda nebude, protože z toho nechci ....no...:-)
chvd
napsal(a):
No nechci zde rozpoutat zbytečné vášně...je pravda, že to tak zatím nevypadá, ale to je logicky tím, že ke vzniku těch stránek nás tato záležitost inspirovala...budu se tam snažit dát toho co nejdřív aspoň o trochu více, ať to nevypadá jako reklama či antireklama RD. To není celkový záměr těch stránek....měla by se tam probírat i jiná ožehavá témata a určitě se nebudeme bránit zveřejňovat názory ostatních...jen diskuze tam teda nebude, protože z toho nechci ....no...:-)
Posouvám, ať nám RD nezapadne.
dvd
napsal(a):
Posouvám, ať nám RD nezapadne.
A máme nějaké nové článečky, třeba tento
http://www.pejskarina.unas.cz /rudolf-desensky-psycholog- psu-z-medii-02.html
chvd
napsal(a):
A máme nějaké nové článečky, třeba tento
http://www.pejskarina.unas.cz /rudolf-desensky-psycholog- psu-z-medii-02.html
Promiň ale proč to sem pořád dáváš a upozorňuješ na to?? Chápu že jsi to sem napsal jednou ale to snad stačí ne?? Toho koho to zajímá ty stránky bude navštěvovat pravidelně a sám uvidí kdy je tam nějaký nový článek...
luucka
napsal(a):
Promiň ale proč to sem pořád dáváš a upozorňuješ na to?? Chápu že jsi to sem napsal jednou ale to snad stačí ne?? Toho koho to zajímá ty stránky bude navštěvovat pravidelně a sám uvidí kdy je tam nějaký nový článek...
To je součást mého servisu, bezplatné upozorňování na nové články. Myslím, že tím nikoho nenutím je číst ani číst tohle forum.
Je má odpověď dostačující?
chvd
napsal(a):
To je součást mého servisu, bezplatné upozorňování na nové články. Myslím, že tím nikoho nenutím je číst ani číst tohle forum.
Je má odpověď dostačující?
Mě se prostě příčí udělat si z diskuze o psech bezplatnou reklamu....A psát sem o každém novém článku... Ale ty to evidentně bereš jinak....
Dobře...Máme každý jiný názor...Myslím že je zbytečné toho druhého přesvědčovat o opaku...A dále o tom diskutovat!!
luucka
napsal(a):
Mě se prostě příčí udělat si z diskuze o psech bezplatnou reklamu....A psát sem o každém novém článku... Ale ty to evidentně bereš jinak....
Dobře...Máme každý jiný názor...Myslím že je zbytečné toho druhého přesvědčovat o opaku...A dále o tom diskutovat!!
Promiň, ale ještě musím vyjádřit nesouhlas, nejde o reklamu, maximálně o propagaci. S těma stránkama je maximálně práce, nějaký finanční efekt tam myslím moc nehrozí....
cernoknezník

smska
napsal(a):
Takže třeba reklamní propagátor dělá co? to nesouvisí s komercí?
No to by mi tedy zajímalo, co dělá reklamní propagátor. To je fce v nějaké nadnárodní společnosti blbě přeložená do češtiny, ne? Myslím, že rozdíl mezi reklamou a propagací chvd docela vystihnul ...
smska
napsal(a):
Reklamního propagátora si většinou najímají firmy- stará se o propagaci firmy jak na trhu, tak z reklamní stránky. Informuje veřejnost prostřednictvím internetu i různých pořádaných akcí.
Sice to na faunu nepatří, zvířátek se to fakt netýká. Ale musím: "stará se o propagaci firmy jak na trhu, tak z reklamní stránky" ??????To je asi doslovný překlad, ptž ta věta zní stejně hrozně jako "reklamní propagátor"
Já lidi, kteří mají ve firmě na starost reklamu firmy nazývám (vedoucí) pracovník marketingu?
Neber to prosím, jako že do tebe rýpu, to ne! Mně jen to spojení slov přijde nesmyslný. Třeba jako kdyby se říkalo ledničce "chladící chladnička".
Opravdu jsou lidi s takovou šíleností na vizitce?
chvd
napsal(a):
http://www.pejskarina.unas.cz/uvod.html
takk tato stranka je super klobuk dolu, chvd toto je vazne krytika na spravnom mieste, pan desny desensky kuzelnik a hlavne oblbovac to teraz dostal na plnej ciare, som zvedavy co na to povie, urcite bude okolo seba kusar jak ratlik ale bohuzial ludom niekto oci otvorit musel, neni vsetko zlato co sa blisti, chvd este raz gratulujem je to stranka nad stranky, treba ju dalej propagovat a rozsirovat medzi poriadnych kynologov, jakmile sa desny kuzelnik desensky ozve daj vediet z pozdravom on marek
cernokneznik
napsal(a):
Sice to na faunu nepatří, zvířátek se to fakt netýká. Ale musím: "stará se o propagaci firmy jak na trhu, tak z reklamní stránky" ??????To je asi doslovný překlad, ptž ta věta zní stejně hrozně jako "reklamní propagátor"
Já lidi, kteří mají ve firmě na starost reklamu firmy nazývám (vedoucí) pracovník marketingu?
Neber to prosím, jako že do tebe rýpu, to ne! Mně jen to spojení slov přijde nesmyslný. Třeba jako kdyby se říkalo ledničce "chladící chladnička".
Opravdu jsou lidi s takovou šíleností na vizitce?
No tak a jsem chytřejší, již vím, co takový člověk dělá, takových kádrů však bude asi hodně málo, ani fulltext od Seznamu ani Google mi žádného nenašel. Asi jsou to lidé patřící do oblasti tzv
Top Secret Marketings and Manegments Cellular Networking Productions System based on Professional Atropic Genuine Accesibillity for Hypertesting and Validity in Advertisings Accesories
jinak to nevidím
chvd
napsal(a):
Nový článeček...
http://www.pejskarina. unas.cz/ifauna-cz- vyvoleni-kynologie.html
chvd
napsal(a):
opět noivý článek
http://www.pejskarina.unas. cz/desensky-tachyony -sarlatanstvi.html
chvd
napsal(a):
opět nový článek
http://www.pejskarina .unas.cz/pitbul-stenata-stene.html
sabina
napsal(a):
chvd, jsi dobrej!!!!Vždycky mě tohle tak šíleně sralo....
Neříkám že s tebou s tím posledním článkem nesouhasím, ale stejně mi to nedá!
Chvd ty máš svoje skušenosti s tímto plemenem?? Vlastnil si ho někdy? Já myslím že ne a psa že si taky nikdy neměl. Že píšeš o tom co jsi slyšel mluvit jiné lidi. A kdyby ti třeba deset milionu lidí napsalo že skákat z okna je bezva zábava budeš o tom psát! A souhlasit s nimi! Možná by bylo dobré dříve než o něčem začneš psát si to ověřit. Mezi to patří např. třeba právě ta návštěva u p. Desenského! Píšeš o někom s kým jsi se nikdy nesekal pouze na zákadě internetu!
luucka
napsal(a):
Chvd ty máš svoje skušenosti s tímto plemenem?? Vlastnil si ho někdy? Já myslím že ne a psa že si taky nikdy neměl. Že píšeš o tom co jsi slyšel mluvit jiné lidi. A kdyby ti třeba deset milionu lidí napsalo že skákat z okna je bezva zábava budeš o tom psát! A souhlasit s nimi! Možná by bylo dobré dříve než o něčem začneš psát si to ověřit. Mezi to patří např. třeba právě ta návštěva u p. Desenského! Píšeš o někom s kým jsi se nikdy nesekal pouze na zákadě internetu!
I kdybych s s ním nikdy nesetkal, nikdy s nim neprotelefonoval mraky peněz, nikdy ho neviděl a znal ho jen z netu, neznamená to, že si na základě toho nemohu udělat obrázek.
Svůj názor na něj jsem rapidně změnil právě na základě toho, co předvedl na netu.
Když se někdo chová jak hovado na netu, nemám potřebu zjišťovat, jestli se tak bude chovat i ve skutečnosti.....
chvd
napsal(a):
I kdybych s s ním nikdy nesetkal, nikdy s nim neprotelefonoval mraky peněz, nikdy ho neviděl a znal ho jen z netu, neznamená to, že si na základě toho nemohu udělat obrázek.
Svůj názor na něj jsem rapidně změnil právě na základě toho, co předvedl na netu.
Když se někdo chová jak hovado na netu, nemám potřebu zjišťovat, jestli se tak bude chovat i ve skutečnosti.....
Nic proti ale ty se také dost často chováš na netu jako hovado !!!
luucka
napsal(a):
Nic proti ale ty se také dost často chováš na netu jako hovado !!!
Aha a proto je správné, že se tak chová i on.....nicméně proklamace "často" je dost mimo, nesouvisí s tím, co se dělo u něj na foru a s tím, co píši o něm...u něj na foru jsem se choval slušně!
Takže došly argumenty?
luucka
napsal(a):
Na tohle jsem Ti vůbec neodpověděl:
Chvd ty máš svoje skušenosti s tímto plemenem?? Vlastnil si ho někdy? Já myslím že ne a psa že si taky nikdy neměl. Že píšeš o tom co jsi slyšel mluvit jiné lidi.
není to podstatné...psal jsem již vedle na foru asi toto...klidně to ber tak, že asi před třemi lety jsem jednoho psa viděl....
O čem svědčí praktické zkušenosti?
Jsou lidé, kterým prošly rukama tisíce psů a většina z nich byla nešťastná........tak k čemu jsou....ano...pokud budu chtít psovi vyoperovat něco ze žaludku, je dobré mít praktické zkušenosti s chirurgií...pokud budu tvrdit, že to umím lépe než Desenský, měl bych mít také praktické zkušenosti.....ale zde je řeč výhradně o teoriích.......praxe na netu jaksi neprobíhá...
klidně to ber tak,že si pletu psa s kočkou :)
chvd
napsal(a):
Aha a proto je správné, že se tak chová i on.....nicméně proklamace "často" je dost mimo, nesouvisí s tím, co se dělo u něj na foru a s tím, co píši o něm...u něj na foru jsem se choval slušně!
Takže došly argumenty?
Nikdo neříká že je správné že se tak chová také on!!! Nechápu jak jsi na tohle přišel!!!
Já si myslím že to spolu souvisí celkem dost! Protože se chováš stejně jak on(dokonce bych řekla že i hůř)
Ó no né konečně si se na nějaké stránce choval slušně??? Kdo by to byl řekl že? Z těch stovky stránek co jsi navštívil.....
Takže došly argumenty?- proč tento jedovatý ,,tón" ???
luucka
napsal(a):
Nikdo neříká že je správné že se tak chová také on!!! Nechápu jak jsi na tohle přišel!!!
Já si myslím že to spolu souvisí celkem dost! Protože se chováš stejně jak on(dokonce bych řekla že i hůř)
Ó no né konečně si se na nějaké stránce choval slušně??? Kdo by to byl řekl že? Z těch stovky stránek co jsi navštívil.....
Jednoduše, bylo to jediné, čím si na mne zareagovala.
Myslíš? mažu někomu jeho práci? Vyhazuji ho odněkud?
Nebývají mé reakce náhodou jen reakcí na jistý typ lidí??:-)))
To jsi schopna nějak doložit nebo jen plácáš páté před deváté?
Jedovatý tón sis domyslela Ty.
Text tón mít nemůže. Já se ptal, jestli Ti došly argumenty a Ty jsi opět ukázala, že již dávno.
luucka
napsal(a):
Můžeš mi prosím vysvětlit, proč se zde pokoušíš nyní řešit mne, když je to forum o nějakým stránkách, popřípadě názorech na ty stránky.
Dokonce ani o RD se zde skoro nediskutuje, tak proč odvracíš pozornost?
chvd
napsal(a):
Můžeš mi prosím vysvětlit, proč se zde pokoušíš nyní řešit mne, když je to forum o nějakým stránkách, popřípadě názorech na ty stránky.
Dokonce ani o RD se zde skoro nediskutuje, tak proč odvracíš pozornost?
Neodvracím pozornost RD byl pouze jako příklad ,navíc myslím že praktické skušenosti se psi by na diskuzi o PSECH chybět neměli. Navíc pokud se někumu snažíš poradit nebo někoho odsoudit!
luucka
napsal(a):
Neodvracím pozornost RD byl pouze jako příklad ,navíc myslím že praktické skušenosti se psi by na diskuzi o PSECH chybět neměli. Navíc pokud se někumu snažíš poradit nebo někoho odsoudit!
Ale odvracíš...možná ne úmyslně...
,navíc myslím že praktické skušenosti se psi by na diskuzi o PSECH chybět neměli.
Asi nejspíš , jak v kterém tématu, ale já do témat typu jak provést nekrotizaci uší či jak odrodit fenu nějak nezasahuji a hodnotit to, jak se někdo chová a jak vidím výsledky jeho činnosti mohu na základě jakýchkoliv svých doměnek.....nikde netvrdím, že jsou jediné správné...na stránkách přímo naopak......
Poradit můžeš dobře na základě znalostí, nikoliv jen na základě praktických zkušeností.....taky Ti dokážu poradit, jak udělat dobrý steak a dělal jsem ho jen párkrát, ale viděl jsem to dělat snad tisíckrát.....a praxe taky nulová....a myslím, že k té dobré radě by mi stačilo i to jen číst...stejně ho nikdy neuděláš dobrý, pokud ho neumíš odhadnout......a to musíš mít v ruce.....to je pk ta praxe...to ano...ale tu potřebuješ, až když ho děláš.....
Odsoudit? A koho odsuzuji?
chvd
napsal(a):
Na tohle jsem Ti vůbec neodpověděl:
Chvd ty máš svoje skušenosti s tímto plemenem?? Vlastnil si ho někdy? Já myslím že ne a psa že si taky nikdy neměl. Že píšeš o tom co jsi slyšel mluvit jiné lidi.
není to podstatné...psal jsem již vedle na foru asi toto...klidně to ber tak, že asi před třemi lety jsem jednoho psa viděl....
O čem svědčí praktické zkušenosti?
Jsou lidé, kterým prošly rukama tisíce psů a většina z nich byla nešťastná........tak k čemu jsou....ano...pokud budu chtít psovi vyoperovat něco ze žaludku, je dobré mít praktické zkušenosti s chirurgií...pokud budu tvrdit, že to umím lépe než Desenský, měl bych mít také praktické zkušenosti.....ale zde je řeč výhradně o teoriích.......praxe na netu jaksi neprobíhá...
klidně to ber tak,že si pletu psa s kočkou :)
Nejvtipnější na těch chvd stránkách je to, že je píše anonym a používá výrazy jako "na konci tohoto článku o člověku jménem Rudolf Desenský jsme již zmiňovali...", "tento fakt v nás vzbuzuje velké pochyby a obavy" nebo "hodláme se stejně jko vždy snažit o maximální objektivitu". S pluralem majestatis se už člověk moc často nesetká.
hrob
napsal(a):
Nejvtipnější na těch chvd stránkách je to, že je píše anonym a používá výrazy jako "na konci tohoto článku o člověku jménem Rudolf Desenský jsme již zmiňovali...", "tento fakt v nás vzbuzuje velké pochyby a obavy" nebo "hodláme se stejně jko vždy snažit o maximální objektivitu". S pluralem majestatis se už člověk moc často nesetká.
No jo, to je zas někdo chytrej.
Škoda, že se za svůj názor tak stydíš, že jsi ani nepoužil/a svůj obvyklý nick.
Pokud jsi to neuvědomuješ, rád Ti to vysvětlím.
Ty stránky sice píši pod nickem chvd, ale jednak je nepíši sám a za další, tím, že jsem je vytvořil, již nejsem až tak anonymní, jsem velice lehce dohledatelný.
Takže za ten obsah jsem zodpovědný.
Ale nechápu, proč to tak rozčiluje individum, které si na to, aby odprezentovalo svůj trochu opoziční názor, musí založit nový nick nebo teda minimálně použít takový, který normálně nepoužívá.
To je fakt dobrý.
chvd
napsal(a):
No jo, to je zas někdo chytrej.
Škoda, že se za svůj názor tak stydíš, že jsi ani nepoužil/a svůj obvyklý nick.
Pokud jsi to neuvědomuješ, rád Ti to vysvětlím.
Ty stránky sice píši pod nickem chvd, ale jednak je nepíši sám a za další, tím, že jsem je vytvořil, již nejsem až tak anonymní, jsem velice lehce dohledatelný.
Takže za ten obsah jsem zodpovědný.
Ale nechápu, proč to tak rozčiluje individum, které si na to, aby odprezentovalo svůj trochu opoziční názor, musí založit nový nick nebo teda minimálně použít takový, který normálně nepoužívá.
To je fakt dobrý.
Vlastně máte pravdu - píšu sem poprvé, tak jsem se nejdřív mohl představit (zatím jsem si iFaunu jen četl). Jmenuju se Jiří Hrobský (odtud ten nick hrob), bydlím v jednom větším českém městě, mám jednoho psa a jedno dítě. Takže ten nick je opravdu nový.
PS: Není ta to tykání ještě brzy?
hrob
napsal(a):
Vlastně máte pravdu - píšu sem poprvé, tak jsem se nejdřív mohl představit (zatím jsem si iFaunu jen četl). Jmenuju se Jiří Hrobský (odtud ten nick hrob), bydlím v jednom větším českém městě, mám jednoho psa a jedno dítě. Takže ten nick je opravdu nový.
PS: Není ta to tykání ještě brzy?
Na tykání rozhodně brzy není.
Jiří Hrobský se jmenuješ leda ve snu, ale vymlouvat Ti to nebudu, tohle tu už jednou bylo, dotyčná si za podobnou myšlenkou stála přesně tak dlouho než pochopila, že vím z jaké IP se přihlašuje, pak toho již nechala.
Takže vážený paní Hrobský, nechte těch legrácek, tohle můžete zkoušet možná na nějaké Vaše vrstevníky, ju?
chvd
napsal(a):
nový kratičký článečeček o českých pitbulících
http://www.pejskarina .unas.cz/je-pitbul-nebezpecny.html
chvd
napsal(a):
nový článeček:
http://www.pejskarina.unas.cz /peter-erbak-web-mystifikace.html
chvd
napsal(a):
nový článeček:
http://www.pejskarina.unas.cz /peter-erbak-web-mystifikace.html
http://www.hafacci.estranky.cz je to nove tak toho tam moc neni ale juknete
chvd
napsal(a):
http://www.pejskarina.unas.cz /artemis-rudolf-desensky- psycholog-psu.html
vřele doporučuji hlavně v tom článku odkazovanou diskuzi s panem Desenským, kde se dozvíte, jak lehce se dá odkopnout člověk, který pro Vás dělá první i poslední.
chvd
napsal(a):
http://www.pejskarina.unas.cz /artemis-rudolf-desensky- psycholog-psu.html
vřele doporučuji hlavně v tom článku odkazovanou diskuzi s panem Desenským, kde se dozvíte, jak lehce se dá odkopnout člověk, který pro Vás dělá první i poslední.
chvd
napsal(a):
zase nový článeček nyní jsme nechali RD na pokoji:-))
http://www.pejskarina.unas.cz /efas-siblova-hana-vrbatky.html
chvd
napsal(a):
Na tykání rozhodně brzy není.
Jiří Hrobský se jmenuješ leda ve snu, ale vymlouvat Ti to nebudu, tohle tu už jednou bylo, dotyčná si za podobnou myšlenkou stála přesně tak dlouho než pochopila, že vím z jaké IP se přihlašuje, pak toho již nechala.
Takže vážený paní Hrobský, nechte těch legrácek, tohle můžete zkoušet možná na nějaké Vaše vrstevníky, ju?
Vaše sebejistota a fantazie mě baví. Proč bych se měl vydávat za někoho jiného? Jako jeden z mála jsem uvedl celé jméno a neschovávám se jen za nick. A k IP adrese - kterou máte na mysli? Tu z domova, práce nebo z notebooku? Nepíšu pokaždé ze stejného místa. Když znáte moji IP, odkud teda píšu teď?
JH
hrob
napsal(a):
Vaše sebejistota a fantazie mě baví. Proč bych se měl vydávat za někoho jiného? Jako jeden z mála jsem uvedl celé jméno a neschovávám se jen za nick. A k IP adrese - kterou máte na mysli? Tu z domova, práce nebo z notebooku? Nepíšu pokaždé ze stejného místa. Když znáte moji IP, odkud teda píšu teď?
JH
A o čem má ten obrázek svědčit, vážený pane?
A Vaše IP? Ale no taaak! Vždyť k té se přece legálně dostat nemohu, takže ji samozřejmě neznám!!!!
chvd
napsal(a):
A o čem má ten obrázek svědčit, vážený pane?
A Vaše IP? Ale no taaak! Vždyť k té se přece legálně dostat nemohu, takže ji samozřejmě neznám!!!!
Neodporujete si trochu?
Nejdřív napíšete:
"Jiří Hrobský se jmenuješ leda ve snu, ale vymlouvat Ti to nebudu, tohle tu už jednou bylo, dotyčná si za podobnou myšlenkou stála přesně tak dlouho než pochopila, že vím z jaké IP se přihlašuje."
A potom najednou:
"A Vaše IP? Ale no taaak! Vždyť k té se přece legálně dostat nemohu, takže ji samozřejmě neznám!!!!"
(Mimochodem - jak jste se teda dostal k IP té dotyčné?)
hrob
napsal(a):
Neodporujete si trochu?
Nejdřív napíšete:
"Jiří Hrobský se jmenuješ leda ve snu, ale vymlouvat Ti to nebudu, tohle tu už jednou bylo, dotyčná si za podobnou myšlenkou stála přesně tak dlouho než pochopila, že vím z jaké IP se přihlašuje."
A potom najednou:
"A Vaše IP? Ale no taaak! Vždyť k té se přece legálně dostat nemohu, takže ji samozřejmě neznám!!!!"
(Mimochodem - jak jste se teda dostal k IP té dotyčné?)
Člověče, kolik Vám je?
Jistě, že si to odporuje.
No pokud nechápete proč, tak je mi Vás líto asi....
Mimochodem, zapomněl jste tam nakopírovat ty smajlíky...ony taky něco vyjadřují, to nejsou fotky mých kamarádů, chápete?
býlý chvd
chvd
napsal(a):
nový článek sestavený z názorů lidiček na internetu :-)
http://www.pejskarina.unas.cz/ desensky-rudolf-nazor-verejnosti-2.html
chvd
napsal(a):
nové články
pan Desenský umí psovi vymazat podvědomí a ovlivnit jeho vzpomínky nebo mu naopak něco vsugerovat...noi zajímavé!!!!
http://www.pejskarina.unas .cz/desensky-saman.html
chvd
napsal(a):
o kouzelnících
http://www.pejskarina.unas.cz/etologie- poradna-psycholog-psu-2.html
chvd
napsal(a):
o kouzelnících
CHVD - proč si na těch svých stránkách neuděláš diskusní fórum? myslím, že by to vypadalo celkem inteligentně, kdybys právě na svých stránkách diskutoval s lidma na různá témata, jako diskutuješ na "mujpes", "ifauna" a ještě donedávna na stránkách RD a dalších. Hodně lidí by to ocenilo dost pozitivně.
Kritizuješ totiž všechna fóra, lidi, kteří Ti oponují, tak si zkus vést na svých stránkách své fórum. hm? myslím, že si uvědomuješ, že to není lehké, proto cíleně fórum nazakládáš...
Jinak velice pěkně by také vypadalo, kdyby pod Tvým článkem bylo vidět Tvé jméno. osobně to beru, že se za své názory stydíš. Když už máš takové názory, jaké máš, štve Tě hodně věcí tak, že o tom děláš své stránky, tak by bylo celkem normální, že se pod své dílo podepišeš.
chvd
napsal(a):
o kouzelnících
O jakých kouzelnicích tu hovoříš?
Třeba o sobě,že podáváš trapný inzeráty na pity za mou osobu?Musím tě zklamat,díky tobě kamarádka prodala dvě krásný mimi americkýho buldoka.Jsem zájemce přesvědčila,že pit je na úplný nic.Provizi z prodeje samozřejmě neočekávej
wera
napsal(a):
CHVD - proč si na těch svých stránkách neuděláš diskusní fórum? myslím, že by to vypadalo celkem inteligentně, kdybys právě na svých stránkách diskutoval s lidma na různá témata, jako diskutuješ na "mujpes", "ifauna" a ještě donedávna na stránkách RD a dalších. Hodně lidí by to ocenilo dost pozitivně.
Kritizuješ totiž všechna fóra, lidi, kteří Ti oponují, tak si zkus vést na svých stránkách své fórum. hm? myslím, že si uvědomuješ, že to není lehké, proto cíleně fórum nazakládáš...
Jinak velice pěkně by také vypadalo, kdyby pod Tvým článkem bylo vidět Tvé jméno. osobně to beru, že se za své názory stydíš. Když už máš takové názory, jaké máš, štve Tě hodně věcí tak, že o tom děláš své stránky, tak by bylo celkem normální, že se pod své dílo podepišeš.
Když už jsme u nových stránek o pejscích, já mám taky jeden odkaz:
http://dog-training.bluehost.cz/cz/
A pro ty, co umějí anglicky, mám diskuzní fórum na vybraná molossoidní plemena psů:
http://bestmolossesring.lforum.net/ topic/ the-best-molosses-ring-rules-23.html
(prosím odstraňte si mezery z odkazů)
chvd
napsal(a):
máme nový článeček:
http://www.pejskarina.unas. cz/netolicky-david-cz- online-webdesign-2.html
wera
napsal(a):
No nejspíš proto, že mé strányk mají sloužit pouze k zveřejnění mých názorů a ne k diskuzi o nich.
Jejda, co jsi to zase vytvořila za myšlenku? :-)
A proč myslíš, že tady nebo na mujpsu jsou diskuze? Protože provozovatel chce přilákat lidi, aby pak mohl vydělávat třeba na inzerci, třeba na eshopu nebo třeba získávat milodary žebrotou.
Já na svých stránkách nevydělávám, mé stránky nejsou komerční a jsou pro lidi, kteří je číst chtějí, které to nějk osloví.
Nevidím důvod a nejsem blázen, abych se v naši zemi dobrovolně podepsal svým jménem pod své stránky.
Jako zdárný příklad, proč to nedělat, Ti uvedu ten, že kdokoliv má odlišný názor třeba od pana Desenského a zveřejní jej na jeho foru, riskuje značnou nelibost, ban či odstranění příspěvku, s který Desenská nesouhlasí. To myslím, že naprosto perfektně vypovídá o tom, jací jsme a jak nejsme ochotni druhému uznat právo na odlišná názor.
Takže dík za podněty, velmi si jich cením, ale diskuze ne a občanská identita také ne...ostatně ta je přece známá, tu již několikráte odhalila paní velkochovatelka Erin, je pravda, že ne vždy jednu a tu samou, ale to nevadí, jinak ona momentálně pracuje na nějakých webových stránkách o mé osobě, takže se určitě v nejbližší době mé identifikace dočkáš:-))
erin
napsal(a):
Třeba o sobě,že podáváš trapný inzeráty na pity za mou osobu?Musím tě zklamat,díky tobě kamarádka prodala dvě krásný mimi americkýho buldoka.Jsem zájemce přesvědčila,že pit je na úplný nic.Provizi z prodeje samozřejmě neočekávej
Autor: erin (Erin) Datum: 13.07.2006
Nyní ukázka toho, jaká je paní chovatelka Erin. Erin a jaká je vlastně Tvá občanská identita. Mě by zajímala, když mě zde obviňuješ z toho, že Ti podávám nějaký trapný inzeráty.
Nevím, jak to myslíš, ale já bych spíše řekl, že někdo podal takový inzerát mi, aspoň dva lidi mi teda psali na mail.
No a nyní k paní chovatelce Erin:
ano i takoví lidé jsou mezi námi a říkají si chovatelka!!!
Přitom jsou ochotni přesvědčovat někoho o tom, že nějaké plemeno psa je na nic!!!! Tak to je paráda. To jsme to teda dopracovali!
hrob
napsal(a):
JH
Tipnu si, že jsi psala z Poličky.
Co ty na to?
chvd
napsal(a):
No nejspíš proto, že mé strányk mají sloužit pouze k zveřejnění mých názorů a ne k diskuzi o nich.
Jejda, co jsi to zase vytvořila za myšlenku? :-)
A proč myslíš, že tady nebo na mujpsu jsou diskuze? Protože provozovatel chce přilákat lidi, aby pak mohl vydělávat třeba na inzerci, třeba na eshopu nebo třeba získávat milodary žebrotou.
Já na svých stránkách nevydělávám, mé stránky nejsou komerční a jsou pro lidi, kteří je číst chtějí, které to nějk osloví.
Nevidím důvod a nejsem blázen, abych se v naši zemi dobrovolně podepsal svým jménem pod své stránky.
Jako zdárný příklad, proč to nedělat, Ti uvedu ten, že kdokoliv má odlišný názor třeba od pana Desenského a zveřejní jej na jeho foru, riskuje značnou nelibost, ban či odstranění příspěvku, s který Desenská nesouhlasí. To myslím, že naprosto perfektně vypovídá o tom, jací jsme a jak nejsme ochotni druhému uznat právo na odlišná názor.
Takže dík za podněty, velmi si jich cením, ale diskuze ne a občanská identita také ne...ostatně ta je přece známá, tu již několikráte odhalila paní velkochovatelka Erin, je pravda, že ne vždy jednu a tu samou, ale to nevadí, jinak ona momentálně pracuje na nějakých webových stránkách o mé osobě, takže se určitě v nejbližší době mé identifikace dočkáš:-))
Nejde mně do hlavy, jak můžeš používat konkrétní jména a příjmení ve svých článcích, psát své názory na netu a bát se reakce na ně. Pokud se někdo rozhodne takto vypovídat, tak by si měl být jistý svých názorů a uvědomit si, jestli si může dovolit takto psát, nebo nikoliv. Podepisováním se jako CHVD mi to nepřipadá, že je to normální chování ve společenských podmínkách, jaké nás obklopují, spíš mně to příjde, že si sám sebou nejsi jistý. Nevím jak je to u jiných a je mi to celkem putna, ale v mých očích Tvé stránky ztrácejí věrohodnost. Toť jen můj názor...
wera
napsal(a):
Nejde mně do hlavy, jak můžeš používat konkrétní jména a příjmení ve svých článcích, psát své názory na netu a bát se reakce na ně. Pokud se někdo rozhodne takto vypovídat, tak by si měl být jistý svých názorů a uvědomit si, jestli si může dovolit takto psát, nebo nikoliv. Podepisováním se jako CHVD mi to nepřipadá, že je to normální chování ve společenských podmínkách, jaké nás obklopují, spíš mně to příjde, že si sám sebou nejsi jistý. Nevím jak je to u jiných a je mi to celkem putna, ale v mých očích Tvé stránky ztrácejí věrohodnost. Toť jen můj názor...
Nejde mně do hlavy, jak můžeš používat konkrétní jména a příjmení ve svých článcích, psát své názory na netu a bát se reakce na ně.
Čeho, že se bojím. Já se jen nemíním bezdůvodně vystavovat hysterii lidí, kteří jednají takto:
http://www.pejskarina.unas.cz /zdenka-strestikova-bigdagda- seznam-cz.html
to jen drobný příklad...
Pokud se někdo rozhodne takto vypovídat, tak by si měl být jistý svých názorů a uvědomit si, jestli si může dovolit takto psát, nebo nikoliv.
A proč bych si to nemohl dovolit? Jak vidíš, tak jsem si to dovoli. Vyjadřuji své názory a stojím si za nimi.
Pro případnou výkonou moc rozhodně nejsem anonymní. Jsem velice snadno identifikovatelný...ale pro lidi s náležitou pravomocí...co na tom stále nechápeš?
Pokud se to někomu nelíbí, necht se ibrátí na patřičná místa.
Nevím jak je to u jiných a je mi to celkem putna, ale v mých očích Tvé stránky ztrácejí věrohodnost. Toť jen můj názor...
To ti samozřejmě nebudu vyvracet, máš na takový pohled právo stejně jako já se nemusím podepisovat svým občanským jménem.
A věř, že bych to udělal rád, ale zbytečně riskovat nebudu...přečti si ty maily na výše uvedeném odkazu...myslíš, že jsem si dovoli je vymyslet, když j tam uvedeno jméno? A právě tzlobu a hysterii takovýhle lidiček nemíním zbytečně v reálu řešit. A to i přesto, že chápu, že jsou ty stránky méně hodnověrné......
Na druhou stranu, pokud někomu přijde, že jsem mu nějak ublížil prostřednictvím těch stránek, může se ozvat...ale jak vidno nikdo nereaguje, nikdo se neozývá.....
chvd
napsal(a):
Autor: erin (Erin) Datum: 13.07.2006
Nyní ukázka toho, jaká je paní chovatelka Erin. Erin a jaká je vlastně Tvá občanská identita. Mě by zajímala, když mě zde obviňuješ z toho, že Ti podávám nějaký trapný inzeráty.
Nevím, jak to myslíš, ale já bych spíše řekl, že někdo podal takový inzerát mi, aspoň dva lidi mi teda psali na mail.
No a nyní k paní chovatelce Erin:
ano i takoví lidé jsou mezi námi a říkají si chovatelka!!!
Přitom jsou ochotni přesvědčovat někoho o tom, že nějaké plemeno psa je na nic!!!! Tak to je paráda. To jsme to teda dopracovali!
Milé bl.. chvd já chovám IW a CHOW CHOW a pokud to nějaký méně inteligentní spoluobčan pochopí jinak,je to jen a pouze jeho problém.Pak takový "méně inteligetní "jedinec podá za mne falešné inzeráty na štěňata pittbulů.Nic proti této rase psů,ale není můj šálek čaje,toť vše milé hloupočké chvd
erin
napsal(a):
Milé bl.. chvd já chovám IW a CHOW CHOW a pokud to nějaký méně inteligentní spoluobčan pochopí jinak,je to jen a pouze jeho problém.Pak takový "méně inteligetní "jedinec podá za mne falešné inzeráty na štěňata pittbulů.Nic proti této rase psů,ale není můj šálek čaje,toť vše milé hloupočké chvd
hele, není ti horko?
nevíš , kdo mi posílá tyhle maily?
umíš mi vysvětlit, jaký inzerát máš na mysli? snad ten, kde je uvedený muj mail?
to si jako myslíš, že tam dám svůj mail a tvůj telefon?
http://www.pejskarina. unas.cz/zdenka-strestikova- bigdagda-seznam-cz.html
chvd
napsal(a):
http://www. pejskarina.unas.cz/etologie- desensky-shrnuti-1.html
velkého psího psychologa
chvd
napsal(a):
http://www.pejskarina.unas.cz/peter-erbak.html
po delší době nový článek...dosti ostrý...věřím, že dotčený s bude hájit a nenechá si to líbit
chvd
napsal(a):
http://www.pejskarina.unas.cz/peter-erbak.html
po delší době nový článek...dosti ostrý...věřím, že dotčený s bude hájit a nenechá si to líbit
DOVOLTE TEDY, ABYCH VÁS DLE SVÉHO NEJLEPŠÍHO SVĚDOMÍ DŮRAZNĚ VAROVAL PŘED NÁVŠTĚVOU TOHOTO SERVERU A HLAVNĚ PŘED MYŠLENKOU, ŽE BYSTE TAM MOHLI ZÍSKAT NĚJAKOU SMYSLUPLNOU RADU. IFAUNA SE STALA INTERNETOVÝM HŘIŠTĚM PRO ODROSTLÉ DĚTI POVAŽUJÍCÍ SE ZA CHOVATELE HRAJÍCÍ SI NA OPRAVDOVÉ CHOVATELE A NEMAJÍCÍ POVĚTŠINOU SEBEMENŠÍ POVĚDOMÍ O TOM, CO TO CHOV ZNAMENÁ
Nechápu co tady chvd tedy delas na ifaune kdyz ostatni varujes pred navstevou tohoto serveru.
krtcice
napsal(a):
DOVOLTE TEDY, ABYCH VÁS DLE SVÉHO NEJLEPŠÍHO SVĚDOMÍ DŮRAZNĚ VAROVAL PŘED NÁVŠTĚVOU TOHOTO SERVERU A HLAVNĚ PŘED MYŠLENKOU, ŽE BYSTE TAM MOHLI ZÍSKAT NĚJAKOU SMYSLUPLNOU RADU. IFAUNA SE STALA INTERNETOVÝM HŘIŠTĚM PRO ODROSTLÉ DĚTI POVAŽUJÍCÍ SE ZA CHOVATELE HRAJÍCÍ SI NA OPRAVDOVÉ CHOVATELE A NEMAJÍCÍ POVĚTŠINOU SEBEMENŠÍ POVĚDOMÍ O TOM, CO TO CHOV ZNAMENÁ
Nechápu co tady chvd tedy delas na ifaune kdyz ostatni varujes pred navstevou tohoto serveru.
Tak si to najdi :-)
již jsem to tu někde psal......polštáři!!!!!
chvd
napsal(a):
Jsou tam nové články:
www.pejskarina.unas.cz/clanky-vsechny.htm