Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.10.2010 11:23
lunzie

XXX.XXX.163.65

ahojky, pořídili jsme se psa na hlídání na firmu, která je od našeho domu vzdálena cca 200 metrů, ale moje srdce to prostě nezvládá a pejska(štěně NO) si chci vzít domu a až vyroste tak mě napadlo že bych ho na firmu dávala hlídat vždy jen na noc, přes den tam pořád nekdo je, takže přes den by byl pes stejně zavřený v boudě. Ale to zas nevím jak by to zlvádl pesan, přes den doma na dvorku ještě s jedním psem a vnoci na dvorku firmy sám, ale běhal by celý den, nikde by nebyl zavřený.
Ale zas by to pro něj bylo trochu lepší než kdyby byl přes noc na firmě sám, a přes den na firmě zavřený v boudě
Nevim nevim, poradte prosím

20.10.2010 11:54
hankaapes

XXX.XXX.101.77

sice neporadím, ale naprosto vás chápu :-)

20.10.2010 12:04
czizecka

XXX.XXX.106.200

lunzie napsal(a):
ahojky, pořídili jsme se psa na hlídání na firmu, která je od našeho domu vzdálena cca 200 metrů, ale moje srdce to prostě nezvládá a pejska(štěně NO) si chci vzít domu a až vyroste tak mě napadlo že bych ho na firmu dávala hlídat vždy jen na noc, přes den tam pořád nekdo je, takže přes den by byl pes stejně zavřený v boudě. Ale to zas nevím jak by to zlvádl pesan, přes den doma na dvorku ještě s jedním psem a vnoci na dvorku firmy sám, ale běhal by celý den, nikde by nebyl zavřený.
Ale zas by to pro něj bylo trochu lepší než kdyby byl přes noc na firmě sám, a přes den na firmě zavřený v boudě
Nevim nevim, poradte prosím

Já bych to nehrotila, zvykne si na to že v noci hlídá firmu. Je to služební plemeno a inteligentní pes. Mám roční fenku NO, hlídání jí MOC baví :)))) Možná by bylo dobrý kdyby hlídal i ten druhý pes?? Že by tam byl s ním

20.10.2010 12:05
cinkalu

XXX.XXX.157.22

Tak ho dávejte v noci na firmu i s tím druhým psem. To nejde ? Byli by spolu a bylo by jim veseleji :-))

20.10.2010 15:48
lunzie

XXX.XXX.42.183

ten druhej pejsek ale musi hlidat doma, co potom

20.10.2010 16:29
czizecka

XXX.XXX.106.200

lunzie napsal(a):
ten druhej pejsek ale musi hlidat doma, co potom

No to neva, on si jistě zvykne hlídat i sám

Přidejte reakci

Přidat smajlík