Ahojky
mám doma 4 měsíční štěndo československého vlčáka. A zajímalo by mě jestli i Vaše štěnáťka mají takové šílené nápady jako moje trdlo. Napište co nejkreativnějšího a nebláznivějšího vaše štěnda vymyslela. Můj maličký nám každý den přináší nové nápady. Včera se třeba rozhodl že si bude sám házet s balónkem. Tak nám ho nejdříve hodil na skříň a nakonec si ho hodil utíkal pro něj a jak se soustředil jenom na tu kulatou hračku vletěl mi přímo do gauče (hlavou napřed) . Rána jako z děla. Malej se oklepal rozhlídl se a hurá zase za balónkem.
Naše už desetiměsíční fenka si s hračkami nikdy nehrála(míčky, uzle ignoruje), miluje plyšáky, plastové misky, krade kladívka,kleště, válečky na malování atd... Ale ještě raději kouše vše co má trny např. růže, takže ty už na zahradě nemáme, teď bohužel každý večer bojuje s ježkem, ještě jsem neviděla psa, kterýmu nevadí bodliny..............je to trdlo
Tak to já moc radosti se štěňátkem neužila,moc jsem se těšila až bude dospělá a rozumná. Ale zato můžu vypsat celej soupis věcí co doma zničila. Tak namátkou- vyrvala odpadní trubky jak z pod vany, tak pod umyvadlem a vzala to i s trubkou od myčky, kávovar, toustovač, někoik košíků na pečivo, fotoalbumy, několik cd taštiček i s cd rozcupovla, dva gauče má taky na svědomí. pár polštářků, holící strojek, nabíječku, pokaděná postel a řádně rozmydleno i po zdi, rozkousaná proutěná lampa no už raději končím, nebo se zase rozčílím ale po roce to celkem zmizelo a nedemoluje
v v
napsal(a):
Tak to já moc radosti se štěňátkem neužila,moc jsem se těšila až bude dospělá a rozumná. Ale zato můžu vypsat celej soupis věcí co doma zničila. Tak namátkou- vyrvala odpadní trubky jak z pod vany, tak pod umyvadlem a vzala to i s trubkou od myčky, kávovar, toustovač, někoik košíků na pečivo, fotoalbumy, několik cd taštiček i s cd rozcupovla, dva gauče má taky na svědomí. pár polštářků, holící strojek, nabíječku, pokaděná postel a řádně rozmydleno i po zdi, rozkousaná proutěná lampa no už raději končím, nebo se zase rozčílím ale po roce to celkem zmizelo a nedemoluje
Ty jo soucítím s tebou
Tak Deny je teĎ rok a už si ani nepamatuju co vše zničila (největší bylo křeslo, roztrhala asi tisíc pytlů, ožrala kolo, sežrala kšiltofku manželovi - to málem nepřežila :)))) a kolikrát převrátila popelnici a k tomo sedm slepiček zakousla.. no doufám že už se trochu uklidní :)))) TeĎ už jen tahá po zahradě kartony co jsou tam připravený na sběr ale to není tak hrozný :))) a když sem tam něco rozkouše (minule zapalovač) a všude se válí kousíčky tak vezmu hrábě na listí a prostě to shrabu některé věci nejdou ani identifikovat
Naše minulé Mimi byvše krmeno podle všech poznatků správné výživy obřích plemen v noci vykrádalo lednici, takže jsme měli ledničku půl roku na gumicuk. Neničil mimo spodního prádla a občas bot nic, ale kradl a zahrabával a protože NF má pořádné pysky, pronesl ledacos. Peněženku s 2 000 Kč, což byla asi týdenní výplata, jsme již nikdy nenašli
rude
napsal(a):
tak koukám, že zlodějíčka fundláka nemám sama s tou ledničkou sem se pobavila, v takové fázi naštěstí ještě nejsme
No, to bylo asi tak ve čtyřech měsících, jo byl srpnovej a tohle bylo už za sněhu a mrazu. Jdu v neděli do lednice pro krůtí prsa - balvan cca 2 kg, měli jsme společnost. A maso nikde, takže to jsme zjistili, že ji asi i zavřel. Maso jsme našli zahrabané, bohudíky dost nepořádně a v igelitce. Jinak já ho krmila tvarohem a on v noci manželovi sežral ementál a slaninu....
Tak já ní ní vyzrála přes léto tak že jsme postavili kotec a po dobu co jsme v práci byla tam a doma už byla v pohodě. Ale teď se ochladilo takže od pondělí je po půl roce zase sama doma a to rovnou po celém bytě a zatím se ničeho nedotkla ťuk ťuk!!!to už by mě kleplo ale taky jí je 17měsíců tak to snad už bude jen dobrý a tý legrace si užijeme teď.Jinak je s nima děsná sranda když zrovna takle nezlobí.
Ale kleptoman teda naštěstí není,když nepočítám ponožky, to by nám ještě scházelo, ale je hroznej přinašeč. Když vítá a to i když jen ráno vstanem tak si narve něco do huby a mazlí se ale snaží se k tomu ještě přes to co má- polštářek, plyšáka, hračku, ponožky přikousnout ještě naší nohu, to moc nechápu proč dělá a celkem to i bolí.Ale vždy a každém musí něco donést, ale dát to neche
tady dělá hodnou ve stanu
v v
napsal(a):
Tak já ní ní vyzrála přes léto tak že jsme postavili kotec a po dobu co jsme v práci byla tam a doma už byla v pohodě. Ale teď se ochladilo takže od pondělí je po půl roce zase sama doma a to rovnou po celém bytě a zatím se ničeho nedotkla ťuk ťuk!!!to už by mě kleplo ale taky jí je 17měsíců tak to snad už bude jen dobrý a tý legrace si užijeme teď.Jinak je s nima děsná sranda když zrovna takle nezlobí.
Ale kleptoman teda naštěstí není,když nepočítám ponožky, to by nám ještě scházelo, ale je hroznej přinašeč. Když vítá a to i když jen ráno vstanem tak si narve něco do huby a mazlí se ale snaží se k tomu ještě přes to co má- polštářek, plyšáka, hračku, ponožky přikousnout ještě naší nohu, to moc nechápu proč dělá a celkem to i bolí.Ale vždy a každém musí něco donést, ale dát to neche
tady dělá hodnou ve stanu
No, Mimi bylo též přinašecí vítač, takže přinesl i pětilitrový kanystr s benzínem
inusanka
napsal(a):
No, Mimi bylo též přinašecí vítač, takže přinesl i pětilitrový kanystr s benzínem
Joo to taky známe Jednou nám známý něco přivezl na vleku tak jsme vyložili odpojili a šli na kafe. Po půl hodině vyjdem ven a co myslíte. Vlek byl až na druhém konci dvorku, a to jí bylo 5 měsíců
tetrivek
napsal(a):
U nás na zahradě si zaparkoval auto známý a než stihnul vypít kafe, tak mu náš No okousal zrcátka u auta, tenkrát mu bylo asi něco kolem roku, no ještě štěně, asi se v nich viděl nebo co..........
To už taky zkoušela, teda spíš jí manžel přistih jak kouše do kola... pak nemá ucházet :)
tetrivek
napsal(a):
Naše už desetiměsíční fenka si s hračkami nikdy nehrála(míčky, uzle ignoruje), miluje plyšáky, plastové misky, krade kladívka,kleště, válečky na malování atd... Ale ještě raději kouše vše co má trny např. růže, takže ty už na zahradě nemáme, teď bohužel každý večer bojuje s ježkem, ještě jsem neviděla psa, kterýmu nevadí bodliny..............je to trdlo
to je karelský medvědí?
Tak moje zlatíčko má za svůj krátký život (jsou jí 4 měsíce) na svědomí už spoustu věcí! Pokud pominu veškeré hračky, rozkousala plastovou misku, sežrala polovinu gumového prostírání pod misky, půlku 7 kg pytle s granulemi pro starší psinu, knihu o psech (asi se o sobě chtěla něco dozvědět =), proutěný pelech, máminy crocsy (naštěstí made in china =), když už v pokoji, kde jsou když jdu do práce, nic nebylo, začala rozebírat plovoucí podlahu - nejdřív odstranila plastové koncovky z lišt, potom lišty...čekám, kdy začne s prkny =). V lese je o strach ji pustit na volno - nerozlišuje jedlé houby od prašivek!!...žere všechno. Po chuti jí jsou i kameny, klacky, hlína, posmrkané papírové kapesníky, posekaná starší tráva (tu žere ve vekém), kočičince a kdejaký blivajz. Ale je to zlatíčko
monica
napsal(a):
Tak moje zlatíčko má za svůj krátký život (jsou jí 4 měsíce) na svědomí už spoustu věcí! Pokud pominu veškeré hračky, rozkousala plastovou misku, sežrala polovinu gumového prostírání pod misky, půlku 7 kg pytle s granulemi pro starší psinu, knihu o psech (asi se o sobě chtěla něco dozvědět =), proutěný pelech, máminy crocsy (naštěstí made in china =), když už v pokoji, kde jsou když jdu do práce, nic nebylo, začala rozebírat plovoucí podlahu - nejdřív odstranila plastové koncovky z lišt, potom lišty...čekám, kdy začne s prkny =). V lese je o strach ji pustit na volno - nerozlišuje jedlé houby od prašivek!!...žere všechno. Po chuti jí jsou i kameny, klacky, hlína, posmrkané papírové kapesníky, posekaná starší tráva (tu žere ve vekém), kočičince a kdejaký blivajz. Ale je to zlatíčko
Ty jo tak tohle dám přečíst manželovi, on si myslí že je naše čuba nenormální
jé to je hezké téma...jsem ráda, že si můžu počíst, že nejsem sama kdo má doma takového tyrana
Moje malá bulteriéří potvůrka je také neskutečný ničitel. U nás má na svědomí: jeden gauč, kousek křesla, ovladač, nabíječku, několik bot - ze všech ostatních které našla alespoň vyrvala vložky a odstranila tkaničky, dále všechny ozdobné proutěné košíky, jejich velký proutěný koš na spaní, smetáčky a lopatky, plastové misky koček, kousek koberce, polínka od krbu, plastovou konev na zalévání...poslední její vychytávka - má digitální zrdcadlovka...a to bych mohla stále pokračovat
to že rozhryže veškeré hračky považuji za plus - v tu chvíli neničí nic jiného
no prý se po roce uklidní - je jí rok a 1 měsíc a stále nic, ale nepřestávám doufat
A to jsem doufala, že když druhý pes, když nejsem doma tak poslušně prochrápe, že to odkouká a taky bude spinkat - prdlajs - ohryže klidně gauč kolem něho
jo ale jinak jsou to oba zlatíčka
burunduk
napsal(a):
má stavbu těla jak moje shiba :)
Krásnej pes.
Díky, shiba je taky moc pěkná.
Většina lidí co potkám mi na fenu koukají dost nedůvěřivě, a ještě když jim řeknu plemeno, tak si myslí že si to asi vymýšlím. No jo mám kříženýho NO asi se špicem
Teda lidi, já obdivuju vaší trpělivost a štědrost Asi jsem krkavčí matka, ale psy hlídám jak oko v hlavě, takže za mé přítomnosti doma nemají šanci udělat nic (pravda asi je jiné mít barák 5+1 a byt 1+1
) a když nejsme s přítelem doma, tak dospělý neničivý pes je v obýváku, fena štěně má v obýváku svojí velkou klec, kde si hlodá kostičky, plyšáka a deku a prostřední pes je v předsíni a kuchyni. Tam může hlodat tak maximálně kovové nohy od židle nebo stolu a to mu asi nechutí
Jinak se mi jednou stalo ,že mi malá (netuším jak) utekla z klece. To roztrhala po celém bytě kartónovou krabici, vytahala mi boty, u nich roztrhala tkaničky a od třech páru po jedné botě nakousala, takže jsem mohla všechny tři páry rovnou vyhodit. Pak to všechno poctivě počůrala, pokakala a šla spát a čekat na paničku :DDD Dospělý mi jen jednou jedinkrát rozcupoval na pidi mini kousíčky houbičku na nádobí, protože jsem ho zavřela na hodinu samotného do předsíně i když jsem byla doma (asi ho to urazilo) a když byl uplně malinký, tak pokakal otci, u kterého jsme tehdy bydleli, pravý, ručně tkaný a asi 100 let starý perský koberec po naší prababičce a rozkousal mu budík
No a prostřední pes ten je nejlepší. Dřív byl zavřený ve velké koupelně, aby mezi nimi byly dvoje dveře a nemohli se k sobě dostat. Tam rozcupoval kobereček a hadici od pračky. Pak jsme zkoušeli dát ho do obýváku, tam vytrhal koberec, kus naházel i maličké do klece, aby se nenudila. A naposledy v předsíni oholil páníčkovi žabky
Normálně sežral celou tu látkovou část, podrážky nechal. A taky jsem si ho jednou dovolila přivázat ke sloupu asi metr od stolu, kde jsme seděli. Během 10ti vteřin překousal vodítko o průměru 2,5 cm a šel si lehnout pod stůl
astlolita
napsal(a):
Teda lidi, já obdivuju vaší trpělivost a štědrost Asi jsem krkavčí matka, ale psy hlídám jak oko v hlavě, takže za mé přítomnosti doma nemají šanci udělat nic (pravda asi je jiné mít barák 5+1 a byt 1+1
) a když nejsme s přítelem doma, tak dospělý neničivý pes je v obýváku, fena štěně má v obýváku svojí velkou klec, kde si hlodá kostičky, plyšáka a deku a prostřední pes je v předsíni a kuchyni. Tam může hlodat tak maximálně kovové nohy od židle nebo stolu a to mu asi nechutí
Jinak se mi jednou stalo ,že mi malá (netuším jak) utekla z klece. To roztrhala po celém bytě kartónovou krabici, vytahala mi boty, u nich roztrhala tkaničky a od třech páru po jedné botě nakousala, takže jsem mohla všechny tři páry rovnou vyhodit. Pak to všechno poctivě počůrala, pokakala a šla spát a čekat na paničku :DDD Dospělý mi jen jednou jedinkrát rozcupoval na pidi mini kousíčky houbičku na nádobí, protože jsem ho zavřela na hodinu samotného do předsíně i když jsem byla doma (asi ho to urazilo) a když byl uplně malinký, tak pokakal otci, u kterého jsme tehdy bydleli, pravý, ručně tkaný a asi 100 let starý perský koberec po naší prababičce a rozkousal mu budík
No a prostřední pes ten je nejlepší. Dřív byl zavřený ve velké koupelně, aby mezi nimi byly dvoje dveře a nemohli se k sobě dostat. Tam rozcupoval kobereček a hadici od pračky. Pak jsme zkoušeli dát ho do obýváku, tam vytrhal koberec, kus naházel i maličké do klece, aby se nenudila. A naposledy v předsíni oholil páníčkovi žabky
Normálně sežral celou tu látkovou část, podrážky nechal. A taky jsem si ho jednou dovolila přivázat ke sloupu asi metr od stolu, kde jsme seděli. Během 10ti vteřin překousal vodítko o průměru 2,5 cm a šel si lehnout pod stůl
Jinak jsou to hotový andílci
rude
napsal(a):
no jo, těm to kouká z očí jsou nádherný, ty andílci
Jojo, uplně jim ta andělská klidná povaha šlehá z očí co Díky moc, vyřídím jim to, určitě budou mít radost
Vaši pejsani se mi taky moc líbí, pokukuji tu po jejich fotkách už nějaký ten rok
Jsou takový nadýchaní k poňuchňání s tak moudrým výrazem
Díky bohu za mého psa..
Nikdy nezničil nic. Max, když mu bylo smutno, odnesl si něco z oblečení nebo papuče do pelíšku,. Silně doufám to že to dalšímu psu vštípí do paměti, jako jeho další velké klady v povaze a chování.
Tak toto je moje vysněné zlatíčko, čokoládka Demie....Je to takový dráček...lítá jak zběsilá a vše se před ní musí schovávat, aby to neukořistila.....Už chodí i za slepicema do kurníku a vždycky si s tama odnese trofej....pírko v tlamce...je jak z nějakého filmu.....:-)
Pro Sabinu: no Garpík byl od malička taky milionový a nikdy neudělal domo vůbec nic. Takže jsem taky doufala, že to Angi od něj pochytí, že jí to jako vysvětlí - a ono prdlajs - on celý den chrápe a ono ničí...takže na vštipování bych nespoléhala
ale jestli ono to taky nebude tím, že on je molos a ona teriér - ten rozdíl je fakt znát
Jo a čokoládová jezevčice fakt nááádherná
Tak to naštěstí naše bulina je docela zlatá :) Zatím mi jen ožužlala pantofle, rozbila pokladničku - keramickou kravičku potaženou plyšem, jinak nic moc. Boty roztahá, ale zatím je nerozkousala. Většinou se snažím věci před ní chránit zavřenými dveřmi, ale občas se stane, že někde něco nechám. Je to ale čuňátko, chodila se "venčit" do pelíšku našeho druhého psíka, ale to už jí přešlo. Taky se jí povedlo vyčůrat se do postele, hodit tam bobek a dokonce se i vyzvracet (a to nebylo v jeden den). Od té doby nemá přístup do ložnice, pokud není někdo doma.
Jinak asi nic neprovedla :) Nic hrozného. Čekala jsem větší likvidátorství :)
U jorkšírka už si nepamatuju, co vyváděl, ale myslím, že nic moc.. On je takovej miláček :)
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.