Československý vlčák fotečky, zážitky, atd...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.11.2010 09:02
alissea

XXX.XXX.17.121

ahoj nikde sem tu nenašla žádné forum o povídání si o čsv. jak se vaši vlčáci mají? co snimi děláte? Já mám 20měsíční fenu a momentálně ze sebe dělá gaučáka:-)

5.11.2010 21:21
ewanie

XXX.XXX.20.10

smajlíkTerez , tady jsme asi jediné dvě. už dávno jsem se snažila rozhýbat tady diskuzi na čsv téma. S Drummíčkem zdravíme.

5.11.2010 21:35
alissea

XXX.XXX.17.121

Jo všmla sem si.smajlík
Debaty zde ohledně čsv na mě dělají dojem, že sem si Aryu neměla pořizovat:-)) sem doufala, že se tu najde pár milovníků tohoto pro mě krásnýho plemene

6.11.2010 07:33
kesoa

XXX.XXX.148.21

sem opravdu asi moc vlčouních páníků nechodí:)

6.11.2010 07:48
czizecka

XXX.XXX.106.200

:)) Máte to těžký holky, ne každý má na toto krásné plemeno nervy :-))

6.11.2010 08:49
rapotacka11

XXX.XXX.16.87

Nevím kde jak , ale u nás ho potkám leda v létě o dovolených. Většina lidí je nezná osobně , spíš jen tak , že si o nich něco přečtou. No tak nám o nich to hezké a zajímavé pište průběžně vy..:-))

6.11.2010 11:28
vvikki

XXX.XXX.125.243

AHojky, vždycky mě tento pesan fascinoval, jací jsou ve skutečnosti? povahově jak se chovají k rodině atd. neznám žádného osobně a jsu poměrně zvědavá :-))

6.11.2010 14:07
honey

XXX.XXX.138.182

Taky jsem zvědavá. Po tomto plemeni toužím, ale chci si počkat až budu mít dostatek zkušeností. Takže zatím budu ráda za všechny informace, osobně jsem nikdy žádné čsv neviděla :(

6.11.2010 15:08
feherkocos

XXX.XXX.166.38

Krásné fotky československého vlčáka má moje kamarádka Suski z Finska. Má od nás dva komondory, ale hlavně je chovatelkou právě československých vlčáků. Její obrázky jsou opravdu velmi povedené, mrkněte na její stránky, má jich tam spousty :-) www.wolfsirius.com

7.11.2010 21:59
alissea

XXX.XXX.17.121

vvikki napsal(a):
AHojky, vždycky mě tento pesan fascinoval, jací jsou ve skutečnosti? povahově jak se chovají k rodině atd. neznám žádného osobně a jsu poměrně zvědavá :-))

Osobně znám čsv jen povahově hodné. Ne každý znich má ale nějak extra poslušnost. Nejvíc jim asi vázne přivolání a lov zvěře.
Já vlastním20 měsíční fenu, bydlím v Praze. Díky pečlivé socializaci, je to fajn fena. Nebojí se lidí, ale není kontaktní k cizím, lidi co zná a viděla je třeba jednou tak děsně miluje a při druhém, setkání ji mají pomalu na hlavě, jakou má z nich radost. Nevadí ji koně, na kočky je zvědavá, ale když utíkají tak je honí. Na psi je milá, jen mi machruje na feny, občasi zavrčí, ale to koriguju. k Výcviku by snad byla šikovná, ale já na to nemám ambice a ani mě to nebaví, takže ji kazím veškerý potenciál. Myslím si že je dobře vychovaná. Povahou spíše flegmatik. Na rodině hodně závislá, miluje svou smečku a nejvíc mého 6letého synovce( viz prví foto) Pro něj by udělala cokoliv. Jiné děti ji moc nezajímá ale nechá se pohladit od všech. Mohu ji pouštět na volno ale ideálně v místech bez zvěře, protože musím přiznat, lovení sem podcenila a tak na tom stále pracujem.
Jiné plemeno už nechci,pro mě je má fena dokonalá, i když občas je z něčeho nejistá a ne všichni lidé se ji líbí.
Většinu času je to pes, ale občas ten náznak vlčí povahy vní probleskne, hlavně v přírodě, kde je radost ji pozorovat. Určitě sou tu i lidé, kteříí toho mohou říct víc než já, přeci jen vlastní čsv mám rok a půl a pohybuju se u nich cca 3 roky. Rozhodně v nich nevidim tak těžko vychovatelné plemeno jak se tu na ifaune může člověk přečíst, od lidí co ho viděli jednou v parku. Každé čsv se dá vychovat, jen člověk musí být vynalézavý a nápaditý. Pak přežít pubertu a užívat si báječnýho společníka.
Naše stránky jsou zde, kdyby si chtěl někdo třeba psát, nebo se setkat je tam kontakt
http://sdivokoukrvi.wolfdog.cz/

10.11.2010 11:06
megi

XXX.XXX.159.225

Zdravím tak s přítelem vlastníme pětiletou fenu ČV a momentálně ještě šest jejích štěňátek. Pejsek je to báječný. Nemá problémy s lidmi ani zvířaty. Protože máme koně tak nás pravidelně doprovází a žádné lovení zvěře neprovozuje. To ji přešlo již v mládí, kdy velice rychle zjistila, že když uteče tak pak se musí hooodně rychle vracet, aby nás dohnala. CV nás hodně naučilo a už bychom neměnili.smajlík

10.11.2010 18:23
honey

XXX.XXX.138.182

Děkuju za informace. Jsem ráda, když slyším, že to není zas taková hrůza. A jestli lze omezit i lov zvěře tak je to skvělé, ráda bych svého ČSV brala jako doprovod na vyjížďky s koňmi.
Až to bude u mě aktuálnější, tak doufám, že někoho z vás potkám na výstavě nebo jiné akci! :)

14.12.2010 13:18
ewanie

XXX.XXX.0.0

14.12.2010 13:28
vvikki

XXX.XXX.48.209

tak to je úžasné smajlík

17.12.2010 11:10
evka

XXX.XXX.153.69

Já teda nemám svoje ČSV (asi bych na něj neměla), ale pár jich taky znám ;)
Jednoho dokonce moooc dobře :)
Terka ho určitě pozná :D

17.12.2010 12:11
memmory

XXX.XXX.66.227

Já chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý - to je prostě luxusní zvíře ---- :-)

17.12.2010 12:38
evka

XXX.XXX.153.69

Takovýhle štěňátko si člověk donese domů... :)

17.12.2010 12:41
evka

XXX.XXX.153.69

...a tohle je v 16 měsících :D Taky ještě štěně :)

17.12.2010 17:27
honey

XXX.XXX.138.182

Krásné fotky :)
třeba to štěňátko, nebo jak blbnou na sněhu (to náš RR hned prchá domů :D )

17.12.2010 20:37
alissea

XXX.XXX.17.121

evka napsal(a):
Já teda nemám svoje ČSV (asi bych na něj neměla), ale pár jich taky znám ;)
Jednoho dokonce moooc dobře :)
Terka ho určitě pozná :D

ano ano, Benoušek je na fotce ode mne výše, nrboli na mém pf

22.12.2010 15:07
ewanie

XXX.XXX.0.0

Naše vlčica naprosto miluje sníh a mít zrdcadlovku tak zachytím i ty jeho šílenosti co u toho provozuje. Tady rozdivočený

22.12.2010 15:07
ewanie

XXX.XXX.0.0

A hlavně schovávačka je základ

22.12.2010 15:09
ewanie

XXX.XXX.0.0

A poslední ať to tu nezaplácám. Smyk otočka a jedeme dál....

24.12.2010 19:48
alissea

XXX.XXX.17.121

Do smečky přibyl nový plyšák:)

16.6.2011 19:25
dastynka

XXX.XXX.69.27

Tak když už teda tady pomalu půl roku nikdo nebyl tak sem vložim fotečku mojí šedivý obludky Bellony Arqevy.Kdo zná mě a Belíka už ví jak se ke mě ta moje šediivá krasavice dostala a že to s původníma páníkama neměla úplně jednoduchý, ale i když je to moje obr zlobidlo tak takhle vysmátýho psa sem ještě neviděla.:-))

16.6.2011 22:46
jessika1

XXX.XXX.226.136

ahoj moje babicka mela taky CS vlcaka kdyz jsme byli hodne male byl to moc hodny pes nalezenec a kdyz odesel tak jsme meli uz jenom male gaucaky myslim orisky ale ted mame vetsinou nechtene pejsky tak se mejte a vas vlcacek se mi moc libismajlík

13.7.2011 21:33
dastynka

XXX.XXX.69.19

Tak s dovolením přidám foto mojí šedivý obludky ve věku 1 roka

14.7.2011 10:35
ewanie

XXX.XXX.0.0

Tak zase po čase. Děláme vláček. Náš Drummík má převážnou většinu psích přátel miimálně o polovinu menší. Tady děláme vláček smajlík

16.7.2011 08:47
dastynka

XXX.XXX.69.19

Drumík je krásnej. myy máme taky takové kamarády a u nás je 8 týdenní štěndo hladkosrstého Foxteriéra. Bela je jím naprosto unešená. Ví že je malinkej a je na něj hrozně opatrná a kouká co je to za prcka :-))

16.7.2011 08:48
dastynka

XXX.XXX.69.19

Jinak krásnej vláček:-))

5.10.2012 23:28
annettas

XXX.XXX.136.90

alissea napsal(a):
Osobně znám čsv jen povahově hodné. Ne každý znich má ale nějak extra poslušnost. Nejvíc jim asi vázne přivolání a lov zvěře.
Já vlastním20 měsíční fenu, bydlím v Praze. Díky pečlivé socializaci, je to fajn fena. Nebojí se lidí, ale není kontaktní k cizím, lidi co zná a viděla je třeba jednou tak děsně miluje a při druhém, setkání ji mají pomalu na hlavě, jakou má z nich radost. Nevadí ji koně, na kočky je zvědavá, ale když utíkají tak je honí. Na psi je milá, jen mi machruje na feny, občasi zavrčí, ale to koriguju. k Výcviku by snad byla šikovná, ale já na to nemám ambice a ani mě to nebaví, takže ji kazím veškerý potenciál. Myslím si že je dobře vychovaná. Povahou spíše flegmatik. Na rodině hodně závislá, miluje svou smečku a nejvíc mého 6letého synovce( viz prví foto) Pro něj by udělala cokoliv. Jiné děti ji moc nezajímá ale nechá se pohladit od všech. Mohu ji pouštět na volno ale ideálně v místech bez zvěře, protože musím přiznat, lovení sem podcenila a tak na tom stále pracujem.
Jiné plemeno už nechci,pro mě je má fena dokonalá, i když občas je z něčeho nejistá a ne všichni lidé se ji líbí.
Většinu času je to pes, ale občas ten náznak vlčí povahy vní probleskne, hlavně v přírodě, kde je radost ji pozorovat. Určitě sou tu i lidé, kteříí toho mohou říct víc než já, přeci jen vlastní čsv mám rok a půl a pohybuju se u nich cca 3 roky. Rozhodně v nich nevidim tak těžko vychovatelné plemeno jak se tu na ifaune může člověk přečíst, od lidí co ho viděli jednou v parku. Každé čsv se dá vychovat, jen člověk musí být vynalézavý a nápaditý. Pak přežít pubertu a užívat si báječnýho společníka.
Naše stránky jsou zde, kdyby si chtěl někdo třeba psát, nebo se setkat je tam kontakt
http://sdivokoukrvi.wolfdog.cz/

Ahoj bohužel nemohu rozkliknout tvoje stránky, tak se zeptám tady. Přemýšlím jenom o tomhle plemenu, protože je úplně nádherné, povahově mě velmi zaujal. Jen myslíš že by mohl být v bytě? Pohybu by měl dostatek. Rádi a často s přítelem chodíme po horských túrách nebo na jiné výlety. Navíc u jedné chovatelky jsem četla, že nemá problém dávat ČSV lidem do bytu, protože je to pro ně určitě lepší než být celý den zavřený sám na zahradě, že takhle je se svými lidmi, kteří se s ním musí jít projít nejen ho vypustit na tu již zmíněnou zahradu ... Možná jsem si odpověděla sama :-D, ale zajímá mě jakýkoliv názor :-) Díky moc ... kdyžtak piště na můj mail annettas@seznam.cz

6.10.2012 11:55
scylla

XXX.XXX.147.86

ČSV nepatří ven do kotce, do samoty. Je to velmi společenský pes a moje čubina je v bytě celý život, spí se mnou v posteli a zrovna teď leží vedle mě na gauči a je o mě opřená. Když bude mít čsv dostatek pohybu a zábavy, je to pohodový pes. Výchovné problémy mají spíš čsv kotcoví a drilově vedení než ti, kteří žijí s lidmi a mají rozumné majitele, kteří si jejich prostřednictvím nechtějí něco dokazovat. Jsou to úžasní psi a jestli chcete kamaráda, ne sluhu, jestli vám nebude vadit jejich chytrost a osobnost, nemůžete mít lepšího pejska.

9.10.2012 19:23
exibit

XXX.XXX.20.5

My máme křížence ČSV a malamuta (zvíře je to pořádné) a na zahradě má boudu, ale i tak stejně tráví většinu času uvnitř baráku - je to jeho svobodný výběr :-)

Neregistrovaný uživatel

10.10.2012 12:18
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.79

ČSV může být v bytě, ALE neplatí to vždy. Spíš je to o tom, zda je vhodným psem pro konkrétního člověka. Na to se na fóru odpovědět nedá.

27.1.2013 18:19
katytretina

XXX.XXX.112.231

Ahoj všechny vás zdravím,
já mám ČSV doma má 10 měsíců i když mě kolikrát převeze vůbec bych neměnila smajlík .
Máme 3+1 a měla jsem z toho strach ale jde to smajlík

27.1.2013 21:07
anča

XXX.XXX.34.66

Ahoj, no mi taky máme ČV , už 4letýho pesana a je úúúúžasnej . Zpočátku byl problém s poslušností a hlavně s ,,lovením" ale pokud je člověk vytrvalý a důsledný tak se dá i toto překonat - náš Ago ( na fotce) je ve své podstatě přátelský a milí - když někoho potkám s dám s es ním do řeči a dovolím mu psa pohladit tak on okamžitě pozná že je to můj kamarád či známý a chová se k němu přátelsky (někdy až moc - když s ena něj moooc vlídne promluví tak by každýmu vlez až na hlavu a dbééééj smajlíkc ) . Ale za plotem je to skvělý hlídač, máme ho doma i v kotci a nevadí mu ani jedno - jen nám to vytí na úplněk trochu vadí smajlík . Teď v zimě jsme skusili i tahat boby a síly má na rozdávání - jen je hrozně línej a nerad ,,pracuje" smajlík .

23.9.2014 13:24
petrovina

XXX.XXX.16.63

Tohle je můj Ares, když mu bylo 6 měsíců smajlík

23.9.2014 13:30
petrovina

XXX.XXX.16.63

Ahojky, jedete někdo do Nadějova? Chystáme se tam smajlík, přidám ještě jednu smajlík

23.9.2014 13:30
petrovina

XXX.XXX.16.63

Ahojky, jedete někdo do Nadějova? Chystáme se tam smajlík, přidám ještě jednu smajlík

26.9.2014 12:22
dlachna

XXX.XXX.11.13

strašně sem tam chtěl jet jenže ten muj blboun proskočil skleníkem a mame po akci smajlík naštěsti se mu to hoji rychle a bez problemu UFF. De se někdo podivat na vystavu do Brna ted v sobotu?

26.9.2014 14:02
petrovina

XXX.XXX.16.63

Jsou to trotlíci smajlík, Ares když mu byli 3měsíce, honil kámoše a podařilo se mu zlomit si nohu. Přejeme brzké zhojení.

29.9.2014 13:58
dlachna

XXX.XXX.11.86

jj to sou a proto ho zbožňuju smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík