Zdravím po dlouhé době. Bohužel přicházím s prosbou o pomoc. Máme dva psy - křížence chodského psa a malého "voříška". Procházím rozvodem, manžel mi nedává už několik měsíců ani korunu, z mateřské ani nezaplatím potřebné pro nás.. Nechci aby strádali, což se ale bohužel už začíná dít a mě se nedaří nikoho najít, zkouším to proto i tady. Našel by se někdo, kdo by se jich ujal, třeba i jen na přechodnou dobu, než se moje finanční situace zlepší?
Prosím bez rýpání. Už opravdu nevím co dělat... Podrobnosti na monciina@seznam.cz
rapotacka11
napsal(a):
A co rodina , rodiče , sourozenci ?
Jestliže zadavatelka hledá pomoc tady a píše že se jí nedaří nikoho najít, tak je snad jasné, že začala nejdřív u rodiny.
Pro zad: napište odkud jste, takhle vám asi těžko někdo pomůže. S tím žrádlem to není špatný nápad, třeba se najde více lidí a pesani by u Vás mohli zůstat.
bÁba
napsal(a):
Nechci být rýpava ale ten inzerát je zvláštní. ..
Tak nebuďte.
Většinou inzeráty nebo celkově texty lidí, kteří píšou ve stavu zoufalství, trošku postrádají podstatné údaje nebo i logika pokulhává. Tak prostě nenapsala vše, co nám (případným zájemcům, co by si byli ochotni psy vzít) připadá podstatné. Ona to určitě dopíše, až se sem podívá, kolik lidí by jí bylo ochotno pomoci.
Já když se mi zaběhla fenka.. a psala jsem pološílená (po té, co jsem ji x hodin hledala) dotazy na diskuze, kdyby ji někdo našel, tak ať mi dá vědět.. a pak jsem si to další den ráno přečetla (fenka utekla večer), tak jsem nevěřila vlastním očím. Bylo tam hodně nesmyslů (třeba že má modrý obojek, přitom obojek mi zůstal v ruce s vodítkem) a příspěvek působil jakoby ho psalo 9leté dítě.
Zadavatelko, hodně sil při řešení svízelné domácí situace.
moninka
napsal(a):
Zdravím po dlouhé době. Bohužel přicházím s prosbou o pomoc. Máme dva psy - křížence chodského psa a malého "voříška". Procházím rozvodem, manžel mi nedává už několik měsíců ani korunu, z mateřské ani nezaplatím potřebné pro nás.. Nechci aby strádali, což se ale bohužel už začíná dít a mě se nedaří nikoho najít, zkouším to proto i tady. Našel by se někdo, kdo by se jich ujal, třeba i jen na přechodnou dobu, než se moje finanční situace zlepší?
Prosím bez rýpání. Už opravdu nevím co dělat... Podrobnosti na monciina@seznam.cz
Odkud jste? Sama moc nemám ale můžu vám taky nabídnou granule