Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.11.2010 00:33
denulka

XXX.XXX.61.55

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak vaši pejsci snášejí kosti z "buvolí kůže"? Mám podezření, že nedělají moc dobře na zažívání.

4.11.2010 08:19
ferrarif50

XXX.XXX.80.221

Náš pes zcela bez problémů.

4.11.2010 08:33
pinoha

XXX.XXX.69.167

My tady ty hnusy nedáváme vůbec! Bůh ví, z čeho to je a jakou úpravou ta pseudo-buvolí kůže prošla. Naši psi dostávají pouze "reálné" sušeniny - penisy, uši, dršťky, plíce, šlachy, mulce... Prostě to, co skutečně existuje a jen to projde procesem sušení.
Lucie

4.11.2010 08:51
davidka

XXX.XXX.235.194

Tady ty kosti se většinou vyrábějí v Číně.... takže kvalitka :-( .

4.11.2010 08:51
czizecka

XXX.XXX.106.200

Dřív jsem kupovali, ale když jsem se začala trochu zajímat o složení stravy tak jsem to přestala kupovat a kupujem taky uzený uši...
PS uzený penisy, jo? to jsem ještě neviděla :)))

4.11.2010 11:59
pinoha

XXX.XXX.69.167

Všechno sušený!!!! Uzený raději ne. Penisy se prodávají taky pod názvy býkovec nebo žíla. Je buď celý - tak asi metrový "klacík" o tlošťce silného palce - nebo nakrájený na cca deseticentimetrové kolíky. "Převeliká mlsota!", říkají naši psi. :-))
Lucie

4.11.2010 12:09
v v

XXX.XXX.164.184

Občas je taky dávám. Vydrží to víc než normálně sušené časti. uši, šlachy, nožky.Ale stejně nejčastěji dávám ty sušený části. Pinďu jsme měli taky jednou.Takovej metrovej klacík, pesině móc chutnal, ale za 15minut nebyl:-))Dnes má za domácí úkol oháňku, pořádnej kus tak jsem zvědavá co zbyde až přijdu domů.

4.11.2010 12:16
czizecka

XXX.XXX.106.200

pinoha napsal(a):
Všechno sušený!!!! Uzený raději ne. Penisy se prodávají taky pod názvy býkovec nebo žíla. Je buď celý - tak asi metrový "klacík" o tlošťce silného palce - nebo nakrájený na cca deseticentimetrové kolíky. "Převeliká mlsota!", říkají naši psi. :-))
Lucie

To jsou věci teda :)) NO zůstanu u uší.. kdyby se třeba někdo ptal co že to ten pes kouše :))))) se stydím teda až :-))

4.11.2010 12:52
astlolita

XXX.XXX.200.174

A můžu se zeptat, co dáváte opravdu velkým psům? Když dám stafordovi nebo kříženci bulíka s bord. dogou prasečí ucho, nestihnu za sebou ani zavřít dveře a má to sežrané.... Z velklých hovězích kostí mají oba zácpu, protože je žerou celé

4.11.2010 12:56
lucietka

XXX.XXX.40.146

astlolita napsal(a):
A můžu se zeptat, co dáváte opravdu velkým psům? Když dám stafordovi nebo kříženci bulíka s bord. dogou prasečí ucho, nestihnu za sebou ani zavřít dveře a má to sežrané.... Z velklých hovězích kostí mají oba zácpu, protože je žerou celé

Co ty morkové kosti? Já sama když dám mojí ucho, tak to má tak na týden :-))))

4.11.2010 13:01
czizecka

XXX.XXX.106.200

astlolita napsal(a):

smajlík to je krásně popsaný...
Známí jednou naší CC přivezli uzenou hovězí nohu a žrala to dva dny

4.11.2010 13:15
astlolita

XXX.XXX.200.174

czizecka napsal(a):
smajlík to je krásně popsaný...
Známí jednou naší CC přivezli uzenou hovězí nohu a žrala to dva dny

No právě, z toho mají tu zácpu, prootže to žerou celé no. Morkové kosti, z těch zácpa není? Jak jsou velké?

4.11.2010 13:16
v v

XXX.XXX.164.184

Já mám ohařku a taky to hned zblajzne. Já to teda dávám do krabic aby si to musela najít, tak jí to maličko trvá, ale pak to má taky za 5minut v sobě. Nedávno jsme měli taky tu celou hovězí nohu. Vydržela s tím jeden den než okousala ty šlachy a pak jí ta kost už nezajímala a teda docela s tím v paneláku mlátila o zem. Dneska má právě oháňku- je to konec hřbetu s obratlema a je na tom usušený i maso. Moc se jí to ráno líbilo, tak snad to aspoň do zejtra vydrží. Jinak dávám syrové vepř. nohy, to jí taky tak hodinu trvá než to zdolá a minulej tejden měla celou syrovou vepř. hlavu a to měla na dva dny, pak ten zbytek nosila a chtěla to někam schovat..... tak jsme to vyhodili radši. Jo a občas seženu morkové nařezané kosti a vylyzuje z toho ten morek a to je taky na dlouho, lepší než kong :-)

4.11.2010 13:20
v v

XXX.XXX.164.184

Morková vepřová kost je tak 15-20cm dlouhá a má dva velké klouby na konci. Hovězí je ohromná jak z mamuta a má několik kg a asi tak. Tu mi ani nerozkousala a jen žužlala klouby. Po nařezání na plátky vylýzala morek a kost nerozkousala.

4.11.2010 13:23
astlolita

XXX.XXX.200.174

v v napsal(a):
Morková vepřová kost je tak 15-20cm dlouhá a má dva velké klouby na konci. Hovězí je ohromná jak z mamuta a má několik kg a asi tak. Tu mi ani nerozkousala a jen žužlala klouby. Po nařezání na plátky vylýzala morek a kost nerozkousala.

Tak to závidím. Moji tu vepřovou 20 cm čapnou do tlamy a rozdrtí a pak sežerou. Takže zácpa... a tu hovězí sice ne tak hned, ale ořerou klouby a pak se pustí do kosti. Takže přijdu domů a půl kosti mají v sobě, magoři smajlík A opět zácpa smajlík Takže u nás vydrží prostě jedině ty kosti z bůvolí kůže. Když nejsou, poslouží kříženci hadice od pračky, koberec, boty,.... smajlík

4.11.2010 13:28
czizecka

XXX.XXX.106.200

astlolita napsal(a):
Tak to závidím. Moji tu vepřovou 20 cm čapnou do tlamy a rozdrtí a pak sežerou. Takže zácpa... a tu hovězí sice ne tak hned, ale ořerou klouby a pak se pustí do kosti. Takže přijdu domů a půl kosti mají v sobě, magoři smajlík A opět zácpa smajlík Takže u nás vydrží prostě jedině ty kosti z bůvolí kůže. Když nejsou, poslouží kříženci hadice od pračky, koberec, boty,.... smajlík

ty jo co máte za hafy? To jsou spíš drtičky ne? :)) ty musej mít sílu...

4.11.2010 13:44
astlolita

XXX.XXX.200.174

czizecka napsal(a):
ty jo co máte za hafy? To jsou spíš drtičky ne? :)) ty musej mít sílu...

No mám dva amstaffy, fenu a psa. Pes je drtička a to doslova. Fena je zatím malá, má půl roku, takže té to trvá chvilku dýl. No a pak ještě přítel má bulteriéra kříženého s bordeuxkou dogou. Ten má sílu neskutečnou, ale moc jí nepoužívá, je to teprve 10 ti měsíční trdlo, takže mu kost trvá sežrat o něco dýl než tomu stafordovi.
Tady ilustrační foto, když zrovna nic nedrtí. Jejich nejoblíbenější poloha smajlík

4.11.2010 17:28
czizecka

XXX.XXX.106.200

astlolita napsal(a):
No mám dva amstaffy, fenu a psa. Pes je drtička a to doslova. Fena je zatím malá, má půl roku, takže té to trvá chvilku dýl. No a pak ještě přítel má bulteriéra kříženého s bordeuxkou dogou. Ten má sílu neskutečnou, ale moc jí nepoužívá, je to teprve 10 ti měsíční trdlo, takže mu kost trvá sežrat o něco dýl než tomu stafordovi.
Tady ilustrační foto, když zrovna nic nedrtí. Jejich nejoblíbenější poloha smajlík

JO tak to už chápu :))))))

5.11.2010 00:32
denulka

XXX.XXX.61.55

pinoha napsal(a):
Lucie

Přesně tak, uzený radši ne. Jednou jsem nakoupila celkem slušnou zásobu uzených měkkých uší ( nebyli usušené) a vetších kostí na výstavě. No vůně to byla nááádherná, ale stačilo jedno ucho a jak hltala, tak do rána bylo nablito :-(

5.11.2010 00:36
denulka

XXX.XXX.61.55

pinoha napsal(a):
My tady ty hnusy nedáváme vůbec! Bůh ví, z čeho to je a jakou úpravou ta pseudo-buvolí kůže prošla. Naši psi dostávají pouze "reálné" sušeniny - penisy, uši, dršťky, plíce, šlachy, mulce... Prostě to, co skutečně existuje a jen to projde procesem sušení.
Lucie

Taky si říkám z čeho je to vlastně udělaný. Je mi jasný, že to není z kůže z buvola, ale začínám mít pochybnosti, že to vůbec z kůže je. Prý to psům strašně dlouho leží v žaludku a ve střevech než to vyjde ven. Jinak mám fenu "drtičku", takže ucho nám moc dlouho nevydrží a hlavně má tendence hltat a dávit se. Dršťy a plíce taky občas koupím, ale dvakrát křoupne a má to v sobě. Asi zkusím nějakej ten penis a nebo býčí žlázu místo těch hnusných "buvolích" kostí.

5.11.2010 07:51
czizecka

XXX.XXX.106.200

Ze všeho nejvíc mě dostává zaručeně přírodní půvolí kůže která je zelená.. zelenýho bůvola jsem jestě neviděla..

5.11.2010 16:31
rachel

XXX.XXX.118.56

denulka napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak vaši pejsci snášejí kosti z "buvolí kůže"? Mám podezření, že nedělají moc dobře na zažívání.

Nám žádné problémy nezpůsobují. :-)
Psa to zabaví a posílí papulu :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík