Štěně velkého plemene na Acaně?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.11.2010 15:28
barunka

XXX.XXX.84.250

Plánuji si pořídit štěně velkého plemene a chtěla bych ho krmit Acanou. Mé dospělé feně vyhovuje, krásně po ní zmohutněla a i složením mi přijdou jako jedny z nejkvalitnějších. Čeho se ale trochu obávám je vyšší obsah bílkovin, kvůli budoucí DKK, která bude rozhodující pro uchovnění. Máte někdo zkušenosti s Acanou a štěnětem velkého plemene? Jak vám na ní rosto? Přemýšlím i o krmivu Arden, ale Acana se mi složením líbí víc až na ty bílkoviny. Díky za rady.

5.11.2010 17:54
conie

XXX.XXX.126.6

Na ACANĚ mi vyrostla fena šarplanince, dodnes krmím též Acanu a spokojenost na všech stranách. Granule pro štěňata velkých plemen již počítají s přiměřeným příjmem bílkovin pro správný vývoj kloubů. Navíc jsou to snad jediné granule, které se pesům zatím nepřejedly.

5.11.2010 18:23
rachel

XXX.XXX.118.56

barunka napsal(a):
Plánuji si pořídit štěně velkého plemene a chtěla bych ho krmit Acanou. Mé dospělé feně vyhovuje, krásně po ní zmohutněla a i složením mi přijdou jako jedny z nejkvalitnějších. Čeho se ale trochu obávám je vyšší obsah bílkovin, kvůli budoucí DKK, která bude rozhodující pro uchovnění. Máte někdo zkušenosti s Acanou a štěnětem velkého plemene? Jak vám na ní rosto? Přemýšlím i o krmivu Arden, ale Acana se mi složením líbí víc až na ty bílkoviny. Díky za rady.

Pokud nemáte vyloženě hluboko do kapsy, doporučovala bych (aspoň v době největšího růstu štěněte) krmivo Artemis :-)

5.11.2010 19:59
sona janska

XXX.XXX.224.75

Mému psovi neseděla,ale chovatelka, od které psa mám krmí Acanou svou smečku již pěkných pár let (včetně štěňat až do dospělosti) a k naprosté spokojenosti. Pravda, krmí stylem cca 60 % granule zbytek denní dávky maso, jogurt, ... Jo a má obříky :-) Takže já bych v tom problém neviděla :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík