Zajímalo by mě co v něm vidíte, je v Brněnském útulku (městské policie), pes, 5let, 33cm vysoký, 18 kg.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.79
Pouliční německý ovčák, pouliční jezevčík a možná nějaká třetí ingredience.
Nehledejte v tom corgiho, těch tu fakt běhá "hodně"... většina voříšků jsou prostě voříšci a potomci voříšků, žádných na ČR exotických plemen.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nehledejte v tom corgiho, těch tu fakt běhá "hodně"... většina voříšků jsou prostě voříšci a potomci voříšků, žádných na ČR exotických plemen.
JJ tak :D ale stejně se mi líbí
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tohle neni ani moc exoticke plemeno.... a kdyz utece a obskoci nekde nejakou toulavku...proste postavou na nej vypda a basta
czizecka
napsal(a):
No já ale nezažila corgiho co by utekl... ale možný je vše
my takoveho prave meli,sestre utekl nekolikrat a kdyz se obcas koukam na strankach utulku tak se tam taky nekdy objevi,ale jen opravdu vyjimecne a hned si ho panici vyzvednou jenze kdo vi,kolik fenek potkal za tu svoji prochazku...ale to je zas o necem jinem... NO tam bude podle hlavy a docela i barvy a telicko mi fakt prijde jako od corgiho,ale kolikrat vidim hafana nekolika krizencu a rekla bych ze je krizenec 2plemen...spis by me zajimalo jakou ma povahu
veradisia
napsal(a):
my takoveho prave meli,sestre utekl nekolikrat a kdyz se obcas koukam na strankach utulku tak se tam taky nekdy objevi,ale jen opravdu vyjimecne a hned si ho panici vyzvednou jenze kdo vi,kolik fenek potkal za tu svoji prochazku...ale to je zas o necem jinem... NO tam bude podle hlavy a docela i barvy a telicko mi fakt prijde jako od corgiho,ale kolikrat vidim hafana nekolika krizencu a rekla bych ze je krizenec 2plemen...spis by me zajimalo jakou ma povahu
To jo, pamatuju si na jednu pudlici co jí obskočili asi 4 psy... zajímalo by mě jak různorodě štěnda vypadala :D. No bůhví co v pejskovi je a jakou má povahu, ale vypadá vesele ne :)))
Uživatel s deaktivovaným účtem

veradisia
napsal(a):
Já bych spíš než jezevčíka a corgiho viděla baseta. Ty silné nohy....
Nezapomeňte, že pokud by to byl kříženec ovčouna a jezevčíka, těžko bude mít vzhledem k velikosti hlavy tělíčko subtilního jezevce. Málokterý kříženec vypadá jako nalepená hlava jednoho plemene na tělo jiného. Takže to může v podstatě být ovčák s téměř jakýmkoli nízkonohým plemenem. Příroda není úplně pitomá a přiměřeně tělo přizpůsobí .
Tento pejsek se mi hrozně líbí, takto se to povede málokdy, má v sobě neskutečný kouzlo.
Téměř přesně takhle vypadala štěňata, co se narodila naší fence NO. Nakryl jí kříženec labradora pravděpodobně s jezevčíkem a bylo z toho 8 štěňat. Nechali jsme jí čtyři štěňata, tři byly takovíhle a čtvrtý měl nohy vysoké. Otec štěňat je velikosti asi baseta, ale protože basetů je tu hodně málo, je pravděpodobné, že jeho otcem byl jezevčík.
Když se naše štěňátka formovala do takovéto krásné podoby, moje sestra se trefně vyjádřila, že vypadají jako špatně sestavené puzzle .