Čeho je to kříženec?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.11.2010 22:38
evelin

XXX.XXX.6.162

Zajímalo by mě co v něm vidíte, je v Brněnském útulku (městské policie), pes, 5let, 33cm vysoký, 18 kg.

8.11.2010 22:40
davidka

XXX.XXX.235.194

NO a jezevčík? :-))

9.11.2010 07:06
utahraptor

XXX.XXX.80.130

evelin napsal(a):
Zajímalo by mě co v něm vidíte, je v Brněnském útulku (městské policie), pes, 5let, 33cm vysoký, 18 kg.

Jéé, ten vypadá přesně jako jeden pes, co jsem znala jako malá :))) A ten byl kříženec "vlčáka" a jezevčíka :)

9.11.2010 07:57
veradisia

XXX.XXX.124.183

ja to typuju na krizence velsch corgiho a NO

9.11.2010 08:33
czizecka

XXX.XXX.106.200

NO ten je boží! Něco takového sháním ale bohužel fenku a určitě mladší. Já to vidím na ovčáka a jezevčíka, takových u nás chodilo hodně.. ale i ten corgi by připadal v úvahu

9.11.2010 08:47
veradisia

XXX.XXX.124.183

Ja si nemuzu pomoct,ale jezevcika v tom vubec nevidim ani jeden znak... telo ma jako corgi a hlavu jako vlcak smajlík

9.11.2010 08:56
czizecka

XXX.XXX.106.200

Já si myslím že je tam těch plemen stejně víc :D

Neregistrovaný uživatel

9.11.2010 11:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.21.79

Pouliční německý ovčák, pouliční jezevčík a možná nějaká třetí ingredience.

Nehledejte v tom corgiho, těch tu fakt běhá "hodně"... většina voříšků jsou prostě voříšci a potomci voříšků, žádných na ČR exotických plemen. :-)

9.11.2010 11:58
czizecka

XXX.XXX.106.200

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

Nehledejte v tom corgiho, těch tu fakt běhá "hodně"... většina voříšků jsou prostě voříšci a potomci voříšků, žádných na ČR exotických plemen. :-)

JJ tak :D ale stejně se mi líbí :-))

9.11.2010 12:08
veradisia

XXX.XXX.124.183

Neregistrovaný uživatel napsal(a):

tohle neni ani moc exoticke plemeno.... a kdyz utece a obskoci nekde nejakou toulavku...proste postavou na nej vypda a basta smajlík

9.11.2010 12:13
czizecka

XXX.XXX.106.200

No já ale nezažila corgiho co by utekl... ale možný je vše

9.11.2010 12:27
veradisia

XXX.XXX.124.183

czizecka napsal(a):
No já ale nezažila corgiho co by utekl... ale možný je vše

my takoveho prave meli,sestre utekl nekolikrat a kdyz se obcas koukam na strankach utulku tak se tam taky nekdy objevi,ale jen opravdu vyjimecne a hned si ho panici vyzvednou jenze kdo vi,kolik fenek potkal za tu svoji prochazku...ale to je zas o necem jinem... NO tam bude podle hlavy a docela i barvy a telicko mi fakt prijde jako od corgiho,ale kolikrat vidim hafana nekolika krizencu a rekla bych ze je krizenec 2plemen...spis by me zajimalo jakou ma povahu:-)

9.11.2010 16:11
czizecka

XXX.XXX.106.200

veradisia napsal(a):
my takoveho prave meli,sestre utekl nekolikrat a kdyz se obcas koukam na strankach utulku tak se tam taky nekdy objevi,ale jen opravdu vyjimecne a hned si ho panici vyzvednou jenze kdo vi,kolik fenek potkal za tu svoji prochazku...ale to je zas o necem jinem... NO tam bude podle hlavy a docela i barvy a telicko mi fakt prijde jako od corgiho,ale kolikrat vidim hafana nekolika krizencu a rekla bych ze je krizenec 2plemen...spis by me zajimalo jakou ma povahu:-)

To jo, pamatuju si na jednu pudlici co jí obskočili asi 4 psy... zajímalo by mě jak různorodě štěnda vypadala :D. No bůhví co v pejskovi je a jakou má povahu, ale vypadá vesele ne :)))

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.11.2010 19:17
Uživatel s deaktivovaným účtem

veradisia napsal(a):

Já bych spíš než jezevčíka a corgiho viděla baseta. Ty silné nohy....

9.11.2010 19:47
davidka

XXX.XXX.235.194

Nezapomeňte, že pokud by to byl kříženec ovčouna a jezevčíka, těžko bude mít vzhledem k velikosti hlavy tělíčko subtilního jezevce. Málokterý kříženec vypadá jako nalepená hlava jednoho plemene na tělo jiného. Takže to může v podstatě být ovčák s téměř jakýmkoli nízkonohým plemenem. Příroda není úplně pitomá a přiměřeně tělo přizpůsobí :-)) .
Tento pejsek se mi hrozně líbí, takto se to povede málokdy, má v sobě neskutečný kouzlo.

9.11.2010 20:22
rachel

XXX.XXX.118.56

Tipuji Welškorgi (nebo jak se to píše:-) ) a Německý ovčák:-)

9.11.2010 20:56
danurba

XXX.XXX.40.197

Téměř přesně takhle vypadala štěňata, co se narodila naší fence NO. Nakryl jí kříženec labradora pravděpodobně s jezevčíkem a bylo z toho 8 štěňat. Nechali jsme jí čtyři štěňata, tři byly takovíhle a čtvrtý měl nohy vysoké. Otec štěňat je velikosti asi baseta, ale protože basetů je tu hodně málo, je pravděpodobné, že jeho otcem byl jezevčík.
Když se naše štěňátka formovala do takovéto krásné podoby, moje sestra se trefně vyjádřila, že vypadají jako špatně sestavené puzzle smajlík.

10.11.2010 07:50
veradisia

XXX.XXX.124.183

Tady u nas dokonce chodi krizenec rtw a jezevcika a vypada opravdu kouzelne,dlouhy telo,kratky nozicky (silnejsi samozrejme) a obrovska hlava... ale u nej je jezevcik poznat podle barvy no a hlavne majitele vi cim je krizenej,jinak bych to do nej taky nerekla :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík