Nezavřou hubu a nezavřou :o) 49

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.11.2010 10:42
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj děti, nějako sme zapadli smajlík
Peti aby ses neupracovala, víš že se nic nemá přehánět :-) Se máš safra, takhle se u papání zadara ještě vzdělávat, to by se mi taky líbilo smajlík Tak foťáček jo? :-) Proč ne, hlavní je, že budete mít radost, převážně ty viď? :-)), a my se tadyk budeme pěkně kochat novýma fotečkama smajlík

Hani u nás se na zimu chystám asi jenom já a ptáčci s Pípou, kyneme svorně smajlík Agbíšek přestal pro jistotu jíst úplně zas, tže ho několikrát denně přemlouvám nad miskou a krmím z ručky ( teda spíš mu to po kouskách rvu do chřtánu :-( ), Gríša vypouští krásné kusy chuchvalců, jak když je ustřihneš a Buřťoburgr si myslí jak je nenápadka, když upouští po jednom chlupe asi tak 100x do vteřiny smajlík Aj Frííí upouští, ale ne moc a hlavně kupodivu přibral, asi tak deko :-)
Ptáčci mi denně snědí kilo slunečnic, dvě hrsti vlašáků a lojový koule mizí před očima smajlík A Pípa zbouchá granulek za stádo píp a k tomu dva šufánky masa s vločkama a sádlem, co vařím psům :-))

Marký gratuluju k novýmu telefonku smajlík Ať slouží co nejdéle :-)

Takhle bych si někdy taky chtěla vyjít na procházku, nemusela bych se bát vůůůbec ničeho a nikoho :-) smajlík

18.11.2010 11:36
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Mati, tak mě připadá Agbíšek jako já, taky mě nějak nebaví jíst:-) Na zimu moje tělíčko hubne, je to jeho věc, dělá to tak už řadu let, tak co s tím nadělám smajlík Od včerejška mě připadá Hubert nějak v nepořádku, ale nevím čím, jí s chutí, chce si hrát, ale nějak moc často se protahuje, jako by ho něco bolelo, ach jo. Třeba ho jenom moc pozoruju, uvidím....Holky Hubas si zase může udělat další zářez na pažbu, dostal další kočku, nestihla mu utéctsmajlík Nejdřív jí našel v našem složeném dřevě na topení, to mu rozdrápla ucho a vyskočila na strom, tím se zachránila, ale druhý den nebyl strom tak blízko a Hubert jí chytil, naštěstí jí zabil rychle. To je ta ohaří ostrost na "škodnou", to z něj nedostanu:-( já už chci buď sníh, nebo sluníčko, tohle ponuro mě ničí. Mám obavy o jednu kamarádku, měly jsme se sejít, ale napsala mi, že má problém a až bude připravená řekne mi to, jsem z toho dost vyděšená, ale doufám, že se bojím zbytečně.

18.11.2010 12:43
mata

XXX.XXX.80.144

Jo Hani, taky vždycky na zimu hubnu právě, páč jak furt klepu kosu, tak prostě spotřebuju asi víc energie, ale letos zatím nic, což je divný smajlík Buď zima ještě nepřijde, aspoň ne třeskutá, bo se mi zbláznilo tělíčko :-) Fakt je, že denně spořádám 3-4 obří mrkve, mám nějaký mrkvový záchvaty či co a jak tu tak furt chroupu, chytlo to i Míťu a psy, tže momentálně mě mrkev stojí majlant, páč ju všici jíme po kilech :-)
Hani, Hubýska můžou pobolívat kloubečky v tomhle vlhkým a vlezlým marastu, tak se možná protahuje proto :-) Jak mi to tak popisuješ, připomíná mi to Bidíčka, vždycky na podzim v tomhle vlezlu se mu ty nožičky ozvaly víc, i když třás nekulhal bo tak, letos zatím furt nic, bohudíky ťuk ťuk ťuk, zlatej nejzlatější Aptoflex :-) smajlík
Chudák kočka, ale jak píšeš, má to v sobě a jedno varování číča dostala, holt se nepoučila a je to. Je výhoda, že ji zabije rychle, kolik koček zařvalo díky našim psům, ale naštěstí právě taky rychle :-| Některý se poučej a dávaj si bacha, ale jiný sou drzý a prostě na to doplatí....
Taky se těším na snížek a jak! Todlek je šílený, vlhko, vlezlo, prší a mlha, že si nevidím na špičku nosu smajlík Je to o ničem...ale bude zase krásně, neboj Hani, snížek a sluníčko a příjemnej mráz :-)
S tou kamarádkou mě to mrzí a doufám, že to nebude nic nijak vážného.

Nevím, zda to víte, ale odešla jedna perfektní osůbka, milující kavkazáky, díky hnusné nemoci....její manžel odešel chvíli před ní na to samé....je to strašný a je mi s toho moc smutno....nevím, zda znáte CHS Lajdn....Lídu a Jirku Švecovi.....smajlík

18.11.2010 13:17
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Mrkev, o té mi povídej :-) Já jí jíst nemůžu, protože mě po ní bolí žaludek, ale Hubert má velkou spotřebu. Jak má tu dietu, tak místo různých chroustaček mu dávám mrkev a po každém jídle už čeká a trvá na tom, že jako moučník bude mrkev:-)) Myslíš, že jsou to klouby u Hubase? Dávám mu už tři týdny Giom, takže bych čekala, že bude bez potíží. Já už jsem z každé jeho choroby vyplašená víc než je normální. Připadá mně, že i víc pije, a zánět ledvin už jednou měl......To mám radost, že nehubnu na zimu sama. Tys právě vysvětlila proč, taky klepu kosu pokud spadne teplota pod 18° :-) Hlavně že je Bíša dobrej, to vlhko je na klouby špatný. Víš, u někoho bych si přála, aby nikdy neumřel, někteří lidé, by tady měli být pořád jako ukázka lidství, ale bohužel.......O tu kámošku mám taky strach, z mých tří skutečných a dlouhodobých kamarádek, měly dvě rakovinu, jedna to ustála a je fit ťuk ťuk ťuk, ta druhá ( úžasná ženská ) to nezvládla, o tom jsem ti psala a teď tahle mě straší, ale snad to bude nějaký problém ve vztahu, taky blbý, ale pořád lepší než nemoc. Tak zmuchlej svou smečku do kuličky a užívej život, jak jsi poslala to povídání....... A dej si mrkev i za mě :-)

18.11.2010 13:29
lilinečka

XXX.XXX.25.82

Tak jsme doma holky.. Musím se teda pochlubit, dám sem fotečku... Pejsci jsou zatím super, Maťulko děkuji za přání, nějak jsem nestíhala odepisovat... :-)

18.11.2010 13:42
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Nádherné mimi, gratuluju :-)

18.11.2010 15:02
mata

XXX.XXX.80.144

Hani klíďo to můžou být klouby, ony bolí tak tupě neurčitě a klidně to může být tím, ale samo taky nemusí :-) Jen mě to napadlo, když sem četla ty "příznaky", páč sem u Bíšánka hodně podobně pozorovala to samé. Giom není špatnej, ale myslím, že jako prevence, pro těžkýho dysplaztika asi ne ee, si myslím :-) Ty sirupy se účinněji vstřebávají.....samo tě nechci nutit, ale mohla bys ten Aptoflex vyzkoušet, tás z toho budete s Hubýskem stejně přešťastní jako my s Bíšou :-)

Luci úžová malá Terezka!!! smajlík Přejeme do života hlavně pevné zdraví a štěstíčko s tunou lásky :-) smajlík A ani sem nečekala, že hned odepíšeš blázínku, je mi jasný, že máš "plný ruce" a náruč a taky musíš odpočívat smajlík Vidíš to, bodejť by holčičky nebyly super, když byly vždycky, teďka akorát budou hlídat a zahřívat o jednoho člena rodiny víc :-) :-) Tak si to užívej Luci a časem písni a pošli nějaký fotečky ju? :-)

A copak asi dělá Marťa s Bertičkou? Holky co? Jak se máte? :-)

Taky už tu strašně dlouho nebyla Soňa s Montym, snad jsou v pořádku a mají se krásně :-) Monťásek musí být teďka na zimu zase úchvatně chundelatej, i když on je furt, ale na zimu tuplem :-)

18.11.2010 15:13
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj holky!
tak je po návalu, to nejhorší už bylo, a ted je zase klídek. měla jsem další školení a ten svátek včera bodnul :-)

Hani kdybych u toho nebyla, věřím, že naši zabijí kočku taky smajlíksmajlík jsou to hajzlíci zlý, smečkový...

Mati ta CHS Lajdn je mi dost povědomá, ten osud byl k nim ale krutý :-(

Jo a ňa Soňu prásknu, že vazala Monťáka do Pyrenejí, na webu má skvělý fotky a povídání, nedávno jsem slídila a žasla, když jsme to zjistila :-))

jinak u nás vše při starým, kluci dobrý, my taky....

v sobotu jedem do Prahy na dárky, snad už konečně něco nakoupím. pořád o tom jen tlachám a skutek utek. :-)

18.11.2010 15:38
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Tak to se připrav ne děsnej provoz, Praha je ucpaná, ale snad v sobotu...... Mati, já jsem ten Giom koupila z nouze a taky na vyzkoušení. Hned příště si koupím tebou doporučený.....teď mě to vypadlo, ale napíšu si to na chytrý papírek :-))

18.11.2010 16:01
mata

XXX.XXX.80.144

Hihi nejen Praha, ucpaný je úplně všecko, aj ty nejmenší vesničky :-) Nevím proč, jestli lidi honem honem jezdí, než napadne sníh, páč pak půlka auto zazimuje?! smajlík :-) Nebo že by už ty svátky? No ještě že to neřeším, nějaký dárky, asi bych zešílela dočista :-))

Jj Hani, aj já ho tenkrát vzala z nouze na zkoušku, dostala tričko a propisku a ujistila se, že nic pro Bíšu :-) Tže pak vem ten Aptoflex, doporučila sem ho aj Mú kámošce, má 12-ti letého NO a 9-ti letou boxerku, ona trpí na páteř a on na klouby a to dost, ale po druhé flašce Aptoflexu mi jásavě volala, že Brita se Sárou nepoznává, jak jim to lítá a nic je nebolí a začali papkat a hrát si a všecko, a tak už u něj zůstala :-) Předtím měli Alavis a ten byl taky prima, ale na Aptoflex neměl, nu jako u nás....a znát je to vážně spíš až po dobrání druhé flašky. Je to sirup 500 ml, Efram mi to líže samotný, Bíšovi to dávám na grancle aj maso :-)
Hlavně chytrý papírek chytře nezapomeň někde, bo neztrať, jako to mám ve zvyku já smajlík Buď mám na 20-ti papírcích napsáno jedno, anebo nemám nikde žádnej k nalezení a na všech je všecko smajlík

18.11.2010 16:09
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Já chytré papírky neztrácím, ochraňuju je jako oko v hlavě, neb bych si už nikdy nevzpomněla co tam bylo napsané smajlík Dřív jsem dávala Hubertovi Canavit? Zase si nejsem jistá, ale ten momentálně neměli, proto Giom, ale už teď o něm pochybuju, pro Huberta to chce asi těžší kalibr. Taky mě připadá že se všichni řidiči zbláznili, jezdí jako šílenci, čím větší tma a mlha, tím jsou agresivnější....asi blížící se Vánoce. Dneska ráno to děsně klouzalo a na Jižní spojce se převrhla dodávka, přes dvě hodiny totální zácpa.....Proč já nejezdím na koníkovi:-):-))

18.11.2010 16:38
mata

XXX.XXX.80.144

Tak to si šikulka, já je ztrácím pravidelně, mám takový ty lepící, co nelepí a furt odpadávaj a kdo to má pak hledat smajlík
Jj myslíš Caniviton :-) Ten sem taky dávala a je bezvadnej, ale prostě ten Aptoflex Bíšovi sedl jak nikdy nic, anebo jde výzkum dopředu a je to zas zlepšený složení a vstřebávání tam, kam má :-)
Na koníkovi bys nikam nedojela Hani, dneska smajlík Všude silnice, tam by vás smetli, páč sou bezohlední a k jezdcům na koních tuplem, na polích a v lesích by vás pifli pomatení a akční rádoby myslivci, prostě děs :-| Jooo takhle mít tank, to by se to jezdilo :-)

18.11.2010 16:47
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Stačil by Hummer, ale to parkování....? smajlík

19.11.2010 09:39
mata

XXX.XXX.80.144

:-) no parkování s hamrem by bylo troška složitější, ale ty bys byla v poho, vždycky by jsi nějakýmu mužskýmu řekla, aby ti to zaparkoval přeci :-) :-) By se o to ještě porvali, kdo ti to parkne :-)

Dnes je tu šílená klendra a chybí mi snížek smajlík smajlík

19.11.2010 09:47
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) S tím parkováním máš vlastně pravdu, chlapi by se rvali, aby si do takového vozítka mohli sednout smajlík Tady je taky ziminka a hnusno, navíc jsem hned ráno musela vydrhnou Hubertův koš, posnídal nějaký lidský "výtrus", bylo to řidší a dobře se to dostalo přes košík, fuj, hnus fialovej smajlík ještě se mi z toho zvedá žaludek :-(

19.11.2010 09:55
rude

XXX.XXX.13.149

:-) Hubert je případ.... se ti nedivím ,to by jeden blil, když pes sežere lidské ho.... smajlík Hagi rád žere ptačí, co padaj u okapů :-) ale zvířecí mi tolik nevadí.

Mati sněhu se dočkáš, já už se na něj taky těším, hlavně at je suchá zima.

a mám další dárek, včera jsem koupila Michalovi mp3ku. on při ní rád cvičí na trenažeru. mměla bych začít taky, ráno jsem se vážila a byla zděšená smajlík

19.11.2010 10:01
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Super dárek :-) Já si myslím, že váha by se měla ignorovat, nejlépe váhu nemít :-)) S tím Hubertem je to fakt děsný, dokud neměl tu slinivkouvou dietu, byl to přímo estét na to co sní, a teď.......humus:-(

19.11.2010 10:14
mata

XXX.XXX.80.144

Jooo Hubýsek je ale filuta smajlík Todlek mi jednou udělal pubo Frííí, nejedl to, ale hodlal si asi řádně čuchnout a přitiskl koš a.....no tak tam bylo lidský hovno a kolem dokola ode mne nablito smajlík Než sme došli k řece, kde sem ho vymáchala, vyblila sem se s podoby, nemám na totok žaludek :-)

Jj Peti, zima suchá a pořádná, aspoň ty tři měsíce, ať pochcípá co nejvíc hmyzáckých humusů a nejsou invaze, jak letos smajlík Júúú hele, když se v tom dárečkování, nechceš mi taky něco koupit? smajlík Bude mít Michal určo radost, při hudbě se nejlíp maká, já u hudby nejen cvičím, ale aj uklízím a vařím, pomáhá mi to předcházet infošu z toho, co dělám a přitom dělat nechci smajlík O váze mi nemluv, chytře na ni radši nelezu, ale bohužel to poznám na oblečení že....smajlík Přitom chodím skoro denně na hodinu bruslit, lítám se štěndy, tak nevím....smajlík

19.11.2010 10:49
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Dnešní dary od Huberta, od rána sám odchází a přináší mi dárečky, asi za ten znečiětěnej košík:-) Chce si mě udobřit :-))

19.11.2010 10:51
mata

XXX.XXX.80.144

Ten je ale hoooodnééééj :-) To ti donesl aj ten sukulent jo? smajlík :-)

Dostala sem minulej týden v knihovně pozornost, marcipánovou pidi knížku a ještě sem ji nesnědla, to su dobrá co? :-))

19.11.2010 11:06
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Marcipán miluju, ten bych snědla hned. Jsi dobrá, že tak dlouho odoláváš :-) Jo, Hubert nosí netřesky nejradši a už od štěněte, nejlépe když mám vyluxováno :-)

19.11.2010 11:10
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) symbol Vánoc :-)) Mě visí nad stolem celoročně :-)

19.11.2010 11:16
mata

XXX.XXX.80.144

To je úžasnej symbol Hani! Moc se mi líbí smajlík smajlík

Tak dětičky, odhrkávám se na šílené nejšílenější nákupy, Pípě došly grancle, psům dochází maso, nám došlo všecko, od jídla přes prací prášek a podobný voloviny, včetně ponožek pro Mí, má šílenou spotřebu :-), tže budu nakupovat jak vzteklá :-)) Krásnej víkendíček všem! smajlík smajlík

19.11.2010 16:56
sona1

XXX.XXX.248.253

rude napsal(a):
ahoj holky!
tak je po návalu, to nejhorší už bylo, a ted je zase klídek. měla jsem další školení a ten svátek včera bodnul :-)

Hani kdybych u toho nebyla, věřím, že naši zabijí kočku taky smajlíksmajlík jsou to hajzlíci zlý, smečkový...

Mati ta CHS Lajdn je mi dost povědomá, ten osud byl k nim ale krutý :-(

Jo a ňa Soňu prásknu, že vazala Monťáka do Pyrenejí, na webu má skvělý fotky a povídání, nedávno jsem slídila a žasla, když jsme to zjistila :-))

jinak u nás vše při starým, kluci dobrý, my taky....

v sobotu jedem do Prahy na dárky, snad už konečně něco nakoupím. pořád o tom jen tlachám a skutek utek. :-)

Ahojte holky,
jo jo, Peťo, byli jsme v Pyrenejích a ještě pořád na to vzpomínáme, bylo to úžasné.... Chodím sem koukat často, ale nemám moc čas psát a pak taky v práci moc nemůžu :-) Monťajda stárne, ale zatím ťuk, ťuk v rámci možností... Ani to nebudu říkat, abych to nezakřikla.
S těmi kočkami to dělal můj barzoj. Nikdy jsem mu to nedokázala odpustit a už bych si nikdy takového psa, co loví a zabíjí, nepořídila. Monty vše opatruje, no, je prostě mé druhé já. Loni se k nám nastěhovala sousedovic kočička, která chuděra hlady chodila jíst zrní! a tvrdé hohlíky, co jsem ptákům sypala na okno, tak se o ni starali :-((( Už u nás definitivně bydlí a donesla nám i koťátka, tak máme veselo a Monty větší smečku, i když jen kočičí :-)
A jo Mati, už je zase ješě větší kulička, každý rok má víc srsti :-)

19.11.2010 16:57
sona1

XXX.XXX.248.253

tak ještě jednu, víc je na stránkách :-)

22.11.2010 09:15
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj děti, tak jaký byl víkend? Bylo hnusně co? :-)
Soni to je překrásný ty Pyreneje a je bájo, že jste se tam s Monďáskem podívali smajlík Fotky jsou nádherný, kochala jsem se, ty ovečky a kravičky a koně všude volně smajlík smajlík Monťásek je nádhernej a jeho dcery taky! Je vidět už z fotek, že jste si to užívali a nasmála jsem se popisu, jak jste se fotili na samospoušť smajlík Krásná reportáž, opravdu! smajlík Moc se mi líbí jedna fotka, ta tráva při tom slunci, či měsíčku?!.....to je nádherná fotka, má neuvěřitelný kouzlo, fakt se ti povedla! smajlík
Monťásek na svůj věk vůbec nevypadá, zraje jako víno :-)

Tady je šílenej vichr a blbne elektřina, potřebuju dělat do hokny a už 4x se mi vypnul PC, tak nevím....tohle mu dobře nedělá, přemýšlím zda to nevypnu úplně a nepočkám, zda se to nezlepší smajlík

22.11.2010 09:38
sona1

XXX.XXX.1.101

Ta tráva je s měsícem, bylo to večer, když jsme odjížděli :-) Jo, bylo tam fakt nádherně. Montymu se ze všeho nejvíc líbilo u toho moře, hned bych ho vzala aspoň na 14 dní někam k moři, ale nejde to, bohužel, nejsou prašule :-( Jj navenek nevypadá, ale stárne. začíná hůř slyšet, hůř vidět, taky aratróza se hlásí a nedělá mu dobře mokré chladno.. Však víš. Ale jinak je veselý a užívá si podzim života :-) PC bych radši vypla, aby se ti nepodělal úplně, oni tyhle výpadky vůbec nemaj rádi.

22.11.2010 10:17
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda!
Soni opravdu nádhera, sama bych brala výlet do Pyrenejí, jak píše Maťa, ty pastviny, koně, ovce... čistá příroda :-)

My o víkednu nehorázně utráceli, v Praze jsme nakoupili hafo věcí. dárky máme skoro všechny, jen mi chybí bráchovi děti. koupila jsem si krásné rifle, bundu, Michal bundu, Michl rifle a včera tady v Hradci ještě oba nové pohorky ke psům. No a 10 000,- je fuč, síla , jak se kutálejí smajlík zase máme na rok vystaráno. asi bysme si měli kupovat věci průběžně a ne 1x za rok, pak je to děsná pálka ... :-(

Mati, na konci týdne má co??? sněžíííííííííttt smajlíksmajlík o víkendu máme na plánu vycházku do lesů s Bzukem a Ťukem :-)) už aby byl pátek.

22.11.2010 11:04
mata

XXX.XXX.80.144

Soni i když se Montymu u moře líbilo, tak je mu určo fuk, že ho viděl poprvé a třás naposled, páč pro něj je hlavní že je s tebou :-) Proto nesmutni, že ho tam nemůžeš brát :-) S tím stárnutím je mi to líto, ovšem horší sluch, zrak a mírná artroza jsou ještě v pohodě, i bych za to byla vděčná, že má "jen" tyto problémy :-) :-) Když mu to takto vydrží pár let, bude to super, ne?! :-) No a mokrý chladno nedělá dobře ani mně :-) Tak jen tak dál a těšte se na snííížek a taky za námi občas přijď nám říct, jak se máte s Montym a fiknout nám semky nějakou fotku smajlík

Uuuufff Peti, to jsou teda pálky! smajlík Ovšem nepotěším tě, neb i když to kupuješ průběžně, stejnak su vždycky vomdletá z těch cen :-| :-) nenaděláš nic....vidíš to, ale pohorky se psy už taky potřebuju nový a jak sůl hernajs, no tak abych se tenhle týden někde mrkla :-|
Jooo Peti, těším se na snížek a jen doufám, že sněžit BUDE a sníh VYDRŽÍ! smajlík Už to potřebujem všici jako sůl :-) Todle mokro a vlezlo, a co horšího, ten šílenej vichr ( sem četla že u nás na Vysočině bude fučet až do víkendu, potěš koště, snesu všecko, ale vichr ne :-( ) mě ničí! Pesům to taky zrovna nepřipadá úžasný, krom Frííí, ten je prostě JINEJ! smajlík
Hihi, tak doufám, že vezmeš foťák a pořádně nám Bzuka s Ťukem nafotíš, až se budeme výletovat po sněžné krajince smajlík

22.11.2010 11:52
rude

XXX.XXX.13.149

jj Mati, je to pálka, ale já si nic nekoupila jak je rok dlouhej, pak když se dostanu do velkoměsta :-) a vidím Ikeu, tak jsem k neudržení, kéž by ji postavili i u nás. nakoupila jsem si hafo svíček, jsem na ty jejich skořicové ujetá :-)
a pro naše máme ještě puzzle, obrázek Afriky (žirafy a stromy, kreslený domorodý obrázek - ne fotka.) fakt nádhera. no snad rozumíte, já se nějak neumím vyjádřit :-) a Míšovým rodičům soubor her (karty, dáma...) do karavanu, když jsou na cestách a další voloviny.

to doufám, že bude zasněžíno, i když u nás tomu moc nevěřím. to spíš tam u vás. :-) v lese potřebuju nasbírat mech, budu dělat místo klasickýho adventního věnce obložený talíř mechem a ozdobičkama, pak vám to vyfotím, jestli se to povede :-)

23.11.2010 19:04
mata

XXX.XXX.80.144

Hihi Peti, njn v Ikei sou pěkný věci, já su už odolná, neb Hornbach, Ikeu apod. mám několikrát týdně před nosem, tak sem se naučila nešílet smajlík Jediný, čeho se nikdá nenabažím, je Humanic, páč botičky já prostě můžu :-|
Páni takových dárečků, budete mít krásný Vánoce smajlík
U nás dneska snížkovalo, ale jen to tak poletovalo, pak z toho byla krupice, která na silnici udělala ledíček, prostě zimní úžovina smajlík :-) A co u vás? Dle telky to mělo být všude....no nejkrásnější to bylo v německu, půl metru sněhu, zasekaný silnice, nádhera, i když teda snížek byl mokrej :-)
My dnes od jedný do teď dělali u Mí rodičů dřevo, se sprčili za pět minut dvanáct se dřevem a sami už toho fyzicky moc neudělaj, tak sme na to vlítli a páč máme odpornou průpravu z našeho letního dřeva ( miliarda vomdletých smajlošů ), tak sme to měli za pár hoděk hotový, taky tam nejsou schody a oni toho měli tak desetinu, co my že....:-)) ale v té fujavici a krupici nic moc, sice sem se právě vyložila z vřelé pěnovky, ale stejnak su promrzlá na kost :-| A tzas su zmrzačená, páč sem si pustila na kost pod kolenem, kde není ani gram tuku bohužel, obří kládu...tož tam mám hrču a modro zatím, barvičky se ještě jistě budou měnit, natřela sem to Dolmina gelem a doufám, že to rychle zmizne....nu být léto, zas vypadám jak starej omlácenej vožrala smajlík

Júúú ten talíř určo nafoť, to musí být moc jímavý a zas něco nového! smajlík Mechu tadyk všude je, kdybys měla málo....:-)

23.11.2010 19:09
mata

XXX.XXX.80.144

Jooo a včera sem si pěkně propíchla prst na noze drátkem....Bíša s Kiki blbnuli, on předníma v ležmo a zadkem nahoře jel po koberci až ke mně a tlapou mi narazil na prsty na noze, no a někde po cestě nabral drátek, kterej tady zas Míťa někde vytratil, takovej 3 cm kousínek a přes papuču a tlustou fusku mi ho pěkně shora, jak když ten prst napíchneš na vidličku, vrazil do prstu, až kamsi dolů, vytahovala sem ho fakt dlouho a z hloubky smajlík Nu krev tekla až po pár vteřinách, tož sem to vykysličníkovala, natřela alpou ( áááááá pááálíííí ) a ponechala osudu a zatím žiju smajlík smajlík Ale obě nohy tak mám jaksi polofunkční jen, tak čekám, co se stane ručkám smajlík

23.11.2010 20:16
mikka

XXX.XXX.184.103

Hezký večer,

Už jsem se tu dlouho vlastně hroozně dlouho neukázala :-| Měla jsem toho ted hrozně moc - otevřela jsem si zverimex a splnila si svuj dětský sen smajlík ´Mám otevřeno asi 3 týdny a zatim musim zaklepat to jde na uživení to zatím vypadá :-)) Enzo se mnou chodí do práce a je spokojený všude spoustu namek a většina zákazníku chodí i s pejskama a když se Enzovi zadaří tak přijdou s nějakou fešnou fenečkou ktere on velmi velmi rád :-)

23.11.2010 20:23
mikka

XXX.XXX.184.103

Bartik chlupatá malina - příteluv pracovní pesan ( v pozadí Ený )

23.11.2010 20:27
mikka

XXX.XXX.184.103

a poslední Ben 9 letý RW druhý příteluv pracovní pes od noveho roku už, ale pujde do duchodu ..

24.11.2010 10:01
rude

XXX.XXX.13.149

tady dnes taky poletuje, ale než to dopadne na zem, tak se to rozteče :-) zítra už si musím vzít kulicha, už je cítit mráz.

jauvajs... to kolena to musí fest bolet smajlík a ten drát taky smajlík
to jste hodný, že jste pomohli se dřevem:-) jen abyste nebyli v létě fakt mrzáci:-)

dnes se mi vůbec nechtělo vstávat, pořád jsem si říkala, že už musím a opakovaně usínala :-) a mám doma už vánoční výzdobu, nějaké svíčky a kuličky na zdi. kdy budete zdobit vy?

Markét a jak v nové práci? jak to tam jde? co kamarádky, kolegyně? :-)

24.11.2010 11:50
markemic

XXX.XXX.4.123

Ahojky,Vy teda jedete holky:-D no co já,v práci pohoda,kolegyně jsou stále v pohodě,tak snad tak i zůstanou:-) jedna,která by mi mohla dělat babču,mi nabídla tykání,tak mi to zatím nejde moc přes pusu,ale to se poddá:-) včera jsem v práci nebyla,neb na mě nějakej idiot něco prsknul,tak mi bylo dost blbě..dnes už v práci a vypadá to,že jsem vyvázla "jen s rýmou"..člověk se oblíká,cpe do sebe vitamíny a pak na mě něco prskne néjaká nanyna s holýma zádam a a podobně..fakt zbytečný se rozčilovat..

24.11.2010 13:43
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoooj dětičky, zdravím ze sněžné a bílé Vysočinky smajlík smajlík

Hančííííí moooc gratuluju k otevření vlastního Zveráče a přeji jen samé úspěchy a ať kšefty jdou!!! smajlík smajlík Taky sem si říkala, že kdybych někdy podnikala, tak jedině Zverimex :-) Moc ti to přeju! smajlík
Pejsci přítele jsou moc krásní, co s nima dělá, že jsou pracovní? Někde hlídá? :-) A ta malina....s čím je křížená? Vypadá hezky, maliny se mi nelíbí, ale ostatní belgičáci moc :-)

Peti neboj, ono to přijde, tadyk poletovalo včera, dneska od rána snížkuje a vločky se zvětšují a sníh zintenzivňuje, momentálně je hustokrutá vánice a nic nevidím...samo to začalo, když sem jela na nákupy, tže Citrí byl jedna velká sněhová koule :-) Je to úžasný a o 30 km dál od nás je to ještě lepší, tam maj už pořádnou peřinu sněhovou smajlík My máme zatím jen peřinku smajlík Přitom v Brně je sucho a za Humpolcem jen prší :-) Jjj, malá země a velký divy tadyk :-)
Nafoť tu výzdobu a i ten talíř Peti, já se tím moc ráda kochám :-) Sama nic nedělám a nezdobím, není jaksi důvod....pro nás dva že....kdysi sem to dělala, ale to sem měla plnej barák lidí :-|

Marký to je prima, že v hokně je to super a to tykání neřeš, já mám tolik kámošů, co by mohli být moji prarodiče, bo rodiče, tykání mi nijak problémy nedělá, jsou to príma lidičky :-) Vůbec mám ten věk kamarádů kolem sebe pestrej, od dětí až po důchodce :-) Nachlazení přejde, to já se nejvíc čílím, když si ho způsobím sama vlastní laxností, což je taky jediný, kdy su nemocná, jináč su odolná, neb sem žila celej život v Brně a to se čék stane krutě imunní :-) Ale je fakt, že ty nanynky s holýma zádama jsou paka....šak ony až budou v 25 letech mít ledviny v háji, se budou divit :-|

Koupila sem si dneska dvě fialový krásný trička, světlejší a tmavší, fialovej a černej rolák, no jako musela sem, bylo to tak kráááásnýýýý smajlík Ještě nějaký ty botičky, pro které sem původně šla, a jaksi neměli nic pěknýho, a budu spokojená.

Joj....přilítli mi domů 4 sněhový koule!!! smajlík smajlík Du to vysušit :-)

24.11.2010 13:57
rude

XXX.XXX.13.149

:-) taky jsem dnes procházela krámy a očumovala, ale nedovolila jsem si nic koupit, mám už vybráno... fakt na rok. zítra mi přijede vetamix tak musím mít na krmení. všechno jsem rozfofrovala za dárky a oblečení:-)

jak vám ten sníh závidím:-) tady chumelilo kolem 12h, ale hned to roztálo. užchci fotit psy ve sněhu a vidět, jak se v něm válí a rochní, jak to Hagi umí:-) už chcem taky peřinu , pořádnou duchnu sněhovou :-)

Markét to je fajn, že to v práci jde :-)

24.11.2010 14:13
mata

XXX.XXX.80.144

No to je super fotka :-)
Tož on je ten sníh stejně mokrej, ještě to není vončo, ale všeho dočasu, šak já si ráda počkám a vím, že se dočkám :-))
Právě že sem si dlouho nic nekupovala a jako fialová je pro mě pomale to samé, co stříbrná, ulítávám na ni :-)) Tím, že letos jako barva, letěla, je hodně věcí, co dřív nebyli, fialových, a tak se vyžívám a honem musím nakupovat, než to zas nebude....předloni vedla zelená, a to sem blila smajlík Ale taky su sakra omezená, maso mi též dochází, na svátky se musím zásobit, aj granclema, 50 kg slunečnic a spoustou lojových koulí, a samo ještě různý roční poplatky a tak.....njn, jinak bych rozhazovala za fialový a stříbrný věcičky až do alelujáááá :-)

Tož nezoufej nic Peti, aj ty sa dočkáš snížku, ba přímo maxi duchny smajlík :-) V německu je to prej ještě hustokrutější, než včera, totální kolaps, to je docela div, němci maj zimu vždycky zmáknutou, ať se děje co se děje.....to naši silničáři dneska v tý vánici místo radlic a posypů měli prosím pěkně nasazený nůžky a stříhali keře podél silnice smajlík smajlík někdy z nich fakt nemůžu smajlík

Jo, fiknu semka ry trička a roláky, ale za á ty barvy nejusou úplně reálný, prostě foťák zkresluje a za bé na fotkách to vypadá jak hadry pro slony, a přitom jsou to všecko jen hadry pro slůně ( já ) :-), velikosti M a L smajlík
Fialovej obyč roláček...

24.11.2010 14:13
mata

XXX.XXX.80.144

24.11.2010 14:14
mata

XXX.XXX.80.144

Tričko s 3/4 rukávy a bílou paspulkou...

24.11.2010 14:16
mata

XXX.XXX.80.144

Nooo a poslední modrofialový triko s dlouhým rukávem :-)
To triško před tím je prima, až na ty odporný tři knoflíky ( z knoflíků kdekoliv a jakkoliv velkých mám husinu, vosypky a bleju ) tže uvažuju, že je odpářu, jinak bych v tom chodila vopupínkovaná a poblitá smajlík

24.11.2010 14:19
mata

XXX.XXX.80.144

Todlek tričko sem si kupovala loni a mám ho moc ráda :-)

24.11.2010 14:30
mikka

XXX.XXX.245.31

Mati děkuji je to moje radost :-) Ale jso uto i stresy holt mám ho na maloměstě tak, že to opravdu není na zbohatnutí - tohle je prostě koníek co mě doufák aspon uživí ...

:-)) teda chudák Bart prý kříženec on je čistokrevný BOM s PP jen je prostě chlupatější ... bohužel od ledna už s náma, ale nebude :-(
Přítel dělá psovoda ve věznici ...

24.11.2010 14:39
mata

XXX.XXX.80.144

Hani samo že to je starost, ale hlavně radost, takovej zveráč, taky by mě to moc bavilo :-) A čék dneska těžko zbohatne, když se živí slušně, a nemá nějaký bohatý zázemí do začátku, tže to uživení stačí :-) Tý jo, tak oni můžou i maliny být s delší srstí? Vidíš to, su zas chytřejší, to sem fakt netušila a malince se hluboce omlouvám :-) No pak teda ale je to jak u NO, že aj papíráci můžou být s delší srstí....malina teda vypadá úchvatně, moc se mi to líbí! :-) Japato, že s váma už od ledna nebude??? Bude mít jiného pánečka jo? smajlík
Jééé psovod ve věznici, to taky musí být jímavá hokna čéče, aha, takže pesani asi nejsou jeho a pánečkům se střídají?! :-)

24.11.2010 14:42
mata

XXX.XXX.80.144

Hančí, ty vlastně dělíš aj záslužnou práci človíčku, můžeš na malým městě pomale vychovívat lidi, učit je dávat pejskům kvalitní papu a doplňky a tak, vidím to tadyk, jak to tu bylo a dneska jsou tu tři zveráče a hodně lidí už fakt tu maloměstskost vůči psům opustilo a kupují kvalitní papu, doplňky a tak :-) Je to sice těžký, ale ty to zvládneš a pomáháš tak pejskům, moc ti fandím smajlík

24.11.2010 14:59
mikka

XXX.XXX.245.31

Bohužel dostane noveho páníka. Přítel dělá v plzenske věznici, ale od noveho roku přechází do kynšperske věznice ( tam bydlim ) a budeme bydlet spolu takhle tam musel jezdit na 4 dny. Bart a Ben jsou majetkem plzenske věznice, ale Ben už je starý a hlavně nesnese nikoho jineho než přítele a musel by se utratit, kdyby si ho nevzal. Bartík je mladoučký teprve 8 měsíční ( už ted je, ale pěkně ostrý ) a toho mu nedají jeho dostane psovod co nastoupí místo něj. Bohužel nejde ani odkoupit což mi trochu kazí radost z toho, že spolu konečně budem bydlet :-|

Mati snažim se ... Snažila jsem se najít levnější grancle přesto sluštější a tak tu propaguju hodně brita - myslim, že za 620 kč 15 kg pro velke plemeno celkem ujde. Pak se docela naučili brát i BC a acanu a samozřejmě nejvíc tu jede pedigree nebudu zastírat a ale v podstatě mě živí:-( - já ho nevymlouvám ,ale ani nedoporučuju, když se na něj někdo zeptá tak jim o něm povim pravdu a pokusim se doporučit něco jineho ve stejne ceně.. Ale když mi sem přijde babička s 16 letým iperným jezevčíkem pro pedigree , který pejsem dlabe od štěnatka tak ji ho prostě nevymluvim..

Mám tu i pár zvířátek , ale spíš na okrasu než na prodej pro mě zvířata nejsou zboží, abych je prodávala komukoliv - Tak, že když ode mě chce někdo králíčka nebo ptáčka tak si musim bát jistá , že se postará :-)

24.11.2010 15:09
mikka

XXX.XXX.245.31

Psi jsou psovoda dokud v te věznici pracuje ... psi s ním jezdí domu , když má volno jsou jako normální vlastní psi. Věznice platí krmivo ( eukanubu) plus všechny ostatní náklady na psy , ale když ve věznici skončí a jemu přidělený pes muže dál vykonávat práci tak mu nedovolí vzít si ho sebou a to je bohužel případ Barta..
Doma má ještě jednoho rotvíka, ktereho dostal před Bartem, ale zjistili mu špatne klouby a měl být utracený tak si ho přítel vzal a je u rodiču užasný mazlíek a vubec na něm nejde poznat, že má špatné nožky běhá a skáče jako čamrda :-)

24.11.2010 15:10
mata

XXX.XXX.80.144

Stejně je od přítele moc hezký,. že si Beníka vezme smajlík Bartík holt má službu ještě před sebou a když se nedá odkoupit, tak co naděláte no.....ale je to škoda, je krásnej :-) Prima že budete bydlet spolu :-)
Hančí je jasný, že nemůžeš lidem nic vnucovat, nebo jim cokoliv nějak moc hanit.....to o tom není, spíš právě takový nenucený a příjemný prodej kde čeho, semo tamo pár větiček nenáááápadně poučných a furt dokola, on se výsledek časem dostaví, i když to teda potrvá a stejně vždycky někdo bude to Pedigree a tak kupovat, ale o tom to je :-) děláš to bezvadně, držíš se hesla, hlavně nenááápadně, někdy je důležitější zasít to semínko tiše a nenuceně, však ono jedno vyklíčí smajlík A vím, že to má větší úspěch, než když do tebe někdo hučí, jak jen totok je správný a totok je fuj hnus a blablabla.....je vidět, že máš cit a selskej rozum a aby ses nedivila, že jednou ještě fakt zbohatneš :-) smajlík Aj s těma zvířátkama to vedeš dle mého gusta, no páni, víc takových Zverimexů!!! smajlík smajlík
Škoda že jsi tak daleko, nakupovala bych jen u tebe :-)
A co pesani, jak se mají? Jsou hodní? :-)

Safra mě dneska v noci začala už třeštit škebla, ráno sem musela polknout Saridon a teďka budu muset znovu, to je děs totok, ale nic jiného nezabralo smajlík

25.11.2010 08:27
mata

XXX.XXX.80.144

Kráááásnéééé sněžnéééé ráááno smajlík smajlík smajlík smajlík

Na todlek sem čekala jak slepica na sopel :-) Sice je to takový nic, ale to je teprvá začátek, zítřejší ráno jistě bude zas o něco lepší smajlík smajlík

A co u vás lidi, Marký? Peti? Hančí? Soni? Hanka od Hubýska je asi na chaloupce roubence ještě?! :-)

25.11.2010 08:31
mata

XXX.XXX.80.144

Gríša si musel hnedka vyhrabčit sněžné jablíčko smajlík smajlík

25.11.2010 08:36
mata

XXX.XXX.80.144

A hamající snídající sýkorečky smajlík

25.11.2010 08:39
mata

XXX.XXX.80.144

Tam ta černá hrouda v krmítku je kosák smajlík Modřinka mu zobká za zadkem :-)

25.11.2010 09:18
rude

XXX.XXX.13.149

no vážně! oni maj sníh smajlík smajlík my jen námraza, vše omrzlé, ale sníh nikde. tajně doufám ve víkend, že se to zlepší a budu taky moci nafotit první snížek:-)

trička hezký, hlavně to červeno černý :-) :-) a s odpáráním knoflíků souhlasím, taky myslím, že to tričku spíš škodí.

25.11.2010 09:26
mata

XXX.XXX.80.144

Jj Peti, o víkendu to má být už všude úžosnížkovitý smajlík U nás to je jen taková propagačka, jinde v ČR to mají ještě lepší :-) Ale nestěžuju si, lepší něco, než nic a je to teprvá začátek smajlík
Taky mám to červenočerný mooooc ráda, tahám ho skorem furt :-) Knoflíky už sem odpárala, ale to byla teda síla, dotýkat se jich, sem byla vobsypaná kopřivkou a měla polozavřený voči, abych se nepoblila smajlík
Co máš dneska k obídku Peti? Já dělám smažák s bramb po sto letech :-)

25.11.2010 10:57
rude

XXX.XXX.13.149

:-) to fakt bliješ z knoflíků?:-) já zas nesnáším takový ten chlupatý samet, jak bývá na sportovních teplákovkách,jak se tím dotknu nehtem mám husinu.smajlík

dnes maso na houbách a hnedlajs :-) měla jsem ho i včera a asi bude i zítra. je toho navaříno kotel :-) smažáka jsem neměla hodně dlouho... smajlík ten domácí mi moc nechutná, neumíme ho tak pořádně usmažit jako ve fast foodu :-)

25.11.2010 11:21
mata

XXX.XXX.80.144

Se tadyk mořím s hoknou a nějak mi to dnes nejde a nejde smajlík

Jj na knoflíky mám alergii, nevím proč, ale nesnáším je odmala a věkem se to stupňuje :-) Tak samet mi teda neva, to je stejně jímavý čéče viď? Mně přijde příjemnej :-))
Jooo tak houbičty, až na ten knedl aj zdravé papú :-) My měli houbičkový týden v 5 variacích předminulej :-) No já dělám smažák v troubě, nesnáším mastnej, tfuj tajbl :-| :-)

Tak tu doteď jakž takž jukalo slůně a huž sa zatahuje zas, a to mi volala kámoška, zda nechci na kafčo....smajlík Abych ale odmetla Citrího, páč je jak bakule sněžná a ne auto :-) S tou hoknou brzo seknu radši, než nadělám víc škody, než užitku smajlík......nooo....dávám tomu ještě 40 minut do poledne :-)

25.11.2010 11:49
markemic

XXX.XXX.5.123

Hoj hoj!Tak Vy máte sníh a my prd!Jak byla minulej rok Praha napřed,tak teď zaostává:-D Jupí, už mám první jednání za sebou,a nebylo to tak šílený,jak si to člověk představoval:-)teď už to jen zvládnout bez obětavé kolegyně v záloze(a že byla třeba,člověk zazmatkuje a hned neví,čí je) a bude.;-)Jinak já si užívám,přes noc mi to skočilo na průdušky(jak jinak u mě..)takže ráno jsem nemohla mluvit...teď se dopuju zázvorovým čajem a také průduškovým a prokládám to obyčejným Pigi čajem(jak já ho miluju!)

26.11.2010 09:35
rude

XXX.XXX.13.149

ahojda!
jak je při pátku? konečně jsem se dočkala :-) večer jdeme do města na pívo, po dlouhé době. právě mi volala mamka, že mi přivezli maso... čekala jsem, že přijedou podstatně později...smajlík prý se mi to do mrazáku nevejde, vzala jsem 60kg a mrazák je naplněný houbama... proto to maso na houbách, potřebujem to sdělat:-)

zítra jdem konečně do toho lesa na mech :-) už se těším, dlouho jsme nebyli s klukama venku takhle všichni najednou.

smažák v troubě? hm... a má křupavou kůrčičku? my ho smažíme na pánvi, ale já to vždy suším 10x v ubrouskách, že všech stran, že ve finále jíme nalepený ubrousek na smažáku :-)

bylas na kafču? co s níh, nějaký přírůstek? tady zas houby...

Markét, víš co mi pomáhá? hodně silná česnečka a šup do postele potit se. čaje mi nezabírají.

26.11.2010 09:47
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj! :-)
Tak vidíš, jak ti to uteklo! smajlík Hihi to znám, s místem v mražáku bojuju furt, většinu zabírá maso pro psy a houby, jako u vás :-)
Jj Peti, má křupavou kůrčičku, tu já totiž miluju smajlík A právě že já to dřív taky sušila v obrouskách, ale jíst furt ubrousky mě přestalo bavit, tak sem to prubla v tý troubě a super :-)
Na kafču sem byla, ale málem sem z těch našich kopců do města dojela skrz stromy, jak to klouzalo, sypače sem potkávala až pod kopcem :-) Nahoru už to šlo dobře, měli to posypaný ( asi tak 1 kamínek štěrku na m2 ) smajlík Snížkovalo trošku, ale nijak moc to ničemu nepřispělo a teďka lécá jedna vločičínečka za půl hodiny, tak asi nějak :-)) Ale bílo tu je dost, nestěžuju si :-)

Marký jak píše Peťa, tuny česneku ve všech podobách a odpočívat :-) Prolívání čajíčkama je taky fajný, to k tomu patří samo, a Echinaceový kapičky jsou na průdůšky taky príma :-) Sem si s průdůškama užila svý a ještě asi užiju....tak hlavně ať jsi brzo fit, jak je čék nefunkční, je to na prd a má náladu na bodu mrazu :-|

Dneska mám fičák a frčák, tudíž se z toho nejspíš úplně zcvoknu smajlík smajlík

26.11.2010 09:51
mata

XXX.XXX.80.144

Tady ta fotka je cvaknutá vtéřu před tím, než sem byla Bíšou povalena, číhal na mě totiž, a chtěl si ze mě udělat hejhuláka, nu podařilo se mu mě vyválet a obalit sněhem docela hezky :-) A vzadu je vidět Gríšánek Míšánek, je určo poznat, že též číhal a přistál mi, poté co sem upadla a hajala ve snížku, pěkně na hlavě a s radostí mi všechen sníh nasypal do ksichtu a na voko mi upustil mini jablíčko smajlík smajlík Maj vždycky ve sněhu pitomý nápady, příšerky chundelatý smajlík

26.11.2010 10:16
rude

XXX.XXX.13.149

hele Mati, toho Gríšu bych tam vůbec neviděla, kdybys to neřekla, nějak splývá s tím sněhem smajlíksmajlík Je vidět, že má Bíša něco za lubem :-) hlavně jsou jsou šťastný, děti naše smajlík

mamka psala, že se maso vešlo smajlík konečně dostanou kluci zas masíčko, musela jsem z nouze koupit 3 pytle granulí a nějak čím dál víc nerada jim je dávám. mám k nim čím dál menší důvěru...

holky všimly jste si, jak pořád hrají v radiu vánoční písničky už? si připadám, jak kdyby měli být vánoce už příští týden.

26.11.2010 11:04
markemic

XXX.XXX.4.123

Ahojky holky!:-) Mati,pravdu díš,božský pátek už je zase tu:-))Holky,čaje a zázvor zabral,už je mi zase fajn,už večer jsem měla svojí dobrou náladu:-D od teď už zázvor ihned!Mě ty čaje pomáhají uplně nejvíc,hlavně se tím skvěle plní ten důležitý pitný režim!

27.11.2010 09:08
rude

XXX.XXX.248.133

holkýýýý hurááá! máme sníh!!!!
smajlíksmajlík

27.11.2010 09:09
rude

XXX.XXX.248.133

27.11.2010 09:09
rude

XXX.XXX.248.133

28.11.2010 10:23
rude

XXX.XXX.248.133

holky, slavnostně vám oznamuju, že jsem včera dostala od Michala tohle :-):-):-)

28.11.2010 11:53
markemic

XXX.XXX.77.118

Jéé,to jsem ráda,že je tu někdo i o víkendu:-)Peti,koukám,že kluci ve sněhu řádili:-)Tady ho moc není,tak to Tequilu ani moc nebralo,tak jak ho to bere,když jsou závěje:-))Však se dočká a bude řádit!
Peti ,gratuluju,tohle je vždycky krásný...:-) jak dlouho spolu?:-)

28.11.2010 15:59
mata

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
holky, slavnostně vám oznamuju, že jsem včera dostala od Michala tohle :-):-):-)

smajlík Peti?! smajlík
To je zásnubák??? smajlík :-)

A budete to mít jako my, zasnoubeni 11 let, ale skutek utek smajlík, bo se jako fakt hodláte do roka vzít? :-)
.....ať vím, k čemu gratulovat :-) Ten prstýnek sám o sobě je ale překrásnej, můj typ, hrozně moc se mi líbí :-) :-) Někdy nafotím ten svůj....

Dnes nestíhačka, včera taky, šílenej víkend s Šestnáctkama a rampouchama u nosu smajlík Ale žijem! :-) smajlík

28.11.2010 18:32
rude

XXX.XXX.248.133

zásnubák , ano :-) a do roka a do dne :-) prsten je dokonalý, bílé zlato se zirkony smajlík

a Markét v únoru to bude 6 let co jsme spolu.

28.11.2010 19:07
mata

XXX.XXX.80.144

rude napsal(a):
zásnubák , ano :-) a do roka a do dne :-) prsten je dokonalý, bílé zlato se zirkony smajlík

a Markét v únoru to bude 6 let co jsme spolu.

V tom případě velkááá největšíííí gratulace Peti a ať vám přeje štěstí a je vám spolu pořád tak krásně :-) smajlík
Hele a pozveš nás na svatbu? smajlík Nééé si dělám prču, dneska mi fakt není dobře, po tom šestnáctkovým víkendu, tož ma neřeš radši :-) :-)
Michal tě ale musel překvapit, viď? :-) A jj, proto sem psala, že ten prstýnek je můj typ, zlato totiž nemusím, raděi stříbro, jak již jistě všici víte že smajlík, tže bílý zlato je takovej prima kompromis :-)
Páááni Peti, tak ty si už velká holka smajlík smajlík Ještě pár Petičičíneček a Michaličičínečků a je to smajlík :-) :-)

28.11.2010 19:10
mata

XXX.XXX.80.144

Ty fotky sněžných medvídků jsou nádherný smajlík
Marký neboj, se Tequoš taky dočká, už se to na nás řítí plnou parou smajlík

28.11.2010 19:30
rude

XXX.XXX.248.133

díky :-):-)
překvapil děsně moc! šli jsme v tom krásným počásku ven s klukama, k lesům, jeli jsme autem asi 20km za hradec, všude zasněžíno... nádhera... v tom začal být nějaký divný, začal říkat, jak je tu krásně, přitom on není na to povídat si o krásách přírody :-) a pak sáhl do kapsy a bylo mi to jasný smajlík nemohl si vybrat lepší okamžik, jen tu situaci rušil Indy, který na stopovačce stále tahal a čmuchal po stopách zajíců, že jsem s ním musela pořád škubat a krotit ho smajlík myslela jsme, že se budem dál procházet a já budu fotit, ale byla sjme tak vykolejená, že jsem neměla sílu fotit :-) normálně se mi rozbušilo srdce :-) tak uvažujem někdy o červnu, asi zajem na matriku v týdnu kouknout na termín.

28.11.2010 20:09
markemic

XXX.XXX.77.118

To je krásný...měla jsem slzy v očích,když jsem četla,za jakých podmínek a jak Tě požádal o ručku:-)A mluvili jste někdy o svatbě,nebo to bylo opravdu překvápko?:-)My budem spolu v lednu už taky pět let...Tak mě to zajímá:-))

28.11.2010 20:12
mata

XXX.XXX.80.144

To je krásný Peti, máš doma romantika, takovýho toho akorát :-) Moc vám to přeju :-) Safra to sou zvraty totok, ale báječný zvraty :-)
Fotka je úžasná!!! Nemá chybu....joooo snížek a dobrej fotograf smajlík
Tadyk píšu v rukavicích smajlík, valíme převést Stralise dolů do města, Citrím zpět a zítra ve čtyři ráno povezu Mí ke Stralisovi, snad se pak dostanu nahoru....tadyk totiž už začíná chumelenda a má prej být hůř a to by Míťa dolů Stralisem nezvládl, nemáme tu opět posypáno ( ač je novej starosta :-( ), tže jsme tu opět odříznutí smajlík A Stralisek je monstrum, ten by to dolů vzal šupem a ani domečky by ho nezastavili :-| :-)

28.11.2010 20:15
mata

XXX.XXX.80.144

Marký seš další na řadě!!! smajlík :-) smajlík Do roka a do dne Brute smajlík :-) JJ Michal to vymyslel krásně, úplně mi zašimralo ve vlasech....:-) A ten Indy k tomu....tak to má být smajlík
Tak já valím :-))

29.11.2010 09:10
rude

XXX.XXX.13.149

No Markét mluvili jsme o tom, už pomalu jo. po vánocích nám naši uvolní jeden pokoj nahoře a odstěhují si ložnici dolů, takže budem mít celé patro, budem dělat kuchyň a stěhovat obývák k nim do té ložnice. tak nějak už je na čase se trochu hnout, ale dítě nechci ještě! já bych pořád ještě brala spíš štěně než dítě, a pochybuju, že se to nějak změní :-)
fantastický na tom všem požádání o ruku bylo, že ví, co pro mě psi znamenají, proto to udělal když jsme byli s nima :-) ale ten Indy mě vytáčel, jak tahal.
holky co mám dělat? jak je sníh přisaje rypák k zemi a pořád jen slídí, prostě nepřestane! jediné co ho zajímá je lovit a slídit.... nevím, co s ním.... mám s ním škubat? on na chvíli přestane a pak jak se rozejdem začne nanovo.smajlíksmajlíksmajlík

29.11.2010 11:34
mata

XXX.XXX.80.144

Teda Peti, tak to budete mít super bydleníčko a už se určo těšíš na zařizování ne? smajlík
S tím Indym je to teda protivný, Frííí mi dělával něco podobnýho, i když teda ne kvůli lovení, to ho naštěstí nebere, ale prostě musel všecko očuchat, zjistit, prozkoumat, jak tam chodí lidi, psy, divá zvěř a čumák měl furt u země, bylo to protivný a docela dlouho jsem to řešila právě vycukáním, což samo nepomáhalo :-| Pak sem zkusila pozitivní metodu, měla sem v ruce kus mňamky furt a kdykoliv dal hlavu dolu, sem sykla NE! a jakmile ji dal nahoru a jukl na mě, tak sem řekla ANO! a dostal mňamku....no přešlo mě to rychle, páč Frííí sice ihned pochopil, vo co mě go, jenže ty mňamky flusal, neb ač je jinak kyselina, venku ho nezajímá nic smajlík Takže sem byla zoufalá ( zkoušela jsem mu i ke koši připnout druhej konec vodítka a tím mu zvedat hlavu, jakmile ji chtěl dát dolů, to i zabíralo, jenže se takhle nedá pořád proťápkovat že ), ale pak mě napadlo mu vrazit do huby poleno, páč to miluje a je to jediný, co relativně / ne úplně / odvede jeho pozornost od psů. A to zabralo, musel to nosit, když dal hlavu dolů a pustil to, tak zas NE!, a tím že se soustředil na poleno, který sem mu sem tam hodila, zapomněl na to čuchání. Přišlo mi, že to je snad už zlozvyk, že měl škeblu furt dole :-| Nevím, ale teďka samo místama taky dá čumák dolů a čuchá, jinak ale sleduje mě a vypadá už docela normoš :-) A ne jak kdyby mu hlava narostla dolů :-)
Jenže jiný to asi bude s Indym, kterej chce vyloženě lovit zvěř smajlík To by spíš byla otázka pro Eichlera, bo podobnýho znalce :-)

29.11.2010 11:43
mata

XXX.XXX.80.144

Jináč včera sem fakt málem nevyjela zpět k nám nahoru, Mí dneska ráno šel ke Stralisovi do města pěcha, páč to nešlo sjet už ani dolů a trator tu byl hrnout asi v sedm ráno, s tím že kdybych ho neviděla, tak to nepoznám, že tu byl, měl radlicu tak vysoko, že vlastně nic neshrnul, sypač dojel v deset, leč co..?!?.....sprááávně! NESYPAL! smajlík smajlík Tak sem tak přemýšlela, proč oni tolik plýtvají naftou, když nic neudělají? smajlík Asi se jen projíždějí či co smajlík
Každopádně tu sype od večera fest, se tadyk všici brodíme snížkem, ale všici pěcha :-)
Mám ovšem email a telefon přímo na novýho starostu a napsaný a nafocený, jak to tu od středy vypadá a už to fakt půjdu řešit přímo s ním, páč totok nejde smajlík Matky s kočárama tadyk házej z těch kopců a do kopců huby, staří lidi si do města netroufnou vůbec, nevím jak by se semka třás jako dostala sanitka smajlík Někteří, co musí jet autem, nasadí řetězy, který z kopce dolů servou a do kopce nahoru to tak zledovatí, že pak je to ještě horší....prostě děs :-|
Sice mě to třás ani až tak neva, su mladá, mám nožičky, nemám děcka....ale tak nejsem tu jen já že :-) A lidi se prostě nějak neumí ozvat, mezi sebou na ulici maj plnou hubu keců, ale když by měli něco řešit přímo se starostou, tak držej tlamky....to taky nepobírám, tendle typicky českej zvyk smajlík

Fotka je furt z prvního dne sněžení, od tý doby nefotím :-))

29.11.2010 11:47
mata

XXX.XXX.80.144

By mě jímalo, kde je ta Hanka smajlík Beztak zapadla na chalupě :-) Jen doufám, že jo a ne že je něco Hubýskovi, jak psala, že kašle....:-|

29.11.2010 13:36
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Holky moje ahóój :-)) Tak jsem tady, už jsem ani nedoufala :-) Byla jsem bez internetu, překopli dělníčci nějaký pro mě důležitý kabel, a já fakt úplně šílela, cítila jsem se ztracená a osamělá smajlík Teď konečně volali, že to jde a ono to jde:-) Peti gratuluju ke krásnému prstýnku, nádhera :-) Hubert je v pořádku, nekašle ani nekulhá :-) Brouzdá sněhem a vychutnává si vůně a pachy, sníh je skvělý zvýrazňovač a udržovač pachů. Kamarádka byla na honu na Konopišti a dojalo mě, že se jeden německý střelec vyptával na Huberta, minulý rok si chlapci asi porozumněli, jelikož je Hubert německy pracovitý a vždycky musel naposledy prohledat místo leče, je prostě rychlejší a pečlivější než labouši, co tam byli v převážné většině :-)) jinak jsem ve skluzu, nemám ani jeden dárek ani nápad, hlava mapa, prázdná místa :-) Hurá, jde mi zase PC :-)):-)

29.11.2010 14:49
rude

XXX.XXX.13.149

ahoj Haní!! tak tě vítáme zas po dlouhé době :-)

na ty dárky je nejvyšší čas :-)

tak jestli Hubert si vychutnává vůně a pachy tak Indy je přímo v tranzu. procházka ve sněhu je s ním na dělo smajlík už to zas začíná, trápení se stopama. :-(

já ráno čekala, že otevřu okno a tam kupy a ono nic... sem byla trochu zklamaná při pondělku :-)

29.11.2010 15:10
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Já vím, že je nejvyšší čas na dárky, ale právě když jsem se rozhodla, že pojedu nakupovat vánočně, jsme zapadaní sněhem, můj Fúžínek má asi půlmetrovou čepici, a když jí shodím, nevyjedu přes tu hromadu :-)) Ale ono to klesne a potom nakoupím dary přímo hojné smajlík Tak mě napadlo Peti dát "tahounovi" kšíry protitahací, já je mám na Hubase taky a je fakt, že když potřebuju mít jistotu, že nezabere, dám mu je a klídek. Ono se těžko dá ukočírovat nadšeného "lovce", jehož váha je víc jak 20 kilo. Někde jsem tady dávala fotku Huberta v těch kšírách, jednoduché a účelné :-) Budeš mít krásné Vánoce s tím prstýnkem, viď? Je skutečně nádherný a i jeho funkce je krásná:-)

29.11.2010 15:20
rude

XXX.XXX.13.149

Hani a jak to funguje? nemáš foto?

29.11.2010 15:34
hankaapes

XXX.XXX.101.77

V podstatě nechápu proč na tom netahá, má místo obojku pod předníma nohama ten průvlek.

29.11.2010 15:41
rude

XXX.XXX.13.149

mám pocit, že by tohle Indyho nezastavilo smajlík je debil, jak se pro něco rozhodne tak do toho jde po hlavě a naplno. to ho vždy musím pořádně seřvat, aby se uklidnil a pak je ohledně těch stop trošku ovladatelný, ale jen na chvilku...smajlík štve mě, že ho nemůžu ve sněhu pustit na volno.

29.11.2010 16:05
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Tak to zkus, taky jsem tomu nevěřila, ale ty znáš Indyho dobře, možná by to fakt nepomohlo. A není debil, je to chuťovej pes :-))

29.11.2010 19:14
mata

XXX.XXX.80.144

Hani to su ráda, že jste s Hubýskem v pořádku smajlík A kdepak máš sněžné fotičky sněžného Hubýska? :-)
Já dneska něco málo nafotila, ale ono v chumelení a zataženu fotit je na prd smajlík A taky moje schopnosti že...jaksi....:-) Džava teda řádila jak pako zas, pak vyhrabčili s Bíšou jablíčko a Jazvík si s ním házela snad hodinu, postupně ho oba okousávali, no blázínci :-) Ale Fríčko sem musela zavřít dole, páč ten je surovina a ty jejich pěkný hrátky kazí :-|
Nornická sněžná Džava :-)

29.11.2010 19:22
mata

XXX.XXX.80.144

Divodžava mi vlítla do záběru :-))

29.11.2010 19:24
mata

XXX.XXX.80.144

Prostě divoBidíček smajlík Lécali s Jazvou neúnavně a kdybych je nezastavila, lécají tam dodnes smajlík

29.11.2010 19:31
mata

XXX.XXX.80.144

Ještě můj bájo Gríšánek Míšánek Šíšánek :-) smajlík

29.11.2010 19:35
mata

XXX.XXX.80.144

30.11.2010 10:11
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Paráda, dobré fotky:-) Já jsem se snažila, ale prostě je na mě Hubert moc rychlej.....halt jsem fotografický netalent :-)

1.12.2010 07:59
mata

XXX.XXX.80.144

Náhodou Hani, ta první fotka je krásná! Bezvadně ostrá, jen by chtěla oříznout a jinak nemá chybu :-) A je úplně fuk, že to nejsou profi fotky, se podívej na mě že, od profi tady máme Peťu smajlík, ale jde o to, abysme se navzájem kochali pohledem na ty naše chlupinky, tže to neřeš :-) :-)
Tady pořád krásně chumelí, včera asi hoďku svítilo slůně, ale nebyla sem doma, tže sem nemohla čapnout štěnda a jít fotit, tož snad o tem víkendu :-)
Jo a až budem mít téma plný, tak si založ Peti nový ty, páč to bude kulatý 50-tý a kdo jinej si ho má založit, než zasnoubenina?? :-) smajlík :-)
Buřťákovitá šipka pod sníh :-)

2.12.2010 09:40
rude

XXX.XXX.13.149

prej zasnoubenina smajlíksmajlík

krásný a legrační fotky! ti psi si umí užívat života :-) nudle je skvělá jak blbne smajlíksmajlík
taky doufám, že o víkendu vyrazíme ven. přes noc nasněžilo 20 cm smajlík hlavně at ten sníh vydrží...
každý večer vařím psům vývary na zahřátí, hnusná kláda je.

tady jeden můj svícen s mechem :-)

2.12.2010 09:41
rude

XXX.XXX.13.149

a detail druhého svícnu. fotka celého není moc hezká :-) ten máme na stole.

jak u vás sněžíkovalo?

2.12.2010 10:14
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) krásné, perfektně barevně sladěné :-) holky, u nás děs a hnus fialovej, Praha je ucpaná, všechny tunely zavřené, jedna nehoda vedle druhé....Včera jsem se vraceli z nákupu po 19. hod. a celou cestu jsme kusem ploužili, kusem smykovali, kolem stála zapadaná auta....ještě že jsem byli manželovým autem, má protiskluz a čtyřkolku, já bych tam se svým zůstala zapadaná do teď.....Halt když je sněhu moc....Jdu věšet nové závěsy a zvonečky :-)

3.12.2010 13:06
rude

XXX.XXX.13.149

Zapadli jsme během 1 dne smajlík

co plánujete na víkend? Hani chalupa, nebo radši žůstaneš doma?
doufám, že nám zítra vyjde procházka a mohlo by svítit slunce...už mě to neba chodit domů za tmy. včera jsme večer ještě stříhala koberec na schody k hlavním dvěřím, neježe psi se tam stále kloužou ( nenamrzající dlaždičky hrozně kloužou) smajlík ale i já jsem se už málem natáhla. večer jsem se dívala,že indy před těma dveřma spí, tak aspon nespí na zemi. pod tím kobercem je ještě karimatka, aby nenamrznul čumáček :-) byl stočenej do klubíčka jak štěňátko, ale nemyslím, že mu je zima. je otužilý a zvyklý, a dostal 1 litr kuřecího vývaru v 10 večer ještě. a Hagi samo taky, jenže ten spí v boudě, Indy většinou u dvěří, málokdy jsou tam spolu oba.

dneska ěm to tady šíleně unavuje, dost jsem se přejedla a chce se mi spát :-)

3.12.2010 15:21
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-)) Kdepak na chalupu, tam bych zmrzla a hlavně nemůžu vyjet, jsme zapadaní a u nás se vůbec neuklízí silnice, na autě mám asi metr sněhu a když ho sundám, bude z toho hora, kterou neprojedu ani nepřejedu :-) Přesně jako minulý rok:-) Takže asi navštívíme pár psích lidí a budeme zalezlí v teploučku . Škoda, že Hubert naše plány odmítá a trvá na dlouhatánské pracovní procházce, ale má pravdu, tento týden jsme práci i procházky poněkud odbývali, to sněžení bylo děsné :-) Takže přeju vám všem krásný víkend a ty Peti neztrať prstýnek:-)):-)

3.12.2010 15:26
rude

XXX.XXX.13.149

no Hani... zrovna jsme zjistila, že mi vypadl jeden zirkon z prstýnku... smajlíksmajlíksmajlík jdu zametat koberec, třeba ho najdu, ale jet ak maličký, že je to nereální...

hezky víkend!!!

3.12.2010 15:41
hankaapes

XXX.XXX.101.77

No to snad ne, taková škoda. Zkus svítit baterkou a třeba se kamínek prozradí zalesknutím :-) určitě ho najdeš, zirkona jednoho toulavého :-)

5.12.2010 20:19
mata

XXX.XXX.80.144

Ahoj dětičky :-))
Tak jak je? Zapadaní zasněhovaní?! :-) Aj my aj my....byla jsem na D1 v té vánici a kalamitě, naštěstí mi šestej smysl poradil včas sjet na vedlejšku, tže jsem tam nezůstala trčet, ale toho strachu sem si vyklepocala dost :-| Co už, v zimě se s tím musí čítat....jelo se mi aj dobře, největší strach sem měla z ostatních na silnici. Den na to sem frčákovala znovu a to už sem na D1 trčet zůstala, neb sem netušila, že ti ichtylové to nepobrali po 24 hodinách a pomlátěj se tam znova...
Jináč mám frčák na entou, dnes odpolko sem měla mít volnějác, ale neměla :-) Nu, aspoň se nenudím....užíváme snížku nožkama i brmátkem, zařizujeme, vyřizujeme a seřizujeme smajlík

Peti ty svícny jsou nádhenrý, jsi šikulka! smajlík Obdivuju každýho, kdo má pro tohle nejen šiko ručky, ale hlavně cit a estetické cítění smajlík
Našlas ten zirkon Peti??? To je moc smutný, by čék čekal troška kvalitu viď? smajlík Doufám, žes ho našla....:-)

Hani ta Praha byla šílená, fakt lidi to nepobíraj tu zimu, bo co, chovaj se jak magoři, nechápu to smajlík Támhle ve Finsku, bo v některých částech ameriky, se vůbec nesolí, jen hrne a někde se sype štěrk drcenej a všici na tom umí jezdit v klídku a pohodě, páč se na tom jezdí 1000x líp, než na soli smajlík Jen u nás to nejde...smajlík Mně se výborně jezdí na vedlejškách, bo tam kde se nesolí, to je pak super, a jak krásně romanticky to vypadá, ta bílá silnice a kolem bílo....:-) Nesmí ale čék potkat žádnýho idiotka :-)
Tak hlavně že jste dobrmali v pořádku a celičký :-)

Jo, chcela sem v sobotu fotit, bylo modro a krásně, abych udělala nějaký krásný fotky zimní, taky něco na PF-ko, ale prostě to neklaplo, tže nic smajlík Buď bude ještě do Vánoc hezky a stihnu to, bo prostě smolík, co už :-)

A jakej víkend jste měly vy??? Marťa už se tu taky dlouho neukázala, jak Bertička řádí ve snížku :-) A co takovej Monty? A berňulky Kristý? A Enzo? A Teqouš?? Holky kajte se a honem nás tu zaflákejte sněho fotičkama ( ač ten sníh není podmínkou :-) ), ať máme tu zasnoubeninovou 50-ku pěkně vyparáděnou smajlík smajlíksmajlík

5.12.2010 20:24
mata

XXX.XXX.80.144

FŤR a jeho "placák" do sněhu smajlík Takový skáče aj do vody :-)

5.12.2010 20:30
mata

XXX.XXX.80.144

No a ešče sněžorovací Buřťoburgr :-) Jináč Bidíček dostal zas další přezdívku, od včerejší noci mu krom jiného říkám Dadánek :-) Moc se mu to líbí a fakt mu sedne smajlík Páč kdybyste ho v tu noc viděly, tak se rozpustíte zcela a úplně jako já :-)

6.12.2010 20:10
rude

XXX.XXX.248.133

Mati prstýnek je v opravě, Zirkon mi doplní :-)

dadánek smajlík to je hezkýýýýýý :-) uplně ho vidím dadouška jak si nového jména užívá :-)

jinak PF už mám hotové, nechte se děvčátka překvapit :-)

holky musím vám říct, včera si mamka vsadila sportku a uhodla 5 čísel ze 7!!!! a víte kolik vyhrála??? 444Kč smajlíksmajlíksmajlíksmajlík a uhodnout tolik je fakt náhoda jak prase a ty zloději ti daj čtyři stovky!

7.12.2010 09:20
hankaapes

XXX.XXX.101.77

:-) Ta výhra...je to vůbec výhra? To je šílený :-) Holky jsme zapadaní, na zahradě přes půl metru sněhu, silnice nesjízdná a pořád padá a padá....Musela jsem odvolat zubařku, nedostala bych se tam, je to přes celou Prahu, takže bez šance. Už teď se bojím až to začne odtávat, to budou potoky břečky :-( Vzpomínám na léto :-))

Přidejte reakci

Přidat smajlík