marie m
napsal(a):
padá a padášněhová Averda BP
Sněhový bráška dnes čerstvě ze Sezemic
Líbo díky. Je pěknej viď...
Já mám skoro všechny "Ička" žíhaný - jen to přes tu bílou není vidět Mimochodem první žíhaná štěňata se narodili po našem Barnabášovi už pradávno - v nějakém r. 1996 - 7 (ch. st. Šedá He-Fra)?Jen jak to bývá - skoro nikam nechodili, stejně jako Izgoj
Krásné fotky .
U nás moc "krásně" nebylo, celý den teplota kolem -16°C - -18°C, už i pesoši si raději zalezli .V noci teploty -24°C.
A já chtěla dát jednu sněhovou Fan´duli a i net myslím zamrznul, takže druhý pokus .
A Maruš, fota z Žižic nebudou, teda zatím, neb mi nejdou stahovat fota do PC. A účast byla tak malá, že skoro nebylo co fotit, figuranta jsme museli zvolit taky z vlastních řad, ale naštěstí se dobrovolníci našli - takže díky Michalovi Burianovi a Jardovi Čajkovi si hafani zakousali naprosto bezvadně A i na přepadávačky bylo času habaděj , takže co se týče do vyžití hafanů to bylo naprosto bezvadné
A fota snad holky od SAO dodají
nada
napsal(a):
A Maruš, fota z Žižic nebudou, teda zatím, neb mi nejdou stahovat fota do PC. A účast byla tak malá, že skoro nebylo co fotit, figuranta jsme museli zvolit taky z vlastních řad, ale naštěstí se dobrovolníci našli - takže díky Michalovi Burianovi a Jardovi Čajkovi si hafani zakousali naprosto bezvadně A i na přepadávačky bylo času habaděj , takže co se týče do vyžití hafanů to bylo naprosto bezvadné
A fota snad holky od SAO dodají
Tak to je škoda že jsem nemohla jet když figuranti měli dost času a nikam nechvátali tak si pesani po dlouhé době užili kousání o to víc mě to mrzí,no ale dlažba je třeba dodělat . Jo a Mefik se opravdu vzbudil
Tak jsme si udělali s Idolkem ve středu večerní procházku a tady je pár foteček .
Všem příznivcům a přátelům kavkazanů příjemné prožití vánočních svátků,bohatého Ježíška všem i hafíkům a do Nového roku 2011 hodně zdraví,dobré pohody a osobních úspěchů Vám přejí Skálovi + Baša + Jaggo
Jaggule na malé sněhové rozhledně,v dnešní době již o patro vyšší a bude ještě hůře.
skalap
napsal(a):
Jaggule na malé sněhové rozhledně,v dnešní době již o patro vyšší a bude ještě hůře.
Nestrašte že bude hůř Už tak je toho sněhu dost
nada
napsal(a):
A Maruš to si Hafani užívali řádění co ??
jo jo Nadi,to oni mají rády když se můžou po někom váletale jen koho znají
Terka a smečka
nada
napsal(a):
Holky paráda
Aspoň jsem se trochu pohnuli
Tak šup sem se sněhovejma fotečkama
tak sněhový téma - dnes supr počasí - tedy u nás
Iveto, bezva fota :-) U nás bylo taky azuro
A jedna pro Líbu Bree alias Kaira
lmusa
napsal(a):
Naďo díky Sice je letní, ale neva
Líbo, nojo, ale já ji dostala předevčírem jako poslední aktuální
Až bude sněhová tak dodám, nebooj
tak alespoň jednu aktuální sněhovou Desdemonku
Tak také něco z dnešní vycházky na spřátelenou farmu Alaskafarm,kde má Jaggula bráchu svého praděda.
skalap
napsal(a):
Tak také něco z dnešní vycházky na spřátelenou farmu Alaskafarm,kde má Jaggula bráchu svého praděda.
Není nad pořádnou zimu, že jo ?
A z tepla domova pár miminek
Jen kdybych poznala, který je který
Asi Emillka
taky přejem do Nového roku jen to nej já ho přežila s Mefem a Samem v práci na noční a holky zůstaly s páničkem doma
Nadi mimina jsou nádherná
Mefík Sam se mnou v práci .
Všechno jen to nej,nej v Novém roce,hodně zdraví všem i hafíkům a mnoho dalších chovatelských úspěchů.
Naďo,štěňďata jsou nádherná,vypadá to,že budou hodně po Dastynovi.Přejeme jim hlavně hodně zdraví a do budoucna ty nejlepší a nejhodnější páníčky