Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.6.2006 19:33

Dobrý den.Nemáte někdo zkušenosti s tímto plemenem?Moc se mi líbí.Napište prosím povahu a jestli pro něj není trápení být během třeba hodinové prohlídky zámku v psí tašce a jestli si na to zvykne.Kdyžtak přidejte nějaký fotky:-)
Čau a pište co nejvíc!

14.6.2006 21:04

tomaslempera napsal(a):
Dobrý den.Nemáte někdo zkušenosti s tímto plemenem?Moc se mi líbí.Napište prosím povahu a jestli pro něj není trápení být během třeba hodinové prohlídky zámku v psí tašce a jestli si na to zvykne.Kdyžtak přidejte nějaký fotky:-)
Čau a pište co nejvíc!

Tak pinče mám už celých 16 let a musim říct,že mi rodiče tenkrát nemohly pořídit lepšího psa.Byly mi tenkrát jen 3 roky,ale do psa jsem se uplně zamilovala.Podle mých skušeností je pinč vynikající hlídač,sportovec tělem i duší (Kulda ještě ve svých 16 letech zvládne 10 km tůru) a hlavně vynikající kamarád.I po zdravotní stránce je na tom pinč velice dobře.
Jinak k dotazu jestli si zvykne být v tašce tak určitě (pinč je štastný všude tam kde je jeho pán),ale v tomhle nemohu mluvit ze svých zkušeností můj pinč je trochu přerostlý a má 10 kg a to by se sakra v tašce prones

14.6.2006 21:06

mikka napsal(a):
Tak pinče mám už celých 16 let a musim říct,že mi rodiče tenkrát nemohly pořídit lepšího psa.Byly mi tenkrát jen 3 roky,ale do psa jsem se uplně zamilovala.Podle mých skušeností je pinč vynikající hlídač,sportovec tělem i duší (Kulda ještě ve svých 16 letech zvládne 10 km tůru) a hlavně vynikající kamarád.I po zdravotní stránce je na tom pinč velice dobře.
Jinak k dotazu jestli si zvykne být v tašce tak určitě (pinč je štastný všude tam kde je jeho pán),ale v tomhle nemohu mluvit ze svých zkušeností můj pinč je trochu přerostlý a má 10 kg a to by se sakra v tašce prones

tady s kočkou

15.6.2006 10:35

mikka napsal(a):

Samozřejmě že zvládne. Pokud ho naučite tak to nebude problém. Jinak absolutně platí to co je psáno výše. Neznám lepšího psa .

15.6.2006 18:13

alena napsal(a):
Samozřejmě že zvládne. Pokud ho naučite tak to nebude problém. Jinak absolutně platí to co je psáno výše. Neznám lepšího psa .

Díky všem za super odpovědi!!!

15.6.2006 20:18

tomaslempera napsal(a):
Čau a pište co nejvíc!

Máme roční trpasličí slečnu pinčovou. Je to úžasný pejsek, plně splnila naše očkávání - byla pořízena na závody agility (a samozřejmě jako rodinný mazlíček). Je to pejsek nesmírně temperamentní, velmi ráda a snadno se učí něco nového (lumpárny jí jdou nejlépe). Na "údržbu" je to pejsek nenáročný, ta naše je absolutně zdravá. Jen je třeba určitě počítat s velkým temperamentem, nutností výchovy a základního výcviku. Ideální je s takovým pejsekm věnovat nějakému psímu sportu - agility, tanec se psem, ale i výcvik malých plemen. Naše Jessica má doma smečku dalších 3 malých fen, takže nikdy není sama, přesto se jí občas podaří připravit nám nějaké drobné překvapení, když všichni odejdeme (např. hlína z květináče po celém obýváku, vypakovaný odpadkový koš atd.) Ale s tím se u nás, při pořízení štěněte počítá. Teď, v roce, zvládá základní poslušnost, od půl roku chodí se synem pravidelně na cvičák, denně na dlouhé procházky. Pak je doma z ní doma klidné a mazlivé zvířátko. Přes zimu, kdy to nešlo být tolik venku, řádila doma - házeli jsme hračky, hráli na schovku, dováděla s ostatními fenkami - ještěže jsou 3, stačí je po jedné utahat za den všechny. Pokud nečekáte, že pinč bude pohodlný gaučák, ale vyhovuje vám temperament, zvědavost a učenlivost, je to úžasné plemeno.

15.6.2006 20:19

tomaslempera napsal(a):
Čau a pište co nejvíc!

Ještě foto se smečkou.

15.6.2006 20:20

tomaslempera napsal(a):
Čau a pište co nejvíc!

A na cvičáku ...

7.3.2007 18:25

tomaslempera napsal(a):
Čau a pište co nejvíc!

Ahojky také mám Trpasličí pinče. Mám dva fenečku a pejska jsou to úžasní pejskové určo bych neměnila :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík