Hustýý dvojka jo uuž dvojka no hustý
posílám jednu vyplesklou kravajznu :D
Pěkné! My budem pokračovat v obraně až na jaře, přišli jsme o figuranta (ne naší vinou) teď si hrajem zatím jen doma s hadrem no...
Naše ZKO figuranta nemá jezdí k nám figuranti i třeba 300 km daleko - Libor Helleport , Radomír Kupka , Rosťa Valíček , Pavel Markusek , Pavel Kopecký , Petra Ondráčková , Laďa Opršal a další ....
memmory
napsal(a):
Naše ZKO figuranta nemá jezdí k nám figuranti i třeba 300 km daleko - Libor Helleport , Radomír Kupka , Rosťa Valíček , Pavel Markusek , Pavel Kopecký , Petra Ondráčková , Laďa Opršal a další ....
My svého měli ale teĎ nějak nechodí, už jsme se domlouvali na jaro že si objednáme ... teď to řešit nebudem přes ty mrazy
Přes zimu jsem Deny degradovala na psa saňového :D ať má co dělat
czizecka
napsal(a):
Teda nic na fotce skoro nevidím ale určitě je krásnej
už to vylepšuju naše holčička podruhé
Ušoplesk jak ta naše :))))))), chystáte se na zkoušky? My to letos věkově nestihli tak na jaře snad
czizecka
napsal(a):
Ušoplesk jak ta naše :))))))), chystáte se na zkoušky? My to letos věkově nestihli tak na jaře snad
jj, je jak netopýr je jí teprve 8 měsíců a já v dubnu rodím, takže zkoušky se přesouvají na léto - doufám
ale stoprocentně jo, je neskutečně šikovná, mám s ní velké plány
aneleh
napsal(a):
jj, je jak netopýr je jí teprve 8 měsíců a já v dubnu rodím, takže zkoušky se přesouvají na léto - doufám
ale stoprocentně jo, je neskutečně šikovná, mám s ní velké plány
Tak to budete mít co dělat potom :)) Já má dítka tři, na psa času dost ale v téhle zimě malou nemůžu brát s sebou ven tak čubina trochu strádá, ale snad to nějak přežijem. Dneska je docela fajn...
czizecka
napsal(a):
Tak to budete mít co dělat potom :)) Já má dítka tři, na psa času dost ale v téhle zimě malou nemůžu brát s sebou ven tak čubina trochu strádá, ale snad to nějak přežijem. Dneska je docela fajn...
no, já mám naštěstí přítele, který se na malou moc těší a už se nemůže dočkat až "vypadnu na cvičák a nechám je užívat se navzájem" a taky hlídací babičky a spoustu tet na cvičáku
takže věřím, že to zmákneme...
ale je fakt, že z té zimy má radost jen ta naše čuba, já bych mohla mít celý rok léto... tohle je děs
aneleh
napsal(a):
no, já mám naštěstí přítele, který se na malou moc těší a už se nemůže dočkat až "vypadnu na cvičák a nechám je užívat se navzájem" a taky hlídací babičky a spoustu tet na cvičáku
takže věřím, že to zmákneme...
ale je fakt, že z té zimy má radost jen ta naše čuba, já bych mohla mít celý rok léto... tohle je děs
Já nesnáším zimu. Tady mám jen manžela a ten tedy v neděli hlídá ale jinak chodí z práce pozdě takže cvičíme když malá spí a na prochajdy až za tmy... já mám všechny 150km daleko takže z toho niic :)))
aneleh
napsal(a):
to v každým případě - já kdybych mohla, jsem s čubinama nonstop ale ty zvládáš děti, manžela a ještě psy...
Manžel je naštěstí soběstačnej No a ten zbytek se už nějak domele
keimy
napsal(a):
Ahojky, jj, postroj máme stejný . Hned jsem si toho všimla..
Chelsinka je bez PP, chtěla jsem pesana hned, takže jsem si jela pro ní.. Ale stejně jí mám ráda..
Jak řádíte ve sněhu? Chelsule si to užívá, ale nejradši pak stejně zaleze na gauč do tepla..
večer přihodím nějaké foto..
Já ho chtěla taky hned a sháněla jsem taky bez PP ale nakonec jsem sehnala s PP a to jen o trochu dražšího než bez PP (už jí byli 4 měsíce a chovatel jich měl nad hlavu ještě 3 doma :))). Ty poslední prodával za 2500! takže nevím v dnešní době jestli má chov ovčáků cenu (podotýkám že rodiče ipo3, žádný ořezávátka, ale psů je prostě moc)
a takhle to dopadlo.. jdem se unavit ke koním.. a možná teda chvíli pocvičíme..
keimy
napsal(a):
takový malý, hezký to bylo..
NO já ji takhle ani neznám bohužel, už byla vytahaná samá noha a ucho :))
tango
napsal(a):
Pěkný den. Mohu se zeptat někoho kdo chová německé ovčáky? Mám spoustu dotazů. Můj mail.: lenkaholikova@email.cz. Kdyby mi někdo odepsal,budu ráda. Lenka
Ptej se zde do fóra ....
Jak snášíte počasí? My jsme nejely ani na cvičák, v tom vichru jsem to vzdala.. Chelsea měla nemocné oko, tak z toho byla unavená a tak.. Ale už je ok, tak vymýšlí ptákoviny..
keimy
napsal(a):
Jak snášíte počasí? My jsme nejely ani na cvičák, v tom vichru jsem to vzdala.. Chelsea měla nemocné oko, tak z toho byla unavená a tak.. Ale už je ok, tak vymýšlí ptákoviny..
Čubina dobře, je zvyklá od narození venku (ale teď jí tajně pouštím domů když není doma páníček). My na cvičák půjdem až v březnu, v zimě na to kašlem, cvičíme doma (kdo se má brodit na place v tom sněhu)
czizecka
napsal(a):
Čubina dobře, je zvyklá od narození venku (ale teď jí tajně pouštím domů když není doma páníček). My na cvičák půjdem až v březnu, v zimě na to kašlem, cvičíme doma (kdo se má brodit na place v tom sněhu)
Jůůůůů no nikdo - máte si sehnat odhrn ne ??
Foto včerejší obrany
Ahoj ovčáčkáři :)
Snažím se sem dostat už pár dní, jenže máme v práci Linuxe a mám problém, se s ním pořádně sžít :D
Koukám, samej pracák, tak to tu trochu prostřídám :D:D:D
*matka a její dvě dcery, každá z jiného vrhu*
*a jako poslední, pan chovatel a majitel pesanů na fotkách, v náruči má fenku z vrhu E*
keimy krásný fotky :))) My máme taky jezevčíka ale jen půlku a půlku russela
koukám, že kombinace ovčáci a Nudle jsou početně silné!!!
Aj u nás je ve 4-členné smečce ovčák a Nudla A též je Nudla silně oprsklá a nejradši vraždí právě Eframa, on si teda nic nenechá, tže občas je veselo
Moje Nudla je tedy též křížená, nalezená, našla si ona mne přesně v den mého svátku, víc o tom mám na webu, páč sem to psala tenkrát aj semka na ifaunu Je to retardička, ale po letech práce mohu směle říci, že už si obě rozumíme a věříme, tže spolu problémy nemáme
Občas jí říkám Zabijácká Džava
Má drahá Nudlička, neboli také Buřťoburgr, neváhá napadnout a rozervat aj mého nebohého kavkazáčka
mata
napsal(a):
Má drahá Nudlička, neboli také Buřťoburgr, neváhá napadnout a rozervat aj mého nebohého kavkazáčka
NO ona NIkita je taky silně oprsklá a dovoluje si už teď, ale Deny je hrozný nemehlo a furt na ní šlape a malá pořád kvičí. Ona teda kvičí už dopředu když se Deny přibližuje :D ale z toho za chvíli vyroste :D a pak bude ovčandu cupovat na malinké kousky... A z čeho se tvá nudla skládá? :D vypadá tak pěkně :))))
Některé fotky o mé Nudličce mluví samy za sebe
Víc mám na webu takových momentek
náš Dastík taky není čistej jezevec, našli jsme ho před 12lety v pytli v příkopě, takže už je to dědula a Chelsea mu teda často dává zabrat..
Pěkně jo? No nevím nevím, od jisté doby jsem jaksi dostala na Nudle silnou alergii
Těžko říct z čeho, možná jazvečík a kokr? Jazvečík a špic? Resp. nějaký kříženec kokra či špice, anebo prostě kdo ví co, ona příroda někdá dokáže divy aj ze zcela neuvěřitelných a nečekaných věcí Ale jazvečík tam je, což mi stačí
No vida, další společný rys: většina Nudlí žijících s ovčáky a vraždící ovčáky, je nalezená a křížená
Ale jsou všici krásní A 12 let je bomba věk, přičemž jazvečíci jsou dlouhověcí
Ona Kikina vypadá na první pohled líbivě, to jo ( občas, v záchvatu sentimentality, asi tak jednou do roka, to též musím uznat, že je hezučká ), ale to je jen matené nepřítele, páč po hodině s ní by ji nikdo nechtěl ani s milionem k tomu
mata
napsal(a):
No vida, další společný rys: většina Nudlí žijících s ovčáky a vraždící ovčáky, je nalezená a křížená
Ona Kikina vypadá na první pohled líbivě, to jo ( občas, v záchvatu sentimentality, asi tak jednou do roka, to též musím uznat, že je hezučká ), ale to je jen matené nepřítele, páč po hodině s ní by ji nikdo nechtěl ani s milionem k tomu
jako tý už to kouká z očí..
mata
napsal(a):
Pěkně jo? No nevím nevím, od jisté doby jsem jaksi dostala na Nudle silnou alergii
Těžko říct z čeho, možná jazvečík a kokr? Jazvečík a špic? Resp. nějaký kříženec kokra či špice, anebo prostě kdo ví co, ona příroda někdá dokáže divy aj ze zcela neuvěřitelných a nečekaných věcí Ale jazvečík tam je, což mi stačí
Tak jsem koukala na webky, máš je teda dost obsáhlé :D. No já tam toho kokra vidím, ale může tam toho být hafo....
mata
napsal(a):
:D tak Niki naštěstí nalezená není, toho jsem si užila dost... Ale křížená jo no.. :)))) Aorát jsme se hádali jestli s jezevčíkem nebo boloňákem, páč paní fenku nechala běhat se psy když hárala a u jednoho si myslela že je moc mladej (8 měsíců což teda už moc mladej na to není) a u druhýho že je moc starej (jezevčík 16 let) tkže čekáme co vyroste ale myslíme že jezevčíkorusselovitá braka :D
Mně se ta tvoje Niki hrozně líbí, mám šíleně ráda tyhle naducánky rozčepýřený I barvu má hezkou, fakt se povedla!
Jj obsáhlé ano, ale pokud chceš jukat jen na fotky stylu vraždící Jazviny, tak sou tadyk, není měsíc, abych nějakou neblikla Vraždila dokonce už i mini Frííí, i když.....on taky vraždil jí
http://www.batulka.estranky.cz/fotoalbum/vsechna-moje-stenata/
A poslední a už dost, Buřťoburgra aj Fríčka už je tu až až Samotný je mi z toho mdlo
mata
napsal(a):
Mně se ta tvoje Niki hrozně líbí, mám šíleně ráda tyhle naducánky rozčepýřený I barvu má hezkou, fakt se povedla!
Jj obsáhlé ano, ale pokud chceš jukat jen na fotky stylu vraždící Jazviny, tak sou tadyk, není měsíc, abych nějakou neblikla Vraždila dokonce už i mini Frííí, i když.....on taky vraždil jí
létají pes
keimy
napsal(a):
létají pes
ona moc!
http://bejbuska.rajce.idnes.cz/Kiki_duben-srpen_2010/
mata
napsal(a):
Máš moc pěkné stránky a hezký sloh, vydej knihu
Memmory: tam toho kokra vidět fakt je, je celkově mohutnější a i ten typ hlavy
Co se poslušnosti týče, je Kikina v pohodě, ale pubertu sem si s ní užila Teďka je to fenka, která mezi těma mýma klukama nabrala troška sebevědomí, je poslušná, miluje doslova malé děti a chová se k nim neuvěřitelně něžně, snese se se psy i většinou fenek, pokud na ni ale neútočí, má ráda lidi, ale neotravuje je a nevtírá se, a dokáže se perfektně jemně chovat ke starým lidem!
Nemám s ní už žádné problémy a mohu ji vzít kamkoliv, mezi lidi, zvířata, hluk, prostě je velice adaptabilní, a hlavně ač je retardička, naučily jsme si rozumět tak, abysme se obě pobraly, proto mi dělá už jen radost ( ale první dva a půl roku to byl boj )
Tak z Niki neměj strach, myslím že to bude prima fenečka, každopádně je úchvatná, neskutečně povedenej kříženeček
Díky za pochvalu stránek a psaní....no víc lidiček mi říká, abych cosi vydala, napsala, ale víš jak, on to není až tak jednoduchý, chce to dost času, a hlavně mi nějak chybí ten smysl jakéhosi seřazení, aby to mělo hlavu a patu
mata
napsal(a):
Memmory: tam toho kokra vidět fakt je, je celkově mohutnější a i ten typ hlavy
Co se poslušnosti týče, je Kikina v pohodě, ale pubertu sem si s ní užila Teďka je to fenka, která mezi těma mýma klukama nabrala troška sebevědomí, je poslušná, miluje doslova malé děti a chová se k nim neuvěřitelně něžně, snese se se psy i většinou fenek, pokud na ni ale neútočí, má ráda lidi, ale neotravuje je a nevtírá se, a dokáže se perfektně jemně chovat ke starým lidem!
Nemám s ní už žádné problémy a mohu ji vzít kamkoliv, mezi lidi, zvířata, hluk, prostě je velice adaptabilní, a hlavně ač je retardička, naučily jsme si rozumět tak, abysme se obě pobraly, proto mi dělá už jen radost ( ale první dva a půl roku to byl boj )
Tak z Niki neměj strach, myslím že to bude prima fenečka, každopádně je úchvatná, neskutečně povedenej kříženeček
Díky za pochvalu stránek a psaní....no víc lidiček mi říká, abych cosi vydala, napsala, ale víš jak, on to není až tak jednoduchý, chce to dost času, a hlavně mi nějak chybí ten smysl jakéhosi seřazení, aby to mělo hlavu a patu
No já strach nemám, měli jsem tvrdohlavé knírače a nebyl problém, měla jsem i křížence jacka s bišonem, ovšem největší oříšek byl australák co ho chovatel honil s kladivem to byla síla pes psychouš ale nemohl za to.. Niky je moc šikovná, snad jí to zůstane a v půbertě je spousta psů na zabití :)))) Akorát je silně urážlivá tedy :))
Noo to je taky můj problém, seřadit to.. ale články jsou to opravdu hezké a taky smutné, teď jsem zrovna brečela nad Batulkou...
czizecka
napsal(a):
No já strach nemám, měli jsem tvrdohlavé knírače a nebyl problém, měla jsem i křížence jacka s bišonem, ovšem největší oříšek byl australák co ho chovatel honil s kladivem to byla síla pes psychouš ale nemohl za to.. Niky je moc šikovná, snad jí to zůstane a v půbertě je spousta psů na zabití :)))) Akorát je silně urážlivá tedy :))
Noo to je taky můj problém, seřadit to.. ale články jsou to opravdu hezké a taky smutné, teď jsem zrovna brečela nad Batulkou...
Urážlivá je Kikina taky, ale to asi všecky ženský Psi jsou v tomhle normálnější
Jj určo s ní problém mít nebudeš, já nakonec, tehdá dítě nevědoucí, zvládla i svou Gézinku - jagdteriérku, a to byla dračice na entou, ale všechno se dá Pro mě je největší oříšek teďka Efram, což je dáno jeho povahou....tak sem se bála, zda zvládnu dobře vychovat kavkazáka, páč to je údajně tvrdej pastevec
, a ten byl teda relativně super, oproti Eframovi, kterej mi dává zabrat dnem i nocí, a přitom to je můj čtvrtej ovčák vlastní a asi 12-tej, s kterým mám co do činění co se výchovy a výcviku týče
Proto tvrdím, že se nikdy nepřestanu učit, páč co pes, to něco jinýho
I ty smutné patří k životu s pejsky, bohužel....a Batulka....no na to nejsou a nikdy nebudou slova....byla moje všechno, byla a je v každičké buňce mého těla, zažila se mnou ty nejhorší, a taky nejhezčí okamžiky v životě, byla se mnou od mého dětství, přes pubošku, do dospělosti, byla jjiná než ostatní psi co sem měla, či mám, byla jedinečná..... Ne, nejde to popsat....a Agbíšek je to co ona, zázrak že se mi sešli takhle oni dva, jsou pro mě vším.....Batulčin odchod nikdy nepřijmu a už teďka vím, že u Agbíška to bude to samé
Ale tak, nepřivolávat to radši...
Hihi, su ráda, že Kiki rozesměje, ona je fakt ťula někdy Čék ani nestačí zachytit na fotku vše, co vyvádí
mata
napsal(a):
Urážlivá je Kikina taky, ale to asi všecky ženský Psi jsou v tomhle normálnější
Jj určo s ní problém mít nebudeš, já nakonec, tehdá dítě nevědoucí, zvládla i svou Gézinku - jagdteriérku, a to byla dračice na entou, ale všechno se dá Pro mě je největší oříšek teďka Efram, což je dáno jeho povahou....tak sem se bála, zda zvládnu dobře vychovat kavkazáka, páč to je údajně tvrdej pastevec
, a ten byl teda relativně super, oproti Eframovi, kterej mi dává zabrat dnem i nocí, a přitom to je můj čtvrtej ovčák vlastní a asi 12-tej, s kterým mám co do činění co se výchovy a výcviku týče
Proto tvrdím, že se nikdy nepřestanu učit, páč co pes, to něco jinýho
I ty smutné patří k životu s pejsky, bohužel....a Batulka....no na to nejsou a nikdy nebudou slova....byla moje všechno, byla a je v každičké buňce mého těla, zažila se mnou ty nejhorší, a taky nejhezčí okamžiky v životě, byla se mnou od mého dětství, přes pubošku, do dospělosti, byla jjiná než ostatní psi co sem měla, či mám, byla jedinečná..... Ne, nejde to popsat....a Agbíšek je to co ona, zázrak že se mi sešli takhle oni dva, jsou pro mě vším.....Batulčin odchod nikdy nepřijmu a už teďka vím, že u Agbíška to bude to samé
Ale tak, nepřivolávat to radši...
Hihi, su ráda, že Kiki rozesměje, ona je fakt ťula někdy Čék ani nestačí zachytit na fotku vše, co vyvádí
No spíš mají jezevci tu urážlivost v povaze, páč já mám poslední dobou jen feny už a jiné se tedy neuráželi, až na Niki. A předtím ti knírači byli psi (jeden teda ještě je ale zustal bydlet u maky když jsem vylétla z hnízda) a ti byli teda fakt urážlivky :))
No já musím říct že NO je konečně plemeno které mi po všech stránkách vyhovuje, pokud se správně vychová je to i skvělý rodinný pes, nechápu jak může někdo říct že se k dětem nehodí... Manžel měl fenu Britu, když jsme se potkali bylo jí 9 let, uspat jsme ji museli ve 13 (nádory, ledviny a jiné). Byla dost ostrá na cizí lidi, ale zbytečně nenapadala (jen kousla černocha, ale manžel tvrdí že ho ve tmě neviděla a lekla se ho když na ní šahal a taky jednou se odvázala z vodítka a hlídala vchod do hospody :)) a hospodský se divil že nechodí lidi :) ) Ale doma byla milionová a k dětem taky, nikdy jim neublížila i když na ní lezli a tak... Pro mě je NO ten nej (a cane corso teda taky ale tam mi chybí to nadšení z výcviku )
czizecka
napsal(a):
a jak jste na tom s poslušností? Ja osobně ze spojení jezevčík x russel strach nemám ale ostatní říkaj že to bude síla
Poslušnej až na půdu a to beze slova - jeho poslušnost a charakter mít moje fena tak je milionová
I co se týká třeba koček - vidí kočku tak se celej třepe a čeká - když dostane povel můžeš tak za ní letí jako ďas a věřím že by ji i sežral , ale jak mu člověk řekne NE - tak se přestane nervovat sedne a už ho víc nezajímá ... jinak s kočkou může spát v jednom pelíšku a když je "nabádán" ta tu stejnou za chvilku pěkně prožene ...
memmory
napsal(a):
Poslušnej až na půdu a to beze slova - jeho poslušnost a charakter mít moje fena tak je milionová
I co se týká třeba koček - vidí kočku tak se celej třepe a čeká - když dostane povel můžeš tak za ní letí jako ďas a věřím že by ji i sežral , ale jak mu člověk řekne NE - tak se přestane nervovat sedne a už ho víc nezajímá ... jinak s kočkou může spát v jednom pelíšku a když je "nabádán" ta tu stejnou za chvilku pěkně prožene ...
Tak to je dobrý. Já zrovna dělám místo na verandě a vezmeme Denysku domů, je mi jí tam venku líto... A pak sem hodím nějaké fotky nové :))
Tady přikládám naší nudli : zničila nám postel a udělala si v ní spací noru
czizecka
napsal(a):
nejkrásnější na světě (to je snad jasný ne)
no o tom by se dalo diskutovat..
keimy
napsal(a):
ať už je léto..
Nebo aspoň jarooooooooooooooo
foto : co tam hledáš v té vodě ??
keimy
napsal(a):
chodí ti čubina do vody? ta naše je hrozná fajnovka a ještě tam nevlezla..
No zatím je to teda neplavec i když párkrát mě slepě následovala že plavat musela ale tam kam došáhne - leze , skáče , blbne ráda ...
Ale je pravda že dřív ani to ne - to jsem ji nemohla dostat ani po "kotníky"
Snažím se ji co nejvíc k vodě brát s plavajícími psi ... aby jí to přišlo "normální"
Ještě teda poslední věc k tomu - velmi jsi mě potěšila . protože jsem si říkala že moje fena , není NO - každej NO v mém okolí je vodomagor - takže nejsme sami
Ji nak teď zrovna si tady vedle hraje na bobra - od kotle si dotáhla mega špalek a nevím - jak tak na ni koukám asi ho chce rozkousat
Tak k té vodě.. já nevím jestli má vodu ráda, ale má místo mozku míček, klacek, šutr nebo bůhvíco a za míčkem teda klidně i do vody skočí! :)))
A k tomu žíhanýmu pejskovi... Deny si nejvíc vyhraje se švagrovou pitbulkou nebo s takovými bull psy. Ona byla dlouho ve smečce, když jsem si jí vzala ve 4 měsících tak se dost rvala a byla na psy agresivní. Teď už se nerve, to by jí už nenapadlo, ale jakmile si hraje tak u toho dělá trošku větší "kravál" :)) a pejsci se jí bojí. a bulům to nějak neva . Ona si prostě neumí hrát mírně, ale už se na tom pilně trénuje s naší chlupatou housenkou
Pes na fotce není týraný hlady, ale tu klobásu na stole fakt nedostane
Nazdárek, nějak upadáme.. že by velké přípravy na vánoce?
k tý vychrtlině, to je Chelsule pořád.. i když teď má už docela pár dní chuť k jídlu..
Vychrtlina je Frííí taky, resp. byl hrozná donedávna, až po tom třetím roce festovně zmohutněl, ale žebra má furt hmatatelný až moc Naštěstí hodně schová ta srst, ovšem když se v létě namočí....
Přitom dávky jídla má o kus větší, než můj kavkaz!! Je jak kyselina, jenže s jeho hyper cholerickou povahou nejspíš spaluje kalorie aj když spí
Jakože skoro nespí, blb jeden
Vodu miluje odmala, sápal se mi do vany, posléze do kaluží, pod hadicu, do bazénu....miloval potápět hlavu do misky s vodou, od chvíle, co jsme si ho dovezli domů Pak hlavu prudce vyhodil, voda lítala a on ji chytal....jeden čas to u nás doma vypadalo dost jímavě
Pak pochopil, že totok se mi fakt nelíbí a ukáznil se, ale venku, v bazénu, rybníku, řece, to dělá pořád
Je to vodomaniak, potápkomaniak.....prostě FŤR
JO hadici taky žereme :DD Ale teď je zimáááááááááááááááááááá a já dneska fotiláááááááá