Máfo a spol. parádní
Tys sebou hodila, takhle v předstihu, já mám jenom polotovar starého roku
Snad z toho něco vytvořím
Zkus to tímhle. Je úúúpa jednoduchej. http://www.sosej.cz/Photoscape.html
I my přejeme všem pejskařům (a kočkařům, koňařům, potkanářům, morčatářům, papouškářům,..no prostě všem milovníkům zvířátek ) krásné Vánoce a do nového roku 2011 mnoho radosti a úspěchů s vašimi miláčky.
Acherontia Atropos & Night´s Butterfly kennels
Staffordshire Bull Terrier
www.aanb.webnode.cz
Také se pochlubíme....
Bohužel letos jsme PF museli dělat dost narychlo, nějak je moc práce...
Ale tak pořád lepší než nic
Tak jsem si dneska vytvořila jiný přáníčko. Na tom prvním mi chyběli moji dva naháčci :-D a bylo jen tak na rychlo.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tak mám konečně také PF - poprvé vlastnoručně udělané. Díky vašim radám na nemoderované diskuzi jsem to zvládla. Dík!!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dík. No abych pravdu řekla, chybičky v tom ořezu vidím, ale že to je na poprvé, tak jsem se svým výtvorem spokojená.
A docela mi to bavilo.
Taky moc chválím všechna přáníčka, které tu jsou - všechna jsou moc hezká!
Baslerinda

XXX.XXX.179.69
impact
napsal(a):
Zkus to tímhle. Je úúúpa jednoduchej. http://www.sosej.cz/Photoscape.html
Tak já samouk jsem stáhla program a vyzkoušela jestli to zvládnu.No není to tak špatný ale za rok už třeba budu lepší.Díky impact za odkaz
tancoska
napsal(a):
memmory ty jsou úžasný,krásný.Smekám,taky bych to chtěla umět
tak si najdi picjoke.com a budeš to umět taky
Zuzka23

XXX.XXX.72.98
Pro memmory a czizecka,tak teda ten odkaz je skvělej.Hraju si s tím,udělala několik fotek psů,dětí a manželovi jsem poslala do práce taky jeden.Je tam blondýna v kalhotkách a přez prsa drží jeho fotku ,manžel už mi psal že je to parádní.A ségře jsem poslala kulturistu co má její obličej vytetovanej přez záda
.Fakt dobrý
tancoska
napsal(a):
Pro memmory a czizecka,tak teda ten odkaz je skvělej.Hraju si s tím,udělala několik fotek psů,dětí a manželovi jsem poslala do práce taky jeden.Je tam blondýna v kalhotkách a přez prsa drží jeho fotku ,manžel už mi psal že je to parádní.A ségře jsem poslala kulturistu co má její obličej vytetovanej přez záda
.Fakt dobrý
To jo tak si člověk pohraje nejen o vánocích
tancoska
napsal(a):
.Fakt dobrý
Já si s tím hraju už půl roku, máma mi poslala svoji fotku na baginghamu a mě málem vypadli oči kde se tam vzala než mi došlo že je to fotomontáž
Chovatelská stanice Darling Daisy přeje všem krásné vánoce a šťastný nový rok.
www.darlingdaisy.wz.cz
Tak jsem vytvořila ještě jedno, protože tahle fotka si o to přímo říkala
Donty

XXX.XXX.4.122
Zcela nečekaně se mi, i přes časovou vytíženost, podařilo cosi vytvořit....děkuji tímto svým krčním mandlím, které mě v noci nenechaly spát a dovolily mi tak věnovat se bohulibější činnosti....
Nedokázala jsem se ve finále rozhodnout, které PF-ko je lepší, tže mám opět dvě
mata
napsal(a):
Zcela nečekaně se mi, i přes časovou vytíženost, podařilo cosi vytvořit....děkuji tímto svým krčním mandlím, které mě v noci nenechaly spát a dovolily mi tak věnovat se bohulibější činnosti....
Nedokázala jsem se ve finále rozhodnout, které PF-ko je lepší, tže mám opět dvě
Nápodobně . U nás jsem si vzala nejdřív 2 dny volno-lehli obě děti, no a v pondělí já. Taky krk v jednom ohni
.
zuzka23
napsal(a):
Nápodobně . U nás jsem si vzala nejdřív 2 dny volno-lehli obě děti, no a v pondělí já. Taky krk v jednom ohni
.
No u mne se nejednalo o baciloše, alébrž o moji stařeckou dementnost V -20°C se dýchá blbě, natož bez šály přes pusu a běhajíc....
Mohla jsem si za to fakt sama, ale díky několika hektolitrům citronového a zázvorového čaje s medem a echinaceovým kapkám, už su v cajku, chytla sem to včas - resp. včas jsem si uvědomila, co dělám za pitomost
A nebylo mi nic, jen mandle v krku měly tak asi dvojitej objem
Hodně klidu, třpytu svíček
a radost do srdíček.
Krásné Vánoce a šťastný Nový rok přeje Hanka
Letos tam mám jen ta porcelánová zvířata, ale i tak veselé Vánoce vám i vašim čtyřnohým kámošům.
Krásné Vánoce a hodně štěstí, zdraví a lásky v roce 2011.
www.enyhed.cz
Zpravidla nepřispívám, ale popřát pěkný zbytek svátků a úspěšný celý nový rok musím =)
PFka je jednoduchá, na vločky a červený čepičky si nepotrpím...snad se bude líbit =)