Předem bych chtěla poděkovat všem, kteří se zajímali o Aishu, fenku curly retrievera, vše dopadlo na jedničku, Aisha má nový, naprosto skvělý domov.
U nás v depositu na nové páníčky čeká ještě jedna psí dušička a já moc doufám, že se pro ni podaří najít stejně skvělé páníčky jako pro Aishu. Ivonka je rok a půl stará, čistokrevná fenka německého křepeláka. jediná její vada je v tom, že nevidí na jedno očíčko, po úraze, který utrpěla už jako štěndo. Tím že s touto vadou žije od štěňátka, není na ní absolutně znát. Žádná lekavost z té strany, žádný náznak nervosity. Ivonka je pořád ještě odrostlé štěně, se vším, co k tomu patří. Je to hravé, rozdováděné a neskutečně mazlivé tornádo.
Oproti klidné Aishe potřebuje Ivonka někoho, kdo jí dopřeje vyžití, chce si hrát, blbnout, lítat, pak skvěle poslouchá a je opravdu zlatá. Děti miluje, se psy jsem nezaznamenala problém. Projevuje sice lovecký pud, ale ne nijak divoce, pouze zvýšeným zájmem. Ivonka je momentálně v kotci, kde je moc hodná, ale myslím že by si klidně a ochotně zvykla i na byt.
I v jednom zdravém očíčku má tolik lásky, kolik může dát jen takovýhle pejsek... najdeme někoho, kdo by to ocenil?
Dejte inzerát na www.kchls. rubrika chovatelská inzerce
inzerát ihned dávám,k vidění na www.kchls.cz sekce chov.inzerce
Fenka je s PP, ale chovná nebude. Nevím jestli by případné lovecké upotřebitelnosti nebyla na závadu slepota na jedno očíčko, i když na čubině to není v nejmenším, krom estetické stránky znát...
Zuzana, depositum
http://www.bordici.svet-stranek.cz/
Dobrý den,
Ivonka je momentálně stále kousek od Slaného, není problém se na ni dorazit nezávazně podívat, vzít ji na prochajdu a pak promyslet.... kontakt na mne 734337597 info na zuzuamax@centrum.cz
Dost nutně by už potřebovala někoho, s kým by se mohla mazlit a blbnout, já mám vzhledem k dost rychle se blížícímu porodu už vyšší riziko rozpadu a už jí moc nestačím, začíná se mnou být pomalu nespokojená
Zuzka