Zítra mi doveze pám křížence pinče a čivavy,moc hodná,ustrašná,žije venku,někdo ji vyhodil.Prosím hodné lidi,kdo se ujme ,odčervím,fenečka je venku,omrzlá ,pán co se jí ujal ji nechal venku v seně.Nepřežije venku. Já dám i krmení,. děkuji zájemcům.Já si ji nemohu nechat,moc prosím i jí nechám očkovat.Dojedu s ní k vteterináři prohlédnout.tel 721286094 387203940Děkuji Matušková ch .st.Rudolfovská skála
dines
napsal(a):
Ví se o fence něco víc?
Věk, zdravotní stav,jak vychází se psama - fotku nemáte? Kdybysme byli o svátcích doma, zkusila bych se zeptat přítele aspoň na dočasné ubytování
Dobrý den,pán fenku doveze k večeru,útulek ji nevezme,nepaříme pod město.Syn ji večer vyfotí,pošlu.Jinak foto je na www.cz.pes-cz rubrika psi v nouzi,je to pán od Rudolfova,je tam s ní vyfocený,jak ji má pod bundou,ale vidět je.Zdravím a děkujiPS.vím od pána,ža je hodná,nerve se,spí venku na sně s kocourem.Já jí raději i odbleším,abych si něco nezatáhla.Frontline vy měl stačit,odčervím jí.
Ten agresivní ,je už u švagrové,já platím veterináře,ale už ho mají,2x kousl,dostal nářez a je klid.Od té doby je v pohodě,dokonce i ke kočce.Já jsem moc měkká,neumím přitvrdit,i tak dobře děláme zkoušky,ale déle nám to trvá.Takže na převýchovu agresorů jsem nepoužitelná.Já to řeším slovně až to pochopí,ale dlouhá doba,no,dělám to blbě.Nikdy jsem psa neuhodila ani nekřičela.
matušková
napsal(a):
Nápodobně,manžel je vážně nemocný,o to u nás hůř.,místo pečení cukroví,lítám kolem psů.Tisíce letí ,místo na dárky ,k veterináři.Psi jsou staří a tím pádem nemocní.Já vím o koho jde..pejsky máte krásné...
Ještě se omlouvám,že je slýcháte,hárají 3 holky a psi řvou,já nekryju,nechávám to plavat,ale ti 3 psi ječí,už se to chýlí ke konci,bude klid.Marně okřikuju...
matušková
napsal(a):
Ještě se omlouvám,že je slýcháte,hárají 3 holky a psi řvou,já nekryju,nechávám to plavat,ale ti 3 psi ječí,už se to chýlí ke konci,bude klid.Marně okřikuju...
Klid, slyším je jen když venčím ty své potvory - a na terase v tomhle počasí opravdu nevysedáváme Hlavně jsem taky pejskař a mám jakési povědomí, že psi nemluví ale štěkají - a teda to hárání a soužití psů a fen nezávidím - mám to jen v počtu 1+1 a jsem z toho vždycky na prášky
matušková
napsal(a):
Tak fenečku pán dovezl ,kouzelnámbázlivá,kosti na ni hrají,odčervím zítra,nyní má stres..bulím tu nad ní,povyživená cca 2 kg fenka,podle cecíků,měla vrh.Ach jo,bojí se našich psů,ač jí vítají a neubližijí.
To je hnus .
Odhadnete jak může být holčička stará?
Lidi jsou fakt svině
matušková
napsal(a):
Foto až zítra,já to neumí do počítače dát.Spí a spí,nejedla.
Tak snědla maxilipánek po lžičkách,celý,jinak odmítá ostatní,i kuře,neskutečně vychtlá..Obvolala jsem veterináře,útulek,městský úřad.---nic ,nikdo ji nepostrádá.Je čistotná,hrozně bázlivá.Kdo ví co má za sebou.
Nic ve zlém,.ale prosím všechny,co mi zasílají sms,typu,neprodali jsme,má vadu,vezměte si ho,ať nic už nenabízí,nejsem sběrný tábor a nejsem poslanec,abych to utáhla a dům není nafukovací.Děkuji,já hledám hodné lidi pro fenku,co nemá domov.To je vše děkuji,opravdu už nemohu přijmout další nechtěné a ne navíc z vašich vlastních chovů.
Dobrý den, zadávala jsem Váš inzerát o nálezu feny na web. stránku odchytové stanice Animal Rescue a bylo mi odpovězeno toto: Vl.Kössl
Zvláštní. Asi před týdnem se našly dvě hodně podobné fenečky v Jivnu. Že by se někdo šikovně zbavil chovu? ;-(
Zkuste příp. příště, až naleznete nějakého pejska obrátit se na pana Kosla z odchytové stanice. Třeba bude mít možnost pejska dočasně umístit u sebe v odchyt. kotcích příp. alespoň vyvěsí u sebe na stránky inzerát s nálezem feny . jestli ji někdo nehledá.
http://www.animal-rescue.cz/index.php?strana=aktualne
Děkuji, co děláte pro pejsky. Hanka z Kladna