Dobrý den.
Není pomalu den aby mě někdo nezastavoval na ulici a nezeptal se co to máme za rasu. Je to pejsek kříženec z útulku bude mu rok a vůbec netušíme co je zač a mě by jen tak pro zajímavost zajímalo co myslíte že se v něm míchá za rasy ?
Děkuji je to fešák jen trochu rapl ale časem se snad zklidní :) Na té krátkosrté kolii se schodnem :) také mě jí nejvíce připomíná ale když je pak člověk vidí vedle sebe je to celkem rozdíl, zajímalo by mě po kom má tak mega uši, i velikostně nás dost překvapil brali jsme si ho jako prcka maličkýho z útulku že to bude střední pes jack rusel nebo bígl no a vyrostl z něj obr :D
Povahu má dostihového koně :D Venku by vydržel lítat celé hodiny a doma by si skoro furt hrál, najít hračku co by do 5 minut nezničil je zázrak :) Ale je to náš mazel, jen jediný problém máme s tím že utíká, v momentě kdy na něj člověk nemá čas s ním hodinu venku blbnout nesmíme ho pustit z vodítka pač vezme občas dráhu. Jednou je to uštěkaná vylekaná histerka co nejde umlčet ale pak zas poslušnej mazlík. Například se krásně naučil být sám doma a kupodivu za své štěněcí období nic doma nezničil narozdíl od jeho předchůdců. Lehni se naučil za 5 minut ale pak má den kdy mu můžu říct lehni tisíkrát a on na mě kouká jak kdyby vůbec netušil o co jde :) Kolikrát si nevím rady jestli na něj podobrém nebo po zlém ale ten jeho pohled ještě když sklopí ty jeho plachtáky :) Jen vědět co mu koluje v krvi, někdo je vyhodil takže se to nedozvím, nebo aspon jeho sourozence vidět co vyrostlo z nich ale to se asi budu muset zkusit potat přímo v útulku.
roxy live
napsal(a):
Dobrý den.
Není pomalu den aby mě někdo nezastavoval na ulici a nezeptal se co to máme za rasu. Je to pejsek kříženec z útulku bude mu rok a vůbec netušíme co je zač a mě by jen tak pro zajímavost zajímalo co myslíte že se v něm míchá za rasy ?
Moc hezký pejsek. My máme zase křížence dlouhosrsté kolie.
indi
napsal(a):
Moc hezký pejsek. My máme zase křížence dlouhosrsté kolie.
Ještě fotečka...
Jéé, dobré téma.
Taky tu mám jednu takovou "hádanku".
Jsou to dvě rasy. Víte které?