Další kříženeček, ale koho?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2010 19:05
leennyy

XXX.XXX.134.130

Ahoj, před pár měsíci někdo vyhodil z auta u nás ve vesnici, tohodle psího klučinu. Je naprosto bezvadnej, krásnej, hodnej, jen by mě tak ze zvědavosti zajímalo, čeho by to tak mohl být kříženec. Je menší než náš labrador tak o 5cm, má dlouhou, hodně jemnou srst, maličký ouška a šikmý oči. A taky dlouhý zahnutý ocas.
Nejdřív mě napadl retrívr, howavart, samojed? :-)

29.12.2010 06:08
joli

XXX.XXX.184.83

samojed x zlatý retrívr??

29.12.2010 12:19
hortova

XXX.XXX.12.250

Mě tedy připomíná zlaťase X čaua nebo šibu, zvlášť na té poslední fotce má "asijský" vzhled.

29.12.2010 20:54
taziza

XXX.XXX.213.178

Ten je tedy parádní a vypadá pořád dobře naladěný, je nádherný :-))
taky hádám asi ten zlaťák s něčím huňatějším špiclovitějším ???

30.12.2010 00:42
rachel

XXX.XXX.118.56

howavart je tam určitě
Zlatý retrívr - to si nemyslím , spíš ten Howík.
A druhé plemeno mi přijde jako opravdu nějaký ten Samojed....

30.12.2010 06:12
denyk

XXX.XXX.155.110

Hezkej pejsek, takovej méďula:-)

30.12.2010 09:59
leennyy

XXX.XXX.55.66

Ahoj, jojo, malej je nádhernej a strašně chytrej. Je srandovní a krásný, co těma pyskama dokáže. Když ho zavolám, otočí se na mě, dá pysky jakoby to úsměvu a letí. Bohužel je tu problém ten, že když se našel, vzal si ho strýc na statek, kde je ještě s jedním starým psem po většinu dne sám. Na statku jsou jen prasata a slepice. Když jsem zjistila, že se malý snese s naším labradorem, začala jsem je brát spolu ven. Bohužel nás viděl strýc a hned měl na mého tatku kecy, že ho nemáme brát ven, že se naučí utíkat. Což je samozřejmě totální nesmysl, ale já ted nevím jak dál. Rozhodně ho nechci ven už nebrat, když je naprosto bezproblémový a tak štastný. Jenže strýc má prostě svojí pravdu a tu mu nikdo nevymluví smajlík ani táta se mu nepostaví. Nejradši bych malého vzala a dala někomu kdo se mu bude opravdu řádně věnovat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík