Ahoj, před pár měsíci někdo vyhodil z auta u nás ve vesnici, tohodle psího klučinu. Je naprosto bezvadnej, krásnej, hodnej, jen by mě tak ze zvědavosti zajímalo, čeho by to tak mohl být kříženec. Je menší než náš labrador tak o 5cm, má dlouhou, hodně jemnou srst, maličký ouška a šikmý oči. A taky dlouhý zahnutý ocas.
Nejdřív mě napadl retrívr, howavart, samojed?
Ahoj, jojo, malej je nádhernej a strašně chytrej. Je srandovní a krásný, co těma pyskama dokáže. Když ho zavolám, otočí se na mě, dá pysky jakoby to úsměvu a letí. Bohužel je tu problém ten, že když se našel, vzal si ho strýc na statek, kde je ještě s jedním starým psem po většinu dne sám. Na statku jsou jen prasata a slepice. Když jsem zjistila, že se malý snese s naším labradorem, začala jsem je brát spolu ven. Bohužel nás viděl strýc a hned měl na mého tatku kecy, že ho nemáme brát ven, že se naučí utíkat. Což je samozřejmě totální nesmysl, ale já ted nevím jak dál. Rozhodně ho nechci ven už nebrat, když je naprosto bezproblémový a tak štastný. Jenže strýc má prostě svojí pravdu a tu mu nikdo nevymluví ani táta se mu nepostaví. Nejradši bych malého vzala a dala někomu kdo se mu bude opravdu řádně věnovat.