Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bad01

1.1.2011 12:24
Bad01

XXX.XXX.122.121

Dobrý den , máme téměř dvouletého labradora. Krmíme ho 1-2 krát denně bude to stačit ? Dostává plnou misku buď granulí nebo zbytků. Prosím o vyjádření co si o tom myslíte děkuji. Pes dostával i 3 krát denně a váží opravdu můžou na to mít zbytky vliv ? Děkuji za odpověď.

1.1.2011 13:08
rapotacka11

XXX.XXX.140.123

2x denně ? Nestačí , aspon' naše fena by žrala nonstop.
Radím , ohlídejte si to a dávejte jen takové dávky , aby si pes udržel figuru. Dohodněte se a krmte jen jeden . . .
U labradora je tento tvrdý přístup nutný , jinak = nadváha , klouby!
A tlustej pes není pěknej , ale u labradora je to těžký - aspon' pro nás to bylo . . . .
- já jsem zastáncem pestré stravy , takže i zbytky z kuchyně . . . .a pak tedy vynechat granule . . .
Někdo je tvrd'ák ,psovi odměří a ani nemrkne . . . jestli jste měkota - jako já , tak to Vám přeju sakra
pevnou vůli.

1.1.2011 22:18
memmory

XXX.XXX.252.42

Já teda nemám labradora - ale dospělí pes se má krmit 1x denně - a zbytky z kuchyně ?? To snad ani nemyslíte vážně ??

Pokud nechcete psa překrmovat - tak mu kupte kvalitní granule určené pro psi kteří mají k nadváze sklony !! a nic jiného

2.1.2011 10:35
woey

XXX.XXX.127.162

Zbytky z kuchyně opravdu nejsou vhodné - můžete samozřejmě krmit vařenou stravou a střídat s granulemi, ale to vařené by mělo být přímo pro psa, tedy žádné koření, sůl apod. nic smaženého, mastného atd., zkrátka strava pro pejska. A krmte klidně dvakrát denně - není pravda, že by se pes měl krmit jen jednou denně, když je dospělý - obzvláště u větších plemen rozdělením krmné dávky snižujete riziko torze žaludku...

Přidejte reakci

Přidat smajlík