Netrvám na malých pejskách ale poptávám je protože se zná převážně jen s velkýma, a v rodině a známý mají všichni velké psy a když jsou to štěnata (labrador a zlaták) tak jsou pro nás nebezpečné musíme počkat až přestanou plácat tlapkama, takže si hraje s bíglicí. No a v okolí se nám malý pejsci vyhnou, většinou majitek pronese pojď nechej ju je maličká (mám 1,7kg) a já je přesvědčuju ať ho nechají a prostě to nevychází, takže ani sama nevím jak vychází, zdali by si hrála s malým pejskem, přece jen by jí měl být blíž než velcí ( psi typu ovčák moc nemusí jako štěně vyrůstala u chovatele s velkými psi tak ze začátku vrčí, ale pak se kamarádí pokud není pes moc hrr)
Snad sem to tak nějak vysvětlila..
Taky jsme z Líšně, ale máme velkýho psa a dva malé. Velký se rád kamarádí, malí chtějí fenky nakrýt a psíky sežrat.
Zítra bych šla, mám to kousek, ale nevím kdy je sraz. Velký pes je Tonda. Malí jsou Wimpy a Pinky.
jafar
napsal(a):
Zítra bych šla, mám to kousek, ale nevím kdy je sraz. Velký pes je Tonda. Malí jsou Wimpy a Pinky.
Pinky a Tonda.
ahoj ahoj,
právě jsem narazila na toto téma! Taky už dlouhou dobu hledám na venčení kamarády, jak pro mě, tak pro mou čtyřnohou potvůrku :o) mám tygrovanou jezevčici trpasličí... přes zimu pěkně nabrala a zlenivěla (trošku nás zlobí páteř)...chci s ní začít courat po prochajdách, má ráda pesany, ale u velkých je problém, že když jí šlápnou na tu její páteř, tak by to taky nemuselo dobře dopadnout :o(
Jsem z Líšně, z Hochmanky a uvítám kamarády jak na klasické venčení, tak delší prochajdy po lese :o)
zatyna
napsal(a):
ahoj ahoj,
právě jsem narazila na toto téma! Taky už dlouhou dobu hledám na venčení kamarády, jak pro mě, tak pro mou čtyřnohou potvůrku :o) mám tygrovanou jezevčici trpasličí... přes zimu pěkně nabrala a zlenivěla (trošku nás zlobí páteř)...chci s ní začít courat po prochajdách, má ráda pesany, ale u velkých je problém, že když jí šlápnou na tu její páteř, tak by to taky nemuselo dobře dopadnout :o(
Jsem z Líšně, z Hochmanky a uvítám kamarády jak na klasické venčení, tak delší prochajdy po lese :o)
Ahojik,
teď sme se vrátili z hor a vypadá to že tu máme novou kamarádku. My jsme též z Líšně (Horníkova) docela bychom uvítali malého kamaráda (jorkšír, 9měsíců , fenečka) Zatím spíš na menší procházky později i na pořádné tůry :-)
zatyna
napsal(a):
ahoj ahoj,
zatyna: Ahoja podnikneme nějaké to venčení?