Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.1.2011 20:08
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak už tu máme kulaté 50. téma!:-):-)

Holky s dortíkem:-)

3.1.2011 12:54
6kaca6

XXX.XXX.193.123

Jojo, enynku ještě máme a doufám, že ještě dlouho budeme mít , protože její charakter je milionový. Bohužel jde na ní vidět jak za poslední rok zestárla - ani né tak na chuti žít, ale spíš na tom, že se vždycky těší na vycházku, ale po chvíli je unavená a nějak moc už ji to pak nebere. Ale do té doby, než se jí teď znovu utrhl ten vaz (který už je mnohem lepší a už skoro nekulhá) tak jsme tak 1x do týdne šli na větší vycházku... nebo jsme vzali auto a někam s ní dojeli at nechodí furt tam kde to zná. Teď jí stačí tak 5 - 10 minut a už jde vidět, že ju nožka zas pobolívá, tak dopujeme alavis a věřím, že se to zas do pár týdnu zpraví (operace by byla vzhledem k jejímu věku velmi riskantní). Taky léčíme ještě ty anální žlázky, takže dostává denně další 2 druhy prášků (od každého několik tablet) + roboran + lososový olej... Sice je to asi pěkný záhul na organismus, ale jiné řešení bohužel není. Je pravda, že se konečně podařilo, že eny přibrala - za ten měsíc co ji máme doma skoro 3 kg, ale nevím, zdali je to tím, že jsme začali krmit masem, nebo je doma nebo máme dalšího pejska kterýmu závidí a nechce mu nechat ani sousto :D Asi kombinace všeho....

Jinak kočena je i v takto pokročilém věku, nedávno jsem s ní šla po ulici a zastavili nás lidi a říkali, jak máme krásné štěňátko, veterinář taky věku nevěřil a je pravda, že na to opravdu nevypadá a je stále krásná. Teď jsem ji ale musela ostříhat, protože jsme ji brali domů a všude pouštěla chlupy a byla celý život venku, tak jí doma jednak bylo horko a jednak všude pouštěla chlupy (začaly jí padat, proto ten roboran)... Ostříhané má teda jenom nohy a zadek (kvůli žlázkám), ale i tak vypadá trošku.... ehm jinak :D Ale už jí to dorůstá a bude zase kočka:-)

3.1.2011 19:08
hanula

XXX.XXX.220.3

Tak vidíte jak jsme se tady všichni, co máme s vaší Eny něco společného. Naši psy jsou jak doma , tak venku , proto jsou na různé výkyvy teplot částečně přizpůsobení a chlipy, ty máme všude a pořád. Mimo alavisu jsou i jiné přípravky, ale ty jsou v prášku a musí se přidávat do žrádla, nebo tekutý artican, ten jsem dávala i dobrmance, jinak když nebylo jiné zbytí tek už nastoupil rymadyl. Je dobře, že má chuť k jídlu a hlavně u mladšího zvířete omládne. Měla by mít dobrý kořínek a že je ostříhaná tak vám to nevadí a hlavně, že je s vámi, oni potřebují společnost.Jak vím od paní chovatelky tak, vy jste z Přerova, my tam jezdíme na cvičák s asiatkou.

3.1.2011 19:56
kelly

XXX.XXX.136.91

Naši psi jsou přes léto, když jsme na chalupě, doma i venku. Jinak přes zimu v domě, ale chodíme hodně na procházky, takže s tím nemají žádný problémy. ;-) Chlupů míváme doma taky dost, ale spíš v období línání, což je tak 2x ročně. Teď to bude asi horší se dvěma leonama...budem víc vyčesávat a uklízet. Jsme pejskaři, takže z toho nebudem dělat nějakou tragedii, že jo.;-)

3.1.2011 20:17
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Jojo, jsme z Přerova :) Kam chodíte na cvičák? My chodili kdysi dávno - tak 7 let zpátky na cvičák taky, tam ke trati u útulku... Chodili jsme tam jen tak pro srandu, zkusit něco nového, zabavit pejsky - však znáte to. Teď silně uvažuji o tom, že bych tam začala chodit s malou, protože je jak dkyby měla v řiti pružinky :D Má asi 30 cm a zeď přes metr žádný problém... Sice aportování ji nebere, ale možná je to strachem, dříve si nechtěla ani hrát, nyní už se doma přetahuje a dokonce i aportuje, ale venku neee. Chtěla bych s ní zkusit nějaké agility či tak něco, ale není moc času, tak si ji prozatím brávám ke koníkům a uvidíme jestli nebude více času na jaře či v létě

3.1.2011 20:22
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Je ale ohromně učenlivá a s chutí poslouchat. Mám ji teprve 2 mesíce a ve městě je 100%. Vzhledem k tomu kde jsme ji našli a co dělala ze začátku, zřejmě neměla žádný výcvik a neuměla nic, nyní je to pros:-)tě fajn pes, který může chodit na volno a poslouchá (sice sedni není nic moc, lehni ještě neumíme, ale to zatím nepotřebujem tak se věnujem důležitějším věcem - nyní pracujem na odvolání od zvěře). Povahově je fakt úplně super a uplně něco jiného jak leonek - neunavitelné torpédo, který něustále někde poletuje a očekává nějakou akci.... Takový trošku oživení

3.1.2011 21:39
hanula

XXX.XXX.220.3

Já Přerov vůbec neznám, je to cvičák u komíků chemičky, vlastně tam jedeme párkrát do roka, naposledy jsme tam byli 27.11, protože v prosinci již setkání nebylo. Je to nějaký sad s klubovnou , Pořádají to z klubu ruských psů. Pro nás je to trochu z ruky, jsme z Kladna, ale líbí se nám tam , tak i ta cesta stojí za to.Jezdí s námi i náš leon

4.1.2011 18:41
kelly

XXX.XXX.136.91

6kaca6 napsal(a):
Je ale ohromně učenlivá a s chutí poslouchat. Mám ji teprve 2 mesíce a ve městě je 100%. Vzhledem k tomu kde jsme ji našli a co dělala ze začátku, zřejmě neměla žádný výcvik a neuměla nic, nyní je to pros:-)tě fajn pes, který může chodit na volno a poslouchá (sice sedni není nic moc, lehni ještě neumíme, ale to zatím nepotřebujem tak se věnujem důležitějším věcem - nyní pracujem na odvolání od zvěře). Povahově je fakt úplně super a uplně něco jiného jak leonek - neunavitelné torpédo, který něustále někde poletuje a očekává nějakou akci.... Takový trošku oživení

Jj, je vidět, že malá je velkej temperament.:-) Agility by pro ni byla určitě super zábava.:-)

4.1.2011 19:28
ukulemba

XXX.XXX.160.205

Tak ja se zase hlasim po dlouhe dobe..

Pridavam fotecku z podzimu, kdy jsme bojovaly s othematomem.

Ted zas mame jak jsem dnes zjistila nejaky kozni problem.. :(

Tak tady je. Moje Baby, 12 let :-)

4.1.2011 19:30
ukulemba

XXX.XXX.160.205

A jeste jedna pred zakrokem, je videt velke nalite ucho.. :( Ale rekli byste ze je to 12ti leta dáma? :-)

5.1.2011 21:16
kelly

XXX.XXX.136.91

ukulemba napsal(a):

A jeste jedna pred zakrokem, je videt velke nalite ucho.. :( Ale rekli byste ze je to 12ti leta dáma? :-)

Ahoj, to je fajn, že ses ozvala s Babynkou.:-) Fakt vypadá na 12 let moc dobře. :-)

Jak to tu čtu, marodila s ouškem a teď má ještě nějaký kožní problém...Asi bych to zkonzultovala s vaším vetem, nebo se na to zeptala v poradně MVDr. Štourače - je odborník na velká plemena. Držím palce, ať je Baby brzy ok. ;-)

5.1.2011 23:15
evinka01

XXX.XXX.57.45

6kaca6 napsal(a):
Jojo, jsme z Přerova :) Kam chodíte na cvičák? My chodili kdysi dávno - tak 7 let zpátky na cvičák taky, tam ke trati u útulku... Chodili jsme tam jen tak pro srandu, zkusit něco nového, zabavit pejsky - však znáte to. Teď silně uvažuji o tom, že bych tam začala chodit s malou, protože je jak dkyby měla v řiti pružinky :D Má asi 30 cm a zeď přes metr žádný problém... Sice aportování ji nebere, ale možná je to strachem, dříve si nechtěla ani hrát, nyní už se doma přetahuje a dokonce i aportuje, ale venku neee. Chtěla bych s ní zkusit nějaké agility či tak něco, ale není moc času, tak si ji prozatím brávám ke koníkům a uvidíme jestli nebude více času na jaře či v létě

sorry, že se sem přimotám by´t bez leona, ale náhodně jsem narazila na dotaz na Přerovský cvičák, podle popisu myslíte Dluhonice. nechci vás nijak výrazně ovlivňovat jestli ano nebo ne, ale pokud si chceš přečít nějaké reakce na tento cvičák tak tady: http://www.facebook.com/# !/group.php?gid=95079002612 (nalistuj si příspěvek z 5.října na zdi) a potom tady: http://www.facebook.com/# !/topic.php?uid=95079002612&topic=14436
pokud bys chtěla chodit někam, kde jsou normální cvičitelé tak doporučuju Tovačov (pan pavlík) nebo Vlkoš (pan Štibora)

6.1.2011 16:23
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Já tam na cvičák nechodila za účelem aby mi se psem někdo cvičil či tak nějak podobně, ale pouze kvůli zázemí a tomu, že to mám kousek. A ano, nějak extra to tam není, ale pár lidí co tam bylo před těma cca 7mi rokama si pamatuju a nic proti nim nemám a pro radu bych k nim klidně šla - ovšem záleží, co bych si z ní vzala. Nikdy jsem ale na tento cvičákem nechodila protože jsem měla problém, ale pouze abych si s pejskem udělala lepší vztak a vyblbly jsme se - například u agility :)

9.1.2011 17:50
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, jak je u vás? U nás se oteplilo, občas mrholí a psi jsou věčně mokří a špinaví, tak teď 3x denně umýváme a umýváme. :-( Už aby se zase ochladilo a bylo sucho....

10.1.2011 07:54
6kaca6

XXX.XXX.204.27

U nás taky teplo... Né že by mi byla zima příjemná, ale buď ať je kosa nebo teplo - toto mezi s břečkama je na nic...

A o umývání nechci ani slyšet - včera se mi u koní Princezna zřídila tak, že jsem měla sto chutí ji zabít! Ještě že měla obleček, ze kterýho vyberu bodláky a hodím oprat, ale psa by jste nepoznali... Celá hlava od bodláků smíchaná s bahnem, nohy, břicho od bahna, na srst by jste se nedohrabali... Doma jak jsem ju koupala, pomalu ucpala odpad... ještě ta její srst na 2 věci - z Eny jdou bodláky a i to bahno jakž takž, ale z těch jejich jemných je to za trest...

10.1.2011 12:26
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Přikládám foto té špíny malé :D Fotila jsem to ale již v podvečer ve tmě a tak vypadá čisteji - byla od bahna, že barva pomalu ani poznat nešla :D

10.1.2011 13:04
kelly

XXX.XXX.136.91

6kaca6 napsal(a):
U nás taky teplo... Né že by mi byla zima příjemná, ale buď ať je kosa nebo teplo - toto mezi s břečkama je na nic...

A o umývání nechci ani slyšet - včera se mi u koní Princezna zřídila tak, že jsem měla sto chutí ji zabít! Ještě že měla obleček, ze kterýho vyberu bodláky a hodím oprat, ale psa by jste nepoznali... Celá hlava od bodláků smíchaná s bahnem, nohy, břicho od bahna, na srst by jste se nedohrabali... Doma jak jsem ju koupala, pomalu ucpala odpad... ještě ta její srst na 2 věci - z Eny jdou bodláky a i to bahno jakž takž, ale z těch jejich jemných je to za trest...

Jj, v tomto počasí ty prochajdy s pesanama fakt stojí za to.:-) Dneska ráno pršelo, takže holky přišly domů jak blátivý koule. Nejvíc byla samozřejmě špinavá ta nejmenší - Eny. Byla zaplácená snad do půlky těla, no hrůza a děs. Když jsem ji sprchovala ve vaně a ta špína odtíkala pryč, měla jsem dojem, že si přinesla kus parku s sebou.:-)) Holky leonky jsem opláchla v lavoře a bylo. No taky byly špinavý, ale ne tak moc.

Horší je, že sotva jsem psům dala spot on, hned zmokli. Doufám, že to bude účinkovat.

12.1.2011 14:53
kelly

XXX.XXX.136.91

Nové foto Angie - Bergy:-):-)
Hodně se podobá naší Carys ;-)

13.1.2011 20:43
kelly

XXX.XXX.136.91

vánoce - čekání na dárečky:-):-)

17.1.2011 20:27
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, tak koukám, že zůstáváme pořád někde dole. Nic nového u vašich leonků?
Naše Carys má pokousané ucho, byla to dost síla, když to krvácelo. :-( Původně jsem si myslela, že je pokousaná i na krku. Byli jsme s ní na veterině, tam jí to ošetřili a tu roztrženou část ucha slepili tkáňovým lepidlem. Snad už to bude dobrý....
To je fakt hrozný když na procházkách narazíme na agresívní raply bez náhubku.:-(

17.1.2011 20:44
6kaca6

XXX.XXX.204.27

No tak to je super, že vám pejska pokousal. Bych ty lidi vraždila. Z toho důvodu chodím bez náhubku - ano vím, nesmí se to, ale nemíním si nechat pokousat psa, protože ona se sama od sebe nerve, pouze když ji někdo napadne, tak se brání, ale jen co agresora odhodím pyrč, jde si zas po svým (už několikrát jsem z ní strhávala psa, tak vím, jak se chová a v tkových situacích jsem ráda za to, že ten náhubek neměla a má tak dlouhou srst...)

18.1.2011 12:37
kelly

XXX.XXX.136.91

6kaca6 napsal(a):
No tak to je super, že vám pejska pokousal. Bych ty lidi vraždila. Z toho důvodu chodím bez náhubku - ano vím, nesmí se to, ale nemíním si nechat pokousat psa, protože ona se sama od sebe nerve, pouze když ji někdo napadne, tak se brání, ale jen co agresora odhodím pyrč, jde si zas po svým (už několikrát jsem z ní strhávala psa, tak vím, jak se chová a v tkových situacích jsem ráda za to, že ten náhubek neměla a má tak dlouhou srst...)

Naše feňule náhubek měla, nosí ho protože jinak se venku láduje všemi možnými "fujtajbly". Agresorka náhubek neměla, a tak to naše štěnisko schytalo. Ale Carys by se nejspíš stejně nebránila, nepokousala by. Ona je ještě takový malý trdlo. ;-) Ale tihle lidi mě fakt štvou, když ví jak mají psa agresívního a nedají mu koš. Myslím, že z toho mají akorát srandu nebo dobrej pocit, když jejich pes zaútočí na jiného. Kolikrát jsme tu fenu viděli ve městě uvázanou u značky a ta se úplně prohýbala, jak vyváděla když viděla z dálky jiné psy.:-( Určitě by Carys nezachránila před pokousáním ani ta její huňatá srst kdyby se ta fena vytrhla a pustila se do ní. No měli jsme štěstí, že to nedopadlo hůř.:-|

Jinak ouško už nekrvácelo, ale večer si vzpomněla, že si bude hrát s mamčou, takže opět se spustilo krvácení. Tak jsem jí to propláchla a zasypala práškem, který jsme dostali u veta a zase to přestalo. Musím hlídat holky, aby spolu teď moc neblbly. Carys nesnese na hlavě pruban ani šátek, hned třepe hlavou a chce se toho zbavit...tak už jí to necháváme volně...

18.1.2011 19:55
hanula

XXX.XXX.220.3

Já vodím naše psy taky bez košíku a taky se mi stalo, že Aramise napadl labrador, náhodou jsem jej udržela, on mu prakticky nic neudělal, protože byl zrovna v plné srsti, jen já měla co dělat, málem jsemjej přidusila. Nechci aby si kousl, stačí jeho temperament. Jasně kdyby šlo do tuhého, tak bych jej pustila, aby se bránil, ale to by pto toho labíka nedopadlo dobře, Dědkovi jsem vynadala, aby si jej pro příště zvládnul. Dneska by to bylo horší, asi těžko bych udržela dva a azouška má s kousáním i zkušenosti, sice jen na testech, ale určitě by to stačilo. Já se raději psů vyhýbám, ale nejhorší jsou ti střeďáci. JInak Baruška hárá a Aramis je z toho zničený, nežere, nechce ven jen za Bárou a ona zase lítá po bytě, vyje a tak je u nás veselo, Snad už to skončí a bude zase klídek.

19.1.2011 20:17
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Já vodím naše psy taky bez košíku a taky se mi stalo, že Aramise napadl labrador, náhodou jsem jej udržela, on mu prakticky nic neudělal, protože byl zrovna v plné srsti, jen já měla co dělat, málem jsemjej přidusila. Nechci aby si kousl, stačí jeho temperament. Jasně kdyby šlo do tuhého, tak bych jej pustila, aby se bránil, ale to by pto toho labíka nedopadlo dobře, Dědkovi jsem vynadala, aby si jej pro příště zvládnul. Dneska by to bylo horší, asi těžko bych udržela dva a azouška má s kousáním i zkušenosti, sice jen na testech, ale určitě by to stačilo. Já se raději psů vyhýbám, ale nejhorší jsou ti střeďáci. JInak Baruška hárá a Aramis je z toho zničený, nežere, nechce ven jen za Bárou a ona zase lítá po bytě, vyje a tak je u nás veselo, Snad už to skončí a bude zase klídek.

Hani, útok labradora by jsme snad zvládli, Héra po takovém střetnutí měla max. vyškubnuté chlupy, ale v tomto případě šlo o mnohem ostřejší plemeno a měli jsme fakt velké štěstí, že to dopadlo takhle.:-| Raději si ani nepředstavuju co by bylo kdyby byl puštěný...:-( No když pak člověk vidí, kdo si takového psa pořídil, tak je mu pak všechno jasný.. :-( My se vyhýbáme jen útočným psům nebo těm, které ještě neznáme. Jinak s těmi známými psy jsou holky v pohodě, pohrají si spolu a vyblbnou se...
Tak to máte doma zase veselo, když Baruška hárá. Není to ještě moc brzy?
Héra byla dnes na operaci (v mírné sedaci) s nohou - měla tam takový zvláštní malý útvar pod kůží, nikdo nevěděl, co to může být. Tak jsme se s naší paní doktorkou domluvili, že jí to v lokále nařízne a podívá se co to je. Našla jí tam něco malého špičátého, vypadá to jako štěněcí mléčný špičák, ale ještě to budou blíže zkoumat tak uvidíme. Každopádně to bude asi nějaká taková kuriozita. Takže teď spí..a ještě asi dlouho spát bude. ;-) Brzy přihodím zase nějaké fotky, nechceš sem taky přidat foto Aramise a Barči?

19.1.2011 20:45
hanula

XXX.XXX.220.3

Nějak mi ušlo co to bylo za psa, doufám, že ne azouš. Tak jednou v Zubří zkusíme Heru s Bárou , ona si fakt nechá hodně líbit, jen jednou se nám stalo, že když ji ovčoun otravoval, tak už na ni bylo vidět, že jej omete, ale trvalo to dost dlouho, určitě půl hodiny. Když byli jako štěňata tak to bylo fajn, ale asi tak kolem toho třetího roku se na ni začal vytahovat a dost ostře, fakt to dost dlouho vydržela, ale pak nám bylo jasné, že už toho má plné zuby tak jsme ji zavřeli do auta, Zatím nikdy nenapadla, jen když jsem viděla její oči a vůbec jak se tvářila když měla štěnda tak jsem si živě dovedla představit jak by to asi vypadalo kdyby šlo do tuhého. Aramis není žádný posera, ale v tu dobu se jí bál a bál se i projít jen okolo, jinak ji vládne a ona jej poslouchá. No teď ona chce za ním, oba sedí u dveří, on kňučí, ona vyje, ale ještě se to musí asi tak dva dny vydržet a pak bude zase spokojenostna všech stranách

25.1.2011 20:08
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Nějak mi ušlo co to bylo za psa, doufám, že ne azouš. Tak jednou v Zubří zkusíme Heru s Bárou , ona si fakt nechá hodně líbit, jen jednou se nám stalo, že když ji ovčoun otravoval, tak už na ni bylo vidět, že jej omete, ale trvalo to dost dlouho, určitě půl hodiny. Když byli jako štěňata tak to bylo fajn, ale asi tak kolem toho třetího roku se na ni začal vytahovat a dost ostře, fakt to dost dlouho vydržela, ale pak nám bylo jasné, že už toho má plné zuby tak jsme ji zavřeli do auta, Zatím nikdy nenapadla, jen když jsem viděla její oči a vůbec jak se tvářila když měla štěnda tak jsem si živě dovedla představit jak by to asi vypadalo kdyby šlo do tuhého. Aramis není žádný posera, ale v tu dobu se jí bál a bál se i projít jen okolo, jinak ji vládne a ona jej poslouchá. No teď ona chce za ním, oba sedí u dveří, on kňučí, ona vyje, ale ještě se to musí asi tak dva dny vydržet a pak bude zase spokojenostna všech stranách

Hani, ne azouš to nebyl, neboj. Ti u nás snad ani nejsou...Napsala jsem Ti o tom v mailu víc. ;-)

Kdyby jsme se někdy setkali v Zubří, bylo by to fajn.:-)Héra by se s Barčou určitě snesla, pokud by to z její strany bylo ok, i Karuška. Holky nemají se psy problémy, jedině pokud by byl druhý pes, tedy spíš fena, útočná. Když tak by jsme na zkoušku mohli holkám dát náhubky. Do Zubří bych se zase moc ráda podívala, na jaře nám to nejspíš nevýjde, ale v záři by jsme možná jeli...to tam roste plno hub a to je pro nás lákavé :-) Jednou jsme tam našli tolik praváků, že jsme je už potom neměli ani kam dávat.:-)

Jinak ouško se malé celkem hojí, ale ještě to není úplně dobrý. Občas se stane, že tím ouškem o něco zavadí když třepe hlavou a potom jí z toho zase teče krev, ale už naštěstí ne tolik. Doufám, že to bude brzy zahojený. Héra s nohou ok, převazujem jí to, když jdem na procházku, dostává na obvaz ještě igelit - teď u nás nasněžilo, taky by to měla hned promočený. Za pár dní jdem na vyndávání stehů, tak pak už bude mít holka pokoj. ;-)

Abych nezapoměla - moc hezká fotka Aramise. Je to fakt krasavec!:-)

29.1.2011 14:52
hanula

XXX.XXX.220.3

Naše štěnatko se svoji paničkou.

29.1.2011 19:50
kelly

XXX.XXX.136.91

Hani, to je pěkný - štěndo s takovou malou paničkou:-):-)

29.1.2011 19:57
kelly

XXX.XXX.136.91

Přidám fotky našich holek...

Heruška se rozvaluje na sedačce:-)

29.1.2011 19:58
hanula

XXX.XXX.220.3

Díky za pochvalu, jsou mu 3,5 měsíce a je to kousek. Dneska jsem dostala od přátel od asiatů fotky jejich mimin a ti jsou také úžasní, je to chovka De Paolo Corte a mají ještě volné asi dvě. Docela bych si ještě štěnda zopakovala, ale až později, jsem ráda, že už ta potvora dohárala a Aramis se pomalu dává do kupy, Jo objevila jsem novou mast na fleky ,

29.1.2011 20:06
kelly

XXX.XXX.136.91

hanula napsal(a):
Díky za pochvalu, jsou mu 3,5 měsíce a je to kousek. Dneska jsem dostala od přátel od asiatů fotky jejich mimin a ti jsou také úžasní, je to chovka De Paolo Corte a mají ještě volné asi dvě. Docela bych si ještě štěnda zopakovala, ale až později, jsem ráda, že už ta potvora dohárala a Aramis se pomalu dává do kupy, Jo objevila jsem novou mast na fleky ,

Jj Hani, je vidět, že je to pořádnej kousek.:-) Co ostatní štěnda, máte o nich taky nějaké zprávy? Štěnda byli skvělý, taky bych si to časem zopakovala, ale už ne v tak velkém počtu:-) Takhle si je člověk ani pořádně neužil. Kdyby jich bylo jen 5 nebo 6, bylo by to mnohem lepší.;-)
Hani, jakou mast na fleky myslíš?

29.1.2011 20:35
kelly

XXX.XXX.136.91

krátký odpočinek mezi hrátky...

29.1.2011 20:45
kelly

XXX.XXX.136.91

všichni chtějí dostat najíst, včetně Boba...

29.1.2011 20:54
kelly

XXX.XXX.136.91

Carys - Co bych si ještě tak dala na zub?

29.1.2011 21:05
kelly

XXX.XXX.136.91

Caryska se zraněným ouškem...

29.1.2011 21:11
kelly

XXX.XXX.136.91

Heruška po operaci nožičky...

29.1.2011 21:31
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak pro dnešek s fotkama končím, po delší době jsem nás zase slušně zásobila. .:-)) Teď je řada zase na vás, tak se nestyďte a přidejte sem taky nějaké fotky vašich hafanů ať je na co koukat.:-)

3.2.2011 20:03
kelly

XXX.XXX.136.91

Ahoj všichni, tak Heruška má už vytažené stehy z tlapiny, vypadá to dobře, hojí se to, tak to bude brzy ok.:-):-) Jinak pořád nevíme jistě, co že to v noze měla, měli to v peroxidu a změklo to, takže o zub se nejspíš nejednalo. Každopádně to bylo cizí těleso. Doufám, že podobné obtíže se nám příště obloukem vyhnou. ;-)

4.2.2011 10:24
martasek

XXX.XXX.248.253

Ahojky tak Vás po dlouhatánské době zdravím....to je fajn,že je Hera v pořásku a malá je celá mamina:-)

Přidávám fotečku mého koblížka.....bohužel jsem musela nasadit dietu:-)

4.2.2011 10:25
martasek

XXX.XXX.248.253

....a ještě Apollko s Roxankou a Bertí:-)

4.2.2011 10:35
kelly

XXX.XXX.136.91

martasek napsal(a):
Ahojky tak Vás po dlouhatánské době zdravím....to je fajn,že je Hera v pořásku a malá je celá mamina:-)

Přidávám fotečku mého koblížka.....bohužel jsem musela nasadit dietu:-)

Ahoj Marti, to je bezva, že ses tady konečně ukázala.:-) Bertička je moc pěknej statnej leonek. :-) Určitě to s tou dietou zvládnete....

Jo, hodně lidí tvrdí, že malá je celá mamina.:-) Já říkám, že je víc po taťkovi, ale asi bude podobná oběma. ;-) Jinak srsrt má úplně úžasnou - takovou dlouhou a tvrdší než mají normálně leonci, to říká i panička od Angie. Moc se jí to líbí. No asi holky něco podědily od předků seveřanů.:-):-)

10.2.2011 13:49
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak koukám, že jsme zase zapadli...

Taky je u vás takový jaro? U nás dneska celý den svítí sluníčko, je teplo, od víkendu se teploty pohybují kolem 10-ti stupňů.:-) Na únor je fakt nezvykle jarní počasí. ;-)

O víkendu jsme se byli s Carys podívat na výstavě, tak pak sem hodím nějaké fotky leonků a dalších pejsků. Tentokrát jich moc nemám, spíš jsme se tam sešli se známými na pokec. Příště bude určitě fotek víc.:-)

10.2.2011 21:32
hanula

XXX.XXX.220.3

Pro Martu, tohle je Akim Leonznissanu

11.2.2011 06:34
martasek

XXX.XXX.248.253

Hani,děkuju....já už koukala i na facebooku,je krásnej......škoda,že to není můj milovaný Akimek:-)

Kelly,moc se těším na fotečky z výstavy

11.2.2011 09:50
kelly

XXX.XXX.136.91

Hani, Akimek je moc krásnej.:-):-)

12.2.2011 15:03
hanula

XXX.XXX.220.3

Marti, tohodle roštáka jsme vezli di Ostravy a je to ten co se narodil v autě, pro nás je to závodník , taky jsme mu tak říkali a on na to slyšel. Akim má v PP, má se dobře a tak jsme rádi, komu jsme jej prodali, když jsem mu to jméno dávala tak mi to nenapadlo, až když jsem posílala papíry a tak jsem si říkala, že bude v takových rukách jako váš Akim, paní je s ním doma a je to její společník, hned jak jsme jej předávali tak jsem věděla, že je to dobře

13.2.2011 15:23
kelly

XXX.XXX.136.91

Majitelé Aničky poslali pár fotek. Byli s hafíkama na horách.:-):-)

Anička s Vendulkou

15.2.2011 19:53
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak Carys má nového kamaráda - asi ročního hovíka Maxíka. :-):-) S ním si vždycky krásně pohraje...doufám, že příště budu mít foťák až se zase na prochajdě potkáme.;-)

18.2.2011 20:40
hanula

XXX.XXX.220.3

Martine/ od Elišky /můžeš se mi ozvat na můj email, děkuji

22.2.2011 19:19
kelly

XXX.XXX.136.91

Tak se nám opět vrátily mrazy :-( Holky jsou docela spokojený, dokonce začaly pouštět chlupy ve velkým - Héra a Eny. Carys zatím ne, ta má stále ten svůj ohromnej kožich, ale nejspíš to příjde taky.
Dneska Caryska dostala od kamarádky (Astarte) nový speciální obojek - její vlastní výroba. Ušila jí ho podle Cesara Milana - někteří možná znáte z pořadu Znalec psí duše. ;-) Vypadá to moc dobře, vyfotila jsem ji s obojkem, tak brzy dodám fotky naší "modelky".

26.2.2011 21:16
hanula

XXX.XXX.220.3

Krásný den a tak se venčilo při sluníčku

2.4.2011 11:34
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Nějak nám ti leonci zapadli :)

Je u vás něco nového? Eny je stále plná energie, už nám krásně přibrala (poprvé za celý život, vždy byla taková atletka), ale na vycházky se s ní už moc nedá, stačí tak max na půl hodinky a je unavená... Zato malá Princezna, to je dábel... ta musí denně mít pohyb až je mi kolikrát líto když s Princeznou odcházím a Eny se na nás dívá a zůstává doma :( Jinak problém s análními žlázkami se vyřešit nepovedlo, je pravad, že se to zlepšilo, ale Eny dostávala hodně velké dávky predisonu a ještě něčeho a museli jsme vcelku často chodit na kontrolu a přišla mi taková zkleslá, navíc vždy ji to čištění u veterináře srašně bolelo, tak jsme prášky vysadili a necháme to tak. Dle veterináře to tak má hodně lidí, eny to evidentně nebolí když se jí s tím nic nedělá a vypadá spokojeně. Je mi to líto, ale lepší než do ní rvát denně hromady prášků...

2.4.2011 11:35
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Nějak nám ti leonci zapadli :)

Je u vás něco nového? Eny je stále plná energie, už nám krásně přibrala (poprvé za celý život, vždy byla taková atletka), ale na vycházky se s ní už moc nedá, stačí tak max na půl hodinky a je unavená... Zato malá Princezna, to je dábel... ta musí denně mít pohyb až je mi kolikrát líto když s Princeznou odcházím a Eny se na nás dívá a zůstává doma :( Jinak problém s análními žlázkami se vyřešit nepovedlo, je pravad, že se to zlepšilo, ale Eny dostávala hodně velké dávky predisonu a ještě něčeho a museli jsme vcelku často chodit na kontrolu a přišla mi taková zkleslá, navíc vždy ji to čištění u veterináře srašně bolelo, tak jsme prášky vysadili a necháme to tak. Dle veterináře to tak má hodně lidí, eny to evidentně nebolí když se jí s tím nic nedělá a vypadá spokojeně. Je mi to líto, ale lepší než do ní rvát denně hromady prášků...

Tady jedna dnešní fotečka Princezny... No není úžasná? Nepochopím, jak ji někdo mohl tak strašně ublížit a vyhodit ji.... :(

3.4.2011 11:59
martasek

XXX.XXX.217.2

4.4.2011 16:51
jitas

XXX.XXX.157.75

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, u nás novinka - Anne má novou úlohu - ohlídat naši dcerku Elišku, která se narodila 24. 3. 2011 :-)

4.4.2011 18:51
hanula

XXX.XXX.220.3

Tak za všechny velká gratulace.

4.4.2011 20:12
martasek

XXX.XXX.217.2

No teda Jituš,opravdu veliká a upřímná gratulace:-))

4.4.2011 21:51
memmory

XXX.XXX.252.42

martasek napsal(a):
Bertí začala dělat obrany

Krásná fotka - škoda že je rozmazaná - příště fotografovi něco řekni jako smajlíksmajlík

5.4.2011 19:59
jitas

XXX.XXX.157.75

Holky děkuji moc za gratulaci. Aspoň jedna fotka zatím, že to Anne bere vážně :-))

30.7.2011 19:43
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Zase je tu nějak mrtvo, tak to tu trošinku oživíme :)

Naše leonbergří babička Enuška (Anita) se má stále čile k světu a užívá života. Bohužel už nezvládá větší vycházky, na které chodím s mladou Princeznou, tak je mi jí vždycky líto, když ji musím nechat doma, kor když na mě smutně kouká těma jejíma hnědýma očkama :). Bohužel by nám už nestačila a chudinka by to neušla, je ráda, když ujde půlhodinovou vycházku... Zítra si ji ale vezmu ke koníkům, tak snad bude ráda, že zas vypadne z města, protože tady okolo ož to všude zná. Proto se s ní snažíme vždycky aspon jednou za čas ( nyní to vychází téměř 1x tydně) někde vyjet at si počuchá jinde babička naša :)

Jinak přikládám foto zoufalé princezny po cca 5ti hodinové tůře (většinou do kopce) na zříceninu... a to ještě nevěděla, že nás čeká cesta zpátky :D (no raději nebudu přikládat foto, jak jsme vypadali mi, vypadali jsme 1000x hůře než ten pes :D)

30.7.2011 20:16
hanula

XXX.XXX.220.3

A co tak fotku babči, třeba mi ji poslat na můj email. Kolik ji vlastně je , asi něco kolem 11.Je jen dobře, že ji nepřetěžujete,

30.7.2011 21:19
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Jojo, babušce je 11. Foteček moc nemám, protože většinou foťák nechám doma, ale dneska jsem něco pofotila na vycházce, tak přikládám :) Jen nejsem žádný fotograf, tak omluvte kvalitu :D

30.7.2011 21:44
6kaca6

XXX.XXX.204.27

A poslední... sice s useklýma nohama a ve tmě, ale Enuška je na ní kočka i když je nevyčesaná :)

Je za trest ju česat, protože je šílený prase. Vždycky když si dám práci a vyčešu ju, tak první co udělá je to, že při následující vycházce proleze bodlákama a veškerým bordelem který je okolo a já můžu začít znovu :D Takže češem pravidelně pouze v době přelíňávání a v meziobdobích jen tak nějak příležitostně.... vím, jsme ostudy smajlík, ale zas na druhou stranu raději tu hodinu co bych strávila česáním strávím s ní někde venku smajlík

30.7.2011 21:45
6kaca6

XXX.XXX.204.27

A poslední... sice s useklýma nohama a ve tmě, ale Enuška je na ní kočka i když je nevyčesaná :)

Je za trest ju česat, protože je šílený prase. Vždycky když si dám práci a vyčešu ju, tak první co udělá je to, že při následující vycházce proleze bodlákama a veškerým bordelem který je okolo a já můžu začít znovu :D Takže češem pravidelně pouze v době přelíňávání a v meziobdobích jen tak nějak příležitostně.... vím, jsme ostudy smajlík, ale zas na druhou stranu raději tu hodinu co bych strávila česáním strávím s ní někde venku smajlík

31.7.2011 17:25
hanula

XXX.XXX.220.3

Díky, je to babuška Bozapi, že? A když třeba není tak stejně ji přeji ještě hodně zdravíčka a nějaký ten rok. Jinak můj email je . 312681563@iol.cz. Ráda bych si to přidala k Athosovi jestli můžu. Díky.

31.7.2011 18:10
hanula

XXX.XXX.220.3

Na té fotce věk není vidět, je pěkná a podle pohledu, má zájem o dění okolo, asi ji moc toho neuteče, tím myslím v pohledu. Je jasné, že v těch letech už nebude běhat jako zajíc. To neběhá ani naše Bára, tak líného psa jsme neměli. Ba ne, ona jen šetří s pohybem. Dneska mám to zase ukázala, jak se nehonit. Všechno za ní oběhá Aramis, to je pořád pérák.

2.8.2011 13:38
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Ano, je to fenka z ch. stanice bozapi. Pravým jménem Anita, ale říkáme ji Eny :) Nějaké fotečky pošlu jen co bude čas...

19.8.2011 19:36
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Omlouvám se, že stále neposílám slíbené fotky, ale klekl mi počítač a veškeré fotky jsou v něm. Už se vezl do opravy, tak jen co se vrátí, nějaké fotky pošlu. Prozatím posílám nějaké z dnešní vycházky :)

19.8.2011 19:58
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Trošku to tu dneska zaplácám :)

19.8.2011 20:22
6kaca6

XXX.XXX.204.27

19.8.2011 20:37
6kaca6

XXX.XXX.204.27

19.8.2011 20:45
6kaca6

XXX.XXX.204.27

19.8.2011 20:50
hanula

XXX.XXX.220.3

19.8.2011 21:38
hanula

XXX.XXX.220.3

pro 6kaca6 prosím pošlete mi tu krasavici na můj email 312681563@iol.cz, chtěla bych si ji k sobě stáhnout, je to živá vzpomínka na Athose. Díky. JInak Athos byl taky vodník, ale ten náš má rád vodu v bazénku, jinak prase je to dokonalé.

4.12.2011 18:55
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Nějak to zase zapadlo... Jak se vám daří? Eny oslavila své 11 narozeniny a ted jak se ochladilo mi připadá spíš jak kdyby se jí to vynulovalo a oslavila teprve první. Začla jsem si ji brát docela často ke koním, vždy se tam vylíce, dokonce už zvládá i vyjížďky při koni (nyní už dokonce i se cvalovými úseky :)) a náramně se jí to líbí a vždycky se může radostí zbláznit když vidí, že chystám deku do auta. Sice je pak na druhý den znavená a taková tuhší, ale zítra začínám dávt znovu Alavis a doufám, že se to zase zlepší.... Každopádně dokuď má chut k pohybu brát si ji budu - však ona by si řekla kdyby už nemohla :) Totak jedem na hodinovou vyjížďku a ona celou hodinu líce okolo, honí se s Princeznou, čichá stopy a nezastaví se :) Je to holka šikovná :)

4.12.2011 19:04
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Celý život jsme se ji snažili vykrmit aby nebyla takové vyžle, ale nyní jsem snad i ráda za to, že je taková atletka... kdyby byla těžší, určitě by měla mětší problémy s klouby. Na noc chodí už stejně domů a tak jí ten tuk nijak nechybí myslím :)

4.12.2011 19:07
6kaca6

XXX.XXX.204.27

4.12.2011 19:10
hanula

XXX.XXX.220.3

Zdravím Eny a ani nevíte jskou jste mi udělala radost, že ji ještě baví běhat s koněm.

4.12.2011 20:25
6kaca6

XXX.XXX.204.27

Je to živel... Ten věk bych jí neřekla. Sice má z koní strach protože ju jeden když myla hodně mladá kopl a tak věčně některému stojí u hlavy a štěká. Je to o nervy, ale když pak vidím jak je ráda na vyjíždce stojí to za to :)

5.12.2011 18:56
hanula

XXX.XXX.220.3

Chtělo by to ji předvést na výstavě ve veteránech, nebo na německých stránkách jsou veteráni, tak tam zaslat fotku.
Hlavně ať ji slouží zdraví a dělá dlouho radost.

21.12.2011 20:36
hanula

XXX.XXX.220.3

Přeji krásné Vánoce všem majitelům našich miláčků a pochopitelně i ostatním lidem, našim mazlíkům bohatou nadílku,

6.2.2012 21:28
6kaca6

XXX.XXX.210.254

Tak nějak jsme zapadli tak to opět zkusím trošku oživit :) Enynce zima náramně prospívá a je z ní uplná mladice :)

Tady fotečka z vycházky s koníkama :)

7.2.2012 18:28
hanula

XXX.XXX.220.3

Pro Kaca 6 napíšu Vám adresu na stránky www.leogazete.com.po šlete tam fotku Anity s datem narození. Je to moc pěkná babča a tak starých leonů co máte Vy moc není, Je to v němčině,Jinak pro mne je to krásné podívání a hlavně vzpomínka na našeho Athose. Díky,

13.2.2012 13:59
ukulemba

XXX.XXX.96.2

S obrovským smutkem bych Vám, kteří nás mojí Baby trošku tady s diskuzí znali chtěla oznámit, že 12.2.2012 odešla moje drahá, milovaná Bajdulka do psího nebíčka. V úctyhodném věku 13 let, po 13ti letech společného života, který jsem měla tu čest a radost s ní prožít, jsem jí na poslední cestě provázela a v té smutné chvíli byla s ní. Nikdy nezapomenu, navždy bude v mém srdci a stále jí budu milovat a vzpomínat na ní..Pořád ještě nevěřím tomu, co se stalo, ale prázdné místečko kde často lehávala mě ujišťuje, že už je semnou jen v mých myšlenkách a v mém srdci.smajlík

16.2.2012 16:49
hanula

XXX.XXX.106.29

Krásný věk i když vím, že odchod bolí, prožila si krásný život a vzpomínky Vám zůstanou.

25.2.2012 19:42
hanula

XXX.XXX.106.29

Dneska bylo u nás nádherně ,procházka se vydařila jedna malá fotečka Aramise 7 let a8 měsíců

26.2.2012 14:10
ukulemba

XXX.XXX.96.2

Moc vám všem závidím procházky s vašimi pejsky.. smajlík

21.3.2012 00:20
kelly

XXX.XXX.140.62

Zdravím všechny po dlouhé době, bohužel jsem měla takové náročnější období, kdy jsem neměla moc času, akorát jsem občas zašla na FB, ale teď už se snad vše vyřešilo, tak sem určitě zajdu častěji. Jak bude víc času přihodím nějaké fotky holek. Carys už je velká holka, v lednu jí budou 2 roky, ale pořád je to hroznej poděs. Héra byla nemocná, docela jsem o ni měla strach, ale o tom až příště. Eny ok...

Ukulemba: To je mi strašně líto!!!smajlík Já se toho okamžiku děsím, raději nemyslet.....

Hani: Aramis vypadá pořád skvěle! Jak se jinak mají pesani?

21.3.2012 17:39
hanula

XXX.XXX.106.29

Aramis děkuje za pochvalu, ten čas letí a bude mu už 8, je to nedávno co jsme jej přivezli jako štěňátko ke dvou fenkám , popstupně nám odešly a tak jejich místo nastoupila naše zlatá holka, sice ne leon, ale asiatka s klidnou povahou. Je to naše dvojka, stále zdravá/ musím to zaklepat/Aramis je pořád stejný rošťák a pérák, už mu říkáme chlapček a snad tím oddálíme jeho stárnutí, zatím to není vidět.

21.3.2012 21:37
jitas

XXX.XXX.157.75

Ahoj Kelly,

zdravím Tě po dlouhé době! Taky jsem tady dlouho nebyla...Doufám, že Heruška je v pořádku! Naše Anne za necelé dva měsíce oslaví osmé narozeniny. Je pořád stejná, jen trochu hůř slyší. Právě teď zlobí, hárá a dvakrát utekla dírou v plotě, kterou nám tam udělali malí psi, nechápu, jak se tam protáhla, ale prostě se jí to povedlo.

Jitka

22.3.2012 17:09
hanula

XXX.XXX.106.29

Jitko, to jsme na tom stejně Aramis bude slavit také osmé narozky, jen o dva měsíce později. Náš chlapček slyší velice dobře, jen v lese dělé hluchého, ale je to pacholek, divoch.Je to asi tím, že má vedle sebe společnici , která jej udržuje v kondici.

22.3.2012 20:32
kelly

XXX.XXX.82.29

Ahoj, psala jsem už včera, ale měla jsem nějaký problém s prohlížečem a nakonec mi to všechno zmizelo, takže jsem to nechala raději na dnešek...snad to bude bez problémů....

Taky mám pocit, že to hrozně rychle uteklo. Příjde mi, jako by to bylo nedávno, co jsem si přivezla Herušku od chovatelky co by malé huňaté 10-ti kilové štěňátko.:-) A najednou jí je skoro 6,5 let! Zní to skoro neuvěřitelně, ale je to tak...a to se skoro před dvěma roky stala zasloužilou maminou.:-) Taky nechápu, že už je to tak dlouho, co se jí narodila štěňátka, jako by to bylo včera....Její štěňátka vyrostla, ze všech jsou teď nádherní leonci, majitelé mi občas posílají fotky jejich miláčků a to mě vždycky moc potěší... je vidět, že se mají dobře. O víkendu přidám nějaké jejich fotky.
Naše Carys je ještě větší rošťanda než byla v jejím věku Heruška, což je už skoro nemožné:-)), ale je to tak. Je jen o kousek menší než mamina, mnohem víc huňatější a jak já říkám "leonkovitější."

Hani, to je dobře, že Aramis je pořád takovej divoch. Snad mu to vydrží ještě dlouho.

Jitko, holky si odbyly hárání zrovna nedávno, samozřejmě každá zvlášť, tak jsme měli takový veselý období.:-) Doufám, že kromě toho sluchu je Anne jinak ok.
U Herušky bylo podezření na osinu v uchu, moc ji to postižené ucho bolelo a nechtěla si na to nechat ani sáhnout. Tak jí to paní doktorka musela prohlédnout v narkóze. Ale s tím byl právě problém, dlouho nemohla usnout, potom chviličku nedýchala a měla nízký tlak. Měla jsem o ni dost velký strach. Z narkózy se hodně dlouho probouzela, navíc se ukázalo, že v uchu žádnou osinu neměla, takže si tím vším prošla prakticky zbytečně.....jen teď máme jistotu, že tam tu osinu nemá, pouze ty kvasinky, se kterýma už dlouho bojujeme. Tak doufám, že si už Héra na nás nic podobnýho nevymyslí. Enynka je na svůj věk ještě ok, i když už hůř vidí a slyší. Co kočička? A jak se má Eliška, to už musí být velká holka ;-)

22.3.2012 22:20
jitas

XXX.XXX.157.75

Hanko, Anne je taky pořád divočák, vůbec kromě toho horšího sluchu (a šedivého čumáčku) není na ní ten věk znát. Snad to těm našim chlupáčům tak ještě hodně dlouho vydrží!

22.3.2012 22:35
jitas

XXX.XXX.157.75

Ahoj Kelly,

jak jsem psala výš, Anne kromě sluchu je pořád stejná, prdlá :-) Jsem tomu moc ráda, snad bude taková ještě hoooooodně dlouho...To sis teda s Heruškou musela užít strachu, a navíc zbytečně, hlavně, že to všechno dobře dopadlo!Anne byla loni taky nemocná, měla zánět mléčné žlázy, pořád to ještě nemá úplně OK, uvidíme, co řekne dr., až přijdeme na očkování. Potom měla na podzim moc škaredý zánět kůže za uchem a na krku, měla tam tři velké hnisavé boláky, hrozně ji to bolelo, tak měla dvoje antibiotika a museli jsme jí vystříhat v těch místech všechny chlupy, což byl celkem záhul, jednak si na to nechtěla moc nechat šáhnout a pak z toho hnisu byl šílený smrad, takže jsem musela dělat často přestávky, abych se nepozvracela, no bylo to něco. Pak jsme jí to ještě museli stříkat nějakým hrozně smradlavým utrejchem, aby jí do toho mouchy nenakladly vajíčka. Udělalo se jí to během jednoho dne, nechápala jsem, vet říkal, že to tak je, takový rychlý průběh. No naštěstí se z toho dostala, ale fakt to nikomu nepřeju. Kočička je v pohodě, v létě jí bude už 17 let, a pořád se má čile k světu. Naštěstí ji Eliška moc neterorizuje :-), takže prožívá klidné stáří. Dokonce jsem ji včera a předevčírem našla s Eliškou v postýlce :-) Máš pravdu, Eliška už je veliká, tuto sobotu oslaví první narozeninysmajlík Annino mytí obličeje :-) snáší vcelku ochotně a říká jí "čiči" (u ní je všechno, co má čtyři nohy čiči :-)

Těším se na fotky Heruščiných potomků!

23.3.2012 21:57
kelly

XXX.XXX.212.241

Jitko, tak to sis teda s Anne taky užila, no není to jednoduché s těmi psy když příjdou zdravotní problémy.:-| Héra měla nedávno kromě těch uší i silnou alergii na blechy, ani nevím, kde k nim / k ní přišla (prý stačí úplně jen jedna blecha, která ji kousne), buď měl nějaký její psí kámoš blešky a nebo to mohl být "dárek" od veverek, které venku neustále prohání, ty blechy prý přes zimu žijí v listí ...no každopádně byla celá doškrábaná a dokousaná jak ji všechno svědilo, takže jsme to museli řešit opět u veta - dostala na to nějaké mazání, šampon a vzhledem k tomu, že už měla i trochu rozmokvaný ocas, i prednison:-|, což se mi moc nezamlouvalo, ale paní doktorka mě přesvědčila, že je to nezbytné, že se jí to jinak nevyléčí, a tak musela Heruška brát i prednison. Ten brzy zabral a bylo po drbání a kousání. Všechno se jí postupně vyhojilo a bylo to zase ok.Od té doby už raději hlídám, kdy je potřeba nový spot proti blechám a klíšťatům, nestojí to potom za ty problémy, když člověk náhodou zapomene...Tak to mě těší, že je Anne pořád stejně prdlá, Héra je taky stále stejný blázínek, co má Carys tak ještě větší, než byla dřív, asi se jí snaží přizpůsobit. :-D Je skvělý, že holky spolu pořád dobře vycházejí, měla jsem z toho trochu obavy, jak to bude, když Carys bude dospívat, ale je to úplně v pohodě a doufám, že to tak zůstane i nadále, holky spolu klidně můžou baštit z jedné misky a ani jedna po druhé nevyjede a když dojí, potom si olizují čumáky od rýže a všelijak se opečovávají, no je to bezva, že se mají pořád tak rádi.:-):-)
Tak kočička už bude mít 17 let....to je na kočku úžasnej věk, je vidět, že se má u vás dobře.:-) Anne je určitě moc ráda, že může opečovávat Elišku, leonci mají většinou dobrý vztah k dětem.:-) Tak když tak přihoď pár fotek Elišky a Anne.

Přidejte reakci

Přidat smajlík