czizecka
napsal(a):
Co ty všechno máš? :)))) Naše taky houká na sanitku
No já jen NO a "nudly" - ale fotím , dnes a denně a všechny
tady borderka - Janek Ambra profesional
A tady naše duo společně...nedají bez sebe ani ránu.Oba jsou nejspokojenější,když přijdeme s Merlinem na návštěvu, nebo se sejdeme někde venku.
Ahoj, taky bychom se přidaly
Moje April, nemám aktuální fota. Teď je jí 3,5 měsíce, na fotce 2,5 měcíce
Štěníci jsou krásní
Jak si Vaši borderáčci a borderačky užívají zimu?
Merlin to prostě miluje.A já jsem taky nadšená, když chodí se mnou na vyjížďky s koníky, tak lítat v tom v hlubokém sněhu je dřina....Pak přijdeme domů a Merlin padne do hlubokného komatuA pro mě není nic krásnějšího, než koukat na ten jeho spokojenej ksichtík, když spí ztahanej v pelíšku...
Lidičky, tak dneska jsem narazila na tento odkaz a docela hodně mě zaskočil...
http://aukro.cz/item1415438180_stenata_border_kolie.html
Viděla jsem mnoho ujetých inzerátů, ale prodávat štěňata, kde si můžu vybrat jestli s PP nebo bez PP? Nechápu :/
conny
napsal(a):
Lidičky, tak dneska jsem narazila na tento odkaz a docela hodně mě zaskočil...
http://aukro.cz/item1415438180_stenata_border_kolie.html
Viděla jsem mnoho ujetých inzerátů, ale prodávat štěňata, kde si můžu vybrat jestli s PP nebo bez PP? Nechápu :/
Tak to jsme dvě, též to nechápu.A ještě takový veliký cenový rozdíl... Asi je tisk průkazu dost nákladnou záležitostí, proto s PP taková přirážka
Zdravím, tak my si užíváme s Kuckou zimu (teda jestli ještě nějaká bude;-) bezvadně, běžkařili jsme, lítali v hlubokém sněhu, frisbíčkovali ve sněhu...., no prostě paráda:-)))
A takhle jsme si užívali běžky:-))))
http://www.stream.cz/video/544593-moje-sikovna-hasko-borderka
Moje "smečka"
Jinak mi si zimu užíváme, chodíme na prochajdy do lesa, vždycky je všechny super unavím
Chtěla bych se zeptat, jak to děláte, že máte tak krásné fotky... Já tu moji feňulu ne a ne pořádně vyfotit, je strašně živá a nepostojí v klidu na místě, pořád lítá sem a tam, když mě vidí s foťákem tak na mě hned skáče...
No budu se snažit ji nějak zabavit na dobu delší než pár vteřin a zkusím nafotit také tak krásné fotky, jako ty co jste tu navkládali
Tak my zimu milujem akorát nám všichni tvrdí,že sme australák a ne BOC
Ahojky,
tak nevím jak vy,ale já už z toho počasí začínám být zoufalá...Vždyť ten můj pesan tráví v koupelně víc času než já Každej den se od koní vracím s koulí bláta, kterou pak dávám dokupy půl dne, chvíli jsme doma a zase vyrážíme ven a celé se to opakuje:-)Nejradši bych Merlíka navlíkla do nějakýho skafandru
Přikládám fotečku z dnešní procházky se ségrou a jejím Foxem, kdy ty naše zlatíčka byla ještě čistá...
Na chvíli jsme vyrazili do hor, bylo tam tak krásně, že by byla chyba to nenafotit :)
Nedělní hrátky na Božáku
Je za námi úžasný víkend na horách,Merlík si ho užil asi nejvíc
saina
napsal(a):
Tead bbb, (promin, neznam, nevim jemno...), ja bordery moc nemusim, nevim proc, asi proste se mi ,,jen" normalne moc nelibi a ani neholduju merlackum u zadneho plemene, ale tvuj Merlin je naprosto unikatne krasne zvire!!! :)
Ahoj Saino,
teda děkuji za pochvalu, Merlík se nám červená až na zadku Copak máš ty za psa?
Jinak jsem Bára
bbb
napsal(a):
Ahoj Saino,
teda děkuji za pochvalu, Merlík se nám červená až na zadku Copak máš ty za psa?
Jinak jsem Bára
Ahoj, tesi me, Klára.
Já bohužel zatím nemám nic, plánuju a sním o švýcartském ovčákovi, doufám, že se ho dočkám, dělám, co můžu. :) Už jsem si vzpomněla, co mám proti borderám :) K nám na jízdárnu chodí navečer po našem tréninku dělat agiliti a šíííííííleně štěkají, úplně hysteráky, že jiný pes běhá za míčkem a oni musí počkat, až na ně dojde řada... přijde mi to takovcé hloupoučké od nich. :) (jen můj názor, hlavně štěkají fakt bez přestání a nahlas, asi odtud ty nesympatie...;) jinak to asi můžou být i super normální pejsani jak vidím. :))
Tak Merlin je taková moje hysterka, začne šíleně štěkat,když se mu něco nelíbí. Třeba když jdeme v noci venčit a potkáme taková ta prapodivná individua,co si ani snad nemůžou říkat lidi...To ho pak kolikrát nemůžu uklidnit a srovnat. Ale zas je fakt, že se nám každý vyhne obloukem a já se nemusím bát...
A občas,když se hodně rozdovádí, tak začne také štěkat,ale stačí krátké psst,a je klídek
Každý přeci nemusí být milovník každého plemene a dá se to chápat Tak snad ti to s tvým vysněným psíkem vyjde
Já si sen splnila a nelituji ani minuty,kdy jsem s tou svou čtyřnohou láskou
Ještě jedna fotečka z hor, kdy merlin naháněl draka,co jsme pouštěli...Nemohl z něj spustit oči a čekal na každou šanci ho chytit,když nám slétl skoro k zemi
Kampak jsme zase zapadli?
Jsem teď děsně na vážkách, jestli si k merlíkovi nepořídit ještě jednoho border kámoše
Zdravíme, kolik je vůbec Merlíkovi? Já bych chtěla taky ke Kuckovi štěndo, ale to chci až bude baráček, tak snad se někdy dočkám. Jinak máš už nějaké štěndo vyhlídlé?
hankad
napsal(a):
Zdravíme, kolik je vůbec Merlíkovi? Já bych chtěla taky ke Kuckovi štěndo, ale to chci až bude baráček, tak snad se někdy dočkám. Jinak máš už nějaké štěndo vyhlídlé?
Hani Merlíkovi v létě budou dva.
Teď se stěhujeme na statek, takže místo není problém. Jen nevím, jak by ten můj závisláček majetnickej snášel, že už by nebyl to jediné,rozmazlované a milované psí zlatíčko. Vždyť on mi žárlí i na koně a ty mu do pelíšku doma nelezou
Pejsky miluje, jak mají rodiče taky borderáka, tak s ním je neuvěřitelně šťastnej, když společně venčíme, nebo jsme u nich,společně u koní... Ale když Foxe hlídáme, nebo přijde jen na návštěvu, tak Merlík moc nadšený není. Neubližuje, nestartuje, nic takového, ale je na něm vidět, že toho druhého tam v tu chvíli prostě musí trpět, že by se bez něj v "jeho" bytě i obešel.
Zatím jen tak pokukujem, nejradši bychom zase merláčka,buď blue,nebo i red.
Já bych nejvíc brala třeba Merlíkova synátoraFenky na něj letí