impact
napsal(a):
Já mám celý nudlí komando...
Joo to já víím :DDDDDDDDDDDD krásný!
Nudle s čevabčiči
Já mám taky nudličku,už jí je 15let. Tady je zapadlá ve sněhu ale jí to nevadí má teplý kabátek
czizecka
napsal(a):
Nudle s čevabčiči
Než jsem měla tu hnědou můru, a měla jen bílý nudle a Máfa, tak kámoška říkala, že mám nudle s mákem.. Že je Máfo mák.
czizecka
napsal(a):
Nudle s čevabčiči
Nemachruj že se tI NUDLE SNESE S KOČKAMA
Dcery špagetka Kony. Teď vypadá spíše jako tlačenka. Čekáme malý nudličky.
fakt vtipný komentář
a krásná drsňanda, vypadá fakt moc pěkně
mi teď máme taky malé nudličky hlaďáčky
ircanka
napsal(a):
fakt vtipný komentář
a krásná drsňanda, vypadá fakt moc pěkně
mi teď máme taky malé nudličky hlaďáčky
Vaše miminka jsou nádherná. Chodím na ně koukat na vaše webovky.
Děkujeme za chválu, Kony je hezká holka. Ženich naší Kony vypadá jako její dvojče :-D
Jasper vom Bruchsee FCI
jafar
napsal(a):
Vaše miminka jsou nádherná. Chodím na ně koukat na vaše webovky.
Děkujeme za chválu, Kony je hezká holka. Ženich naší Kony vypadá jako její dvojče :-D
Jasper vom Bruchsee FCI
Krááásný! To je nějaké vzácné zbarvení? Vídám jenom takové ty klasické šedé
Nudle a úhybný manévr
jé, to jsem si ani nevšimla, že jste z nornici.unas.cz
taky k vam na stránky nakukuju - jezevci hlaďáčci jsou mojí ségry, ale já jsem u nich skoro denně, takže je mám "adoptovaný"
Tatík vašich štěníků je taky úžasný, štěňátka budou určitě supr
Je fakt, že černo-pálený drsňáček vypadá tak elegantně
Jééééééééé a úplně bychzapomla máme ještě KKCHS - ale ta není fizicky moje :)
ŽANY
czizecka
napsal(a):
Hustý :)))
naše nudle dělá všechno co velká - obrana , stopa poslušnost coursing ... výstavy
Nudlička se ségrou když jsem si jí vezla domů (nudli ne ségru). 7 týdnů
czizecka
napsal(a):
Krásný, začínám uvažovat o chovu těchto krasavců, musí mít loveckou zkoušku k uchovnění?
Ano musí, stačí jedna jakákoliv zkouška .Před pár lety jsem o ničem takovém neměla ponětí, nyní obě fenky jsou uchovněné - zkoušky udělaly super- letos jdu cvičit toho třetího a ještě musím udělat zkoušky s dalším naším odchovancem.
každý rok jezdíme na tábor jezevčíků
memmory
napsal(a):
Mě je jí až líto .. to je hrozný pohled na vysokobřezí tlačenku ... chuděrka .. sotva leze co ??
No, holky je hůře. 62. den a nic. Kony si sotva funí na krátkých nožkách, má ještě čas
Už jsme napnuté jak špagát, spíše lano. Kolik, kdy, jestli vše ok. Kony je to uplnej buřt, ani ty už nechce. Je mlsná jak koza a spavá, jako šípková Růženka. Spí a jí, a nebo spí a nechce nic. Teplota poskakuje a pokles se nekoná. Napíná nás, abychom to neměli jednoduché. Princez je to naše a žabičko ji říkáme
Dneska jsem svou babičku k narozeninám obdarovala psem .. teda kecám .. fenkou
czizecka
napsal(a):
Kikítko už je taky míčkoúchyl
Tak u nás je to to samé .. co má velká .. chce i malej
Kony i když měla tak velikánské bříško, měla jen 6 štěňátek. První holčička se udusila, šla zadečkem a nepodařilo se jí vytáhnout včas. 5 kluků vyndal vet císařským řezem. Už mají miminka 9 dnů, tak snad je vše zlé zažehnáno. Jsou to obříci, pejsek největší měl porodní váhu 310g a ostatní těsně za ním.
jafar
napsal(a):
Kony i když měla tak velikánské bříško, měla jen 6 štěňátek. První holčička se udusila, šla zadečkem a nepodařilo se jí vytáhnout včas. 5 kluků vyndal vet císařským řezem. Už mají miminka 9 dnů, tak snad je vše zlé zažehnáno. Jsou to obříci, pejsek největší měl porodní váhu 310g a ostatní těsně za ním.
Ahojky ... vaše vyprávění jsem již četla na webstránkách ... doufám že bude vše v pořádku
Už koušou, štěkají, vrtí ocásky a snaží se chodit. Všem to ještě nejde, hlavně dva tlusťoši mají problém unést své břicho.
jafar
napsal(a):
Už koušou, štěkají, vrtí ocásky a snaží se chodit. Všem to ještě nejde, hlavně dva tlusťoši mají problém unést své břicho.
tak ty jsou úúúúžasný
Naše nudle začíná vypadat spíš jak russel :DDD
Konynky miminka rostou, nevíme které si nechat, tak si dcera nechá pejsky asi 2.
jafar
napsal(a):
Konynky miminka rostou, nevíme které si nechat, tak si dcera nechá pejsky asi 2.
JO to je dilema viď :D
czizecka
napsal(a):
:))) kdes ty nudle až vyhrabala :D
Dáááááááááááálekooooooooooo
tuhle nudly jsme hlídaly babičce od úterý do dneška .. sodoma gomora
Mimi Kony z Rechte, pejsek "Argus" RECHAEM, 2 měsíce, nám zůstává doma
jafar
napsal(a):
Děkuji, ten jezuň se tváří jako pan profesor.
No to on je můj malej model .. strašně rád pozuje
tak to tady trochu osladím čokoládou...:-)))))))))))))))))))))
Demie- ležící, spící............
bilkson
napsal(a):
tak to tady trochu osladím čokoládou...:-)))))))))))))))))))))
Demie- ležící, spící............
dále, Demie -lovec!!!!!! Hleděla na kačeny a následně se za něma vydala do vody......
bilkson
napsal(a):
dále, Demie -lovec!!!!!! Hleděla na kačeny a následně se za něma vydala do vody......
A ještě jedna poslední, číhající........
bilkson
napsal(a):
A ještě jedna poslední, číhající........
a tuto sem prostě musím dát. Takhle krade paničce kakao....