memmory
napsal(a):
Mno já jsem si taky na to nějak zvykla ... dřív se NO neříkalo jinak než vlčák ...
I když u některých lidí si rýpnu a ptám se jestli ví jak vypadá ČSV ?? a když řeknou že jo tak jim vysvětlim že moje fena opravdu vlčák není , ale ne každému ...
no já jen odpovídám že nemám vlčáka ale německýho ovčáka, taky to jinak neřeším, vlastně jde o ho*no, ale trochu mě to štve
Kterak to dopadá když si necháte v ložnici na zemi meloun a je natolik lehký aby ho pes odnesl v zubech
czizecka
napsal(a):
Včera mi zas někdo řek že mám krásnýho vlčáka
buď ráda, že ti říkají, že máš krásnýho vlčáka - mě nedávno jeden "znalec" přesvědčoval, že když je čubina čistě černá, tak že není čistokrevná, s papírama mě podvedli a bůhví co mi nalhali, protože ovčáci jsou jen hnědočerný - doslova
a nakonec tomu dal korunu - že bych toho vořecha měla dát do útulku, poučit se z toho a koupit si krásnýho VLČÁKA..... debil....
aneleh
napsal(a):
buď ráda, že ti říkají, že máš krásnýho vlčáka - mě nedávno jeden "znalec" přesvědčoval, že když je čubina čistě černá, tak že není čistokrevná, s papírama mě podvedli a bůhví co mi nalhali, protože ovčáci jsou jen hnědočerný - doslova
a nakonec tomu dal korunu - že bych toho vořecha měla dát do útulku, poučit se z toho a koupit si krásnýho VLČÁKA..... debil....
Jinak to samé - trochu jinak - tvrdily nám jedni známí .... oni si koupily štěně "NO" bez PP psa ... a my fenu NO s PP ve stejné době .. ta naše ve 4 měsících byla velká jako ten jejich teď .... no a bohužel nějak nemohly rozdýchat že oni mají křížence ( dle mě je to spíš malina - takovej lišáček ) a tak tím nás automaticky podvedly naše fena je starší a PP je falešný a podobně ... no a tak si tady všichni žijem že ...
memmory
napsal(a):
Jinak to samé - trochu jinak - tvrdily nám jedni známí .... oni si koupily štěně "NO" bez PP psa ... a my fenu NO s PP ve stejné době .. ta naše ve 4 měsících byla velká jako ten jejich teď .... no a bohužel nějak nemohly rozdýchat že oni mají křížence ( dle mě je to spíš malina - takovej lišáček ) a tak tím nás automaticky podvedly naše fena je starší a PP je falešný a podobně ... no a tak si tady všichni žijem že ...
já už jsem od malin zvyklá že mám "zkříženýho vlčáka", a vůbec mi to nevadí
Co mě ale vytáčí na max. je když mi nějakej strýc řekne, že ti mí psi jsou nějací malí a drobní, že oni měli tááákhle velkýho, a ukazují o 20 cm výš než je kohoutek maliňáka (a ten má 65cm, což je horní hranice výšky pro NO, takže to žádnej chcípáček není)
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
já už jsem od malin zvyklá že mám "zkříženýho vlčáka", a vůbec mi to nevadí
Co mě ale vytáčí na max. je když mi nějakej strýc řekne, že ti mí psi jsou nějací malí a drobní, že oni měli tááákhle velkýho, a ukazují o 20 cm výš než je kohoutek maliňáka (a ten má 65cm, což je horní hranice výšky pro NO, takže to žádnej chcípáček není)
No hlavně to neber jako urážku na maliny .... to neeee - ale posuzovala jsem - to co on tvrdí že je NO .. že je spíš NO x BOM ... a víšku i šířku má po malině - Proti BOM nic ....
memmory
napsal(a):
No hlavně to neber jako urážku na maliny .... to neeee - ale posuzovala jsem - to co on tvrdí že je NO .. že je spíš NO x BOM ... a víšku i šířku má po malině - Proti BOM nic ....
nééé, nevadí mi to vůbec, a veřejným tajemstvím je, že jsem ještě před cca 6-ti rokama tvrdila, že maliňáka do baráku jen přes moji mrtvolu, že s vypatlaným vořechem po ulici chodit nebudu
... ale pak se to zvrhlo, a jak jsem je poznala, tak jsem na nich totálně ujela, a dokonce už mi příjdou i krásní .
aneleh
napsal(a):
Právě pod stolem čůrám smíchy co ty lidi nevymyslej no
Holky to jsou teda příspěvky, mě bude bolet žaludek z toho smíchy. No jo lidi jsou blbý, co naděláte. Tady maj zase ovčandu bez PP sice vypadá jako ovčák ale nějak jsem zaslechla že prý mám divnýho ovčáka že je nějakej křivej a určitě bude kříženej... mno jo no holt mám vořecha s rodokmenem a oni šlechtičku bez :)))))
¨No jak vypadám, vypadám dle stavu
no tak já snad s Chelsinem nemám žádnou fotku, krom obran.. jo a kamarád má nějakou, jenže mi je neposlal.. ale na koni.. jestli tam něco uvidíte
czizecka
napsal(a):
no - já jsem spíš jen šokovaně zírala a nevěděla, co na tohle říct....
nakonec jsem pánovi oznámila, ať se stará o svý, protože jsem nevěděla, jestli mám být víc nasraná za to, že mi pomluvil naši (sice momentálně ošklivou, ale ona z toho vyroste ) milovanou Dáju a nebo jestli mám být víc nasraná za to, že mi s klidným svědomím doporučí poslat (jakýhokoli) psa do útulku jen proto, že je to podle něj vořech.... KRETÉN KRETÉN KRETÉN - víc k tomu ani nemůžu dodat...
aneleh
napsal(a):
no - já jsem spíš jen šokovaně zírala a nevěděla, co na tohle říct....
nakonec jsem pánovi oznámila, ať se stará o svý, protože jsem nevěděla, jestli mám být víc nasraná za to, že mi pomluvil naši (sice momentálně ošklivou, ale ona z toho vyroste ) milovanou Dáju a nebo jestli mám být víc nasraná za to, že mi s klidným svědomím doporučí poslat (jakýhokoli) psa do útulku jen proto, že je to podle něj vořech.... KRETÉN KRETÉN KRETÉN - víc k tomu ani nemůžu dodat...
Jo to jsou ti lidi co ví jen to že psi maj čtyři nohy a štěkaj a maj to místo alarmu
memmory
napsal(a):
Umí se ta Deny tvářit někdy normálně ??
Asi ne je to magor hele
Já se poseru, nemůžu najít žádnou fotku kde nemá venku tu plachtu, teda když zrovan něco nedrží v hubě
Tak jedině tady kdy dostala sprda že si má jít lehnout někam do prde*e. Sory za ten slovník ale když mi furt něco nosí tak už ani jinak nemluvím :D Tak dostala místo, plyšáky jsem po ní mrskla tak se slečna trošku urazila (asi na pět vteřín, pak ten jazyk zase vytáhla)
No chápu je to šichta bez jazyku .... nepočítám ten jazyk , ten máme taky furt , ale ona se tváří jak "máňa" u toho
T_win

XXX.XXX.249.116
czizecka
napsal(a):
Mému vlčákovi zase říkají, že je na ovčáka nějakej moc světlej. Jedna dobrosrdečná paní v parku mě utěšovala, ať prý se nebojím, že mi časem ztmavne. A jiný pán mi promlouval do duše, že má ten ovčák moc nahoře zadek-prý je to tím, že má málo pohybu. Když bude víc běhat, tak mu prý zadek spadne:oO.
T_win
napsal(a):
Mému vlčákovi zase říkají, že je na ovčáka nějakej moc světlej. Jedna dobrosrdečná paní v parku mě utěšovala, ať prý se nebojím, že mi časem ztmavne. A jiný pán mi promlouval do duše, že má ten ovčák moc nahoře zadek-prý je to tím, že má málo pohybu. Když bude víc běhat, tak mu prý zadek spadne:oO.
Hustý :)) a to jsou dvě hodně známá plemena... Když říkali caničce že je to africká fila (trochu daleko od brazilské že :) tak jsem se tomu jen smála, ale tohle to je na cvokhaus
Praha :D a neptejte se mě jak jsem jí dostala několikrát na eskalátory, sama to nevim, ale ke konci jí to už docela bavilo
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
vestlička suprová - co to je za značku, a kolik stála?
je to od Danči Klištincové ... značka je TARA - po její feně - SARAH Z PRODAŠIC
www.tara-cz.com
Vesta holá stojí cca 1200,- + nášivka + poštovné mě vyšla na 1600,- a taky se dá na záda nechat udělat třeba jméno psa ... jukni na web zjistíš víc :)
Tak ťapky musíte hlídat jako to je jasný, ale nemyslím že by to šlo jí tam zaseknout nebo něco... Tak nahoru jí to docela bavilo ale dolů jsem jí musela nutit, bohužel foto nemám jelikož nejsem chobotnice :D. Ale ke konci už mě k eskalatorům dokonce táhla... :DDD sranda no
Holky, a odkud jste? My z Vysočiny.. Ještě mám dotaz, je normální aby Chelsině v skoro 15měsících pořád lezla páteř? Si říkám, že ještě roste, ale moc se mi to nezdá.. ještě že je chlupatá.. že je placatá, to neřeším, ale ty svaly nahoře by to chtělo..
Já Jeseník... co se týká páteře .. pokud to nění nějaký extrém tak je to OK ... ta je dobře citelná i u nás ...
Jak jsem tak jeli vlakem tak jsem pohladila deny po zádech a říkala jsem si to taky že je hrozně chrtí... ale jsou to mladé živé dívky tak se to snad ještě tolerovat dá :DDD
memmory
napsal(a):
je to od Danči Klištincové ... značka je TARA - po její feně - SARAH Z PRODAŠIC
www.tara-cz.com
Vesta holá stojí cca 1200,- + nášivka + poštovné mě vyšla na 1600,- a taky se dá na záda nechat udělat třeba jméno psa ... jukni na web zjistíš víc :)
hmm, tak to je docela darda, myslela jsem, že když to není žádná známá značka, tak bude levnější - za Gappayáckou jsem dala 1900Kč i s vypoštěcím systémem, a na akce mám hodně podobnou té Tvé, ale HST i s výšivkou maliňáka, a stála myslím 1050Kč
memmory
napsal(a):
Tak za tu HSTčkovou si myslím že jsi dala rozhodně víc ....
nene, kupovala jsem si ji teď na podzim na závodech, když jsem si šla koupit šusťáky, a ta cena mě tak zaujala, že jsem si koupila i vestu, i když jsem původně nechtěla moc utrácet. Ale je možný, že tam měli nějakou akční slevu
memmory
napsal(a):
No to asi jo protože obyčejná stojí v HST 1000,- + výšivka +poštovné a jsi na stejné ceně - mě hlavně se líbí výšivka NO ... u HST - nic moc mám kšiltovku a není to moc viditelné ... u Gappay má NO jazyk delší jak hlavu - taky mám kšiltovku a TARA má výšívky jako živé :)))
no, tam měli vesty s výšivkama v ceně, a měli už i NO přes celý záda, několik verzí výšivekNO i BOM - poslušnost/ stopa/ obrana. Já si tyhle věci většinou kupuju na závodech, protože si je můžu vyzkoušet, a nemusím platit poštovný
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
no, tam měli vesty s výšivkama v ceně, a měli už i NO přes celý záda, několik verzí výšivekNO i BOM - poslušnost/ stopa/ obrana. Já si tyhle věci většinou kupuju na závodech, protože si je můžu vyzkoušet, a nemusím platit poštovný
No já na závody nejezdním ... zatím
Ahojky, můžu k vám? Mám doma pochopitelně štěndo NO a ještě starou babču ovčandu :-)
briketka
napsal(a):
Ahojky, můžu k vám? Mám doma pochopitelně štěndo NO a ještě starou babču ovčandu :-)
A stejný MANMAT postroje vítej di klubu NO
czizecka
napsal(a):
Po kom máte psy? Ať mám co prohlížet
No po kom po mamince a tatínkovi
http://memmory.rajce.idnes.cz/RODOKMEN/#SDOC2843.jpg.jpg
jinak moje fena není vyloženě pracák / nebo ona jo , ale rodiče ne / , ale otec je policejní pes ...
memmory
napsal(a):
A stejný MANMAT postroje vítej di klubu NO
héééj, my je máme taky
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
kdyz jsem viděla tu fotku šeďáka v tom postroji, tak jsem chtěla hned připomínkovat, že sotva příjde nováček, tak hned ukradne memmory psa aji s cajkama
To zase néééé - já nemám modrý vodítko :D :D jen černý a červený
keimy
napsal(a):
hele a neviděla jsem u tebe u to černožlutý vodítko?
No jo metrovku na poslušnost
keimy
napsal(a):
jo a včera jsem znásilnila psa k focení..
Konečně
Takhle jsem se posledně usmívala na cvičáku když mi řekly sýýýýýýýýýýýr
keimy
napsal(a):
já mám teda trochu delší, ale hustý no..
a co máš ještě stejného
keimy
napsal(a):
řetízkovej obojek máme asi 55cm, co vy?
my 60 cm - velká oka ....
a tak to je docela logické že budeme mít řetízek všichni tady
memmory
napsal(a):
my 60 cm - velká oka ....
a tak to je docela logické že budeme mít řetízek všichni tady
Náš "košík" na LVT
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
košík plný hub
No no jo člověk musí být kreativní
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
kam na ty fotky chodíte?
No do složky - obrázky
vždycky jen náááhodně točím kolečkema kde se mi zastaví tu fotku vložím
Teda vy jste se rozjeli :DD a to jsem první ovčáky tahala někde na sedmé stránce