Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2011 12:09
memmory

XXX.XXX.66.227

Juchůůůůůůůůůůůůůůůůů smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

4.2.2011 12:17
ewanie

XXX.XXX.0.0

Když se to vezme kolem a kolem tak my k Vám taky z části patřímesmajlík sice jenom kouskem, ale nejlepší kámoše a kámošky máme NO.:-)

4.2.2011 12:43
memmory

XXX.XXX.66.227

ewanie napsal(a):
Když se to vezme kolem a kolem tak my k Vám taky z části patřímesmajlík sice jenom kouskem, ale nejlepší kámoše a kámošky máme NO.:-)

No co se mě týká tak já každé ČSV beru všema deseti :))) Tyhle psi miluju , ale netroufám si na ně .. navíc pro sportovní kynologii je NO vhodnější :-)

4.2.2011 12:56
ewanie

XXX.XXX.0.0

Ačkoliv je to neuvěřitelné můj šakalík je přeborník v gaučingu. Ale když jdeme na cvičák naprosto zbožňuje překážky. To na nic nečeká a jde si přes ně lítat sám.

4.2.2011 14:40
czizecka

XXX.XXX.106.200

Jako povahově mi čsv nesedí, ale jsou nááááádhernýýý :-)

4.2.2011 15:17
ewanie

XXX.XXX.0.0

Já musím říct, že zatím jsem spokojená ( samozřejmě bůhví co bude po pubertě) ale malý je kontaktní a vyrovnaný pes. Miluje lidi a ostatní pesany, nebývá nijak velký protestant. Reaguje i na přivolání a je to takové oje málé telátko. jediným problémem u nás jsou jeho devastační stavy. Ale to už jsme v zásadě přešli. když nejsme doma je v místnosti kde není co ničit a má tam jenom hračky. Někdy nás překvapí, ale povětšinou to není zas až tak silná hrůza. Já jsem s ČSV nadmíru spokojená a neměnila bych. A jakmile budeme na baráčku počítám že Drummík v co nejbližší době nebude sám. /plně jsem jim propadla a upřímně jejich krása mě každý den víc a víc překvapuje, než že bych si na ni zvykala:-)

4.2.2011 15:34
aneleh

XXX.XXX.128.2

tak jsme se pokusily o novou postojovku...
prosím o kritiku - pořád nám to nejde a nejde a nejde... smajlík

4.2.2011 17:37
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

aneleh napsal(a):

vystavuj ji na balonek, nebo na peška, který hodíš před ni, aby se dívala před sebe, a opřela se do obojku, a srovnej jí přední nohy ať je má kolmo k podkladu - na videu je dobře vidět, jak se srovnávají předky nadzvednutím:

http://www.youtube.com/watch?v=ZYFQhpLkESE&feature=related

4.2.2011 17:48
aneleh

XXX.XXX.128.2

Inspektor Pišišvor napsal(a):
vystavuj ji na balonek, nebo na peška, který hodíš před ni, aby se dívala před sebe, a opřela se do obojku, a srovnej jí přední nohy ať je má kolmo k podkladu - na videu je dobře vidět, jak se srovnávají předky nadzvednutím:

http://www.youtube.com/watch?v=ZYFQhpLkESE&feature=related

díky, videjko je pěkný, vypadá to podle něj hodně jednoduše... škoda, že v reálu to tak jednoduchý není :-))
Dájina musí být k smrti unavená, aby mi vydržela chvilinku stát...

4.2.2011 18:07
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

aneleh napsal(a):
díky, videjko je pěkný, vypadá to podle něj hodně jednoduše... škoda, že v reálu to tak jednoduchý není :-))
Dájina musí být k smrti unavená, aby mi vydržela chvilinku stát...

no, ona je taky o hodně snažší manipulace s vygumovaným, zabržděným exterierákem, než s pracákem, kterej je jak pytel blech:-|

4.2.2011 18:32
briketka

XXX.XXX.34.48

4.2.2011 18:39
briketka

XXX.XXX.34.48

a ještě naše dvě štěňata :)

4.2.2011 19:31
czizecka

XXX.XXX.106.200

aneleh napsal(a):

ha há tak aspoŃ nejsme sami my jsme na tom takhle

jdu zkouknout to video smajlík

4.2.2011 20:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

czizecka napsal(a):
ha há tak aspoŃ nejsme sami my jsme na tom takhle

jdu zkouknout to video smajlík

no, ta už je mnohem lepší:-). Když ještě doladíš to sražení prdele, tak to bude bomba! Tvoje čuba není tak přeúhlená, jak hrbáči, ale jde to naučit, jenom se to musí vidět - nemáš někoho poblíž, kdo umí vystavovat NO, a ukázal by ti to?
btw. nejedete někdo na duoCACIB?

4.2.2011 20:23
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

briketka napsal(a):
tohle je naše babča 13,5 let :-)

ta babča vypadá perfektně na svůj věk:-)

4.2.2011 20:23
aneleh

XXX.XXX.128.2

no, ona je taky o hodně snažší manipulace s vygumovaným, zabržděným exterierákem, než s pracákem, kterej je jak pytel blech:-|

jj, to mě právě štve - na cvičáku má slečna exteriérovýho NO - psa, o měsíc mladšího než je moje fena a ten její pitomec stojí jak přibitej a ani se nehne... Nechá na sebe šahat i cizího ani se neotočí, nechá se odvést od paničky cizím člověkem...
Kdežto když jsme to zkusili s Dájinkou, tak od cizího se postavit nenechá ani omylem a když ji vedoucí cvičáku zkoušel odvést, tak se po něm ohnala...
Ale teda u tohohle psa to asi bude paničkou, nicméně mě jeho milá panička pěkně se-e, jelikož na mě kouká jako na debila neschopnýho postavit vlastního psa... smajlík

4.2.2011 21:12
czizecka

XXX.XXX.106.200

no, ta už je mnohem lepší:-). Když ještě doladíš to sražení prdele, tak to bude bomba! Tvoje čuba není tak přeúhlená, jak hrbáči, ale jde to naučit, jenom se to musí vidět - nemáš někoho poblíž, kdo umí vystavovat NO, a ukázal by ti to?
btw. nejedete někdo na duoCACIB?

tak to je jediný co už nevím jak nato. Tady poblíž nikdo není, všici až tak 60km daleko a cizí otravovat nechci.. My půjdem až do pracovních na podzim někdy jestli něco bude . myslím že ta třída je od 24? měsíců... nebo dospívající.. stále nevím, váhám, fakt nikoho nemám a nemám auto takže nemůžu ani dojet k někomu..

4.2.2011 21:14
czizecka

XXX.XXX.106.200

aneleh napsal(a):
jj, to mě právě štve - na cvičáku má slečna exteriérovýho NO - psa, o měsíc mladšího než je moje fena a ten její pitomec stojí jak přibitej a ani se nehne... Nechá na sebe šahat i cizího ani se neotočí, nechá se odvést od paničky cizím člověkem...
Kdežto když jsme to zkusili s Dájinkou, tak od cizího se postavit nenechá ani omylem a když ji vedoucí cvičáku zkoušel odvést, tak se po něm ohnala...
Ale teda u tohohle psa to asi bude paničkou, nicméně mě jeho milá panička pěkně se-e, jelikož na mě kouká jako na debila neschopnýho postavit vlastního psa... smajlík

Bože, výstaváky vůbec neřeš, ty jsou hrbatý i když normálně stojí :D holt jsou trochu jinak dělaný noo.. teda některý jsou krásný ale ty maj zase horší známky páč nejsou dost hrbatý a ti se mi líbí :DDDDDD

4.2.2011 21:15
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

czizecka napsal(a):
tak to je jediný co už nevím jak nato. Tady poblíž nikdo není, všici až tak 60km daleko a cizí otravovat nechci.. My půjdem až do pracovních na podzim někdy jestli něco bude . myslím že ta třída je od 24? měsíců... nebo dospívající.. stále nevím, váhám, fakt nikoho nemám a nemám auto takže nemůžu ani dojet k někomu..

ty jsi od Písku?

4.2.2011 23:48
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):
Bože, výstaváky vůbec neřeš, ty jsou hrbatý i když normálně stojí :D holt jsou trochu jinak dělaný noo.. teda některý jsou krásný ale ty maj zase horší známky páč nejsou dost hrbatý a ti se mi líbí :DDDDDD

Tak to bylo přesné :D :D :D

Ti se líbí i mě .................

5.2.2011 11:46
czizecka

XXX.XXX.106.200

JJ jsem od Písku

6.2.2011 16:11
czizecka

XXX.XXX.106.200

Týý jo tak jsme byli dneska kousat a snad už budem jezdit každou neděli. Deny je prostě úžasná, až mám pocit že si ji nezasloužím... kouše skvěle, vyštěkává, příště zkusíme vyštěkání v maketě snad se nevrhne na šéfa páč kouše moooc ráda :D Mám z toho fakt dobrej pocit, v dubnu jdem na ZZO a ZOP a na podzim už zkusíme ZVV1 prý teĎ ještě ne, abychom to neuspěchali...

6.2.2011 16:35
keimy

XXX.XXX.130.109

tak to je paráda..:-) my půjdem na ZOP v květnu, ZZO už máme za sebou.. a dále se uvidí..:-)

6.2.2011 17:00
czizecka

XXX.XXX.106.200

keimy napsal(a):
tak to je paráda..:-) my půjdem na ZOP v květnu, ZZO už máme za sebou.. a dále se uvidí..:-)

to jste šikulkyy :))) kolik jste měli bodů?

6.2.2011 17:07
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):

šikulky ... mi máme hotovou ZOP ... chystáme se na ZZO a letos sjedem i ZM ... na ZVV se ještě necítím .... hlavně já teda smajlíksmajlík

6.2.2011 17:27
czizecka

XXX.XXX.106.200

memmory napsal(a):
šikulky ... mi máme hotovou ZOP ... chystáme se na ZZO a letos sjedem i ZM ... na ZVV se ještě necítím .... hlavně já teda smajlíksmajlík

Tak já teda jo ale bylo nám doporučeno nespěchat, obrany jako kousání super ale máknem teĎ na těch revírech, náš figurant si myslí že když je taková kousací, že nebude vyštěkávat.. ale já věřím že jo :DDDD no uvidíme, v neděli začnem. Tak si taky věřte :DDD

6.2.2011 18:25
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):
Tak já teda jo ale bylo nám doporučeno nespěchat, obrany jako kousání super ale máknem teĎ na těch revírech, náš figurant si myslí že když je taková kousací, že nebude vyštěkávat.. ale já věřím že jo :DDDD no uvidíme, v neděli začnem. Tak si taky věřte :DDD

U nás je jeden zásadní problém ... vyštěkání OK :-)... zákusy OK :-) ... ale ještě jsme ji neměly odvahu pustit z vodítka ..protože dřív šla po figurantovi :-(

dnešní lítačka

6.2.2011 19:04
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

tak jsem konečně pořídila foto Báry, protože jsem se vedle vás už styděla:-|. Její 1. pokus o postoj v životě, a nevypadá to ani tak hrozně, jak jsem čekala - ono jí to šlo tak nějak samo smajlík

6.2.2011 19:22
keimy

XXX.XXX.130.109

czizecka napsal(a):

jejda, tak to si nepamatuji..:-) papír se mi nechce hledat.. ale nic moc to nebylo.. představte si největší liják, celej den.. a v tom jsme dělaly zkoušku..smajlík ale z těch co jsme tam byly, jsme měly nejvíc, to vím..:-)

6.2.2011 19:54
czizecka

XXX.XXX.106.200

tak jsem konečně pořídila foto Báry, protože jsem se vedle vás už styděla:-|. Její 1. pokus o postoj v životě, a nevypadá to ani tak hrozně, jak jsem čekala - ono jí to šlo tak nějak samo smajlík

krásný

6.2.2011 20:11
memmory

XXX.XXX.252.42

pěkně .. kde je to focené ??

6.2.2011 20:18
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):

U nás byla ZOP za 90 ze 100 - takže ještě známka Výborná :))

6.2.2011 20:30
czizecka

XXX.XXX.106.200

memmory napsal(a):
U nás byla ZOP za 90 ze 100 - takže ještě známka Výborná :))

pěkné, já měla s CC 85b. a to hlavně proto že se nechtěla nosit a u přivolání se nutně potřebovala vyčůrat :D

6.2.2011 20:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
pěkně .. kde je to focené ??

dneska na duoCACIBu v Brně - vzala jsem ji na čučku, protože jsme tam dneska neměli nic hlášenýho, a tak jsem ji zkusila i postavit.

6.2.2011 21:26
czizecka

XXX.XXX.106.200

memmory napsal(a):
U nás je jeden zásadní problém ... vyštěkání OK :-)... zákusy OK :-) ... ale ještě jsme ji neměly odvahu pustit z vodítka ..protože dřív šla po figurantovi :-(

dnešní lítačka

aha.. no zas by byla dobrá na TART :DDDD mě to dělala na začátku taky, ale teď je rukáv zajímavější, jen když ho nese tak čučí na lumpa, asi jestli nemá ještě jeden :-)):-))

6.2.2011 21:34
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

czizecka napsal(a):
aha.. no zas by byla dobrá na TART :DDDD mě to dělala na začátku taky, ale teď je rukáv zajímavější, jen když ho nese tak čučí na lumpa, asi jestli nemá ještě jeden :-)):-))

v TARTu se za to zaky penalizuje, a i když je povolený vyštěkání v koši, tak na ZMT i T1 za to sráží body, protože prej "psovod ví moc dobře, proč nechal psovi koš, a kdyby ho neměl, tak by napadl" smajlík.

6.2.2011 21:43
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):

No teď už taky nenapadá .. teď ji taky zajímá pořád a adtále jen kořist ..ale nechceme něco zanedbat nebo posrat ...upřímně řeknu moje fena není na 100% vyrovnaná takže u ní to bude na dýl ....

6.2.2011 21:44
memmory

XXX.XXX.252.42

dneska na duoCACIBu v Brně - vzala jsem ji na čučku, protože jsme tam dneska neměli nic hlášenýho, a tak jsem ji zkusila i postavit.

Jsem si to myslela - kámoška tam byla dneska z dobrmankou :)) Mají VD4 ..

6.2.2011 21:45
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
Jsem si to myslela - kámoška tam byla dneska z dobrmankou :)) Mají VD4 ..

co měla za dobrmaňu?

7.2.2011 09:32
czizecka

XXX.XXX.106.200

upřímně, moje fena je naprosto vyrovnaná, ale její panička není :DDDDD To mi připomíná ceduli Pozor hodný pes ale panička má nervy v prdeli

7.2.2011 12:03
memmory

XXX.XXX.66.227

co měla za dobrmaňu?

Třída mladých ... fenka černá s pálením ...

7.2.2011 13:40
czizecka

XXX.XXX.106.200

Hele když jedem na to dkk to posílaj papíry s rtg do brna? já myslela že udělám dkk a dna v jeden den... ale na rtg jdem k vetovi a dna k OPCH

7.2.2011 20:16
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):
Hele když jedem na to dkk to posílaj papíry s rtg do brna? já myslela že udělám dkk a dna v jeden den... ale na rtg jdem k vetovi a dna k OPCH

na RTG pošle do Brna jen RTG ne PP .. tobě domů příjdou ofiko výsledky a až potom si sama pošleš na zápis .. takže to mlžeš hodit do kupy ... uděláš RTG a až příjdou výsledky tak uděláš DNA a pošleš potom ...

8.2.2011 10:17
czizecka

XXX.XXX.106.200

Ha tak mám zavolat odpoledne ale dřív jak za dva týdny nemá čas smajlík já ty peníze suším už měsíc, ještě chvíli a půjdu se za ně rozšoupnout :-)):-))

8.2.2011 10:26
czizecka

XXX.XXX.106.200

memmory napsal(a):
na RTG pošle do Brna jen RTG ne PP .. tobě domů příjdou ofiko výsledky a až potom si sama pošleš na zápis .. takže to mlžeš hodit do kupy ... uděláš RTG a až příjdou výsledky tak uděláš DNA a pošleš potom ...

No já právě myslela že udělám DNA a cestou pojedu přes vodňany, tam udělám RTG a budu čekat které výsledky přijdou dřív :DD a pak je pošlu oboje s PP na plemenku? Doufám že se PP někde neztratí, já mám na takový věci štěstí

8.2.2011 10:42
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

czizecka napsal(a):
No já právě myslela že udělám DNA a cestou pojedu přes vodňany, tam udělám RTG a budu čekat které výsledky přijdou dřív :DD a pak je pošlu oboje s PP na plemenku? Doufám že se PP někde neztratí, já mám na takový věci štěstí

jj, přesně tak to funguje:-). Zatím mi PP nikdy neztratili, ale pro jistotu si všechno, co posílám v originálu okopčím, ať mi doma zůstane aspoň kopie, kdyby náhodou

8.2.2011 11:15
czizecka

XXX.XXX.106.200

Jestli tomu dobře rozumím rtg DKK můžu udělat kdekoli kde to dělají.... a pak se to posílá Snášilovi

Pes jako bůh..

8.2.2011 13:06
czizecka

XXX.XXX.106.200

Jsem si ani nevšimla že na této fotce máme pěkný postoj :D

8.2.2011 18:33
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):
Jsem si ani nevšimla že na této fotce máme pěkný postoj :D

No nevím no smajlík

8.2.2011 18:53
czizecka

XXX.XXX.106.200

Jseš divná! smajlík NO tak neee nooo :DDDDDDDDD

8.2.2011 21:08
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):
Jseš divná! smajlík NO tak neee nooo :DDDDDDDDD

Já nejsem divná to jen tak vypadá smajlíksmajlík

9.2.2011 08:21
czizecka

XXX.XXX.106.200

memmory napsal(a):
Já nejsem divná to jen tak vypadá smajlíksmajlík

jen abyyyyyyyy :DDDDD

9.2.2011 09:03
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
Třída mladých ... fenka černá s pálením ...

a byla to Fiona nebo Hekate Gumby?

9.2.2011 11:09
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

czizecka napsal(a):
http://www.kkr.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=142&Itemid=39

tu knížečku mám - dostala jsem ji před 13 rokama od svého "učitele stopování", když mi řekl, že už si ji zasloužím, a všem ji vřele doporučuju smajlík

9.2.2011 12:13
memmory

XXX.XXX.66.227

a byla to Fiona nebo Hekate Gumby?

Fiona Floe z Helfštýna :)) jinak "ofiko" je to Floe ... ale já jí říkám zlobřice :D - nebo hopsinka - gumídek smajlík

9.2.2011 12:15
memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
Fiona Floe z Helfštýna :)) jinak "ofiko" je to Floe ... ale já jí říkám zlobřice :D - nebo hopsinka - gumídek smajlík

ona má místo nohou snad pérka smajlík

9.2.2011 12:16
memmory

XXX.XXX.66.227

czizecka napsal(a):
Jestli tomu dobře rozumím rtg DKK můžu udělat kdekoli kde to dělají.... a pak se to posílá Snášilovi

Pes jako bůh..

tak nějak .. ale vyber si dobře veterináře který bude dělat RTG .. kámoška vybrala takového který dělal RTG 8x než se trefil !!!!!!!! smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

9.2.2011 12:52
memmory

XXX.XXX.66.227

tu knížečku mám - dostala jsem ji před 13 rokama od svého "učitele stopování", když mi řekl, že už si ji zasloužím, a všem ji vřele doporučuju smajlík

No já ji mám doma vytištěnou :-)

9.2.2011 14:44
czizecka

XXX.XXX.106.200

Knížka je super, hodně jsem z ní těžila, hlavně co se týče působení větru na stopu páč to jsem nikde jinde nenašla.. ten odkaz je kdyby někdo neměl, neznal...

Já t o nechám asi na tom Divišovi, je dobrej a levnej (říkal 1500) akorát jsem mu včera zapoměla zavolat odpoledne tak za chvíli budu

9.2.2011 20:41
memmory

XXX.XXX.252.42

Tož roztál sníh a už není bláto , tak chodíme třetí den běhat - Rita spí jak mimino a mě bolej nohy :-)

9.2.2011 22:07
memmory

XXX.XXX.252.42

jste zase ukecné poslední dobou smajlík

10.2.2011 09:40
czizecka

XXX.XXX.106.200

Běhat, jo.. tuhle jsem narazila na diskuzi a dozvěděla jsem se že na výstavě můžem běhat i dvě hodiny když bude ve třídě dost psů... a sondovala jsem, a zjistila že nejvíc jich je v pracovní, takže jdem do dospívajících :D. No a běhat no... v tom případě musíme taky začít

10.2.2011 12:05
memmory

XXX.XXX.66.227

czizecka napsal(a):
Běhat, jo.. tuhle jsem narazila na diskuzi a dozvěděla jsem se že na výstavě můžem běhat i dvě hodiny když bude ve třídě dost psů... a sondovala jsem, a zjistila že nejvíc jich je v pracovní, takže jdem do dospívajících :D. No a běhat no... v tom případě musíme taky začít

No jo koupila jsem si nové kalhoty bez zkoušení a nějak jsem je neodhadla ... tak musím do nich zhubnout :D - navíc pro fenu je to taky supr ... a je to opět společná činnost :)

10.2.2011 12:22
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
No jo koupila jsem si nové kalhoty bez zkoušení a nějak jsem je neodhadla ... tak musím do nich zhubnout :D - navíc pro fenu je to taky supr ... a je to opět společná činnost :)

jaký sis koupila? V nejhorším to jde vyměnit, ne?

10.2.2011 12:24
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
Tož roztál sníh a už není bláto , tak chodíme třetí den běhat - Rita spí jak mimino a mě bolej nohy :-)

jak, není bláto...? U nás jsou všude po kolena sr.cky, takže i koňma chodíme ráno, dokud je ještě zamrzlo:-(

10.2.2011 18:54
jája76

XXX.XXX.30.253

Trošku vás poposunu.:-) Kde je už to jaro.

10.2.2011 19:34
czizecka

XXX.XXX.106.200

jája76 napsal(a):
Trošku vás poposunu.:-) Kde je už to jaro.

Há takovej plot jsme měli taky, ale co máme DEny museli jsme udělat novej a už je i natavovanej :DDDDDDDd

10.2.2011 19:51
keimy

XXX.XXX.130.109

jak, není bláto...? U nás jsou všude po kolena sr.cky, takže i koňma chodíme ráno, dokud je ještě zamrzlo:-(

u nás teda sračky jsou jak kde, maximálně je to povolený 2cm a pod tím to klouže jako blázen..smajlík jo a Chelsina si hraje na hééérečku, na cvičáku při odložení za pochodu si lehla jen předníma a zůstala tak.. jsem dostala záchvat smíchu, když jsem teda za chvíli zařvala, tak si lehla.. ale komedie hrozná..:-)):-)) no a s koňma je to práce o ničem..:-(

10.2.2011 19:53
keimy

XXX.XXX.130.109

memmory napsal(a):

no toho se taky bojím, Vánoce byly nějaký veselý.. :-) zatím chodím ke koním pěšky..:-))

10.2.2011 20:44
memmory

XXX.XXX.252.42

jaký sis koupila? V nejhorším to jde vyměnit, ne?

No takový pěkný 3/4 modrý , ale byla to největší velikost ... aspoň mám další motivaci zhubnout smajlíksmajlík

11.2.2011 10:43
czizecka

XXX.XXX.106.200

keimy napsal(a):
u nás teda sračky jsou jak kde, maximálně je to povolený 2cm a pod tím to klouže jako blázen..smajlík jo a Chelsina si hraje na hééérečku, na cvičáku při odložení za pochodu si lehla jen předníma a zůstala tak.. jsem dostala záchvat smíchu, když jsem teda za chvíli zařvala, tak si lehla.. ale komedie hrozná..:-)):-)) no a s koňma je to práce o ničem..:-(

:-)):-)):-)) jsem nevěděla že děláte i dogdancing :DD

11.2.2011 11:31
keimy

XXX.XXX.130.109

czizecka napsal(a):
:-)):-)):-)) jsem nevěděla že děláte i dogdancing :DD

:-)):-)):-)) to já taky ne.. ale kdyby jsi viděla ten její pohled u toho.. jako to je přece normálka,ne? :-)) teď jsem jí pozorovala na dvoře, našla si tenisák a sama si s ním vyhraje.. vjezd do garáže máme z kopečka, ona si dojde nahoru, tam si pošle dolů a pak za ním běží.. no asi 10x.. je to trubka..:-)

11.2.2011 11:41
memmory

XXX.XXX.252.42

keimy napsal(a):
:-)):-)):-)) to já taky ne.. ale kdyby jsi viděla ten její pohled u toho.. jako to je přece normálka,ne? :-)) teď jsem jí pozorovala na dvoře, našla si tenisák a sama si s ním vyhraje.. vjezd do garáže máme z kopečka, ona si dojde nahoru, tam si pošle dolů a pak za ním běží.. no asi 10x.. je to trubka..:-)

No to známe ... to Rita dělá doma taky ... smajlíksmajlíksmajlík

jinak co je koplet magor posílám odkaz- je to sice dobrman , ale to neva smajlík http://www.youtube.com/watch?v=52Z8BLOxMt4&feature=player_embedded

11.2.2011 14:19
memmory

XXX.XXX.252.42

Odjíždím na obranu :-)

11.2.2011 14:21
keimy

XXX.XXX.130.109

memmory napsal(a):
Odjíždím na obranu :-)

my zítra :-)

11.2.2011 15:31
czizecka

XXX.XXX.106.200

Dobrman je fakt hustej, to bych doma brala, Deny by se aspoň zabavila :DDD. S tím míčkem to máme taky tak

11.2.2011 18:53
memmory

XXX.XXX.252.42

keimy napsal(a):
my zítra :-)

My dneska zítra i v neděli - přijel k nám Libor Helleport :-)

11.2.2011 19:01
keimy

XXX.XXX.130.109

memmory napsal(a):
My dneska zítra i v neděli - přijel k nám Libor Helleport :-)

hm.. závist..:-( páč nám to zítra odpadá..smajlíksmajlík ale Chelsule se zabavila, zrovna rozkousala matraci..smajlík

11.2.2011 21:26
memmory

XXX.XXX.252.42

keimy napsal(a):
hm.. závist..:-( páč nám to zítra odpadá..smajlíksmajlík ale Chelsule se zabavila, zrovna rozkousala matraci..smajlík

Ajajajaj a byla to její matrace nebo tvoje matrace ?? smajlík

12.2.2011 10:33
keimy

XXX.XXX.130.109

memmory napsal(a):
Ajajajaj a byla to její matrace nebo tvoje matrace ?? smajlík

No její, ale mamka jí řekla, že tímhle stylem bude za pár měsíců spát na zemi, tak si to určitě vzala k srdci..smajlíksmajlík

12.2.2011 19:44
memmory

XXX.XXX.252.42

keimy napsal(a):
No její, ale mamka jí řekla, že tímhle stylem bude za pár měsíců spát na zemi, tak si to určitě vzala k srdci..smajlíksmajlík

Noooo tak to na 100% pochopila smajlíksmajlíksmajlík

13.2.2011 17:22
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

vzala jsem si konečně na cvičák foťák, tak doufám, že už mě taky vezmete do party:-)

13.2.2011 17:39
czizecka

XXX.XXX.106.200

:-)

Krásné! V partě už přece dávno jsi

13.2.2011 17:50
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

czizecka napsal(a):
Krásné! V partě už přece dávno jsi

myslela jsem tu partu fotomaniačeksmajlík

13.2.2011 20:41
memmory

XXX.XXX.252.42

myslela jsem tu partu fotomaniačeksmajlík

Jooooooo tak to tě berem já mám za víkend nových 500 smajlíksmajlík

13.2.2011 20:46
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
Jooooooo tak to tě berem já mám za víkend nových 500 smajlíksmajlík

to už je snad diagnóza - snad to není infekčnísmajlík

13.2.2011 22:24
memmory

XXX.XXX.252.42

to už je snad diagnóza - snad to není infekčnísmajlík

No nevím ... možná je to nakažlivé protože nás fotilo 5 a já mám nemíň smajlíksmajlíksmajlík

13.2.2011 22:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
No nevím ... možná je to nakažlivé protože nás fotilo 5 a já mám nemíň smajlíksmajlíksmajlík

no nazdarsmajlík
čubina má moc hezkej zákus:-)
chudáci figuranti - ti jsou teď komplet všichni zaliskaní od blata od hlavy až k patě:-)

13.2.2011 22:35
memmory

XXX.XXX.252.42

memmory napsal(a):

:-|

13.2.2011 22:38
memmory

XXX.XXX.252.42

no nazdarsmajlík
čubina má moc hezkej zákus:-)
chudáci figuranti - ti jsou teď komplet všichni zaliskaní od blata od hlavy až k patě:-)

Nooo holka zlatá Tadzik v pátek přijel v nových věcech smajlík ... v neděli byl jak hovadoooooooooooooo smajlík

13.2.2011 22:40
memmory

XXX.XXX.252.42

13.2.2011 22:42
memmory

XXX.XXX.252.42

memmory napsal(a):
:-| Nové upevnení vodítka smajlík

:-) podrbááát :)

14.2.2011 12:15
memmory

XXX.XXX.66.227

memmory napsal(a):
:-) podrbááát :)

Petra Ondrášková :)

14.2.2011 13:08
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
Petra Ondrášková :)

ty jsi figurant ...?smajlík

15.2.2011 08:40
czizecka

XXX.XXX.106.200

Neshání někdo ve vašem okolí štěŃátka NO?? Mám tip na exkluzivní kousky fenky vlkošedé

15.2.2011 19:33
czizecka

XXX.XXX.106.200

Tak jsme dneska zmrzly, mám uuuplně rudou pr..el smajlík

16.2.2011 09:32
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

czizecka napsal(a):
Tak jsme dneska zmrzly, mám uuuplně rudou pr..el smajlík

nóóó, tak tohle už je dočista jiný kafe!smajlík

16.2.2011 11:23
czizecka

XXX.XXX.106.200

nóóó, tak tohle už je dočista jiný kafe!smajlík

a přitom je to tak jednoduchýýý!!!!! Jsem jen jí rozběhala, zastavila na místě a natáhla nohu!!!smajlíksmajlíksmajlík

16.2.2011 12:51
keimy

XXX.XXX.130.109

tak jsme se vrátili z kousání:-) já mám dobrej pocit, ale Chelsina nemá kořistnej pud.. příště to prý zkusíme na nějakým stole.. smajlík dělal to někdo?smajlík

16.2.2011 13:30
czizecka

XXX.XXX.106.200

keimy napsal(a):
tak jsme se vrátili z kousání:-) já mám dobrej pocit, ale Chelsina nemá kořistnej pud.. příště to prý zkusíme na nějakým stole.. smajlík dělal to někdo?smajlík

Ne ale velmi doporučuju vzít s sebou nějakého jiného psa co pud má je to vyzkoušený. kamarádka má čubinu a ta jen stála a čuměla než jsem přišla s Deny. Rivalita o kořist udělala své a čubina zjistila že kořistnický pud má :D

16.2.2011 14:17
keimy

XXX.XXX.130.109

My jako občas chodíme dvě, ale ona to nechce dlouho držet.. zákus má dobrej, ale prostě to za chvíli vyplivne a čeká, co bude dál.. smajlík

16.2.2011 17:45
memmory

XXX.XXX.252.42

keimy napsal(a):
My jako občas chodíme dvě, ale ona to nechce dlouho držet.. zákus má dobrej, ale prostě to za chvíli vyplivne a čeká, co bude dál.. smajlík

No neboj .. to u nás je to stejné i když kořistnický pud má ...
pěkně ulový .. jak figurant pustí uděláme kolečko drží potom se oteočíme směrem k figurantovi pouští klín a jde po něm ... to že držela když stála se nám stálo hodně málokrát ...

16.2.2011 19:04
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

keimy napsal(a):

ta naše knedla je to stejný přes kopírák, ale oni ti ovčouni a obzvlášť feny takový jsousmajlík. Já s tím mám dost problém, protože jsem z malin a dobrmanů zvyklá na to, že by raději zdechli, než to pustit, a s obranama většinou není žádná práce, protože to tak chcou, že je jim jedno na co koušou (hlavně že koušou), a zvykat si teď na dámičku je pro mě psychoterorsmajlík. S ovčounama ráda stopuju, ale obrany jsou pro mě očistec:-|

16.2.2011 19:44
keimy

XXX.XXX.130.109

Tak já si myslela, že mám trubku jen já.. :-) a s tou dámičkou máš pravdu.. čekám, že se to jednou zlomí a třeba se někam posuneme..:-)

16.2.2011 20:00
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

keimy napsal(a):
Tak já si myslela, že mám trubku jen já.. :-) a s tou dámičkou máš pravdu.. čekám, že se to jednou zlomí a třeba se někam posuneme..:-)

vždycky, když jsem pracně učila psy odevzdávat "kořist", tak jsem závistivě koukala po majitelích NO, jak jim to pes hned pouští, zatímco já musela hodně důrazně nutit všechny psy k odevzdání, ale teď vidím, že není o co státsmajlík.
Jako čubinu to baví, je temperamentní, a má klidnej plnej zákus, ale drží to jak prase kost - ta pevnost zákusu a bojovnost je taková vlažná. Maliňáky hodím na 2 balonky spojený šňůrkou, ať se navzájem přetahují, a za 20 minut je z nich pracně sundám, protože ani jeden nemá dost, a nechce to pustit:-)

16.2.2011 20:30
czizecka

XXX.XXX.106.200

Jestli to nedržej tak nemůžete dělat pouštěčky! Navíc to by měl fenu naučit figurant, moje to taky pouštěla když jsme začínali, ale už to nedělá, odnese si to do kotce a až tam jí to vezmu. Jestli feny nedrží a děláte pouštěčky, doporučuju vyměnit figuranta :(.

16.2.2011 20:41
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

czizecka napsal(a):
Jestli to nedržej tak nemůžete dělat pouštěčky! Navíc to by měl fenu naučit figurant, moje to taky pouštěla když jsme začínali, ale už to nedělá, odnese si to do kotce a až tam jí to vezmu. Jestli feny nedrží a děláte pouštěčky, doporučuju vyměnit figuranta :(.

nééé, pouštěčky u psa, co to pořádně nedrží samozřejmě nedělám - ta si na první pouštěčku u obran ještě dlouho počká:-).
Figurant je v poho, čuba se lepší, ale je to prostě jiná práce, než s těma drakama,kteří by na obraně položili život - s těma se musí dělat nějaká ovladatelnost skoro od začátku, jinak je vymalováno, a tady se zase musí pes pracně rozkousávat, a dávat pozor, aby se moc nevycukal na úvaze, nezamotal si nožičku apod., ale s ovladatleností pak problém nemají:-|. Je to prostě nezvyk:-)

16.2.2011 20:50
memmory

XXX.XXX.252.42

czizecka napsal(a):

No to taky takhle jo ... jako při posledním zákusu si to nese až do kotečku spokojená jako želva :)) .. to by jsi musela vidět smajlík

16.2.2011 21:24
keimy

XXX.XXX.130.109

No já teda o pouštěčkách ani ještě nepřemýšlela..:-):-|

16.2.2011 21:49
memmory

XXX.XXX.252.42

keimy napsal(a):
No já teda o pouštěčkách ani ještě nepřemýšlela..:-):-|

Nápodobně :-):-) až bude držet tak jak má může se začít dělat pouštěčka ... stejně ale mazec kámoška má amerického buldoka ... a to je kořistník jak cip odchází z placu z klínem a třeba hodinu ho bez překusu drží ... na plnou držku .. posledně s ním i usnul ... smajlíksmajlík

16.2.2011 22:25
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.195.228

memmory napsal(a):
Nápodobně :-):-) až bude držet tak jak má může se začít dělat pouštěčka ... stejně ale mazec kámoška má amerického buldoka ... a to je kořistník jak cip odchází z placu z klínem a třeba hodinu ho bez překusu drží ... na plnou držku .. posledně s ním i usnul ... smajlíksmajlík

ten nemá chybusmajlík

17.2.2011 13:55
czizecka

XXX.XXX.106.200

memmory napsal(a):

No jo, tomuhle usnout nedělá moc problém smajlík

17.2.2011 13:57
czizecka

XXX.XXX.106.200

nééé, pouštěčky u psa, co to pořádně nedrží samozřejmě nedělám - ta si na první pouštěčku u obran ještě dlouho počká:-).
Figurant je v poho, čuba se lepší, ale je to prostě jiná práce, než s těma drakama,kteří by na obraně položili život - s těma se musí dělat nějaká ovladatelnost skoro od začátku, jinak je vymalováno, a tady se zase musí pes pracně rozkousávat, a dávat pozor, aby se moc nevycukal na úvaze, nezamotal si nožičku apod., ale s ovladatleností pak problém nemají:-|. Je to prostě nezvyk:-)

Tak měla jsem corso a bylo to hodně jiný no :DDDD

17.2.2011 15:56
aneleh

XXX.XXX.128.2

ahoj všem...
tak si na mě zase Dája vymyslela věc... :-(
Včera večer jsem si všimla, že má na břiše a pod lokty nějaká načervenalá místa - cca 1cm čtvereční pod lokty a dvě stejně velká místa na břiše. Protože je Dája čerstvě po prvním hárání, tak jsem si myslela, že je to jen nějaká hormonální nerovnováha, ale stejně jsem s ní radši zajela na veterinu, protože sousedka nedávno u svých psů léčila trudníka...
Výsledek seškrabu je, že má Dájinka nějakou pitomou plíseň. Na jednu stranu jsem ráda, že to není ten trudník, ale na druhou nechápu, kde k tomuhle zase přišla . Podle veta kdekoli a to hárání tomu jen přidalo - prý se tyhle legrácky projevují nejčastěji po hárání, nebo při oslabené imunitě...
Dostala jsem pro Dáju postřik - na 14dní každý večer a šampon Medivet, ve kterém ji máme vykoupat než začneme s postřikem. Máte s plísní u psa někdo nějakou zkušenost?

17.2.2011 18:20
czizecka

XXX.XXX.106.200

Teda není nad zdravý venkovní psy, co znám lidi co maj ovčáky doma tak furt něco, a ne jenom ovčáci teda :(
Díky bohu my nikdy nic zatím..... tak se hlavně rychle uzdravte!

17.2.2011 20:18
aneleh

XXX.XXX.128.2

czizecka napsal(a):
Teda není nad zdravý venkovní psy, co znám lidi co maj ovčáky doma tak furt něco, a ne jenom ovčáci teda :(
Díky bohu my nikdy nic zatím..... tak se hlavně rychle uzdravte!

ani bych neřekla že jsou tyhle srandičky vyhrazený jen pro psy v bytě... moje mamka má tři psy venku a řešila demodexe, alergii a další legrácky...

18.2.2011 21:18
czizecka

XXX.XXX.106.200

aneleh napsal(a):
ani bych neřekla že jsou tyhle srandičky vyhrazený jen pro psy v bytě... moje mamka má tři psy venku a řešila demodexe, alergii a další legrácky...

Tak demodex je choroba získaná od matky, tu nemůže chytnout venku a projeví se u zvířat s oslabenou imunitou, proto i ty alergie..

Přidejte reakci

Přidat smajlík