Prosím vložte foto bull nebo pit bullů !!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2005 09:51

Zde rodina

27.6.2005 14:00

jay-b napsal(a):
Zde rodina

Rodineška :)

27.6.2005 14:00

jay-b napsal(a):
Rodineška :)

taky familie :)

27.6.2005 15:28

jay-b napsal(a):
taky familie :)

Martine to jsou Vaše fotky?Protože pokud ne tak je to vůči majiteli fotek docela sprosté...ale jestli jsou Vaše tak ty bullící jsou super

27.6.2005 16:02

alex88 napsal(a):
Martine to jsou Vaše fotky?Protože pokud ne tak je to vůči majiteli fotek docela sprosté...ale jestli jsou Vaše tak ty bullící jsou super

Taky si myslím.... Mě nedávno na ICQ psal, že má doma 13ti letýho pita. Ale o pár témat níž se ptá na povahu těchto psů, že by si nějakýho chtěl koupit. Očividně už si lidi dělaj srandu i na moderovaném fóru...

27.6.2005 17:16

impact napsal(a):
Taky si myslím.... Mě nedávno na ICQ psal, že má doma 13ti letýho pita. Ale o pár témat níž se ptá na povahu těchto psů, že by si nějakýho chtěl koupit. Očividně už si lidi dělaj srandu i na moderovaném fóru...

Ale Impact, lidi jsou lidi, ať si dělají, co chtějí, ne?
Se nečil a podrbej doba Mafiána a dobře ho namazej, ať ho nic nesvědí:-))
Ahoj

28.6.2005 11:22

chvd napsal(a):
Ale Impact, lidi jsou lidi, ať si dělají, co chtějí, ne?
Se nečil a podrbej doba Mafiána a dobře ho namazej, ať ho nic nesvědí:-))
Ahoj

28.6.2005 12:37

jay-b napsal(a):
Zde rodina

Eliska . Ne moc kvalitni foto (stahuji z telefonu) nicmene je to moje 4 mesicni zlato

28.6.2005 13:45

llena napsal(a):
Eliska . Ne moc kvalitni foto (stahuji z telefonu) nicmene je to moje 4 mesicni zlato

a jeste jednu, ta je z dnesniho rana

28.6.2005 15:54

jay-b napsal(a):
Zde rodina

Mily martine,
mam jenom jednu celkem malou organisacni pripominku. Je videt, ze jsi opravdu fanda do techto plemen, protoze co tyden to tu zalozis na tema bulterier a neco novou diskusi. nemuzes psat do tech co uz jsi zalozil predtim a zbytecne nezahlcovat diskusni forum... stale novymi a novymi tematy???
Jen tak pro zajimavost jsem si dala praci a vypsala a si vsechny diskuse, ktere tu na toto tema byly zalozeny... nejsou uplne vsechny, ale uz by to mohlo stacit ne?Pis do jiz zalozenych diskusi a nezakladej neustale nove....
tady mas ten seznam, at vidis, ze nekecam
Bulteriér ft. Pitbull teriér (staford)
Bulterier
Poznejte pibulla ;-)
Poznejte pitbula II.
ICQ - pitbullíci
hluchý bulteriér
Bojový Pes !
Pitbull versus média
!!!!Už dost !!!!!
Bandog nebo Pittbul ?
Pittbul Teriér !!!
Pitbull s YU

sita

7.7.2005 21:06
sita

jay-b napsal(a):
Zde rodina

Ahoj.
Tak tohle Dafi,původně Dafné a když mu byl rok,tak jsem si ho vzala z útulku Plzeň-Valcha(doufám,že jsem to napsala správně.)

Dnes je Dafimu 8,5 roku a je pořád vitální.
Narodil se 16.4.1997,kdyby jste někdo věděl o jeho rodičích nebo sourozencích a nebo také chovatelce,tak mi prosím dejte vědět.Budu ráda za každou informaci.
Předem dík Síta.

8.7.2005 09:51

jay-b napsal(a):
Zde rodina

Štěňátka

Přidejte reakci

Přidat smajlík