Nová kniha V. Dostála

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.3.2011 11:20
rude

XXX.XXX.13.149

Ahoj,
nemáte někdo knížku O psech a lidech od V.Dostála? Uvažuju o její koupi, ale váhám :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2011 17:13

rude napsal(a):
Ahoj,
nemáte někdo knížku O psech a lidech od V.Dostála? Uvažuju o její koupi, ale váhám :-)

V.Dostál je bohapustý teoretik a nevím, co nového se z jeho knížky kynolog dozví. Knížku nemám, jen Dostála znám osobně. Ale třeba je to o víc o lidech ( slečnách) než o psech. Tomu bych rozumněla.:-))

3.3.2011 09:13
rude

XXX.XXX.13.149

vy ho znáte? já ho neznám, předem ho nezatracuju, ale zajímalo by mě, zda je ta kniha v něčem přínosná, nepotřebuju za 400Kč koupit vytisklou poradnu z jeho webu, proto se ptám :-)

3.3.2011 16:09

Jo, znám. Chodil venčit do stejného prostoru jako já. Jeho pes Šedy ( lajka ) naskakoval na mou nemocnou 15ti letou fenu a on z toho měl srandu. Pokud mě neseřval , že fenu bráním. S tím, že je to přece příroda a že psi se mají chovat přírodně. Tedy až když k nám doběhl, protože jeho pes poslouchal na slovo. Jen nikdo nevěděl na které.

3.3.2011 16:13
rude

XXX.XXX.13.149

aha... no... ono je to fakt oříšek, komu z těchto "šarlatánů" dnes věřit, každý má svou "pravdu" a každý to dělá "nejlíp" smajlík

5.3.2011 15:19
haka

XXX.XXX.167.21

Ahoj,
já tuto knížku sice nemám, ale v rámci výuky jsem museli mít od Dostála genetiku psů. Osobně jsem neměla možnost se sím setkat, i když měl u nás učit. Ale myslím si, že byl dobrý člověk - vědec a pro pochopení genetiky (zbarvení) je tato kniha dobrá. Sice v této knize jsou nějaké chyby, ale co naplat.

Jinak pro info. Pan Dostál loni na podzim zemřel.

5.3.2011 15:53
woey

XXX.XXX.102.138

haka napsal(a):
Ahoj,
já tuto knížku sice nemám, ale v rámci výuky jsem museli mít od Dostála genetiku psů. Osobně jsem neměla možnost se sím setkat, i když měl u nás učit. Ale myslím si, že byl dobrý člověk - vědec a pro pochopení genetiky (zbarvení) je tato kniha dobrá. Sice v této knize jsou nějaké chyby, ale co naplat.

Jinak pro info. Pan Dostál loni na podzim zemřel.

To je jiný pan Dostál - tenhle vede psí školu Falco. Já jsem četla jen tu první knížku a nijak moc mě nezaujala...

5.3.2011 18:14
haka

XXX.XXX.167.21

Jejda, tak to se omlouvám. Nějak mi to nedocvaklo :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík