kiwi
napsal(a):
já vím že už to tu bylo ale pro mě prosím ještě jednou! když se chci jít podívat na výstaviště s psíkem co musí mít za potvrzení a očkování?díky
Musíš mít očkovací průkaz psa s platným očkování proti vzteklině , které musí být nejméně 30 dnů staré...to znamená musíš mít psa naočkovaného nejpozději 24.5.2006.
Jinak nemusíš mít nic, jenom peníze na vstup.
ema
napsal(a):
Musíš mít očkovací průkaz psa s platným očkování proti vzteklině , které musí být nejméně 30 dnů staré...to znamená musíš mít psa naočkovaného nejpozději 24.5.2006.
Jinak nemusíš mít nic, jenom peníze na vstup.
Nevíte někdo v kolik hodin se bude vystavovat bordeauxská doga a brazilská fila? Na stránkách výstaviště jsem je našel v neděli, rohodčí Havelka, kruh 4, ale hodinu ne.
pavelh
napsal(a):
Nevíte někdo v kolik hodin se bude vystavovat bordeauxská doga a brazilská fila? Na stránkách výstaviště jsem je našel v neděli, rohodčí Havelka, kruh 4, ale hodinu ne.
Jestli plemena zůstanou rozvržené tak jak jsou napsaná po sobě,tak posuzování v kruhu začína v 9,00 hod a jako první je napsaná bordeauxská doga a po ní následuje brazilská fila.Tak jestli nechcete zmeškat posuzování tak být již v 9,00 hodin u kruhu.
aranka
napsal(a):
Jestli plemena zůstanou rozvržené tak jak jsou napsaná po sobě,tak posuzování v kruhu začína v 9,00 hod a jako první je napsaná bordeauxská doga a po ní následuje brazilská fila.Tak jestli nechcete zmeškat posuzování tak být již v 9,00 hodin u kruhu.
ještě jestli můžeme vzít štěně s sebou, očkovaná je takto
4.5.06 Biocan Puppy - D,P
27.5.06 Tetradog - CHP,L
22.6.06 Hexadog - CHP,L
22.6.06 Hexadog-R - vzteklina
takže jestli má vzteklinu očkovanou ve čtvrtek, tak nás tam s ní v neděli nepustí?
pavelh
napsal(a):
ještě jestli můžeme vzít štěně s sebou, očkovaná je takto
4.5.06 Biocan Puppy - D,P
27.5.06 Tetradog - CHP,L
22.6.06 Hexadog - CHP,L
22.6.06 Hexadog-R - vzteklina
takže jestli má vzteklinu očkovanou ve čtvrtek, tak nás tam s ní v neděli nepustí?
Nepustí. Očkování proti vzteklině musí být nejméně 30 dnů staré.
Jestli jste z Brna zkuste výstavu na podzim. Nebo někde jinde, ale až za měsíc.
ema
napsal(a):
Nepustí. Očkování proti vzteklině musí být nejméně 30 dnů staré.
Jestli jste z Brna zkuste výstavu na podzim. Nebo někde jinde, ale až za měsíc.
Já si zase myslím že pustí. Vždyť štěně se přeci dřív proti vzteklině očkovat nesmí. My taky byli na výstavě se štěnětem, očkování proti vzteklině jsme měli asi 14 dní a v pohodě nás pusitli a v propozicích bylo taky minimálně 30 dní.