Pro ty, co jsou psům typu bull nakloněni:) 7

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.3.2011 16:42
joli

XXX.XXX.184.83

Tak máme nové téma :)
Jak užíváte slunečný víkend? My jsme měli jet na hory, ale já už jsem jak nějaký hypochondr a o5 jsem si hnula se zádama, takže z hor nic není. Tak jsme si aspoň s dětičkama udělaly malou prochajdu k našim na chatu. Teď už oba spokojeně chrupčí a já se budu taky jenom válet :)

Casi a její klacík :)

5.3.2011 16:43
joli

XXX.XXX.184.83

A tady oba spolu. Nedávno byla věžička vymalovaná a rekonstruovaná, ale lidi jsou magoři :-(

5.3.2011 17:01
burunduk

XXX.XXX.209.124

hh "chrupčí" ..to slovo taky používám :)
Mně teď chrupčí jedna z mých psic na klíně, druhá je pod židlí a třetí (pes) leží u postele.
A ještě právě přítel přijel z práce ...tak jsme kompletní ...to je krása :-)

5.3.2011 17:38
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

:-) Jedna pár dní stará fotka... přivezli jsme si našeho stafbulíka Bárnyho alias Redbulla

5.3.2011 17:41
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tento kvalitní kožený obojek jsem koupil ještě když byl Barney "na houbách" :-) Jsem zvědavý kdy bude použitelný :-)

5.3.2011 18:11
joli

XXX.XXX.184.83

burunduk napsal(a):
Mně teď chrupčí jedna z mých psic na klíně, druhá je pod židlí a třetí (pes) leží u postele.

Tak to nám přítel zase někam utek :)

5.3.2011 18:13
joli

XXX.XXX.184.83

tondaschumacher napsal(a):
Tento kvalitní kožený obojek jsem koupil ještě když byl Barney "na houbách" :-) Jsem zvědavý kdy bude použitelný :-)

:-) tak koukám, že nejsem jediná, kdo kupoval obojky předem :) Než jsem měla Casi doma, tak už tady měla 3 obojky a vodítko :) Samozřejmě obojky na dospělého psa :-) Sice jsou jí ještě malinko volnější, ale už je může nosit :)

5.3.2011 19:07
tancoska

XXX.XXX.64.4

Joli takový klacíky máme taky rádi,kort když s nim běží ze zadu a přetáhnou tě přes nohy smajlík
Vandalismus je všude :-(,u nás ve městě je expert kterej píše na nový fasády domů a všude možně svoje jméno (přezdívku).

5.3.2011 19:08
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):

Ty už máš tři hafíky?Máš brabantičku a šibu ne?

5.3.2011 19:08
burunduk

XXX.XXX.209.124

Brzy :-))

5.3.2011 19:09
tancoska

XXX.XXX.64.4

Hlavně aby ještě použitelnej byl když s nim malej řádí :-)

6.3.2011 20:12
joli

XXX.XXX.184.83

Protože byl opět nádherný víkend a na plánované hory jsem neodjela, tak jsem se snažila věnovat svým mazlíkům a Casi má nového kamaráda. Jdem se tedy pochlubit :)

6.3.2011 20:31
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Protože byl opět nádherný víkend a na plánované hory jsem neodjela, tak jsem se snažila věnovat svým mazlíkům a Casi má nového kamaráda. Jdem se tedy pochlubit :)

Jéé krásnej kámoš :-)

6.3.2011 20:32
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak já se musím taky pochlubit dnešníma fotkama,bylo fakt krásně tak jsem s dcerou a psama vyrazila za město.Některý fotky se fakt povedly :-)) (samochvála smrdí,já vím jenže já jsem fakt hrozná fotografka smajlík)
http://ozit.rajce.idnes.cz/6.3.2011_za_mestem/

6.3.2011 20:40
burunduk

XXX.XXX.209.124

tancoska napsal(a):
Ty už máš tři hafíky?Máš brabantičku a šibu ne?

Jo, a přibyl k nám šarpej - od přítele :) tak máme tři různý psy, třech různých velikostí a třech různých barev, jo a třech typů čumáčků ..haha )

6.3.2011 21:20
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Tak já se musím taky pochlubit dnešníma fotkama,bylo fakt krásně tak jsem s dcerou a psama vyrazila za město.Některý fotky se fakt povedly :-)) (samochvála smrdí,já vím jenže já jsem fakt hrozná fotografka smajlík)
http://ozit.rajce.idnes.cz/6.3.2011_za_mestem/

:D Jak tam na 1 Ozzymu svítí oči :-)) Jinak hezké. Doufám, že 20. dorazíte :)

6.3.2011 21:46
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
Jo, a přibyl k nám šarpej - od přítele :) tak máme tři různý psy, třech různých velikostí a třech různých barev, jo a třech typů čumáčků ..haha )

Teda tak to je zajímavý :-)),šarpej je typnu černej?

6.3.2011 21:49
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
:D Jak tam na 1 Ozzymu svítí oči :-)) Jinak hezké. Doufám, že 20. dorazíte :)

Uvidim,určitě dám vědět.Budou tam pohodáři nebo i prudiči?Jako košík není problém,to je Oz zvyklej.

7.3.2011 08:26
burunduk

XXX.XXX.209.124

tancoska napsal(a):
Teda tak to je zajímavý :-)),šarpej je typnu černej?

jo jo, černota nejtemnější )
no ale probleskává mu tam hnědá kouskama, nevíte, čím to spravit? zvažuju BIOSIL PLUS, to mi pomohlo vždycky nasrstit shibu v línání. Ale nevím, jak to zabírá na černý psy.

Někdo ňákej tip na to, jak co nejvíc zčernit srst psa přírodními přípravky (ve formě jídla, vitamínů)? Díky.

7.3.2011 12:24
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tady je jedna další povedená fotečka.... omlouvám se ale budu Vás tu trochu teď bombardovat fotkama... :-) Jinak dnes jdeme poprvé k vetovi tak jsem zvědav co na něj řekne a co mu tam vůbec budou dělat... On už u doktora byl, ale ještě s chovatelem a celým vrhem.

7.3.2011 16:30
sheldon

XXX.XXX.220.130

Tak já taky pošlu jednu fotečku našeho Dina.... :-)

7.3.2011 16:55
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
jo jo, černota nejtemnější )
no ale probleskává mu tam hnědá kouskama, nevíte, čím to spravit? zvažuju BIOSIL PLUS, to mi pomohlo vždycky nasrstit shibu v línání. Ale nevím, jak to zabírá na černý psy.

Někdo ňákej tip na to, jak co nejvíc zčernit srst psa přírodními přípravky (ve formě jídla, vitamínů)? Díky.

Já asi moc neporadim ale co jsem tak četla tak možná ta mořská řasa?Nebo je jen na pigment?Já si koupila šampon na černý psy abych mu tu černou srst podpořila.Jenže po něm hrozně lupatí.

7.3.2011 16:58
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tady je jedna další povedená fotečka.... omlouvám se ale budu Vás tu trochu teď bombardovat fotkama... :-) Jinak dnes jdeme poprvé k vetovi tak jsem zvědav co na něj řekne a co mu tam vůbec budou dělat... On už u doktora byl, ale ještě s chovatelem a celým vrhem.

Tondo máš krásný obklady :-).Jinak Barney je fakt krásnej,vypadá moc dobře.Tak s tý krásy snad nevyroste :-).Vet mu může dělat jediný,zvážit a prohlídnout uši a tlamu a oči.Poslechnout srdíčko,očkovat nevím jestli už je na to vhodná doba.Záleží kolik mu teď je.Možná odčervit.

7.3.2011 16:59
tancoska

XXX.XXX.64.4

sheldon napsal(a):

Jéé ten je hezounkej :-),je to taky stafík?Zajímavý zbarvení :-)

7.3.2011 17:49
burunduk

XXX.XXX.209.124

tancoska napsal(a):
Já asi moc neporadim ale co jsem tak četla tak možná ta mořská řasa?Nebo je jen na pigment?Já si koupila šampon na černý psy abych mu tu černou srst podpořila.Jenže po něm hrozně lupatí.

Šampon právě že nechci. Jen nějaký polykací podpůrnosti.
Koupila jsem BIOSIL PLUS dneska ..uvidím, jak na to bude jeho srstka reagovat.

7.3.2011 17:49
burunduk

XXX.XXX.209.124

sheldon napsal(a):

Fakt zajímavá barva. Jací byli rodiče?

7.3.2011 18:30
sheldon

XXX.XXX.220.130

Taky stafik, :-) matka byla úplně stejné barvy ( nižší a hodně mohutná ) a otec hnědý. V neděli měl 10 týdnů, nevzpomenete si kolik měli vaši stafi výšku a váhu v tom věku?? Mi se pořád zdá strašný tlusťoch :-)

7.3.2011 19:30
burunduk

XXX.XXX.209.124

sheldon napsal(a):
Taky stafik, :-) matka byla úplně stejné barvy ( nižší a hodně mohutná ) a otec hnědý. V neděli měl 10 týdnů, nevzpomenete si kolik měli vaši stafi výšku a váhu v tom věku?? Mi se pořád zdá strašný tlusťoch :-)

A to byli rodiče s PP? Myslela jsem, že taková barva je nestandardní.. ale třeba se pletu.

7.3.2011 20:00
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Uvidim,určitě dám vědět.Budou tam pohodáři nebo i prudiči?Jako košík není problém,to je Oz zvyklej.

Doufám, že všichni budou soudní a dostaví se jen lidi s pohodářema :) Zatím, co vím o účasti, by neměl být problém.

7.3.2011 20:02
joli

XXX.XXX.184.83

sheldon napsal(a):

No tak ten je parádní!!! To je něco pro mého přítele :) Odkud ho máte?

7.3.2011 20:11
sheldon

XXX.XXX.220.130

Oba s PP ( teda jestli to není jako vše) je s Polska...smajlík a podle standardu píšou: Možné je i žíhané zbarvení nebo žíhané s bílými znaky... tak snad jo???

7.3.2011 20:15
burunduk

XXX.XXX.209.124

sheldon napsal(a):
Oba s PP ( teda jestli to není jako vše) je s Polska...smajlík a podle standardu píšou: Možné je i žíhané zbarvení nebo žíhané s bílými znaky... tak snad jo???

Jo, tohle ve standardu je. Jen mě překvapilo, že je celej takovej prožíhano hnědej a kolem krku šedej. Možná ta fotka zkresluje.
No jako i PP jde ošálit, co jsem slyšela... ale to by už člověk nemohl věřit ničemu :)

7.3.2011 20:28
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Doufám, že všichni budou soudní a dostaví se jen lidi s pohodářema :) Zatím, co vím o účasti, by neměl být problém.

Tak si písnem na fb nějak těsně předem.Já říkám že Oz je pohodář ale co jsem zjistila tak mu nesedí psi typu ast,pit atp.Prostě ho to nutí jim ukázat že je borec.Ty co zná tak problém není ale když je vidí poprvý tak se snaží machrovat no :-(.

7.3.2011 20:32
tancoska

XXX.XXX.64.4

sheldon napsal(a):

Tak zbarvení si myslím je standartní,jen je prostě málokdy vidět.Já viděla u jedný chovatelky tak krásně žíhanýho sbt že jsem si říkala škoda že šel za hranice,by mě zajímalo jak vypadá v dospělosti.Nestandart je trikolor,játro a pálení.Takže tvůj je standart protože není ani jedno z toho.Můžu vědět z jaký chovky je?Jinak na fotce není až tak poznat jestli je tlustej,má pořádný packy,mohutný takže to bude určitě mohutnej pes.

7.3.2011 22:19
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Tak si písnem na fb nějak těsně předem.Já říkám že Oz je pohodář ale co jsem zjistila tak mu nesedí psi typu ast,pit atp.Prostě ho to nutí jim ukázat že je borec.Ty co zná tak problém není ale když je vidí poprvý tak se snaží machrovat no :-(.

Dobrá. Zatím vím o borderách, JRT, něco jako NO, GR, my a dogouš. Možná howavart.. Tak snad ok :)

8.3.2011 09:56
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Tak jsme byli u veta... Barney měl všera přesně 2 měsíce a byl zvážen... je to nááádherný stafík a MVDr ho tam vychvaloval a kochal se že jsme se s manželkou červenali :-) Jinak mu pan doktor dal za krk nějaké odčervení a něco na roztoče ve formě tekutiny za krk... řekkl že ho nemáme chvili hladit na těch místech a opakování u tohoto přípravku není nutné.. zas až později. Máme se k němu stavit až za 14 dní a to budeme řešit očkování....

8.3.2011 10:00
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

smajlík Tancosko máš pravdu... dlažba je hezká. Máme rok po rekonstrukci koupelky a kuchyně a když ted kámošům a známým posílám fotky štěnátka tak většina jen odepíše ... Máš super dlažbu Tondo! ... ale stafík je fešák to je fakt. Máme ho doma jen 10 dní a už umí přijít na povel "ke mně" ...potom si sedne a "dá pac" ..... šikula :-)

8.3.2011 20:14
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Dobrá. Zatím vím o borderách, JRT, něco jako NO, GR, my a dogouš. Možná howavart.. Tak snad ok :)

Hmm zajímavý :-)).Na dogouše bych se těšila moc,ty miluju :-).Na tvojí prdloušku taky.GR,HW,JRT jsou v pohodě ale!Bordera nevím nevím smajlík,tady u nás je tak 65letá babička a ta má psa.Pes je šílenej prudič a Ozzy k němu má šílenou averzi.Na cvičák k nám chodí taky bordera,je v pohodě ale jen díky tomu že vypadá jako ten od nás ho Ozzy sleduje napnutej v domění že po nás pujde.A NO,to samý.Do parku chodí pán s dvouma a oba jsou hrozný asociálové.Dokonce byl jeden na převýchově,bohužel to nebylo k ničemu.Takže tyhle dvě rasy by byl problém pro nás.

8.3.2011 20:17
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak jsme byli u veta... Barney měl všera přesně 2 měsíce a byl zvážen... je to nááádherný stafík a MVDr ho tam vychvaloval a kochal se že jsme se s manželkou červenali :-) Jinak mu pan doktor dal za krk nějaké odčervení a něco na roztoče ve formě tekutiny za krk... řekkl že ho nemáme chvili hladit na těch místech a opakování u tohoto přípravku není nutné.. zas až později. Máme se k němu stavit až za 14 dní a to budeme řešit očkování....

Tý tekutině se říká spot-on a dává se to buď jako u vás na odčervení a pak se kupujou spoty na klíšťata.Já teda spoty nepoužívám,odčervuju práškama a na klíšťata nedávám nic.Jediný že dávám psům pangamin a musim říct že za celý léto vytáhnu tak 5-7 klíšťat.

8.3.2011 20:19
tancoska

XXX.XXX.64.4

smajlík Tancosko máš pravdu... dlažba je hezká. Máme rok po rekonstrukci koupelky a kuchyně a když ted kámošům a známým posílám fotky štěnátka tak většina jen odepíše ... Máš super dlažbu Tondo! ... ale stafík je fešák to je fakt. Máme ho doma jen 10 dní a už umí přijít na povel "ke mně" ...potom si sedne a "dá pac" ..... šikula :-)

No vidíš jak vám to jde :-),hlavně ho chval a motivuj aby to dělal rád.

8.3.2011 21:08
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Hmm zajímavý :-)).Na dogouše bych se těšila moc,ty miluju :-).Na tvojí prdloušku taky.GR,HW,JRT jsou v pohodě ale!Bordera nevím nevím smajlík,tady u nás je tak 65letá babička a ta má psa.Pes je šílenej prudič a Ozzy k němu má šílenou averzi.Na cvičák k nám chodí taky bordera,je v pohodě ale jen díky tomu že vypadá jako ten od nás ho Ozzy sleduje napnutej v domění že po nás pujde.A NO,to samý.Do parku chodí pán s dvouma a oba jsou hrozný asociálové.Dokonce byl jeden na převýchově,bohužel to nebylo k ničemu.Takže tyhle dvě rasy by byl problém pro nás.

Třeba borderáci budou mít odlišnou barvu, než ti u vás :) Jsou blue merle a sable. Merlin je celkem v pohodě, sám si nevyskakuje, Foxe moc nemusíme, s Casi si do noty nepadli, on je totiž hrozná vzteklina, když ho Cas povalí na záda, i když je to jenom hra. NO je takovej medvěd :) Viděla jsem ho jenom na fotkách, takovej malej obřík, myslím, že mi říkali, že má asi 70 kg, takže takovej německej kavkaz :)

8.3.2011 21:09
joli

XXX.XXX.184.83

Ti dva borderáci jsou ve vedlejším tématu, hned první foto

9.3.2011 08:29
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Schválně si tipněte kolik Bárney vážil když ho předevčírem pan veterinář zvážil... Měl v ten den přesně 2 měsíce. Já jsem celkem koukal... roste jako z vody.. . Tak kolik? :-)

9.3.2011 14:34
sheldon

XXX.XXX.220.130

4.6 kg??

9.3.2011 15:46
joli

XXX.XXX.98.86

5 kg?

9.3.2011 19:29
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

joli napsal(a):
5 kg?

Trefa! :-) ............. Jo a měl bych dotaz na Vás zkušenější. Na to že ho doma máme chvilku už toho umí celkem dost... pilujeme přivolání, umí sednout a dát pac... ALE vadí nám jedna věc a to je kousání při hře... Teda ten pejsek tomu říká hra, ale i od takového prcka to dost bolí a je to opravdu nepříjemné... Už mi i manželce tekla krev z ruky. Hlavně večer má takový svůj hrací kousací čas.... Jak ho to odnaučit? Já ho třeba jen chci pohladit a on se ohání a kouše... a ještě "cvaká" naprázdno... Když mu řeknu FUJ nebo NE tak ho spíš ještě rozdráždím... jinak nám to s ním jde, ale toto už mi začíná vadit ... díky za rady

9.3.2011 19:41
albertkh

XXX.XXX.27.146

Trefa! :-) ............. Jo a měl bych dotaz na Vás zkušenější. Na to že ho doma máme chvilku už toho umí celkem dost... pilujeme přivolání, umí sednout a dát pac... ALE vadí nám jedna věc a to je kousání při hře... Teda ten pejsek tomu říká hra, ale i od takového prcka to dost bolí a je to opravdu nepříjemné... Už mi i manželce tekla krev z ruky. Hlavně večer má takový svůj hrací kousací čas.... Jak ho to odnaučit? Já ho třeba jen chci pohladit a on se ohání a kouše... a ještě "cvaká" naprázdno... Když mu řeknu FUJ nebo NE tak ho spíš ještě rozdráždím... jinak nám to s ním jde, ale toto už mi začíná vadit ... díky za rady

Zkus ukončit hru pokaždý, když se moc rozjede, odejít od něj a nevšímat si ho. On si spojí - koušu - končí zábava.

9.3.2011 19:47
albertkh

XXX.XXX.27.146

albertkh napsal(a):
Zkus ukončit hru pokaždý, když se moc rozjede, odejít od něj a nevšímat si ho. On si spojí - koušu - končí zábava.

Jo a ještě jedna věc mi zabírala, když fakt rafne, vyjeknout jauuuu, zatvářit se ublíženě a jít pryč. Tohle u nás zabralo výborně, i když teď už je pes dospělej a rozumnej, tak někdy blbnem a zůstane mi ruka v tlamě, řeknu jauuu a on mi jí doslova vyplivne:-)

9.3.2011 20:11
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

albertkh napsal(a):

Dík za tip....tak já vyskočil na postel a dělal že ho nevidím. A on začal dorážet na postel a štěkat (poprvé jsem slyšel štěkat stafbulla:-)).

10.3.2011 17:31
tancoska

XXX.XXX.64.4

Dík za tip....tak já vyskočil na postel a dělal že ho nevidím. A on začal dorážet na postel a štěkat (poprvé jsem slyšel štěkat stafbulla:-)).

Jak píše Albertkh je správně :-).To že si skočil na postel bylo pro psa jako hra proto štěkal.Ale rady jsem ti už psala tak už víš jak na to :-)

10.3.2011 17:34
tancoska

XXX.XXX.64.4

Takhle prudí Itaka když sedim na pc a ona se chce mazlit smajlík

11.3.2011 04:42
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
Jak píše Albertkh je správně :-).To že si skočil na postel bylo pro psa jako hra proto štěkal.Ale rady jsem ti už psala tak už víš jak na to :-)

Vím a díky za všechno Tobě i ostatním tady. Navíc jsem měl včera i dva telefonáty s chovatelem a povídali jsme si o tom... když mne vyslechl tak mi řekl, že jsme na něho moc mírní. Není to prý Bišonek ale Stafík a ten jak je malej moc machruje a zkouší... máme ho prý uzemnit rázněji.
Jinak jak píše Alberkh - ukončit hru, nevšímat si ho a jít pryč. :-) To zní hezky a docela to chápu... ale v praxi to není tak jednoduché.... to štěně na Vás doslova visí pohledem ..pokud zrovna nevisí na nohavici.... Takže na nějakou nevšímačku asi nepřistoupí... On už je dokonce tak chytrý že jsem manželce řekl: ..Ták a ted si ho nebudeme všímat! ........... a on začal kadit doprostřed koberce - to už měla moje čistotná žena co dělat aby vydržela. Nudíte se kupte si stafíka... né mývala:-)

11.3.2011 08:15
joli

XXX.XXX.98.86

Vím a díky za všechno Tobě i ostatním tady. Navíc jsem měl včera i dva telefonáty s chovatelem a povídali jsme si o tom... když mne vyslechl tak mi řekl, že jsme na něho moc mírní. Není to prý Bišonek ale Stafík a ten jak je malej moc machruje a zkouší... máme ho prý uzemnit rázněji.
Jinak jak píše Alberkh - ukončit hru, nevšímat si ho a jít pryč. :-) To zní hezky a docela to chápu... ale v praxi to není tak jednoduché.... to štěně na Vás doslova visí pohledem ..pokud zrovna nevisí na nohavici.... Takže na nějakou nevšímačku asi nepřistoupí... On už je dokonce tak chytrý že jsem manželce řekl: ..Ták a ted si ho nebudeme všímat! ........... a on začal kadit doprostřed koberce - to už měla moje čistotná žena co dělat aby vydržela. Nudíte se kupte si stafíka... né mývala:-)

:-)) Tak to si dovedu živě představit:D Prcka máte po celé místnosti (domě), nebo má i svojí klec? Nemusíte odcházet, ale šoupnout ho do klece - ohrádky a nebo ho nechat v jiné místnosti, pokud vám z ní pak neudělá kůlničku na dříví :) Mě když Casi naštve, tak jí pošlu na místo, aspoň na chvíli, než se zklidním. Vždycky zkouší, jestli už za mnou může a šmíruje mezi dveřma :) Když mě naštve hodně, tak jí zavřu v ložnici, ona zaleze do pelechu a čeká, kdy přijdu otevřít. Ví, že likvidace čehokoli se nevyplácí :) Takže ložnice i zbytek bytu jsou zatím v celku.

11.3.2011 08:43
burunduk

XXX.XXX.209.124

tancoska napsal(a):
Takhle prudí Itaka když sedim na pc a ona se chce mazlit smajlík

:-) aaaaaaaaaaa nadhernej vyraz

11.3.2011 10:33
albertkh

XXX.XXX.27.146

No, nevim, jestli začal kadit najust proto, že vám rozumněl, že se na něj domlouváte smajlík

11.3.2011 13:57
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

albertkh napsal(a):
No, nevim, jestli začal kadit najust proto, že vám rozumněl, že se na něj domlouváte smajlík

To né, je to štěně... ale vypadalo to tak:-) Jinak už se řídím radama chovatele a tancosky a je to čím dál lepší... :-) Joli, má svou klec v kuchyni... ale moc ho tam nezavíráme...má to jako pelíšek. Druhý pelíšek má v ložnici kde s náma spí je to velký barák a mezi ložnicí, obývákem a kuchyní atd je velká chodba....nechci ho přes noc nechávat v kuchyni v kleci. A na volno taky ne protože jsme vloni dodělali rekonstrukci a ty okousané dveře by mne mrzely. Jsem hodně s ním a zatím to je ok... roste jako z vody

11.3.2011 17:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
:-)) Tak to si dovedu živě představit:D Prcka máte po celé místnosti (domě), nebo má i svojí klec? Nemusíte odcházet, ale šoupnout ho do klece - ohrádky a nebo ho nechat v jiné místnosti, pokud vám z ní pak neudělá kůlničku na dříví :) Mě když Casi naštve, tak jí pošlu na místo, aspoň na chvíli, než se zklidním. Vždycky zkouší, jestli už za mnou může a šmíruje mezi dveřma :) Když mě naštve hodně, tak jí zavřu v ložnici, ona zaleze do pelechu a čeká, kdy přijdu otevřít. Ví, že likvidace čehokoli se nevyplácí :) Takže ložnice i zbytek bytu jsou zatím v celku.

Joli já bych ho taky za špatný chování nezavírala do klece,to si spojí a pak to bude brát jako trest což by třeba na výstavě mělo blbej účinek.Takže klec je pelíšek ale nezavírat když zlobí.Ale 100% souhlasím že zavřít ho v místnosti,když bude kousat např. v obýváku tak odejít a zavřít.To by bylo lepší.

11.3.2011 17:51
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
:-) aaaaaaaaaaa nadhernej vyraz

No jo takovej týranej a zuboženej smajlík ale umí dobře hrát ta naše hvězda :-)

12.3.2011 19:09
joli

XXX.XXX.184.83

My klec nemáme, ale na pelech jí odkážu, když mě naštve, takže to vlastně má, dá se říct, za trest. Večer si tam ale zaleze sama, když jde chrnět, takže negativní postoj k pelíšku nemá :)

12.3.2011 21:02
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
My klec nemáme, ale na pelech jí odkážu, když mě naštve, takže to vlastně má, dá se říct, za trest. Večer si tam ale zaleze sama, když jde chrnět, takže negativní postoj k pelíšku nemá :)

No jo ale pelech a klec je rozdíl.Já když řeknu psům místo tak taky vědí že maj jít do pelechu.Třeba když objedváme tak aby nesomrovali.Ale když Tondovo štěně zlobí a on by ho zavřel do klece tak to je trest,kdyby ho poslal do pelechu tak sice to je taky jako trest ale vlastně splní povel.Jenže pak třeba na výstavě by to mohl brát jako trest a byl by pak v kruhu otrávenej nebo přešlej což by nebylo dobrý.Tak jsem to myslela :-)

12.3.2011 21:47
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
No jo ale pelech a klec je rozdíl.Já když řeknu psům místo tak taky vědí že maj jít do pelechu.Třeba když objedváme tak aby nesomrovali.Ale když Tondovo štěně zlobí a on by ho zavřel do klece tak to je trest,kdyby ho poslal do pelechu tak sice to je taky jako trest ale vlastně splní povel.Jenže pak třeba na výstavě by to mohl brát jako trest a byl by pak v kruhu otrávenej nebo přešlej což by nebylo dobrý.Tak jsem to myslela :-)

Já to chápu, ale hodně psů má pelech (místo) v tý kleci :)

13.3.2011 09:23
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Já to chápu, ale hodně psů má pelech (místo) v tý kleci :)

Já mám klec doma už jen vyjímečně,jen když Ita hárá a předtím když byla štěně.Jenže když byla malá tak byla klec otevřená celý den tak to měli taky jako schovku nebo místečko k odpočinku.Mám přes ní potah tak tam měli klid.Zavírala jsem jí na noc nebo když jsem přes den šla pryč.Byla hroznej rapl a doma by byla spoušť :-)).Ale nezavírala jsem jí když něco provedla,musela tam zůstat ale klec byla otevřená.Teď mám klec spíš do auta a na výstavu.I když minule jsem myslela že jí dám zas domů a budu tu magorku zavírat když jsem já i manžel v práci.Bude hárat a hormony jí nejspíš poškodili mozek smajlík.Roztrhla tři polštáře,mají je jako pelech.Bohužel jsou péřový a ten poslední to bylo maso.Peří prej po celým obýváku.Ty dva jen rozpárala.Pak mi ohlodala kabel,prodlužovák od telky.To jsem chtěla zapnout telku a nešla.Pak mě napadlo že asi kabel,ležel pod zásuvkou tak jsem myslela že vypadl.Prdlajs!Ta debilka ohlodala celej ten plast.A tečka na závěr!!!!?Označkovala si postel manžela a to 2x smajlík.Poprvý to zjistil manža,řádil samozřejmě.Tak vypral polštář.Jenže za pár dnů to udělala znova,to byl manža v práci tak jsem stihla to zlikvidovat protože to už by jí asi přetrhl a nebo by nás vyrazil obě :-|:-)

13.3.2011 10:40
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Já mám klec doma už jen vyjímečně,jen když Ita hárá a předtím když byla štěně.Jenže když byla malá tak byla klec otevřená celý den tak to měli taky jako schovku nebo místečko k odpočinku.Mám přes ní potah tak tam měli klid.Zavírala jsem jí na noc nebo když jsem přes den šla pryč.Byla hroznej rapl a doma by byla spoušť :-)).Ale nezavírala jsem jí když něco provedla,musela tam zůstat ale klec byla otevřená.Teď mám klec spíš do auta a na výstavu.I když minule jsem myslela že jí dám zas domů a budu tu magorku zavírat když jsem já i manžel v práci.Bude hárat a hormony jí nejspíš poškodili mozek smajlík.Roztrhla tři polštáře,mají je jako pelech.Bohužel jsou péřový a ten poslední to bylo maso.Peří prej po celým obýváku.Ty dva jen rozpárala.Pak mi ohlodala kabel,prodlužovák od telky.To jsem chtěla zapnout telku a nešla.Pak mě napadlo že asi kabel,ležel pod zásuvkou tak jsem myslela že vypadl.Prdlajs!Ta debilka ohlodala celej ten plast.A tečka na závěr!!!!?Označkovala si postel manžela a to 2x smajlík.Poprvý to zjistil manža,řádil samozřejmě.Tak vypral polštář.Jenže za pár dnů to udělala znova,to byl manža v práci tak jsem stihla to zlikvidovat protože to už by jí asi přetrhl a nebo by nás vyrazil obě :-|:-)

Asi na ní leze jaro, nebo si hrála na "sněží" :) Na kabely jsou u nás experti potkani, už vyhodili pojistky (taky kabel od TV). Postel máme taky za sebou. Když byla Cas malá, tak jsme byli u našich, vlítla do postele, dělala kraviny, lítala, dělala "salta", pak najednou ztuhla a vyčůrala se. Myslela jsem, že jí zavraždím!! Mamka to ale vzala v pohodě, prej má aspoň důvod povlíknout. Táta to neví, zabil by jí:) A pak to udělala doma, přiteli do postele, když jsme nebyli doma. Asi 2x. Od tý doby ale naštěstí klid. Akorát před háráním srandila po bytě. Nejspíš nějakej prehárační syndrom :-))

13.3.2011 10:45
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Asi na ní leze jaro, nebo si hrála na "sněží" :) Na kabely jsou u nás experti potkani, už vyhodili pojistky (taky kabel od TV). Postel máme taky za sebou. Když byla Cas malá, tak jsme byli u našich, vlítla do postele, dělala kraviny, lítala, dělala "salta", pak najednou ztuhla a vyčůrala se. Myslela jsem, že jí zavraždím!! Mamka to ale vzala v pohodě, prej má aspoň důvod povlíknout. Táta to neví, zabil by jí:) A pak to udělala doma, přiteli do postele, když jsme nebyli doma. Asi 2x. Od tý doby ale naštěstí klid. Akorát před háráním srandila po bytě. Nejspíš nějakej prehárační syndrom :-))

Čoveče nevím jestli to je jarem.Ona to dělala manželovi když jí bylo tak 7měsíců.Měla možnost to udělat do jakýkoliv postele a že jich máme dost.Ale vždycky jen manželovu peřinu a polštář.Dokonce jsem to slyšela už od pár známejch,vždycky čuba a vždycky chlapovi,fakt nevím jak si to vysvětlit.Pak byl pokoj až do teď,něco přes rok neudělala nic ani nic neničila.No prostě jí hráblo.Já mám první ale taky poslední čubu.Vždycky jsem měla psy a taky u nich zůstanu,fenu už fakt neee smajlík

13.3.2011 10:54
joli

XXX.XXX.184.83

A pro oživení fotečka z neplánované procházky

13.3.2011 10:58
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Čoveče nevím jestli to je jarem.Ona to dělala manželovi když jí bylo tak 7měsíců.Měla možnost to udělat do jakýkoliv postele a že jich máme dost.Ale vždycky jen manželovu peřinu a polštář.Dokonce jsem to slyšela už od pár známejch,vždycky čuba a vždycky chlapovi,fakt nevím jak si to vysvětlit.Pak byl pokoj až do teď,něco přes rok neudělala nic ani nic neničila.No prostě jí hráblo.Já mám první ale taky poslední čubu.Vždycky jsem měla psy a taky u nich zůstanu,fenu už fakt neee smajlík

Nikdy neříkej nikdy :) Psi jsou podle mě (kort u těch větších plemen) hezčí, mohutnější a přijdou mi přítulnější. Casi je taky moje první feňule, štvalo mě u ní to hárání. Vždycky když jsem přišla domů, tak kalhotky byly samozřejmě všude možně, jenom ne tam, kde být měly. Ale s tím jsem musela počítat, když jsem si jí pořizovala. A pokud to půjde a vyjdou šťenda, tak bych si chtěla jedno nechat a nejspíš taky fenku. Ani nevím pořádně proč :) Možná kvůli tomu, abych nemusela v době hárání tolik hlídat a oddělovat..

13.3.2011 11:18
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Já mám pro Bárnyho ty pelíšky dva:-) jeden je v kuchyni v té kleci... a druhý je v ložnici..položený ještě na staré matraci - tam spí přes noc s náma.
Jinak jsem zjistil že štěnátko stafbulíka je super seznamka... Tak já už mám útrum..mám chvilu po svatbě ale pokud je tu někdo svobodný a nezadaný tak doporučuju.... smajlík To je pořád: Jéé to je hezkej pejsek. A ten pán taky. Pořád nás někdo zastavuje a na něco se ptá...

13.3.2011 12:08
joli

XXX.XXX.184.83

Já mám pro Bárnyho ty pelíšky dva:-) jeden je v kuchyni v té kleci... a druhý je v ložnici..položený ještě na staré matraci - tam spí přes noc s náma.
Jinak jsem zjistil že štěnátko stafbulíka je super seznamka... Tak já už mám útrum..mám chvilu po svatbě ale pokud je tu někdo svobodný a nezadaný tak doporučuju.... smajlík To je pořád: Jéé to je hezkej pejsek. A ten pán taky. Pořád nás někdo zastavuje a na něco se ptá...

Za chvíli nebudete moct dál, než k plotu na zahradě :-)) Nás chválí buď ženský, nebo takový pochybný existence, takže seznamka se moc nekoná :)

13.3.2011 12:43
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
A pro oživení fotečka z neplánované procházky

Já mám dneska rande s Ozzyho synovcem Božským Kájou tak se těším,snad kluci přijedou.Jdem na dlouhou skoro 10km prochajdu,beru foťák tak sem večer dám fotku.Jestli teda nějaký budou,Kája je prej tryskostafbull tak snad mi nezdrhne ze záběru :-))

13.3.2011 12:48
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Nikdy neříkej nikdy :) Psi jsou podle mě (kort u těch větších plemen) hezčí, mohutnější a přijdou mi přítulnější. Casi je taky moje první feňule, štvalo mě u ní to hárání. Vždycky když jsem přišla domů, tak kalhotky byly samozřejmě všude možně, jenom ne tam, kde být měly. Ale s tím jsem musela počítat, když jsem si jí pořizovala. A pokud to půjde a vyjdou šťenda, tak bych si chtěla jedno nechat a nejspíš taky fenku. Ani nevím pořádně proč :) Možná kvůli tomu, abych nemusela v době hárání tolik hlídat a oddělovat..

No aspoň to tak plánuju :-)),mě právě příjde pes poddajnější a vzhledově samozřejmě impozantnější.Itaka má super povahu,k dětem i jenejm psům.Poslechne fakt na 100% ale taková ta vychcanost a mstivost mě sice rozesměje ale někdy přivádí k šílenství.Asi mě nejvíc deptá to že nevím a nechápu proč to dělá,myslím zrovna to chcaní do postele.Jak jsem psala,dělala to tak mezi 7-8měsícem a do teď byla miláček.Jenže teď to zas udělala,nevím jestli kvůli hárání nebo z jakýho důvodu.Hárání mi nevadí,dá se to zvládnout dobře.Kalhotky si nechá i když taky ví jak je sundat.A když jsem v práci tak je bez kalhotek v kleci.

13.3.2011 16:19
masoterianka

XXX.XXX.248.111

tancoska napsal(a):
No aspoň to tak plánuju :-)),mě právě příjde pes poddajnější a vzhledově samozřejmě impozantnější.Itaka má super povahu,k dětem i jenejm psům.Poslechne fakt na 100% ale taková ta vychcanost a mstivost mě sice rozesměje ale někdy přivádí k šílenství.Asi mě nejvíc deptá to že nevím a nechápu proč to dělá,myslím zrovna to chcaní do postele.Jak jsem psala,dělala to tak mezi 7-8měsícem a do teď byla miláček.Jenže teď to zas udělala,nevím jestli kvůli hárání nebo z jakýho důvodu.Hárání mi nevadí,dá se to zvládnout dobře.Kalhotky si nechá i když taky ví jak je sundat.A když jsem v práci tak je bez kalhotek v kleci.

Jsem tu zas.. :-)

Vidíš..a já už bych zase do bytu nechtěla psa, zlatý fenky.:-)) Teda, ne že by mi pes vadil, ale Kýkoš se nam na starý kolena asi pomát na rozumu. Nikdy to nedělal a teď nam začal ochcávat židle v kuchyni, před náma to neudělá, to si netroufne, ale už to prákrát udělal v noci. Už jsem na něj číhala, že ho přistihnu při činu a pořádně dostane, ale jsem bez šance, si dává pozor, aby ho nikdo neviděl. :-)) Když to pak vytíram a nadávam, tak se uklidí a dělá, že neni doma.:-)) A nevim, co s tim..asi dostane pleny, protože už nás to fakt vytáčí..a nebo pude ven do kotce (ale to se zas nelíbí tátovi :-)) )..

13.3.2011 18:59
joli

XXX.XXX.184.83

Koukám, jaro leze na všechny :)

Když nejsme doma, tak má Casi otevřenou ložnici a chodbu, klec nemá, takže má (má mít) kalhotky celej den, jenže jí to nevydrží.. Párkrát měla dobrej den, kdy si je nechala, ale většinou byly někde jinde :(

13.3.2011 19:09
tancoska

XXX.XXX.64.4

masoterianka napsal(a):
Jsem tu zas.. :-)

Vidíš..a já už bych zase do bytu nechtěla psa, zlatý fenky.:-)) Teda, ne že by mi pes vadil, ale Kýkoš se nam na starý kolena asi pomát na rozumu. Nikdy to nedělal a teď nam začal ochcávat židle v kuchyni, před náma to neudělá, to si netroufne, ale už to prákrát udělal v noci. Už jsem na něj číhala, že ho přistihnu při činu a pořádně dostane, ale jsem bez šance, si dává pozor, aby ho nikdo neviděl. :-)) Když to pak vytíram a nadávam, tak se uklidí a dělá, že neni doma.:-)) A nevim, co s tim..asi dostane pleny, protože už nás to fakt vytáčí..a nebo pude ven do kotce (ale to se zas nelíbí tátovi :-)) )..

Čauky,no tak to asi fakt na ně působí to jaro smajlík.Uzlík bych mu na něm udělala :-).Táta s ním asi drží basu když jsou chlapi.Podle mě jsem měla vždycky štěstí na psy.Ovčouni teda byli v kotcích tak tam nebylo co řešit.Vlkodav byl zlatíčko největší,poslušnej a bezproblémovej na 100%.Ozzyho teda musím většinou chválit i když taky mívá své dny.No a Itaka to je případ sám pro sebe,sice skvělá a poslušná až na ty úlety co má teď.

13.3.2011 19:14
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Koukám, jaro leze na všechny :)

Když nejsme doma, tak má Casi otevřenou ložnici a chodbu, klec nemá, takže má (má mít) kalhotky celej den, jenže jí to nevydrží.. Párkrát měla dobrej den, kdy si je nechala, ale většinou byly někde jinde :(

Já mám takovej zlepšovák.Itaka má kalhotky a v ty krycí dny má přez ně elasťáky kdyby náhodou se Ozzy trefil,přece jen ty tanga jsou úzký a můžou se šoupnout.Tak jsem zkrátila dcery elasťáky,udělala díru na ocas a měla je na kšandy smajlík.Jistota je jistota :-).Sice je vidět že je otrávená ale zase nemusí bejt celou dobu zavřená.

14.3.2011 09:53
burunduk

XXX.XXX.209.124

tancoska napsal(a):
Já mám takovej zlepšovák.Itaka má kalhotky a v ty krycí dny má přez ně elasťáky kdyby náhodou se Ozzy trefil,přece jen ty tanga jsou úzký a můžou se šoupnout.Tak jsem zkrátila dcery elasťáky,udělala díru na ocas a měla je na kšandy smajlík.Jistota je jistota :-).Sice je vidět že je otrávená ale zase nemusí bejt celou dobu zavřená.

se zblázním smajlík smajlík :-) ..to je prostě nádhernýho něco :-)smajlík

14.3.2011 09:56
burunduk

XXX.XXX.209.124

Dala jsem si to na fejs ..nešlo to jinak :)

14.3.2011 10:05
burunduk

XXX.XXX.209.124

Jeee lidi na fejsně si myslí, že je to Rypečka ! :D
fakt to tak vypadá z toho boku .. haha:-))

14.3.2011 10:23
astlolita

XXX.XXX.64.182

menší vsuvka mimo téma. Jen jsem se chtěla pochlubit, jako dělá Sandy čest své rodné zemi, Rumunsku smajlík

14.3.2011 10:24
astlolita

XXX.XXX.64.182

A pak se šíííleně diví, že jí nikdo nechce mazlit :-)

14.3.2011 11:18
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):

Ježiš, to je dobrý :D Jenže ta naše potvora by se vyvlíkla snad i ze svěrací kazajky :) Ale do dalšího hárání daleko, tak to teď nemusíme řešit. Někdo mi radil injekce na potlačení hárání, ale to mi přijde jako velkej zásah do organismu.. To to ten měsíc radši vydržím, než abych jí nechala něčím napíchat.

14.3.2011 11:19
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):
menší vsuvka mimo téma. Jen jsem se chtěla pochlubit, jako dělá Sandy čest své rodné zemi, Rumunsku smajlík

My poslední dobou skoro každej den taky chameleoníme - ze zlaté na hnědou :) Nebo aspoň žíhanou :) Už jsi tady dlouho nebyla, jak smečka roste? A co ty dvě nejmladší? Chtělo by to zas nějakou fotečku:-)

14.3.2011 11:28
astlolita

XXX.XXX.64.182

joli napsal(a):
My poslední dobou skoro každej den taky chameleoníme - ze zlaté na hnědou :) Nebo aspoň žíhanou :) Už jsi tady dlouho nebyla, jak smečka roste? A co ty dvě nejmladší? Chtělo by to zas nějakou fotečku:-)

A taky se ti pak zase stejně rychle chameleoní na normální barvu? To je zas jejich výhoda :-) Tohle ale nebyl uplný vrchol včerejšku. Afinka totiž spapala houínko, ale nebylo ani psí, ani kočičí..... (miluju bezdomovce, od včerejška bych je střílela na potkání). No a pak se hoooděn napila, snědla něco trávy a v tramvaji tím vším pěkně promixovaným 2mi hodinami běhání pozvracela celou (ale uplně celou) Sandy a boty a nohavice jednomu pánovi... smajlík Jelikož pila opravdu hodně, tak na první zátah vrhla asi 2 litry :-) Jako takový smrad! Musela jsem v centru Prahy koupit vodu (drahá sranda) a pomocí vody a kapesníčků je obě nějak umýt... ještě že s námi byla kamarádka a nabídla nám koupel, domů bych s nimi nedojela smajlík Jinak fotečky určitě hodím. Trávíme teď hodně času po parcích s našimi novými kámoškami. Jsou to dvě ridgebačky, takže fotky jsou z venčení perfektní.
Jak vy žijete a rostete? Koukala jsem, že je fešanda čím dál krásnější :-)

14.3.2011 16:00
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Náš malý Bárney už má taky super kámoše. Je to sice "jen" Scheltie ale alespoň ho naučí psí řeč a vyblbnou se spolu. Ta holka co má tu Scheltii má kámošku i s ročním Pitbulteriérem tak jsem zvědav co řekne na něj...ale to má ještě čas. Barney je na takové torpédo ještě malý. Ale jinak roste jako z vody.... skoro 1 kilo za týden:-) MVDr říkal že je ve vynikající formě..prý jen tak dál!

14.3.2011 16:50
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
Jeee lidi na fejsně si myslí, že je to Rypečka ! :D
fakt to tak vypadá z toho boku .. haha:-))

Co je Rypečka?
OK tak ti dám ještě jednu :-))

14.3.2011 16:52
tancoska

XXX.XXX.64.4

Náš malý Bárney už má taky super kámoše. Je to sice "jen" Scheltie ale alespoň ho naučí psí řeč a vyblbnou se spolu. Ta holka co má tu Scheltii má kámošku i s ročním Pitbulteriérem tak jsem zvědav co řekne na něj...ale to má ještě čas. Barney je na takové torpédo ještě malý. Ale jinak roste jako z vody.... skoro 1 kilo za týden:-) MVDr říkal že je ve vynikající formě..prý jen tak dál!

Krásný kámoši :-),jinak kilo týdně je asi moc nebo ne?

14.3.2011 18:22
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):
A taky se ti pak zase stejně rychle chameleoní na normální barvu? To je zas jejich výhoda :-) Tohle ale nebyl uplný vrchol včerejšku. Afinka totiž spapala houínko, ale nebylo ani psí, ani kočičí..... (miluju bezdomovce, od včerejška bych je střílela na potkání). No a pak se hoooděn napila, snědla něco trávy a v tramvaji tím vším pěkně promixovaným 2mi hodinami běhání pozvracela celou (ale uplně celou) Sandy a boty a nohavice jednomu pánovi... smajlík Jelikož pila opravdu hodně, tak na první zátah vrhla asi 2 litry :-) Jako takový smrad! Musela jsem v centru Prahy koupit vodu (drahá sranda) a pomocí vody a kapesníčků je obě nějak umýt... ještě že s námi byla kamarádka a nabídla nám koupel, domů bych s nimi nedojela smajlík Jinak fotečky určitě hodím. Trávíme teď hodně času po parcích s našimi novými kámoškami. Jsou to dvě ridgebačky, takže fotky jsou z venčení perfektní.
Jak vy žijete a rostete? Koukala jsem, že je fešanda čím dál krásnější :-)

Svojí barvu má zpátky rychle, ale jenom zdánlivě, ve vaně se pak zbavujeme zbytků a odtejká nám ta hnědá barva :-))
V té tramvaji bych nechtěla být ve vaší kůži :D Musely jste tu tramvaj nějak vyčistit? A co ten pán? Mě by asi kleplo :) Když jsme jely k chovateli, tak jsem se modlila, aby Casi nepozvracela vlak, metro nebo bus, naštěstí se jí to povedlo :) žádné překvápko mi nepřipravila.
Jinak my žijem, rostem, neposloucháme (jak kdy, ale většinou má záchvat hluchoty). Někdy bych jí zabila, někdy umazlila :) Za měsíc a kousek se chystáme do Budějic, počítám s tím, že si odvezeme ostudu, ale co, nějak se začít musí :)

14.3.2011 18:24
joli

XXX.XXX.184.83

Šeltinka taky dobrá, náš nejlepší kámoš je borderák :) Lítají spolu jak dva pošuci :)

14.3.2011 18:30
burunduk

XXX.XXX.209.124

tancoska napsal(a):
Co je Rypečka?
OK tak ti dám ještě jednu :-))

cha cha .. taká umučená :D

Rypeček, Rypečka, Dejska, Pach, Pašek, Plch atd. - to je brabantička :)

14.3.2011 18:34
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

:-) Ty fialové kalhoty to je síla.... ještě že Barney není fena!

14.3.2011 18:44
astlolita

XXX.XXX.200.174

joli napsal(a):
Svojí barvu má zpátky rychle, ale jenom zdánlivě, ve vaně se pak zbavujeme zbytků a odtejká nám ta hnědá barva :-))
V té tramvaji bych nechtěla být ve vaší kůži :D Musely jste tu tramvaj nějak vyčistit? A co ten pán? Mě by asi kleplo :) Když jsme jely k chovateli, tak jsem se modlila, aby Casi nepozvracela vlak, metro nebo bus, naštěstí se jí to povedlo :) žádné překvápko mi nepřipravila.
Jinak my žijem, rostem, neposloucháme (jak kdy, ale většinou má záchvat hluchoty). Někdy bych jí zabila, někdy umazlila :) Za měsíc a kousek se chystáme do Budějic, počítám s tím, že si odvezeme ostudu, ale co, nějak se začít musí :)

Tak ono to moc nebylo čím vyčistit, bohužel... Pán to nesl statečně, kupodivu, na to jaký to byl smrad smajlík Tak přidávám asi měsíc starou fotku všech sičáků, to šli zrovna s páníčkem na procházku :-)

14.3.2011 18:46
astlolita

XXX.XXX.200.174

joli napsal(a):

Tak buďějky jsou dobré pro začátek si myslím :-) My měly premiéru v Brně, ale dopadlo to fajnově :-) Budem vám držet palečky!
Tady děcka na dvoře

14.3.2011 18:47
astlolita

XXX.XXX.200.174

14.3.2011 20:44
tancoska

XXX.XXX.64.4

burunduk napsal(a):
cha cha .. taká umučená :D

Rypeček, Rypečka, Dejska, Pach, Pašek, Plch atd. - to je brabantička :)

Ahááá tak to by mě fakt nenapadlo smajlík

14.3.2011 20:45
tancoska

XXX.XXX.64.4

:-) Ty fialové kalhoty to je síla.... ještě že Barney není fena!

No jo Tondo,co se dá dělat :-)).I když Itaka než kalhotky tak radši pádí do klece,tam je bez nich takže jakmile vidí tangáče s vložkou tak pádí jak o život do klece smajlík

14.3.2011 21:19
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
No jo Tondo,co se dá dělat :-)).I když Itaka než kalhotky tak radši pádí do klece,tam je bez nich takže jakmile vidí tangáče s vložkou tak pádí jak o život do klece smajlík

Tomu fialovému říkáš tanga jo?smajlík

15.3.2011 17:26
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tomu fialovému říkáš tanga jo?smajlík

Hahahahaha smajlíksmajlík,nééé ty má pod těma fialovýma bombarďákama.Tanga má černý :-)

15.3.2011 17:35
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
Hahahahaha smajlíksmajlík,nééé ty má pod těma fialovýma bombarďákama.Tanga má černý :-)

Teď když někdo řekne "TANGA", tak si nevybavím svůdnou ženu ale od Tancosky psa...teda fenu :-)
Jo a mám dobrý zážitek... Bydlím tady od narození a včera jsem zjistil že soused o dva baráky vedle má taky stafbulla :-) teda fenku. Stál jsem s Bárnym u obchodu a on přijel autem a povídá: ...To je stafík? .... takjsem mu složitě vysvětloval rozdíl mezi Amstafem a Stafbulem a on se jen usmál a otevřel dveře auta...a vyběhla stafina smajlík prý ji nemá dobře socializovanou a říkal že na ni raději nemám šahat, ale fakt jsem koukal..těch psů zas tolik není - kór někde na vesnici.

15.3.2011 19:00
joli

XXX.XXX.184.83

astlolita napsal(a):
Tak buďějky jsou dobré pro začátek si myslím :-) My měly premiéru v Brně, ale dopadlo to fajnově :-) Budem vám držet palečky!
Tady děcka na dvoře

Úžasná smečka!!! Mě řekli, že jsem blázen, a to mám psů 1,5 :-)) A pokud jednou budeme mít štěnda, tak si jedno chci 100% nechat. Pokud ne, tak chci minibulíka :D Prcek, koukám, roste jako z vody, ale u mě vede Afinka, je nádherná:-)

15.3.2011 20:14
tancoska

XXX.XXX.64.4

Teď když někdo řekne "TANGA", tak si nevybavím svůdnou ženu ale od Tancosky psa...teda fenu :-)
Jo a mám dobrý zážitek... Bydlím tady od narození a včera jsem zjistil že soused o dva baráky vedle má taky stafbulla :-) teda fenku. Stál jsem s Bárnym u obchodu a on přijel autem a povídá: ...To je stafík? .... takjsem mu složitě vysvětloval rozdíl mezi Amstafem a Stafbulem a on se jen usmál a otevřel dveře auta...a vyběhla stafina smajlík prý ji nemá dobře socializovanou a říkal že na ni raději nemám šahat, ale fakt jsem koukal..těch psů zas tolik není - kór někde na vesnici.

Teda Tondo teď jsi mě fakt rozsekal smajlíksmajlíksmajlík,já a moje představivost :-).Manželka ti pošle sms "miláčku koupila jsem si tanga" a ty si jí představíš ve fialových bombarďákách a je po všem :-).
Hele mě to příjde skoro až nemožný že by se nějakej sbt choval nepřátelsky tak jak píšeš,na výstavě jsou snad všechno ušopusonosomilci.

17.3.2011 17:54
joli

XXX.XXX.184.83

Tak ať nezapadnem,

Dneska se na mě ty moje příšery nejspíš domluvily. A to jsem přišla domů asi o 2 hodiny dřív, než chodíme obvykle.
Sotva jsem otevřela dveře, dostala jsem smradlavou facku, tak se kouknu na zem a tam řídkej bobajz, kterej jsem samozřejmě vzala dveřma. Naštěstí to byla taková placka, že se to nerozmázlo, jen to zůstalo zespodu na dveřích :) Ok, říkám si, asi jí nebylo dobře a nevydržela to. S pesanama jsme se přivítali a šli jsme ven na čůrandu. Když jsme přišli z5, tak jsem to samozřejmě chtěla uklidit. Ale... vlezu do obýváku - označkovanej pelech, v kuchyni houno jako cep a u ledničky ublinknutá rejže z večera. Myslela jsem, že se picnu! Každopádně - děti nedostaly, bordel jsem uklidila a doma pořádně vyvětrala :)

A aby toho nebylo málo, nevím, co jim hrabe, ale včera ráno jsme vylezli z bytu na venčení, Cas doběhla na konec chodby a začala čůrat!!! To ale dostala, snad se jí rozsvítilo.

17.3.2011 20:02
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Joli, já mám štěndo tak se s tím i počítá ale taky... beru ho ven kdykoliv kdy na něm vidím že asi bude čurat (jezdí čumákem u země) a vždy po spaní a jídle. Byl jsem s ním venku 10 minut na dvorku a nic...dojdu domů a už čurá na koberec :-)
Taky nevím jak to dělat s procházkama... On bud nejde vůbec a zapře se a trucuje...musel bych mu urvat hlavu a tahat ho. Nebo naopak když jdeme dva a nebo vidí někoho před náma tak táhne jak sáňový pes..... to že neumí chodit vlevo ale motá se zleva doprava a málem si vždy rozbiju hubu je samozdřejmost...ale učí se rychle. Tak jak na ty procházky? Když půjdu s ním sám a on bude trucovat? ............... Chodím třeba manželce naproti k vlaku - jak jdeme tam tak ho doslova táhnu...jak uvidí ženu tak potomožije a táhne on nás... připomíná mi ty bully co tahají pneumatiky..stejný cval

17.3.2011 21:16
joli

XXX.XXX.184.83

Joli, já mám štěndo tak se s tím i počítá ale taky... beru ho ven kdykoliv kdy na něm vidím že asi bude čurat (jezdí čumákem u země) a vždy po spaní a jídle. Byl jsem s ním venku 10 minut na dvorku a nic...dojdu domů a už čurá na koberec :-)
Taky nevím jak to dělat s procházkama... On bud nejde vůbec a zapře se a trucuje...musel bych mu urvat hlavu a tahat ho. Nebo naopak když jdeme dva a nebo vidí někoho před náma tak táhne jak sáňový pes..... to že neumí chodit vlevo ale motá se zleva doprava a málem si vždy rozbiju hubu je samozdřejmost...ale učí se rychle. Tak jak na ty procházky? Když půjdu s ním sám a on bude trucovat? ............... Chodím třeba manželce naproti k vlaku - jak jdeme tam tak ho doslova táhnu...jak uvidí ženu tak potomožije a táhne on nás... připomíná mi ty bully co tahají pneumatiky..stejný cval

Když ona už je trochu větší štěndo :)
S procházkama jsme to měli podobně. Kdykoli jsme vylezli ven, tak se zašprajcovala a chodit nechtěla. Chce to pozitivní motivaci - pamlsky, oblíbenou hračku, klacíky, nebo se zkus rozeběhnout, třeba dostane chuť běhat :) Ale je pravda, že když už jsem toho měla plné zuby, taky jsem jí za sebou táhla jako krávu na porážku, kolikrát jsem to ani nevydržela a nesla jí. Postupem času zjistila, že venku je to vlastně fajn a nebyl a není problém.

18.3.2011 10:25
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

joli napsal(a):
Když ona už je trochu větší štěndo :)
S procházkama jsme to měli podobně. Kdykoli jsme vylezli ven, tak se zašprajcovala a chodit nechtěla. Chce to pozitivní motivaci - pamlsky, oblíbenou hračku, klacíky, nebo se zkus rozeběhnout, třeba dostane chuť běhat :) Ale je pravda, že když už jsem toho měla plné zuby, taky jsem jí za sebou táhla jako krávu na porážku, kolikrát jsem to ani nevydržela a nesla jí. Postupem času zjistila, že venku je to vlastně fajn a nebyl a není problém.

Motivaci? ...nejde!!! Táhl jsem ho několik metrů a když už byl mokrý a špinavý jako hadr a dusil se, tak mi ho bylo fakt líto a donesl jsem ho v náručí domů...Nechci aby si spojil že "procházka = za trest a nic moc"! Jinak na nějaké piškotky a nebo balónky nereaguje... a když jsem ho nechal odloženého na cestě (auta tam moc nejezdí) a šel jakoby pryč tak nezájem...seděl by tam i půl dne. Navíc jsem si všiml že je to tím horší čím je horší počasí - to znamená že jak je slunečno tak s trochou námahy i někde jde ale jak je po děsti jako nyní...ani za vrata! A když už jde tak zas táhne jak kdyby měl za sebou sáně... že má chodit vlevo to ho budu učit později - zatím jsem rád když už vůbec jde.
Na vedlejší diskuzy na nemoderce se nějaká paní ptá jestli má chodit se štěndem když prší..... píšou jí tam že pes není s cukru a že jo. No nevím..tahat za sebou štěnátko po zemi a navíc v dešti..štěně se dusí a kňučí.. To není procházka ne? Takže jak? smajlíksmajlík

18.3.2011 11:35
joli

XXX.XXX.98.86

Motivaci? ...nejde!!! Táhl jsem ho několik metrů a když už byl mokrý a špinavý jako hadr a dusil se, tak mi ho bylo fakt líto a donesl jsem ho v náručí domů...Nechci aby si spojil že "procházka = za trest a nic moc"! Jinak na nějaké piškotky a nebo balónky nereaguje... a když jsem ho nechal odloženého na cestě (auta tam moc nejezdí) a šel jakoby pryč tak nezájem...seděl by tam i půl dne. Navíc jsem si všiml že je to tím horší čím je horší počasí - to znamená že jak je slunečno tak s trochou námahy i někde jde ale jak je po děsti jako nyní...ani za vrata! A když už jde tak zas táhne jak kdyby měl za sebou sáně... že má chodit vlevo to ho budu učit později - zatím jsem rád když už vůbec jde.
Na vedlejší diskuzy na nemoderce se nějaká paní ptá jestli má chodit se štěndem když prší..... píšou jí tam že pes není s cukru a že jo. No nevím..tahat za sebou štěnátko po zemi a navíc v dešti..štěně se dusí a kňučí.. To není procházka ne? Takže jak? smajlíksmajlík

My jsme to měli podobně, jenže vždycky, když jsme někam šli, tak jsem tam prostě dojít potřebovala a nechtěla jsem, aby byli psi sami doma celej den, tak jsem je vzala s sebou. Malej samozřejmě v pohodě, s tím není problém, ale Casi mi dávala zabrat. Takže jsem jí za sebou taky buď tahala, nebo nosila. Ale když jsme potom šli cestou k psímu kámoši, kterou si hodně rychle zapamatovala, tak už cupitala sama :) A když na nás kámoš čekal někde poblíž, tak táhla ona mě :) V dešti bych ho zatím brala jen vyčůrat a až začne sám chodit, tak klidně i ty procházky. Ale v takovém počasí bych ho netahala. Pak by se mu ven opravdu nemuselo chtít vůbec.

18.3.2011 12:45
albertkh

XXX.XXX.96.38

Vůbec bych ho netahala, přeci jen je to ještě mimino a musí se pomalu okoukávat. Pamatuju si, že jsme s Udouškem, když byl malej chodili jen kolem baráku, takovej pidi venčící okruh, který jsme pomalu zvětšovali a zvětšovali až jsou z toho několikahodinový výlety :-) Kdyby to bylo maličký dítě a něchtělo jít, tak bys ho taky bahnem netáhnul.

18.3.2011 17:14
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

albertkh napsal(a):
Vůbec bych ho netahala, přeci jen je to ještě mimino a musí se pomalu okoukávat. Pamatuju si, že jsme s Udouškem, když byl malej chodili jen kolem baráku, takovej pidi venčící okruh, který jsme pomalu zvětšovali a zvětšovali až jsou z toho několikahodinový výlety :-) Kdyby to bylo maličký dítě a něchtělo jít, tak bys ho taky bahnem netáhnul.

:-) Přesně tak! Mám stejný názor. Budu s ním chodit jen čurat na dvorek a jak bude lepší počasí tak na zahradu.. Sem tam vyjdem kousek za barák ale jen jak bude chtít..Budu ho hlavně motivovat a aby se mu to líbilo... nechci aby z toho měl "depku"... je to ještě prcek.
Jen tak bokem se optám: v jakém věku jste se dostali na ty několikahodinový výlety? Ona jedna věc je ho nepřetěžovat a druhá je ta že oni někdy mají energie na rozdávání. tak jen abych byl v obraze.

18.3.2011 19:13
albertkh

XXX.XXX.27.146

:-) Přesně tak! Mám stejný názor. Budu s ním chodit jen čurat na dvorek a jak bude lepší počasí tak na zahradu.. Sem tam vyjdem kousek za barák ale jen jak bude chtít..Budu ho hlavně motivovat a aby se mu to líbilo... nechci aby z toho měl "depku"... je to ještě prcek.
Jen tak bokem se optám: v jakém věku jste se dostali na ty několikahodinový výlety? Ona jedna věc je ho nepřetěžovat a druhá je ta že oni někdy mají energie na rozdávání. tak jen abych byl v obraze.

Co si tak vybavuju, tak první celodenní akci absolvoval v cca 7 měsících, jeli jsme do zoo :-) Bylo to v pohodovém tempu, kdy jsme každou chvíli někde seděli a odpočívali a zvládnul to úplně v pohodě.

20.3.2011 18:21
joli

XXX.XXX.184.83

My jsme v pražské ZOO byli v Casči necelých 3 měsících. Sem tam jsme jí poponesli, zastavili jsme na oběd a celou ZOO zvládla dobře :) Cca ve 4 měsících jsme byli na delší prochajdě - asi 2 hodinky chůze v kuse. Nalítala toho mnohem víc, protože jsme byli se psím kámošem.
A dneska jsme byli na hromadném venčení, 3,5 hodiny. Teď je to moje dítě krásně mrtvý :) Ani nevím, že je doma. Přídám nějaké foto, hlavně pro tancosku, ať ví, o co přišla :-)

Největší a nejmenší účastníci prochajdy

20.3.2011 18:29
joli

XXX.XXX.184.83

A poslední - tahle fenečka byla skvělá :)

Až budu mít hromadné foto psů, tak ho sem taky hodím :)

21.3.2011 16:30
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
My jsme v pražské ZOO byli v Casči necelých 3 měsících. Sem tam jsme jí poponesli, zastavili jsme na oběd a celou ZOO zvládla dobře :) Cca ve 4 měsících jsme byli na delší prochajdě - asi 2 hodinky chůze v kuse. Nalítala toho mnohem víc, protože jsme byli se psím kámošem.
A dneska jsme byli na hromadném venčení, 3,5 hodiny. Teď je to moje dítě krásně mrtvý :) Ani nevím, že je doma. Přídám nějaké foto, hlavně pro tancosku, ať ví, o co přišla :-)

Největší a nejmenší účastníci prochajdy

Ježííííš já na to zapoměla smajlíksmajlík,ta dogina je k sežrání :-).Sakra já jsem blbka,vůbec mi nedošlo že už je skoro konec měsíce.Když já mám furt fofr takže datumy a dny už ani nevnímám.Minule jsem vstávala do práce i v sobotu :-| to je nadšení co smajlík

21.3.2011 16:31
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Dva největší

To žíhaný je co?Mastif?Nebo jinej molos?

21.3.2011 18:41
joli

XXX.XXX.184.83

No vidíš, co děláš :) Ale cca za měsíc půjdem zase, prochajda se vydařila, bylo to fajn, pesani byli happy :) Tak zase napíšu.
To žíhaný je neapol s nevím čím, to jsem přeslechla :)

21.3.2011 20:09
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

Dnes jsme byli s Bárnym u veterináře na očkování...dostal nějakou pětikombinaci a byl zvážen - už má 6.5 kg. Krasavec...Kochaly se tam s ním i dvě paní doktorky co mají ordinaci vedle :-)

22.3.2011 21:18
tancoska

XXX.XXX.64.4

včera pokus o výstavní postoj :-))

22.3.2011 21:20
tancoska

XXX.XXX.64.4

a ještě Ozák,mojí kamarádkou nazýván Pacovský smajlík

23.3.2011 11:24
joli

XXX.XXX.98.86

Dnes jsme byli s Bárnym u veterináře na očkování...dostal nějakou pětikombinaci a byl zvážen - už má 6.5 kg. Krasavec...Kochaly se tam s ním i dvě paní doktorky co mají ordinaci vedle :-)

Bárny je krasavec :) No a jak vás doma zlobí?? :)

23.3.2011 11:27
joli

XXX.XXX.98.86

Hezké fotečky:) Kde jste byli? Nějaká dlouhá prochajda? Až budem dělat další venčení, tak dám vědět ještě den předem :)

23.3.2011 12:17
joli

XXX.XXX.98.86

Hromadná venčící aspoň takhle :)

23.3.2011 17:32
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Hezké fotečky:) Kde jste byli? Nějaká dlouhá prochajda? Až budem dělat další venčení, tak dám vědět ještě den předem :)

Kdepak,jen v parku.Jsem ti říkala že mi máš ještě den předtím připomenout,jsem fakt skleróza.Teď budu mít víkendy dost nabitý,začínám makat na zkoušku.Mám dva měsíce na to připravit Pacovskýho na ZVV1.

23.3.2011 17:37
tancoska

XXX.XXX.64.4

joli napsal(a):
Hromadná venčící aspoň takhle :)

Krásný :-) až na ty borderky,ty by Ozákovi asi vadili.On je prostě nemá rád,s tím už asi nic neudělám.

23.3.2011 20:58
joli

XXX.XXX.184.83

tancoska napsal(a):
Krásný :-) až na ty borderky,ty by Ozákovi asi vadili.On je prostě nemá rád,s tím už asi nic neudělám.

Zkoušku určitě zmáknete :)
Snad by se Ozzy a bordery navzájem nevšímali. Tyjo.. ta věta je divná, ale snad pochopitelná :-)). Byly tam dvě feňule, co si ze začátku nesedly a pak byly celou dobu ok. Nevšímali si sebe navzájem a byl klid.

24.3.2011 08:10
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):

Tak náš malý Redbull alias Bárney ten miluje zatím všechno a všechny... takový malý nebojsa. :-)

24.3.2011 11:56
bbb

XXX.XXX.184.84

joli napsal(a):
Zkoušku určitě zmáknete :)
Snad by se Ozzy a bordery navzájem nevšímali. Tyjo.. ta věta je divná, ale snad pochopitelná :-)). Byly tam dvě feňule, co si ze začátku nesedly a pak byly celou dobu ok. Nevšímali si sebe navzájem a byl klid.

Ahojky,
no neřekla bych Raduš, že si sebe moc nevšímaly, nevim kdo má zubem roztrhlý stehno,jak se jim připletl do cesty, když se servaly nahoře u rozhledny:-)
Jinak pro ostatní, já jsem majitelkou jednoho z borderáčků. Merlík je telátko,co se s každým chce kamarádit, jenže jak po něm někdo vyletí,nebo naznačí, vystartuje taky....servali ho dvě středoasiatky a od té doby se bojí a radši se hned bránísmajlík Tak nevím nevím, jak by to s Ozzym dopadlosmajlík

Jinak se omluvuju, že vám zasahuji do diskuse:-)

24.3.2011 13:25
joli

XXX.XXX.7.14

bbb napsal(a):
Ahojky,
no neřekla bych Raduš, že si sebe moc nevšímaly, nevim kdo má zubem roztrhlý stehno,jak se jim připletl do cesty, když se servaly nahoře u rozhledny:-)
Jinak pro ostatní, já jsem majitelkou jednoho z borderáčků. Merlík je telátko,co se s každým chce kamarádit, jenže jak po něm někdo vyletí,nebo naznačí, vystartuje taky....servali ho dvě středoasiatky a od té doby se bojí a radši se hned bránísmajlík Tak nevím nevím, jak by to s Ozzym dopadlosmajlík

Jinak se omluvuju, že vám zasahuji do diskuse:-)

Jo, tak vystartovaly po sobě, ale stačilo zařvat a nechaly toho. Takže se nedá říct, že se servaly :) Psům krev netekla. Tak asi tak :)

24.3.2011 13:44
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

joli napsal(a):
Jo, tak vystartovaly po sobě, ale stačilo zařvat a nechaly toho. Takže se nedá říct, že se servaly :) Psům krev netekla. Tak asi tak :)

Na fóru o bullech se řeší že se servaly Borderky... a pak kdo je bojový že? :-)

24.3.2011 13:47
bbb

XXX.XXX.213.222

joli napsal(a):

No a ten malej prďola? Fido? Nevlítnout tam Pája,tak se s Merlinem dorvali,jak si prcek hlídal Casču a nikdo kolem pomalu nemohl ani projít.Ten byl slušně voprsklej:-)

24.3.2011 18:45
bbb

XXX.XXX.213.222

Na fóru o bullech se řeší že se servaly Borderky... a pak kdo je bojový že? :-)

Borderka se jen bránila malýmu voříškovi, startovaly po sobě fenky kříženců piťáska s bulíkem a mastina:-) Takže to k bulíkům patří:-) Ono je to ale asi stejně jedno,tady jde o plánování další možné prochajdy,aby proběhla pokud možno co nejklidněji, třeba Ozzymu naši borderáčci vadit nebudou a bude klídek:-)

24.3.2011 19:18
joli

XXX.XXX.184.83

bbb napsal(a):

No a ten malej prďola? Fido? Nevlítnout tam Pája,tak se s Merlinem dorvali,jak si prcek hlídal Casču a nikdo kolem pomalu nemohl ani projít.Ten byl slušně voprsklej:-)

Jo, Fido oprsklej byl :) Ale myslím, že kdyby mu Merlík vyprášil kožich, tak už by dal pokoj. Pro tancosku - Fido je ten JRT :)

Tondo - bordery se opravdu neservaly :) Jak už psala Barča, nesedly si piťaska x bulík a mastinka x nevim co :) Nahoře po sobě vystartovaly myslím kvůli klacku, ale taky kolem sebe chodily, majitelky byly v pozoru a ani nezavrčely (myslím feny :-)). Jen občas se jim něco nelíbilo :)

24.3.2011 20:59
tancoska

XXX.XXX.64.4

Joli a bbb,tak ono takový hromadný venčení je i lepší když maj pesani koše.Mojim košík nevadí a když náhodou tak se daj od sebe psi odendat.Když si vzpomenu jak se Jimm s Ozzym do sebe pustili kvůli klacku,roční psi a znají se od malinka.Rvačka trvala asi 5vteřin ale měli pořádný šrámy.Určitě bych nějaký venčení zkusila,v přinejhorším může jít Oz na vodítku než by tvoje borderky ignoroval.

24.3.2011 21:01
tancoska

XXX.XXX.64.4

Tak náš malý Redbull alias Bárney ten miluje zatím všechno a všechny... takový malý nebojsa. :-)

Neboj Tondo,to příjde :-)).Jestli se potatil tak ho budeš muset mít hodně zmáknutýho aby se mohl pohybovat mezi psama aspoň na vodítku.

25.3.2011 06:51
tondaschumacher

XXX.XXX.100.203

tancoska napsal(a):
Neboj Tondo,to příjde :-)).Jestli se potatil tak ho budeš muset mít hodně zmáknutýho aby se mohl pohybovat mezi psama aspoň na vodítku.

To věřím. Chovatel mi tvrdil že Barney je nejklidnější štěně z vrhu... jak vidím jaké je to torpédo tak si někdy přeju vidět toho nejvíce temperamentního... jak jsem už psal - přezdívka Red-bull mu sedí na 100%.
Jinak zrovna zítra uvidí Barney poprvé staršího psa stejného plemene. Jedu k rodině na moravu ho ukázat a po cestě se stavujeme ke kámošce co má 16 měsíčního stafbulla. Ten pes je hodně dobře vychovaný, chodí na společná venčení, pohoda ........... jsem zvědav jak to dopadne. :-) Jinak na to že má prcek ani né 3 měsíce už toho umí dost.. ke mně, sedli, lehni, dej pac atd.... když mu řeknu sedni - tak už sám dává pac :-) Jen vychytat to čurání...měsíc už ani nespím.v noci furt lítám na dvorek s prckem čurat a stejně máme přes noc koberec pročuraný... No nic no
Jinak děvčatům nahoře vzkazuju že to s těma borderkama byl žert :-)

25.3.2011 08:53
joli

XXX.XXX.184.83

To věřím. Chovatel mi tvrdil že Barney je nejklidnější štěně z vrhu... jak vidím jaké je to torpédo tak si někdy přeju vidět toho nejvíce temperamentního... jak jsem už psal - přezdívka Red-bull mu sedí na 100%.
Jinak zrovna zítra uvidí Barney poprvé staršího psa stejného plemene. Jedu k rodině na moravu ho ukázat a po cestě se stavujeme ke kámošce co má 16 měsíčního stafbulla. Ten pes je hodně dobře vychovaný, chodí na společná venčení, pohoda ........... jsem zvědav jak to dopadne. :-) Jinak na to že má prcek ani né 3 měsíce už toho umí dost.. ke mně, sedli, lehni, dej pac atd.... když mu řeknu sedni - tak už sám dává pac :-) Jen vychytat to čurání...měsíc už ani nespím.v noci furt lítám na dvorek s prckem čurat a stejně máme přes noc koberec pročuraný... No nic no
Jinak děvčatům nahoře vzkazuju že to s těma borderkama byl žert :-)

Tondo, tak si to poslouchání naplno užívej, protože až přijde puberta, asi budeš psát jinak :-)) To si prožíváme teď, kdy mi pes z ničeho nic najednou ohluchne :D

S tím čůráním, nám to trvalo asi do 5 měsíců, pak se sem tam ještě nějaká nehoda stala - když jsme nebyli dlouho doma, nebo měla třeba průjem. Takže Bárny má ještě chvíli času :) I když je to individuální.

27.3.2011 16:44
silber11

XXX.XXX.178.8

tak konečně se mu ty uši postavily :-D

27.3.2011 21:46
joli

XXX.XXX.184.83

Tak to je fajn :) Jen tak bez podpěry? Je to hezoun! Jinak, už tady máme osmičku, tohle téma už nenačítá :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík