Dobrý den,
předem upozorňuji že zde nepíšu abych poslouchala rady typu neměli jste si brát a podobné. Hledáme dočasný domov pro 3,5letou fenku Rotvajlera. Jedná se o to, že majitelka teď z osobních důvodů řeší změnu bydliště a musí jít doasně bydlet do bytu. Fenka je šikovná nemá problém s jiným psem a velmi přátelská. Majitelka jí v náhradním domově bude platit stravu veta a popřípadě další výdaje. A prosím ty, kteří chcou pouze debatovat o neschopnosti majitele a podobné, že nám to nijak nepomůže a bude to k ničemu. Byli bychom rádi aby fenka byla někde na Ostravsku. Pokud by byl někdo kdo by si ji k sobě mohl na půl až třičtcrtě roku vzít. Dejte mi vědět na 732467022. Děkuji.
Ať si majitelka zkusí sehnat kotec někde v autoservisu, sběrně, skladu, nebo něčem podobném. Sama jsem takhle měla cca rok ubytovanou ovčandu na zimním stadionu. Každý den jsem za ní chodila, venčila, krmila a tak podobně. Bylo to skoro stejné jako kdybych ji měla doma, akorát jsem strávila trošku času dojížděním za ní (ale na kole to nebyla až tak velká časová ztráta) a oni byli šťastní, že mají hlídače.