Ztracená kolie dlouhosrstá KLADENSKO

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2011 22:44
frogiska

XXX.XXX.213.6

V neděli dne 13.3.2011 kolem 17hod. se zaběhla fenečka
kolie dlouhosrsté-zlaté barvy,slyšící na jméno Natálka(Naty,Nateš)
Ztratila se oblasti Velké dobré-Pod Lapákem (Kladno).Fenečku 2krát
srazilo auto je možné,že má zranění a nebude hned chtít k člověku jít,
fenečka je moc hodná,když jí uvidíte nebojte se ji odchytit,pro
dobré slovo udělá cokoliv.Je bez obojku.
Moc prosíme o pomoc,uvítáme jakoukoliv informaci-stačí ikdyž ji jen
zahlídnete a dáte vědět,moc nám tím pomůžete!!!
Tel č. 773 538 694 Pelcová, příp.728 078 808
Email: kapybara66@seznam.cz
Letáček s fotkou k vidění zde: http://dreamcollies.rajce.idnes.cz/aobrazky_na_astranky/#aaaaaaaaanatalicek.jpg

13.3.2011 23:11
frogiska

XXX.XXX.213.6

Prosím,kdyby jstre měli nápad kam všude to vložit,sem s tím,jsem úplně otupělásmajlíkObeslala jsem veteriny,je to na polici,po forech...už mě nic nenapadá:(

14.3.2011 08:55
saina

XXX.XXX.237.229

Hodím na facebook....

14.3.2011 20:19
hankad

XXX.XXX.72.246

Zdravím, jsem z Kladna, také to hodím na FB, ještě mi napadá, jestli jste kontaktovala Bouchalku? Co napsat i na Rádio Relax - dost kladeňáků to poslouchá a rozšířilo by se to i mezi nepejskře, takže by se o tom mohlo takhle dozvědět víc lidí.
Držím moc palce, ať se najde a je v pořádku.

14.3.2011 20:40
frogiska

XXX.XXX.213.6

hankad napsal(a):
Zdravím, jsem z Kladna, také to hodím na FB, ještě mi napadá, jestli jste kontaktovala Bouchalku? Co napsat i na Rádio Relax - dost kladeňáků to poslouchá a rozšířilo by se to i mezi nepejskře, takže by se o tom mohlo takhle dozvědět víc lidí.
Držím moc palce, ať se najde a je v pořádku.

Moc Vám děkuji,čím více lidí to z okolí Kladna bude vědět tím lépe.Na Bouchalku se volalo včera,dneska jsme tam byli raději osobně,i jsme navštívili záchytné kotce,policii,úřady,myslivce,snažíme se dávat info,kde se dá... dnes jsme byli znovu hledat a nicsmajlíkS tím Relaxem je to výborný nápad,už padl,dnes tam napíšu zítra kdyžtak zavolám.
Achjo,doufám,že je v pořádku,nebo aspoň žijesmajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2011 17:07

taky jsem z kladna, pokusím se to říct co nejvíce známým lidem ,zkuste konntaktovat městskou policii , kdybych fenku zahlídla pokusím se pomoci

17.3.2011 18:06
frogiska

XXX.XXX.213.6

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
taky jsem z kladna, pokusím se to říct co nejvíce známým lidem ,zkuste konntaktovat městskou policii , kdybych fenku zahlídla pokusím se pomoci

Ježiš,to jste moc hodná!!!!Všechno co šlo je již nakontaktováno.Pokud máte fb,mrkněte: http://www.facebook.com/event.php?eid=111283902284819

Zítra od 14hod. pořádáme hledání Natálky(Pod Lapákem-za Sletištěm) v co největším rozsahu,budeme moc rádi za jakéhokoliv človíčka,co se k nám připojí!!!

17.3.2011 19:32

dala sem to sdílet na fb, bohužel budu v práci ale se psem jinak lítám pořád a pokud bych jí zahlídla tak číslo na vás mám.

18.3.2011 20:41
frogiska

XXX.XXX.213.6

Natálka je doma:))))))

18.3.2011 21:37
danurba

XXX.XXX.40.197

No to je super...jak jste jí našli?

19.3.2011 09:30

:-) to je dobře ,napište kde byla