eva nohelova
napsal(a):
Tak kdopak z vás tam byl?...
Já ano.
Já se upřímně přiznávám, že jsem tam nebyla, odjížděli jsme dřív, než normálně, aby Brituška v tom hicu nebyla dlouho doma sama
Ale paní Nohelová, neměla jste batoh na zádech a nebyla se koukat na agility? Někoho s rusáčkem, krásně "zarostlým"
jsem viděla, a jelikož to byla jen jedna paní...........
mata
napsal(a):
Já se upřímně přiznávám, že jsem tam nebyla, odjížděli jsme dřív, než normálně, aby Brituška v tom hicu nebyla dlouho doma sama
Ale paní Nohelová, neměla jste batoh na zádech a nebyla se koukat na agility? Někoho s rusáčkem, krásně "zarostlým"
jsem viděla, a jelikož to byla jen jedna paní...........
Jo, tak to jsem byla já... (S celou svou rodinkou). A kterápak jste to byla vy?
...Ještě jsme ho neupravovali, ale chystáme se. Už bude mít 6 měsíců.
eva nohelova
napsal(a):
Jo, tak to jsem byla já... (S celou svou rodinkou). A kterápak jste to byla vy?
...Ještě jsme ho neupravovali, ale chystáme se. Už bude mít 6 měsíců.
No mi bylo jasný, že je to ještě štěndo, ale oni jsou jako "čepýřníci" nějak hezčí Kdyby tak mohli zůstat a nemuseli se upravovat, ačkoliv i s úpravou jsou hezcí, pořád jim zůstane víc srsti, než třeba kníračům
Já byla v modrém tričku s krátkým rukávem, dlouhýma měděnýma vlasama a bez batohu
, "jen" s přítelem. Jo a furt sem měla v akci foťák, málem se zavařil, chudáček
mata
napsal(a):
No mi bylo jasný, že je to ještě štěndo, ale oni jsou jako "čepýřníci" nějak hezčí Kdyby tak mohli zůstat a nemuseli se upravovat, ačkoliv i s úpravou jsou hezcí, pořád jim zůstane víc srsti, než třeba kníračům
Já byla v modrém tričku s krátkým rukávem, dlouhýma měděnýma vlasama a bez batohu
, "jen" s přítelem. Jo a furt sem měla v akci foťák, málem se zavařil, chudáček
A nacházela jste se vlevo, vpravo odemne, nebo snad za mnou? ...To se víc chytím.
eva nohelova
napsal(a):
A nacházela jste se vlevo, vpravo odemne, nebo snad za mnou? ...To se víc chytím.
Viděla jsem Vás zezadu, teda napřed Merlinka, a podle toho pak i Vás Odcházela jsem dřív, než Vy, ale pak jsem Vás ještě zahlédla, někde kolem poledne, jak se vycházelo z toho "oplocení" oddělujícího zadní pavilony s předníma, šla jste směrem k tomu stánku, co tam cosi grilovali a strašně čadili,pomalu po celé výstavě
Seděla jsem na květináči a odpočívala
mata
napsal(a):
Viděla jsem Vás zezadu, teda napřed Merlinka, a podle toho pak i Vás Odcházela jsem dřív, než Vy, ale pak jsem Vás ještě zahlédla, někde kolem poledne, jak se vycházelo z toho "oplocení" oddělujícího zadní pavilony s předníma, šla jste směrem k tomu stánku, co tam cosi grilovali a strašně čadili,pomalu po celé výstavě
Mimochodem, Merlinek mě zaujal hned, neb tam byl jedinej, ač tam byli Bouvieři, a taky vypadal docela "ostříleně" a velice klidně!
Jak to děláte, u půlročního rusáčka?
mata
napsal(a):
Áha. Tak to jsem takového človíčka asi nezaregistrovala. Měla jste se ke mně přihlásit!
mata
napsal(a):
Mimochodem, Merlinek mě zaujal hned, neb tam byl jedinej, ač tam byli Bouvieři, a taky vypadal docela "ostříleně" a velice klidně!
Jak to děláte, u půlročního rusáčka?
Jak to dělám? To kdybych já věděla... Na výstavě byl poprvé (proto tam také s námi jel) a choval se fakt skvěle. Ale on je tak vedený od štěněte (že se má "chovat slušně"
), ale že s ním nezamává ani to výstavní prostředí - to mně udělalo radost.
chibet
napsal(a):
Ještě jednou se chci zeptat, kdo zítra jede do Brna na srazík fauny .
Ještě ráno jsem byla přesvědčena, že ve 2 k buřtům dojdu. S nárustající teplotou jsem si už připadala uvařená, upečená a usmažená dohromady. V 1 jsme dovystavovali a jelo se domů. Mimochodem jestli někdo viděl jak dvě blondýny nemohou nastartovat auto a vzali si na pomoc hasiče, tak to jsme byly my.