Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.6.2006 20:09

Ještě jednou se chci zeptat, kdo zítra jede do Brna na srazík fauny .

23.6.2006 22:13

chibet napsal(a):

Tak třeba já

23.6.2006 22:58

jannah napsal(a):
Tak třeba já

Já taky, ale nevím, jak mě poznáte a jak poznám ostatní.

24.6.2006 22:05

chibet napsal(a):

Tak kdopak z vás tam byl?...
Já ano.

24.6.2006 22:10

eva nohelova napsal(a):
Já ano.

Já se upřímně přiznávám, že jsem tam nebyla, odjížděli jsme dřív, než normálně, aby Brituška v tom hicu nebyla dlouho doma sama
Ale paní Nohelová, neměla jste batoh na zádech a nebyla se koukat na agility? Někoho s rusáčkem, krásně "zarostlým" jsem viděla, a jelikož to byla jen jedna paní...........

24.6.2006 22:16

mata napsal(a):
Já se upřímně přiznávám, že jsem tam nebyla, odjížděli jsme dřív, než normálně, aby Brituška v tom hicu nebyla dlouho doma sama
Ale paní Nohelová, neměla jste batoh na zádech a nebyla se koukat na agility? Někoho s rusáčkem, krásně "zarostlým" jsem viděla, a jelikož to byla jen jedna paní...........

Jo, tak to jsem byla já... (S celou svou rodinkou). A kterápak jste to byla vy?
...Ještě jsme ho neupravovali, ale chystáme se. Už bude mít 6 měsíců.

24.6.2006 22:22

eva nohelova napsal(a):
Jo, tak to jsem byla já... (S celou svou rodinkou). A kterápak jste to byla vy?
...Ještě jsme ho neupravovali, ale chystáme se. Už bude mít 6 měsíců.

No mi bylo jasný, že je to ještě štěndo, ale oni jsou jako "čepýřníci" nějak hezčí Kdyby tak mohli zůstat a nemuseli se upravovat, ačkoliv i s úpravou jsou hezcí, pořád jim zůstane víc srsti, než třeba kníračům
Já byla v modrém tričku s krátkým rukávem, dlouhýma měděnýma vlasama a bez batohu , "jen" s přítelem. Jo a furt sem měla v akci foťák, málem se zavařil, chudáček

24.6.2006 22:24

mata napsal(a):
No mi bylo jasný, že je to ještě štěndo, ale oni jsou jako "čepýřníci" nějak hezčí Kdyby tak mohli zůstat a nemuseli se upravovat, ačkoliv i s úpravou jsou hezcí, pořád jim zůstane víc srsti, než třeba kníračům
Já byla v modrém tričku s krátkým rukávem, dlouhýma měděnýma vlasama a bez batohu , "jen" s přítelem. Jo a furt sem měla v akci foťák, málem se zavařil, chudáček

A nacházela jste se vlevo, vpravo odemne, nebo snad za mnou? ...To se víc chytím.

24.6.2006 22:30

eva nohelova napsal(a):
A nacházela jste se vlevo, vpravo odemne, nebo snad za mnou? ...To se víc chytím.

Viděla jsem Vás zezadu, teda napřed Merlinka, a podle toho pak i Vás Odcházela jsem dřív, než Vy, ale pak jsem Vás ještě zahlédla, někde kolem poledne, jak se vycházelo z toho "oplocení" oddělujícího zadní pavilony s předníma, šla jste směrem k tomu stánku, co tam cosi grilovali a strašně čadili,pomalu po celé výstavě Seděla jsem na květináči a odpočívala

24.6.2006 22:31

mata napsal(a):
Viděla jsem Vás zezadu, teda napřed Merlinka, a podle toho pak i Vás Odcházela jsem dřív, než Vy, ale pak jsem Vás ještě zahlédla, někde kolem poledne, jak se vycházelo z toho "oplocení" oddělujícího zadní pavilony s předníma, šla jste směrem k tomu stánku, co tam cosi grilovali a strašně čadili,pomalu po celé výstavě Seděla jsem na květináči a odpočívala

Mimochodem, Merlinek mě zaujal hned, neb tam byl jedinej, ač tam byli Bouvieři, a taky vypadal docela "ostříleně" a velice klidně!
Jak to děláte, u půlročního rusáčka?

25.6.2006 07:25

mata napsal(a):

Áha. Tak to jsem takového človíčka asi nezaregistrovala. Měla jste se ke mně přihlásit!

25.6.2006 07:27

mata napsal(a):
Mimochodem, Merlinek mě zaujal hned, neb tam byl jedinej, ač tam byli Bouvieři, a taky vypadal docela "ostříleně" a velice klidně!
Jak to děláte, u půlročního rusáčka?

Jak to dělám? To kdybych já věděla... Na výstavě byl poprvé (proto tam také s námi jel) a choval se fakt skvěle. Ale on je tak vedený od štěněte (že se má "chovat slušně" ), ale že s ním nezamává ani to výstavní prostředí - to mně udělalo radost.

26.6.2006 11:55

eva nohelova napsal(a):
Já ano.

Já taky Bohužel jen na skok, měla jsem to poněkud náročnější než jsem očekávala. Chtěla jsem se taky ještě mrknout na agility do Géčka. Tímto zdravím tu hrstku, která se u buřtů skutečně sešla.

26.6.2006 12:09

chibet napsal(a):

Ještě ráno jsem byla přesvědčena, že ve 2 k buřtům dojdu. S nárustající teplotou jsem si už připadala uvařená, upečená a usmažená dohromady. V 1 jsme dovystavovali a jelo se domů. Mimochodem jestli někdo viděl jak dvě blondýny nemohou nastartovat auto a vzali si na pomoc hasiče, tak to jsme byly my.

26.6.2006 13:37

chibet napsal(a):

Pro Libu: Máš velice pěkného pumíka, minuly jsme se když jsi šla do Gčka a já zbrat nějaké místo ve stínku u venkovních kruhů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík