Dobrý den,
několik let se věnuji fotografování, převážně koní. Nyní bych se však ráda začala věnovat fotografování obecněji a hledám "zvířecí modely", které bych mohla fotografovat, nejlépe ve středočeském kraji. Našel by se zájemce, kterému bych mohla jeho miláčky nafotit?
Ráda vyfotím jakékoliv plemeno, věk i pohlaví.
Dobrý den, my jsme z Prahy..ráda bych Vám mého mazlíčka na nějaké ty fotky propůjčila..kdyby jste měla zájem, napište mi na lucietkak@centrum.cz Děkuji
treia
napsal(a):
Dobrý den,
několik let se věnuji fotografování, převážně koní. Nyní bych se však ráda začala věnovat fotografování obecněji a hledám "zvířecí modely", které bych mohla fotografovat, nejlépe ve středočeském kraji. Našel by se zájemce, kterému bych mohla jeho miláčky nafotit?
A co třeba jeden zlatý retrívr z Plzně?
czizecka
napsal(a):
NO my jsme až z jihu od Písku to je daleko asi že
No EVI ... si počkej na mě ... jednou , možná na nějaké akci
ahojky taky by jsme měli zájem www.belgickyovcak.net děláme jsme z Prahy
treia
napsal(a):
Dobrý den,
... a co Hulín ... ? Dvě borderteriérky, jedna sedmiměsíční, druhá pětiletá, momentálně hodně březí, příští týden to čekáme.
Jo a siamskej kocour!
treia
napsal(a):
Hulín, Středočeský kraj? Smím poprosit o případný kontakt? Ve středočeském kraji bych to k vám měla skoro za rohem.
Hmm ... to bohužel ne, ani nevím, že ve středočeském kraji nějaký Hulín máte ... Náš Hulín je na jižní Moravě ...
Můžeme nabídnout k fotografování 3 čivavy, 3 pinče, šarplanince a 4 kočičky,které ochotně pózují i se psy. Dále varana cca 90 cm, ochočeného. Ale jinak jsme úplně normální zvířátková rodina!
Tak přesně k tomuto účelu je zde nový web www.sedmikrasky.eu.
Též nabízím fotografování psů. Stačí mě kontaktovat na klara.hajkova(zavináč)psilaska.cz , a můžeme se dohodnout.
Více informací a mnou pořízené fotografie naleznete na foto.psilaska.cz
Také budu ráda za nějaké psí modely a modelky:-)
Nějaké fotečky na http://babuskak.rajce.idnes.cz/
Karlovarský kraj
Jsem z Divišova, okres Benešov, máme několik naháčků a dobrmanku. www.santalavida.cz
Já se jen opakuji, ale aspoň připomenu, že hledat psího fotografa nebo psí modely můžete i zde: www.Sedmikrasky.EU.
treia
napsal(a):
Dobrý den,
A chcete fotit pouze pejsky nebo i jiná zvířata?
Keysi

XXX.XXX.247.81
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli stále hledáte pejsky na focení. Mám doma opravdu překrásnou roční slečnu zlatého retrívra krémové barvy. Je velmi fotogenická. Děkuji za odpověď.
i my můžeme nabídnout naši smečku k focení
Australští ovčáci, německý ovčák, jorkšíři, papilonka, kříženka
www.nase-tlupa.wbs.cz
cici.h@email.cz
eden
napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat na něco ohledně vašeho krásného šeltiáka, ale nemáte vyplněný profil, takže vám na mail nemůžu napsat.
Ptejte se na helpshh zavináč gmail tečka com Ještě že sem byla upozorněná na váš vzkaz, jinak bych si toho vůbec nevšimla, nějak nemám čas projíždět všechny diskuze. Ale klidně napište.
Pejskovi už táhne na druhý rok, achjo to to letí