Dobrý den,nabízím fotografování psu různých plemen i kříženců.Jsem z jihu.-Fotím většinou koně,kozy,ovce a lidi.Chtěla bych touto cestou získat více možností.Přeci jen psy v pohybu jsou krásný a stojí za to být nafoceńi.Děkuji za odpověd.
woldemortik
napsal(a):
Dobrý den,nabízím fotografování psu různých plemen i kříženců.Jsem z jihu.-Fotím většinou koně,kozy,ovce a lidi.Chtěla bych touto cestou získat více možností.Přeci jen psy v pohybu jsou krásný a stojí za to být nafoceńi.Děkuji za odpověd.
Dobrý den, nabízím jednoho modela CC 14 měsíců
Já bych mohla nabídnout svojí borderku, 6,5 měsíce velmi fotogenická ušatá modroočka
Já můžu taky nabídnout objekt k focení. Jen je těžké jí vůbec stihnout vyfotit...jse v Lišově u ČB
Dobrý den,
ještě máme jednu kamarádku, taky CC - její panička by určitě taky neměla nic proti...
tak kdybyste chtěla...
Děkuji za nabídky
Coudy Dobrá voda -horní stropnice?to by bylo skvělé,CC je krásné a mohutné plemeno.ráda jej také nafoťím přeci jen více plemen více fotek.Napiště mi kdy budete mít čas kde bychom se sšly.Prosím na meil martula.g@gmail.com-Děkuji
woldemortik
napsal(a):
Děkuji za nabídky
Coudy Dobrá voda -horní stropnice?to by bylo skvělé,CC je krásné a mohutné plemeno.ráda jej také nafoťím přeci jen více plemen více fotek.Napiště mi kdy budete mít čas kde bychom se sšly.Prosím na meil martula.g@gmail.com-Děkuji
Zdovolením odpovím za Coudy - nene, Dobrá Voda u Českých Budějovic - vzdušnou čarou cca 1 km od nás ;o)
Znáte tento web? I zde můžete hledat své psí modely www.Sedmikrasky.EU.
Jestli hledáte fotografa, můžete ho nalézt i zde: www.Sedmikrasky.EU.