Když už se to tady rozjelo, tak také hledám psí modely v okolí Kladna a Slaného. Budu do měsíce a půl pojízdná, tak nebude problém, abych dorazila :)
Chci se focení věnovat troch více než doposavaď, takže budu ráda za jakékoliv plemeno a aspoň zároveň socializuji moje holky (není problém dorazit bez nich) :)
daisynka
napsal(a):
Nabízím jako modelky naše holky (6 letá labradorka a 2 letá bulinka).Obě absolutně nekonfliktní. Jsme z Vinařic.Stačí jen napsat a dohodnout se na termínu.
Juu paráda. Máš e-mail? :) Že by jsme se domluvily? Tam dorazím v poho busem jsem ze Zlonic - kousek od Slanýho. nebo, když mi přítel vypůjčí auto :D
My můžeme klidně přijet, můžeme fotit a jít na procházku a trochu unavit psy.
muj email je cervinkovap@centrum.cz a můžeš se podívat taky na naše amatérské stránky www.irenka.estranky.cz
daisynka
napsal(a):
My můžeme klidně přijet, můžeme fotit a jít na procházku a trochu unavit psy.
muj email je cervinkovap@centrum.cz a můžeš se podívat taky na naše amatérské stránky www.irenka.estranky.cz
Kdyby ti to nevadilo, tak budu rada, ale z me strany neni problem :) Tak ti pisnu na mejlik a dohodneme se :) Mam to trochu vic zaflakane :D
ellesime
napsal(a):
Juu paráda. Máš e-mail? :) Že by jsme se domluvily? Tam dorazím v poho busem jsem ze Zlonic - kousek od Slanýho. nebo, když mi přítel vypůjčí auto :D
Jéé, ze Zlonic? Tam bydlel můj první přítel Jsem sice z Prahy, ale mohla bych vzít psy a dorazit já tam. Mám tři stafordy (dvě feny a psa) a jednoho psa křížence bulíka s bord. dogou. Pokud máš fenky, tak by neměl být problém ani tam
Chtěla ybch nějaké jejich fotky, protože se chystám na tetování a nemám žádné pořádné
astlolita
napsal(a):
Jéé, ze Zlonic? Tam bydlel můj první přítel Jsem sice z Prahy, ale mohla bych vzít psy a dorazit já tam. Mám tři stafordy (dvě feny a psa) a jednoho psa křížence bulíka s bord. dogou. Pokud máš fenky, tak by neměl být problém ani tam
Chtěla ybch nějaké jejich fotky, protože se chystám na tetování a nemám žádné pořádné
Nebyla jsi tu minuly tyden? Nebo kdy to bylo :D U rybnika se vsema trema? Oblecena ve sportovnim a bryle?
daisynka
napsal(a):
Mohly bychom se dohodnout na společné procházce - my máme taky fenky.A stafordíci jsou moje srdeční záležitost, stejně tak bulíci a naší bulině by se aspoň trochu utahala.
A vy jste odkud? Určitě budeme rádi za společnou procházku, holky jsou strašný hyperaktivci A Bruníček by se určitě rád kouknul, jak že asi vypadal jeho tatínek bulík
astlolita
napsal(a):
A vy jste odkud? Určitě budeme rádi za společnou procházku, holky jsou strašný hyperaktivci A Bruníček by se určitě rád kouknul, jak že asi vypadal jeho tatínek bulík
Tak parada, domluvime se na jedne prochazce, napiste volny terminy, co mate a snad nejaky spolecny najdeme :)
Jinak o Velikonoce nejsem doma, ale na Sumave. Toho 17.4 bych mela mit volno, ale jeste to nevim, zda opravdu v sobotu po trekku pojedem domu :)
daisynka
napsal(a):
Tak snad dáme jeden termín dohromady:
Můžeme 17.4. 8.5. 15.5. 29.5.
17.4 mam volny, 7-8.5 nevim ktery den, jedu fotit na flybal, takze bych si vybrala 7.5 a 8.5 mam tedy volno, 14-15.5 je vystava, ale mam dojem, ze jedem jen 14.5 - nejdete nekdo MVP Praha? Mohla bych Vam udelat fotky :) a 29.5 taky volno :)
ellesime
napsal(a):
17.4 mam volny, 7-8.5 nevim ktery den, jedu fotit na flybal, takze bych si vybrala 7.5 a 8.5 mam tedy volno, 14-15.5 je vystava, ale mam dojem, ze jedem jen 14.5 - nejdete nekdo MVP Praha? Mohla bych Vam udelat fotky :) a 29.5 taky volno :)
do prahy jedu toho 14. Vystavujeme starší fenu
ellesime
napsal(a):
14.5. jdema taky na výstavu,a le jen se podívat,podporovat kamarády a nakupovat.
daisynka
napsal(a):
14.5. jdema taky na výstavu,a le jen se podívat,podporovat kamarády a nakupovat.
Tak ja nevystavuji, mam bPP pseky, ale jedu s kamoskou fotit :) Teda ona vystavovat :) Ma flatika, tak ji taky pisnu, aby se ve volnem terminu - coz ma stejne jako ja k nam pridala a bude nas dost :)
daisynka
napsal(a):
Tak se můžem domluvit, že se sejdem tam a kdyžtak domluvit potom tu neděli, což? Já budu u kruhu amstaffíků převážně. Fenu vystavuje chovatelka, ale budu tam sebou mít ještě tuhle zrůdku, za ní jsem já.
astlolita
napsal(a):
Tak se můžem domluvit, že se sejdem tam a kdyžtak domluvit potom tu neděli, což? Já budu u kruhu amstaffíků převážně. Fenu vystavuje chovatelka, ale budu tam sebou mít ještě tuhle zrůdku, za ní jsem já.
Ta je hezouckaaa, ty jo, no ja se tesim na foceni :D Budu mit moznost fotit i jina plemena, nez moje obludky a flatiky, bordery apod :D Jinak se tam sejit urco muzeme :)
Kdyztak muzu na mejl poslat kontakt :)
Uživatel s deaktivovaným účtem

astlolita
napsal(a):
hlavně je tam proboha nevoz v těch klecích
napsal(a):
hlavně je tam proboha nevoz v těch klecích
Nene, samozřejmě že ne, dám je všechny na přední sedačku, otevřu jim okýnko, aby mohli vystrčit hlavičky a vyjedu Když už si tedy tykáme a ryješ do mě kde se dá, tak aspoň trochu přemýšlej. Ono se to transportní klec nejmenuje jen tak pro srandu králíkům, takže kdyby se mi velša do auta, velice ráda v ní psy povezu. A vřele ti doporučuji, aby ses přestala plést do mých věcí, přestává mě to bavit. Jdi si šikanovat někoho jiného i s tou svou bandou magorů. Ještě jednou mě budeš někde otravovat, začnu to řešit.

astlolita
napsal(a):
Nene, samozřejmě že ne, dám je všechny na přední sedačku, otevřu jim okýnko, aby mohli vystrčit hlavičky a vyjedu Když už si tedy tykáme a ryješ do mě kde se dá, tak aspoň trochu přemýšlej. Ono se to transportní klec nejmenuje jen tak pro srandu králíkům, takže kdyby se mi velša do auta, velice ráda v ní psy povezu. A vřele ti doporučuji, aby ses přestala plést do mých věcí, přestává mě to bavit. Jdi si šikanovat někoho jiného i s tou svou bandou magorů. Ještě jednou mě budeš někde otravovat, začnu to řešit.
napsal(a):
víš co by mě zajímalo, dovolila by sis tohle osobně? Ale fakt, ruku na srdce, dovoli by sis, chovat se takhle na živo, kdybys neměla za prdelí ostatní? Já ti řeknu upřímně, že potkat někoho tak přidrzlého a neodbytného, facce bych se neubránila (a to že jsem nikdy nikoho nepraštila). To musela být výchova! Předpokládám, že ve volném stylu... Nedokážu si představit normálního dospělého člověka, co by se takhle choval při živém kontaktu s lidmi. Nejsem tvoje dcera, ani jiný příbuzný, to si laskavě uvědom.
Jinak se stížnosti na transportní klece se obrať na jejich výrobce, ne na mě. Ten rýpanec jsi opravdu trochu nedomyslela co

astlolita
napsal(a):
víš co by mě zajímalo, dovolila by sis tohle osobně? Ale fakt, ruku na srdce, dovoli by sis, chovat se takhle na živo, kdybys neměla za prdelí ostatní? Já ti řeknu upřímně, že potkat někoho tak přidrzlého a neodbytného, facce bych se neubránila (a to že jsem nikdy nikoho nepraštila). To musela být výchova! Předpokládám, že ve volném stylu... Nedokážu si představit normálního dospělého člověka, co by se takhle choval při živém kontaktu s lidmi. Nejsem tvoje dcera, ani jiný příbuzný, to si laskavě uvědom.
Jinak se stížnosti na transportní klece se obrať na jejich výrobce, ne na mě. Ten rýpanec jsi opravdu trochu nedomyslela co
tady nebyla řešč o transportních klecích , ,jen ostatní by si měli přečíst diskuzi na nemoderce o feně co se zbláznila v kleci ,jistě mají své psy rádi . jinak to že nejsme příbuzné , no ještě to by scházelo
napsal(a):
tady nebyla řešč o transportních klecích , ,jen ostatní by si měli přečíst diskuzi na nemoderce o feně co se zbláznila v kleci ,jistě mají své psy rádi . jinak to že nejsme příbuzné , no ještě to by scházelo
Tak už toho nechte. Opravdu je nutné do Dominiky furt rýpat? Tohle je snad téma o fotografování psů.
Hele, klidek, toto tema jsem zalozila, abych si nasla psi modely na foceni a ne aby jste se tady dohadovali, zda pes patri do klece ci nikoliv. Ja jsem sice proti nim, ale nevim jak bych se zachovala, kdyz bych byla ve stejne situaci a proto nikoho neodsuzuji, protoze nevim zda bych se nezachovala stejne. Takze tuto debatu ukoncuji. A posouvam ohledne pseku na foceni :)
napsal(a):
Děláš si legraci? hlavně je tam proboha nevoz v těch klecích :-( je řeč prosímtě o čem? Trochu jsi to prostě netrefila, že. Klec je mimo jiné určená k transportu psů v autě, takže nechápu, proč bych je v kleci neměla vézt. Jinak by ses divila, s kolika lidmi já nesouhlasím a stejně jsme přátelé, nebo znamí a venčíme spolu. Prostě jim to řeknu a tím to končí, nenutím jim to, nebuzeruju je. Tak se sklidni, buď tak hodná.
Zadavatelce se omlouvám za zasekání diskuze a slibuju, že víc už se k mimo tématům vyjadřovat nebudu
Jinak chci upozornit na to, že mám malé plemeno, tak doufám, že nikdo z Vašich pséku nemá na ně pifku, nerada bych aby se mi socializace pokákla. Jeden NO už stačil :)
Jinak naše stránky www.maltesegirls.cz
ellesime
napsal(a):
Jinak chci upozornit na to, že mám malé plemeno, tak doufám, že nikdo z Vašich pséku nemá na ně pifku, nerada bych aby se mi socializace pokákla. Jeden NO už stačil :)
Jinak naše stránky www.maltesegirls.cz
Jéje, to jsou maličká stvoření. No problém by být neměl. Při nejhorším mám vodítka
No..pokud pro Vás není Brno daleko,tak mám 3 letou fenu středoasijského pasteveckého psa,5letou fenu kavkazského pasteveckého psa,2 letého psa křížence bull,a 3 měsíční pitbullku
Pár foteček ze včerejška http://focenipsu.rajce.idnes.cz/DC_a_BOt_10.4.2011/
Pár alb ještě během dneška dodám :)
ellesime
napsal(a):
Pár foteček ze včerejška http://focenipsu.rajce.idnes.cz/DC_a_BOt_10.4.2011/
Pár alb ještě během dneška dodám :)
pěkný fotky..
jen škoda,že tady není pes více na středu...má useklý nohy a plno místa nad hlavou...http://focenipsu.rajce.idnes.cz/DC_a_BOt_10.4.2011/#DSC_0222.jpg
llucinkaa2
napsal(a):
pěkný fotky..
jen škoda,že tady není pes více na středu...má useklý nohy a plno místa nad hlavou...http://focenipsu.rajce.idnes.cz/DC_a_BOt_10.4.2011/#DSC_0222.jpg
S tímto souhlasím, jak jsem psala v prvním příspěvku, potřebuji se učit a proto ty psíky vyhledávám :) Dělá mi stále problémy kontrolovat v hledáčku, zda tam ten psík je jak má být :)
ellesime
napsal(a):
S tímto souhlasím, jak jsem psala v prvním příspěvku, potřebuji se učit a proto ty psíky vyhledávám :) Dělá mi stále problémy kontrolovat v hledáčku, zda tam ten psík je jak má být :)
Škoda že nejste z Brna nebo z okolí...fotografii studuji a také ráda fotím psy,ovšem jako jediná z lidí co znám,takže si nemám s kým vyměnit názory
llucinkaa2
napsal(a):
pěkný fotky..
Jinak ještě tedy nevím, jak by tato fotka působila na středu, nedokažu si to nějak představit :)
Názory si klidně můžeme vyměńovat po icq či skype, jestliže máte :)
ellesime
napsal(a):
Jinak ještě tedy nevím, jak by tato fotka působila na středu, nedokažu si to nějak představit :)
Názory si klidně můžeme vyměńovat po icq či skype, jestliže máte :)
já si to docela dokáži představit...dole bude vidět více trávy(protože pes má stejně tlapky za trávou) a bude tam menší protstor nad hlavou...ale to jsou detaily,to by se mělo asi řešit až děláte třeba někomu zakázku...
llucinkaa2
napsal(a):
já si to docela dokáži představit...dole bude vidět více trávy(protože pes má stejně tlapky za trávou) a bude tam menší protstor nad hlavou...ale to jsou detaily,to by se mělo asi řešit až děláte třeba někomu zakázku...
Samozřejmě, takto by to bylo nejlepší, kdyby tam bylo vidět více trávy, ale já myslela, že máte na mysli i dát pejska přesně na střed co se týče jakoby z boku :)
Jo tak než budu řešit nějakou zakázku, tak to bude za pár let možná :D
Tak taky nabídnu své psíky - černý pes dobrmana, fena beaucerona harlekýnka a její 10ti denní štěňata. Jo a siamský kocour a kamerunky Tak když budete mít cestu směr Lovosice, ozvěte se. V květnu budou štěňátka už pěkně akční.
desarina
napsal(a):
Chceš modely? :-) mám jich víc než je zdrávo a jsem od tebe 4 kiláky :-) čivavy, voříška NO a NO ...
a pak mám ještě jeden návrh, nechceš pak zajet na Sen zvířat, tam můžeš fotit co chceš a ještě budeme děkovat :-)
Ahoj, díky, tak to se můžeme někdy domluvit :)
Nějaké podrobnější info o snu zvířat? Kdy se koná a kde? :)
tady je odkaz, je to každý rok a je to v podstě akce, na které se sjedou pejsci z útulků v celé čr a hleddají se jim nové domovy http://www.senzvirat.cz/
fotky z loňské výstavy najdeš třeba tady:
http://www.facebook.com/album.php?aid=36555&id=100000195111518
a letos je to 10. září v Praze
desarina
napsal(a):
tady je odkaz, je to každý rok a je to v podstě akce, na které se sjedou pejsci z útulků v celé čr a hleddají se jim nové domovy http://www.senzvirat.cz/
fotky z loňské výstavy najdeš třeba tady:
http://www.facebook.com/album.php?aid=36555&id=100000195111518
a letos je to 10. září v Praze
Parada 10.zari tam nic nemam a Praha je kousek, takze bych se tam take mohla dostavit :)
ahoj, jsme z Prahy 6, od letiště. z ruzyně, hledám někoho, kdo by mi nafotil moje holky. Kontakt mám na stránkách, které sou uvedeny na fotografii