Prodám tuto klokanku, minimálně používaná, jako nová, vhodná pro štěňata malých plemen nebo pro malé pejsky v dospělosti. Uvnitř je i karabinka na připnutí pejska, aby nevyskočil.
Cena 150 Kč.
2x 13,6 kg pytle Artemis, Fresh Mix Medium/Large Breed Adult 13.6 kg, normalni cena 1700,-, expirace bez problemu. Bud ober Praha vychod nebo + posta. Pri rychlem odberu obou pytlu sleva na 2100 za oba celkem, jinak 1150 za jeden. Platba dopredu, s posilanim nezaplacenych veci nemam moc dobry zkusenosti. Muzu je dat i na aukro. topaz19@email.cz
memmory
napsal(a):
Zakládám nové téma protože v předchpzím je 95% věcí již prodaných ... měla jsem o pár věcí zájem , ale všechny jsou pryč .. tak tohle téma rychle zaplňte
Super nápad kdyby měl někdo doma zbytečnej batoh pro psa od ezydog velikost M tak se hlásim
zatim se mi nechce kupovat novej,ale jak tak koukám tak mi asi nic jiného nezbyde
Prodám obojky délka 70cm jeden kožený + jeden umělý s hroty.Nové.Cena 250 Kč za oba dva.
Neměl by někdo doma tento postroj? Na barvě nezáleží Neválí se někomu doma nevyužitý?
tancoska
napsal(a):
Já ho mám ale nevyhovuje.Vyfotím a dám ho sem.
Tak tady fotka ale! Já jsem ten popruh přes hrudník přišila na pevno.Byl na suchej zip a ten můj bejk když zabral tak se to rozlepovalo.Mám stafbulíka.
tancoska
napsal(a):
Tak tady fotka ale! Já jsem ten popruh přes hrudník přišila na pevno.Byl na suchej zip a ten můj bejk když zabral tak se to rozlepovalo.Mám stafbulíka.
No paráda Ten sešitý popruh by tak nevadil, ale můžeš mi prosím změřit, na kolik se dá povolit ten popruh, za předníma nohama? Moc díky.
prodám rychloskládací domeček na výstavy, závody a tak...
červenej, velikost medium.
Pet Pop-Open domeček je velmi lehký, relativně odolný (na to, jak lehce vypadá ) ) a velmi, velmi skladný. Není problém ho strčit do batohu nebo tašky při cestování vlakem. Složí se do placatého kolečka. Domeček je vyroben, stejně jako stany Queshua, ze stanové šusťákoviny v různých barvách. Hrany tvoří pružný prut, který dává domečku tvar. Okýnka tvoří průhledná síťovina.
Původní cena 720, nyí za 500. Použitý cca třikrát...
Ideálně osobní odběr Praha, jinak dohodou.
Já sháním přístřešek na výstavy,něco jako je tenhle http://aukro.cz/cerny-zahradni-stan-skladaci-altan-3x3m-i1559865628.html
Může bejt i ten obyčenější,slunečník ne ten mi nevyhovuje.
luciekol
napsal(a):
prodám rychloskládací domeček na výstavy, závody a tak...
červenej, velikost medium.
Pet Pop-Open domeček je velmi lehký, relativně odolný (na to, jak lehce vypadá ) ) a velmi, velmi skladný. Není problém ho strčit do batohu nebo tašky při cestování vlakem. Složí se do placatého kolečka. Domeček je vyroben, stejně jako stany Queshua, ze stanové šusťákoviny v různých barvách. Hrany tvoří pružný prut, který dává domečku tvar. Okýnka tvoří průhledná síťovina.
Původní cena 720, nyí za 500. Použitý cca třikrát...
Ideálně osobní odběr Praha, jinak dohodou.
Ahoj, jaké jsou prosím míry toho domečku.A ten otvor jde zapnout na zip nebo je tam sucháč?
Zcela přesně je to tenhle:
http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/3-1-AGILITY-SPORT-A-CESTOVANI/50-2-CESTOVANI/5/395-Sportovni-vterinovy-stan-domecek-Medium
vchod je na zip, ty ostatní díry jsou síťované a větrací.
Nabízím zbytek antiparazitika z balení pro koně - TOP SPOT ON STRONGER za 250,- Kč. Je toho asi 10ml, což vystačí pro malého psa do 15kg na 10 použití, pro středního psa od 15-30kg na 5 použití... (původní cena 560,- za 25ml). Kdo by chtěl zkusit, nebo už má vyzkoušeno.. Nám sice funguje, a to asi měsíc a 2 týdny, ale holky si to pořád drbou a olizujou... Takže se vrátíme k obojkům. Ach jo...
Prodám obojek + vodítko zn. HUHU BAM BOO. Oboje je červené barvy se šedým prostředkem a obrázky typu Fishbone.
Obojek je 2,5 x 38-58cm, vodítko multifunkční 2,5 x 180 cm (přepínací). Kupováno na NO, ale stále ani jsem ho nevyzkoušela, je tedy stále originálně zabalený. Původní cena obojku je 259Kč, vodítka 499Kč. Prodám pouze jako komplet za 600Kč. Odběr Praha, popřípadě zašlu poštou.
777 742 272
Ahoj, nabízím plnící míček
Původní cena 195 Kč, prodám za 100 Kč/ks. Máme dva, červený a modrý, v origoš obalu, oba použité cca třikrát, naše psy to nebere. Velikost 11 cm.
Mail: sam. baily (zavináč) seznam.cz
Nabízím 2x použitý hlavolam:
http://petshop.vetcentrum.cz/cz/zbozi/343_0/pamlskove-hry/DG40112_dog-games-paw-hide-interaktivni-hracka-na-pamlsky
Nyní za 200Kč + poštovný, nebo osobní předání,jsem z Prahy
Prodám GAG Petvital od firmy CANINA, koupila jsem v německu přímo u výrobce velké balení a nestíháme spotřebovat.
Podrobnosti a dávkování na : http://kvalitni-krmivo.cz/doplnky-canina/pro-psy/petvital-gag-plv
(dávka jsou pouhé 2gramy na 15kg)
Prodám 350g za 700Kč i s poštovným. S odměrkou, v originál balení. ex.11/2011
Prodám postroj MERHI od MANMAT-u vel.L, v modré barvě, ve 100% stavu pc 450Kč nyní 350Kč i s poštou
http://www.manmat.cz/cs/products/displayProduct/Postroje+vod%C3%ADc%C3%AD%2C+skijoringov%C3%A9/9%29+Postroj+MERHI/88
denyk
napsal(a):
Prodám GAG Petvital od firmy CANINA, koupila jsem v německu přímo u výrobce velké balení a nestíháme spotřebovat.
Podrobnosti a dávkování na : http://kvalitni-krmivo.cz/doplnky-canina/pro-psy/petvital-gag-plv
(dávka jsou pouhé 2gramy na 15kg)
Prodám 350g za 700Kč i s poštovným. S odměrkou, v originál balení. ex.11/2011
Prodáno
Prodám kožené předváděcí vodítko z kulaté kůže na velkého psa - použité cca 3x. Průměr 8mm, délka 100cm barva tm.hnědá. Cena 250,- kč (původně 380,-)
nefritt@seznam.cz
Prodám komplet přepínací vodítko + obojek pro velké a obří plemeno zn. MANMAT. Cena 300,-
nefritt@seznam.cz
Prodám plovací záchrannou vestu od Nobby, použita pouze jednou na vodě na jezevčíkovi, je trochu větší, ale měl hraniční váhu, tak jsme mu koupili radši větší.
PC. 500kč
nyní za 400Kč
možnost osobního odběru ve žďáře nad Sázavou
velikost M - 9-23kg, délka 35cm, hrudník 42-72cm
Prodám vyvázané kompletní ročníky časopisu Svět psů r. 2002 - 2006 - cena za 1 ročník 100,- Kč, knížky BARF - zdravá výživa pro psa a BARF - zdravá výživa pro starého nebo nemocného psa - cena za jednu 50,- Kč (Brno, tel. 605 150 205, eugenepes@seznam.cz)
Prodám 14dní otevřené v originál. obalu granule Canidea ALS 6,7kg, nyní cca 6kg. PC 790Kč, nyní za 500 Kč. Praha
mail: xplayka@seznam.cz
Prodám novou knížku Kuchařka pro psí miláčky. Cena 100,-
Možný osobní odběr v Praze nebo zaslání poštou na dobírku.
sdruzenitereza@email.cz
Prodám knížku Malá plemena psů. Cena 80,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou knížku Kokršpaněl. Cena 80,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou knížku Voříšci. Cena 80,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou knížku Štěňata. Cena 80,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou knížku Německá doga. Cena 50,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou knížku Novofundlandký pes. Cena 50,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou knížku Alíku, nech toho povyku. Cena 80,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám nový psí obojek zelený. Cena 50,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám nový psí obojek černý. Cena 50,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou hračku Psí přetahovadlo barevné. Cena 80,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou hračku Psí přetahovadlo oranžové. Cena 80,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám novou hračku Psí přetahovadlo červené. Cena 80,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám nové vodítko s obojkem modré. Cena 60,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám nové vodítko s obojkem černé. Cena 60,-
sdruzenitereza@email.cz
Prodám tento černý stan. Rozměry 180*180, výška 190 cm. Půvpdní cena cca 1.000 kč, nyní 500 kč. Osobní odběr v Jablonci nad Nisou, nebo na některých dogfrisbee či agility závodech. Kontakt: zuzanaourednikova@seznam.cz
prodám postroj EZYDOG. Velikost M. Černý s reflexním proužkem. Skoro nový, nošený párkrát. Vhodný i na kolo - vyztužený hrudník.
Vhodné pro pejsky:
Hmotnost: 10 - 20 kg
Obvod krku: 37- 60 cm
Obvod hrudníku: 43-72 cm
Příklad plemene: kokr, bígl
Já jsem používala na menší borderku.
Cena: 200,- Kč + poštovné (dobírka popř.domluva)
Obojek EZYDOG M červený.
Popis obojku: EZYDOG neoprenový obojek, vyztužený nylonovými popruhy k zajištění pevnosti, nabízí odolnost, pohodlí - je lehký - a styl pro vašeho psa. Stejný neoprenový materiál se používá u neoprenových obleků. Vhodné i pro psy, kteří milují vodu - je voděodolný a velmi snadno se čistí. Reflexní lemování po celé délce obojku pro zvýšenou viditelnost v noci.
Rozměry:
Obvod krku: 40,3 cm – 45,3 cm
Šířka obojku: 2,54 cm
Cena 150,- Kč + poštovné.
Nabízím Orijen Dog Puppy Large 13,5 kg za 1100,- Kč v neporušeném obalu, v případě zájmu osobního předání přidám zbytek z před cca 10 dny rozdělaného pytle, hrubým odhadem asi tak 5 kg krmení. Nám bohužel nevyhovuje. Dále nabízím neporušené pytle 2x CIBAU adult small bites 3 kg dohromady tedy 6 kg za 350,- Kč a CIBAU adult large breed 15 kg za 700,- Kč. CIBAU jsme si přivezli jako výhru z výstavy. Preferuji osobní odběr (bydlím blízko České Lípy), ale možné i poštou. Mohu dát i na Aukro.
Prodám neoprenové botičky od TRIXIE, úplně nové XXL
Velikost XXL je určena pro velká plemena psů (německý ovčák, doga, rottweiler, bernský salašnický pes atp.)
S poštovným jsem za ně dala 270Kč, cena teď: 120Kč
Dále prodám 13,5kg Acana Large Breed za 800Kč + Acana Lamb&Apple za 600Kč - pár dní krmeno (již není v originálním pytli, máme nasypáno v kontejneru na granule).
Prodám pouze společně. Pokud rychle zareagujete dám slevu
yeblue
napsal(a):
Obojek EZYDOG M červený.
Popis obojku: EZYDOG neoprenový obojek, vyztužený nylonovými popruhy k zajištění pevnosti, nabízí odolnost, pohodlí - je lehký - a styl pro vašeho psa. Stejný neoprenový materiál se používá u neoprenových obleků. Vhodné i pro psy, kteří milují vodu - je voděodolný a velmi snadno se čistí. Reflexní lemování po celé délce obojku pro zvýšenou viditelnost v noci.
Rozměry:
Obvod krku: 40,3 cm – 45,3 cm
Šířka obojku: 2,54 cm
Cena 150,- Kč + poštovné.
Zmeřím raťafákovi večer krk a ozvu se .... napíšete mi kontakt na vás? Díky
Prodám zelený blikací obojek Friskies. Na poslední dírku má 50cm. Bude za 200Kč
Při odběru všeho poštovné ZDARMA + dáreček.
Dáreček zašlu i při odběru vodítka + obojku nebo při koupi blikacího obojku.
loolucy
napsal(a):
Zelené ploché vodítko cca 115cm za 70Kč
Nevložila se mi fotka, tak znovu
Prodám 12 kg pytel granulí BRIT CARE DOG JUNIOR LARGE BREED (pro štěnata velkých plemen - jehněčí a rýže), nový, nenačnutý, datum expirace 22/11/2012. Prodám za 570,- Kč . Nejlépe předání osobně - Královéhradecký kraj, Týniště n.O. a okolí, jinak poštou, ale zřejmě se to kvůli poštovnému trochu prodraží. kontakt: listicka01@centrum.cz
zuzina
napsal(a):
Prodám tento černý stan. Rozměry 180*180, výška 190 cm. Půvpdní cena cca 1.000 kč, nyní 500 kč. Osobní odběr v Jablonci nad Nisou, nebo na některých dogfrisbee či agility závodech. Kontakt: zuzanaourednikova@seznam.cz
Jéé tak to je škoda,něco takovýho jsem sháněla.Nemáte náhodou odkaz kde by se dal takový stan objednat?Díky moc
Prodá nylon. obojek a vodítko, obojek 28 až 48 cm, vodítko 150 cm. Nové. Obojí za 100 Kč.
Sam.Baily@senam.cz
Prodám nové 2m přepínací vodítko HALTI. Vodítko je lehké, polstrované - neodírá ruce ani při tahu psa. Možno použít k Halti ohlávce. Sama mám dvě na 40ti a 50ti kg psy. Cena je 150Kč + 30Kč pošta (možno také předat osobně v Praze).
tancoska
napsal(a):
Jéé tak to je škoda,něco takovýho jsem sháněla.Nemáte náhodou odkaz kde by se dal takový stan objednat?Díky moc
Bohužel se omlouvám, ale nikde ho nemůžu najít (na internetu). My ho před dvěma lety koupili v Bolce na výstavě a od té doby jsem ho nikde neviděla. Ani letos jsem neviděla, že by ho tam měli. Ale v srpnu tam pojedu asi na mezinárodku, tak zkusím zapátrat a případně zkusit sehnat kontakt.
Také jako nová, výcvik pejska bez nátlaku škubání atd.. 150kč plus pošta
Černý postroj, boční a horní vedení, používaný jako tažný, vhodný na obrany (je vyztužený) i na stopy. PC 550kč nyní 250 plus pošta,nepoškozený
Prodám gappay míček 2x http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produktu/balonky-snurky-hracky/balonky/balonek-plny-snurka-50-cm-prumer-7-cm Naše čuba na to má malou hubu (no prostě má radši menší :D)
Prodám náhubek na rotvajlera co jsem měla na cane corso, je upravený, pod krkem jsme odstranili jeden drát, ale škrtil by i toho rotvíka :D 70kč plus pošta
czizecka
napsal(a):
Prodám náhubek na jezevčíka a jemu podobné špagetky 20kč plus pošta (vejde se do dopisu)
..
vodítko 4m, vhodné na procházku s velkým psem, především vhodné k výcviku, nové za 200,-Kč
Prodám nový pouze jednou použitý obojek ROGZ vzor:BB-PAINT PAW na velké psi 50-80cm.PC:500Kč nyní 250Kč.Druhý obojek téže velikosti používaný ale v dobrém stavu.Cena 200Kč.
easter
napsal(a):
Ahojky můžeš mi poslat svuj mejlik vzala bych si všechny 3 věci napíši ti tam svou adresu děkuji
ahoj,
nevím, na koho je přesně dotaz směrován. Pokud se týká vodítka na obranu, koženého obojku a černého vodítka, tak napiš na cidabro@seznam.cz
Pokud je to na někoho jiného, tak se omlouvám
Prodám nepoužitý plastový obojek od Trixie. Velikost - obvod kořene čenichu 14 cm. Bohužel jsem objednala špatnou velikost. Cena 70,-. Popř. vyměním (a doplatím) za větší plastový - obvod kořene 20-22 cm (na samojeda) .
Jsme od Velkých Popovic, Praha-východ. Možno 22.9. a 28.-30.9. (a dál) předat v Praze.
Perfektní způsob odstranění uvolněné a nadbytečné srsti. NOVINKA NA ČESKÉM TRHU! Nová technologie umožňující mimořádně účinné česání a kartáčování. Jednoduché a snadné použití, česání bez námahy. Výrazně vyšší rychlost úpravy srsti: -pro krátkosrstá i dlouhosrstá plemena. -pro vyčesání velmi zanedbané srsti i pro finální úpravu na výstavu. -odstraňuje částečně i prach - srst je po vyčesání téměř jako po vykoupání. Šetrný k srsti i pokožce. Šetrný ke zvířeti - při česání netahá a nepoškrábe pokožku. Vyměnitelné čepele 5 velikostí z kvalitní nerezové oceli – pro zvířata od velikosti křečka až po koně. VELIKOST: L (40 KG)
BARVA: ZELENÁ
PŮV. CENA: 1 230,-
MOJE CENA: 800,-
info: katka.havelkovaa@seznam.cz
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/11684448/FOOLEE-hreben.php
prodám zelený overal Hurtta, nový, nenošený. Velikost - kavalír, menší kokr, pudl atd. Původní cena 1300, prodám za 900. ideálně osobní odběr v Praze. Pokud nebude sedět velikost, dohoda možná:-)
Dobrý den, nabízím tašku pro psa, vevnitř karabinka, mater. růžová koženka, jednou použitá.Osobně Přerov nebo poštou.
Cena 300 kč + poštovné.
juranoval@seznam.cz
bilkson
napsal(a):
velikost "L" je pro jakou rasu? Šlo by sem dát fotku?
Fotku nemám, ale našla jsem je v odkazu
http://www.tagisky.cz/obojky-voditka-postroje-rogz-for-dogz-red-dingo-fl/rogz-for-dogz-fancy-dress-s-nasivkou/velikost-l-beach-bum/postroj-rogz-for-dogz-vel-l-beach-bum-vyprodej.html
nefrit
napsal(a):
Fotku nemám, ale našla jsem je v odkazu
http://www.tagisky.cz/obojky-voditka-postroje-rogz-for-dogz-red-dingo-fl/rogz-for-dogz-fancy-dress-s-nasivkou/velikost-l-beach-bum/postroj-rogz-for-dogz-vel-l-beach-bum-vyprodej.html
Kdyby byl ještě jeden volný, možná bych brala. Jakému plemeni byl malý? Mám drobnější fenku stafordšírského bulteriéra, tak aby nebyl zase velký.
masoterianka
napsal(a):
Kdyby byl ještě jeden volný, možná bych brala. Jakému plemeni byl malý? Mám drobnější fenku stafordšírského bulteriéra, tak aby nebyl zase velký.
Zatím se nikdo neozval, takže je volný červený i modrý. Těsný je feně chodského psa a mám obavu, když mi ještě zesílí tak bude malý. Teď už nepovolím ani Ň
burunduk
napsal(a):
Prodám tuto klokanku, minimálně používaná, jako nová, vhodná pro štěňata malých plemen nebo pro malé pejsky v dospělosti. Uvnitř je i karabinka na připnutí pejska, aby nevyskočil.
Cena 150 Kč.
dobri tak ja by som zobrala ten cerveny.. a aky je vlastne veliky??
Dakujem Drdacká
Mám zájem o knihu: Buď já, nebo pes! Autor: Ivo Eichler. Kontakt na mě:
Beatemail@email.cz či tel. 776097141. Děkuji.
Mám zájem o knihu: Váš pes. Všestranný průvodce pro chovatele. Autor: David Taylor. Kontakt na mě:
Beatemail@email.cz či tel. 776097141. Děkuji.
Prodám chladící vestičku Ruffwear, vel. S, cena 1200kč, Praha
http://www.dogoutdoor.cz/oblecky/21-chladici-vesta-swamp-cooler.html
- nová nikdy nenošená jarní-podzimní bunda f. DOGTECH - http://www.kynologicke-potreby.cz/kynologickepotreby/eshop/13-1-DOGTECH/102-2-OBLECENI-PRO-PSOVODY/5/61-PODZIMNI-KYNOLOGICKA-BUNDA-S-KAPUCI -pc 1415 ,- NYNÍ 1100,- + DÁREK -kniha dle vlast. výběru nebo ochranné botky XL viz níže...
- 2KS ochranné botky vel. XL / NO,DB,boxer, labrador apod. ...cena 150,-
- Pes a jeho řeč -G.Bailey -/vše o tom jak porozumět chování psa -150,-
-Psi v lásce nikdy nelžou - J.M.Masson -/emocionální a citový život psů - 150,-
-Soukromý život psů - E.M.Thomasová -/cesta do hlubin psí duše - 150,-
-Pravda o psech - S.Budiansky -/chování, morálka,zvyklosti - 150,-
-Hodný pes,nemožné chování -J.Carlson,R.Green - /průvodce probl. chování - 150,-
.....vše jako nové...na vyžádání zašlu foto...bffb@seznam.cz
- kombinéza GAPPAY celočerná vel. cca S na 160-165 cm postavu , párkrát nošená ...cena 600,- + dárek
- kovový pogumovaný /černý/ náhubek fena RTW - nošený asi 3x ve vlaku - 150,-+ dárek
- nový , nikdy nepoužitý kožený stopovací postroj f Gappay - píšou horní vedení , ale lze i spodní, je tam kroužek - http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produktu/postroje/kozene-postroje/stopovaci-postroj-horni-vedeni pc 410,- nyní 300,- + dárek
- psí balíček - cena 300,-
obsahuje- klikr, kleště na drápky, cestovní napáječku, cestovní skládací misku, 2plast. lét. talíře, knížku výcvik do kapsy , kovový obojek HS od Gappaye , látkový obojek , kožené výstavní vodítko / spojené s obojkem /.a dalších pár drobností..vše v novém menším batůžku
- Babble Ball - míček se zvuky zvířat je interaktivní hračka, která po dotyku mluví a vydává zvuky - přes 20 různých realictických zvuků zvířat. Technologie je tak citlivá, že může být spuštěna pouhým dýcháním psa na hračku nebo vibrací psí chůze, když cupitá okolo. Když je hra skončena Babble Ball - míček se zvuky zvířat se automaticky vypne až do chvíle než se ho znovu dotknete. Psi si skutečně myslí, že je hračka živá! Tuto novou a vylepšenou generaci Babble ball charakterizuje odolná ABS silně úderová konstrukce, trojnásobek zvířecích zvuků, zlepšená kvalita zvuku a vyměnitelná baterie! ...super věcička hlavně pro štěnda a mladé pejsky ....cena 150,- + dárek
bffb
napsal(a):
- nová nikdy nenošená jarní-podzimní bunda f. DOGTECH - http://www.kynologicke-potreby.cz/kynologickepotreby/eshop/13-1-DOGTECH/102-2-OBLECENI-PRO-PSOVODY/5/61-PODZIMNI-KYNOLOGICKA-BUNDA-S-KAPUCI -pc 1415 ,- NYNÍ 1100,- + DÁREK -kniha dle vlast. výběru nebo ochranné botky XL viz níže...
- 2KS ochranné botky vel. XL / NO,DB,boxer, labrador apod. ...cena 150,-
- Pes a jeho řeč -G.Bailey -/vše o tom jak porozumět chování psa -150,-
-Psi v lásce nikdy nelžou - J.M.Masson -/emocionální a citový život psů - 150,-
-Soukromý život psů - E.M.Thomasová -/cesta do hlubin psí duše - 150,-
-Pravda o psech - S.Budiansky -/chování, morálka,zvyklosti - 150,-
-Hodný pes,nemožné chování -J.Carlson,R.Green - /průvodce probl. chování - 150,-
.....vše jako nové...na vyžádání zašlu foto...bffb@seznam.cz
- kombinéza GAPPAY celočerná vel. cca S na 160-165 cm postavu , párkrát nošená ...cena 600,- + dárek
- kovový pogumovaný /černý/ náhubek fena RTW - nošený asi 3x ve vlaku - 150,-+ dárek
- nový , nikdy nepoužitý kožený stopovací postroj f Gappay - píšou horní vedení , ale lze i spodní, je tam kroužek - http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produktu/postroje/kozene-postroje/stopovaci-postroj-horni-vedeni pc 410,- nyní 300,- + dárek
- psí balíček - cena 300,-
obsahuje- klikr, kleště na drápky, cestovní napáječku, cestovní skládací misku, 2plast. lét. talíře, knížku výcvik do kapsy , kovový obojek HS od Gappaye , látkový obojek , kožené výstavní vodítko / spojené s obojkem /.a dalších pár drobností..vše v novém menším batůžku
- Babble Ball - míček se zvuky zvířat je interaktivní hračka, která po dotyku mluví a vydává zvuky - přes 20 různých realictických zvuků zvířat. Technologie je tak citlivá, že může být spuštěna pouhým dýcháním psa na hračku nebo vibrací psí chůze, když cupitá okolo. Když je hra skončena Babble Ball - míček se zvuky zvířat se automaticky vypne až do chvíle než se ho znovu dotknete. Psi si skutečně myslí, že je hračka živá! Tuto novou a vylepšenou generaci Babble ball charakterizuje odolná ABS silně úderová konstrukce, trojnásobek zvířecích zvuků, zlepšená kvalita zvuku a vyměnitelná baterie! ...super věcička hlavně pro štěnda a mladé pejsky ....cena 150,- + dárek
mě by zajímala ta Gappyácká kombinéza
Neprodává tady někdo tento postroj? Velikost L či XL? http://obchodpropsy.cz/psi-detail/ksiry-na-pejsky-40:1:1/ksiry-soft-collar-ruzne-barvy-520.html
dále sháním vestu na psici (přehoz, dečka) - velikost dalmatin.
a Furminátor (větší). Za nabídky děkuji.
Nabízím přepravku,skoro nová,používaná doma jako bouda . Pro střední psi.
Pc 3000,nyní nechám za 1700-dohoda.
Prodám nový postroj od gappay http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produktu/postroje/popruhove-postroje/postroj-na-obranu-popruhovy-pes-fena-stredni. Poslali mi menší velikost
Prodám velmi málo používanou kvalitní kovovou klec na psa střední velikosti, barva červená,nepromokavý potah červené barvy, je opatřena kolečky, dvířka ze 3 stran, součástí je nerez vanička, gumová podložka na povrch. Velikost výška 70 cm, délka 95 cm, šířka 60 cm, váha 12 kilo. cena 2.500,- Kč.
...vše již prodáno...v nabídce pouze zcela nová , nepoužitá bunda s odepínacími rukávy, kapucí, dvoucestným zipem atd . za 1000,- + poštovné.....PC - 1415,- / celločerná / mám již jednu bundu a tuto nevynosím-dárek - bffb@seznam.cz
http://www.kynologicke-potreby.cz/kynologickepotreby/eshop/13-1-DOGTECH-KYNOLOGICKE-POTREBY/102-2-OBLECENI-PRO-PSOVODY/5/61-PODZIMNI-KYNOLOGICKA-BUNDA-S-KAPUCI
Nabízím pelíšek Huhu Bamboo pro pejska, rozměr 60 x 45 cm, uvnitř vyjímatelný díl beránku / omyvatelná část, je z lehce udržovatelného materiálu, lze prát v pračce, používán pár dnů .. jako nový : ) k němu zdarma přidám oranžový obojek Rogz (na menšího pejska) a pěkné vodítko, p. c.: 1290 Kč, prodám za 850 Kč .. dohoda možná : )
Nabízím pelíšek Huhu Bamboo pro pejska a k němu vodítko s obojkem Roogz zdarma : ) informace na cerridwen@seznam.cz děkuji a hezký den